View Full Version : Ανταλλαγή συντρόφων
notakos600
16/11/2007, 22:21
Δυο φιλικά ζευγάρια αποφασίζουν να πάνε διήμερο στην Αράχωβα και να δοκιμάσουν την ανταλλαγή συντρόφων έτσι για δοκιμή.
Το επόμενο πρωί καθισμένοι οι δύο φίλοι δίπλα στο τζάκι, λέει ο ένας στον άλλον:
-ουάου, ήταν το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ μου, αναρωτιέμαι πως να τα πήγαν και τα κορίτσια.
:a54: :a54: :a54:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Δυο φιλικά ζευγάρια αποφασίζουν να πάνε διήμερο στην Αράχωβα και να δοκιμάσουν την ανταλλαγή συντρόφων έτσι για δοκιμή.
Το επόμενο πρωί καθισμένοι οι δύο φίλοι δίπλα στο τζάκι, λέει ο ένας στον άλλον:
-ουάου, ήταν το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ μου, αναρωτιέμαι πως να τα πήγαν και τα κορίτσια.
:a54: :a54: :a54:
καλο αλλα πολυ πλουταρχος ρπμ...
φυσαει πολυ απ το σπασμενο μου το τζαμι...:rotflmao:
Δυο φιλικά ζευγάρια αποφασίζουν να πάνε διήμερο στην Αράχωβα και να δοκιμάσουν την ανταλλαγή διαλόγων έτσι για δοκιμή.
Το επόμενο πρωί καθισμένα τα δυο ανέκδοτα δίπλα στο τζάκι, λέει το ένα στο άλλο:
-ουάου, ήταν το καλύτερο αεράκι που ένοιωσα ποτέ μου, αναρωτιέμαι πως να τα πήγαν και οι ανακυκλωτές.
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
Δυο φιλικά ζευγάρια αποφασίζουν να πάνε διήμερο στην Αράχωβα και να δοκιμάσουν την ανταλλαγή διαλόγων έτσι για δοκιμή.
Το επόμενο πρωί καθισμένα τα δυο ανέκδοτα δίπλα στο τζάκι, λέει το ένα στο άλλο:
-ουάου, ήταν το καλύτερο αεράκι που ένοιωσα ποτέ μου, αναρωτιέμαι πως να τα πήγαν και οι ανακυκλωτές.
περασε περασε!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
notakos600
16/11/2007, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
καλο αλλα πολυ πλουταρχος ρπμ...
φυσαει πολυ απ το σπασμενο μου το τζαμι...:rotflmao:
Ο Πλούταρχος σε χάλασε ή οι παλιόφουστοι που πήραν τα βουνά σαν το broke-something-mountain :lol: :lol:
Ο Πλούταρχος σε χάλασε ή οι παλιόφουστοι που πήραν τα βουνά σαν το broke-something-mountain :lol: :lol:
οχι ρε αστα παιδια να κανουν οτι θελουν στο δικο τους το βουνο...
στο δικο μ να μην ερθουν...:rotflmao:
notakos600
16/11/2007, 22:35
-ουάου, ήταν το καλύτερο αεράκι που ένοιωσα ποτέ μου, αναρωτιέμαι πως να τα πήγαν και οι ανακυκλωτές. [/B][/QUOTE]
φσσσσσσσσσσστττττττττττττττττττττττ, έκανε το μικρό ανεμιστηράκι :lol: :lol:
notakos600
16/11/2007, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
οχι ρε αστα παιδια να κανουν οτι θελουν στο δικο τους το βουνο...
στο δικο μ να μην ερθουν...:rotflmao:
Πονάνε τα παλουκάρια ωρέ λιάκο?:lol:
Πονάνε τα παλουκάρια ωρέ λιάκο?:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
σωστος!!:blush:
:lol:
devil's animal
17/11/2007, 00:23
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Akatanomastos
17/11/2007, 03:40
re kolopaida min spammarete sto anekdoto.gamato itan
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: