Σύνδεση

View Full Version : Crash Test Yamaha XT600 vs Peugeot 106 Rally

PacMan
05/11/2007, 10:27
Σαβατόβραδο, 3-11-07, όμορφη νύχτα, είπα να κάνω μια βόλτα με το ΧΤ μου. Σαν κατι όμως να με έτρωγε μέσα μου, ίσως διαισθηση, ίσως καποιος φόβος,,,,,,,τελικά το αποφασιζω. Ντύνομαι σαν αστακος, δερματινο μπουφαν, παντελονι, μποτες εντουρο, καλαμιδες, κρανος, γάντια, και ξεκινάω.

Κατά την διαδρομή μου Κερατσινι - Πειραιά, ολα πάνε καλά, εκτος απο ένα τροχαιο , παπι με παπι, ευτυχως οχι σοβαρο, οι οδηγοι καλά, μόνο υλικές ζημίες.

Αυτό που με έτρωγε μέσα μου όμως, συνεχιζε και αυξανόταν.

Φτανω τελικά στο Πασαλιμάνι, 300 μέτρα περιπου από πολύ γνωστό μου κατάστημα,όπου και θα έκανα την πρώτη μου στάση για μάσα,και θα μιλούσα με τους φίλους μου για αυτό που με έτρωγε.

Η απόσταση που με χώριζε από το κατάστημα ήταν τόσο μικρή, Μα τελικά αποδείκτηκε τεράστια και απιαστη.

Επι της Γρ. Λαμπρακη στο Πασαλιμάνι έχει κοκκινο φανάρι και εγώ περιμένω στη αριστερή λωρίδα με το φλας αναμένο για στροφή αριστερά.

Αναβει το πρασινο και ξεκινάω,
Στα επόμενα 100 μέτρα, περίμενε το αναπάντεχο.
Ενα Peugeot βρισκόταν με αλαρμ σε ένα περιπτερο(πιθανον για να πάρει τσιγάρα), ο δρόμος στην αρχή έχει 2 λωρίδες, ενώ 30 μέτρα πριν το περίπτερο εχει μία.
Πλησιάζοντας το περίπτερο με χαμηλή ταχύτητα γύρω στα 35-40 κλμ το peugeot ξεκιναει σπινιαροντας έχοντας αναμένα ακόμη τα αλαρμ, και η πλαγιομετωπική συγκρουση ειναι πραγματικότητα.
Ξαφνικά χωρίς να το καταλάβω, έχω βρεθεί στο αντίθετο ρευμα κυκλοφορίας και με τρόμο βλέπω ένα τρόλευ να έρχεται καταπάνω μου, εκεί τα χρειάστηκα(ή μάλλον Χέσ......κα) από τον φόβο μου.
Ο Οδηγός του τρόλευ εγκαιρως και ψυχραιμος φρενάρει, κόσμος μαζεύεαι στο σημείο. Με ρωτουν αν έιμαι καλά κτλ.

Ενας deliveras από γνωστή πιτσαρία καλεί το 166 και το 100.

Μέσα σε 10 λεπτά το ασθενοφόρο Φτάνει, με ρωτούν τί έχω και πως είμαι και μετά με πάνε στην Βούλα στα επειγοντα περιστατικά.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχω 2 εξαθρωμένα δάκτυλα και τρία σπασμένα δακτυλα στο δεξί πόδι, κατά τα άλλα όλα καλά,
Μου είπαν ακόμη μπραβο που και μέσα στην πόλη φορούσα όλα αυτά,γιατί θα είμουν χειρότερα αν δεν τα φορουσα.Η Μπότα σε έσωσε από τα χειρότερα, με απλό παπούτσι ίσως να μήν είχες δάκτυλα.

Αφού μου βάζουν τα εξαθρωμένα δάκτυλα στην θέση τους , τοποθετουν έναν νάρθηκα, και μου λέμε να περιμένω τό Τοτα αφού είμαι από τροχαιο.

Η ώρα περναει και αφού μέχρι τις 03.00 τα χαράματα δεν έχει έρθει τίποτα αποφασίζω να πάρω ένα ταξί και να φύγω.

Περνάω από τον τόπο του ατυχήματος κα δω τι έγινε.

Μου λένε ότι ήρθε το Τότα και οι αστυνομικοι προσπαθούσαν να καταλάβουν πως έγινε το τρακαρισμα αφού το ΧΤ μου έχει μόνο έναν σταβωμένο λεβιέ ποδόφρενου, μικρές και αμυδρες γρατζουνιές στο μπροστινο φτερό και στην δεξιά χούφτα ενώ το peugeot έχει βουλιαγμένο μπροστά αριστρό φτερό σπασμένο εμπρός προφυλακτήρα, μάσκα αριστερό εμπρός φανάρι και καπώ......

Στο σημείο του τροχαίου έχασα και το τσαντακι μέσης το οποιο περιειχε την αδεια της μοτο, το διπλωμα μου την ασφάλεια της μοτο την ταυτότητα μου καθώς και λιγα ευρώ.

Ακόμα περιμένω το τότα να μου πάρει κατάθεση.....

cityfly
05/11/2007, 10:51
περαστικά σου

:wave2: :wave2:

McGyver
05/11/2007, 11:12
Γιαννάκη περαστικά σου...

:beer: :beer: :beer:

:wave2:

Έφυγε για Στραβά κι Ανάποδα...

kakofonixx
05/11/2007, 11:19
περαστικα σου φιλε μου
πραγματικα το σημειο εκει περα ειναι λιγο περιεργο...

αφου δεν επαθες τιποτα χειροτερο, εσυ να σαι καλα και τα υπολοιπα γινονται :wave2:

θα σου προτεινα να ρωτησεις στα γυρω μαγαζια (ή και στην πιτσαρια του delivera) μηπως βρηκαν το τσαντακι σου.
γιατι περισσοτερα τραβηγματα θα εχεις για αυτο, παρα για το ατυχημα... :winka:

Trickster
05/11/2007, 11:31
Περαστικά φιλε μου, πραγματικά το Σάββατοβραδο όλη η παλιοποιότητα οδηγών είναι στους δρόμους.
Μετά τις 12 όλοι έχουν απο κανα 2-3 ποτά οπότε είναι πραγματικά επικύνδυνο να οδηγάς μοτό.

odt
05/11/2007, 11:35
Περαστικά κι αγύριστα...:wave2:

Το τσαντάκι σου, μάλλον σου το έφαγε κάποιος "καλοθελητής" από αυτούς που σε βοήθησαν.

Υπομονή τώρα με νάρθηκες, ασφάλειες, αποζημιώσεις, δικαστήρια κλπ,κλπ :wave2:

ronin1
05/11/2007, 12:38
περαστικά φίλε..κ μπραβο σου που βγηκες ,ε φουλ εξοπλισμο...στην αθηνα ειδικα..

οσο για το τσαντακι...ρωτα κ στα μαγαζια..καθως ξ στην τροχαια..μπορει να το μαζεψαν αυτοι...

παιζει κ να ψυριστηκε..αλλα δε ξερεις καμια φορα..

με τον τυπο με το ΙΧ ειχες καμια επικοινωνια..??

τι θα γινει θα αναλαβει των ευθυνων του??

μη το αφηνεις..

εξηγησε του οτι θα ειναι λ@λ@κ@ς να μην το κανει..γιατι φερει καθαρα την ευθυνη του συμβαντος, οποτε..

απλα θα σε πληρωσει η ασφαλεια του κ δε θα εχει ουτε κ αυτος ουτε κ συ αλλα ντραβαλα..

περαστικα κ ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα..

siakattackj
05/11/2007, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
περαστικα σου φιλε μου
πραγματικα το σημειο εκει περα ειναι λιγο περιεργο...

αφου δεν επαθες τιποτα χειροτερο, εσυ να σαι καλα και τα υπολοιπα γινονται :wave2:

θα σου προτεινα να ρωτησεις στα γυρω μαγαζια (ή και στην πιτσαρια του delivera) μηπως βρηκαν το τσαντακι σου.
γιατι περισσοτερα τραβηγματα θα εχεις για αυτο, παρα για το ατυχημα... :winka:

επίσης και τον περιπτεράα.......

vangelis 64
05/11/2007, 12:57
Περαστικά ρε φιλαράκο,ας είναι μέχρι εδώ το κακό.:wave2:

filipp0s
05/11/2007, 13:57
περαστικά ρε φίλε... :wave2:

Innersense
05/11/2007, 14:09
Περαστικά φιλαράκι

πονάνε τα ατυχήματα και πονάει ακόμα περισότερο η ταλαιπωρία και το ατελείοτο τρέξιμο μετά να ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου.

εύχομαι να πάνε όλα καλά

kalesin
05/11/2007, 14:13
Περαστικα αδερφε,

ευτυχως ησουνα τυχερος κ ακουσες κ τη διαισθηση σου

καλο κουραγιο τωρα,

κυνηγα την ΤΟΤΑ, μην το αφηνεις

makis206
05/11/2007, 14:28
Περαστικά κι αγύριστα νά'ναι Γιάννη :wave2:

apav
05/11/2007, 15:33
Περαστικά! :wave2:

mats8282
05/11/2007, 16:43
Περαστικα μας :beer:

trigger
05/11/2007, 16:45
Περαστικά :beer:

tsoukas77
05/11/2007, 17:38
Το τελευταιο ατυχημα σου να ειναι.
Παντως,ειναι γεγονος οτι η οδηγηση μοτο ειναι πολλες φορες και θεμα ψυχολογιας...

devil's animal
05/11/2007, 18:10
περαστικα και αγυριστα ρε Γιαννακη!!!!!
τι να πω...αφου ειναι μονο αυτα...:beer: :beer:

παντως δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο μ@λακες που να κλεβουν τον συνανθρωπο βλεποντας τον χτυπημενο στην ασφαλτο!!
κοιταξε αν τα πηρε καποιος απ'τους παρευρισκομενους!!

καλη αναρρωση ρε!!!

project.breeze
05/11/2007, 19:40
Περαστικά ρε φίλε,ευτυχώς ήσουν προετοιμασμένος για το χειρότερο και έτσι το απέφυγες.Προσέξτε παιδιά,Rallye,Saxo,χαμηλωμένα κτλ είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου...

S705
05/11/2007, 19:48
περαστικά και από εμένα.

το καλό ντύσιμο σε προστάτεψε....

το τσαντάκι , πιστεύω ότι οποίος το βρει θα το επιστρέψει.

gixxerpap
05/11/2007, 19:51
περαστικα ρε γιαννο....

αυτη η πουτανα η διαισθηση τελικα....

ελπιζω ο τυπος να ειναι ''κυριος'', για να μην εχεις αλλα τρεχαματα....

FZMAN
05/11/2007, 20:18
Περαστικά φίλε ποτέ ξανά τέτοια εμπειρία.

TROOPER
06/11/2007, 08:56
γιαννη περαστικα ρε !!!

PacMan
06/11/2007, 09:15
Καλημέρα σε όλους

Τελικά μετά από αρκετά τηλεφωνήματα, βρήκα ποιος έχει αναλάβει από το τοτα το συμβαν και περιμένω σήμερα ή αυριο να μου παρουν κατάθεση.

Οσο για το τσαντακι το μάζεψε το παλικάρι από το delivery της πίτσας και περιμένω κι αυτον να μου το φέρει σήμερα.

Το peugeot τελικά τοοδηγούσε μία κυρία μεγάλης ηλικίας 55+

Τελικά ο εξοπλσμός σωζει. Ας τον χρησιμοποιουμε παντού, κι ας γελάνε μερικοι καγκουρες, τουλάχιστον δε θα κλαιμε εμεις,

Η πρωην γυναικα μου πήγε την μπότα στο κατάστημα αγορας της μήπως και βρει αλλο ζευγάρι για αγορά, και ο καταστηματαρχης τρελαθηκε μόλις την ειδε.
δεν μπόρεσε να καταλάβει πως την εφερα σε τετοια κατάσταση.

Το ΧΤ μου το έφερε σήμερα σπίτι η ΕΛΠΑ.και μου είπε οοδηγος οτι δυσκολα θα πιστεψει η ασφαλιστική οτι ενας στραβωμένος λεβιές ποδοφρενου και μία γρατζουνιά στο μπροστινό φτερό προκάλεσαν τόση ζημιά στο peugeot.

*****για τον φίλο μου τον χρήστο(ΤΑΙ).....τελικά το άθλημά μας φτιάχνει καλά γόνατα.....******
καταφερα και τσακισα ενα peugeot rally........φαντασου τι θα έκανα σε αγώνα στο club**

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ

Cpt. Haddock
06/11/2007, 09:19
περαστικά και καλά ξεμπερδέματα

πολλές :beer: στο παιδί απο το delivery

kakofonixx
06/11/2007, 13:40
αντε μπραβο!
ολα καλα!
:beer:

καλο κουραγιο τωρα με τα διαδικαστικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από PacMan
και μου είπε οοδηγος οτι δυσκολα θα πιστεψει η ασφαλιστική οτι ενας στραβωμένος λεβιές ποδοφρενου και μία γρατζουνιά στο μπροστινό φτερό προκάλεσαν τόση ζημιά στο peugeot.
δε νομιζω οτι αυτο πρεπει να σε απασχολει εσενα...
απο τη στιγμη που σου πληρωσουν τις δικες σου ζημιες στα @@ σου για το peugeot :D

toulis
06/11/2007, 15:21
Περαστικά και από εμένα

Ευτυχώς βρήκες το τσαντάκι σου

Αν έχεις πρόβλημα με την ασφαλιστική πιστεύω ότι λύνετε πολύ απλά

Φόρα της μπότες σου και ρώτα τους αν θέλουν να τους κάνεις μια επίδειξη για την ζημία που μπορούν να κάνουν
;)

thou-vou
06/11/2007, 15:26
περαστικά ρε συ...

road spirit
06/11/2007, 15:33
περαστικά σου

sergiosm
06/11/2007, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από PacMan
Το ΧΤ μου το έφερε σήμερα σπίτι η ΕΛΠΑ.και μου είπε οοδηγος οτι δυσκολα θα πιστεψει η ασφαλιστική οτι ενας στραβωμένος λεβιές ποδοφρενου και μία γρατζουνιά στο μπροστινό φτερό προκάλεσαν τόση ζημιά στο peugeot.

κατ' αρχάς: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ

από κει και πέρα: μην ακούς τί λέει ο καθένας για το τί μπορεί να σου πεί ένας άλλος ...

και βέβαια: μην ακούς τί κάθε μ@λ@κί@ που μπορεί να σου πει η ασφαλιστική. Από τη στιγμή που για το ατύχημα φταίει το peugeot η ασφαλιστική του είναι υποχρεωμένη να σε αποζημιώσει.

Όσο για τη ζημιά στο peugeot θύμησε του τις εκπομπές τύπου "Απίστευτα και όμως αληθινά"

orangefactor
06/11/2007, 20:27
περαστικα φιλε κ να ειναι το τελευταιο.
ηθελε κ ραλακι η θειτσα δεν παμε καλα.....ευτυχως που βρηκες το τσαντακι κ γλυτωσες ΠΟΛΛΑ τρεχαματα.

παντως απο μενα εχεις πληρει κατανοηση γιατι κ εγω τρακαρισμενος ειμαι κ περιμενω...

daffyd13
14/11/2007, 12:15
perastika giannaki

cityfly
16/11/2007, 18:57
α και φυσικά δε θα ζητήσεις λεφτά μόνο για τις βλάβες στη μηχανή αλλά και για όλο τον υπόλοιπο εξοπλισμό