Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Yamahaioi!!!

gixxerpap
06/11/2007, 16:00
μεχρι στιγμης, εχουν φτασει στα αυτια μου 3 περιπτωσεις κομμενου πλαισιου σε καινουργιο fazer 1000!!!

:eyepop:

δε μιλαμε για ατυχημα, μιλαμε για μηχανες που δεν εχουν αγγιξει κατω!!!

τα δυο μαλιστα απο αυτα τυχανε στον ιδιο ιδιοκτητη!!!
την πρωτη φορα η αντιπροσωπεια του αντικατεστησε ολοκληρη τη μοτοσυκλετα, και οταν κοπηκε και το δευτερο, του επιστρεψανε ολα τα χρηματα!

οταν λοιπον, το εμαθε αυτο δικος μου γνωστος, τσεκαρε τη μοτοσυκλετα του, και διαπιστωσε οτι ειχε αρχισει να σκιζεται και το δικο του πλαισιο!

σημερα το πρωι, η Yamaha, αντικατεστησε και τη δικη του μοτοσυκλετα....

το νου σας....

costas81
06/11/2007, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μεχρι στιγμης, εχουν φτασει στα αυτια μου 3 περιπτωσεις κομμενου πλαισιου σε καινουργιο fazer 1000!!!

:eyepop:

την πρωτη φορα η αντιπροσωπεια του αντικατεστησε ολοκληρη τη μοτοσυκλετα, και οταν κοπηκε και το δευτερο, του επιστρεψανε ολα τα χρηματα!

οταν λοιπον, το εμαθε αυτο δικος μου γνωστος, τσεκαρε τη μοτοσυκλετα του, και διαπιστωσε οτι ειχε αρχισει να σκιζεται και το δικο του πλαισιο!

σημερα το πρωι, η Yamaha, αντικατεστησε και τη δικη του μοτοσυκλετα....

το νου σας....

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Ζεύκας
06/11/2007, 16:13
τον νου σας κορόϊδα σουζουκαίοι θες να πείς που κόβουνε πλαίσια τα gsxr τους και η αντιπροσωπία κάνει την πάπια...

Cpt. Haddock
06/11/2007, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
τον νου σας κορόϊδα σουζουκαίοι θες να πείς που κόβουνε πλαίσια τα gsxr τους και η αντιπροσωπία κάνει την πάπια...

και όχι μονο σουζουκαίοι δυστυχώς

είδαμε και τα της bmw με τον γιαγια αρκούδα :sick:

Η γιαμάχα για άλλη μια φορά δείχνει οτι έχει την καλύτερη εν ελλαδι αντιπροσωπία

gixxerpap
06/11/2007, 16:29
την πιο εξυπνη θες να πεις....

ουτε καν μπαινει στον κοπο να αντικαταστησει το πλαισιο....
αντικαθιστα ολοκληρη τη μοτοσυκλετα, και ετσι δεν προλαβαινει να ακουστει τιποτα προς τα εξω....

εξυπνος τροπος για να ''εξαγορασεις'' τη δυσαρεσκεια του πελατη, και να μην παρει εκταση το θεμα...

παντως, οι εχοντες fazer, ας ριξουν καμια ματια στο πλαισιο τους...

sergiosm
06/11/2007, 16:38

αντικαθιστα ολοκληρη τη μοτοσυκλετα, και ετσι δεν προλαβαινει να ακουστει τιποτα προς τα εξω....

εξυπνος τροπος για να ''εξαγορασεις'' τη δυσαρεσκεια του πελατη, και να μην παρει εκταση το θεμα...

Εγώ πάλι θα έλεγα: Σωστός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος

έκαναν την μ@λ@κία, αλλά τουλάχιστον σέβονται τον πελάτη τους και προσπαθούν να τη διορθώσουν.

gixxerpap
06/11/2007, 16:52
δε διαφωνουμε, και εγω σαν πελατης, αυτην ακριβως την αντιμετωπιση θα ηθελα απο οποιαδηποτε αντιπροσωπεια...

απλα μου κανει εντυπωση, που δεν εχει ακουστει τιποτα απο πουθενα για να εχουν το νου τους και οι υπολοιποι...

KaTaNaS
06/11/2007, 16:58

απλα μου κανει εντυπωση, που δεν εχει ακουστει τιποτα απο πουθενα για να εχουν το νου τους και οι υπολοιποι...

μαλλον επεξεργαζονται τα στοιχεια οι μηχανικοι... και δεν εχουν ακομα εμπεριστατωμενα αποτελεσματα...

πολυ σοβαρό ακούγεται...

ελπιζω απο τα serial number να βρουν την ακρη για τυχον λανθασμενες ρυθμισεις και τεχνικους ελεγχους κατα την χυτευση στην συγκεκριμενη παρτιδα

alfa156
06/11/2007, 17:34
τον νου σας κορόϊδα σουζουκαίοι θες να πείς που κόβουνε πλαίσια τα gsxr τους και η αντιπροσωπία κάνει την πάπια... 3

:lol: :lol: :lol: :lol:

project.breeze
06/11/2007, 17:57
Αν φτάσει κάποια στιγμή το Fazer 1000 τις πωλήσεις του GSXR θα ακούσεις,να είσαι σίγουρος Γιώργο:winka:

675
06/11/2007, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Εγώ πάλι θα έλεγα: Σωστός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος

έκαναν την μ@λ@κία, αλλά τουλάχιστον σέβονται τον πελάτη τους και προσπαθούν να τη διορθώσουν.

+1:beer:

Tropeas
06/11/2007, 20:19
Δυστυχώς έτσι είναι και εκεί είναι η διαφορά της καλής επιλογής.... για την καλήτερη εξυπηρέτηση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και όχι μονο σουζουκαίοι δυστυχώς
είδαμε και τα της bmw με τον γιαγια αρκούδα :sick:
Η γιαμάχα για άλλη μια φορά δείχνει οτι έχει την καλύτερη εν ελλαδι αντιπροσωπία
Και η Triumph με τα στραβά πλαίσια του παλιού Tiger την πάπια κάνει...:rolleyes: :winka:

afrotwin
06/11/2007, 20:22
les ama gemiso to africa me aftokolita yamaha na mou to alaksoune?
i na me dokoune ta lefta piso?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zolotas
06/11/2007, 20:59
συγνωμη κιολας αλλα αυτοι που την εφαγαν ,πανε και ξαναπαιρνουν την ιδια μπουρουχα?? ε ,καλα να παθουν τοτε ............
και τι με νοιαζει αν εριξαν αλευρι στο χυτηριο ρε φιλε?? ουτε κινεζος δεν θα εκανε τετοια μαλακια .......ρε τους γυφτους ..............σε σιδερα της γειτονιας παρηγγειλαν τα πλαισια???ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

caesarsk
06/11/2007, 22:17
gixxer σε ποιο σήμειο τους έκοψε το πλαίσιο??? ή ήταν διαφορετικό για την κάθε μοτοσυκλέτα....(για να ρίξω μια ματιά στο fazer του κάγκουρα του αδερφού μου)

AFTER
06/11/2007, 22:25

Bασικα σεβασμο στον πελατη δεν εδωσε η μοτοδυναμικη, αλλα η yamaha europe, σε συνεργασια με την yamaha japan φυσικα

ΑΥΤΗ καλυπτει ολα τα εξοδα, μαγκια της και μπραβο της

devil's animal
06/11/2007, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Bασικα σεβασμο στον πελατη δεν εδωσε η μοτοδυναμικη, αλλα η yamaha europe, σε συνεργασια με την yamaha japan φυσικα

ΑΥΤΗ καλυπτει ολα τα εξοδα, μαγκια της και μπραβο της

+100000
:wave2:

Daemon
07/11/2007, 00:04
εχασα επεισοδεια μου φαινεται.. :eyepop: Θα ψαξω λιγο αυριο μπας και βρω τιποτα..:wacko:

Frezas
07/11/2007, 00:31
Σημαντικο αυτο που "ακουστηκε"......αλλα καλο θα ηταν να το βλεπαμε και σε καμία φωτο.

Αν οντως συνεβει , μπραβο στη μοτοδυναμικη για το τροπο που αντεδρασε και ας ελπισουμε οτι ηταν μια απλη αστοχια υλικου.

Βεβαια πολυ περιεργο (απο πλευρας πιθανοτητων) να συμβει στον ιδιο ανθρωπο το ιδιο περιστατικο (μηπως ηταν λιγο βιαιος και αυτος με το μηχανακι, σουζες, εντο κλπ.....)

Καλο θα ηταν να μπορουσαμε να μαθουμε που ακριβως εχει κοπει.

Τελος ως ενεργο μελος του fazerclub και κατοχος fz1 δεν ειχα ξαναακουσει κατι τετοιο
και ξερω τουλαχιστον 25 ατομα με fz1.

Ίδωμεν............

THEOD
07/11/2007, 06:21

Τώρα αυτό γιατί εμένα μου κάθεται κάπως... :rolleyes:

Αν είναι αλήθεια (χλωμό το κόβω...) να μου πεί 43 νούμερα από το 1 έως το 49...:smokin:

TROOPER
07/11/2007, 08:42
:smokin: :smokin: :smokin:

YAMAHA RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

tdm900
07/11/2007, 09:02
Εχθές έτυχε να βρίσκομαι σε γνωστό κατάστημα μοτοσυκλετών και μέσα στην συζήτηση περί ανέμων και υδάτων μου ανέφερε το πρόβλημα με τα πλαίσια των FZ1 και ότι έχει αντικαταστήσει ήδη τρία.

zilmer
07/11/2007, 18:37
να πω τωρα ενα μεγαλο ...ωωωχχχχχχχ...
οχι τιποτα αλλο ακομα δεν το εχω στρωσει..

Daemon
07/11/2007, 21:15
Η Yamaha παντος ξερει για μια μονο περιπτωση, αυτη με της δυο φορες στον ιδιο πελατη απο τι μου ειπανε.. τωρα για δυο τρεις αλλαγες που ακουστηκανε τι να πω.. :sick:

EVI
07/11/2007, 22:51
παρτε ολοι R1

zilmer
08/11/2007, 01:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
παρτε ολοι R1

:cool:

PacMan
08/11/2007, 15:00
δεν ξέρω για τα 1000 πάντως τα ΧΤ ειναι σκυλιά, αφού το δικό μου με πλαγιομετωπική με peugeot rally δεν έπαθε γρστζουνια, μόνο ενα στραβωμένο λεβιέ ποδόφρενου,,,,,,,,,

brokenboy999
02/08/2009, 13:00
Η φώτο είναι απο το δικό μου fz1 '07. Χθές το είδα.
Εφυγε κιόλας η βίδα και έβαλα μια πρόχειρη...

http://img8.imageshack.us/i/dsc00024elo.jpg/

extremist
02/08/2009, 13:14
Όχι ρε φίλε,τόσο καιρό οδηγούσες έτσι τη μοτοσυκλέτα;Αν είναι δυνατόν..

nassosxlvbros
02/08/2009, 13:34
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

nic mor
02/08/2009, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

+100000000000

το εχουνε μαθει καλα το παραμυθι
στην σουτζουκι!!!!

schumifer
02/08/2009, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999

Jesussssssssssssssssssssssss

mourgakos
03/08/2009, 06:52
τι πες τωρα........τοσο λιλι για να σκιζεται σαν χαρτι...

makis206
03/08/2009, 06:56

:uplate:

Ενημέρωσέ μας για το τι σου είπε η Μοτοδυναμική..

:beer:

XJR_Billy
03/08/2009, 07:54
Κρίμα, τι να πω... μακάρι να μην παίζει το σενάριο...
Αν παίζει πάντως, είναι αισχυντικό για μιά εταιρεία σαν τη Yamaha...

mixalakis
03/08/2009, 08:00

Δηλαδή αυτό έγινε χωρίς να πέσει το μηχανάκι;:eyepop: :eyepop:

makis206
03/08/2009, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Κρίμα, τι να πω... μακάρι να μην παίζει το σενάριο...
Αν παίζει πάντως, είναι αισχυντικό για μιά εταιρεία σαν τη Yamaha...

Aν δεν κάνω λάθος η Yamaha αντικατέστησε όλες τις μοτοσυκλέτες που εμφάνισαν το πρόβλημα αλλά έκανε και ανάκληση των μοντέλων που πιθανόν να το εμφάνιζαν στο μέλλον. Αν του φίλου το πλαίσιο έκοψε χωρίς να προηγηθεί ατύχημα και βρίσκεται μέσα σ'αυτά τα οχήματα που ανακλήθηκαν τότε είναι πολύ πιθανό να του αντικαταστήσουν τη μοτοσυκλέτα του.. ας μιλήσει με τη Μοτοδυναμική και ας μας ενημερώσει για τα νέα..

:beer:

Albatros
03/08/2009, 08:18
θα δούμε πολλά ακόμα μέχρι να μάθουν πως κολλάνε τα αλουμινένια πλαίσια...
:(

brokenboy999
03/08/2009, 13:14
Σήμερα μίλησα με την Μοτοδυναμική.
Η μηχανή θα φύγει πακέτο στην Αθήνα και θα σταλούνε φωτογραφίες στην Ιαπωνία.
Το παιδί που με ανέλαβε ήταν πολύ εξυπηρετικός και συνεργάσιμος και θα έχω συνεχή επαφή μαζί του.

Τα έξοδα μεταφοράς της μηχανής και οποιοδήποτε πρόβλημα (ΑΝ) προκύψει κατα την μεταφορά της μηχανής θα τα πληρώσει η εταιρεία.

Τον ρώτησα αν η Yamaha(μοτοδυναμική) έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για τα πλαίσια και μου είπε όχι, αν και παραδέχτηκε ότι έχουν υπάρξει κάποια περιστατικά παρόμοια.

Είμαι δεύτερος κάτοχος της μηχανής απο ιδιώτη και είναι απο αντιπροσωπεία ελλάδας.
Μανητάρια δεν είχε η μηχανή και η βίδα που έβαλα είναι απλά πρόχειρη.Του είπα ότι έφυγε η βίδα και ότι απλα έβαλα μια πρόχειρη και μου είπε να την βγάλω και να το στείλω έτσι.

Μου είπε ότι δεν νομίζει να έγινε τίποτα απο την βίδα γιατί απλά η βίδα υπάρχει για να εδράζεται ο κινητήρας πάνω στο πλαίσιο.(λογικό,αφού ο κινητήρας έχει κραδασμούς.)

Αλλά και απο την άλλη ρε παιδιά και η βίδα να έφευγε, τι σχέση έχει με το πλαίσια?Δηλαδή αν φύγει η βίδα θα κόβεται το πλαίσιο?έλεος...

Φυσικά οι βίδες αυτές δεν έχουν πειραχτεί ποτέ

Μέχρι στιγμής,προχωράει καλά, ελπίζω να πάει έτσι η δουλειά

devil's animal
03/08/2009, 13:45
Το παιδί που με ανέλαβε ήταν πολύ εξυπηρετικός και συνεργάσιμος και θα έχω συνεχή επαφή μαζί του.

Τα έξοδα μεταφοράς της μηχανής και οποιοδήποτε πρόβλημα (ΑΝ) προκύψει κατα την μεταφορά της μηχανής θα τα πληρώσει η εταιρεία.

Τον ρώτησα αν η Yamaha(μοτοδυναμική) έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για τα πλαίσια και μου είπε όχι, αν και παραδέχτηκε ότι έχουν υπάρξει κάποια περιστατικά παρόμοια.

Είμαι δεύτερος κάτοχος της μηχανής απο ιδιώτη και είναι απο αντιπροσωπεία ελλάδας.
Μανητάρια δεν είχε η μηχανή και η βίδα που έβαλα είναι απλά πρόχειρη.Του είπα ότι έφυγε η βίδα και ότι απλα έβαλα μια πρόχειρη και μου είπε να την βγάλω και να το στείλω έτσι.

Μου είπε ότι δεν νομίζει να έγινε τίποτα απο την βίδα γιατί απλά η βίδα υπάρχει για να εδράζεται ο κινητήρας πάνω στο πλαίσιο.(λογικό,αφού ο κινητήρας έχει κραδασμούς.)

Αλλά και απο την άλλη ρε παιδιά και η βίδα να έφευγε, τι σχέση έχει με το πλαίσια?Δηλαδή αν φύγει η βίδα θα κόβεται το πλαίσιο?έλεος...

Φυσικά οι βίδες αυτές δεν έχουν πειραχτεί ποτέ

μακαρι να εξελιχθουν ολα καλα.

ενημερωνε το συγκεκριμενο ποστακι με τα νεα απο το μετωπο..
:beer: :beer:

makis206
03/08/2009, 13:50

Κι εμείς το ίδιο ελπίζουμε για σένα φίλε, ας είναι η στεναχώρια προσωρινή μόνο :beer:

laryfz1
03/08/2009, 15:09
αν καποιος ξερει αν οντως εχουν ανακληθει καποια ασ μας το πει σιγουρα για να ψαχτουμε

menelaos46
03/08/2009, 15:18
Λαζαρε εχεις πμ

hidefnick
03/08/2009, 15:29
Με Kawasakia θα καταλήξετε όλοι :D :D :D

blueangel
03/08/2009, 15:38

Εεεεεετσι για να μπαίνουν τα πράγματα σιγά-σιγά στη θέση τους:winka: Αν υπάρχει μια εταιρία στην Ελλάδα με ΑΠΑΙΧΤΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ after sales care AYTH EINAI H ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αντιπρόσωπος της Yamaha στην Ελλάδα:a013: :a013: :a012: Για τις υπόλοιπες δεν χρειάζεται να επεκταθώ οι παθόντες μιλάνε από μόνοι τους:D

laryfz1
17/09/2009, 09:00
αν εχεις κανενα νεο για την μηχανη ενημερωσε μας

byron
17/09/2009, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
αν εχεις κανενα νεο για την μηχανη ενημερωσε μας

Τι νέο? Αφού έγραψε οτι του αντικατέστησαν το FZ

brokenboy999
17/09/2009, 10:05
Σήμερα το πηρα παιδια.Με το στείλαν απο Αθηνα στη Θεσ/νικη.
Χωρις χρεωσεις και κτλ..
Ολα καλα....Ευτυχως.........:cool: :cool: