View Full Version : Σαββατο 6/11 Επιδαυρος
daredevil28
01/11/2004, 14:25
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ-ΚΑΛΥΒΙΑ
(ΜΕ Idi,Periklisk,Rapidshade ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ "ΣΑΒΒΑΤΟ 30/10" by Idi)
ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6/11 ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ(ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ) ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 09:00 ΜΕ 09:30 ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΘΑΡΟ.
ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6979546511 Χρήστος
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:wave2: :sun:
5863
ΟΚ ....
Θα πάμε απο παλιά εθνική;;;...νομίζω καλύτερα θα 'ναι.....
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
01/11/2004, 16:40
το σαββατο εχουμε ραντεβου στο κολονακι στην σκουφα αν δεν κανω λαθος. δες το ποστ του μανου
daredevil28
01/11/2004, 17:20
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Λοιπον απ ότι εμαθα η διαμαρτυρία θα τελειώσει κατά τις 14,30...εγώ προσωπικά θα πάω στην διαμαρτυρία όποτε δεν θα έρθω στην εκδρομή
daredevil28
03/11/2004, 13:15
Τόπος: οδός Σκουφά .
Προχωράμε και γεμίζουμε τις κενές θέσεις πάρκινγκ (περίπου 3 - 4 μηχανάκια σε χώρο 2 αυτοκινήτων. Παρκάρουμε παράλληλα στο πεζοδρόμιο αλλά οχι πολύ κοντά του για να αποφύγουμε να διπλοπαρκάρουν τα αυτοκίνητα στις μηχανές).
Ωρα: 7π.μ. (είναι σημαντικό αυτό για να προλάβουμε τις κενές θέσεις πριν αρχίσουν να παρκάρουν αυτοκίνητα).
Θα μοιράζεται φυλλάδιο που θα εξηγεί τους λόγους της κίνησης (θα έχουμε αρκετά).
Το φυλλάδιο υπογράφει η "Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών".
Θα είμαστε νόμιμοι στην ενέργειά μας (όπως λέει ο Κ.Ο.Κ.) οπότε κανείς δεν μπορεί να μας πεί τίποτε.
Όσες μηχανές περισσέψουν (δεν βρουν θέση για παρκάρισμα) θα μαζεύονται στο παρκάκι του Αγίου Διονυσίου για να είναι stand by ωστε να καταλάβουν τις θέσεις που θα βγουν στην διάρκεια.
Τα λέμε εκεί.
Το μύνημα αυτό εστάλει από τον Μάνο οπότε τα λέμε σαββάτο στην Σκουφά πουρνό-πουρνό θα σας δω εκεί το ελπίζω!!!
Ωρα Αφιξης(δικης μου 06:30)
have a nice day:wave2:
5905
wild_cat/anima
03/11/2004, 23:39
Θα μοιράζεται φυλλάδιο που θα εξηγεί τους λόγους της κίνησης (θα έχουμε αρκετά).
αυτο το "μοιρασμα"εμενα κατι μου θυμιζει..........λιγο καιρο πριν,με το ατυχημα του μαλιακου .......
οπου καποιος ΜΑΛΑΚΑΣ ετρεχε για φωτοτυπιες ,ετρεχε να μοιρασει φυλλαδια,ετρεχε να εξυπηρετησει τους παντες ........................(την ωρα που οι αλλοι ειχαν στησει πηγαδακια και ελεγαν ανεκδοτα η για το αν η yoshimoura ειναι καλυτερες απο τις ακραπες)
και καποιοι αλλοι "μαχητες ,οπαδοι ,και εραστες των μοτοσυκλετων "το μονο που ειχαν να σχολιασουν ηταν για το "ποια ειναι αυτη η χαζογκομενιτσα που τρεχει πανω-κατω και μοιραζει φυλλαδια λες κι αλλιως θα χασει τη δουλεια της!"
μαλλον "εκεινοι" ειχαν ξεχασει γιατι βρισκοταν εκει ......
η χαζογκομενιτσα σιγουρα το γνωριζε καλα ,πολυ καλα..................
:smokin: :smokin:
ελπιζω αυτη τη φορα να γνωριζουν ..........(αν και πολυ αμφιβαλλω)
daredevil28
04/11/2004, 17:25
Θα έχεις την βοήθεια μας μην ανησυχείς
καλό βράδυ
Giati den stelnete to keimeno na tiposoume kai meis filadia?
Powered by vBulletin® Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.