View Full Version : Επιτρέψατέ μου να σας παρουσιάσω...
Βρωμοπουλε, σε περιπτωση που ο Καρντασης με γραψει στα α@@δια του, που ΔΕΝ το πιστευω, ετοιμασου....:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Οσο αφορα το σταντ!
ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ!
Ο τακος ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΧΕΙΡΗ λυση της στιγμης!
Ήδη βρεθηκε ο αντικαταστατης του και θα μπει επάνω βιδωτος αυριο!
Παχυτερος ΔΕΝ κανει γιατι δε χωραει κατω απο το μηχανακι!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
exthes eitha me enan tetatet malista eitane KTM! den ksero poso exei (kamia 50rikoumpa to poly)
to magazi vevaia einai sthn akri toy kosmou
a! ektos ean exeis konta sou kana hellinstore kai to paragileis kai sto feroune (yparxei kai sto ktm.gr)
re na rotikso kati
autes oi malakies ta kavaleta toy timoniou poy exoune lastixenia paparakia mesa gia toys kradasmous kai kala na mhn pernane sta xeria..... na ta valo???
(for the record exo provlima ston aristero karpo me stenosi, apo palio spasimo se 4 simeia, kai me gamei)
episeis na dieykriniso oti oi kradasmoi einai aytoi pou me skizoune, kai ston dromo otan aneveno me to prioni sto vouno, sto tetarto poy akoumpao to timoni arxizoune oi ponoi
Trickster
16/11/2007, 09:03
Εγώ έχω τσιμπίσει τους ψηλούς αποστάτες στο τιμόνι μαζί με τα Fastway footpegs που σου
φέρνουν πιό χαμηλά τα πόδια. Ειδικά αν είσαι 1.90+ βολεύουν αφάνταστα.
Ότι ύψος και αν έχεις όμως νομίζω ότι μετράνε..
εδώ (http://www.motocrossgiant.com/product_p/fw_f3peg.htm)
:beer:
Trickster
16/11/2007, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
re na rotikso kati
autes oi malakies ta kavaleta toy timoniou poy exoune lastixenia paparakia mesa gia toys kradasmous kai kala na mhn pernane sta xeria..... na ta valo???
(for the record exo provlima ston aristero karpo me stenosi, apo palio spasimo se 4 simeia, kai me gamei)
episeis na dieykriniso oti oi kradasmoi einai aytoi pou me skizoune, kai ston dromo otan aneveno me to prioni sto vouno, sto tetarto poy akoumpao to timoni arxizoune oi ponoi
Ποιά είναι αυτα juls? Αυτά που δείχνει ο dirtman παραπάνω δεν έχουν λάστιχα μέσα..
dirtbird
16/11/2007, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Ποιά είναι αυτα juls? Αυτά που δείχνει ο dirtman παραπάνω δεν έχουν λάστιχα μέσα..
Τα έχει στα Powerparts, στο site της ΚΤΜ, ψάξε στα αξεσουάρ τιμονιού και θα τα βρεις....
nikos force
16/11/2007, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τα έχει στα Powerparts, στο site της ΚΤΜ, ψάξε στα αξεσουάρ τιμονιού και θα τα βρεις.... en oligeis mitse...poula ayto pou pires kai pare ayto...http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=5085&Page=1 ...(opou kai pali kati tha brei o trelopoulis na balei epanw...)
stefanos
16/11/2007, 13:09
Αυτά όπως είναι κατασκευασμένα δεν φαίνεται να έχουν να κάνουν κάτι με κραδασμούς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτά όπως είναι κατασκευασμένα δεν φαίνεται να έχουν να κάνουν κάτι με κραδασμούς.
na kai ti leei to keimeno....
PHDS Progressive Handlebar Damping System
SXS07125200
Progressive handlebar clamping supported by elastomers. Absorbs engine and chassis vibrations. Dampens hard, whipping impact. Maintains steering precision. Adjustable handlebar position due to the modular design. Handlebar dampening in the directions
dirtbird
16/11/2007, 13:44
auta leo
το κατάλαβα, αν θυμάμαι καλά τα έχει κάποιος από τους άλλους 300άρηδες του Ατικκα πάνω.
Θυμήσου να τον ρωτήσουμε...;)
DimChios
16/11/2007, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Βρωμοπουλε, σε περιπτωση που ο Καρντασης με γραψει στα α@@δια του, που ΔΕΝ το πιστευω, ετοιμασου....:smokin:
Α, καταλαβα!
Σε εβαλα για τα καλα στη πριζα ε?
:D
:a01: :a01: :a01:
DimChios
16/11/2007, 14:38
exthes eitha me enan tetatet malista eitane KTM! den ksero poso exei (kamia 50rikoumpa to poly)
to magazi vevaia einai sthn akri toy kosmou
a! ektos ean exeis konta sou kana hellinstore kai to paragileis kai sto feroune (yparxei kai sto ktm.gr)
Μαλλον δεν ειδες τη σχετικη φωτο σε αυτα που εκανες quote! :rolleyes:
Βρηκα τελικως λεμε, απλως το πληρωσα 49 μιας και των 42 ειχανε τελειωσει σε ολους μεσα στην Αθηνα! :sick:
Μαλλον δεν ειδες τη σχετικη φωτο σε αυτα που εκανες quote! :rolleyes:
Βρηκα τελικως λεμε, απλως το πληρωσα 49 μιας και των 42 ειχανε τελειωσει σε ολους μεσα στην Αθηνα! :sick:
nai alla dne sou kanei telika kai o Vromopoulos eipe na to kratisei gia to rimadi toy to xt
opote ean apofasiseis na to doseis pane pare ena ktm
DimChios
16/11/2007, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
en oligeis mitse...poula ayto pou pires kai pare ayto...http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=5085&Page=1 ...(opou kai pali kati tha brei o trelopoulis na balei epanw...)
Too much for me Νίκο!
Ακομα δεν ειμαι για τετοιο!
Ασε με με το μικρο κανα χρονο (σιγα μην αντεξω τοσο) να το μαθω και να το φερω εκει που θελω και μολις βρω χορηγους για το παγκοσμιο, παω σε 450!
:look:
Τί?
Α, ναι!
DimChios
16/11/2007, 14:49
nai alla dne sou kanei telika kai o Vromopoulos eipe na to kratisei gia to rimadi toy to xt
opote ean apofasiseis na to doseis pane pare ena ktm
αν το παρει ο βρωμιαρης, θα μου βρει αλλο! Μεχρι τοτε θα εχουν φερει! :D
ΑΝΤΕ ΡΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ??? :D
καλοριζικο το χωματουργικο Jimara κι οταν ερθει η ωρα για να οργωσουμε θα σε φωναξω να φτιαξεις το χωμα σε αυλακια για να σπειρουμε οκ?
:p
αντε και χωρις μελανιες :D
αν το παρει ο βρωμιαρης, θα μου βρει αλλο! Μεχρι τοτε θα εχουν φερει! :D
ΑΝΤΕ ΡΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ??? :D
exthes to prioni ekane toys protoys gyrous gia elegxo, rutmisi kai mpas kai arpaksoume kai kamia tsanta apo kamia giagia alla den ekepse tipota giati eitane arga kai eixe nekra
:rotflmao:
DimChios
16/11/2007, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
καλοριζικο το χωματουργικο Jimara κι οταν ερθει η ωρα για να οργωσουμε θα σε φωναξω να φτιαξεις το χωμα σε αυλακια για να σπειρουμε οκ?
:p
αντε και χωρις μελανιες :D
Χαρα μου να σας εξυπηρετησω Λινα μας!!! :D :D
Σε ευχαριστω πολυ!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Χαρα μου να σας εξυπηρετησω Λινα μας!!! :D :D
Σε ευχαριστω πολυ!
Απο τροβαδουρος αγροτης ;;;
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Σε βλεπω παρεα με τουσ ζωνιανους να ανταλασσετε τα μυστικα της καλλιεργειας !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
16/11/2007, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Απο τροβαδουρος αγροτης ;;;
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Σε βλεπω παρεα με τουσ ζωνιανους να ανταλασσετε τα μυστικα της καλλιεργειας !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνδέεται η καλλιτεχνια με τα Ζωνιανα αν το καλοσκεφτεις!
re na rotikso kati
:wave2:
Για τον πρωτο καιρο καλα θα ειναι....
Μετα απο λιγο καιρο θα οδηγας σε κροκαλα και θα σε πιανει το αντιμαμαλο..... :winka:
dirtbird
16/11/2007, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
...το αντιμαμαλο..... :winka:
Ρε συ, αυτό ιστιοπλοικός όρος, δεν είναι? :confused: :confused:
Ρε συ, αυτό ιστιοπλοικός όρος, δεν είναι? :confused: :confused:
Οχι ρε... :D
Βουνισιος ....
Με απαραιτητη προυποθεση να εχεις καβαλετα τιμονιου με σινεμπλοκ στο μηχανακι σου....:D
Οχι ρε... :D
Βουνισιος ....
Με απαραιτητη προυποθεση να εχεις καβαλετα τιμονιου με σινεμπλοκ στο μηχανακι σου....:D
Μ'αρέσει ρε Κώστα που κάθεσαι και ασχολείσαι με το πορτοκαλί αδερφάτο της Βαρυμπόμπης ...
(αποσβεστήρες κραδασμών, αυτόματοι συμπλέκτες, μαλακές σέλες, βεντιλατέρ στα ψυγεία ....) :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(αποσβεστήρες κραδασμών, αυτόματοι συμπλέκτες, μαλακές σέλες, βεντιλατέρ στα ψυγεία ....) :sad:
κοντευει η Haidi μου να μοιασει πιο καθαροαιμη! :rolleyes:
:lol: :lol: :lol:
DimChios
17/11/2007, 16:36
Μ'αρέσει ρε Κώστα που κάθεσαι και ασχολείσαι με το πορτοκαλί αδερφάτο της Βαρυμπόμπης ...
Ουφ, το δικο μου δεν εχει τιποτα απο αυτα! :o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
17/11/2007, 18:44
Σημερα ειχα κατα νου να ξυπνησω και να παω να παρω καινουρια grip μιας και αυτα που φοραει ειναι κομενα λογο που οι παλιες χουφτες επιαναν στις ακρες απο το τιμονι!
Δεν ξυπνησα ο μλκς! :uplate:
Υπαρχει καποια καλη προταση για grip?
Να παρω της ΚΤΜ ή ο,τι να ναι?
:smokin:
DimChios
17/11/2007, 18:49
Αλλη ερωτηση μιας και μου εδωσε ενα tip ο Χελιωτης και θα δοκιμασω πρωτα αυτο...
Αν ομως τελικα παρω γραναζι...
Στην ΚΤΜ μου ειπαν οτι μετα το 48 που φοραει, το επομενο που βγαζει η ΚΤΜ ειναι 45 το οποιο μαλλον θα το μακρυνει πολυ το μηχανακι!
Σε αλλα καταστηματα που ρωτησα μου ειπαν οτι εχουν μονο αλουμινενια και οτι αυτα εχουν διπλασια τιμη απ οτι ενα σιδερενιο!
Εκτος απο ενα μαγαζι :rolleyes: που μου ειπε οτι εχουν διαφορα 2-3 ευρω! :confused:
Εγω θελω να κανω δοκιμη, δε θελω να σκασω μπαμ μια 35αρα για γραναζι και να παει στραφι! Ας δωσω 15-20 κι αν μου κανει, οταν αλλαξω και αλυσιδα παιρνω αλουμινενιο στο νουμερο που τελικως εχω καταληξει!
Ποιες εταιριες βγαζουν 46-47 σε σιδερο ξερουμε?
Ενα μηχανακι με αυτα τα καβαλετα που ειχα καβαλησει (αλλα τα ειχε αρκετο καιρο πανω) το τιμονι του εξαιτιας αυτων ειχε τρομερη ασαφεια....
"Κουνιοταν" τοσο σε σημειο που νομιζες οτι θα σου μεινει στα χερια......
Αυτο για να μην φανουν σαν ειρωνια τα παραπανω γραφομενα μου..... :rolleyes:
:beer: :beer:
dirtbird
17/11/2007, 19:37
Ως συνήθως, ανεξάντλητη πηγή γνώσης....:sick: :sick:
Στην ΚΤΜ μου ειπαν οτι μετα το 48 που φοραει, το επομενο που βγαζει η ΚΤΜ ειναι 45 το οποιο μαλλον θα το μακρυνει πολυ το μηχανακι!
:eyepop: :look: :eyepop:
:nono: :nono:
Η KTM βγάζει για το μηχανάκι σου από 45 έως 50 δόντια ΑΝΑ 1 δόντι !!!
Και γιατί να βάλεις σιδερένιο ???
(να είχες το 525 4Τ θα το καταλάβαινα, αλλά τα κρουστικά φορτία στο γρανάζι ενός 200 2Τ ΔΕΝ είναι και τίποτε σοβαρό ...) :wave2:
:eyepop: :look: :eyepop:
:nono: :nono:
Η KTM βγάζει για το μηχανάκι σου από 45 έως 50 δόντια ΑΝΑ 1 δόντι !!!
Και γιατί να βάλεις σιδερένιο ???
(να είχες το 525 4Τ θα το καταλάβαινα, αλλά τα κρουστικά φορτία στο γρανάζι ενός 200 2Τ ΔΕΝ είναι και τίποτε σοβαρό ...) :wave2: \
logo kostous kai mono
gia test xrisimopoieis ena poly ftino siderenio kai ean se aresei... otan alakseis olo to paketa alysogranazion perneis alouminenia e??
ego pantos etsi ekana
powerphot
19/11/2007, 12:16
ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΜΟΥ!!!
:D :D :D :D
Επιτέλους, ήρθε σπιτι (thanks dirtdird για την μεχρι τωρα φιλοξενεία του) και η στιγμη για εσας (οσοι δεν το εχετε δει) να το απολαυσετε! :p
Here you are!
Ρε Μήτσε, μεγειές τώρα το είδα.:eyepop:
Καλές λάσπες και μακρια απο χαντάκ....:) :wave2:
edmarios
19/11/2007, 14:00
ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΜΟΥ!!!
:D :D :D :D
Επιτέλους, ήρθε σπιτι (thanks dirtdird για την μεχρι τωρα φιλοξενεία του) και η στιγμη για εσας (οσοι δεν το εχετε δει) να το απολαυσετε! :p
Here you are!
Μεστην Κ@βλ@ ειναι το εργαλειο!!!!
Καλο λασπωρο και καλοριζικο!!! Και παντα ορθιος!!
dirtbird
19/11/2007, 22:35
Juls για κοίτα εδώ: flex bars (http://www.fasstco.com/products/flexx.shtml)
Ίσως η πιο ακραία -και ακριβή- λύση, στα χαρτιά φαίνεται καλή. Βέβαια, εάν δεν το δοκιμάσεις, δύσκολα μπορείς να εκτιμήσεις εάν σου κάνει.
edit: ψάχνοντας το link, είδα και τιμή......
από 299$ only, αστο καλύτερα, με τόσα λεφτά παίρνεις καινούργια χέρια....:eek: :rotflmao: :rotflmao:
112457
DimChios
19/11/2007, 22:39
\
logo kostous kai mono
gia test xrisimopoieis ena poly ftino siderenio kai ean se aresei... otan alakseis olo to paketa alysogranazion perneis alouminenia e??
ego pantos etsi ekana
Oldman, για τον απο πανω λογο και μονο! :wacko:
Ακριβως ετσι το σκεφτομαι, μολις καταληξω τι θελω, θα αλλαξω αλυσιδογραναζα και ασφαλως θα βαλω αλουμινιο!
Α, προφανως με ενημερωσε λαθος ο-της-ΚΤΜ για τα νουμερα των γραναζιωνΕ!
DimChios
19/11/2007, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Ρε Μήτσε, μεγειές τώρα το είδα.:eyepop:
Καλές λάσπες και μακρια απο χαντάκ....:) :wave2:
Ευχαριστω πολυ Νικολα!!!
δε το ελεγες νωριτερα για τα χαντακια? :sick:
DimChios
19/11/2007, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Μεστην Κ@βλ@ ειναι το εργαλειο!!!!
Καλο λασπωρο και καλοριζικο!!! Και παντα ορθιος!!
ευχαριστω πολυ φιλε! Να σαι καλα!
δε το ελεγες νωριτερα για τα χαντακια? :sick:
Μητσο κατι σοβαρο ????? :confused:
DimChios
19/11/2007, 22:43
Ίσως η πιο ακραία -και ακριβή- λύση, στα χαρτιά φαίνεται καλή. Βέβαια, εάν δεν το δοκιμάσεις, δύσκολα μπορείς να εκτιμήσεις εάν σου κάνει.
από 299$ only, αστο καλύτερα, με τόσα λεφτά παίρνεις καινούργια χέρια....:eek: :rotflmao: :rotflmao:
αμα ειναι ομως να χρειαστουμε και καινουρια χερια για τα πληκτρα...
:rolleyes:
DimChios
19/11/2007, 22:45
Μητσο κατι σοβαρο ????? :confused:
Οχι ρε Κωστη μου!!! :D
Να σαι καλα για το ενδιαφερον!!! :blush:
Απλως δεν την εχω σε βιντεο τη πτωση μου ρε γμτ!!! :lol:
Πηγα να ανεβω ενα γλιστερο σκαλοπατι 50 ποντους περιπου και τελικα...εγω το ανεβηκα!
Το μηχανακι ομως ξαναγυρισε μετα απο καπακι στου...χαντακ'!
εξου και το DimUSD (upsidedown) nickname που μου κολησε ο βρωμιαρης!
:blush: :evil:
Οχι ρε Κωστη μου!!! :D
Να σαι καλα για το ενδιαφερον!!! :blush:
Απλως δεν την εχω σε βιντεο τη πτωση μου ρε γμτ!!! :lol:
Πηγα να ανεβω ενα γλιστερο σκαλοπατι 50 ποντους περιπου και τελικα...εγω το ανεβηκα!
Το μηχανακι ομως ξαναγυρισε μετα απο καπακι στου...χαντακ'!
εξου και το DimUSD (upsidedown) nickname που μου κολησε ο βρωμιαρης!
:blush: :evil:
Ολα στο προγραμα...... :D
Ανωδυνα να ειναι !!! :beer: :beer:
dirtbird
19/11/2007, 23:54
Ολα στο προγραμα...... :D
Ανωδυνα να ειναι !!! :beer: :beer:
Ήταν στο γεφυράκι με τις ρίζες (εκεί που στην τελευταία βόλτα είχες κάτσει ουρά και βοηθούσες) αλλά... στην επιστροφή (ανεβαίνοντας τον τοίχο με την τσίρλα). Ούτε πρόσφυση να πατήσουμε για να σηκώσουμε το μηχανάκι δεν είχε....:bigcry: :bigcry:
tipes tora? 299$ asto re den peirazei proteimo na ponaei o karpos mou para o kolos mou
ase pou einai kai aidia leme
Καλολάσπωτο το πριόνι, dimanapodo. :lol:
DimChios
20/11/2007, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλολάσπωτο το πριόνι, dimanapodo. :lol:
Γεια σου ρε ΒυρωναHS
:beer: :beer: :beer:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
DimChios
20/11/2007, 15:54
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ!
Αυριο θα αλλαξω μαλλον λαδια στο κιβωτιο του ΚΤΜ!
Τι τα κανω τα παλια??? :confused:
Υπαρχει περιπτωση να τα παω σε καποιο βενζιναδικο π.χ που αυτοι τα στελνουν δεν ξερω κι εγω που?
:confused:
DimChios
20/11/2007, 16:05
Υπάρχει ...
Και θα τα παρουν ετσι Αβιαστα, Αβαδιστα, Αβασανιστα?
Ή θα μου ζητησουνε να στησω κ@λο?
Απαντα, μη τρεχω με τα λαδια στα χερια ολη την Αττικη!
:evil:
stefanos
20/11/2007, 16:11
Θα τα πάρουν με χαρά...
DimChios
20/11/2007, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Θα τα πάρουν με χαρά...
Α ναι ε? :D
Σα να λεμε...κονομανε κιολας απο αυτη την ιστορια?
Οκ, θενξ....θα τα παω και θα ζητησω να μου φουλαρουν τη μπεμπα τζαμπα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
20/11/2007, 16:35
Μόλις δεις πόσα λάδια θα βγάλεις, τότε θα καταλάβεις πόσο άσχετοι με δίχρονα είναι και οι 2 που σου απάντησαν....:rolleyes: :rolleyes: :D
DimChios
20/11/2007, 16:40
Μόλις δεις πόσα λάδια θα βγάλεις, τότε θα καταλάβεις πόσο άσχετοι με δίχρονα είναι και οι 2 που σου απάντησαν....:rolleyes: :rolleyes: :D
επειδη ειμαι νεος και ολιγον τι βλαξ, μηπως μπορειτε να μην απαντατε με ΓΡΙΦΟΥΣ?????
:mad:
Μιληστε ρε ξεκαθαρα, τι να τα κανω τα λαδια?
ΣΑΛΑΤΑ???
@ Προς Πορτοκαλί Αδερφάτο της Βαρυμπόμπης :
Σας αγνούμε επιδεικτικά, "κύριε" ...
Μήτσο: Και μισό κιλό να βγάλεις, πήγαινέ τα στο βενζινάδικο, καρδιά μου :wave2: :beer:
dirtbird
20/11/2007, 16:48
Και μισό κιλό να βγάλεις
μην ξεχάσεις να τα 'ζυγίσεις'........:o :o
nikos force
20/11/2007, 20:53
@ Προς Πορτοκαλί Αδερφάτο της Β A ρυμπόμπης : opote blepw ayti tin ataka liwnw...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@ Προς Πορτοκαλί Αδερφάτο της Βρυμπόμπης :
Σας αγνούμε επιδεικτικά, "κύριε" ...
Σωτηρη............................... :look:
Βρες να παρουμε αυτα τα μαυρα κουστουμια ρε........ :(
DimChios
21/11/2007, 15:20
Ωραίαααααααα!!
Αλλάξαμε λαδάκια στο κιβωτιο,
αλλαξαμε μπουζι,
αλλαξαμε το φίλτρο αέρος - πλύναμε και αφηνουμε να στεγνωσει το προηγουμενο,
βγαλαμε φωτοτυπια τη πινακιδα, την πλαστικοποιησαμε και την τοποθετησαμε στο φτερο,
τεντωσαμε-λαδωσαμε την αλυσιδα,
βγαλαμε τη ποδια, τη καθαρισαμε καλα ΚΑΙ απο την εσωτερικη της πλευρα και τη επανατοποθετησαμε καλυτερα κι απο πριν...
Αυτα!
EDIT: Ξεχασα!
Αλλαξαμε ΚΑΙ grip απο ΚΤΜ 12.50 Ευρω το σετ και αγορασαμε και κάποια εργαλεία που μας λείπανε!
Εργαλεια: 27 Γερμανοπολύγωνο για την αλυσίδα, 13 γερμανοπολυγωνο για διάφορες βίδες και 21 γερμανοπολυγωνο για το μπουζι γιατι το μπουζοκλειδο που ειχαμε δεν χωραγε απο πανω!
φτιαχνουμε καλη προίκα σιγα-σιγα!
costas81
21/11/2007, 15:25
Ωραίαααααααα!!
Αλλάξαμε λαδάκια στο κιβωτιο,
αλλαξαμε μπουζι,
αλλαξαμε το φίλτρο αέρος - πλύναμε και αφηνουμε να στεγνωσει το προηγουμενο,
βγαλαμε φωτοτυπια τη πινακιδα, την πλαστικοποιησαμε και την τοποθετησαμε στο φτερο,
τεντωσαμε-λαδωσαμε την αλυσιδα,
βγαλαμε τη ποδια, τη καθαρισαμε καλα ΚΑΙ απο την εσωτερικη της πλευρα και τη επανατοποθετησαμε καλυτερα κι απο πριν...
Αυτα!
EDIT: Ξεχασα!
Αλλαξαμε ΚΑΙ grip απο ΚΤΜ 12.50 Ευρω το σετ και αγορασαμε και κάποια εργαλεία που μας λείπανε!
Εργαλεια: 27 Γερμανοπολύγωνο για την αλυσίδα, 13 γερμανοπολυγωνο για διάφορες βίδες και 21 γερμανοπολυγωνο για το μπουζι γιατι το μπουζοκλειδο που ειχαμε δεν χωραγε απο πανω!
άντε βάλτο μπροστά τώρα!!!!
Αλλαξαμε ΚΑΙ grip απο ΚΤΜ 12.50 Ευρω το σετ
Μπράβο σας, αλλά γιατί δεν βάλατε σύρμα πάνω από τα γκρίπς ???
:winka:
dirtbird
21/11/2007, 15:39
γιατί για 12.50? , στ'@@ μας....:D
και δεν έχουμε και wire pliers (όχι εμείς, οι Μήτσους) :)
DimChios
21/11/2007, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
άντε βάλτο μπροστά τώρα!!!!
Για να ξυπνησω ολο το Περιστερι ρε?
DimChios
21/11/2007, 15:46
Και που το ξερεις? :D
Επειδη δεν το εγραψα ε?
Σωστα!
:winka: :beer: :wave2:
γιατί για 12.50? , στ'@@ μας....:D
Όταν παραζορίσει το τιμόνι στην πρώτη βροχόλασπη και του μείνουν τα grips στα χέρια (και το μηχανάκι αλλού..), σίγουρα αυτό που θα κατευθύνεται στα @@ σας θα είναι η κλωτσιά του Μήτσου ...!!! :winka:
dirtbird
21/11/2007, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
o spyros de bariete.steile pm ston jul na to metaferei olo sta ktm kai tha sto kano ego na lampei oxi malakies.
R U sure 'bout that? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31909) :smokin:
DimChios
22/11/2007, 20:12
Παιδακια εχω μια ερωτηση!
Χτες που αλλαξα τα λαδια, μολις επιασα τη βιδα στα χερια μου, ειδα πανω της ρινισματα απο...μεταλλο!
Την ξαναεβαλα πριν στραγγιξουν εντελως τα λαδια και παλι το ιδιο!
Το εκανα και 3η φορα...μια απο τα ιδια!
Ειναι κατι που πρεπει να μ ανησυχει ή είναι φυσιολογικο?
Χτες που αλλαξα τα λαδια, μολις επιασα τη βιδα στα χερια μου, ειδα πανω της ρινισματα απο...μεταλλο!
Άμα σου πει ο Old πόσα ρινίσματα έχει βγάλει μέχρι τώρα από το δικό του, θα πιστέψεις ότι δεν έχει πια μηχανάκι, αλλά έχει λιώσει όλο. Από όσα έχω ακούσει μια χαρά φυσιολογικό πρέπει να είναι.
Κάτσε να απαντήσει και κανάς καλύτερος γνώστης, αλλά θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι καθόλου!
Σκίστο !!
Stergios69
22/11/2007, 20:19
Οτι λέει ο Mike...
Βασικά, αμα σταματήσεις να βλέπεις ρινισματα τότε να ανησυχήσεις... :D
dirtbird
22/11/2007, 20:47
:smokin: :smokin: :smokin:
DimChios
22/11/2007, 21:07
:smokin: :smokin: :smokin:
για να καπνιζει τοσο πολυ αυτος ή απο τη στεναχωρια του ειναι, ή ειναι πολυ χαλλλλλαρος!
:rolleyes: :confused:
dirtbird
22/11/2007, 21:17
για να καπνιζει τοσο πολυ αυτος ή απο τη στεναχωρια του ειναι, ή ειναι πολυ χαλλλλλαρος!
:rolleyes: :confused: :smokin: :evil:
DimChios
22/11/2007, 21:20
:smokin: :evil:
Μιλα βρε ππρ και πρεπει να φυγω για δουλεια!!!
Εχω κανει μλκια???
Τι μου το βαζεις το διαολο? ----> :evil:
dirtbird
22/11/2007, 21:32
Εχω κανει μλκια???
:rotflmao: :rotflmao:
Tσου...:D :D
Σωτηρη .....
Θες μια φωτο που μου επεσε τυχαιως.....:look:
DimChios
23/11/2007, 05:18
Σωτηρη .....
Θες μια φωτο που μου επεσε τυχαιως.....:look:
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!
:evil:
DimChios
23/11/2007, 05:19
Ουφ!
:blush:
dirtbird
23/11/2007, 05:59
Ουφ!
:blush:
...αλλά....:rolleyes: :D
DimChios
23/11/2007, 06:05
...αλλά....:rolleyes: :D
:mad: :mad: :mad:
ΜΙΛΑ ΓΜΤ, ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΣΤΑ ΒΓΑΖΩ!!!!
:a37: :a37: :a37:
dirtbird
23/11/2007, 06:11
:mad: :mad: :mad:
ΜΙΛΑ ΓΜΤ, ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΣΤΑ ΒΓΑΖΩ!!!!
:a37: :a37: :a37:
ΓΙΑΤΙ, ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ?
... ή μήπως δεν αλλάξαμε μαζί την πρώτη φορά λάδια? :smokin:
DimChios
23/11/2007, 06:14
ΓΙΑΤΙ, ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ?
... ή μήπως δεν αλλάξαμε μαζί την πρώτη φορά λάδια? :smokin:
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ, Ή ΜΑΛΛΟΝ, ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΛΚΙΑ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?
Ναι, μαζι τα αλλαξαμε αλλα δε μπορω να τα θυμαμαι ολα!
:blush: :alien:
ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ?
:mad: :evil:
Το π00στη, σκαει γαϊδαρο! :lol: :bigcry: :lol:
dirtbird
23/11/2007, 06:34
ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ?
EIΠΑ.....:D
DimChios
23/11/2007, 06:39
EIΠΑ.....:D
ΕΙΠΕ!
:o :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :hypnotize
:alien: :dizzy:
nikos force
23/11/2007, 11:16
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ, Ή ΜΑΛΛΟΝ, ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΛΚΙΑ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?
Ναι, μαζι τα αλλαξαμε αλλα δε μπορω να τα θυμαμαι ολα!
:blush: :alien:
ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ?
:mad: :evil:
Το π00στη, σκαει γαϊδαρο! :lol: :bigcry: :lol: mou fainete den kratas simeiwseis...gai ayto bazeis ton kyrio poulaki na douleyei kai esy me to kinito trabas video...kai meta to postareis edw...xexexe
DimChios
29/11/2007, 15:38
επιτελους καναμε και τη μεταβίβαση!!!
:a25: :a30:
μου ανηκει πλεον 100%
:a08:
Παμε και στο παρασυνθημα...
ξερετε να μου πειτε ποσο περιπου θα κοστισει ενα αμορτισερ? Και ποιο συγκεκριμενα, τί να βαλω μιας και αυτο που φοραει ειναι μαλακό για μενα?
nikos force
29/11/2007, 15:46
επιτελους καναμε και τη μεταβίβαση!!!
:a25: :a30:
μου ανηκει πλεον 100%
:a08:
Παμε και στο παρασυνθημα...
ξερετε να μου πειτε ποσο περιπου θα κοστισει ενα αμορτισερ? Και ποιο συγκεκριμενα, τί να βαλω μιας και αυτο που φοραει ειναι μαλακό για μενα?
:D amortiser???? me elatirio mono den symbibazesai???? ton dirt bird ti ton exeis????
dirtbird
29/11/2007, 15:47
Μήτσο κοφ'τις μ@λ@κίες....
τα ελατήρια είναι μαλακά, τα αμορτισέρ ποτές... :cool:
dirtbird
29/11/2007, 15:49
Ρε αθεόφοβοι.....
με το πριονάκι κουβαλάγατε τις πλάκες?:confused: :confused: :confused:
DimChios
29/11/2007, 15:51
ουπς! :sick:
μαλακια, μπερδευτηκα! :blush: :alien:
ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!
DimChios
29/11/2007, 15:51
Ρε αθεόφοβοι.....
με το πριονάκι κουβαλάγατε τις πλάκες?:confused: :confused: :confused:
οχι ρε! απλως τρωω πολυ τελευταια!
ενα ελατηριο της WP κοστιζει 100 ευρα
DimChios
29/11/2007, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ενα ελατηριο της WP κοστιζει 100 ευρα
wp λες κι εσυ ε? :rolleyes:
:D :beer: :beer: :beer: :wave2:
εννοειται ρε
εχεις ΚΤΜ και θα βαλεις κατι αλλο; :rolleyes:
nikos force
29/11/2007, 15:59
:D :beer: :beer: :beer: :wave2: ektos an thes na kaneis swsti douleia kai pareis titaniou...:D :D :D
DimChios
29/11/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ektos an thes na kaneis swsti douleia kai pareis titaniou...:D :D :D