PDA

View Full Version : Adventure 990 Kmm (Κάθε Μέρα Μάστορα)

NTINOSSS
08/11/2007, 12:21
Ωραίο το 990,γαμάτο στην οδήγηση,γρήγορο.......κλπ "ΑΛΛΑ''

ΤΙ να το κάνω εάν κάθε μέρα το πηγαίνω συνεργείο και κάθε μέρα τρέμει το κοκαλάκι μου τι άλλο θα μου συμβεί και εάν θα την γλυτώσω.Έχουμε και λέμε:

1ον:Μου έσπασε ο αισθητήρας του χιλιομετρητή και μου κόλησε το ABS ενώ πήγαινα ταξίδι πάνω σε μία στροφή και κολήσανε και τα δύο φρένα και πήγα ευθεία.Ευτυχώς δεν ερχότανε κανένας από απέναντι γιατί αλλιώς τώρα θα ήμουνα στα κυπαρισσάκια.

2ον:Κατέβαινα αρκετά κατηφορικό κομμάτι χωματόδρομο δικάβαλο και πατάω πίσω φρένο και κατέβηκε η μανέτα του φρένου τέρμα κάτω χωρίς να έχω καθόλου φρένο.Από τα σκατ... την γλύτωσα με το μπροστινό φρένο.Μετά από λίγο καιρό βγήκε η ανάκληση της ΚΤΜ για ενα λαστιχάκι στο πίσω φρένο και όταν πήγα να το αλλάξω μου άλλαξαν το λαστιχάκι,το σωληνάκι του φρένου και τα υγρά.Και ερωτώ έτσι φιάχνονται τα καινούρια μηχανάκια????Τα βγάζουν στην παραγωγή και μετά περιμένουνε να δούνε εάν θα σκοτωθεί κάποιος και απο τι και τότε τα κάνουν ανάκληση και τα φιάχνουν????Έλεος!

Αυτά μου έτυχαν πριν τις ανακλήσεις.

3ον:Ανάκληση για την γλύστρα στην αλυσίδα.Ξεβιδονόντουσαν οι βίδες λέει και υπήρχε περίπτωση να κολίσει η μηχανή εκεί που πήγαινες ανέμελος στην εθνική με 200 χλμ.Λέω εγώ τώρα.Αυτό ευτυχώς δεν μου έτυχε.

4ον:Ανάκληση για τις βίδες στην καμπάνα.Όυτε αυτό μου έτυχε.

5ον:Τέλος θα αναφερθώ στο πολυσυζητημένο θέμα του συμπλέκτη που σε αφήνει στα καλά καθούμενα και εαν είσαι τυχερός σε αφήνει κάπου κοντά σε συνεργείο ή τουλάχιστον με κάποιον άλλον με μηχανή μαζί σου,γιατί εάν εισαι μόνος σου και στου διαόλου την μάνα την έκατσες.

Αυτά έτυχαν σε εμένα και πόσα ακόμα έχω ακούσει από άλλους δεν θα τα αναφέρω.Απλώς αναρωτιέμαι ΑΞΙΖΕΙ να δίνεις 14000 Ευρώ για μία μηχανη που θα παίζει με τα νέυρα σου,με τα λεφτά σου και κυρίως με την ΖΩΗ σου?????????

Προσωπικά πιστέυω ΟΧΙ!!!

DrIoannis
08/11/2007, 12:37
Πίκρα φίλε μου πίκρα.Περαστικά...

DUKASII
08/11/2007, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από NTINOSSS
Ωραίο το 990,γαμάτο στην οδήγηση,γρήγορο.......κλπ "ΑΛΛΑ''

ΤΙ να το κάνω εάν κάθε μέρα το πηγαίνω συνεργείο και κάθε μέρα τρέμει το κοκαλάκι μου τι άλλο θα μου συμβεί και εάν θα την γλυτώσω.Έχουμε και λέμε:

1ον:Μου έσπασε ο αισθητήρας του χιλιομετρητή και μου κόλησε το ABS ενώ πήγαινα ταξίδι πάνω σε μία στροφή και κολήσανε και τα δύο φρένα και πήγα ευθεία.Ευτυχώς δεν ερχότανε κανένας από απέναντι γιατί αλλιώς τώρα θα ήμουνα στα κυπαρισσάκια.

2ον:Κατέβαινα αρκετά κατηφορικό κομμάτι χωματόδρομο δικάβαλο και πατάω πίσω φρένο και κατέβηκε η μανέτα του φρένου τέρμα κάτω χωρίς να έχω καθόλου φρένο.Από τα σκατ... την γλύτωσα με το μπροστινό φρένο.Μετά από λίγο καιρό βγήκε η ανάκληση της ΚΤΜ για ενα λαστιχάκι στο πίσω φρένο και όταν πήγα να το αλλάξω μου άλλαξαν το λαστιχάκι,το σωληνάκι του φρένου και τα υγρά.Και ερωτώ έτσι φιάχνονται τα καινούρια μηχανάκια????Τα βγάζουν στην παραγωγή και μετά περιμένουνε να δούνε εάν θα σκοτωθεί κάποιος και απο τι και τότε τα κάνουν ανάκληση και τα φιάχνουν????Έλεος!

Αυτά μου έτυχαν πριν τις ανακλήσεις.

3ον:Ανάκληση για την γλύστρα στην αλυσίδα.Ξεβιδονόντουσαν οι βίδες λέει και υπήρχε περίπτωση να κολίσει η μηχανή εκεί που πήγαινες ανέμελος στην εθνική με 200 χλμ.Λέω εγώ τώρα.Αυτό ευτυχώς δεν μου έτυχε.

4ον:Ανάκληση για τις βίδες στην καμπάνα.Όυτε αυτό μου έτυχε.

5ον:Τέλος θα αναφερθώ στο πολυσυζητημένο θέμα του συμπλέκτη που σε αφήνει στα καλά καθούμενα και εαν είσαι τυχερός σε αφήνει κάπου κοντά σε συνεργείο ή τουλάχιστον με κάποιον άλλον με μηχανή μαζί σου,γιατί εάν εισαι μόνος σου και στου διαόλου την μάνα την έκατσες.

Αυτά έτυχαν σε εμένα και πόσα ακόμα έχω ακούσει από άλλους δεν θα τα αναφέρω.Απλώς αναρωτιέμαι ΑΞΙΖΕΙ να δίνεις 14000 Ευρώ για μία μηχανη που θα παίζει με τα νέυρα σου,με τα λεφτά σου και κυρίως με την ΖΩΗ σου?????????

Προσωπικά πιστέυω ΟΧΙ!!!

βαλτο για πουλημα φιλε.
το οτι εδωσες 14000 ε και φυσικα δεν επιτρεπει στο μηχανακι να χαλασει ποτε και να εχει προβληματα ανακλησης.

επισης πουλατο και παρε σκουτερ χωρισ συμπλεκτη γιατι εκτος του γνωστου προβληματος που δε στο εβγαλε!!..παλι καλα γιατι τι να κανεις χωρις συμπλεκτη στη μεση του πουθενα..

μπορει να παρεις κανα αλλο με συρματοσχοινο και να σου κοπει (εμενα στο σουζουκι μου κοπηκε...) και να μην μπορεις και παλι να κουνησεις.

περαστικα για οτι επαθες και μακρυα απο ζημιαρικες μοτο φιλε και μοτο που εχουνε βγάλει προβληματα ανακλησης.
να σου θυμιζω μερικες μην πας και πεσεις πανω τους...SUZUKI GSXR K7 ...BMW 1200 GS ...κατι honda (δε ξερω ποια ακριβως-ρωτα στο Σαρακάκη) κτλ κτλ.

DARK749
08/11/2007, 13:25
Δηλαδη για να καταλαβω χαλιεσαι που εγιναν ανακλησεις για διαφορα πραγματα στη μηχανη σου;
Θα καραγουσταρες η αντιπροσωπεια να σου ελεγε ποσο καλο ειναι το μηχανακι σου αλλα στην στραβη να τα ριχνανε στην κακια στιγμη.
Για να ξερεις οταν μια μαρκα βγαζει μια ανακληση σημαινει οτι το ψαχνει , παρακολουθει το προιον της και σεβεται τον πελατη της.
Τωρα σιγουρα ΔΕΝ θα επρεπε να υπηρχαν τετοιου ειδους προβληματα , αλλα πιστεψε με η αποκρυψη τους δεν ειναι η σωστη λυση

Nik0s
08/11/2007, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
βαλτο για πουλημα φιλε.
το οτι εδωσες 14000 ε και φυσικα δεν επιτρεπει στο μηχανακι να χαλασει ποτε και να εχει προβληματα ανακλησης.

επισης πουλατο και παρε σκουτερ χωρισ συμπλεκτη γιατι εκτος του γνωστου προβληματος που δε στο εβγαλε!!..παλι καλα γιατι τι να κανεις χωρις συμπλεκτη στη μεση του πουθενα..

μπορει να παρεις κανα αλλο με συρματοσχοινο και να σου κοπει (εμενα στο σουζουκι μου κοπηκε...) και να μην μπορεις και παλι να κουνησεις.

περαστικα για οτι επαθες και μακρυα απο ζημιαρικες μοτο φιλε και μοτο που εχουνε βγάλει προβληματα ανακλησης.
να σου θυμιζω μερικες μην πας και πεσεις πανω τους...SUZUKI GSXR K7 ...BMW 1200 GS ...κατι honda (δε ξερω ποια ακριβως-ρωτα στο Σαρακάκη) κτλ κτλ.

+950

stavrouliasp
08/11/2007, 13:34
Ναι, να το πουλήσει είναι μια κουβέντα....Και να χάσει αμέσως αμέσως 3.000€ ?

sas
08/11/2007, 13:34
50000 χλμ και το μόνο ψιλοσοβαρό που μου έκατσε είναι η τρόμπα συμπλέκτη.

Πάντως δεν χρειάστηκα σε καμία περίπτωση οδική (μέχρι τώρα.....φτου φτου φτου:lol: )

Μάλλον έχεις κακό κάρμα με τα ΚΤΜ φίλε μου (όχι ότι δεν βγάζουν τα προβληματάκια τους)

:wave2:

Black Mamba
08/11/2007, 13:53
Ρε φιλε τι να πω...:eek:
Απαραδεκτο αυτο που εγινε με τα φρενα σου...
Οπως μου ειχαν πει εμενα για πλακα στο συνεργειο μου για ενα '03 640 Adventure
που ειχα, με 2 φορες, παρακαλω, προβληματικο υδραυλικο συμπλεκτη και ραγισμενη κεφαλη:
Ειναι μηχανακι που το εχουν φτιαξει ή Παρασκευη ή Δευτερα!
Γιατι τα μαστορια την Παρασκευη βιαζονται να φυγουν να πανε σπιτια τους για ξαπλα
και την Δευτερα βαριουντε και δεν πολυ γουσταρουν επειδη καθοσαντε το ΣΚ...:bigcry: :bigcry:
Περα απο την πλακα ενα ωραιοτατο μαιλ στην Αυστριακη μαμα δεν θα εβλαπτε.
Ειπαμε τα καραγουσταρουμε τα Γ4ΜΗΜ3Ν4 με τρελλα ΑΛΛΑ
ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι που παιζουν με τις ζωουλες μας?
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

sas
08/11/2007, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από black mamba

+949

notakos600
08/11/2007, 14:13
βαλτο για πουλημα φιλε.

DUKASII
Συγνώμη για να καταλάβω το σκεπτικό σου, δλδ ο φίλος φταίει που του χαλάει? φταίει που διάλεξε να αγοράσει KTM και να σκάσει 14 χήνες? ή μήπως πρέπει να ζητήσει και συγνώμη που αγόρασε την καραμάρκα των μαρκών?
Η ΚΤΜ και οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών οφείλει, αν μη τι άλλο, να ελέγχει 40 φορές το μοντέλο που θα βγάλει στην αγορά και όχι να σπαταλάει ένα σκασμό ευρο για διαφήμιση του σουπερντουπερ πύραυλου.
Καλή η κ@υλα αλλά και τα φράγκα για το ψώνιο είναι από τη δουλειά μας και απαιτούμε τουλάχιστον σεβασμό στη ζωή μας.

DUKASII
08/11/2007, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
DUKASII
Συγνώμη για να καταλάβω το σκεπτικό σου, δλδ ο φίλος φταίει που του χαλάει? φταίει που διάλεξε να αγοράσει KTM και να σκάσει 14 χήνες? ή μήπως πρέπει να ζητήσει και συγνώμη που αγόρασε την καραμάρκα των μαρκών?
Η ΚΤΜ και οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών οφείλει, αν μη τι άλλο, να ελέγχει 40 φορές το μοντέλο που θα βγάλει στην αγορά και όχι να σπαταλάει ένα σκασμό ευρο για διαφήμιση του σουπερντουπερ πύραυλου.
Καλή η κ@υλα αλλά και τα φράγκα για το ψώνιο είναι από τη δουλειά μας και απαιτούμε τουλάχιστον σεβασμό στη ζωή μας. πιο σκεπτικο μου ρε φιλε μου?
λεω απλά οτι ολες οι εταιρίες κανουν ανακλησεις σε πολλά μοντελα τους και αυτο δεν ειναι για κουβέντα τωρα.(γιατι και κουβεντα να κανουμε δε θα βγαλουμε ακρη γιατί αυτο γινεται)
σαφως και οι μοτοσυκλετες και τα αυτοκινητα δε θα πρεπε να χαλανε και να εχουνε προβληματα ανακλησης.

ειπα εγω οτι φταίει πουθενα ο φίλος?πως το καταλαβες αυτο εσυ?

δε σε πιάνω.

notakos600
08/11/2007, 14:26
πιο σκεπτικο μου ρε φιλε μου?
λεω απλά οτι ολες οι εταιρίες κανουν ανακλησεις σε πολλά μοντελα τους και αυτο δεν ειναι για κουβέντα τωρα.(γιατι και κουβεντα να κανουμε δε θα βγαλουμε ακρη γιατί αυτο γινεται)
σαφως και οι μοτοσυκλετες και τα αυτοκινητα δε θα πρεπε να χαλανε και να εχουνε προβληματα ανακλησης.

ειπα εγω οτι φταίει πουθενα ο φίλος?πως το καταλαβες αυτο εσυ?

δε σε πιάνω.

Αν διάβαζες την παράθεση στο πρώτο μου μήνυμα, θα είχες την απάντηση.
Φιλικά πάντα, κουβέντα κάνουμε άλλωστε.

DUKASII
08/11/2007, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Αν διάβαζες την παράθεση στο πρώτο μου μήνυμα, θα είχες την απάντηση.
Φιλικά πάντα, κουβέντα κάνουμε άλλωστε. διάβασα αλλα δε λεω κατι για τον φίλο και να ζητησει συγνωμη. αληθεια.

δεν του τη λεω.λεω απλα οτι πανω κατω ολα τα μηχανακια χαλάνε μωρε.ανακλήσεις παντου..αλλα κοβουν πλαισια..αλλα βαραν καμπανες..αλλα καινε λαδια...

απροβληματιστα μηχανακια δεν γνωρίζω εγω.

notakos600
08/11/2007, 14:32
Φίλε Σπύρο σε αυτό ακριβώς συμφωνώ κι εγώ, απλά μου φάνηκε κάπως ειρωνική η πρώτη σου απάντηση στο φιλαράκι, τα παίρνω με όλους αυτούς που πατάνε στη κ@υλα μας για να μας τα παίρνουν, τπτ προσωπικό μαζί σου.
Καλά και σπιντάτα χλμ φίλε.

DUKASII
08/11/2007, 14:37
εδω δε θα διαφωνήσω..εχω μια τάση να ειρωνεύομαι είναι η αλήθεια +ότι είμαι και λίγο μαλακακος όταν μιλαω για τα κτμ.

αλλά..
εμένα με κόπηκε στο τζιξερ η ντιζα του συμπλέκτη..
τι να κάνω τώρα?
να αρχίσω τα καντήλια που κόπηκε?
να βρίζω τη σουτζούκι?
..??
πριν λίγες μέρες φίλος πήγε το κ7 για ανάκληση..

τι να κανει??να πάει να τους βρίσει γιατί βρήκαν ένα πρόβλημα και κάλεσαν τους πελάτες να φτιάξουν??\
σε μαζικές παραγωγές οι ανακλήσεις είναι σύνηθες φαινόμενο.
καλα χιλ και σε εσένα φιλε.

stefanos
08/11/2007, 14:43
Αλλά απροβλημάτιστα μηχανάκια, και άλλο βγάζουμε απο την παραγωγή μηχανάκια με γνωστό πρόβλημα για να προλάβουμε τις παραγγελίες και μετά ανακαλούμε.
Επείσης είναι απαράδεκτο να μπαίνουν φτηνοανταλακτικά σε τόσο ακριβές κατασκευές.
Και επείσης απαράδεκτο είναι να εμφανίζουν προβλήματα ΜΕΡΙΚΑ μηχανάκια και όχι όλα της παρτίδας, μιας και έτσι αποδεικνύονται προβλήματα στον ποιοτικό έλεγχο, επείσης απαράδεκτο για τόσο ακριβά μηχανάκια.
Δεν αναφέρομαι στην ΚΤΜ αφορμή πήρα.

marios8
08/11/2007, 14:45

DUKASII εσύ τί μιλάς? Πριν 2 εβδομάδες δεν το πούλησες? :a01:

:beer: :wave2:

DUKASII
08/11/2007, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
DUKASII εσύ τί μιλάς? Πριν 2 εβδομάδες δεν το πούλησες? :a01:

:beer: :wave2: ...:a35: :a35:

stefanos
08/11/2007, 14:49
...:a35: :a35:

Νταξ ρε μην στεναχωριέσαι αυτό που θα πάρεις τώρα μπορεί να βγεί καλό.:p

DimChios
08/11/2007, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Νταξ ρε μην στεναχωριέσαι αυτό που θα πάρεις τώρα μπορεί να βγεί καλό.:p

Δηλαδη αυτο που μου πουλησε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

:lol: :lol: :lol:

DimChios
08/11/2007, 14:52
...:a35: :a35:

Ωπα ρε φιλε, μη κανεις ετσι...

ΕΛΑ ΠΑΡ'ΤΟ ΒΟΛΤΑ!!!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

DUKASII
08/11/2007, 14:53
Νταξ ρε μην στεναχωριέσαι αυτό που θα πάρεις τώρα μπορεί να βγεί καλό.:p οσα κτμ πηρα εγω καλα μου βγήκαν..

θα περνα xr...αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι σπανε κεφαλες και αυτα ρε...
και μακρυα απο μας..:D :cool: :wave2:

stefanos
08/11/2007, 15:01
οσα κτμ πηρα εγω καλα μου βγήκαν..

θα περνα xr...αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι σπανε κεφαλες και αυτα ρε...
και μακρυα απο μας..:D :cool: :wave2:

Αυτό είναι ακριβώς που λέω όταν λέω ποιοτικός έλεγχος.
Είναι απαράδεκτο να είναι θέμα τύχης αν θα σου κάτσει το καλό ειδικά αν σκάσεις τόσο χρήμα.
Δεν έίμαι μέτοχος της honda οπότε τα έχω χεσμένα τα xr και όλα τα υπόλοιπα ξενέρωτα μηχανάκια που βγάζει με οθόνες lcd και επινικελωμένες βίδες στο κάρτερ και τριγωνικό προβολέα.
Εχει σταματήσει η κριτική και μας πουλάνε σκουπίδια ακριβά.

DUKASII
08/11/2007, 15:05
Αυτό είναι ακριβώς που λέω όταν λέω ποιοτικός έλεγχος.
Είναι απαράδεκτο να είναι θέμα τύχης αν θα σου κάτσει το καλό ειδικά αν σκάσεις τόσο χρήμα.
Δεν έίμαι μέτοχος της honda οπότε τα έχω χεσμένα τα xr και όλα τα υπόλοιπα ξενέρωτα μηχανάκια που βγάζει με οθόνες lcd και επινικελωμένες βίδες στο κάρτερ και τριγωνικό προβολέα.
Εχει σταματήσει η κριτική και μας πουλάνε σκουπίδια ακριβά. Πάει και αυτός...γέρασε...:(

+1 στα αλλα..

stefanos
08/11/2007, 15:06
Πάει και αυτός...γέρασε...:(

+1 στα αλλα..

Είναι μια φυσική διεργασία που είναι αδύνατον να αποφύγεις:rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
08/11/2007, 15:42
Είναι μια φυσική διεργασία που είναι αδύνατον να αποφύγεις:rotflmao: :rotflmao:

...mono poy esy tin eixes emfiti....:o :D :D :D :D :D

NTINOSSS
08/11/2007, 17:26
Δηλαδή για να καταλάβω ρε φίλε DUKASII θεωρείς το οτί σου κόπηκε το συρματόσχοινο είναι το ίδιο με το οτί μου κομπλάρανε τα φρένα και παραλίγο να με μαζέψουνε???Και τα λεφτά τα ανάφερα για να τονίσω οτί δεν πήρα κάτι της πλάκας αλλά κάτι που θεωρείται αρκετά καλό.Και επιτέλους ας σταματήσουν μερικοί να υποστηρίζουν τις εταιρίες και να προσπαθούν να υποστηρίξουν εμάς τους ίδιους.
Γιατί λέω εάν σου τύχαιναι εσένα αυτό και σου ερχότανε κανένα αυτοκίνητο και γινότανε η μηχανή κομάτια και εσύ το ίδιο,λέω εάν....,και δεν ήξερες από που σου ήρθε και γιατί μετά θα ήτανε πολύ αργά για να σου κάνουν ανάκληση.
Ήθελα απλώς να πώ πώς τι να το κάνω το Σούπερ εργαλείο όταν αυτοί που τα φιάχνουν πλέον περιμένουν από εμάς να τους τα φιάξουμε είτε με το να τους στείλουμε με emai αυτό που μας συνέβη είτε με το να τους στείλουν προσκλητήριο για την κηδεία μας από κάποιο τρακάρισμα που όλοι θα λένε τρακάρισε γιατι έτρεχε πολύ (γιατί άντε να βρίσκανε οτί έσπασε ο αισθητήρας του χιλιομετρητή στα καλά καθούμενα από αμέλεια της ΚΜΜ.)

Black Mamba
08/11/2007, 20:39
+1190!
:smokin: :smokin: :smokin:

H.A.Balafoutre
08/11/2007, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από black mamba
Ρε φιλε τι να πω...:eek:
Απαραδεκτο αυτο που εγινε με τα φρενα σου...
Οπως μου ειχαν πει εμενα για πλακα στο συνεργειο μου για ενα '03 640 Adventure
που ειχα, με 2 φορες, παρακαλω, προβληματικο υδραυλικο συμπλεκτη και ραγισμενη κεφαλη:
Ειναι μηχανακι που το εχουν φτιαξει ή Παρασκευη ή Δευτερα!
Γιατι τα μαστορια την Παρασκευη βιαζονται να φυγουν να πανε σπιτια τους για ξαπλα
και την Δευτερα βαριουντε και δεν πολυ γουσταρουν επειδη καθοσαντε το ΣΚ...:bigcry: :bigcry:
Περα απο την πλακα ενα ωραιοτατο μαιλ στην Αυστριακη μαμα δεν θα εβλαπτε.

Αλλά απροβλημάτιστα μηχανάκια, και άλλο βγάζουμε απο την παραγωγή μηχανάκια με γνωστό πρόβλημα για να προλάβουμε τις παραγγελίες και μετά ανακαλούμε.
Επείσης είναι απαράδεκτο να μπαίνουν φτηνοανταλακτικά σε τόσο ακριβές κατασκευές.
Και επείσης απαράδεκτο είναι να εμφανίζουν προβλήματα ΜΕΡΙΚΑ μηχανάκια και όχι όλα της παρτίδας, μιας και έτσι αποδεικνύονται προβλήματα στον ποιοτικό έλεγχο, επείσης απαράδεκτο για τόσο ακριβά μηχανάκια.
Δεν αναφέρομαι στην ΚΤΜ αφορμή πήρα.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά.

Πραγματικά ορισμένες φορές είναι να απορεί κανείς πόσο απρόσεχτοι είναι οι μοτοβιομήχανοι για παγιομένες τεχνολογίες, τουλάχιστον στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Ίσως το μόνο που μπορώ να προσθέσω εγώ στην κουβέντα είναι, προτιμήστε επίσημη αντιπροσωπία και αναγνωρισμένα σοβαρό συνεργείο με σωστό επαγγελματία. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό....πάνω από την ζωή μας πάντως δεν είναι.

Πιστεύω πως, πέραν γνωστών και πρόσφατων εξαιρέσεων, θα παίξει αλλαγή μοτό, ή τουλάχιστον εγγύηση στην δωρεάν αντικατάσταση-επισκευή διότι πολύ σωστά, αν και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, οι μηχανές δεν είναι άσπαστες.

Εγώ τουλάχιστον έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Κρίμα σε όσους συμβαίνουν ανάλογα περιστατικά, αλλά δεν εξαρτάται κι από την Ελλάδα για να πιέσει καταστάσεις.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η ΚΤΜ έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα πανευρωπαϊκής ολοκληρωμένης κάλυψης με οδική βοήθεια και αντικατάσταση μοτό μέχρι να επισκευαστεί η δικιά σου από το 2007 και μετά....ή κάτι τέτοιο. Για ψάξτε το.

crs-k
09/11/2007, 07:33
..........................
.......................

Μπορεις να το αλλαξεις επι τοπου! :winka:

Κουβαλαω ΠΑΝΤΑ μαζι μου δυο (φτινιαρες, με 5 ευρω) ντιζες για καποια τετοια περιπτωση... :D

Αλλο αυτο κι αλλω να προσπαθεις να οδηγησεις ΧΩΡΙΣ συμπλεκτη (με οτι συμεπαγεται αυτο, απο κιβωτιο μεχρι ασφαλεια) ως το κοντινοτερο service... :smilea:

rsp
09/11/2007, 07:58
ΚΤΜ 950...κανενα προβλημα μεχρι που το πουλησα, ΚΤΜ 990 ναι εκανε και σε εμενα το θεματακι με το φρενο, δεν μενεις τελειως απο φρενα αν πατησεις 2-3 φορες γρηγορα πιανει το φρενο μια χαρα! Κανενα αλλο προβλημα. Τι μοντελο ειναι το μηχανακι σου (χρονια?) και αν θελεις πες μας που το πας συνεργειο!

sas
09/11/2007, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
να προσπαθεις να οδηγησεις ΧΩΡΙΣ συμπλεκτη (με οτι συμεπαγεται αυτο, απο κιβωτιο μεχρι ασφαλεια) ως το κοντινοτερο service... :smilea:

Κρύβε λόοοογια εσύ :alien: :lol:

DUKASII
09/11/2007, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από NTINOSSS
Δηλαδή για να καταλάβω ρε φίλε DUKASII θεωρείς το οτί σου κόπηκε το συρματόσχοινο είναι το ίδιο με το οτί μου κομπλάρανε τα φρένα και παραλίγο να με μαζέψουνε???Και τα λεφτά τα ανάφερα για να τονίσω οτί δεν πήρα κάτι της πλάκας αλλά κάτι που θεωρείται αρκετά καλό.Και επιτέλους ας σταματήσουν μερικοί να υποστηρίζουν τις εταιρίες και να προσπαθούν να υποστηρίξουν εμάς τους ίδιους.
Γιατί λέω εάν σου τύχαιναι εσένα αυτό και σου ερχότανε κανένα αυτοκίνητο και γινότανε η μηχανή κομάτια και εσύ το ίδιο,λέω εάν....,και δεν ήξερες από που σου ήρθε και γιατί μετά θα ήτανε πολύ αργά για να σου κάνουν ανάκληση.
Ήθελα απλώς να πώ πώς τι να το κάνω το Σούπερ εργαλείο όταν αυτοί που τα φιάχνουν πλέον περιμένουν από εμάς να τους τα φιάξουμε είτε με το να τους στείλουμε με emai αυτό που μας συνέβη είτε με το να τους στείλουν προσκλητήριο για την κηδεία μας από κάποιο τρακάρισμα που όλοι θα λένε τρακάρισε γιατι έτρεχε πολύ (γιατί άντε να βρίσκανε οτί έσπασε ο αισθητήρας του χιλιομετρητή στα καλά καθούμενα από αμέλεια της ΚΜΜ.) Δεν καταλαβες και εσυ τι γραφω.
δε τα χωνω σε εσένα ουτε υποστιριξα τη κτμ οτι σιγα ρε μεγαλε τα προβλήματα.
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.

καλα κάνεις και τα λες και φωνάζεις.

επισης το να μου κοπεί το συρματοσχοινο είναι χειρότερο απτό να μου μείνει σιγά σιγά απο υγρά συμπλεκτη...

και Χρήστε...ασε ρε λαλάκα που θα εχω μαζί συρματοσχοινο για στρητ με φερινγκ ..

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΆ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΤΙΖΑ ΣΥΝΜΠΛΕΚΤΗ ΣΕ ΣΤΡΗΤΑΚΙ...

devil's animal
23/11/2007, 13:54

και Χρήστε...ασε ρε λαλάκα που θα εχω μαζί συρματοσχοινο για στρητ με φερινγκ ..

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΆ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΤΙΖΑ ΣΥΝΜΠΛΕΚΤΗ ΣΕ ΣΤΡΗΤΑΚΙ... \

+οσα θες....:rolleyes: