View Full Version : κρανος Shark......
stratosZX10
18/11/2007, 11:33
καλημερα σε ολους.
θα ηθελα να ρωτησω κατι...
προσφατα αγορασα ενα κρανος της shark το rsi, επειδη εχω μικρο κεφαλι δοκιμασα το μεγεθος
small το οποιο ομως ηταν λιγο χαλαρο στο κεφαλι μου, μετα δοκιμασα το extra small το οποιο
ηταν οσο σφιχτο πρεπει αλλα λιγο παραπανω, και θελω να ρωτησω αν προκειται φορωντας το συνεχεια να ανοιξει λιγοοοο ακομα οχι πολυ?
δεν εχω και το τρελο προβλημα αλλα ενα τσικ ακομα θα το ηθελα....
ευχαριστω εκ των προτερων!
112279
stratosZX10
18/11/2007, 11:33
και αλλη μια
112280
Λίίίίίίγο ακόμα θα ανοίξει στο μέτωπο...
Στα μάγουλα λίγο περισσότερο...
:wave2:
κοιτα μην ανησυχεις θ ανοιξει σιγουρα και στο μετωπο στα μαγουλα αλλα μετα απο καμια βδομαδα συνεχους χρησης...
το ιδιο ακριβως "προβλημα" ειχα και εγω με το shoei μου αλλα σε μια βδομαδα ηταν γαντι στη κεφαλα μου χωρις να με πιεζει καθολου..:winka: :wave2:
crewdriver
18/11/2007, 11:44
εναλλακτικα(αν δεν σου ανοιξει οσο πρεπει αν και θελεις ελαχιστο "χωρο" ακομη οποτε εισαι οκ),μπορεις να βαλεις λεπτοτερη εσωτερικη επενδυση...
μισο ρε παιδια.το παλικαρι δε μας ειπε που τον σφιγγει το κρανος.στο μετωπο η στα μαγουλα ???
@McGyver :+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μισο ρε παιδια.το παλικαρι δε μας ειπε που τον σφιγγει το κρανος.στο μετωπο η στα μαγουλα ???
@McGyver :+1
εμενα παντως με εσφιγγε λιγααακι και στο μετωπο αλλα τωρα εχει ανοιξει και εκει...:winka: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
εμενα παντως με εσφιγγε λιγααακι και στο μετωπο αλλα τωρα εχει ανοιξει και εκει...:winka: :wave2:
για αυτο εβαλα +1 στον θωμα.:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για αυτο εβαλα +1 στον θωμα.:winka:
Πολυ μιλας, αραξε στα κυβικα σου!!!!!:lol: :rotflmao: :D :p :cool: :sun: :wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Πολυ μιλας, αραξε στα κυβικα σου!!!!!:lol: :rotflmao: :D :p :cool: :sun: :wave2: :beer:
στα 600???δε με φτανουνε βρε πουλιιιι μου!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
stratosZX10
18/11/2007, 17:43
στο μετωπο νιωθω λιγο να με σφιγγει.....
στα μαγουλα ειναι φυσιολογικο πιστευω να σε σφιγγει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
στο μετωπο νιωθω λιγο να με σφιγγει.....
στα μαγουλα ειναι φυσιολογικο πιστευω να σε σφιγγει...
στα μαγουλα πρεπει να σε σφιγγει γιατι διαφορετικα θα παιζει.
για το μετωπο,πιστευω οτι οπως ειπε και ο McGyver λιιιιιιιγο θα ανοιξει.:wave2:
zuki1000k5
18/11/2007, 21:22
Flie alex k go Shark exo kai auto pou exo na sou po einai oti mallon ekanes lathos sto noumero...An se sfigei polu sto metopo dn nomizo na anoiksei toso oste na se kanei na niotheis aneta...Mporei na kano lathos alla mias k zitises tin gnomi mas...:winka:
stratosZX10
18/11/2007, 21:52
με σφιγγει οχι τοσο οσο να μην αντεχεται αλλα μιλαω οτι το φορεσα μονο μια φορα..
επισης το αμεσως μεγαλυτερο νουμερο ηταν σχετικα χαλαρο, και επειδη
παω και σερρες και τρεχω σκεφτηκα οτι οταν πιεζει ο αερας ειναι που το χρειαζεσαι να ειναι
λιγο πιο σφιχτο γιατι εκει καταλαβαινεις καλυτερα.
ειχα ενα κρανος της nova και στα πολλα χιλιομετρα και στα εντονα φρεναρισματα το κρανος ηταν
βαρκα στο γυαλο.
θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει λιγο αλλιως θα δω τι θα κανω,καμια πατεντα ισως????
zuki1000k5
18/11/2007, 22:28
Ego pantos otan piga na paro to diko mou Shark dokimasa to small kai itan mia xara alla enniotha oti xreiazomoun to x-small alla molis to dokimasa k auto dn mou empaine me tipota!!Opos katalavaineis kateliksa sto small k mexri tora eimai poli euxaristimenos...To mono kako einai me tin zelatina i opoia xalarose poli sto anoikse-kleise se sxetika grigoro diastima (2-3 mines).Auto pou prepei na kaneis tora einai na foras suxna to kranaki oste na deis an tha anoiksei...upomoni diladi...:beer: :cool:
κανε υπομονη..
φορεσε το καμια βδομαδα..
:beer:
stratosZX10
21/11/2007, 15:00
οντως μετα απο μια βδομαδα που το φοραγα συνεχεια (ακομα και μεσα στο σπιτι)
κατι εγινε και αρχιζω να νιωθω ανετα τωρα!
Ωραίος, ησύχασες! :beer:
ΥΓ
Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
(ακομα και μεσα στο σπιτι)
:cry: :rotflmao: