View Full Version : mini enduro
iatrodikastis
17/11/2007, 16:44
Από καιρό το σκεφτόμουν και με αφορμή ότι το είδα να εκφράζεται σαν ιδέα και σε άλλη συζήτηση το παραθέτω.
Το βουνό είναι γεμάτο από καθαρά εντούρο μηχανάκια με οδηγούς που δεν έχουν την τεχνική ή την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αγώνες πανελληνίου ή attika cup.
H ιδέα είναι απλή στην θεωρία,αλλά επειδή δεν έχω διοργανώσει ποτέ αγώνα δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη.
Λοιπόν τι θα λέγαται γιά αγώνες "mini enduro",ενός κύκλου με μία ειδική?
Δεν έχω άποψη αλλά κάπως έτσι πρέπει νάταν τα gatoulis από ότι ακούω και έσφιζαν από συμμετοχές.
Ε τι λέτε?
taxydromos
17/11/2007, 17:13
μαζι σου Πετράν και στην κολαση!
:a2:
:a2: :a2:
:a2: :a2: :a2:
:a2: :a2: :a2: :a2:
:a2: :a2: :a2: :a2: :a2:
DimChios
17/11/2007, 17:30
:a014: :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
Δεν έχω άποψη αλλά κάπως έτσι πρέπει νάταν τα gatoulis από ότι ακούω και έσφιζαν από συμμετοχές.
Ε τι λέτε? [/B]
Τα gatoulis ηταν ακριβως ιδια περιπτωση με τα Αττικα.....:rolleyes:
Ενα μινι εντουρο εναι το ιδιο !! Αγωνας εντουρο !!!!
Απο εκει και περα και στο αττικα υπαρχει κατηγορια που κανει το μισο του αγωνα ( ενα γυρο και τις ειδικες ενος γυρου..)
:wave2:
geotriada
17/11/2007, 19:04
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι αντιδρουν σε μια ιδεα που πεφτει στο τραπεζι. Τα gatoylis δεν ειχαν καμμια απολυτως σχεση με τα att, τα gatoylis βγαιναν με dr250 ανετα ,τα περισσοτερα att ειναι ιδια με ΠΠ. . Ατακα του Σκαρη στις Ερυθρες , κανουμε προπονηση στο ππ για να τρεξουμε attika
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι αντιδρουν σε μια ιδεα που πεφτει στο τραπεζι. Τα gatoylis δεν ειχαν καμμια απολυτως σχεση με τα att, τα gatoylis βγαιναν με dr250 ανετα ,τα περισσοτερα att ειναι ιδια με ΠΠ. . Ατακα του Σκαρη στις Ερυθρες , κανουμε προπονηση στο ππ για να τρεξουμε attika
Αν δεν ξερουμε καλλυτερα να μην μιλαμε.....
Στο gatoylis του 03 με εκκινηση στην τεραντουρα τερματισαν μολις 24 μηχανακια απο τις 115 συμετοχες περιπου.......Τα παιδια του ΣΥΜΟΦΕ εκαναν εξαιρετικη δουλεια σε ολους αυτους τους αγωνες ( αλλοι αγωνες δυσκολοι,αλλοι αγωνες ευκολοι ).....
Με dr--xr βγαινανε παλια αγωνες που δεν εχουν σχεση σε βαθμο δυσκολιας με τους σημερινους...
Απο εκει και περα αν μιλατε για "εντουρο" σε φλαταδουρα παω πασο και δεν ξαναμιλαω.....
Μια ερωτηση μονο.... Το Αττικα του Λαυριου σας φανηκε δυσκολο ???
Επισεις οι " μερικοι".... Δεν ανηκουν πουθενα για να εχουν καποιο οφελος να αντιδρουν....
Απλα ομως προσπαθω να καταλαβω γιατι πραγμα μιλατε η πως ονειρευεστε ( διαδρομες) τον αγωνα εντουρο που λετε ????
DimChios
17/11/2007, 19:30
παιδια συγνωμη, ειμαι ο πλεον ισως ασχετος για να μιλησω αλλα θελω να κανω μια ερωτηση γιατι καποια πραγματα τα διαβαζω (γενικως σε φορουμς) και δε μου καθονται καλα να το πω ετσι!
Δηλαδη, πρεπει όλοι να μπορουν να τρεξουν σε αγωνα? Γιατι? Για να πουν οτι ετρεξαν σε αγωνα?
Αν ειναι, διοργανωνουμε τη διαδρομη Παρνηθα-Δερβενοχωρια στα πλαισια ενος αγωνα και τρεχει και ο πατερας μου με τη Βεσπα!
Δε ξερω, ρωταω!
dirtbird
17/11/2007, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μια ερωτηση μονο.... Το Αττικα του Λαυριου σας φανηκε δυσκολο ???
Δεν ήταν και να θυμίσω ότι την διαδρομή (χωρίς τις ειδικές) την 'έβγαλε' ο Dim στην δεύτερη βόλτα του στο βουνό (με εντούρο μηχανάκι).
βέβαια stou, μην παραβλέπεις ότι στον αγώνα έκανε πολύ ζέστη όπως και εάν ήταν βρεγμένο θα ήταν σχετικά πιο δύσκολη η διαδρομή....:confused:
DimChios
17/11/2007, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δεν ήταν και να θυμίσω ότι την διαδρομή (χωρίς τις ειδικές) την 'έβγαλε' ο Dim στην δεύτερη βόλτα του στο βουνό (με εντούρο μηχανάκι).
αυτο τωρα δεν ειναι για καλο μου σε σχεση με τις επιδοσεις μου αλλα παω πασο σαν καινουριος που ειμαι!
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
iatrodikastis
17/11/2007, 19:36
Το attika του Λαυρίου όντως ήταν βατό.
Λοιπόν φαντάσου ένα κύκλο του attika αυτού με μία όμως ειδική.
Θάχει τεράστιο ενδιαφέρον όπως και συμμετοχές.
Τα ίδια σε δυσκολία με του Λαυρίου το attika να μην σου πώ δυσκολότερα,το πρώτο λόγω καιρού και το δεύτερο λόγω διαδρομής,ήταν και τα δύο πρώτα tr της χρονιάς.Αποτέλεσμα να συζητηθούν και να έχουν και 65+ συμμετοχές.
Φαντάσου τώρα συμμετοχές που θα έχουν 4 "mini enduro" κοντινά στην Aθήνα,μέχρι 200χλμ απόσταση.
iatrodikastis
17/11/2007, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αυτο τωρα δεν ειναι για καλο μου σε σχεση με τις επιδοσεις μου αλλα παω πασο σαν καινουριος που ειμαι!
Ρε ταλεντάρα,έβγαλες το λοφοανηφόρι και τον βραχόκηπο. :lol: :beer:
Καλά σιγά μην τάβγαλες εσύ,το 200άρι τάβγαλε...ε πες άνοιξες το γκάζι και έκλεισες τα μάτια.:rotflmao:
dirtbird
17/11/2007, 19:41
Εννοούσα ότι κάποιος που 'ξέρει' μηχανάκι (δλδ. το 10% από αυτούς που έχουν), μπορούσε να βγάλει την διαδρομή και ας ήταν άπειρος.
Για την μοτοσυκλετιστική σου αντίληψη σου έχω πει πολλές φορές την γνώμη μου..:wave2: :wave2:
taxydromos
17/11/2007, 19:48
Ρε ταλεντάρα,έβγαλες το λοφοανηφόρι και τον βραχόκηπο. :lol: :beer:
Καλά σιγά μην τάβγαλες εσύ,το 200άρι τάβγαλε...ε πες άνοιξες το γκάζι και έκλεισες τα μάτια.:rotflmao:
ηταν και ο dirtbird που θα τον αφηνε να ξεχειμωνιασει στο βουνο αν δεν ακολουθαγε..:cry: :lol:
εμ ο αραπης κανει θαυματα...
:smokin: <<μαυρος
Τα ίδια σε δυσκολία με του Λαυρίου το attika να μην σου πώ δυσκολότερα,το πρώτο λόγω καιρού και το δεύτερο λόγω διαδρομής,ήταν και τα δύο πρώτα tr της χρονιάς.Αποτέλεσμα να συζητηθούν και να έχουν και 65+ συμμετοχές.
.
Όντως τα 2 πρώτα ΤR ήταν όλα τα λεφτά.
Θυμάμαι τα λόγια του Κατάνα στον τερματισμό "Ρε, αυτό ήταν εντούρο με πλοήγηση " :wacko:
:beer: :beer: :wave2:
iatrodikastis
17/11/2007, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Όντως τα 2 πρώτα ΤR ήταν όλα τα λεφτά.
Θυμάμαι τα λόγια του Κατάνα στον τερματισμό "Ρε, αυτό ήταν εντούρο με πλοήγηση " :wacko:
Oντως ρε φίλε,
φαντάσου τώρα αυτά με σήμανση και ειδική στην kalifornia.
Aσε γιατί θα έχω φαντασιώσεις βραδυάτικα.:lol:
geotriada
17/11/2007, 20:51
παρολο που δεν εχουμε μιλησει ποτε εισαι μεσα στο μυαλο μου ,φιλε iatro. Να πω επισης οτι α πο τους ευκολους και φθηνους αγωνες θα ξεκινησουν οι νεοι. Τελος οι αντηρισεις για το att ειναι οτι δεν εχει ταυτοτητα, αλλος αγωνας ευκολος ,αλλος δυσκολος ,καμμια σχεση με την ανακοινωση που εβαλαν στο site τους στην αρχη. παντως ηταν φιλοτιμη προσπαθεια
iatrodikastis
17/11/2007, 21:50
Nάξερες τι έχω πάθει με αυτό το attika.
Eχω παρακολουθήσει όλους τους αγώνες ή σαν θεατής ή σαν άτυπη σκούπα γιά να δω τις διαδρομές.
Μία κρύο μία ζέστη.
Μία τα λεγόμενα του Σκαρή στην Θήβα.
Μία ο αγώνας στο Λαύριο και μετά το Σοφικό,με ευχάριστο διάλειμμα τις Κονίστρες.
Ασε οι τοποθεσίες που γίνεται και τα τραβήγματα.
Δλδ ξεκίνησε σαν αγώνας γιά αυτούς που δεν συμμετέχουν στο πανελλήνιο και θέλουν να δοκιμάσουν ένα αγώνα εντούρο και κατάληξε Πανελλήνιο και με τους 3 από τους 4 αγώνες εκτός Αττικής.
Οπότε το κενό παραμένει.
zoropatra
17/11/2007, 22:44
Από καιρό το σκεφτόμουν και με αφορμή ότι το είδα να εκφράζεται σαν ιδέα και σε άλλη συζήτηση το παραθέτω.
Το βουνό είναι γεμάτο από καθαρά εντούρο μηχανάκια με οδηγούς που δεν έχουν την τεχνική ή την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αγώνες πανελληνίου ή attika cup.
H ιδέα είναι απλή στην θεωρία,αλλά επειδή δεν έχω διοργανώσει ποτέ αγώνα δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη.
Ε τι λέτε?
δηλαδη εντουρο σπριντ?
iatrodikastis
17/11/2007, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
δηλαδη εντουρο σπριντ?
καμμία σχέση.
Ενας κύκλος 65-75χλμ.,με μιά χρονομετρημένη ειδική.
το εντούρο σπριντ τί είναι ? :confused:
iatrodikastis
17/11/2007, 23:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ullyses
το εντούρο σπριντ τί είναι ? :confused:
Το εντούρο σπριντ είναι αγώνας με αντίπαλο το χρόνο.
Διεξάγεται σε πίστα 2-3χλμ όπου κάνεις 3 γύρους και μετράς τους 2 καλύτερους.
Το εντούρο σπριντ είναι σαν μια χρονομετρημένη ειδική του εντούρο.
Νομίζω (τουλάχιστον όπως γίνεται στο Ελλαντα) οτι απευθύνεται περισσότερο σε μοτοκροσάδες παρά σε εντουράδες. :wave2:
Ε τι λέτε?
Aντρέα προχ..........εεεεε συγνώμη.
Πέτρο προχώρα,σε θέλει ολη η χώρα. :lol:
χωρίς μ@λ@κιες επειδή ξέρω πως το φαντάζεσαι,θα ηταν απίστευτα ωραίοι αγώνες για κάποιούς που δεν είναι του επιπέδου attika cup.
taxydromos
18/11/2007, 19:58
το ζητημα ειναι να βρεθει αθλ.σωματειο να διοργανωσει ενα τετοιο αγωνα,με την εγκριση της ΜΟΤ.Ο.Ε φυσικα....γιατι με την ελπα θα τους φαει το μαυρο σκοταδι..
εκτος και γινει στυλ adventure rally κατι σαν βολτα δηλαδη οπου τα πραγματα ειναι πιο απλα και μπορει να γινει μεσω του moto.gr οπως γινεται η ετησια βολτα αλλα στο χωμα με σφιχτους χρονους και μια ανεπισημη ειδικη,ισως με την υποστηριξη ενος δημου......!??.....λεω τωρα εγω...:smilea:
geotriada
18/11/2007, 20:30
να ειστε σιγουροι οτι απο την στιγμη που υπαρχει ενδιαφερον το σκεπτονται και οι της ελπα και οι της μοτοε διοτι βλεπουν και οι δυο τις διοργανωσεις τους να πατωνουν , ας γραψουν και αλλοι τις αποψεις τους . μονο καλο θα βγει. αυτο με το μοτο.gr καλο μου ακουγεται, αλλα θα πεσουν να μας φανε΄΄΄΄΄΄΄΄
........................αλλα θα πεσουν να μας φανε΄΄΄΄΄΄΄΄
Όχι ρε geotriada πως σου πέρασε τέτοια ιδέα απο το μυαλό? :a01: :a01: :a01:
DimChios
19/11/2007, 01:01
κατι σκεφτομαι αλλα μαλλον ειναι μαλακια!
:rolleyes:
taxydromos
19/11/2007, 07:33
κατι σκεφτομαι αλλα μαλλον ειναι μαλακια!
:rolleyes:
..για πε μητσε εσενα που το μυαλο σου τρεχει και ο νους σου κατεβαζει! :a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
το ζητημα ειναι να βρεθει αθλ.σωματειο να διοργανωσει ενα τετοιο αγωνα,με την εγκριση της ΜΟΤ.Ο.Ε φυσικα....γιατι με την ελπα θα τους φαει το μαυρο σκοταδι..
εκτος και γινει στυλ adventure rally κατι σαν βολτα δηλαδη οπου τα πραγματα ειναι πιο απλα και μπορει να γινει μεσω του moto.gr οπως γινεται η ετησια βολτα αλλα στο χωμα με σφιχτους χρονους και μια ανεπισημη ειδικη,ισως με την υποστηριξη ενος δημου......!??.....λεω τωρα εγω...:smilea:
συγνώμη φίλε ταχυδρόμε αλλά διαφωνώ ως πρός το οργανωτικό.
Εχεις τρέξει αγώνες και Αμοτοε και Ελπα να συγκρίνεις??
Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να έχω καμμια σχέση με κανένα από τους δύο απλά τρέχοντας και στους δύο πίστεψέ με έχω εντελώς αντίθετη άποψη.
taxydromos
19/11/2007, 10:01
δεν αναφερομαι σε οργανωτικες ικανοτητες αλλα στην αυταρχικη και μιζερη νοοτροπια της λεσχης...:rolleyes:
γιατι τοσα χρονια το enduro στην ελλαδα ηταν υποβαθμισμενο και τωρα που διαφαινεται φως στο τουνελ αρχισαν οι ιντριγγες και τα πισωμαχαιρωματα...:sad:
δεν αναφερομαι σε οργανωτικες ικανοτητες αλλα στην αυταρχικη και μιζερη νοοτροπια της λεσχης...:rolleyes:
γιατι τοσα χρονια το enduro στην ελλαδα ηταν υποβαθμισμενο και τωρα που διαφαινεται φως στο τουνελ αρχισαν οι ιντριγγες και τα πισωμαχαιρωματα...:sad:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
(sorry για τα γέλια, αλλά μάλλον δεν έχεις προλάβει την χρυσή εποχή των μαχαιρωμάτων...) :wave2:
taxydromos
19/11/2007, 11:57
εε,ναι εσυ και βεβαια τα ξερεις καλυτερα!:a024:
παντως η γενικη ιδεα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει μια(1) ομοσπονδια μοτοσυκλετας οπως εχουν οι ιταλοι την FIM πχ........ιταλοι που βγηκαν πρωτοι στην χιλη..
μια ομοσπονδια καθαρα μοτοσυκλετιστικη που θα παλεψει για την βελτιωση των αθληματων, για την προωθηση τους κανοντας τα αθληματα πιο δημοφιλη στους ελληνες και περισσοτερο προσιτα σ'ολους..
..με την τακτικη 'διαιρει και βασιλευε' θα μας γυρισουνε στον μεσαιωνα...
εε,ναι εσυ και βεβαια τα ξερεις καλυτερα!:a024:
παντως η γενικη ιδεα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει μια(1) ομοσπονδια μοτοσυκλετας οπως εχουν οι ιταλοι την FIM πχ........ιταλοι που βγηκαν πρωτοι στην χιλη..
μια ομοσπονδια καθαρα μοτοσυκλετιστικη που θα παλεψει για την βελτιωση των αθληματων, για την προωθηση τους κανοντας τα αθληματα πιο δημοφιλη στους ελληνες και περισσοτερο προσιτα σ'ολους..
..με την τακτικη 'διαιρει και βασιλευε' θα μας γυρισουνε στον μεσαιωνα... Χμμ απεργείς Σωτηράκο? Το κλέισαμε το μαγαζί και το ρίξαμε στο net...
taxydromos
19/11/2007, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ απεργείς Σωτηράκο? Το κλέισαμε το μαγαζί και το ρίξαμε στο net...
του εργατη το ρολοι τοχετε κανει κομπολοι.....υπαρχουν σημαντικα αιτηματα οπως το ασφαλιστικο και οι νεοι υπαλληλοι β'κατηγοριας
geotriada
19/11/2007, 13:30
φιλε ταχυδρομε η ανθηση του εντουρο ηταν την δεκαετια 85-95 με πολλες συμετοχες και γενικα πολλυ κοσμο στα βουνα, μεχρι και κρατικη τηλεοραση, τωρα εδω που φθασαμε αυτο που με ενδιαφερει ειναι να τρεχω σε οποιον αγωνα και να το ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ . Δεν με νοιαζει ποιος τον διωργανωνει
Παίδες μην το κουράζετε το θέμα.
Οπως σε κάθε πράγμα έτσι και στο εντούρο ο νεοέλληνας θέλει να βάλει όσα περισσότερα μπορεί στην τσέπη προσφέροντας όσο το δυνατόν λιγότερα (απο την τσέπη πάντα) .
Ο μαλάκας της υποθεσης είμαι εγώ , εσύ και ο παραδίπλα που εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για το εντούρο και μας τα μασάνε κανονικά.
Ένα είναι σίγουρο, οτι οι τσακωμοί στο χώρο δεν γίνονται για το καλό του εντούρο αλλα για τα κουρκουμπίνια :winka:
:beer: :wave2:
geotriada
19/11/2007, 14:01
πολυ σοστος''' για αυτο και γω τον τελευταιο χρονο δεν τρεχω πουθενα , παω με τους φιλους και περναμε καλιτερα
Ε τι λέτε? Φίλε μιας και γνωρίζω καλύτερα από τους προλαλήσαντες για το gatulis, δεν έχει καμία σχέση με το attika .
Ξεκίνησε με την λογική να βάλει ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αγώνες στη λογική του εντουρο.
Η διαδρομή είχε δυσκολίες αλλά ήταν μικρή με χαλαρούς χρόνους
Οι ειδικές ήταν δυο, μια εντουρο μια κρος καντρι , μικρής διάρκειας ( 1500 μέτρα ) όχι της τάξης των 4000 μέτρων που για έναν άπειρο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να είναι 6-7 λεπτά στην τσίτα.
Τα έξοδα για τον αναβάτη τα κρατούσαμε όσο πιο χαμηλά γινόταν και μπορούσε να τρέξει ο οποιοσδήποτε .
Πιστεύω πως το attika είναι ανάμεσα από το gatulis και το πανελλήνιο.
Αν σκεφτείς σοβαρά να πραγματοποίησης έναν τέτοιο αγώνα και θες πληροφορίες ή και βοήθεια στύλε ΠΜ . να σε προειδοποιήσω πως το εντουρο είναι ο δυσκολότερος αγώνας από διοργάνωση, και ο πιο πολυέξοδος.
Για το gatulis στην τερατουρα ο STOYBI έγραψε ότι τερμάτισαν 24, αυτό έγινε λόγο απίστευτων καιρικών συνθηκών
Είναι όμως πολύ δύσκολο και με μεγάλο ρίσκο ένας αγώνας ακόμα μέσα σε δυο διοργανώτριες αρχές. Οι χωμάτινοι αγώνες είναι περισσότεροι από τους αγωνιζόμενους. :lol:
taxydromos
19/11/2007, 14:58
..τοτε το gatoulis το διοργανωνατε μετα απο αδεια της ελπα η τα κανονιζατε ολα μονοι σας?
..τοτε το gatoulis το διοργανωνατε μετα απο αδεια της ελπα η τα κανονιζατε ολα μονοι σας? Με την ελπα υποχρεωτικά για να είναι ασφαλισμένοι οι αγωνιζόμενοι.:wave2:
Φίλε marios8 δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, το κόστος έχει ανέβει γιατί τα έξοδα είναι πολλά και οι χορηγίες μικρές.
Στο συμοφε αν έπρεπε να πληρώσουμε κριτές, βενζίνες, υπευθύνους δεν θα κάναμε τους αγώνες αλλά όλοι βάζαμε τα έξοδα από την τσέπη μας γιατί γουστάραμε όλη την φάση.
Αν γουστάρετε να κάνουμε αγώνα χωρίς κέρδος προσωπικό , ελάτε να τον κάνουμε θα αφήσει ιστορία . το μήνυμα απευθύνετε στους χωμάτινους του φόρουμ με εμπειρία και ο αγώνας για τους νεοφώτιστους τι λέτε?:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Φίλε marios8 δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, το κόστος έχει ανέβει γιατί τα έξοδα είναι πολλά και οι χορηγίες μικρές.
Ολα αυτά τα καταλαβαίνω. Η ένσταση μου είναι όχι στα έξοδα του αγώνα αλλα στο επίπεδο της διοργάνωσης.
Δύσκολα βρίσκεις αγωνιζόμεους που να είναι ικανοποιημένοι.
Προσωπικά προτιμώ να πληρώσω κάποια χρήματα παρα πάνω αλλα να ανέβει το οργανωτικό επίπεδο .
Γι αυτό και αν πρόσεξες έγραψα "θέλει να βάλει όσα περισσότερα μπορεί στην τσέπη προσφέροντας όσο το δυνατόν λιγότερα" . :beer: :beer: :wave2:
taxydromos
19/11/2007, 15:25
εγω ειμαι μεσα για οποιαδηποτε βοηθεια,πιστευω και πολλοι αλλοι εδω μεσα...:beer:
Ολα αυτά τα καταλαβαίνω. Η ένσταση μου είναι όχι στα έξοδα του αγώνα αλλα στο επίπεδο της διοργάνωσης.
Δύσκολα βρίσκεις αγωνιζόμεους που να είναι ικανοποιημένοι.
Προσωπικά προτιμώ να πληρώσω κάποια χρήματα παρα πάνω αλλα να ανέβει το οργανωτικό επίπεδο .
Γι αυτό και αν πρόσεξες έγραψα "θέλει να βάλει όσα περισσότερα μπορεί στην τσέπη προσφέροντας όσο το δυνατόν λιγότερα" . :beer: :beer: :wave2: Για την πρόταση τι λες , ψήνεσαι ?
Αν γουστάρετε να κάνουμε αγώνα χωρίς κέρδος προσωπικό , ελάτε να τον κάνουμε θα αφήσει ιστορία . το μήνυμα απευθύνετε στους χωμάτινους του φόρουμ με εμπειρία και ο αγώνας για τους νεοφώτιστους τι λέτε?
Για την πρόταση τι λες , ψήνεσαι ?
Για να μην σου λέω φανφάρες , οι υποχρεώσεις μου είναι τέτοιες που δεν μου δίνουν ελεύθερο χρόνο.
Βέβαια όπου μπορώ θα βοηθήσω (ΣΕΔ - χρονόμετρα - σκούπα κτλ)
Πάντως έτσι όπως παρουσίασες τους αγώνες gatulis (στους οποίους δεν ήξερα τι παιζόταν:blush: ) είναι αυτό ακριβώς που λέει ο Ιατροδικαστής. Και σε έναν τετοιο αγώνα η καλύτερη θέση είναι του αγωνιζόμενου :wacko:
taxydromos
19/11/2007, 15:45
Για να μην σου λέω φανφάρες , οι υποχρεώσεις μου είναι τέτοιες που δεν μου δίνουν ελεύθερο χρόνο.
Βέβαια όπου μπορώ θα βοηθήσω (ΣΕΔ - χρονόμετρα - σκούπα κτλ)
Πάντως έτσι όπως παρουσίασες τους αγώνες gatulis (στους οποίους δεν ήξερα τι παιζόταν:blush: ) είναι αυτό ακριβώς που λέει ο Ιατροδικαστής. Και σε έναν τετοιο αγώνα η καλύτερη θέση είναι του αγωνιζόμενου :wacko:
ναι σωστα μαριε...ολοι σχεδον θα τρεξουμε και οσοι δεν θελουν καθονται στα ΣΕΔ..
αλλα μπορουμε να χαραξουμε την διαδρομη και εσυ ξερεις πολλα μονοπατια!:wave2:
Να συμπληρώσω στη πρόταση του iatrodikastis έρχομαι με τα μπούνια μονό αν είναι για εθελοντική εργασία με σκοπό να κάνουμε έναν αγώνα που θα είναι γιορτή. Σωμάτιο για σφραγίδα θα βρούμε 100% και για εξοπλισμό ( δεν είναι σίγουρο αλλά θα το παλέψω ) έχουμε άκρη να μας βγει τσάμπα.
Α) iatrodikastis
Β) marulis
Γ) taxydromos
Δ) marios8
E) ......:smokin:
Πάντως έτσι όπως παρουσίασες τους αγώνες gatulis (στους οποίους δεν ήξερα τι παιζόταν ) είναι αυτό ακριβώς που λέει ο Ιατροδικαστής. Και σε έναν τετοιο αγώνα η καλύτερη θέση είναι του αγωνιζόμενου Επειδή εγώ είμαι από μέσα και ίσως τα παραλέω αν ξέρεις κάποιον που έτρεχε ρώτα να σου πει :wave2:
Φίλε μιας και γνωρίζω καλύτερα από τους προλαλήσαντες για το gatulis, δεν έχει καμία σχέση με το attika .
Ξεκίνησε με την λογική να βάλει ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αγώνες στη λογική του εντουρο.
Η διαδρομή είχε δυσκολίες αλλά ήταν μικρή με χαλαρούς χρόνους
Οι ειδικές ήταν δυο, μια εντουρο μια κρος καντρι , μικρής διάρκειας ( 1500 μέτρα ) όχι της τάξης των 4000 μέτρων που για έναν άπειρο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να είναι 6-7 λεπτά στην τσίτα.
Τα έξοδα για τον αναβάτη τα κρατούσαμε όσο πιο χαμηλά γινόταν και μπορούσε να τρέξει ο οποιοσδήποτε .
Πιστεύω πως το attika είναι ανάμεσα από το gatulis και το πανελλήνιο.
Αν σκεφτείς σοβαρά να πραγματοποίησης έναν τέτοιο αγώνα και θες πληροφορίες ή και βοήθεια στύλε ΠΜ . να σε προειδοποιήσω πως το εντουρο είναι ο δυσκολότερος αγώνας από διοργάνωση, και ο πιο πολυέξοδος.
Για το gatulis στην τερατουρα ο STOYBI έγραψε ότι τερμάτισαν 24, αυτό έγινε λόγο απίστευτων καιρικών συνθηκών
Είναι όμως πολύ δύσκολο και με μεγάλο ρίσκο ένας αγώνας ακόμα μέσα σε δυο διοργανώτριες αρχές. Οι χωμάτινοι αγώνες είναι περισσότεροι από τους αγωνιζόμενους. :lol:
H διαδρομες στον γατουλη ηταν 2 κυκλοι των 50-60 χιλμ... Σε βαθμο δυσκολιας σε συγκριση με το αττικα δεν ειχε καμμια απολυτος διαφορα..... Με εξαιρεση το Σοφικο ( μαλλον λογο και παλι καιρικων συνθηκων)....
Οι αγωνες του γατουλη ( μιλαω για Αυλωνα --- Γραματικο ) ηταν ακριβως ιδια κομματια που χρησιμοποιουταν στα παλια πανελληνια εντουρο ( και πιστεψε με αρκετα πιο τεχνικα και ωραια απο Μαλακασα -Λαυριο του Αττικα....)
Οποτε συμφωνουμε μονο ως το μηκος των ειδικων διαδρομων και στο.... για νεους αναβατες καθως ειχε θεσπιστει το απαγορευτικο συμμετοχης στους ανω των 35 χρονων αγωνιζομενους.....
Μιλαω απλα και μονο ως αγωνιζομενος και στις δυο διοργανωσεις χωρις καμμια διαθεση αντιπαραθεσης....
Αλλωστε οτι και να κανετε εγω μεσα ειμαι !!! :D
H διαδρομες στον γατουλη ηταν 2 κυκλοι των 50-60 χιλμ... Σε βαθμο δυσκολιας σε συγκριση με το αττικα δεν ειχε καμμια απολυτος διαφορα..... Με εξαιρεση το Σοφικο ( μαλλον λογο και παλι καιρικων συνθηκων)....
Οι αγωνες του γατουλη ( μιλαω για Αυλωνα --- Γραματικο ) ηταν ακριβως ιδια κομματια που χρησιμοποιουταν στα παλια πανελληνια εντουρο ( και πιστεψε με αρκετα πιο τεχνικα και ωραια απο Μαλακασα -Λαυριο του Αττικα....)
Οποτε συμφωνουμε μονο ως το μηκος των ειδικων διαδρομων και στο.... για νεους αναβατες καθως ειχε θεσπιστει το απαγορευτικο συμμετοχης στους ανω των 35 χρονων αγωνιζομενους.....
Μιλαω απλα και μονο ως αγωνιζομενος και στις δυο διοργανωσεις χωρις καμμια διαθεση αντιπαραθεσης....
Αλλωστε οτι και να κανετε εγω μεσα ειμαι !!! :D
:wave2: Δεν διαφωνούμε, εννοείτε δεν ήταν διαδρομή για μη εντουρο μηχανές . είχε αρκετές δυσκολίες και μερικά κομμάτια ήταν παλούκια αλλά με ποιο χαλαρούς χρόνους νομίζω.
Η διαφορά με το αττικα στο σύνολο του αγώνα είναι ένα σκαλί πάνω. Δεν είπα ότι ήταν και βόλτα. :wave2:
Μάλιστα σε συζήτηση με ένα παιδί που έτρεχε και πανελλήνιο μου είχε πει πως από διαδρομές είχαμε δυσκολότερες από μερικούς αγώνες που ήταν όλο φλαταδουρα.:yuck:
iatrodikastis
19/11/2007, 17:09
Marulis,
πάρε με τηλεφωνάκι,6944552997 Πέτρος.;)
Το 08 είναι κοντά.
Δεν διαφωνούμε, εννοείτε δεν ήταν διαδρομή για μη εντουρο μηχανές . είχε αρκετές δυσκολίες και μερικά κομμάτια ήταν παλούκια αλλά με ποιο χαλαρούς χρόνους νομίζω.
Η διαφορά με το αττικα στο σύνολο του αγώνα είναι ένα σκαλί πάνω. Δεν είπα ότι ήταν και βόλτα. :wave2:
Μάλιστα σε συζήτηση με ένα παιδί που έτρεχε και πανελλήνιο μου είχε πει πως από διαδρομές είχαμε δυσκολότερες από μερικούς αγώνες που ήταν όλο φλαταδουρα.:yuck:
Ουτε συμφωνουμε πουθενα αλλα δεν εχει σημασια..... :)
αν ξέρεις κάποιον που έτρεχε ρώτα να σου πει :wave2:
Ξέρω τον καλύτερο :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τον STOYBI :cool:
Ξέρω τον καλύτερο :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τον STOYBI :cool:
Ωχου..... με τσακισες τωρα.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Ουτε συμφωνουμε πουθενα αλλα δεν εχει σημασια..... :)
:wave2: :confused: :confused: :confused:
Δεν διαφωνούμε, εννοείτε δεν ήταν διαδρομή για μη εντουρο μηχανές . είχε αρκετές δυσκολίες και μερικά κομμάτια ήταν παλούκια αλλά με ποιο χαλαρούς χρόνους νομίζω.
Σιγουρα δεν ηταν διαδρομη για μη εντουρο μηχανες αλλιως δεν θα ηταν αγωνες εντουρο..... :rolleyes:
Με ποιους χαλαρους χρονους απο το Αττικα .....???? Για να μην ειμαι απολυτος θα πω οτι ειχαν μικρες διαφορες ( με πιο ευκολες απλες ομως να τις εχει το αττικα..)
Πρωταθληματικους εκεινη την χρονια... Σκουπισα αρκετους απο Λαμια μεχρι Καλαβρυτα.....
Αγωνα με φλαταδουρες που να σου κανουν εως πολυ ασχημη εντυπωση δεν βρηκα......
Κατα τα αλλα... Η βασικη διαφορα μας ειναι αυτη ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis Φίλε μιας και γνωρίζω καλύτερα από τους προλαλήσαντες για το gatulis, δεν έχει καμία σχέση με το attika .
Οι αγωνες mini enduro που λετε να διοργανωσετε καλα ειναι να μην συγκρινονται με gatulis VS αττικα μιας και μιλαμε για ιδιες ακριβως διοργανωσεις.....
Και ενω στην ουσια πραγματικα μιλατε για κατι πιο ξεκουραστο και απλο ειναι κριμα να δινετε η οποια λανθασμενη εντυπωση ........
Κουβαρας 2003
112453
Κουβαρας 2.... :wave2:
112456
geotriada
19/11/2007, 21:56
Eγω οταν εθιξα το θεμα σε αλλο thred δεν μιλησα για γατουλις ,μιλησα για TR με σημανση και μια ειδικη 2χιλμ/. επισης τα γατουλις εχουν ιστορια 15χρονων αυτα που ζησατε εσεις ηταν τα 2 τελευταια, αναρωτηθητε γιατι δεν υπηρχε συνεχεια. τελος φιλε stubi τι τον εχεις τον Σταθουλια
Eγω οταν εθιξα το θεμα σε αλλο thred δεν μιλησα για γατουλις ,μιλησα για TR με σημανση και μια ειδικη 2χιλμ/. επισης τα γατουλις εχουν ιστορια 15χρονων αυτα που ζησατε εσεις ηταν τα 2 τελευταια, αναρωτηθητε γιατι δεν υπηρχε συνεχεια. τελος φιλε stubi τι τον εχεις τον Σταθουλια
Αφου συνεχιζεις να εισαι εριστικος να σου πω για να μαθεις οτι..... Αφου μιλας για TR με σημανση αρα μιλας μονο για εντουρο......... Ευκολο η δυσκολο ....Μονο για εντουρο μιλας......:rolleyes: Τωρα η εισαι παντελως ασχετος η εχεις κατι αλλο το νου
σου....... :sick:
Τα Γατουλις εχουν ιστορια μολις δυο χρονων... Αν μπορεις να μου πεις ποτε εγιναν τα υπολοιπα 13 πραγματικα θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω.........
Κατα τα αλλα..... Δεν ξερω κανεναν Σταθουλια .....Αν μπορεις να μου εξηγησεις τον λογο που κατα την γνωμη σου πρεπει να τον εχω κατι ??? :confused:
DimChios
19/11/2007, 23:08
τελικα αυτο που σκεφτομουν και κωλωνα να πω γιατι θα ηταν μαλλον μαλακια, το προτεινε ο marulis!
:D
Μεσα φιλε, δεν ηξερα οτι μπορει μια παρεα να "διοργανωσει" αγωνα και τα συναφη!
Αφου εχεις εμπειρια...προχωρα, εγω μαζι σου σε βοηθεια και ασφαλως και συμμετοχη!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Γεια σας.
Πρώτο μου post στο forum.
Διαβάζοντας την συζητηση αυτή βλέπω τα ίδια πράγματα να επαναλαμβάνονται.
Οπότε για να συμμαζευτούν όλα θα γράψω τι έχω καταλάβει.
Πάμε λοιπόν:
TR=Αγώνας με πλοήγηση (πιοπ πολύ πλοήγηση και λιγότερο enduro)
Enduro=αγώνας (περίπου 200χλμ) με σημαδεμένη κυκλική διαδρομή και ειδικές (4χλμ)
enduro sprint= αγώνας enduro σε πίστα λίγων χιλιομέτρων με χρονομέτρηση
αυτό που προτείνετε
Αγώνας enduro 60 χλμ με μία ή δύο ειδικές μικρού μήκους (το πολύ 2 χλμ).
μιλάμε πάντα για γενικές κατηγορίες και διαχωρισμοί τύπου ATTICA, πανελλήνιο κ.λ.π νομίζω δεν έχουν καμία άλλη σημασία εκτός από την οικονομική, που προσωπικά δεν με αφορά.
Πάμε καλά ως εδώ???
dirtbird
19/11/2007, 23:27
:nono: :nono:
Τα trail rides έχουν πολύ παραπάνω χρόνια παρουσία
Το ξέρω γιατί παρότι έχω τρέξει μόνο σε 2, το πρώτο ήταν στην Ψάθα το 88 και το δεύτερο καπου προς τα εκεί (σιγά μη θυμάμαι) το 90.
Ο πυρήνας της διοργάνωσης ήταν ο γνωστός (Μπενάκης, Σανταμούρης, Γκρέτσης και οι υπόλοιποι του Gatoulis, δεν θυμάμαι εάν ήταν ο Κωστάκης παρών - έτσι και αλλιώς πιτσιρικάς ήμουν τότε).
Επίσης φίλε Γιώργο, καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο δεικτικός, μερικοί από εδώ είμαστε από αρκετά έως πολύ παλαιοί στο χώρο (πιθανόν παλαιότεροι από σένα).
ΣΗΜ: εγώ τον Σταθούλια τον έχω γνωρίσει λόγω της συμμετοχής μου στο ΑΤΤΙΚΑ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι πάλι καλά που είναι και αυτός και έχουμε καποιους αξιοπρεπέστατους αγώνες μέσου έως χαμηλού (για τον αγωνιζόμενο) κόστους, που συνήθως είναι μέσης έως υψηλής δυσκολίας.
Τα όποια συμπλεγματικά του στυλ 'τι τον έχεις', δεν ταιριάζουν στο χώρο των αναβατών (τουλάχιστον στο κλίμα της παρέας και του πειράγματος του 'εδώ' φόρουμ).
Αν σε παρεξήγησα, δέξου προκαταβολικά τη συγγνώμη μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από whowho
Γεια σας.
Πρώτο μου post στο forum.
Διαβάζοντας την συζητηση αυτή βλέπω τα ίδια πράγματα να επαναλαμβάνονται.
Οπότε για να συμμαζευτούν όλα θα γράψω τι έχω καταλάβει.
Πάμε λοιπόν:
TR=Αγώνας με πλοήγηση (πιοπ πολύ πλοήγηση και λιγότερο enduro)
Enduro=αγώνας (περίπου 200χλμ) με σημαδεμένη κυκλική διαδρομή και ειδικές (4χλμ)
enduro sprint= αγώνας enduro σε πίστα λίγων χιλιομέτρων με χρονομέτρηση
αυτό που προτείνετε
Αγώνας enduro 60 χλμ με μία ή δύο ειδικές μικρού μήκους (το πολύ 2 χλμ).
μιλάμε πάντα για γενικές κατηγορίες και διαχωρισμοί τύπου ATTICA, πανελλήνιο κ.λ.π νομίζω δεν έχουν καμία άλλη σημασία εκτός από την οικονομική, που προσωπικά δεν με αφορά.
Πάμε καλά ως εδώ???
Τα πιάνεις εύκολα. :lol:
Και να μην θέλεις φίλε zubitos μετά από πέντε σελίδες επανάληψη τα μαθαίνεις. :cool: :cool:
Ρε παιδιά πως καταφέραμε μια τόσο ωραία ιδέα να την πάμε στην κόντρα δεν το κατάλαβα.
Για να βάλω λίγο τα πράγματα στην θέση τους δεν είπα ποτέ ότι τα αττικα δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Ισα ισα είναι απαραίτητα και ευτυχώς που υπάρχει και ο Βασίλης όσο αντέχει ακόμα να τα πραγματοποιεί
Με τον Βασίλη τον Σταθουλια είμαστε φίλοι και ότι κάνει το κάνει με αγάπη και επειδή το γουστάρει αλλά έχει δύσκολο έργο και ίσως αυτό επιβαρύνει τους αγωνιζομένους. Επίσης όποτε έχει αγώνα προσπαθώ να είμαι παρών για να βοηθήσω όσο μπορώ.
Η ιδέα ήταν να γίνει ένας αγώνας ευκολότερος από τα αττικα ώστε να μπορέσουν να τρέξουν όσοι δεν έχουν εμπειρία στο χώρο. Αν αυτό είναι κακό πάω πάσο.
Έχω στεναχωρηθεί και δεν ξέρω τι άλλο να γράψω
:sad: :sad: :sad:
iatrodikastis
20/11/2007, 00:30
Oι συγκρίσεις γίνονται γιά να καταλάβουμε τι αγώνα προτείνω.
Προς θεού όχι γιά να ακουστούν ονόματα.
Ας το κρατήσουμε στο θέμα "mini enduro",πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοώ με τον όρο.
Τώρα άς προχωρήσουμε σε προτάσεις γιά την οργάνωση.
Σε συζήτηση που είχα με τον marulis,ένας τέτοιος αγώνας είναι εφικτός και μπορεί να οργανωθεί.
:sun: :sun: :sun: :sun:
συμμετοχές που δηλώνουμε? :lol:
geotriada
20/11/2007, 07:56
o σκοπος μου δεν ειναι να δημιουργισω ενταση, ουτε να θιξω καποιους, ολοι αγαπαμε το ιδιο πραγμα. για το att θα πω λιγα και τελος, ο Σταθουλιας ειχε καλο σκοπο , ομως καπου δεν του βγηκε ,ειτε οικονομικα , ειτε οργανοτικα ,ειτε δεν ξερω τι αλλο. το αποτελεσμα να προδοσει τον κοσμο που τον στηριξε. δεν μπορεις να λες στην αρχικη ανακοινωση ελατε να τρεξετε αγωνες ευκολους και φθηνους στην Αττικη και να καταληξουμε στο Σοφικο. τι κακο εκανε θα σας πω ,2 παραδειγματα . εχω δυο φιλους νεους που ξεκινησαν με κεφι ,ο ενας εσπασε το χερι του την Θηβα και ο αλλος το μηχανακι του στο Σοφικο ,και οι 2 εγκατελειψαν το εντουρο γενικα. Τελος το μινι εντουρο που λεμε , ειναι για να ερθουν κυριως ΝΕΟΙ στον χορο και να μεινουν ,δεν ειναι για να βολευτουμε οι παλιοι και να παρουμε κανενα κυπελακι ισως, ελπιζω να μην εθιξα κανενα μιλαω καλοπροεραιτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
συμμετοχές που δηλώνουμε? :lol:
:a013: χαχαχα! σωστός!
πάντως κι εγώ μέσα, σε όλη την φάση...είμαι νεούδι και θέλω κάτι πιο εύκολο :p
o σκοπος μου δεν ειναι να δημιουργισω ενταση, ουτε να θιξω καποιους, ολοι αγαπαμε το ιδιο πραγμα. για το att θα πω λιγα και τελος, ο Σταθουλιας ειχε καλο σκοπο , ομως καπου δεν του βγηκε ,ειτε οικονομικα , ειτε οργανοτικα ,ειτε δεν ξερω τι αλλο. το αποτελεσμα να προδοσει τον κοσμο που τον στηριξε. δεν μπορεις να λες στην αρχικη ανακοινωση ελατε να τρεξετε αγωνες ευκολους και φθηνους στην Αττικη και να καταληξουμε στο Σοφικο. τι κακο εκανε θα σας πω ,2 παραδειγματα . εχω δυο φιλους νεους που ξεκινησαν με κεφι ,ο ενας εσπασε το χερι του την Θηβα και ο αλλος το μηχανακι του στο Σοφικο ,και οι 2 εγκατελειψαν το εντουρο γενικα. Τελος το μινι εντουρο που λεμε , ειναι για να ερθουν κυριως ΝΕΟΙ στον χορο και να μεινουν ,δεν ειναι για να βολευτουμε οι παλιοι και να παρουμε κανενα κυπελακι ισως, ελπιζω να μην εθιξα κανενα μιλαω καλοπροεραιτα
Mα όταν τρέχεις σε ένα αγώνα μεσα στο πρόγραμμα είναι και οι τραυματισμοί και οι ζημιές. Αλλιώς δεν είναι αγώνας. Δεν είναι κριτήριο αυτό να εγκαταλήψεις το εντούρο. Κάνεις και εντούρο στο βουνό τα ΣΚ. Για να εγκαταλήψεις τους αγώνες τα χρήματα π.χ είναι λογικότατος λόγος.
Αν βρείς να τρέξεις αγώνα χωρίς δυσκολία ή ρίσκο μόνο αγώνας δεν είναι.
Το ποσοστό τερματισμού πάντως στο Αττικα είναι πολύ αισιόδξο.
Το μίνι εντούρο που αναφέρεται ο Πέτρος έχει να κάνει με τη διάρκεια πιστεύω και τα λογικά πλαίσια απλών διαδρομών που δεν θα αποθαρρύνουν τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.
Ρε παιδιά πως καταφέραμε μια τόσο ωραία ιδέα να την πάμε στην κόντρα δεν το κατάλαβα.
Η ιδέα ήταν να γίνει ένας αγώνας ευκολότερος από τα αττικα ώστε να μπορέσουν να τρέξουν όσοι δεν έχουν εμπειρία στο χώρο. Αν αυτό είναι κακό πάω πάσο.
Έχω στεναχωρηθεί και δεν ξέρω τι άλλο να γράψω
:sad: :sad: :sad:
Δεν νομιζω οτι γραφτηκε κατι τρομερο για να στεναχωρηθεις........:rolleyes:
Και φυσικα κανενας οργανωτης δεν μπορει να εχει ευθυνη για τον οποιο αγωνιζομενο που θα σπασει χερι η μηχανακι ( οι ευθυνες για καθε οργανωτη αρχιζουν μετα το ατυχημα και εχουν να κανουν ως με τα αντανακλαστικα της οργανωσης για αμμεση βοηθεια.......) Απο εκει και περα μεγαλα παιδια ειμαστε.....
Κατα τα αλλα φυσικα και δεν ειναι κακη ιδεα ο τυπος αγωνα που σκεφθηκατε, και πιστευω προσωπικα οτι θα εχει επιτυχια αν την χειριστουν οργανωτες ( οποιοι και αν ειναι αυτοι) με σοβαροτητα στην οργανωση τους και σεβασμο σε ολους τους εμπλεκομενους ( αμμεσα η εμμεσα) στον αγωνα που θα διοργανωσουν......
iatrodikastis
20/11/2007, 16:43
Ενα κακό υπάρχει στο όλο εγχείρημα.
Θέλω νάμαι αγωνιζόμενος και όχι οργανωτής.
:lol:
Γίνεται αυτό?
Μπορώ να αναλάβω πολλά πράγματα στην διωργάνωση,άμα δεν ξέρω την διαδρομή γίνεται να τρέξω?
Ενα κακό υπάρχει στο όλο εγχείρημα.
Θέλω νάμαι αγωνιζόμενος και όχι οργανωτής.
:lol:
Γίνεται αυτό?
Μπορώ να αναλάβω πολλά πράγματα στην διωργάνωση,άμα δεν ξέρω την διαδρομή γίνεται να τρέξω?
αν δεν ασχοληθείς καθόλου με την διαδρομή, γιατί όχι. :confused: Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να στηθεί ένας αγώνας (άδειες, χορηγίες κ.λ.π).
την διαδρομή θα μπορούσαν να την στήσουν 3-4 άτομα που γνωρίζουν και θα θυσιασουν την συμμετοχή τους για αυτό. Και με την προοπτική ότι θα γίνουν και άλλοι αγώνες αργότερα αλλάζουμε. Έτσι ώστε αυτοί που δεν τρέχαν να τρέξουν και οι υπόλοιποι να σχεδιάσουν την διαδρομή.
Αν είναι στα σχέδια να γίνει σύντομα (πριν το Πάσχα), μέσα και εγώ σε ότι χρειαστεί. Μετά το πιο πιθανόν είναι να λείπω στο εξωτερικό:( :
Αρχικά δημιουργήθηκε από whowho
:
Στον πρώτο αγώνα (πριν το Πάσχα) θα βγάλεις την διαδρομή.
Στον 2ο αγώνα (μετά το Πάσχα) θα τρέξεις κανονικότατα :smokin:
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Κατηγορία για "εξάρια" θα υπάρχει ??? :winka:
Στον πρώτο αγώνα (πριν το Πάσχα) θα βγάλεις την διαδρομή.
Στον 2ο αγώνα (μετά το Πάσχα) θα τρέξεις κανονικότατα :smokin:
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Στον πρώτο αγώνα θα πάρω την πρωτιά, γιατί στον δεύτερο θα λείπω μάλλον :D :D
taxydromos
20/11/2007, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κατηγορία για "εξάρια" θα υπάρχει ??? :winka:
σαφως και θα υπαρχει.......οπως και για τα αυτοματα...
Τι έγινε τελικά με το θέμα???
Καμιά εξέλιξη???
dirtbird
22/11/2007, 05:41
σαφως και θα υπαρχει.......οπως και για τα αυτοματα...
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το -(π)απάκι....:rolleyes: :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το -(π)απάκι....:rolleyes: :rolleyes:
το απάκι είναι γαμάτος μεζές!!! :lol: :rotflmao: :lol:
geotriada
22/11/2007, 12:41
εξεληξεις για το θεμα μινι εντουρο την κυριακη στου atart , να ειστε εκει να τα πουμε απο κοντα
εξεληξεις για το θεμα μινι εντουρο την κυριακη στου atart , να ειστε εκει να τα πουμε απο κοντα Επειδή για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσω να έρθω , να ξέρετε πως είμαι μαζί σας και ότι αποφασίσετε θα το στηρίξω όσο μπορώ .
Aν παρ’ όλα αυτά πάει κάποιος με τουτου ( που δεν το νομίζω) και θέλει να με κουβαλήσει ας στείλει ΠΜ
iatrodikastis
22/11/2007, 18:39
Επειδή για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσω να έρθω , να ξέρετε πως είμαι μαζί σας και ότι αποφασίσετε θα το στηρίξω όσο μπορώ .
Aν παρ’ όλα αυτά πάει κάποιος με τουτου ( που δεν το νομίζω) και θέλει να με κουβαλήσει ας στείλει ΠΜ
Με αυτοκίνητο θα πάω.
Αν θέλεις νάρθεις πάρε με τηλεφωνάκι.6944552997.
Υ.Γ.Δεν σε πειράζει που θα σέρνω και το τρέιλερ με το ktm?:rotflmao:
iatrodikastis
22/11/2007, 18:42
εξεληξεις για το θεμα μινι εντουρο την κυριακη στου atart , να ειστε εκει να τα πουμε απο κοντα
Ποιός θάσαι?Τι θα κρατάς να σε γνωρίσω?:lol:
Εγώ θάχω το μοναδικό ktm 200 exc με άσπρη ουρά.:sun:
Άμα θελήσετε και τίποτε κριτές, αλ(η)τάρχες και τα συναφή, ρίξτε κανένα τηλέφωνο !!! :winka:
geotriada
22/11/2007, 18:55
ιατρο σε ξερω εγω και θα σε βρω, επισης θα ειναι μαζι μου και γνωστος παραγοντας του χωρου λεμεεεεε