View Full Version : Νέο monster 696!!!!!
καλά είδατε το φόρτωσε στην σελίδα της η ντουκ
κατι απο Jap και aprilia βλέπω
80 ιππ λέει
θα βάλει το μοτέρ αυτό σε μούλτι άραγε?
μην αλλάξει τπτ άλλο όμως.........
el_hymador
05/11/2007, 19:46
απο 3/4 πισω ναι! ειναι ενα monster
111190
el_hymador
05/11/2007, 19:48
Aπο το πλαϊ δεν μου αρεσει καθολου ομως, με χαλαει που το χωροδικτυωμα δεν κατεβαινει χαμηλα κατω...
ασε που μου θυμιζει κατι απο GSR600, δεν ξερω γιατι
111191
el_hymador
05/11/2007, 19:49
πισω οκ, monster φαση:D
111192
el_hymador
05/11/2007, 19:52
3/4 εμπρος καλο δειχνει.
αν δεν το δουμε Live δεν μπορει να πει κανεις τιποτα παντως.
ειναι και δυσκολη περιπτωση, αφου το αρχικο σχεδιο του monster θα ειναι αντικειμενο μελετης στο μελλον και σπουδη για την post-modern εποχη των μοτοσικλετων.
111194
el_hymador
05/11/2007, 19:55
Βρηκα μια καλυτερη πλαϊνη...χμ...not so bad:wacko:
111195
filipp0s
05/11/2007, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...ασε που μου θυμιζει κατι απο GSR600, δεν ξερω γιατι
Η μάπα του φταίει, είναι σα μπασμένη:lol:
κατα τ' άλλα έιναι όμορφη :smilea:
el_hymador
05/11/2007, 20:00
να και τα specs
111200
el_hymador
05/11/2007, 20:07
σιγα μην αλλαζαν το σχημα του ρεζερβουαρ.
θανατερη λεπτομερεια που σε κανει λιωμα οι σιτες στο μπροστινο μερος...
111202
el_hymador
05/11/2007, 20:08
designed by Καυλα
111203
;) Apo to saloni sto Milano
111220
zvailakis
06/11/2007, 13:58
Ωραιο ωραίο είναι...το monster το σκεφτομαι γενικα για καινουργια μηχανη! σε κανα 6μηνο ή και παραπάνω....
Αλλά στο 696.....ψηφιακό κοντέρ??????? τραγικό δεν είναι???
Για τιμή ξέρουμε τίποτα?
(το monsteraki πως είναι σε ταξίδι δικάβαλο??)
filipp0s
06/11/2007, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Ωραιο ωραίο είναι...το monster το σκεφτομαι γενικα για καινουργια μηχανη! σε κανα 6μηνο ή και παραπάνω....
Αλλά στο 696.....ψηφιακό κοντέρ??????? τραγικό δεν είναι???
Για τιμή ξέρουμε τίποτα?
(το monsteraki πως είναι σε ταξίδι δικάβαλο??)
δικάβαλο? :nono: :nono:
το monster δεν είναι για δύο άτομα...:wave2:
Ρε παιδια σα το speed triple ειναι,ειδικα προφιλ ειναι ολοιδιο:look:
zvailakis
06/11/2007, 14:11
γιατί όχι? μπορεί με μια aftermarket σέλα να είναι ανεκτό......
Το έχει δοκιμάσει κανείς?
red_monster
06/11/2007, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βρηκα μια καλυτερη πλαϊνη...χμ...not so bad:wacko:
Πω ρε γαμώτο σκατα το κάναν οι μ@λάκες
Τι χαμηλη μούρη είναι αυτη που έχει, απο το πλάι είναι :yuck:
zvailakis
06/11/2007, 16:04
Λοιπόν...aftermarket φανάρι.....άλλες εξατμίσεις και αλλαγή το κοντέρ (έχω κολήσει με αυτό!)
gixxerpap
06/11/2007, 16:45
βαλτε του διπλα φαναρια στη μουρη, και αν δεν ειναι ιδιο με το speed triple....
εμενα παντως μου αρεσει πολυ!
:D
red_monster
06/11/2007, 19:38
Λοιπόν...aftermarket φανάρι.....άλλες εξατμίσεις και αλλαγή το κοντέρ (έχω κολήσει με αυτό!)
Το φανάρι είναι πολυ μάπα το κοντερ δεν με ενοχλει,δεν μπορω να χωνεψω τι του κανανε, ένα μουτρο απο tuono θα εσωζε την κατάσταση
chducos1
06/11/2007, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εμενα παντως μου αρεσει πολυ!
:D [/B]
θελεις να σου αγορασω 1 τετοιο και να τα ανταλαξουμε με την db4?
tsoukas77
07/11/2007, 15:27
Φαναρι δεν επρεπε να αλλαξει το μονστερακι.Οσον αφορα το ταχυμετρο,ολα τα ψηφιακα ειναι αισχος.Αν δεν βλεπεις την βελονα να ανεβοκατεβαινει σαν τρελη,χανεις την μιση απολαυση...
Ιταλια εχει γινει χαμος...σε ελαχιστους αρεσει το νεο τερας!
Φανταζομαι αν μπορουσαν να το αποσυρουν θα το εκαναν.
Το μονο καλο ειναι τα 80 αλογα.Κατα τ-αλλα ξεχαστε αλλαγες σε κινητηρα και μετατροπες.
Επιπλεον η ηλεκτρονικη ειναι Siemens:yuck:
Price=8000€ peripou
H.A.Balafoutre
08/11/2007, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Ιταλια εχει γινει χαμος...σε ελαχιστους αρεσει το νεο τερας!
Φανταζομαι αν μπορουσαν να το αποσυρουν θα το εκαναν.
Το μονο καλο ειναι τα 80 αλογα.Κατα τ-αλλα ξεχαστε αλλαγες σε κινητηρα και μετατροπες.
Επιπλεον η ηλεκτρονικη ειναι Siemens:yuck:
Price=8000€ peripou
Το πιστεύω ότι δεν άρεσε στους Ιταλούς.
Αυτό είναι τύπου monster. Όπως λέμε τύπου Halrey.....
Ένα τέτοιο μοντέλο δεν είχε ανάγκη τόσο εκτεταμένες αλλαγές. Ίσως και μόνον στον κινητήρα να ήταν άρκετές από άποψη απόδοσης και καλύτερης λειτουργίας οπότε και μικρότερο κόστος συντήρησης.
Δεν μου αρέσει από όποια γωνία και αν το είδα, το μόνο καταπληκτικό, κατά τη γνώμη μου, είναι το tank !!!
Τελικά είναι πολύ δύσκολο να σχεδίασεις τη συνέχεια ενός επιτυχημένου εως πολύ επιτυχημένου μοντέλου, ειδικά στην εμφάνιση. Έπαθαν το ίδιο ακριβώς με την αντικατάσταση της 998 με την 999 και αναγκαστηκαν σε 2 χρόνια να την αντικαταστήσουν με την 1098 η οποία είναι αφενός πανέμορφη αφετέρου διατηρεί τις καταβολές από την 916,96,98.
Ίσως για αυτό έβγαλαν μόνο το μικρό έτσι διατηρώντας τα υπόλοιπα στην παραγωγή, για να δουν αν θα έχει αποδοχή ή όχι.
Είδωμεν το επόμενο βήμα!!!!
Ελπίζω να είναι το tricolore με κινητήρα 1098:winka: και εξατμίσεις κανονικές όχι σαν δίκανο!!
γιατί όχι? μπορεί με μια aftermarket σέλα να είναι ανεκτό......
Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Πλακα κανεις ε?
Πηγα με την γυναικα Σερρες με ενα 620 που ειχα και μετα εκανε μια βδομαδα να (μου) καθησει...
:lol: :lol: :lol:
Μετα ομως...
...πηρα multi...
:D
zvailakis
10/11/2007, 03:36
Μια βδομαδα ε? πολύ είναι!
Θα συμβιβαστώ όπως με βλεπω....
Αρχικά δημιουργήθηκε από vlassos
Ίσως για αυτό έβγαλαν μόνο το μικρό έτσι διατηρώντας τα υπόλοιπα στην παραγωγή, για να δουν αν θα έχει αποδοχή ή όχι.
Είδωμεν το επόμενο βήμα!!!!
Μαλλον οχι....καπως ετσι θα ειναι και τα υπολοιπα και γιαυτο στραβωνουν σχεδον ολοι.
Το μονο που μπορει να σκεφτει κανεις ειναι οτι ο σχεδιασμος ειναι τετοιος ωστε να τραβηξει νεους πελατες που δεν ειναι κολλημενοι με τις Ντουκατι....για οποιον δεν ειχε Ντουκατι το νεο Μοστρο δεν ειναι και τοσο εκτρωμα :rolleyes:
Πολλοι θα την αγορασουν μονο και μονο γιατι στο τεποζιτο γραφει Ducati,ετσι και αλλιως οποιος προλαβε τα προηγουμενα...προλαβε.Δεν θα τα ξαναδειτε :mad:
Ετυχε να ακουσω τυπους στην Ιταλια που πριν δουν το νεο πουλαγαν το δικο τους.....μολις το ειδαν αποφασησαν να κρατησουν αυτο που εχουν!!!Δεν ειναι υπερβολη...ειναι πραγματικοτητα.
Οι "σκληροπυρηνικοι" το καταλαβαινουν.
Εγω πιστευω οτι αν μπορουσαν να την αποσυρουν θα το εκαναν.
Το ακομα χειροτερο ειναι οτι κανενα,μα κανενα κομματι της δεν ειναι συμβατο με τα αλλα μοντελλα.
Σε ενα 600 ανεβαινει ο κινητηρας 900,800,700 χωρις καμια μετατροπη...σε αυτην ουτε το τεποζιτο που ειναι και το μονο που μου αρεσει.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
[Πολλοι θα την αγορασουν μονο και μονο γιατι στο τεποζιτο γραφει Ducati,ετσι και αλλιως οποιος προλαβε τα προηγουμενα...προλαβε.Δεν θα τα ξαναδειτε :mad:
Ουδέν κακό αμιγές καλού ......όταν βγήκε η 1098 πουλαγανε την 999 οσο οσο, ευκαιρία θα είναι να παρουμε κανένα παλιοmonster σε καλή τιμή:winka: αν και πιστεύω ότι οι τιμές τους θα μείνουν ως έχουν, όπως έγινε με όσες 998 είχαν μείνει όταν βγήκε η 999
red_monster
10/11/2007, 12:29
Οσο την βλέπω δεν ξέρω:hypnotize μου αρέσει, πιέζω τον εαυτο μου να μου αρέσει
Και το 1 monster όταν είχε παρουσιαστεί είχε άσχημες κριτικές ε΄ξού και το ονομά του (monstro) θα το δούμε απο κοντά,αρνουμε να πιστέψω πως δεν θα είναι όμορφο
Καλό ...η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει τελευταία:lol:
vassilis88
10/11/2007, 17:22
το ονομα νομιζω βγηκε απο κατι παιχνιδια που επαιζαν τα παιδια του σχεδιαστη..
αυτο το μονστερ λογικα δν θα μεινει για πολυ στην παραγωγη γιατι ειναι απαισιο! πιστευω σε λιγα χρονια θα βγει αλλο που θα μοιαζει πολυ στο παλιο.
zvailakis
10/11/2007, 19:27
το μόνο καλό είναι ότι (ελπίζω) να πέσει λίγο η τιμή στο 695......μην το ψάχνω μεταχειρισμένο!
......μην το ψάχνω μεταχειρισμένο!
Μαλλον θα το ψαχνεις μτχρσμν...:lol:
SeNNinhA
12/11/2007, 12:03
α) Πολύ όμορφο το εμπρος τμήμα. Πλαίσιο, τεπόζιτο, πλαϊνές όψεις κλπ. Φοβερές οι επιμέρους λεπτομέρειες
β) Το εμπρός φανάρι δεν κολάει με το άγριο λούκ του υπόλοιπου μπροστινού. Είναι πολύ soft. Ήθελε κάτι με περισσότερη αγριάδα και προσωπικότητα.
γ) Το πίσω μέρος έχει πολλά αντιφατικά στοιχεία.
1) Το ψαλίδι αν και θηριώδης έχει όγκο στο μάτι και δεν δένει με την υπόλοιπη κατασκευή. Θα μπορούσε να εχει σχεδιαστεί πολύ πιο όμορφο (ξέρει η Ducati απο αυτά). Τώρα είναι σαν να το πήρες από το ράφι και να το τοποθέτησες εκεί για να κλείσεις πρόχειρα την μηχανή
2) Το υποπλαίσιο και ο ασορτί βραχίονας για τα μαρσπιέ του συνοδηγού είναι υπερβολικά και καθότι βαμένα ασημί κλεβουν το μάτι από το σύνολο της κατασκευής. δεν ταιριάζουν ούτε αυτά στο ύφος του μπροστινού. Γιατί το υποπλαίσιο να μην είναι και αυτό σωληνωτό που είναι αποδεδειγμένα όμορφο?
3) Οι εξατμήσεις είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Ασημί και αυτές τραβούν το μάτι μαζί με το υποπλαίσιο. τουλάχιστον αυτές τις αλλάζεις με carbon aftermarket και ξεμπερδεύεις.
δ) Η υπόλοιπη ουρά είναι πολύ όμορφη.
Γενικά υπάρχει μια τάση να χρησιμοποιηθούν στοιχεία japan (τα άσχημα στο σχέδιο) τα οποία μάλιστα σε κανένα δεν αρέσουν ιδιαίτερα ούτως ή άλλως και δεν βλέπω τον λόγο.
tolkmt-03
12/11/2007, 13:59
Αποτυχημένο κατά τη γνώμη μου.Αν ήθελαν να κάνουν ένα τέτοιο μηχανάκι ας το ονόμαζαν αλλιώς.Αυτό τι σχέση έχει με το monster που όλοι ξέρουμε και γουστάρουμε?Αυτό είναι brutale wannabe με ιαπωνικά χαρακτηριστικά...
SUZUKAKIAΣ
22/11/2007, 16:53
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ SUZUKΑΚΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΣΤΕΡ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΟΜΟΡΦΙΑ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ......ΑΣΤΑ!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η DUCATI ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΝΤΙΖΑΗΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ??? ΤΕΛΟΙΟΣ ΜΟΥΦΑ...ΑΣΧΗΜΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΑ DUCATI ΚΡΙΜΑ
http://www.motomag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1448&Itemid=35
Πριν ένα μήνα το σκεφτόταν ο αδερφός μου, οπότε το επεξεργάστηκα απο κοντά για πάνω απο 1 ώρα.
Να πω εδώ, ότι το προηγούμενο μου άρεσε πολύ.
Αλλά και το καινούργιο το βρήκα καταπληκτικό, ειδικά σε άσπρο! Η ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε καλή, λίγο καλύτερη απο multistrada 620. Το αγόραζα άνετα! Μόνο η οριζόντια μαλακία που έχουν βάλει στο φανάρι με χαλάει..
Ήθελα και ένα test ride, αλλά δεν είχαν ούτε για δείγμα. Συγκεκριμένα μου είπαν ότι έχουν εξαντληθεί στην Ελλάδα και πρέπει να κάνεις παραγγελία. Και του λέω του πωλητή, πως είναι δυνατόν να αγοράσεις κάτι χωρίς να κάνεις test ride? :hypnotize
Και κάτι ακόμα που δεν έχει ειπωθεί είναι ότι όλα τα πλαστικά αλλάζουν εύκολα έτσι ώστε αν θές να αλλάζεις χρώμα εύκολα. Ακόμα και το ντεπόζιτο έχει πλαστικό περίβλημα για να αλλάζει.
ξερει κανει ποια ειναι η τιμη του΄?
Η τιμή για την έκδοση που εισάγεται με τον μασκάκι και το κάλυμα τηε σέλας του συνεπιβάτη είναι 8.700 ?.
Η απλή έκδοση θα στοιχίζει 8.400? και η εισαγωγή της θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.
Έτσι τουλάχιστον με είχε ενημερώσει η EΛΛHNMOTO τον Μαίο που παράγγειλα το δικό μου