PDA

View Full Version : Που πήγαν ;

kaps
08/11/2007, 18:34
Κάθομαι κάποιες φορές και θυμάμαι τα μπαράκια που πήγαινα με τη παρέα και πραγματικά περνάγαμε κάλά . Βέβαια αναφέρομαι σε ροκόμπαρα του Πειραιά , των Εξαρχείων , της Κυψέλης , της Μιχαλακοπούλου κ.λ.π. Εκανα μια βόλτα και τα είδα σχεδόν όλα κλειστά . Μα και αυτά που είχαν μείνει έχουν αλλάξει οικτρά.Μου έχει λείψει αυτή η μπαρότσαρκα αλλά πάνω από όλα μου έχει λείψει εκείνη η εποχή με μια άλλη Αθήνα έναν άλλο αξιολάτρευτο Πειραιά και ένα άλλο κόσμο . Πιο ρομαντικό πιο ελέυθερο πιο ψαγμένο πιο γνήσιο .... :sad:

el_hymador
08/11/2007, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Κάθομαι κάποιες φορές και θυμάμαι τα μπαράκια που πήγαινα με τη παρέα και πραγματικά περνάγαμε κάλά . Βέβαια αναφέρομαι σε ροκόμπαρα του Πειραιά , των Εξαρχείων , της Κυψέλης , της Μιχαλακοπούλου κ.λ.π. Εκανα μια βόλτα και τα είδα σχεδόν όλα κλειστά . Μα και αυτά που είχαν μείνει έχουν αλλάξει οικτρά.Μου έχει λείψει αυτή η μπαρότσαρκα αλλά πάνω από όλα μου έχει λείψει εκείνη η εποχή με μια άλλη Αθήνα έναν άλλο αξιολάτρευτο Πειραιά και ένα άλλο κόσμο . Πιο ρομαντικό πιο ελέυθερο πιο ψαγμένο πιο γνήσιο .... :sad:

Δεν θελω να στην χαλασω αλλα τα ιδια λεγαν και αυτοι που εζησαν την δεκαετια του 70 για την δεκαετια του 80...:wave2:

arxaios
08/11/2007, 18:56

Εξάρχεια, Κυψέλη και Μιχαλακοπούλου ;;;;;;;;;;
Να δεις που θα βγούμε και συγγενείς :lol: :lol: :lol:
Σε ποιά ;;;;;;;;
:wave2: :wave2:

Akatanomastos
08/11/2007, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εξάρχεια, Κυψέλη και Μιχαλακοπούλου ;;;;;;;;;;
Να δεις που θα βγούμε και συγγενείς :lol: :lol: :lol:
Σε ποιά ;;;;;;;;
:wave2: :wave2:

eseis oi dio kai alla 300.000 atoma

oh brotheeeeeer :D

nimbus
08/11/2007, 21:09
κάποτε στην εφηβεία μου πήγαινα limbo στην λ. αθηνών
μπαρακι μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας:D
ακόμα υπάρχει:wave2:

fantacid
08/11/2007, 23:32
ρε παιδια νομιζω πως υπερβαλετε λιγο....
μηπως εσεις αλλαξατε κ σας φαινονται ολα καπως???

στη σαλονικα τουλαχιστον το τοπιο μενει σταθερο τα τελευταια 5-10χρονια...

φυσικα υπαρχουν νεα "στεκια" που δεν υπηρχαν κ καποια παλια εχουν σβησει τελιως...

αυτες τις μερες κηδεύουμε αλλο ενα στεκι.....

καθε μερα περναω με την ελπιδα να το δω ανοιχτο κ να πιω το καφεδακι μου, αλλα καθε μερα μενει αδιανο κ αραχνιασμενο πλεον απο τη αναπαυλα του καλοκαιριου...

πανε οι καλες παλιες εποχες οταν ζουσε ο Αρχοντης κ κρατουσε με μερακι αυτο το μαγαζι!

adio CarpeDiem ! :sad: :sad:

OldMan
09/11/2007, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
adio CarpeDiem ! :sad: :sad:
Είσαι ανόητος μικρέ ... :D

Το Carpe diem ζει και βασιλεύει ...
(παίζει ο Stefan δις της εβδομάδος ...) :wave2:

TROOPER
09/11/2007, 11:29
@kaps +1 αν και αν στιψεις το μυαλο σου θα θυμηθεις μαγαζια που υπαρχουν ακομα.

:wave2:

fantacid
09/11/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είσαι ανόητος μικρέ ... :D

Το Carpe diem ζει και βασιλεύει ...
(παίζει ο Stefan δις της εβδομάδος ...) :wave2:

επαιζε θειο επαιζε.......

για πολλλλλλα χρνια οσο το θυμαμε δλδς απο 97, οπως κ ο Zed!

τωρα το CarpeDiem is dead!!!

nimbus
09/11/2007, 17:46
το διαχρονικό στο πειραια:wacko:
:confused:

TROOPER
09/11/2007, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
το διαχρονικό στο πειραια:wacko:
:confused:

παλιαααααααααααααααααααααααααα

:sad:

kaps
12/11/2007, 07:23
Διαχρονικό στο Πειραιά........... λόγω ότι έμενα Πασαλιμάνι το είχαμε χτίσει με τη παρέα αυτό το μαγαζί . Πρώτα Fontana για το καθημερινό meeting και έπειτα πρώτη στάση Διαχρονικό . Κάθε βράδυ εκεί . Πηγαίναμε και στην ΤΡΟΤ και σε άλλα πολλά Trump Amerikanico Paradise . Στήν Μιχαλακοπούλου jasmin και άλλα πέριξ καταστήματα μέχρι Public , sui generis κ.λ.π
Εξάρχεια τι να πρωτοθυμηθώ . Placebo Oktana bourbon Καλλιδρόμιο Εν διπλώ Μαριονέτα πολλά πάρα πολλά . Σίγουρα κάποια δεν έχουν κλείσει αλλά έχουν χάσει τον κόσμο που μαζευόταν και ο οποίος τότε είχε μια άλλη διάσταση στο πως διασκεδάζουμε όταν βγαίνουμε . Από την άλλη δεν περιμένω να είμαστε πάντα 20 άρηδες 30 άρηδες αλλά όταν καμιά φορά μπάινω σε κάποιο από αυτά και συναντώ κάποιον συνομήλικο φίλο τότε με πιάνει να σκέφτομαι πως δεν θα έπρεπε να χάναμε τότε ούτε μιά στιγμή από την ανεμελιά της νιότης .Οχι πως τώρα γεράσαμε αλλά άλλο 23 και άλλο 43 . Ωστόσο δεν στέκομαι μόνο σε αυτή την εποχή αλλά και σε αυτή που διανύω αλλά να όταν μπαίνει ο χειμώνας και πλησιάζει η αλλαγή του έτους κάτι με κάνει να ανοίγω άλμπουμ με φωτό και να θυμάμαι . (Αν μπορώ με τα δύο ζουζούνια που τριγυρνάνε μέσα στο σπίτι ....εννοώ τα βλαστάρια μου)

TROOPER
12/11/2007, 07:51
Διαχρονικό στο Πειραιά........... λόγω ότι έμενα Πασαλιμάνι το είχαμε χτίσει με τη παρέα αυτό το μαγαζί . Πρώτα Fontana για το καθημερινό meeting και έπειτα πρώτη στάση Διαχρονικό .

να αρχισουμε να λεμε ονοματα ?????:D

:wave2:

kaps
12/11/2007, 20:41
εχει πλάκα να ήμασταν συνεστιαζόμενοι στην ίδια μπάρα:p