Σύνδεση

View Full Version : Ανδόρα?

mixalakis
06/11/2007, 09:31
Σε ένα γρήγορο search που έκανα δεν βρήκα κάτι, για αυτό θέλω να ρωτήσω να ξέρει κανείς τι παίζει με τις τιμές στην Ανδόρα.

Ξέρω ότι έχει πολύ καλές τιμές (σχεδόν -50%) σε πολλά προϊόντα εξοπλισμού ειδικά σε περσινά μοντέλα. Έχει συγκρίνει κανείς τις διαφορές στις τιμές σε σχέση με τα γνωστά μαγαζιά εδώ που επίσης έχουν πολύ καλές τιμές στα παλιότερα μοντέλα;
Επίσης υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τα site από Ανδόρα που πουλάνε τα ίδια πράγματα;

Τα ρωτάω αυτά γιατί τέλος του μήνα πάω Βαρκελώνη για λίγες μέρες και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αξίζει μια βόλτα από Ανδόρα μεριά (τουλάχιστον για ψώνια).

road spirit
06/11/2007, 09:43
το γνωστό www.motocard.com εχει κατάστημα στην ανδόρα. Ρίξε μια ματιά στο site και θα δείς τιμες

mixalakis
06/11/2007, 13:52
Το ξέρω το site.

Το θέμα είναι αν έχει καλύτερες τιμές από το site αν πας εκεί να πάρεις κάτι.

mixalakis
03/12/2007, 17:09
Τελικά πήγα Βαρκελώνη αλλά όχι και Ανδόρα.

Το site το έψαξα καλά και είδα ότι οι τιμές του δεν ήταν τόσο φοβερές. Αυτά που έψαχνα τα βρήκα σε καλύτερες τιμές στο Δίκυκλο!:confused:

Στην Βαρκελωνη είχε κατάστημα Motocard με τιμές ακριβώς όπως και στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω τι τιμές θα μπορούσε να έχει το κατάστημα της Ανδόρας και αν διαφέρουν από του site. Αυτό που μου είπαν και στην Βαρκελώνη κάποιοι φίλοι εκεί, ήταν ότι δεν πάνε συνήθως να ψωνίσουν εξοπλισμό στην Ανδόρα γιατί δεν έχει διαφορά.

mouse
03/12/2007, 18:00
Απο το συγκεκριμένο site πήρα το κράνος μου x-spirit shoei 550 ευρά.
Το ίδιο κράνος ο Τζωρτζόπουλος το έχει 800, το δίκυκλο 700 και ένας τύπος στην Ηλιούπολη που τα φέρνει ο ίδιος απο έξω 690.

Επίσης απο το ίδιο site έχουμε πάρει απο την παρέα μπουφάν και γάντια dainese και μας τα φέρνει ο pissaman για να μην μπλέκουμε με προπληρωμή απο πιστωτικές και με courier.

Σιγουρα οι τιμές του motocard είναι πολύ καλύτερες απο τις αντίστοιχες εδώ!!!

Μου έκανε εντύπωση που είπες ότι οι τιμές δεν είχαν διαφορα:confused:

mixalakis
04/12/2007, 08:51
Δεν ξέρω για κράνη, αλλά για μπουφάν που κοίταξα στο site έχει το dainese steven 320 ευρώ.
Ακριβώς τόσα είναι η αρχική τιμή στο Δίκυκλο για το ίδιο μπουφάν, αλλά κάνει έκπτωση και το δίνει 275!:)

Για μετρητά κάνει και καλύτερη τιμή!!

byron
04/12/2007, 09:56
Πρόσφατα πήρα ένα ακριβό Dainese (D-nec) απ΄το Δίκυκλο, μόλις 10? πιο ακριβά απ ότι στο motocard.

Κάποια internet-καταστήματα είναι πιο φθηνά, αλλά αν το ψάξεις λίγο, μπορείς να βρεις εξαιρετικές τιμές και εδώ.