PDA

View Full Version : αδιάβροχο που ανοίγει στο πλάϊ

Skakinen
08/11/2007, 15:44
Πέρρυσι είχα δει σε κάποιο μαγαζί ένα αδιάβροχο το οποίο άνοιγε με φερμουάρ στο πλάϊ καθ'όλο το μήκος του. Νομίζω ήταν από την Frank Thomas.
Δυστυχώς δεν είχε στο νούμερό μου και δεν ξαναέφερε.
Σε άλλο μαγαζί βρήκα της ίδιας μάρκας αλλά ήταν με επένδυση για κρύο από μέσα και δεν το πήρα διότι ήταν και πιο ακριβό αλλά και η επένδυση ήταν πολύ φασαρία για να μπει-βγει.

Έχει υπόψη του κανένας αδιάβροχο οποιασδήποτε μάρκας και τιμής κάτω που να είναι με φερμουάρ στο πλάϊ;

Ευχαριστώ

McGyver
08/11/2007, 16:03
Spidi Gargoyle...

:wave2:

Skakinen
13/11/2007, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Spidi Gargoyle...

:wave2:

Αυτό είναι παντελόνι και απ΄'ότι είδα με κορντούρες κλπ.
Και κάνει 120 ευρώ.
Εγώ εννοούσα αδιάβροχο απλό.

OldMan
14/11/2007, 11:20
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Σε στριπτιζάδικο δουλεύεις ??? :blush:

costas81
14/11/2007, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Σε στριπτιζάδικο δουλεύεις ??? :blush:

:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol: :lol:

LINA
27/11/2007, 11:31
εγω βρηκα ενα της DAINESE αδιαβροχο να ανοιγει στο πλαϊ και με μονιμη επενδυση για το κρυο με 69 ευρω, στην καλλιροης , θα παω σημερα να το δοκιμασω στο νουμερο μου. δεν θυμαμαι τον τυπο

supershitty
27/11/2007, 15:50
Δικυκλο,εχει της IXS.40 ευρω χωρις επενδυση

LINA
28/11/2007, 15:16
τελικα χθες το αγορασα και σημερα το φορεσα !!!
ελυσα το προβλημα του κρυου και τις βροχης δια παντως !!!

δεν καταλαβα τιποτα απο κρυο στα βορεια προαστια σημερα και στο εξης δεν θα με απασχολει ποσο χαμηλη ειναι η θερμοκρασια εξω !!!

ειναι με λιγα λογια ενα μπουφαν αλλα για τα ποδια... και αψογο μαλιστα. Με τα πλαινα φερμουαρ μπαινοβγαινει στο πιτς φυτιλι οπως εισαι ορθιος χωρις να προσπαθεις να ισορροπησεις ή να κατσεις καπου για να το φορεσεις. Φυσικα απο μεσα φορας το τζιν ή οποιοδηποτε αλλο παντελονι και δεν χρειαζεται να αλλαξεις , απλα το βγαζεις.

τερμα το κρυο και η βροχη για μενα !!!:wave2:

Cpt. Haddock
28/11/2007, 15:18
Πες και τι μοντέλο ειναι βρε λίνα :wave2:

LINA
28/11/2007, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πες και τι μοντέλο ειναι βρε λίνα :wave2:

ειναι κατι που θα εκανα μολις εφτανα σπιτι διαβαζοντας το απ την αποδειξη αγορας μιας και δεν το θυμαμαι απ εξω :D ... προσεχως μαζι με φωτο

jen
28/11/2007, 15:23
:) Με γειες!!!
Πόσταρε μοντέλο μόλις μπορέσεις!!!

apav
28/11/2007, 16:01
Καλοφόρετο! :beer:

McGyver
28/11/2007, 16:09
Linάκι, αυτό είναι;

http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?cat=1,2,3,7&nome=SCHULZ-P_imp.&articolo=1674538

LINA
29/11/2007, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Linάκι, αυτό είναι;

http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?cat=1,2,3,7&nome=SCHULZ-P_imp.&articolo=1674538

Οχι ειναι αυτο : DA CARDIFF ANTHRACITE (http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?cat=9&nome=CARDIFF&articolo=1634241) (πατηστε zoom) με επενδυση για το κρυο , αρχικη τιμη 69 ευρω, το πηρα μετρητοις φθηνοτερα.

- completely thermowelded 100% waterproof fabric - adjustable waist fastening - Velcro fastening on leg and waist - full-zip side opening - thermal lining - waterproof pocket on the left leg - reflective inserts - textile bag

- 100% waterproof fabric

τι θαλπωρη ειναι αυτη ρε παιδια :D !!!

derd
29/11/2007, 09:39
προστατευτικα δεν εχει ή εγω δεν τα βλεπω ?

LINA
29/11/2007, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
προστατευτικα δεν εχει ή εγω δεν τα βλεπω ?

Δεν εχει και δεν γινεται να εχει , το παντελονι ειναι αδιαβροχο με εσωτερικη επενδυση απ το κρυο , δεν ειναι condura με επενδυσεις. Αλλη χρησιμοτητα το ενα αλλη το αλλο.

Με αυτο πηγαινεις στις δουλειες σου χωρις να βρεχεσαι και να κρυωνεις και χωρις να πρεπει να αλλαξεις παντελονι οταν φτασεις στο προορισμο σου γιατι το φορας ηδη απο μεσα. Γι αυτο και η ευκολια να ανοιγει στο πλαι με φερμουαρ, βγαινει με τη μια απο πανω σου :)

ΙΠΠΕΑΣ
29/11/2007, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Skakinen
Πέρρυσι .... που να είναι με φερμουάρ στο πλάϊ;

Ευχαριστώ

Εγώ είχα πάρει από τον τζορτζοπουλο(Μιχλακοπούλου) πριν από 3-4 χρόνια ένα τέτοιο και λύθηκαν μία και καλή τα προβλήματα μου.

Αυτό που εγώ πήρα ήταν ακριβώς αυτό που περιέγραψες αλλά υπήρχε και μία παραλλαγή του αδιάβροχου αυτού(που δεν επέλεξα τελικά) και την περιγράφω ώς κάτωθι:

Ήταν ένα αδιάβροχο με πολύ μεγάλη διάμετρο στα μπατζάκια(θα έκανε για το γίγαντα γκρίσινο- αν θυμάσαι από τον Ποπάϋ) όπου, αφού το φορούσες χωρίς να βγάλεις τις μπότες έκλεινες τα φερμουάρ που υπήρχαν στα πλάγια και ως δια μαγείας τα μπατζάκια στένευαν και εφάρμοζαν στο σώμα σου. Το περισευούμενο ύφασμα "Χωνευόταν" εντός του παντελονιού για να μην μοιάζεις σαν Μυτηληνιός βρακοφόρος. :D

Τελικά πήρα αυτό που ανοίγει με φερμουάρ στα πλάγια και κυριολεκτικά σώθηκα γιατί τώρα το φορώ και το βγάζω σε λιγότερο από 1 λεπτό. :wave2:

Στριπτιζέρ που λέει και ο Παλιάνθρωπος :rotflmao: