PDA

View Full Version : ειναι απατεων ο βενζινας μου ή θα γινω ρεζιλι?

urban
14/11/2007, 14:29
Εβαλα βενζινη στο sh150. Ηταν εντελως αδειο αλλα οχι οτι το εσπρωχνα κιολας.
Η αντλια εγραψε 8,42 λιτρα.
Το manual λεει χωρητικοτητα 7,50 λιτρα.
Ακομα κι αν δεχτουμε οτι καπως με μαγικο τροπο και αν ηταν στεγνο ( αλλα ειπαμε, δεν εσπρωχνα ) γινεται να παρει λιιιγο παραπανω, μπορει το λιιιιγο παραπανω να ειναι 12% απο τη χωρητικοτητα που επισημως δηλωνει η honda?

Να την κανω τη φασαρια? Τον εχω?

mizz
14/11/2007, 14:35
την ρεζέρβα την έχεις μετρήσει φαντάζομαι έτσι;

epp1640
14/11/2007, 14:36
Σωστός είσαι, διότι όλο και κάποιο καύσιμο θα είχες ήδη μέσα..οπότε δεν είναι μόνο 12%..αλλά δεν νομίζω πως θα βγάλεις πολλά με την καταγγελεία στο ΙΝΚΑ..προσωπικά όποτε το έκανα δεν ενημερώθηκα καν για την έκβαση..αλλά περιμένω και την άποψη άλλων..

Aggelos_SV
14/11/2007, 14:37
Δε χρειάζεται να κάνεις καμιά φασαρία.Απλά μας λες που είναι το πρατήριο , ποιάς εταιρείας είναι και δεν ξαναπατάς (όπως και όσοι το διαβάσουμε) εκεί.
Επίσης το λες σε όλους τους φίλους και γνωστούς σου .

Βέβαια αν θες να κάνεις φασαρία...κάντην:D

urban
14/11/2007, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
την ρεζέρβα την έχεις μετρήσει φαντάζομαι έτσι;

δεν εχει ρεζερβα. Και ο δεικτης ηταν κατω απο το κοκκινο. Στο σπρωχνω - δε σπρωχνω!

afrotwin
14/11/2007, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
Εβαλα βενζινη στο sh150. Ηταν εντελως αδειο αλλα οχι οτι το εσπρωχνα κιολας.
Η αντλια εγραψε 8,42 λιτρα.
Το manual λεει χωρητικοτητα 7,50 λιτρα.
Ακομα κι αν δεχτουμε οτι καπως με μαγικο τροπο και αν ηταν στεγνο ( αλλα ειπαμε, δεν εσπρωχνα ) γινεται να παρει λιιιγο παραπανω, μπορει το λιιιιγο παραπανω να ειναι 12% απο τη χωρητικοτητα που επισημως δηλωνει η honda?

Να την κανω τη φασαρια? Τον εχω?

kitakse kapote piga me ena papi ke tou zitisa na mou vali 3 litra venzini ke me kitakse les ke tou edosa na dokimasi zomo apo tis kaltses mou...:rotflmao:

afou iksera poso perni toso tou ipa

tin epomeni fora pao ston idio ke tou leo vale mou 30 litra sto papi
me kitai me ena ekplikto ifos gemato aporia

ke tou apantisa

telika pou8ena den pianese dike mou
me ta 3 stenaxoriese ke me ta 30 menis malakas

telika 8eloun na tous les gemise na kanoun ta kolpa tous na ta pernoun na imaste oloi malakes ke ola mia xara

oxi afto pou piges oloi etsi ine

an kseris akrivos ke tou pis 8a mou valis 12,5 litra ke 8a gemisi entelos 8a ton kopsi krios idrotas giati ta piragmena rologia tou 8a grapsoun ala:winka:

urban
14/11/2007, 15:19
Στην Ελλαδα που ζουμε αν δεν ξερεις κανεναν τη δουλεια σου δεν την κανεις.

Για λογους που βαριεμαι να αναλυσω εχω προσβαση ψηλα-ψηλα στην εταιρεια του, οπότε τον σκιζω εκ των εσω!
Εγιναν τουρκοι μαζι του γιατι ειναι κεντρικο πρατηριο και το θεωρουν βιτρινα για την εταιρεια τους.

Αν ομως δεν ηξερα κανεναν...χαιρετισματα...:rolleyes:

blackbusa
14/11/2007, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
Στην Ελλαδα που ζουμε αν δεν ξερεις κανεναν τη δουλεια σου δεν την κανεις.

Για λογους που βαριεμαι να αναλυσω εχω προσβαση ψηλα-ψηλα στην εταιρεια του, οπότε τον σκιζω εκ των εσω!
Εγιναν τουρκοι μαζι του γιατι ειναι κεντρικο πρατηριο και το θεωρουν βιτρινα για την εταιρεια τους.

Αν ομως δεν ηξερα κανεναν...χαιρετισματα...:rolleyes:

δεν μας λες και εμας που και ποιος......για να μην μας σκισει εμας πριν σκεισουν αυτον.....αν το κανουν βεβαια.....:wave2:

mizz
14/11/2007, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν μας λες και εμας που και ποιος......για να μην μας σκισει εμας πριν σκεισουν αυτον.....αν το κανουν βεβαια.....:wave2:

+1 :cool:

DimChios
14/11/2007, 17:28
Ενα π.μ θα ηταν αρκετο για μενα!

Θενξ!

:winka: :beer: :wave2:

DimST
14/11/2007, 18:28
Όταν αγόρασα το SH είχε δεν είχε 50ml βενζινης και όταν το γέμισα πήρε ακριβώς 7.5 λίτρα.
Απο κεί και πέρα πάνω απο 7,3 λίτρα δεν έχω βάλει ποτέ, δεν έχω μείνει όμως και ποτε... να μη τα πολυλογώ, ο τύπος σίγουρα έχει πειραγμένη την αντλία του.
Ενημερωτικά όταν η βελόνα είναι στην κόκκινη γραμμή έχεις καταναλώσει περίπου 6 λίτρα...

:beer: :beer: :wave2:

devil's animal
14/11/2007, 21:46
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ STICKY ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ!

zireous
14/11/2007, 22:55
Μπήκα μόνο και μόνο για να τονίσω την ανάγκη λιγότερων ρητορικών ερωτήσεων στους τίτλους του φόρουμ.

Φυσικά και είναι απατεώνας ο κάθε βενζινάς...

Τις εξαιρέσεις είναι δύσκολο να βρεις -καθώς και κάποιον με κόρη ανύπαντρη. :a01: :a26: :a01:

675
14/11/2007, 23:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Βέβαια αν θες να κάνεις φασαρία...κάντην:D

δημοκρατικες διαδικασιες...:D :lol:

παντως για πρατηρια πολλα ακουγονται και δυστυχως δεν εχουμε την εμπειρια οι περισσοτεροι να το ελεγξουμε...

το καλυτερο λοιπον ειναι να ειμαστε οσο το δυνατον πιο προσεκτικοι μπορουμε...:winka:
μπας και προσεξουμε κατι περιεργο...:wave2: :beer:

tifoefs
15/11/2007, 00:22
Εμενα περσυ με εβαλε ο κοπρος στη ζουζου 20 λιτρα οταν γεμισα στα 200 χλμ, που ξερω οτι οσο και να τη σκισω 12,5 λιτρα το πολυ να παρει !!!

:mad: :mad: :mad:

Το μαμημενο βενζιναδικο μετα απο τα πρωτα διοδια στο Μακντοναλντ !!!

:mad: :mad: :mad:

urban
15/11/2007, 12:17
Πηρα emeil που λεει οτι στελνουν αιφνιδιαστικα δικο τους συνεργειο για λιτρομετρηση. Με ευχαριστησαν και για την πληροφορια, φυσικα.

Μην αρχισετε τα γνωστα οτι τα'χουμε ξανακουσει αυτα και μπλα μπλα μπλα. Το email Δεν ηταν οπως τα γνωστα απροσωπα "αγαπητε κυριε". Εδω ειπαμε, παω εκ των εσω! Το email ηταν: "Διονυση ευχαριστουμε για την πληροφορια και παμε να τον σκισουμε"!
:D

apav
15/11/2007, 12:47
:a18:

ktmakis
15/11/2007, 12:53
Η εταιρεία καλά κάνει και ακολουθεί τις διαδικασίες της.
Το κόσμο που πλήρωσε όμως τα λεφτάκια του ποιός τον αποζημιώνει?
Αν κατά τη γνώμη μου βρεί κάποιος βενζινάδικο που έχει παραποιημένες αντλίες καλό είναι να το πεί δημόσια καταγγέλοντας με ακριβή στοιχεία διεύθηνση εταιρεία κλπ.
Τουλάχιστον να σώσει τα μέλη του φόρουμ από τη κλοπή.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να στέλνουμε πμ και να μην το ξεμπροστιάζουμε.

Aggelos_SV
15/11/2007, 14:02
Γιατί ακόμα δεν μας λες που και ποιό είναι το πρατήριο?

tsoukas77
15/11/2007, 18:43
Θα παιρνουμε μαζι μας εναν πεντακοσαρακι μπουκαλι της coca και θα γεμιζουμε λιγο λιγο...

blackbusa
15/11/2007, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Θα παιρνουμε μαζι μας εναν πεντακοσαρακι μπουκαλι της coca και θα γεμιζουμε λιγο λιγο...

για να μην κουραζεσαι και πολυ υπαρχει και το 2λιτρο...:D

ρε urban θα μας πεις ποιο πρατηριο και που???

dimokritos
15/11/2007, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ενα π.μ θα ηταν αρκετο για μενα!

Θενξ!

:winka: :beer: :wave2:

Δημήτρη με τη δική σου την περίπτωση τι έγινε? είχες αποτέλεσμα??

...εεε βαριέμαι να ψάξω το ανάλογο thread :blush:

bsari
15/11/2007, 20:30
εγω ειχα παθει παλια ζημια απο νοθευμενη με νερο παρκαλω!!! βενζινη και καλη ζημια!!!!
ο μηχανικος τρελαθηκε πηγα στην αστυνομια και μου ειπαν εχεις αποδειξη οτι εβαλες απο κει? εγω ειπα οχι ,αρα τιποτα το μονο που εκανα ηταν καταγγελια ανωνυμη και καλα θα πηγαινε καποιος και θα επαιρνε δειγμα και αν ηταν.... αυτο που εκανα ηταν να ενημερωσωσ οσο το δυνατον περισσοτερους ...

fasma
15/11/2007, 20:55
Τι πιο απλό αν χουμε αμφιβολίες για την αντλία, από ένα μπουκάλι του 1,5λ νερού και πάμε και του λέμε γέμισε το ρε φίλε μου!!!
αναλόγως τα αποτελέσματα και η αντίδραση μας μετά. :D

DimChios
16/11/2007, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
Δημήτρη με τη δική σου την περίπτωση τι έγινε? είχες αποτέλεσμα??

...εεε βαριέμαι να ψάξω το ανάλογο thread :blush:

Δεν ενημερωθηκα φιλε μου!

Για να ειμαι ειλικρινης, δεν το εψαξα αλλο!

:blush:

DimChios
16/11/2007, 05:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Τι πιο απλό αν χουμε αμφιβολίες για την αντλία, από ένα μπουκάλι του 1,5λ νερού και πάμε και του λέμε γέμισε το ρε φίλε μου!!!
αναλόγως τα αποτελέσματα και η αντίδραση μας μετά. :D

Συνηθως δεν τα γεμιζουν τα μπουκαλια με τη δικαιολογια οτι απαγορευεται!

Μλκιες!

:mad:

Baggelhs20
16/11/2007, 05:40
δε εχει ρεζερβα;