PDA

View Full Version : Για να ισχύει η στατιστική.....

vangelis 64
05/11/2007, 23:57
.....στούκαρα κι εγώ σήμερα έτσι για να δώ δηλαδή πόσο αντέχει το βουνό.Και άντεξε το άτιμο!

Το κουτί δεν άντεξε βέβαια που τού ξεχαρβαλώθηκε ο μπροστινός προφυλακτήρας,έσκασε το αριστερό λάστιχο στράβωσε κι η ζάντα του,το ψυγείο κατέβηκε ως την άσφαλτο κι έβγαλε τα ζουμιά του(θα ζαλίστηκε απ' τίς στροφές φαίνεται)κι η αριστερή μπάντα τού αυτοκινήτου έπαθε κι αυτή μια μικρή συμφορησούλα,ένεκα τής τραχειάς επιφάνειας τού βουνού.
Μά'στα.Μέχρις εδώ τα άσχημα,διότι εγώ,σαν καλό παιδί τη φορούσα τη ζωνούλα μου και δεν έπαθα τίποτις.
Πώς έγινε τώρα.....

Όπως κάθε Δευτέρα,έτσι και σήμερα-μπαρδόν χθες-κίνησα για την πόλη.Λόγω τής βροχής ξεκίνησα νωρίτερα για να πάω αργότερα(δικό μου αυτό):lol:
Κανα-δυο στροφές μετά το Στορκ κι ενώ δεν πήγαινα πάνω από 70,είναι μια αριστερή-όχι κλειστή-που,όπως όλες τις στροφές τής Επιδαύρου,την ξέρω σαν την τσέπη μου.
Στρίβω το λοιπόν κανονικά κι εκεί που έβλεπα το δρόμο.άρχισα να βλέπω το βουνό.(Περίεργο πράμα,δεν έπρεπε νά'ναι εκεί.)
Το τουτού λοιπόν,αν και φορούσε λάστιχα μιάς εβδομάδας,άρχισε να συμπεριφέρεται σαν συγκρουόμενο τού λούνα-παρκ,έστριψε λες και τράβηξα χειρόφρενο,και πήγαινε με τίς μπάντες(κάθετα πια στο δρόμο)και με τη μούρη προς το βουνό.

Ρε παιδιά τι να σάς πω....συγκλονιστική στιγμή!Εγώ για μερικά δευτερόλεπτα χεσμένος από το φόβο μου,μην ξέροντας τι να κάνω,να βλέπω το βουνό να έρχεται και ταυτόχρονα να με πιάνουν τα γέλια.Σοβαρά μιλάω!!
Τού κοπάνησα λοιπόν μία τού βουνού με τη μούρη και,με τη φόρα που είχα,τού'δωσα και μια με το πλάι.Έτσι για να μάθει.Πώς!
Καπνοί,λάδια(;)κακό και αρχίζουν τα τηλέφωνα.Στην αναμονή οδικής βοήθειας σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο παιδιά(νά'ναι καλά)και με βοήθησαν να βάλουμε το ταλαιπωρημένο Fiesta στην άκρη.
Σταμάτησαν κι άλλοι όση ώρα περίμενα,πότε στο αυτοκίνητο και πότε έξω,να ρωτήσουν αν είμαι καλά και τέτοια.:sun: :sun:
Μέχρι τότε ψιλόβρεχε και απολάμβανα επιτέλους αυτό που μού στερούσε το αυτοκίνητο....τη μυρωδιά τού βρεγμένου χώματος και τα χρώματα τού τοπίου,που θόλωναν από κάποια σύννεφα πού'χαν κατέβει να δούν τι γίνεται...(Αχ μηχανούλα μου....)

Με τα πολλά ήρθε και η οδική και πιάνει κατακλυσμός.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Την ώρα δηλαδή που έπρεπε να είμαι έξω για να μπορέσουμε να βάλουμε το αμάξι στην καρότσα,έριχνε ο Θεός με το Θεό.
Μούσκεμα πια(πριν από λίγο στέγνωσα)πήγα στο Στορκ να πιω ένα καφεδάκι και,ω τού θαύματος,βρέθηκε φίλος και με έφερε στον Πόρο.:eyepop: Ούτε παραγγελία δηλαδή!
Αυτά λοιπόοοοοον.

Εύχομαι ρε παιδιά,αν είναι να μάς συμβεί ατύχημα,να βγαίνει στα σίδερα...όχι απάνω μας.Πάντα όρθιοι!!:beer: :wave2:

Ρε συ pap....έτσι και είχαμε σκαντζάρει τότε,θα ήταν μια χαρά τα οχήματα(αν το πρόσεχες το Fiesta) :lol: :wave2:

el_hymador
06/11/2007, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
.....στούκαρα κι εγώ σήμερα έτσι για να δώ δηλαδή πόσο αντέχει το βουνό.Και άντεξε το άτιμο!

Εύχομαι ρε παιδιά,αν είναι να μάς συμβεί ατύχημα,να βγαίνει στα σίδερα...όχι απάνω μας.Πάντα όρθιοι!!:beer: :wave2:

Βαγγελη αφου εισαι καλα και δειχνεις να εχεις ξεπερασει το ψ/χ σοκ, χεστηκες για τα σιδερα...

μαλακιες συμβαινουν και στην προκειμενη, καλο ειναι που συνεβει με αυτοκινητο.

θες να κανουμε λεσχη;

''ανωνυμοι μοτοσικλετιστες εμπλεκομενοι σε στουκες κουτιων''

:lol: :lol: :lol:

ολα καλα φιλε.:wave2:

vangelis 64
06/11/2007, 00:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βαγγελη αφου εισαι καλα και δειχνεις να εχεις ξεπερασει το ψ/χ σοκ, χεστηκες για τα σιδερα...

μαλακιες συμβαινουν και στην προκειμενη, καλο ειναι που συνεβει με αυτοκινητο.

θες να κανουμε λεσχη;

''ανωνυμοι μοτοσικλετιστες εμπλεκομενοι σε στουκες κουτιων''

ολα καλα φιλε.:wave2: Άντε...γίναμε δύο.Στούς πόσους κάνουμε σύλλογο;Θα πρέπει να παίζουνε κανα όργανο όπως εμείς;:lol: :lol: :lol:

el_hymador
06/11/2007, 00:17
Άντε...γίναμε δύο.Στούς πόσους κάνουμε σύλλογο;Θα πρέπει να παίζουνε κανα όργανο όπως εμείς;:lol: :lol: :lol:

αρκετοι ειμαστε, αλλα για να μην χαλαστουμε σου ξεκαθαριζω με συνοπτικες διαδικασιες οτι εγω θα ειμαι ο προεδρος:lol:

βασικα εγω οταν στουκαρα επαιζα ενα οργανο και μαλιστα πολυ! φανταζομαι οτι και αλλο μοτοσικλετισται παιζουν τα οργανα τους οταν στουκαρουν με αυτοκινητο οποτε ειμαστε κομπλε.

:lol:

sotpag
06/11/2007, 00:19
.....Εύχομαι ρε παιδιά,αν είναι να μάς συμβεί ατύχημα,να βγαίνει στα σίδερα...όχι απάνω μας.Πάντα όρθιοι!!:beer: :wave2:

αν και πονανε και οι λαμαρινες

η ουσια ειναι αυτη

να εισαι καλα ρε Βαγγο:wave2: :wave2:

div400
06/11/2007, 00:35
καταρχήν χαιρομαι που εισαι καλά!!!

Αμα ξέρεις ποια ειναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη ζωή, περιγράφεις με χιουμορ και κέφι ενα ατύχημα με υλικες ζημιές!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!

:beer: :beer: :wave2: :beer: :beer:

fantacid
06/11/2007, 00:46
δε ξερω πως τα καταφερες αλλα το ευχαριστήθηκα το ποστ σου ρε βαγγο!

ομορφη γραφη για ενα κακο περιστατικό με καλη ομως ψυχολογία κ χωρις μεγαλους μπελαδες!!!

καλα νασαι παλικαρι κ αφου κοπανησες με το κουτι δε πειραζει ....ευκαιρια να το δωσεις να παρεις κανα μοτο, να γουσταρεις, σα μικρο παιδι που'σαι κ συ!

:wave2:

.......απολάμβανα επιτέλους αυτό που μού στερούσε το αυτοκίνητο....τη μυρωδιά τού βρεγμένου χώματος......

ρε παιδια αυτη τη μυρωδια δε τη μπορω ΚΑΘΟΛΟΥ.... σχεδον μου κοβει την ανασα!!!
:(

vangelis 64
06/11/2007, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

ρε παιδια αυτη τη μυρωδια δε τη μπορω ΚΑΘΟΛΟΥ.... σχεδον μου κοβει την ανασα!!!
:( Είναι μαγικό,δεν είναι;Εγώ τήν άσφαλτο γουστάρω αλλά όταν ανοίγεις τη ζελατίνα.....σταματάς στην άκρη για τσιγάρο....ωωωωωχχχ

111251

Ζεύκας
06/11/2007, 01:02
νταξ αφού δεν έπαθες τίποτα εσύ κ τα σίδερα φτιάχνονται...

ε

τι ηθελα να πω?

α

η πιτσιρίκα στην καφετέρια τι κάνει?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
06/11/2007, 01:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas

η πιτσιρίκα στην καφετέρια τι κάνει?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πσσσστ!Λίγα με το προσωπικό,έτσι;:mad: :mad:

Από Πέμπτη και μετά,θα την βλέπω κάθε μέρα.

111252

kalesin
06/11/2007, 01:17
Bαγγελακη

αντε να χαθεις παλιοκαγκουρα μου εφυγε η ψυχη

μολις ειδα θεμα σου στα στραβα σφιχτηκε η καρδια μου

εσυ να εισαι καλα αδερφε

εσυ να εισαι καλα, κ ολα τα αλλα φτιαχνονται

:beer: :beer: :beer: :beer:

θα σε δειρω μιλαμε δεν το γλυτωνεις

Ζεύκας
06/11/2007, 01:24
Πσσσστ!Λίγα με το προσωπικό,έτσι;:mad: :mad:

Από Πέμπτη και μετά,θα την βλέπω κάθε μέρα.

γιατί? αφεντικό της είσαι? :rolleyes:

vangelis 64
06/11/2007, 01:26
γιατί? αφεντικό της είσαι? :rolleyes: :a01: :a01:

vangelis 64
06/11/2007, 01:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Bαγγελακη

[B]αντε να χαθεις παλιοκαγκουρα μου εφυγε η ψυχη

/B] Κάγκουρας εγώ;:blush: :blush: :blush:

Φωτιά να πέσει να με κάψει.:lol: :lol: :lol: :wave2: :wave2: :beer: :beer:

Ζεύκας
06/11/2007, 01:34
:a01: :a01:

ρε δικιά σου είναι η καφετέρια που κάτσαμε τις προάλλες? :eek:

έτσι από περιέργεια πόσο χρονών είναι η μικρή? :blush:

vangelis 64
06/11/2007, 01:43
ρε δικιά σου είναι η καφετέρια που κάτσαμε τις προάλλες? :eek:

έτσι από περιέργεια πόσο χρονών είναι η μικρή? :blush:

Όχι,δεν είναι δικιά μου η καφετέρια και το μωρό είναι 20.

Αλλά εσύ δεν έχεις Ducati.:rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
06/11/2007, 01:54
Όχι,δεν είναι δικιά μου η καφετέρια και το μωρό είναι 20.

Αλλά εσύ δεν έχεις Ducati.:rotflmao: :rotflmao:

:hypnotize

ρε συ δεν λέω για την κοπελιά που πήγε ο ταξιδευτής βόλτα!

την άλλη με το μαλλί αφάνα εννοώ! :mad:

filipp0s
06/11/2007, 07:12
Nταξ ρε Βάγγο...ευτυχώς! Αφού χτύπησαν μόνο οι λαμαρίνες...it's ok!
Περαστικά στο κουτί και ποτέ ξανα!:wave2: :wave2:

devil's animal
06/11/2007, 07:32
ρε Βαγγελακη ...τι να πω.....περαστικα στην τσεπη σου...μαλλον ταιριαζουν καλυτερα απ'οτιδηποτε αλλο!!

παλι καλα που δεν εφυγες απ'την αλλη πάντα γιατι θα υπηρχαν πιο ασχημες συνεπειες και για το τουτου και (φτου κακα, μακρυα απο μας....τοκ,τοκ,τοκ) για σενα!:rolleyes:

το καλο ειναι που το ευχαριστηθηκες παντως!!
:D :D :D :D

εντελως πληροφοριακα στην συγκεκριμενη περιπτωση κανουμε φουλ λοκ αναποδο τιμονι,και κατα 90% σωνουμε το μουτρο (με οτι αυτο συνεπαγεται,ψυγειο-προφυλακτηρα κ.λ.π.)

να εισαι καλα και τα σιδερα φτιαχνονται!!!

:wave2: :wave2:

crs-k
06/11/2007, 08:18
.....στούκαρα κι εγώ σήμερα
................

Ποτε ξανα τετοια ρε Βαγγελη. :(

kalesin
06/11/2007, 08:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

εντελως πληροφοριακα στην συγκεκριμενη περιπτωση κανουμε φουλ λοκ αναποδο τιμονι,και κατα 90% σωνουμε το μουτρο (με οτι αυτο συνεπαγεται,ψυγειο-προφυλακτηρα κ.λ.π.)

:wave2: :wave2:

... ειπε ο Κουλαδιαϊνεν κ συνεχισε την προπονηση στην Κορσικη....

TROOPER
06/11/2007, 08:55
βαγγο καλα να εισαι και να αντιμετωπιζεις τα πραματα ετσι και ολα φτιαχνουνε !!!

περαστικα για το αμαξι ρε αδερφε !!!

:beer: :beer: :beer:

makis206
06/11/2007, 09:24
Περαστικά κι αγύριστα Ευάγγελε !

Γι'αυτό είναι τα υλικά αγαθά ρε, για να τα κάνουμε κολυμπηθρόξυλα και να γελάμε με την πάρτη τους !:lol:

Καλά νά'σαι και ποτέ ξανά ταλαιπωρίες !

:beer: :beer:

Lupo
06/11/2007, 09:40
Όχι ρε Βαγγέλη:(
Το καλό είναι ότι δεν έπαθες τίποτα:smilea:
Αφού αυτό το έχουμε, που είναι και το σημαντικό, τώρα...

Πές μου ότι έχεις μικτή ασφάλεια.Αυτό μόνο πές μου και τέλλος

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ρε συ. Σωστή η κεντρική ιδέα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Δεν κλειδώνεις ανάποδα το τιμόνι, κι αυτό επανέρχεται αυτόματα.
Είναι πολλοί οι παράμετροι, που παίζουν ρόλο, και διαφορετικές οι κινήσεις που κάνεις.
(γκάζι , τιμόνι, φρένο, χειρόφρενο κτλ.):winka:

Άλλωστε κι ο Hymador μπήκε με ανάποδα, την περασμένη βδομάδα, όπως λες, και βγήκε ανάποδα!:cool:

Η καλύτερη αντίδραση ήταν του Βαγγέλη. Ούτε κόβεις τιμόνια, ούτε παιζεις με το γκάζι,... απλά βάζεις τα γέλια!:lol:

Άντε, Βαγγέλη, εύχομαι να μην πάει ακριβά το "μαλλί":wave2:

marulis
06/11/2007, 09:43
Αχχχχ Ουφ:uplate:

Πάλι καλά Ποτέ ξανά. :beer: :beer: :wave2:

Κουτάκι δεν έχω , αλλά παίζω ένα όργανο . έχω καμία ελπίδα για το κλαμπ?:a13:

Cpt. Haddock
06/11/2007, 09:43
ποτέ ξανά Βαγγέλη

MikeG
06/11/2007, 09:57
Ας μη ξαναγίνει! & πάνω από όλα να είσαι εσύ καλά. Τις λαμαρίνες τις φτιάχνουν, άλλοι τις δαγκώνουν κιόλας βέβαια:D .
& που'σαι φρόνιμα το κοριτσάκι, μην ακούσω ότι του συμπεριφέρεσαι καπιταλιστικά και ιμπεριελιστικά, γιατί εγώ θα υποστηρίξω τα δικαιώματα τη!:lol: :lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :wave2:

CPANTELO
06/11/2007, 10:42
Kαταρχην περαστικα. Απο τη στιγμη που δεν χτυπησες ολα τ'αλλα φτιαχνονται. Οσο για το ατυχημα ετσι οπως τα περιγραφεις καταλαβαινω οτι σε μια μετρια στροφη στριβοντας το μπροστα μερος του αυτοκινητου ακολουθησε την τροχια που ηθελες αλλα το πισω γλυστρισε και σου πεταξε ενα πολυ ωραιο κωλαρακι. Δυστυχως αν δεν αντιδρασεις γρηγορα με ενα ψιλοαναποδο δεν επαναφερεται. Ισως η καλυτερη τακτικη οδηγησης σε γλυστερους δρομους ειναι να στριβεις ελαφρα επιταχυνομενος ωστε να πηγαινει βαρος στο πισω αξονα και να καθεται καλυτερα το αμαξι στο δρομο. Ειδικα σε μια διαδρομη που την ξερεις καλα και ο ρυθμος σου θα ειναι πιο πανω απο το μεσο ορο ειναι πολυ καλυτερο να οδηγας υποστροφικα που ειναι και πιο ευκολο παρα να στριβεις χωρις γκαζι και ολο το βαρος να το τρωνε τα λαστιχα που ειναι στο εξωτερικο της στροφης.

και παλι περαστικα :) :)

cityfly
06/11/2007, 11:19
βρε το άτιμο το βουνό

τα φτιάχνουν γερά τελικά αυτά τα ρημάδια :D :D

τι να πω αφού τα πες μόνος σου

τα σίδερα φτιάχνονται
εσύ να σαι καλά

VanDiemen
06/11/2007, 11:27
Όπως το είπες. Να μη δώσεις κι εσύ το στίγμα σου στη στατιστική; Χαίρομαι που η συνεισφορά σου, περιορίστηκε στις υλικές ζημιές! Περαστικά! ;)

lilipoua
06/11/2007, 11:34
Είσαι χορευταράς και στο δρόμο καμάρι μου!!

Τύφλα να 'χουν τα Μπολσόι εε??

Ποτέ ξανα τέτοια!! :wave2:

Nostra
06/11/2007, 12:07
ήσανε μονόσανε στο αμάξονε ή τρομάξανε τίπτις γυναικόπαιδα?

περαστικά στη τσέπη σου τελι-άρη ...

:sick: :alien:

kalesin
06/11/2007, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
Kαταρχην περαστικα. Απο τη στιγμη που δεν χτυπησες ολα τ'αλλα φτιαχνονται. Οσο για το ατυχημα ετσι οπως τα περιγραφεις καταλαβαινω οτι σε μια μετρια στροφη στριβοντας το μπροστα μερος του αυτοκινητου ακολουθησε την τροχια που ηθελες αλλα το πισω γλυστρισε και σου πεταξε ενα πολυ ωραιο κωλαρακι. Δυστυχως αν δεν αντιδρασεις γρηγορα με ενα ψιλοαναποδο δεν επαναφερεται. Ισως η καλυτερη τακτικη οδηγησης σε γλυστερους δρομους ειναι να στριβεις ελαφρα επιταχυνομενος ωστε να πηγαινει βαρος στο πισω αξονα και να καθεται καλυτερα το αμαξι στο δρομο. Ειδικα σε μια διαδρομη που την ξερεις καλα και ο ρυθμος σου θα ειναι πιο πανω απο το μεσο ορο ειναι πολυ καλυτερο να οδηγας υποστροφικα που ειναι και πιο ευκολο παρα να στριβεις χωρις γκαζι και ολο το βαρος να το τρωνε τα λαστιχα που ειναι στο εξωτερικο της στροφης.

και παλι περαστικα :) :)

μαλλον το ακριβως αντιθετο εγινε..

το τιμονι εστριψε, αλλα οι ροδες βαριοντουσαν να δειξουν την υποδειγμενη τροχια στο αυτοκινητο
με αποτελεσμα να ακουθησει ευθεια πορεια με στριμμενες ροδες [κ μταφορικα κ κυριολεκτικα]

τουλαχιστον δεν επαθε ζημια το βουνο

αλλα ας μπει κ ο αγωνιζομενος να μας τα πει..

DimChios
06/11/2007, 12:17
ΑΔΕΛΦΕ, να εισαι καλα και να αντιμετωπιζεις ετσι τις γαμημενες τις καταστασεις που εχουν τετοιο τελος! :hypnotize

τι λεω ο μλκς? :sick:

Δε ξερω τι να πω αλλα κατι πρεπει να πω!

Ασε θα σε παρω τηλ!

Παλι καλα παντως! Ποναει λιγο αλλα δε γαμεις, αφου εισαι καλα και εδωσες το στιγμα σου στη στατιστικη υπηρεσια, ασ το να παει στο διαολο!

Φιλακια,......

Σ ΑΓΑΠΩ!

:blush:

Cpt. Haddock
06/11/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σ ΑΓΑΠΩ!

Αυτός ή κοιμάται ή δεν έχει καταλάβει που γράφει τι.... :look: :uplate:

devil's animal
06/11/2007, 12:35
ΑΔΕΛΦΕ, να εισαι καλα και να αντιμετωπιζεις ετσι τις γαμημενες τις καταστασεις που εχουν τετοιο τελος! :hypnotize

τι λεω ο μλκς? :sick:

Δε ξερω τι να πω αλλα κατι πρεπει να πω!

Ασε θα σε παρω τηλ!

Παλι καλα παντως! Ποναει λιγο αλλα δε γαμεις, αφου εισαι καλα και εδωσες το στιγμα σου στη στατιστικη υπηρεσια, ασ το να παει στο διαολο!

Φιλακια,......
Σ ΑΓΑΠΩ!

μ@λακα Μητσο παρατα τα, τα μονοκυλινδρα!:rolleyes:

σου'χουν κανει το μυαλο ...ΦΡΑΠΕ!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Ζεύκας
06/11/2007, 12:44

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

α δεν τ'ακούσες χθες? του το πουλήσαμε το μηχανάκι!

τώρα ποιός το πούλησε σε ποιόν.....

με τον pap δίπλα έχασα την μπάλα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
06/11/2007, 13:04
α δεν τ'ακούσες χθες? του το πουλήσαμε το μηχανάκι!

Σπαμμερ!!! :mad:

παω στην αυλή να δω τι μηχανακια εχω! :blush:

catmaster
06/11/2007, 13:06
Αφού δεν έπαθες τίποτα Βαγγέλη .. τέλος καλό όλα καλά ρε φίλε .....

:beer: :beer:

(p.s. αν βγει πολύ ψιλά η ζημιά, έχω ένα φιλαράκι φαναρτζή που κάνει πολύ καλή δουλειά ...)

catmaster
06/11/2007, 13:08

εγώ ρε Μήτσο τι να πω που χτες έφυγα με τα πόδια ;;; :lol: :lol: :lol:

Operater
06/11/2007, 13:19
Περαστικα Βαγγέλη! :D
Κανε τραγουδακι το συμβάν, για να περάσει ο πόνος!:smilea:

Ζεύκας
06/11/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
εγώ ρε Μήτσο τι να πω που χτες έφυγα με τα πόδια ;;; :lol: :lol: :lol:

καλά για κατέβα κ εσυ κάτω....

κατέβηκες?

το'χεις ακόμα το rvf?

catmaster
06/11/2007, 13:24
καλά για κατέβα κ εσυ κάτω....

κατέβηκες?

το'χεις ακόμα το rvf?

Δε την παλεύω με τον pap λέμε..

:sick: :alien: :alien: :alien: :hypnotize

arxaios
06/11/2007, 13:56
Το μόνο κακό είναι στην τσέπη .............. μακάρι το τελευταίο να είναι ακόμα και έτσι !!!
Υπομονή για λίγο παραπάνω καθώς θα σε καθυστερήσει στην αγορά της ................................
:wave2: :wave2: :wave2:

thou-vou
06/11/2007, 15:35
Καλό κουράγιο... Αφού όλα καλά... :)

tai
06/11/2007, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
καταρχήν χαιρομαι που εισαι καλά!!!

Αμα ξέρεις ποια ειναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη ζωή, περιγράφεις με χιουμορ και κέφι ενα ατύχημα με υλικες ζημιές!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!

+1000

και πούλα το το ρημάδι να πάρεις μηχανή! Τι θες με της κουτοσκοτώστρες? Δεν βλέπεις που όλο ατυχήματα συμβαίνουν τελευταία με τα παλιόκουτα??:rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer: ποτέ ξανά Βαγγέλη:wave2:

apav
06/11/2007, 17:03
Ποτέ ξανά! :wave2:

sober
06/11/2007, 17:29
Ευτυχως εισαι καλα!!Ας ειναι το τελευταιο!!

:beer: :beer: :wave2:

Stelth
06/11/2007, 17:35
Ρε συ Βαγγέλη μόλις το είδα στα στραβα κι ανάποδα τρόμαξα.
Μέχρι να το διαβάσω είχε πάει η ψυχή μου στη κούλουρη.
Παρεμπίπτοντος κατι παρόμοιο έχω πάθει και εγώ με το κουτι, σε λίγο καλύτερη μοιρα μιας και δεν με μαζεψε η εξπρές αλλα τη βροχούλα μου την εφαγα.

Νασαι πάντα καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα και πάντα όρθιος

project.breeze
06/11/2007, 19:21
Κρίμα ρε Βαγγέλη και δεν σε είχα για κάγκουρα,παντιλίκια και χειρόφρενα με το κουτί ρε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευκαιρία για Hayabusa τώρα,δεν βρίσκεις;:beer:

vangelis 64
06/11/2007, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ήσανε μονόσανε στο αμάξονε ή τρομάξανε τίπτις γυναικόπαιδα?

περαστικά στη τσέπη σου τελι-άρη ...

:sick: :alien: Ευτυχώσανε μόνοσανε ήμανε.Και σένανε θα να σε δώνανε με τη συνοδηγόνανε.:lol: :beer: :beer: :wave2:

vangelis 64
06/11/2007, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo

Πές μου ότι έχεις μικτή ασφάλεια.Αυτό μόνο πές μου και τέλλος Αμ δε!με 180? το εξάμηνο παραπάει ε;:lol: :lol:

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ρε συ. Σωστή η κεντρική ιδέα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Δεν κλειδώνεις ανάποδα το τιμόνι, κι αυτό επανέρχεται αυτόματα.
Είναι πολλοί οι παράμετροι, που παίζουν ρόλο, και διαφορετικές οι κινήσεις που κάνεις.
(γκάζι , τιμόνι, φρένο, χειρόφρενο κτλ.)

Το γυροσκοπικό πάντως,δεν δουλεύει.:sad: :sad: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tropeas
06/11/2007, 23:42
Είναι αυτό που λέμε,
ότι ποτέ δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να εκτιμήσεις 100% τις συνθήκες του δρόμου ,
και μένεις ακόμα με την απορία τι έγινε...
αφου όλα καλά μια χαρούλα!

vangelis 64
06/11/2007, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

αλλα ας μπει κ ο αγωνιζομενος να μας τα πει.. Λοιπόν εκεί που έχω μια σπασμένη τρίτη και δουλεύω το φρένο με τ' αριστερό,βλέπω ένανε καραγκιόζη να πηγαίνει σα παντόφλα σε τρικυμία και σανιδώνω να'μ να ντονε περάσω.
Αυτός τα χάνει και κάνει αριστερά(πού πα ρε βλάχο) και,για να μην πάρω σβάρνα κι αυτόνε και τούς άλλους που ερχόντουστε από απέναντι,κάνω μια γρήγορη αριστερά και καπάκι όλο δεξιά για να χωθώ ανάμεσα,αλλά η κωλοάσφαλτος δεν κράτησε.:mad:

vangelis 64
06/11/2007, 23:57
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: Μην τού ακούς Χαρά μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
07/11/2007, 00:01
Μην τού ακούς Χαρά μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:cry: :cry: :cry:

ηρθε!!!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

vangelis 64
07/11/2007, 00:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
+1000

και πούλα το το ρημάδι να πάρεις μηχανή! Δεν ξέρω αν το θέλει ακόμα ο pap.:rotflmao: :rotflmao:

Παιδιά....για άλλη μια φορά,προσέχετε πολύ!Αν ένα αυτοκίνητο με καινούργια λάστιχα φεύγει σα σκατό στη γλίτσα,φανταστείτε τι ισχύει για τα μηχανάκια. :wave2: :wave2:

dodos 900
07/11/2007, 00:04
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

που,όπως όλες τις στροφές τής Επιδαύρου,την ξέρω σαν την τσέπη μου.

έστριψε λες και τράβηξα χειρόφρενο,και πήγαινε με τίς μπάντες(κάθετα πια στο δρόμο)και με τη μούρη προς το βουνό.

βλέπω το βουνό να έρχεται και ταυτόχρονα να με πιάνουν τα γέλια.

Κάτι μου λεει οτι είσαι γεννημένος κοντράκιας!!!:smokin: :rotflmao:

Εντάξει σοβαρά,πάλι καλά που δέν έπαθες τίποτα!:)
Κοίταξες μετά τον δρόμο μήπως είχε λάδια,χώματα ή κάτι άλλο;

stefanos
07/11/2007, 00:08
Την υγειά μας να έχουμε να δουλεύουμε να τα πληρώνουμε τα ρημάδια.
Αφού δεν έπαθες τίποτα.

vangelis 64
07/11/2007, 00:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
[
Κοίταξες μετά τον δρόμο μήπως είχε λάδια,χώματα ή κάτι άλλο; Είναι απλά ένας κλασσικός Ελληνικός δρόμος που γλυστράει απίστευτα.

Να φανταστείς,την ώρα που με βοηθούσαν τα παιδιά να βάλουμε το αυτοκίνητο στην άκρη,πέρασε ένα φορτηγό στο σημείο που έφυγα και σπινάριζε σαν παλαβό.
Πήγα από κοντά να δω αλλά ούτε λάδια είδα ούτε πετρέλαια ούτε τίποτα!

dodos 900
07/11/2007, 00:29
Τί λες τώρα;:eek:

Αφού είσαι καλά όλα εντάξει!
Τυχεροί να είμαστε,να μήν μας συμβαίνουνε τέτοια!

:beer: :wave2:

vangelis 64
07/11/2007, 00:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze

Ευκαιρία για Hayabusa τώρα,δεν βρίσκεις;:beer: Πώς...βρίσκω,βρίσκω!Νά'βρισκα και τα 13 χιλιαρικάκια.:p

orizontas
07/11/2007, 01:04
ρε το μλακα.........

καταρχην οτνα θα ξαναβαλεις στραβα η αναπωδα εδω μεσα

θα εχεις ειδοπηεισει ηλεφωνικως οτι εισαι καλα .....

δεν μπορει να ανησηχεις ετσι τυον κοσμο .....

να διαβαζουμε μια ωρα και να δουμε αν πετυχε το σχεδιο μας η οχι και εσυ να γελας ......

συγνωμη παρασυρθειν ....εννοο να μας πας την καρδια στην κουλουρι ....

ερε μαλακα .........πολυ το διασσκεδασες βλεπω ... και γω μαζι σου ....

φαντασου να ειμασταν μαζι στο φιεστα ???

δεν θα θελαμε να φυγουμε απο κει ...

θα θεκαμε να το ξανακαναμε

χεστικα πανω μου φιλε

θα σε παρω τηλεφωνο

απο αυριο ομως που θα εχω κινητα και παλαια νουμερα

γαμωτο

θα σου στειλω και πμ

θα σου δωσο οτι θες αλλα μην μου το ξανακανεις αυτο

μην φυγεις αλλη φορα ετσι και με παρατησεις

αφου ξερεις οτι σε αγαπω :bawl: :bigcry: :bigcry:

βα γγελη μου μιλαμε

λυπαμε ρε φιλε πραγματικα

ξερεις εσυ

κερω και γω ....

καλα να εισαι

καλα το πας .....

σκατο βουνο

:mad: :mad: :mad:

orizontas
07/11/2007, 01:06

εσυ παλι τι πας να δεις

ακομη αυλη δεν απεκτησες

.................θα αποκτησεις ......:blush: :blush:

kawasaki ZX-12
07/11/2007, 01:12

Το κουτί δεν άντεξε βέβαια που τού ξεχαρβαλώθηκε ο μπροστινός προφυλακτήρας,έσκασε το αριστερό λάστιχο στράβωσε κι η ζάντα του,το ψυγείο κατέβηκε ως την άσφαλτο κι έβγαλε τα ζουμιά του(θα ζαλίστηκε απ' τίς στροφές φαίνεται)κι η αριστερή μπάντα τού αυτοκινήτου έπαθε κι αυτή μια μικρή συμφορησούλα,ένεκα τής τραχειάς επιφάνειας τού βουνού.
Μά'στα.Μέχρις εδώ τα άσχημα,διότι εγώ,σαν καλό παιδί τη φορούσα τη ζωνούλα μου και δεν έπαθα τίποτις.
Πώς έγινε τώρα.....

Όπως κάθε Δευτέρα,έτσι και σήμερα-μπαρδόν χθες-κίνησα για την πόλη.Λόγω τής βροχής ξεκίνησα νωρίτερα για να πάω αργότερα(δικό μου αυτό):lol:
Κανα-δυο στροφές μετά το Στορκ κι ενώ δεν πήγαινα πάνω από 70,είναι μια αριστερή-όχι κλειστή-που,όπως όλες τις στροφές τής Επιδαύρου,την ξέρω σαν την τσέπη μου.
Στρίβω το λοιπόν κανονικά κι εκεί που έβλεπα το δρόμο.άρχισα να βλέπω το βουνό.(Περίεργο πράμα,δεν έπρεπε νά'ναι εκεί.)
Το τουτού λοιπόν,αν και φορούσε λάστιχα μιάς εβδομάδας,άρχισε να συμπεριφέρεται σαν συγκρουόμενο τού λούνα-παρκ,έστριψε λες και τράβηξα χειρόφρενο,και πήγαινε με τίς μπάντες(κάθετα πια στο δρόμο)και με τη μούρη προς το βουνό.

Ρε παιδιά τι να σάς πω....συγκλονιστική στιγμή!Εγώ για μερικά δευτερόλεπτα χεσμένος από το φόβο μου,μην ξέροντας τι να κάνω,να βλέπω το βουνό να έρχεται και ταυτόχρονα να με πιάνουν τα γέλια.Σοβαρά μιλάω!!
Τού κοπάνησα λοιπόν μία τού βουνού με τη μούρη και,με τη φόρα που είχα,τού'δωσα και μια με το πλάι.Έτσι για να μάθει.Πώς!
Καπνοί,λάδια(;)κακό και αρχίζουν τα τηλέφωνα.Στην αναμονή οδικής βοήθειας σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο παιδιά(νά'ναι καλά)και με βοήθησαν να βάλουμε το ταλαιπωρημένο Fiesta στην άκρη.
Σταμάτησαν κι άλλοι όση ώρα περίμενα,πότε στο αυτοκίνητο και πότε έξω,να ρωτήσουν αν είμαι καλά και τέτοια.:sun: :sun:
Μέχρι τότε ψιλόβρεχε και απολάμβανα επιτέλους αυτό που μού στερούσε το αυτοκίνητο....τη μυρωδιά τού βρεγμένου χώματος και τα χρώματα τού τοπίου,που θόλωναν από κάποια σύννεφα πού'χαν κατέβει να δούν τι γίνεται...(Αχ μηχανούλα μου....)

Με τα πολλά ήρθε και η οδική και πιάνει κατακλυσμός.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Την ώρα δηλαδή που έπρεπε να είμαι έξω για να μπορέσουμε να βάλουμε το αμάξι στην καρότσα,έριχνε ο Θεός με το Θεό.
Μούσκεμα πια(πριν από λίγο στέγνωσα)πήγα στο Στορκ να πιω ένα καφεδάκι και,ω τού θαύματος,βρέθηκε φίλος και με έφερε στον Πόρο.:eyepop: Ούτε παραγγελία δηλαδή!
Αυτά λοιπόοοοοον.

Ρε συ pap....έτσι και είχαμε σκαντζάρει τότε,θα ήταν μια χαρά τα οχήματα(αν το πρόσεχες το Fiesta) :lol: :wave2:

βαγγελη εγω εχω καρφωθει πανω στα βραχια στην συγκεκριμενη στροφη με τη μηχανη!!!!!πολυ ατιμη στροφη ειναι αυτη που εχει κατι σαν μικρο παρκινγκ στο αντιθετο ρευμα??????

μετα το στορκ αν θυμαμαι εχει δεξια-αριστερη και δεξια-αριστερη!!!!!
στην αριστερη ειχα φυγει με καμια 80αρα και τσακιστηκα!!!!!!ατιμη στροφη !!!!!!

DimChios
07/11/2007, 03:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

καταρχην οτνα θα ξαναβαλεις στραβα η αναπωδα εδω μεσα

θα εχεις ειδοπηεισει ηλεφωνικως οτι εισαι καλα .....

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΣΕΝΑ ΡΕ???

:mad: :mad: :mad: :mad:

DimChios
07/11/2007, 03:32
εσυ παλι τι πας να δεις

ακομη αυλη δεν απεκτησες

.................θα αποκτησεις ......:blush: :blush:

ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!

:rolleyes: :cry: :cry: :cry:

dirtbird
07/11/2007, 05:40
ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!

:rolleyes: :cry: :cry: :cry:

΄Ντε να δούμε κι εμείς πότε....:rolleyes:

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Κύριε V-64 (ακούγεται πιο racing)

Στατιστικώς είστε εντάξει μέχρι το καλοκαίρι του 2008.

κανονικά πιάνει για 3 χρόνια αλλά όταν είσαι με 2 ρόδες. Αν μου στείλεις τίποτα φωτό, ίσως μπορέσω να 'δώσω' μερικά μηνάκια.... :beer: :wave2:

vangelis 64
07/11/2007, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
βαγγελη εγω εχω καρφωθει πανω στα βραχια στην συγκεκριμενη στροφη με τη μηχανη!!!!!πολυ ατιμη στροφη ειναι αυτη που εχει κατι σαν μικρο παρκινγκ στο αντιθετο ρευμα??????

μετα το στορκ αν θυμαμαι εχει δεξια-αριστερη και δεξια-αριστερη!!!!!
στην αριστερη ειχα φυγει με καμια 80αρα και τσακιστηκα!!!!!!ατιμη στροφη !!!!!! Μετά το Στορκ και με κατεύθυνση προς Αθήνα.Η πρώτη ή (η δεύτερη) κατηφορική αριστερή.

Με τη μηχανή,και όταν είναι στεγνός ό δρόμος,την παίρνω με 100 περίπου.Αλλά με βρεγμένη άσφαλτο,άσ'τα να πάνε.:( :wave2:

vangelis 64
07/11/2007, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Στατιστικώς είστε εντάξει μέχρι το καλοκαίρι του 2008.

Λίγο είναι ρε γαμώτο.:D :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

κανονικά πιάνει για 3 χρόνια αλλά όταν είσαι με 2 ρόδες. Αν μου στείλεις τίποτα φωτό, ίσως μπορέσω να 'δώσω' μερικά μηνάκια.... :beer: :wave2: Φωτό από τι;Από το racing τούμπανο μου ή από τη racing μάπα μου;:lol: :lol: :wave2:

vangelis 64
07/11/2007, 08:40
Βρε παπάρα,άνοιξε κανα τηλέφωνο!!:mad: :mad: :mad:

Δύο έχεις και τα δύο κλειστά τρομάρα να σού'ρθει.:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

dirtbird
07/11/2007, 08:43
Λίγο είναι ρε γαμώτο.:D :D

Συγνώμη έκανα λάθος, εννοούσα το καλοκαίρι του 2009 :o :beer: :wave2:

DimChios
07/11/2007, 11:19
Βρε παπάρα,άνοιξε κανα τηλέφωνο!!:mad: :mad: :mad:

Δύο έχεις και τα δύο κλειστά τρομάρα να σού'ρθει.:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Α, εχεις χασει επεισοδια εσυ!

:rolleyes:

orangefactor
07/11/2007, 15:53
τι γινεται ρε παιδια πολυ στουκα τελευταια!
αφου γελαγες εκεινη την ωρα τωρα εγω τι να σου πω?:rotflmao:
μου ειχε τυχει κ εμενα κατι παρομοιο.στις δυο στροφες της ιερας οδου στο χαιδαρι,εποχη που το αμαξι φοραγε τεσσερα διαφορετικα λαστιχα!κ ψιχαλλιζε κιολας κ αν κ μπηκα φυλαγμενος βγηκα χεσμενος!αρχισα να φερνω σβουριδια παιρνωντας κ στο αντιθετο,δεν περναγε κανενας ευτυχως κ την γλυτωσα σταματωντας τελικα λιγα εκατοστα πριν το χαντακι.οσοι γνωριζουν καταλαβαν γιατι κωλοστροφες μιλαω.ειναι μια αριστερη κ μια δεξια με δυο ρευματα κυκλοφοριας,με αναποδη κλιση κ με χαντακι ενος μετρου στο πλαι,εχουν φαει κοσμο κ κοσμακι με οτι ειδους οχημα φανταζεστε!κ οι αρμοδιοι τπτ!!
επειδη ομως τις ανεφερα θα σας πω μια ιστορια.
μια φορα περναγα κ μολις ειχε γινει ενα τρακαρισμα με δυο αμαξια,σταματησα να δω αν ειναι καλα οι ανθρωποι κ επειδη το ενα αμαξι ετυχε να ειναι του δημου σκαει μυτη ο αντιδημαρχος χαιδαριου.τον ρωταω που λετε τι θα γινει με αυτες τις σκωτοστρες κ για το ποσοι αλλοι θα φυγουν για να γινει κατι.
ξερετε τι μου απαντησε?οτι δεν ειναι ωρα για τετοια!!!!!!:eyepop: κ ενω στο απεναντι πεζοδρομιο ηταν ενα αλλο διαλυμενο αμαξι απο προηγουμενο τρακαρισμα!τι να πεις?

apav
07/11/2007, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
οσοι γνωριζουν καταλαβαν γιατι κωλοστροφες μιλαω

Πες τα Χρυσόστομε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
το αμαξι φοραγε τεσσερα διαφορετικα λαστιχα

gixxerpap
07/11/2007, 16:23
ωρε βαγγο τωρα το διαβασα....

γιατι ρε μου το τρακαρες το καημενο? τι σου φταιξε?

γιατι εφυγε στη στροφη? δε δουλεψες σωστα το γυροσκοπικο?:rotflmao:

αφου δεν επαθες τιποτα, μπορουμε να κανουμε πλακιτσα...

αφου λοιπον στατιστικως εισαι ενταξει μεχρι το 2009, μπορεις πλεον να αγορασεις μηχανη και τελη 2008 την ξαναπουλας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ετοιμασου, το μεθεπομενο σ/κ μαλλον θα σου ρθω!!!
θα ερθουν και οι αλλοι εννοειται, απλα δεν το ξερουν ακομα:lol: :lol: :lol:

jen
07/11/2007, 18:00
Πάλι καλά ... :rolleyes:
Περαστικά σου και ας είναι η τελευταία σου στραβή!!

VegasKitty
07/11/2007, 18:40
Τι λες τωρα!!!!!! :eyepop:

Ρε συ Βανζελ εφ οσων εισαι καλα και το πηρες στη πλακα (δεν περιμενα να το παρεις και αλλιως :winka: ) ε τοτε μπορουμε να σε πειραζουμε :smilea:

Μηπος εγινε το ολο σκηνικο για να παρεις Μπουσα ποιο συντομα???? :look:

Ταξιδευτής
07/11/2007, 19:36
Aντε ρε παλιοτομαρι! Με κοψοχολιασες με το θεμα αυτο!!! Αφου εισαι καλα εσυ ολα τα αλλα ειναι ψιλα γραμματα!!! :)

Οσο για την πιτσιρικα, ενω εχω να πω: ΠΟΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΩ;;; :mad: :mad: :lol:

Αλλα επισης πρεπει να πω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
βασικα εγω οταν στουκαρα επαιζα ενα οργανο και μαλιστα πολυ! φανταζομαι οτι και αλλο μοτοσικλετισται παιζουν τα οργανα τους οταν στουκαρουν με αυτοκινητο οποτε ειμαστε κομπλε.

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Ρε χυμαδοριε εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣΣΣΣΣ!!!!!

Ταξιδευτής
07/11/2007, 19:38
:hypnotize

ρε συ δεν λέω για την κοπελιά που πήγε ο ταξιδευτής βόλτα!

την άλλη με το μαλλί αφάνα εννοώ! :mad:

[off topic]ΟΛΕΣ θελουν μια Ducati φιλε μου!!! :lol: :lol:

Πουλα το κοκκινο παρταλι ΤΩΡΑ! :lol: [/offtopic]

vangelis 64
07/11/2007, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ωρε βαγγο τωρα το διαβασα....

γιατι ρε μου το τρακαρες το καημενο? τι σου φταιξε?

γιατι εφυγε στη στροφη? δε δουλεψες σωστα το γυροσκοπικο?:rotflmao:

αφου δεν επαθες τιποτα, μπορουμε να κανουμε πλακιτσα...

αφου λοιπον στατιστικως εισαι ενταξει μεχρι το 2009, μπορεις πλεον να αγορασεις μηχανη και τελη 2008 την ξαναπουλας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ετοιμασου, το μεθεπομενο σ/κ μαλλον θα σου ρθω!!!
θα ερθουν και οι αλλοι εννοειται, απλα δεν το ξερουν ακομα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Νά΄σαι καλά ρε Γιώργο,όσο για την πλακίτσα την κάνω τώρα που μπορώ γιατί μάλλον αύριο θα μού έρθει και η λυπητερή η οποία αναμένεται να τσούζει.
Και αφού για εργατικά θα σκάσω 1,500?,φαντάσου τι θα γίνει παρακάτω.:uplate:
Και ρε γαμώτο...έρχονται όλα μαζεμένα.Εξοπλισμός τού σπιτιού για την κόρη που σπουδάζει,αυτοκίνητο,μεθαύριο ανοίγει το Συμπόσιο,άλλο ξεπαράδιασμα από κει...:look:

Τουλάχιστον το τελευταίο,αν και με ταλαιπώρησε πάρα πολύ,μ' έχει κάνει και νοιώθω πανέμορφα που το βλέπω.Έχει γίνει κουκλί.

Όταν έρθετε(κι αυτοί που δεν το ξέρουν ακόμα :lol: :lol: ) θα καταλάβετε.:wave2:

vangelis 64
07/11/2007, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty

Μηπος εγινε το ολο σκηνικο για να παρεις Μπουσα ποιο συντομα???? :look: Μακάρι νά'ναι έτσι άλλά μ'αυτά που θα διάβασες παραπάνω,δύσκολο το βλέπω.

Ας μη χάνουμε το κουράγιο μας όμως,τόσες τράπεζες υπάρχουν χωρίς φύλαξη.:lol: :lol: :wave2:

trigger
07/11/2007, 22:02
Aπό τι τα φτιάχνουν τα βουνά ρε γμτ;;;;; :a023:

Βαγγέλη μάλλον το Fiesta βιάζεται να αντικατασταθεί από όμορφο Suzuki :D

Εύχομαι να τη βγάλεις όσο πιο φθηνά γίνεται!

Lupo
07/11/2007, 22:22
Προβλέπω, να σου ανταλλάζει ο pap το Fiesta με Hayabusa χωρίς φερινγκ, καθρέφτες και σπασμένο μπροστινό φανάρι.

Πάντως να αφήσει ανταλλαγή να περάσει έτσι, δεν το προβλέπω.

Χάλια ήταν τα σημερινά φύλα δάφνης ρε γμτ:sick: