PDA

View Full Version : δυστυχως εχω την πρωτια....

orangefactor
06/11/2007, 17:37
δυστυχως εχω την πρωτια.... του πρωτου τρακαρισμενου 690sm του foroum!

πανε σχεδον 10μερες τωρα....

πηγαινα στην δουλεια ηρεμος κ ωραιος οταν εγινα ξαφνικα αορατος για τον μ@λ@κ@ της υποθεσης!εγω πηγαινα στην λωριδα μου(αριστερη) οταν ο .........τυπας(για να μην τον χαρακτιρισω αλλιως)αποφασισε να αλλαξει λωριδα κ να μπει στην δικια μου χωρις να ελεγξει τους καθρεφτες του,με αποτομο τροπο,κ βαζωντας φλας ενω εστριβε!!κ ολα αυτα οταν εγω ημουν πια στα 10μετρα!!!!!!!αντεδρασα ακαριαια αλλα ειχαμε κ μια διαφορα χιλλιομετρων με αποτελεσμα να σκασω πανω του κ να συρθω για καποια μετρα.φοραγα κρανος κ μπουφαν κ δεν επαθα ευτυχως απολυτως τπτ.
παλι καλα που παραδεχτηκε αμεσως το δολοφονικο λαθος του κ μετριασε καπως την οργη μου γιατι ακομα θα της ετρωγε.αν κ μου ελεγε τα κλασικα "ερχοσουν γρηγορα",δεν σε υπολογισα" κ αλλα τετοια παλαβα.
το ktmακι μου ειχε μεινει ξαπλωμενο κ λαβωμενο............
τελικα με τα απαραιτητα πηρα την μηχανη κ πηγα σπιτι οταν εφτασα διαπιστωσα οτι δεν σβηνει με τον διακοπτη αφου ειχε σπασει τελειως κ ηταν αχρηστος,ουτε το ρευμα δεν εκλεινε,για αυτο αναγκαστηκα να βγαλω την κεντρικη ασφαλεια.την παρατηρουσα κ ελεγα απο μεσα μου πρωτον παλι καλα που δεν επαθα κατι
δευτερον οτι δεν φαινετε κ πολυ μεγαλη η ζημια(καλυτερα να μασας παρα να μιλας),πλαστικα κυριως.μασκα,κοντερ,διακοπτης,φλασακια κ απο την δεξια μερια ντεποζιτο εξατμιση.
το πηγα στο συνεργειο κ περιμενα την νεκροψια.οταν δεχτηκα το τηλ για την λυπητερη μου κοπηκαν τα ποδια!
3.600 ευρω!!!το 1/3 της τιμης!κ ηθελε κ καλιμπρα το τιμονι.τα ΄παιξα΄!παλι καλα που με πληρωνει.εχει κ αλλο,η hellinmoto που εδρευει κ στην γειτονια μου δεν ειχε ολο το stock ανταλακτικων που χρειαζοταν με αποτελεσμα ακομα να τα περιμενω απο Αυστρια!!κ θα περιμενω αλλες 10μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω φρικαρει.το σκεφτομαι συνεχεια.
οσο με πληγωνεις τοσο με πωρωνεις δεν λενε ομως? για αυτο του εχω ηδη παραγγειλει akrapovic(αυτες που εχουν ψηλα τα τελικα)κ θα μπει κ φιλτρο.(για dna παω μαλλον)ετσι για να το γλυκανω!.οποτε μεσα στο ολο κακο υπαρχουν κ τα καλα.θα γραψω για εντυπωσεις

Τεσπα ηθελα να μοιραστω τον πονο μου μαζι σας που θα με καταλαβετε κ λιγο παραπανω.

MikeG
06/11/2007, 17:42
Φίλε μου υπομονή & ποτέ ξανά!

:wave2:

div400
06/11/2007, 18:12
το σημαντικο ειναι οτι εσυ εισαι καλα!!!

:beer: :wave2:

tai
06/11/2007, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

+1000 :(

blackbusa
06/11/2007, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

+1299....

filipp0s
06/11/2007, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλε μου υπομονή & ποτέ ξανά!

+690 :wave2: :wave2:

apav
06/11/2007, 19:02
Ευτυχώς δεν έπαθες κάτι! :wave2:

DimChios
06/11/2007, 23:24
Παλι καλα που εισαι οκ μετα απο τετοια συγκρουση, πρωτον αυτο!

Κατα τα αλλα, το νου σου και απο κοντα τον τυπο!

Nikoskazer2000
06/11/2007, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Παλι καλα που εισαι οκ μετα απο τετοια συγκρουση, πρωτον αυτο!

Κατα τα αλλα, το νου σου και απο κοντα τον τυπο!

+1000

Πολλοί την "κανουν" διακριτικά αμα δουν πως δεν υπάρχουν σωματικές βλάβες και αρνούνται να πληρώσουν τις υλικές οσο μικρέ κι' αν είναι.

Καλή δύναμη και να προσέχεις.

makis206
07/11/2007, 06:58
Τα σίδερα τα φτιάχνουμε, άμα είμαστε εμείς καλά τα κάνουμε κι αυτά καλά !

Ποτέ ξανά στεναχώριες !:beer: :beer: :wave2:

devil's animal
07/11/2007, 08:02
Περαστικα για την κουκλα σου φιλε μου.

τωρα οντως να τον εχεις απο "κοντα" αυτον!

αφου θα του βαλεις ομως και τα καλουδια επανω...:winka:
:beer: :beer: :beer:

vangelis 64
07/11/2007, 08:36
Περαστικά φίλε μου και υπομονή.Μια που είσαι καλά στην υγεία σου,πρόσεξε πολύ την επερχόμενη δικαστική διαμάχη.Σού έκανε δήλωση ο τύπος;

Νά'σαι καλά.:beer: :beer: :wave2:

kalesin
07/11/2007, 08:39
Το βασικο οπως ειπανε κ τα αλλα καλοπαιδα απο πανω, ειναι οτι εσυ εισαι καλα

κ αφου εισαι καλα, τωρα μην τον αφηνεις σε ησυχια τον τυπο.

:beer: :beer: :beer:

TROOPER
07/11/2007, 09:09
περαστικα φιλαρακο !!!

Trickster
07/11/2007, 11:14
Περαστικά φιλαράκο, λυπήθηκα και γω για το καμάρι σου... αλλά αφού είσαι καλά μην σκας.

:beer: :beer:

Baggelhs20
07/11/2007, 15:00
Ολα καλα αφου δε χτυπησες τα υπολοιπ φτιαχνονται

orangefactor
07/11/2007, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Περαστικά φίλε μου και υπομονή.Μια που είσαι καλά στην υγεία σου,πρόσεξε πολύ την επερχόμενη δικαστική διαμάχη.Σού έκανε δήλωση ο τύπος;

Νά'σαι καλά.:beer: :beer: :wave2:

οχι μονο μου εκανε δηλωση αλλα ετυχε να ειμαστε ασφαλισμενη κ στο ιδιο γραφειο!!!
αυτα δεν γινονται!

orangefactor
07/11/2007, 15:18
παιδια ευχαριστω οντως το σημαντικοτερο ειναι οτι εγω δεν επαθα τπτ
αυτο που με πειραζει περισσοτερο ειναι η υπομονη για τα ανταλακτικα.
ουτε το απολυτηριο απο τον στρατο δεν περιμενα ετσι!!!
ενα μηνα θα συμπληρωσω μεχρι να το ξανακαβαλησω

anf125
07/11/2007, 22:55
Τυχερός στην ατυχία σου όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, πρώτον που δε χτύπησες και δεύτερος που ο φταίχτης δέχεται την ευθύνη του. Ευνοϊκή συγκυρία ότι είστε στο ίδιο γραφείο ασφαλισμένοι. Κράτα μόνο μια επιφύλαξη μην τυχόν ο ασφαλιστής προσπαθήσει να τα συμβιβάσει (ρίχνοντας εσένα) για να ικανοποιήσει και τους 2 πελάτες. Πολλοί που είναι εκτός του χώρου νομίζουν ότι οι μηχανές και τα ανταλλακτικά τους είναι φτηνά, μπορεί δηλαδή να νομίζει ο τύπος πως με κάνα χιλιάρικο το πολύ καθαρίζει.

Καλό κουράγιο για την... πορτοκαλία (κατά το ροζαλία) :wave2:

dodos 900
08/11/2007, 00:18
Αφού είσαι καλά o.k!Θα βάλεις και τα εξατμισόνια,δύο φορές o.k!

Θα κάνουνε πολύ θόρυβο;:confused:
Αν ναί,ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Αφού δεν μας βλέπουνε να μας ακούνε τουλάχιστον!:mad: :wave2: