Σύνδεση

View Full Version : Κυριακη 11-11 γενικη ΧΩΜΑΤΙΝΗ εξορμηση

Σελίδες : 1 [2]

DimChios
11/11/2007, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ωραίο πράμα, ε?? :D

Γιαννη, αν δε το κανεις δε μπορεις να καταλαβεις!

:winka: :smokin:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

:wave2:

road spirit
11/11/2007, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γιαννη, αν δε το κανεις δε μπορεις να καταλαβεις!

:winka: :smokin:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

και 2 σκ συνεχομενα στις σέρρες, τι νομίζεις οτι εκανα? δεν πονούσα νομίζεις?? :D :D

STOYBI
11/11/2007, 22:08

ευχομαι βεβαια καποια στιγμη να σταματησει αυτο μπας και το απολαύσω περισσότερο!

Ασε να περασει αυτη η χρονια οπως περναει......

Οι απαιτησεις απο τον εαυτο σου του χρονου θα μεγαλωσουν ....

Αλλα ηδη θα νιωθεις πολυ καλλυτερα απο φετος !!! :winka:

:beer: :beer:

dirtbird
11/11/2007, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:lol: :lol: :lol:

Ετσι ειναι το σωστο !!!! :winka:

με εκείνο το 'Μεγαρικό' θα γίνει τίποτις?:winka: :winka:

εγώ πόναγα από πριν..... :rolleyes:

dirtbird
11/11/2007, 22:14

Οι απαιτήσεις ΜΟΥ, θα μεγαλώσουν.......:D :D

DimChios
11/11/2007, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
με εκείνο το 'Μεγαρικό' θα γίνει τίποτις?:winka: :winka:

:a014: :a014:

εγώ πόναγα από πριν..... :rolleyes:

Εμ πόναγες, εμ κυνηγαγες να με πιάσεις! :evil:

Ποιος σου φταίει?

:smokin:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

:beer: :beer: :wave2:

zubitos
11/11/2007, 22:16
Χθές που είχα ανέβει στα πιστάκια περίμενα τον Μάριο κανα τέταρτο και ήμουνα μόνος μου,δεν πέρασε ψυχή.

Σήμερα που βγήκε το moto.gr στο πρώτο πιστάκι αριστερά γύριζαν 15-20 μηχανάκια :smilea:

DimChios
11/11/2007, 22:22

Αλλα ηδη θα νιωθεις πολυ καλλυτερα απο φετος !!! :winka:

Οι απαιτησεις μου μαλλον, και κακως ισως, ειναι μεγαλυτερες απο αυτες που θα επρεπε βαση της εμπειρίας μου! Βαση της κ@υλας που με πιανει, πολλές φορες "λυσάω" και γινομαι υπερβολικος! :blush:

Μου ειπανε καποια "λάθη" που κάνω σημερα! Και σιγουρα κανω πολλα!
Πως θα βελτιωσω το τεχνικο κομματι της οδηγησης μου ομως ρε γμτ? Απλα με προπόνηση ή πρεπει να τη ψαξω αλλιώς?

Ξεκινησαμε για να κανουμε χαβαλε, κι εχω φτασει να σκεφτομαι σοβαρα διαφορα!

Μαλλον καποιος πρεπει να με προσγειώσει! :sad: :blush:

dirtbird
11/11/2007, 22:22
Dim.....

Από Diana Ross.........

Ξέρεις? :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
11/11/2007, 22:23
Dim.....

Από Diana Ross.........

Ξέρεις? :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ε? :confused:

Τι θες, να ψαξω κατι χιλιαδες mp3 που εχω...

Δεν καταλαβα τι λες!

:smilea:

STOYBI
11/11/2007, 22:24

Δηλαδη ??? :confused:

dirtbird
11/11/2007, 22:26
Δηλαδη ??? :confused:

Κοίτα να δεις....

Για την ώρα του λέω 'θα πάμε από κει' και που και που γυρνάω να δω εάν έρχεται/έχει περάσει το εμπόδιο (συνήθως δεν έχει πρόβλημα).

Σε λίγο καιρό, θα σταματήσω να τσεκάρω....

:evil: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
11/11/2007, 22:27

Θα ανεβουν οι δικες σου και θα βρεθω κι εγω με κανενα scooter θες να πεις!

:evil: :mad:

ω ρε π00στη μου, παλι σε εξοδα θα μπω!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

dirtbird
11/11/2007, 22:28
Ε? :confused:

Τι θες, να ψαξω κατι χιλιαδες mp3 που εχω...

Δεν καταλαβα τι λες!

:smilea:

Σκέψου .... το τέλος της σημερινής βόλτας.....:winka: :winka: :winka:

dirtbird
11/11/2007, 22:30
κανενα scooter θες να πεις!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Τι scooter ρε?

Σήμερα έγινε τηλεκατευθυνόμενο.......

λεπτομέρειες@ KaTaNaS :lol: :lol: :lol:

DimChios
11/11/2007, 22:32
Σκέψου .... το τέλος της σημερινής βόλτας.....:winka: :winka: :winka:

:lol: :lol:

:cry: :cry: :cry:

:a11: :a018: :a42:

Την ωρα που γυρισα να τον παρω, ειχε καταφερει να το βαλει μπροστα μετα απο 3-4 φορες που απο τα νευρα του και μερικα "καντηλια" το ειχε πεταξει κατω! :eyepop:

Ερχοταν απο το "αντιθετο" και ηταν ενα ρακος στη κυριολεξια!

Σταματησαμε στην ασφαλτο και ευτυχως που ειχα παρει νερα μαζι μου, θα τον χαναμε!

Σβησαμε και μετα ουτε στη κατηφορα με 3η δεν έπερνε!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
11/11/2007, 22:34
Τι scooter ρε?

Σήμερα έγινε τηλεκατευθυνόμενο.......

λεπτομέρειες@ KaTaNaS :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Επρεπε να το δω ρε γμτ αυτο! :wacko:

Tropeas
11/11/2007, 22:35
αυτός που τα παιξε μάλλον έχει πέσει για ύπνους....:rolleyes: :look: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl:

dirtbird
11/11/2007, 22:35
:lol: :lol:

Την ωρα που γυρισα να τον παρω, ειχε καταφερει να το βαλει μπροστα μετα απο 3-4 φορες που απο τα νευρα του και μερικα "καντηλια" το ειχε πεταξει κατω! :eyepop:

Ερχοταν απο το "αντιθετο" και ηταν ενα ρακος στη κυριολεξια!

Σταματησαμε στην ασφαλτο και ευτυχως που ειχα παρει νερα μαζι μου, θα τον χαναμε!

Σβησαμε και μετα ουτε στη κατηφορα με 3η δεν έπερνε!

:nono: :nono:

όχι το ΤΕΛΟΣ αλλά το τέλος της βόλτας μεταξύ εμού,εσού και του Σπύρου (....και με το που βγλαινουμε από το νεράκι....)

Μετά σκέψου την νέα παραφθορά του nick σου....:smilea: :D :lol: :lol:

dirtbird
11/11/2007, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αυτός που τα παικθε μάλλον έχει πέθει για ύπνουθ....:rolleyes: :look: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl:

Λάμπρο... έχεις κάποιο πρόβλημα με την προφορά σου τώρα τελευταία? :bigcry: :bigcry:

DimChios
11/11/2007, 22:40
:nono: :nono:

όχι το ΤΕΛΟΣ αλλά το τέλος της βόλτας μεταξύ εμού,εσού και του Σπύρου (....και με το που βγλαινουμε από το νεράκι....)

Μετά σκέψου την νέα παραφθορά του nick σου....:smilea: :D :lol: :lol:

Μπερδευουν μαλλον τα καρμπυρατερ μου και δε σε πιανω!

:sick: :blush:

matsamitsou
12/11/2007, 03:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αυτός που τα παιξε μάλλον έχει πέσει για ύπνους....:rolleyes: :look: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl:
:beer: όπως έχει τη μύγα, μπυριάζεται :beer:

δεν πιστεύω να αναφέρεσαι σε μένα :a13:
τί διάολο .. κάμερες έχει το σπίτι :confused:

είσαι κακεντρεχής και κακοήθης !!! άκου εκεί "κάποιοι τα παίξανε" ... ΕΛΙΩΣΑ λέμε ... πρώτη φορά είχαν ιδρώσει έτσι τα γάντια μου. Είχα λαχανιάσει μέσα από το κράνος ... την είχα δει και στην αρχή άνετος και ωραίος με ανοιχτή την ζελατίνα ... μέχρι που άρχησαν να περνούν μπροστά μου τα κατέμια σκάβοντας το έδαφος ... μέσα στο μισάωρο ήμουν ζωντανός νεκρός και πάνω που σε καταβάλλει η κουράση, αρχίζουν και οι αγοροπωλησίες οικοπέδων. Πλάκα πλάκα ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έριχνα τόσο γέλιο με τις σαβούρες των άλλων και τις δικές μου !!!
είναι τρελοί αυτοί οι χωμάτινοι ...

Ευχαριστώ την παρέα για τις συμβουλές (ψυχολογική υποστήριξη) και την υπομονή σε κουλάδια σαν την πάρτη μου.

Υ.Γ: Θα επαναφέρω το θηρίο στην αρχική του κατάσταση, θα ξεφορτωθώ τα φαγωμένα λάστιχα που είχαν γίνει slick με την λάσπη, θα περάσω τα (ποιά λάστιχα ήταν να δεις ???) michelin Τ36 ??? .... και θα τα ξαναπούμε ... γιατί όπως είπαμε ..... είναι τρελοί αυτοί οι χωμάτινοι.

Trickster
12/11/2007, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
:beer: όπως έχει τη μύγα, μπυριάζεται :beer:

δεν πιστεύω να αναφέρεσαι σε μένα :a13:
τί διάολο .. κάμερες έχει το σπίτι :confused:

είσαι κακεντρεχής και κακοήθης !!! άκου εκεί "κάποιοι τα παίξανε" ... ΕΛΙΩΣΑ λέμε ... πρώτη φορά είχαν ιδρώσει έτσι τα γάντια μου. Είχα λαχανιάσει μέσα από το κράνος ... την είχα δει και στην αρχή άνετος και ωραίος με ανοιχτή την ζελατίνα ... μέχρι που άρχησαν να περνούν μπροστά μου τα κατέμια σκάβοντας το έδαφος ... μέσα στο μισάωρο ήμουν ζωντανός νεκρός και πάνω που σε καταβάλλει η κουράση, αρχίζουν και οι αγοροπωλησίες οικοπέδων. Πλάκα πλάκα ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έριχνα τόσο γέλιο με τις σαβούρες των άλλων και τις δικές μου !!!
είναι τρελοί αυτοί οι χωμάτινοι ...

Ευχαριστώ την παρέα για τις συμβουλές (ψυχολογική υποστήριξη) και την υπομονή σε κουλάδια σαν την πάρτη μου.

Υ.Γ: Θα επαναφέρω το θηρίο στην αρχική του κατάσταση, θα ξεφορτωθώ τα φαγωμένα λάστιχα που είχαν γίνει slick με την λάσπη, θα περάσω τα (ποιά λάστιχα ήταν να δεις ???) michelin Τ36 ??? .... και θα τα ξαναπούμε ... γιατί όπως είπαμε ..... είναι τρελοί αυτοί οι χωμάτινοι.

Κατά τα άλλα ελπίζουμε να σου κολλήσαμε το μικρόβιο τελικά! Αν δεν κάνω λάθος είσαι με το dr650 που είχες έρθει ε;
Και χωμάτινα λάστιχα να μπείς θα απέχεις αρκετά από το fun ενός χωμάτινου καθαρού των 100 κιλών και δεν θα εξελιχθείς όπως πρέπει.

Και αφού κανένας δεν γράφει τον επίλογο επιτρέψτε μου:

Κατά τις 10 είχαμε μαζευτεί στο γνωστό περίπτερο της BP:

(χωμάτινα) Katanas, tati, zubitos, dimchios, dirtbird, zid, papasouzas, trickster
(με σχετικά χωμάτινα) χωμάτινος and friend (σόρρυ δεν έπιασα όνομα)
(με μαστόδοντα) sas (με χωμάτινα λάστιχα ευτυχώς), spy, dimzab, matsamitsou

μετά από ένα σεβαστό αριθμό γύρων στα πιστάκια της Βαρυμπόμπης τυπικό ζέσταμα ουσιαστικά περάσαμε το εύκολο tunnel από τις γραμμές του τραίνου και κάναμε κανά 2 γύρους μερικοί και στο πιστάκι των ποδηλατών (yeah baby!). Εκεί και μετά την αγορά οικοπέδου το πρόγραμμα περιέλαμβανε λούνα πάρκ και τελικά μετά από ασφάλτινη παράκαμψη για να μην βγούμε βασιλικά στη πηγή.

Τα παιδιά που ήταν νέα τα πήγαν ομολογουμένως καλά, βέβαια τους αδικήσαν τα λαστιχά τους και το βάρος των μηχανών τους αλλά νομίζω το fun ήταν μεγαλύτερο. Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε με ποιό σωστά μοτόρια. :beer: :beer:

Ευχαριστώ για την παρέα όλων!

P.S. κάποιοι κύριοι διασπαστήκαν από την βασική παρέα και παίζαν μόνοι τους.
P.S2 κάποιον κύριο τον περιμένω να μου ρυθμίσει το sag :D :D

KaTaNaS
12/11/2007, 11:06
kati εχει η συνδεση μου ή το φορουμ παει με σκασμενα και τα δυο λάστιχα;

εχθες ηταν απο τις πιο ηπιες "μονοπαταδικα" βολτες αλλα απο τις πιο διασκεδαστικές!

στα πιστακια ψιλολιώσαμε, το χώμα είχε απίστευτο γκρίπ και γενικοτερα το εργαλειο μου εσκιζε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε (μια αλλαγη θελω στη βελονα παλι γιατι στα σαμαρια βηχει)

@τατι εχεις βελτιωθει ΠΑΡΑ πολυ και με τις στροφές, μολις κανεςι κανενα γυρολογιο σε Σουπερ Μοταρντ θα βρεις αυτο που σου λέιπει (απο τα λιγα πραγματα που η ασφαλτινη οδηγηση αβανταρει την χωματινη)

@τρικστερ μου εδωσες το μηχανακι σου μπας και γλυκαθω με τα 2Τ και εγώ λάτρεψα ακομα πεισσοτερο τα 4Τ και δη την νταλικα μου... ρε φίλε τι νέυρο είναι αυτό έφυγα πίσω ξεκολλησαν τα ποδια απο τα μαρσπιέ με ενα δεξι χερι στο γκαζι ειχα μεινει... στο τσακ δεν ξαπλωσα!

@βρωμοπουλοΣωτήριε, εκεί που πήγες να σωσεις την υπολειψη των 2Τ στα ματια και στον καρπο μου με αυτο το μηχανακι που μαλλον ηλεκτρικο ειναι και το φορτιζεις τα βραδια με τον φορτιστη του κινητου... με εκανες να τρελαθω απο το αγχος του πρωταρη που πρωτοκαβαλαει και οταν σταματαει κανει την μαλακια (ξεχναει ταχυτητα μεσα) εγω απλά ξέχασα πως στην ουσια δεν ειναι "μονωμενο" το κιβωτιο και αφου ξεκαβαλλησα για αγνωστο λογο μεχρι τωρα μαρσαρησα και το κατσικι ('ή τραγος ) πήγε να ζευγαρωσει με την γιδα του απο πάνω

γαμωτο και θα βγαζαμε ενα 2,5 αρακι μουρλιααααααα, οτι πρεπει για μενα!

@ματσαμιτσου πάρα πολυ καλός για πρωτη επαφη με το χωμα και με τετοια λαστιχα... δεν το φοβασε και αυτο ειναι το σημαντικοτερο, τωρα για τις γρατζουνιές... όυτε στον παπά! του τρικστερ η παρθενικη θα φθασε τα 2 κατοσταρικα τοτε...

βαλε πισω Τ63 και μπροστινο ΜΤ21 πιρελλι, διαβαζει καλυτερα! ή πές στην Τατι να σου δωσει μισοτιμης τα δικα της που εχουν ψωμι και να βαλει αυτη κατι πιο extreme (εχω εξεληχθει σε μεγαλος νταβας με φαινεται :cool: )

@ντιμ... τι να πω... απλά προσπαθουσα να καταλαβω αν ο ταπας ειναι "δικος μας" μεχρι να καταλαβω οτι εισαι εσυ! :eyepop: τρεϊλ ραϊντ ασυζητητι... ετσι για να κολλησεις κι εναν αριθμο πανω... οσο για το πως θα πλοηγησεις... απο κοντα αυτα! :wave2:

@SAS πολυ εξοικειωμενο σε βρηκα απο παλιοτερα... σιγουρα δεν προπονησε μονο σου; :rolleyes:

@ντιμζαπ... ελα ελα ευκαιρια ειναι σου λεω... παρτο μην το προλαβει κανεις αλλος! :lol:

@SPY θα θελα να ξερα γιατι εβαλες ανακεε... αφου εισαι φτιαγμενος για continental!:lol:

ευχαριστω όλους σας για την υπέροχη παρέα (μπορει να μην ειπαμε και πολλα πραγματα, τα χαμογελα ομως φθανουν με το παραπανω) ειναι και η η εικονα που μενει συνηθως πολυ πιο πλουσια σε συναισθηματα

sas
12/11/2007, 11:24
όλα ήταν ωραία, η παρέα τέλεια......αν και στα μικρά την χαλάσαμε λίγο αφόύ τους περιορίσαμε σε διαδρομές.

ευχαριστώ για τα tips:beer:

Χωμάτινος
12/11/2007, 12:11
Όλα καλά, όλα ανθηρά..

γιά έλα να γινόμαστε πολλές :beer:

tati
12/11/2007, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
όλα ήταν ωραία, η παρέα τέλεια......αν και στα μικρά την χαλάσαμε λίγο αφόύ τους περιορίσαμε σε διαδρομές.

ευχαριστώ για τα tips:beer:

οταν κανονίζονται τετοιες βολτες δεν ισχύει κατι τέτοιο!!!!!!

αλλιώς τα μικρα΄θα κανόνιζαν πριβέ καταστάσεις;)

:beer: :beer: :beer:

Zid
12/11/2007, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
οταν κανονίζονται τετοιες βολτες δεν ισχύει κατι τέτοιο!!!!!!

αλλιώς τα μικρα΄θα κανόνιζαν πριβέ καταστάσεις;)

:beer: :beer: :beer: :a013:

DimChios
12/11/2007, 13:39
Εχμ, sorry κιολας αλλα επειδη αναφερθηκε 1-2 φορες!

Υπηρξε προβλημα, ή τελωσπάντων "χαλάστηκαν" καποιοι επειδη "εσπασε" η "παρέα"?

:rolleyes:

Θελω να μου απαντησετε, να το συζητησουμε και αν υπαρχει λογος να απολογηθω να το κανω!

Δε θελω να αιωρείται τίποτα!

DimChios
12/11/2007, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

@ντιμ... τι να πω... απλά προσπαθουσα να καταλαβω αν ο ταπας ειναι "δικος μας" μεχρι να καταλαβω οτι εισαι εσυ! :eyepop: τρεϊλ ραϊντ ασυζητητι... ετσι για να κολλησεις κι εναν αριθμο πανω... οσο για το πως θα πλοηγησεις... απο κοντα αυτα! :wave2:

:blush: σε ευχαριστω πολυ Σταυρο!

Για ΟΛΑ!

$py
12/11/2007, 13:44
Ωραία περάσαμε, λασπώσαμε τα μηχανάκια μας, λασπωθήκαμε και εμείς. Μπράβο στον Σταύρο για την ιδέα :beer: :beer: :beer:

ΥΓ1: Με τακούνια δεν έχει πλάκα... :lol:

ΥΓ2: Όσο για τα άτομα που μου δάνεισαν τα μηχανάκια τους, ένα έχω να πω....ΜΑΜΙΕΣΤΕ...που θα με βάλετε σε έξοδα πριν την ώρα τους....

(πολλά ευχαριστώ)

ΥΓ: Άντε Μήτσο, πότε με το καλό το 250? :D

DimChios
12/11/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ωραία περάσαμε, λασπώσαμε τα μηχανάκια μας, λασπωθήκαμε και εμείς. Μπράβο στον Σταύρο για την ιδέα :beer: :beer: :beer:

ΥΓ1: Με τακούνια δεν έχει πλάκα... :lol:

ΥΓ2: Όσο για τα άτομα που μου δάνεισαν τα μηχανάκια τους, ένα έχω να πω....ΜΑΜΙΕΣΤΕ...που θα με βάλετε σε έξοδα πριν την ώρα τους....

(πολλά ευχαριστώ)

ΥΓ: Άντε Μήτσο, πότε με το καλό το 250? :D

Κανε λιγο υπομονη, μαζεψε φραγκα και κατα την ανοιξη μερια παρε το δικο μου να παω για το...

300 :blush: :a13:

$py
12/11/2007, 13:50

300 :blush: :a13:

Καλά ρε κάθε μέρα θα ανεβαίνεις και 50cc ??? :lol:

KaTaNaS
12/11/2007, 13:51

ρε πας καλα;

ποιος χαλαστηκε;

ποια παρεα εσπασε; :confused:

άλλωστε ο dirtbird ουδεποτε εγραψε στο παρων θρεντ... ειχε εξαρχης δικο του προγραμμα (ω σαν αθλητης που ειναι :lol: ) κι εσυ ακολουθεις 1ον επειδη φορτωνεται μαζι τα μοτορια σας και 2ον επειδη εισαι σε φαση εντατικης προπονησης προετοιμασιας! :smokin:

μου αρεσει που καθομαι και σε δικαιολογω σε εσενα! :lol: :lol: :lol:

οι βολτες οι χωματινες και δη σε μια πλαγια διαφερουν απο τις ασφαλτινες...οταν ο καθενας εχει να κανει μια προσωπικη εργασια σεταρισματος ή ειδικης τεχνικης προκειμενου να βελτιωσει κατι συγκεκριμενο!

Trickster
12/11/2007, 13:55

:rolleyes:

Θελω να μου απαντησετε, να το συζητησουμε και αν υπαρχει λογος να απολογηθω να το κανω!

Δε θελω να αιωρείται τίποτα!

όχι ρε αγόρι, μια παρέα είμαστε... περιπαιχτικά το είπα εγώ πάντως.. :beer:

DimChios
12/11/2007, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Καλά ρε κάθε μέρα θα ανεβαίνεις και 50cc ??? :lol:

Ε, μετα...να...ξερεις.... :blush:

ξαναοδηγησα το 300 και....

ΔΕΝ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ!!! :evil:

DimChios
12/11/2007, 13:59
Ολα καλα λοιπον!

:beer: :beer: :beer:

Χωμάτινος
12/11/2007, 14:18
Σχόλιο του pap δεν βλέπω και ανησυχώ ..

Λοιπόν, γιά λέγε .. :a014:

Tropeas
12/11/2007, 14:21
Λάμπρο... έχεις κάποιο πρόβλημα με την προφορά σου τώρα τελευταία? :bigcry: :bigcry:
όχι καλέ, γιατί το λεθ αυτό?
φυθικό μου βγαίνει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Σχόλιο του pap δεν βλέπω και ανησυχώ ..
Λοιπόν, γιά λέγε .. :a014:
και γω...

χχχ:bigcry: :bawl:

DimChios
12/11/2007, 14:25
Του εκατσε βαρυ του παπ και δεν τον βλεπω να ξαναπαταει ουτε σε θρεντ με χωμα!

KaTaNaS
12/11/2007, 14:31
Του εκατσε βαρυ του παπ και δεν τον βλεπω να ξαναπαταει ουτε σε θρεντ με χωμα!

για καρμικο μου εκανε εμενα! :lol: :lol: :lol:

gixxerpap
12/11/2007, 14:47
αντε να γραψω και γω για την χειροτερη μοτοσυκλετιστικη μου εμπειρια.....

η ιστορια λοιπον ξεκιναει την παρασκευη το βραδυ, οταν αφησα το γαματο ss μηχανακι μου στο γκαραζ ενος φιλου, για να παρω ενα dr 350 με χωματινα λαστιχακια, ετοιμο για την κυριακατικη εξορμηση.....

κατι μου ''βρωμαγε'' οταν ειδα οτι χρειαστηκε αρκετες προσπαθειες για να το βαλει μπροστα, αλλα μιας και ειχε μερικους μηνες να δουλεψει, σκεφτηκα οτι εφταιγε η ακινησια....

το μαρτυριο που ακολουθησε τις επομενες δυο ημερες δεν περιγραφεται.....

μεχρι και σημερα, εχω καταφερει να το βαλω μπροστα, μονο δυο φορες με τη μανιβελα, και αυτο μετα απο μερικες χιλιαδες προσπαθειες!!!

χθες αργησα να ξυπνησω και οταν εφτασα η παρεα ειχε ηδη φυγει....

ετσι για κακη τους τυχη, περασα απεναντι απο τις γραμμες, και βρεθηκα με το σωτηρη και τον μητσο....

τους ξεσκισα στο σπρωξιμο και στη μανιβελια!!!

ο σωτηρης ως πιο εμπειρος, το καταφερε το τριμπουρδελο και το εβαλε μια δυο φορες που χρειαστηκε!

το μητσο τον εσκισα στο σπρωξιμο, και δεν εβγαλε και αχνα ο μαλακας, με αποτελεσμα να νιωθω ακομα περισσοτερες τυψεις....

καποια στιγμη στο γυρισμο που εμεινα μονος μου, λαχαμιασα τοσο απο το σπρωξιμο που για μια στιγμη αισθανθηκα οτι χανω τις αισθησεις μου!!!! καθως περνουσε και η ωρα, εμεινα μονος μου στην ερημια, και αν δεν γυρνουσε ο Μητσαρας να με βρει, θα με βρισκανε ξυλιασμενο σημερα:lol:

το μονο ευχαριστο στο χθεσινο εφιαλτη, ηταν οτι ειχα την ευκαιρια να οδηγησω το κτμ του μητσου και το ''σκουτερ'' του σωτηρη!!!!

απιστευτη απολαυση να οδηγας αυτοματο εντουρο!

ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που με ανεχτηκανε και με βοηθησανε, και ενα μεγαλυτερο συγνωμη για την ταλαιπωρια που τους προκαλεσα!:D

DimChios
12/11/2007, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

η ιστορια λοιπον ξεκιναει την παρασκευη το βραδυ, οταν αφησα το γαματο ss μηχανακι μου στο γκαραζ ενος φιλου, για να παρω ενα dr 350 με χωματινα λαστιχακια, ετοιμο για την κυριακατικη εξορμηση.....

κατι μου ''βρωμαγε'' οταν ειδα οτι χρειαστηκε αρκετες προσπαθειες για να το βαλει μπροστα, αλλα μιας και ειχε μερικους μηνες να δουλεψει, σκεφτηκα οτι εφταιγε η ακινησια....

το μαρτυριο που ακολουθησε τις επομενες δυο ημερες δεν περιγραφεται.....

μεχρι και σημερα, εχω καταφερει να το βαλω μπροστα, μονο δυο φορες με τη μανιβελα, και αυτο μετα απο μερικες χιλιαδες προσπαθειες!!!

χθες αργησα να ξυπνησω και οταν εφτασα η παρεα ειχε ηδη φυγει....

ετσι για κακη τους τυχη, περασα απεναντι απο τις γραμμες, και βρεθηκα με το σωτηρη και τον μητσο....

τους ξεσκισα στο σπρωξιμο και στη μανιβελια!!!

ο σωτηρης ως πιο εμπειρος, το καταφερε το τριμπουρδελο και το εβαλε μια δυο φορες που χρειαστηκε!

το μητσο τον εσκισα στο σπρωξιμο, και δεν εβγαλε και αχνα ο μαλακας, με αποτελεσμα να νιωθω ακομα περισσοτερες τυψεις....

καποια στιγμη στο γυρισμο που εμεινα μονος μου, λαχαμιασα τοσο απο το σπρωξιμο που για μια στιγμη αισθανθηκα οτι χανω τις αισθησεις μου!!!! καθως περνουσε και η ωρα, εμεινα μονος μου στην ερημια, και αν δεν γυρνουσε ο Μητσαρας να με βρει, θα με βρισκανε ξυλιασμενο σημερα:lol:

το μονο ευχαριστο στο χθεσινο εφιαλτη, ηταν οτι ειχα την ευκαιρια να οδηγησω το κτμ του μητσου και το ''σκουτερ'' του σωτηρη!!!!

απιστευτη απολαυση να οδηγας αυτοματο εντουρο!

ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που με ανεχτηκανε και με βοηθησανε, και ενα μεγαλυτερο συγνωμη για την ταλαιπωρια που τους προκαλεσα!:D

Με ειπε και μαλακα μετα απο ολα αυτα?

:rolleyes: :sick:

taxydromos
12/11/2007, 14:59
αντε βρε,μπραβο σ'ολους!!..:beer:

και παντα τετοια!(TM)......εκτος απο τον παπ ισως...

DimChios
12/11/2007, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
αντε βρε,μπραβο σ'ολους!!..:beer:

και παντα τετοια!(TM)......εκτος απο τον παπ ισως...

Εσυ βρε τι με ηθελες και πηρες τηλ?

:D

KaTaNaS
12/11/2007, 15:14
Με ειπε και μαλακα μετα απο ολα αυτα?

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gixxerpap
12/11/2007, 15:24
εμενα στο χωμα θα με ξαναδειτε μονο οταν βγει μηχανη με δυο μιζες!!!!

να εχει και μια εφεδρικη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
12/11/2007, 15:26
εμενα στο χωμα θα με ξαναδειτε μονο οταν βγει μηχανη με δυο μιζες!!!!

να εχει και μια εφεδρικη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ενα καλο 2Τ οπως ειδες παιρνει με τη πρωτη και σε μονοπατι κιολας!

:winka:

ΚΟΥΛΑΤΖΑ!!!

:evil: :evil: :evil:

DUKASII
12/11/2007, 15:30
Δημήτρη μου θα μπορουσες να δεις τα πμ σου λιγο που εχω ενα θέμα??:wave2: :beer:

ευχαριστω...και συνεχιστε τη κουβεντα για το χωμα..

gixxerpap
12/11/2007, 15:32
Ενα καλο 2Τ οπως ειδες παιρνει με τη πρωτη και σε μονοπατι κιολας!

:winka:

ΚΟΥΛΑΤΖΑ!!!

:evil: :evil: :evil:

ρε δε πας να το βαλεις μπροστα τωρα λεω γω, που το παρατησα το πρωι και πηρα ταξι για να ερθω στη δουλεια????

αφου για μια στιγμη σκεφτηκα να αφησω και το κλειδι πανω, μπας και το κλεψουνε κι ας το πληρωνα μετα....τετοιο αχτι το'χω...

taxydromos
12/11/2007, 15:36
Εσυ βρε τι με ηθελες και πηρες τηλ?

ηθελα να σε ρωτησω πως τα πηγατε....γιατι το συστημα ειχε πεσει...:)
τελικα χρονομετρημενα δεν ειχατε...

DimChios
12/11/2007, 15:37
ρε δε πας να το βαλεις μπροστα τωρα λεω γω, που το παρατησα το πρωι και πηρα ταξι για να ερθω στη δουλεια????

αφου για μια στιγμη σκεφτηκα να αφησω και το κλειδι πανω, μπας και το κλεψουνε κι ας το πληρωνα μετα....τετοιο αχτι το'χω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

για το δικο μου ελεγα οτι παιρνει μπροστα με τη μια! Το πουλαω, εισαι? :lol:

DimChios
12/11/2007, 15:41
ηθελα να σε ρωτησω πως τα πηγατε....γιατι το συστημα ειχε πεσει...:)
τελικα χρονομετρημενα δεν ειχατε...

Κοιμομουν! :blush:

Χρονομετρημενα δεν ειχαμε!

Δε μας αντεχουν τα χρονομετρα!

Χωμάτινος
12/11/2007, 16:54

Στη πρώτη πήγαν όλα λάθος, στη δεύτερη θα πάνε όλα σωστά :winka:

taxydromos
12/11/2007, 17:06
Στη πρώτη πήγαν όλα λάθος, στη δεύτερη θα πάνε όλα σωστά :winka:

και στην τριτη θα το παρει το κοριτσι...:winka: :winka:

:bigcry:

Zid
12/11/2007, 18:14
Στη πρώτη πήγαν όλα λάθος, στη δεύτερη θα πάνε όλα σωστά :winka: Χμμ με το 350 όντως είναι δύσκολη η ζωή... μανιβέλα μέχρι τελικής πτώσεως :)

dirtbird
13/11/2007, 05:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
P.S2 κάποιον κύριο τον περιμένω να μου ρυθμίσει το sag :D :D

Δεν είχα το sag-meter μαζί.....

:( :(

dirtbird
13/11/2007, 06:11
@tati: κάποια στιγμή που τριγυρνάγατε με τον Δήμο στην πρώτη πίστα, σας έφτασα και κάθησα από πίσω σας γιατί θα ήταν επικίνδυνο να περάσω αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.

ΔΕΝ είχα καταλάβει ότι ήσουν εσύ. Μετά από ώρα το πήρα χαμπάρι και ... πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Νομίζω όμως ότι κάνεις λάθος επιλογές σε μηχανάκια, αυτό που είχες ΔΕΝ πήγαινε, αυτό που πας να πάρεις (πήρες?) είναι too much για οποιονδήποτε. Κατά την ταπεινή μου γνώμη έπρεπε να έχεις εδώ και καιρό δίχρονο 250.

Ή για να στο πω αλλιώς....

Πρέπει (μια που πια δείχνεις να έχεις εμπειρία), να βάζεις το μηχναάκι να κάνει τα δικά σου χούγια (και όχι να πηγαίνεις εσύ με τα δικά του)...:beer: :wave2: :wave2:

ένας θεός ξέρει τι θα σχολιάσει ο old..... :rolleyes: :rolleyes:

devil's animal
13/11/2007, 07:46

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

ελα χαριζουμε λεμεεεεεε!!
:rotflmao:

tati
13/11/2007, 07:47
@tati:

Πρέπει (μια που πια δείχνεις να έχεις εμπειρία), να βάζεις το μηχναάκι να κάνει τα δικά σου χούγια (και όχι να πηγαίνεις εσύ με τα δικά του)...:beer: :wave2: :wave2:

ένας θεός ξέρει τι θα σχολιάσει ο old..... :rolleyes: :rolleyes:

Σωτήρη, διαβάζω προσεκτικά τα λόγια σου και τους δίνω βάση, καταρχάς σε ευχαριστώ που έκατσες και έγραψες για να διαβάσω τη συμβουλή σου.

Αυτό το καιρό το χω πει πως χωμάτινο μηχανάκι θέλω να αλλάξω και πρέπει να αλλαξω...
γιατί ομως μου λες δίχρονο? δε θεωρείς καλύτερο 250 4τ?(ειδικά που δεν έχω ουτε κατσει σε σέλα δίχρονου. (που λέει ο λόγος))

ο σχολιασμός του old πιστεύω πως θα συγκλίνει με τα λεγόμενά σου.......με τα χει πει και ο ίδιος περίπου έτσι
;)

marios8
13/11/2007, 18:12

Tάνια με την πρώτη ευκαιρία (μετά το στρώσιμο) να πάρεις το δικό μου να κάνεις βόλτα , για να δείς πώς σου ταιριάζει.

2χρονο 250 θα βρείς πολλές ευκαιρίες να οδηγήσεις.

Πάντως εμένα το 250 (2τ) μου άρεσε περισσότερο απο το 200 (2τ). Όσο και αν σου φαίνεται παράξενο , εμένα μου φάνηκε πιο φιλικό :sick:

dirtbird
13/11/2007, 18:24
δε θεωρείς καλύτερο 250 4τ?(ειδικά που δεν έχω ουτε κατσει σε σέλα δίχρονου. (που λέει ο λόγος))

To 250 4T όπως σου είχα πει και παλαιότερα, είναι το πιο εύκολο για να μάθεις(αλλά τότε δεν ήξερα πως οδηγάς).

Το δίχρονο δεν παύει να είναι το πιο ελαφρύ, ειδικά μπροστά πράγμα που το κάνει πιο 'ανταποκρίσιμο' στα 'rider inputs'. Για τον ίδιο λόγο δείχνει λιγότερο σταθερό από ένα 450 4Τ στα πολλά με την διαφορά ότι είναι πιο ξεκούραστο. Επίσης εάν κάτι πάει στραβά με ένα 4Τ, δύκολά μαζεύεται (λόγω μεγαλύτερης αδράνειας κτλ.).

Anyway, σε επόμενη βόλτα όδηγάς και κανά δίχρονο για να αρχίσεις να σχηματίζεις προσωπική άποψη.:wave2:

dirtbird
13/11/2007, 18:32
Μάριε, 4Τ δεν πήρες? :confused: :confused:

DimChios
13/11/2007, 18:46
Τανια, εγω δεν τα χωνευα τα 2Τ!!!

Τωρα σου λεω να παρεις 2Τ και να δεις ποσο ευκολα θα το κανεις ο,τι θελεις!

marios8
13/11/2007, 20:05
Μάριε, 4Τ δεν πήρες? :confused: :confused:

Nαί , γι αυτό λέω στην Τάνια να κάνει βολτα μήπως και της αρέσει.

Απλός επειδή και εγώ (σαν την Τάνια) έχω ένα θέμα με τα 2τ (και ας το έχω προσπαθήσει αρκετά :( ) παρατηρώ οτι τα περισσότερα κυβικά στο 2χρονο μου κάθονται καλύτερα (μάλλον λόγο δύναμης χαμηλά και προοδευτικότερης ροπής) .

Τάνια δεν δοκιμάζεις κανα 300άρι :wacko:

nantin
13/11/2007, 20:17
ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (250 2Τ) ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ .ΤΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΡΟΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ . ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΙΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΩ .Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 426 , ΑΓΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΩΡΑΙΟ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ 250 4Τ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ . ΤΟ ΚΤΜ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΙΧΡΟΝΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑΤΙ :wave2: :wave2:

zubitos
13/11/2007, 20:57
Τανια, εγω δεν τα χωνευα τα 2Τ!!!

Τωρα σου λεω να παρεις 2Τ και να δεις ποσο ευκολα θα το κανεις ο,τι θελεις!

+1

taxydromos
13/11/2007, 21:23
Τανια......παρε 4χρονο κοριτσι μου...

111891

iatrodikastis
13/11/2007, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
+1

Τώρα +1.
Μόλις στρώσει ο Μάριος θα σου πω ξανά.:rotflmao:

STOYBI
13/11/2007, 21:47
To 250 4T όπως σου είχα πει και παλαιότερα, είναι το πιο εύκολο για να μάθεις(αλλά τότε δεν ήξερα πως οδηγάς).

Το δίχρονο δεν παύει να είναι το πιο ελαφρύ, ειδικά μπροστά πράγμα που το κάνει πιο 'ανταποκρίσιμο' στα 'rider inputs'. Για τον ίδιο λόγο δείχνει λιγότερο σταθερό από ένα 450 4Τ στα πολλά με την διαφορά ότι είναι πιο ξεκούραστο. Επίσης εάν κάτι πάει στραβά με ένα 4Τ, δύκολά μαζεύεται (λόγω μεγαλύτερης αδράνειας κτλ.).

Anyway, σε επόμενη βόλτα όδηγάς και κανά δίχρονο για να αρχίσεις να σχηματίζεις προσωπική άποψη.:wave2:

Φυσικα να υποθεσω οτι "ξεχναμε" τις.....

Διπλασιες αλλαγες ταχυτητων απο το τετραχρονο ( προκειμενου να μενει το διχρονο μεσα στην ροπη του...

Την μικροτερη σταθεροτητα του και στα στενα κομματια..

Το οτι ενα 4τ πιο δυσκολα μαζευετε αλλα παρομοιος και ποιο δυσκολα σε πουλαει...

Την ελειψη μιζας στα δυσκολα κομματια και στα κολληματα......

dirtbird
13/11/2007, 21:53
Φυσικα να υποθεσω οτι "ξεχναμε" τις.....

Διπλασιες αλλαγες ταχυτητων απο το τετραχρονο ( προκειμενου να μενει το διχρονο μεσα στην ροπη του...

Την μικροτερη σταθεροτητα του και στα στενα κομματια..

Το οτι ενα 4τ πιο δυσκολα μαζευετε αλλα παρομοιος και ποιο δυσκολα σε πουλαει...

Την ελειψη μιζας στα δυσκολα κομματια και στα κολληματα......

Απλώς διαφωνούμε σε....όλα :wave2: :wave2:

STOYBI
13/11/2007, 21:59
Απλώς διαφωνούμε σε....όλα :wave2: :wave2:

Αντε να μειωσω λιγο τις αλλαγες των ταχυτητων..... :D

Αλλα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 300.... :D

dirtbird
13/11/2007, 22:04
Αντε να μειωσω λιγο τις αλλαγες των ταχυτητων..... :D

Αλλα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 300.... :D

τηηηη μίζα? :winka:

άσε που κάνω παραπάνω αλλαγές για να το πηγαίνω ΕΚΤΟΣ ΡΟΠΗΣ :D

STOYBI
13/11/2007, 22:24
τηηηη μίζα? :winka:

άσε που κάνω παραπάνω αλλαγές για να το πηγαίνω ΕΚΤΟΣ ΡΟΠΗΣ :D

Α) Δεν μιλαει η τατι για 300... :winka:

Β) Και γιατι να το πηγαινεις εκτος ροπης ??? :confused:

DimChios
13/11/2007, 22:27

για να τον προλαβαινω!

dirtbird
14/11/2007, 05:07

Γιατί .... πονάει το πλευράκι μου :sick:

κοίτα ρε που θέλει και σοβαρή συζήτηση.... :confused: :bigcry: :rotflmao:

geotriada
14/11/2007, 17:27
να πω και γω, να παρει 250 4τ ,τα 2χ ειναι ποιο εξυδηκευμενα. καλη η παρεα σας με πολυ κεφι μπραβο, ημουν στο πιστακι που ησασταν με WRF450

DimChios
14/11/2007, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
να πω και γω, να παρει 250 4τ ,τα 2χ ειναι ποιο εξυδηκευμενα. καλη η παρεα σας με πολυ κεφι μπραβο, ημουν στο πιστακι που ησασταν με WRF450

welcome!!!

:D :winka: :beer: :beer: :beer: :wave2:

KaTaNaS
14/11/2007, 18:53

ησουν me το αδιαβροχο το μπλε; :wave2:

geotriada
14/11/2007, 19:20
Nαι

MikeG
14/11/2007, 19:22
Να πάρει το Husqvarna 25 4T :smokin:

taxydromos
14/11/2007, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Να πάρει το Husqvarna 25 4T :smokin:

σιγα μην παρει το husaberg με το ηλεκτρικο γκαζι...

gixxerpap
14/11/2007, 19:45
εγω λεω να παρει το dr 350, να ευχαριστηθει γυμναστικη το κοριτσι!!!

:D :D :D :D :D

taxydromos
14/11/2007, 19:48
εγω λεω να παρει το dr 350, να ευχαριστηθει γυμναστικη το κοριτσι!!!

:D :D :D :D :D

αυτο να το παρει ο αφρο που του αρεσουν τα δυσκολα...:bawl:

MikeG
14/11/2007, 20:02
σιγα μην παρει το husaberg με το ηλεκτρικο γκαζι...

Γιατί , τι έχει το Husqvarna..? :hypnotize

dirtbird
14/11/2007, 20:05

ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η BMW... :smokin: :smokin:

...δεν μας παρατάς ρε Mike ..... :confused: :confused:

MikeG
14/11/2007, 20:07
ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η BMW... :smokin: :smokin:

...δεν μας παρατάς ρε Mike ..... :confused: :confused:

ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ! & δεν το είπα γι'αυτό, τέλος πάντων. Ας σας αφήσω να συζητήσετε μόνοι σας.

STOYBI
14/11/2007, 20:57

Μια χαρα ειναι και το Husqvarna Mike Προσωπικα εμενα μου αρεσει πολυ.... :D

Απο αξιοπιστια δεν ξερω τι λεει συγκριτικα με το δοκιμασμενο ηδη ΚΤΜ...... :rolleyes:

geotriada
14/11/2007, 21:44
΄Τανια απο ειδα εισαι κατω απο 70 κιλα αν δεν κανω λαθως, για αυτο WRF250 μονο λαδια λεμε

nantin
14/11/2007, 21:52
ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ HUSQVARNA 125 ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 250 ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ .ΔΙΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ .ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 250 4Τ ΤΗΣ ΚΤΜ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ Η ΤΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

dirtbird
14/11/2007, 22:00
ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ! & δεν το είπα γι'αυτό, τέλος πάντων. Ας σας αφήσω να συζητήσετε μόνοι σας. :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

και που'σαι.

Οι παραλλαγές-απαντήσεις δεν περνάνε....:bigcry: :bigcry:

tati
15/11/2007, 11:10
΄Τανια απο ειδα εισαι κατω απο 70 κιλα αν δεν κανω λαθως, για αυτο WRF250 μονο λαδια λεμε

καλώς ήρθες καταρχάς:wave2:

ναι κάτω απο 70 κιλά είμαι...αλλά πως σχετίζεται αυτό με το γιαμάχα? δε μπορώ να παρω κτμ δηλαδή?:lol:

geotriada
15/11/2007, 13:26
σχετιζεται με το 250. το YAMAHA ειναι για το καλο σου΄΄΄΄΄΄