View Full Version : Ατύχημα με 2κάβαλο
Λεκανοπέδιο Αττικής.
Συμβολή Λεωφ. Βουλιαγμένης & Ποσειδώνος, σήμερα Δευτέρα 05/11/07 και περί ώρα 10:10 πρωϊνή.
Εμπλακέντα οχήματα:
1. Μοτοσυκλέτα Kawasaki Z1000, χρώματος πορτοκαλλί. Επιβαίνοντες Οδηγός και Συνεπιβάτης.
2. Χωματουργικό 4αξονικό ανατρεπόμενο φορτηγό Mercedes. Χρώμα κουβουκλίου κίτρινο σκούρο, καρότσας γκρί.
Συνθήκες ατυχήματος:
- Τό φορτηγό εξήλθε της Λ. Βάρης κι εκινείτο επι της Ποσειδώνος, με κατεύθυνση απο διασταύρωση Λεωφ. Βάρης & Ποσειδώνος προς Γλυφάδα. Στο ύψος του κόμβου Λεωφ. Βουλιαγμένης & Ποσειδώνος ΠΑΡΕΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ συνεχίζοντας την πορεία του.
- Η μοτοσυκλέτα εισήλθε ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ στον κόμβο Λεωφ. Βουλιαγμένης & Ποσειδώνος μέ κατεύθυνση προς Βάρκιζα. Κατα τη διασταύρωσή της με την πορεία του φορτηγού, επέπεσε επι της δεξιάς πλευράς αυτού και ανετράπη.
Αποτέλεσμα:
- Σοβαρός τραυματισμός τών επιβαινόντων στη μοτοσυκλέτα.
- Ολική καταστροφή της μοτοσυκλέτας.
Ο οδηγός του φορτηγού, αμέσως μετά τη σύγκρουση, κι εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση τών υπολοίπων οδηγών που είδαν το ατύχημα κι εστίασαν την προσοχή τους στους τραυματίες, ανέπτυξε ταχύτητα, εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος και τους τραυματίες, με σκοπό την διαφυγή του. Διερχόμενος μοτοσυκλετιστής, αυτόπτης μάρτυρας των ανωτέρω, αφού συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού, ειδοποίησε την Άμεση Δράση κι εν συνεχεία παρακολούθησε το φορτηγό αναφέροντας συνεχώς το στίγμα του. Μετ' ολίγον το όχημα ακινητοποιήθηκε απο περιπολικά της Α.Δ. και, με συνοδεία τριών περιπολικών κι ενός μοτοσυκλετιστού της Ομάδος "Ζ" μετακινήθηκε σέ Τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και κρατείται. Εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.
BUSA MAKIS
05/11/2007, 14:46
Αυτός πρέπει να πάει μέσα για ανθρωποκτονία.
ΔΕ ΞΕΡΩ... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=45673)
sapila racing
05/11/2007, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Αυτός πρέπει να πάει μέσα για ανθρωποκτονία.
Δυστυχως δεν θα του κάνουν τίποτα, θα την γλυτώσει πάρα πολύ ελαφρά.
Σε δική μου περίπτωση, με τραυματισμό 2 (αναβάτη και συνεπιβάτη) και εγκατάλειψη, η ποινή ηταν 6 μήνες με αναστολή και 6 μήνες αφαίρεση διπλώματος. Και αυτα μετα απο 4 χρόνια και 3 δικαστήρια....
Μακάρι να μην εχουν τραυματιστεί σοβαρά οι αναβάτες....
Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα πέρασα απο το σημείο (προς βάρκιζα) ο οδηγός δυστυχώς ήταν ξαπλωμένος στο οδόστρωμα, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε τις αισθήσεις του, πάντως ήταν εκεί το ανακριτικό της τροχαίας και προφανώς περίμεναν το ασθενοφόρο! Ελπίζω να παν όλα καλά για τα παιδιά!
Όσο για τον οδηγό του φορτηγού τι να πεί κανείς.....:mad: :mad: μέσα κατευθείαν..... κανονικά πρέπει να πάει για φόνος εκ προμελέτης.
dodos 900
05/11/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Όσο για τον οδηγό του φορτηγού τι να πεί κανείς.....:mad: :mad: μέσα κατευθείαν..... κανονικά πρέπει να πάει για φόνος εκ προμελέτης. [/B]
Και να τρώει κάθε μέρα ξύλο ο π@@στης! :mad:
DimChios
05/11/2007, 15:50
:mad:
Τον ΜΠΟΥΣΤΗ!
:mad:
Γρηγορη, αν εσυ ησουν αυτος που εκανε τις κινησεις μετα το συμβαν, ΜΠΡΑΒΟ σου! :winka:
μόνο και μόνο η εγκατάλειψη είναι αρκετά ζόρικο...
μακάρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Ελπιζω να γλυτωσαν τα παιδια!!! Για τον οδηγο, θα βρισω ασχημα γιατι ειμαι προκατελειμενος. Πριν 3 εβδομαδες. ενα αυτοκινητο εκλεισε το γιο μου πανω σε ενα φορτηγο. Ο οδηγος την κοπανισε, αλλα τα στοιχεια του οχηματος κρατηθηκαν. Τουλαχιστον αυτον σημερα τον πιανει το αυτοφορο!!! Ελπιζω λοιπον τα παιδια να γινουν καλα και να τον περιποιηθουν καταλληλα!!!!!!:confused: :mad:
project.breeze
05/11/2007, 18:35
Έτσι το ********.Μέσα!
siakattackj
05/11/2007, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δυστυχως δεν θα του κάνουν τίποτα, θα την γλυτώσει πάρα πολύ ελαφρά.
Σε δική μου περίπτωση, με τραυματισμό 2 (αναβάτη και συνεπιβάτη) και εγκατάλειψη, η ποινή ηταν 6 μήνες με αναστολή και 6 μήνες αφαίρεση διπλώματος. Και αυτα μετα απο 4 χρόνια και 3 δικαστήρια....
Μακάρι να μην εχουν τραυματιστεί σοβαρά οι αναβάτες....
και μετά "μου λες" για αστηνομία κράτος και δικαιοσυνη.....
:yuck: :yuck:
αφού ούτος ή άλλως αναρχία επικρατεί....:wave2:
βρε παιδιά
συμφωνώ να τιμωρηθεί και μάλιστα πολύ αυστηρά
αλλά να προσέχουμε και λίγο τι λέμε
για να πάει μέσα για φόνο εκ προμελέτης θα πρέπει πρώτα να πεθάνει ένας τουλάχιστον από τους δύο μοτοσυκλετιστές, και αυτό νομίζω κανένας μας δεν το εύχεται
πιθανότατα όμως λόγω της εγκατάλειψης θα κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας (που αυτό θα σημαίνει ότι τα παιδιά τη γλύτωσαν) με ενδεχόμενο δόλο (που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα είναι χειρότερο από το σκέτο)
αυτά
και αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι τα περαστικά και η γρήγορη ανάρωση στα παιδιά,
ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθει και τα νομικά αργά ή γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους
πιστεύω ότι , με το που περνάει κάποιος με κόκκινο ( και εφόσον συλληφθεί ) να κατηγορείτε για αποπήρα φόνου εκ προθέσεως ΑΚΟΜΑ και αν δεν εμπλακεί σε τροχαίο.
να δείτε πως θα σφίξουν οι κώλοι μερικών που επιμένουν να περνάν με κόκκινο.
sergiosm
06/11/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
βρε παιδιά
συμφωνώ να τιμωρηθεί και μάλιστα πολύ αυστηρά
αλλά να προσέχουμε και λίγο τι λέμε
+ 1
για να πάει μέσα για φόνο εκ προμελέτης θα πρέπει πρώτα να πεθάνει ένας τουλάχιστον από τους δύο μοτοσυκλετιστές, και αυτό νομίζω κανένας μας δεν το εύχεται
αν υποθέσουμε ότι πεθάνει έστω και ένας από τους δύο η κατηγορία θα είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια. Για να πάει για "φόνο εκ προμελέτης" (ανθρωποκτονία από δόλο) θα πρέπει να αποδειχθεί ότι τους χτύπησε επίτηδες με σκοπό να τους σκοτώσει. Δεν παίζει αυτό ...
πιθανότατα όμως λόγω της εγκατάλειψης θα κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας (που αυτό θα σημαίνει ότι τα παιδιά τη γλύτωσαν) με ενδεχόμενο δόλο (που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα είναι χειρότερο από το σκέτο)
Αν δεν είχε φύγει η κατηγορία θα ήταν η πρόκληση τροχαίου και σωματικών βλαβών (αν βέβαια πεθάνει κάποιος θα ήταν ανθρωποκτονία από αμέλεια).
Επειδή έφυγε θα είναι όλα αυτά και επιπλέον η "εγκατάλειψη".
Ο ενδεχόμενος δόλος δεν είναι χειρότερος απο το δόλο, αλλά έχει την ίδια -ουσιαστικά- αξία.
Αν βέβαια κάποιος πεθάνει ΛΟΓΩ της εγκατάλειψης τότε αλλάζει το πράγμα, ωστόσο από την περιγραφή του περιστατικού, ακόμα και αν πεθάνει κάποιος απο τους μοτοσυκλετιστές ΔΕΝ προκύπτει κάτι τέτοιο.
και αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι τα περαστικά και η γρήγορη ανάρωση στα παιδιά,
ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθει και τα νομικά αργά ή γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους
+ 1
:wave2:
πηγε να σκοτωσει κοσμο??? .............την εκανε ??? ........μαγκας .
το σωστο ειναι λοιπον ...............να φαει μερικες ψιλες και ενα ψαρι με χοντρα αγκαθια στον λοκο του .........ουτε δικαστηρια ,ουτε αηδιες .........
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
πηγε να σκοτωσει κοσμο??? .............την εκανε ??? ........μαγκας .
το σωστο ειναι λοιπον ...............να φαει μερικες ψιλες και ενα ψαρι με χοντρα αγκαθια στον λοκο του .........ουτε δικαστηρια ,ουτε αηδιες .........
Μηπως αν πεταξουμε τα ρουχα, τυλιχτουμε με προβιες και τρωμε ωμο κρεας, βοηθησει λιγο περισσοτερο?????
LsKostas
06/11/2007, 22:21
πες το στα παιδια που παρατησε ΕΣΥ ο τελευταιος...
καλη αναρωση τους ευχομαι:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
πες το στα παιδια που παρατησε ΕΣΥ ο τελευταιος...
καλη αναρωση τους ευχομαι:(
Εγω ειμαι ο τελευταιος??
ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΝΟΣΗΡΗ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....!!!!
ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ !!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!
Baggelhs20
07/11/2007, 15:01
τον φορτηγατζη επρεπε να τον πιασουν
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
πιστεύω ότι , με το που περνάει κάποιος με κόκκινο ( και εφόσον συλληφθεί ) να κατηγορείτε για αποπήρα φόνου εκ προθέσεως ΑΚΟΜΑ και αν δεν εμπλακεί σε τροχαίο.
να δείτε πως θα σφίξουν οι κώλοι μερικών που επιμένουν να περνάν με κόκκινο.
Προσθέτω επιπλέον να μην ισχύει αναστολή σε περίπτωση καταδίκης. Δηλαδή αν π.χ. φάει 2 χρόνια να τα εκτίσει κανονικά, τι αναστολές και μλς, άνθρωπο πήγε να σκοτώσει όχι να κλέψει περίπτερο. :mad:
saratoga
07/11/2007, 22:58
ΜΠΡΑΒΟ στο μοτο/στη που τους κυνηγησε...! :a18:
...
σε μια τετοια περιπτωση,πιστευω οτι πρεπη να τον κυνηγησης απο αποσταση και διακριτικα...! :rolleyes: