View Full Version : fazer78 vs fazerS2
Αυτή τη βδομάδα σκέφτομαι να κλείσω το fazer αυτό που τελικά με προβληματίζει είναι οι πολλές εκδόσεις του το ερώτημα μου είναι να πάρω το απλό με τα 78 άλογα δεδομένου οτι το μηχανάκι δεν θα το χρησιμοποιήσω για πίστα ούτε είμαι γκαζοφονιάς για να το τελικιάζω θα το χρησιμοποιήσω για την πόλη και για μικρά ταξιδάκια διπλός ή το s2 στην τιμή του S2 παίρνεις το απλό με abs όσοι έχουν το απλό με τα 78 άλογα μπορούν να πουν τις εντυπώσεις τους. Για να πω την αλήθεια σε μικρό test drive που έκανα και τα δύο μοντέλα δεν είδα μεγάλες διαφορές πιστεύω οτι δεν έχουν μεγάλες διαφορές και αυτές που έχουν μπορείς να τις ανακαλύψεις μόνο στην πίστα και όχι τόσο στον δρόμο. Περιμένω τις απόψεις σας
Band(age)it
19/11/2007, 10:34
Προσωπικη μου αποψη ειναι πως η εκδοση με τα 78 αλογα ειναι κοροιδια καθως μιλαμε ουσιαστικα για 2 ιδια μηχανακια...(συγνωμη μηχανες εννοω)
Ουτε τα 98 ουτε τα 78 αλογα δεν προκειται να σε κανουν αρχοντα στην πιστα καθως δεν ειναι αυτος ο στοχος του γυμνου fazer.
Τοτε γιατι να παρεις το 98αρι θα μου πεις...
Γιατι ο κοσμος μετα απο καποιο καιρο συμβιωσης με τη μηχανη του θελει κι αλλο γκαζι..και θα ειναι κριμα να μην το εχεις δεδομενης της μικρης χρηματικης διαφορας των 2 μοντελων..και πιο ανετα θα σε ταξιδεψει ΚΑΙ θα εχεις πολυ καλυτερη μεταπωληση στο μελλον...
Καλοταξιδος :wave2:
Φιλε Auris extraordinaire :lol:
MHN κανεις το λαθος και παρεις την εκδοση με τα 78 αλογα(που ειναι 65 στον τροχο)
Εκτος απο το οτι θα κλαις τα λεφτα σου σε λιγο καιρο, δεν θα μπορεις και να το πουλησεις γιατι κανεις δεν θελει fazer 600 των 65 ιππων
Eως ποτε οι marketing managers των εταιριων θα ειναι ΤΟΣΟ ασχετοι ωστε να βγαζουν τετοια μοντελα στην αγορα?
Η διαφορα με το S2 ειναι μικρη αν υπολογισεις δυναμη/φρενα/ψαλιδι/αισθητικη κ.α.
Το fazer 600 s2 εχει λογικη τιμη
Το fazer 600 78hp ειναι ΑΚΡΙΒΟ για αυτα που προσφερει, καλυτερα παρε bandit 650
Band(age)it
19/11/2007, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Το fazer 600 78hp ειναι ΑΚΡΙΒΟ για αυτα που προσφερει, καλυτερα παρε bandit 650
Μην παρεις bandit 650 :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Προσωπικη μου αποψη ειναι πως η εκδοση με τα 78 αλογα ειναι κοροιδια καθως μιλαμε ουσιαστικα για 2 ιδια μηχανακια...(συγνωμη μηχανες εννοω)
Ουτε τα 98 ουτε τα 78 αλογα δεν προκειται να σε κανουν αρχοντα στην πιστα καθως δεν ειναι αυτος ο στοχος του γυμνου fazer.
Τοτε γιατι να παρεις το 98αρι θα μου πεις...
Γιατι ο κοσμος μετα απο καποιο καιρο συμβιωσης με τη μηχανη του θελει κι αλλο γκαζι..και θα ειναι κριμα να μην το εχεις δεδομενης της μικρης χρηματικης διαφορας των 2 μοντελων..και πιο ανετα θα σε ταξιδεψει ΚΑΙ θα εχεις πολυ καλυτερη μεταπωληση στο μελλον...
Καλοταξιδος :wave2:
Για το bandit το σκέφτομουν να σου πω την αλήθεια αλλά και αυτό δεν έχει χαμηλη τιμή μεταπώλησης έπειτα το πλαίσιο του fazer και τα κατα πολύ λιγότερα κιλά του το κάνουν κατα πολύ καλύτερο του πιστεύω κάποιοι λένε οτι το απλό fazer έχει καλύτερη ροπη και καλύτερη συμπεριφορα στις χαμηλές στροφές απο το s2. Και ποιά είναι η διαφορά τους στην τιμή αντιπροσωπείας πάντα????
Αρχικά δημιουργήθηκε από auris
κάποιοι λένε οτι το απλό fazer έχει καλύτερη ροπη και καλύτερη συμπεριφορα στις χαμηλές στροφές απο το s2. Και ποιά είναι η διαφορά τους στην τιμή αντιπροσωπείας πάντα????
Ειναι παντου ασθενεστερο απο το s2
Το παραπανω το εχουν επιβεβαωσει οτι review εχω διαβασει σε Ελλαδα και εξωτερικο
Δες τις τιμες, οι διαφορες τιμης που εχουν ειναι μεγαλυτερες για το φερινγκατο μοντελο
FZ6 FAZER 6670 STREET 600 78
FZ6 FAZER ABS 7400 STREET 600 78
FZ6 FAZER S2 8120 STREET 600 96
FZ6 FAZER S2 ABS 8920 STREET 600 96
FZ6 NAKED 7070 STREET 600 78
FZ6 NAKED ABS 7850 STREET 600 78
FZ6 S2 7570 STREET 600 96
FZ6 S2 ABS 8360 STREET 600 96
6670 με 8120 έχουν μια καλή διαφορά τιμής πάντως................
Band(age)it
19/11/2007, 11:17
Για το bandit το σκέφτομουν να σου πω την αλήθεια αλλά και αυτό δεν έχει χαμηλη τιμή μεταπώλησης έπειτα το πλαίσιο του fazer και τα κατα πολύ λιγότερα κιλά του το κάνουν κατα πολύ καλύτερο του πιστεύω κάποιοι λένε οτι το απλό fazer έχει καλύτερη ροπη και καλύτερη συμπεριφορα στις χαμηλές στροφές απο το s2. Και ποιά είναι η διαφορά τους στην τιμή αντιπροσωπείας πάντα????
Η διαφορα του "απλου" απο το s2 ειναι περιπου 500 ευρα τα οποια αξιζει με το παραπανω το s2.
Αυτο που λες για την καλυτερη ροπη ειναι σωστο και λαθος μαζι...εχει μεν περισσοτερη δυναμη χαμηλα απ'οτι το s2 (πραγμα που θελει και εμπειρια για να το προσεξεις) αλλα ως τετρακυλινδρο δεν ειθισται να δουλευει χαμηλα οποτε και στα ψηλα που θα το χρειαστεις και ειναι το πεδιο λειτουργιας του (πχ. ταξιδι) θα δυσκολευεται (πραγμα που το προσεχεις θες δε θες):wave2:
Band(age)it
19/11/2007, 11:18
6670 με 8120 έχουν μια καλή διαφορά τιμής πάντως................
Συγκρινεις γυμνο με φερινγκατο νομιζω :smilea:
Edit. Η και οχι..δεν διαβασα καλα τη λιστα και η διαφορα στις τιμες που σου ειπα ηταν παλαιοτερη :D
6700 μου είπε ο αντιπρόσωπος για το feringato με τα 78 άλογα σίγουρα προσφέρει περισσότερα απο το Bandit (σε τιμη μεταπώλησης πλαίσιο κτλ) σε ανταλλαγή του pegaso που έχω τώρα πετυχαίνω την καλύτερη τιμή με τον αντιπρόσωπο της yamaha όποτε το μοντ΄λο που πιστεύω οτι ικανοποιεί τις ανάγκες μου είναι το fazer τώρα για τα γκάζια που είπες πιο μπροστά φαντάσου οτι απο τον μονοκύλινδρο pegaso με τα πολύ λίγα άλογα θα ανέβω σε fazer με 78 άλογα όποτε δεν πολυ δελεάζουν τα 20 παραπάνω του s2.
Συγκρινεις γυμνο με φερινγκατο νομιζω :smilea:
Edit. Η και οχι..δεν διαβασα καλα τη λιστα και η διαφορα στις τιμες που σου ειπα ηταν παλαιοτερη :D
Bασικα εχει πεσει η τιμη του φερινγκατου 78 ιππων fazer
Αν προσεξεις στο γυμνο η διαφορα ειναι αστεια
Παρολα αυτα ξαναλεω, εγω θα επελαγα το S2
Γιατι δεν κοιτας και το γυμνο S2?
Band(age)it
19/11/2007, 11:47
το feringato με τα 78 άλογα σίγουρα προσφέρει περισσότερα απο το Bandit (σε τιμη μεταπώλησης πλαίσιο κτλ)
Το fazer των 78 αλογων προσφερει πολυ πολυ πολυ λιγοτερα απο το bandit φιλε μου...
Αφ'ενος ενω το fazer εχει καλη μεταπωλητικη αξια το μικρο δεν εχει...
Αφ'ετερου τι κολλημα εχεις φαει με το πλαισιο?Επειδη μοιαζει με της R6 ?Το πλαισιο απο μονο του δε λεει τιποτα χωρις αναρτησεις , λαστιχα , φρενα στα οποια υστερει το μικρο σε σχεση με το s2..
Εχει να διαχειριστει δυναμεις ενος υψηλοστροφου κινητηρα 78 αλογων δηλαδη τιποτα..
Τυχαινει (πραγματικα τυχαιο ειναι δεν το θελα...) να εχω το νεο bandit το οποιο εχει χαλυβδινο σωληνωτο πλαισιο και με τον κινητηρα των 85 αλογων δεν φτανει στα ορια του..η αναρτηση σου δηλωνει πρωτη να σταματησεις τις πιπε$..
:wave2:
Αφ'ετερου τι κολλημα εχεις φαει με το πλαισιο?Επειδη μοιαζει με της R6 ?Το πλαισιο απο μονο του δε λεει τιποτα χωρις αναρτησεις , λαστιχα , φρενα στα οποια υστερει το μικρο σε σχεση με το s2..
Βασικα δεν ξερω γιατι, αλλα επειδη μερικοι(δεν το λεω για τον auris) βλεπουν αλουμινενιο πλαισιο, αυτοματως νομιζουν οτι ειναι καλυτερο απο καποιο σιδερενιο
Αν ειναι να πεταξουν ολοι της ducati που εχουν, γιατι ειναι χρεπια
Band(age)it
19/11/2007, 11:53
Βασικα δεν ξερω γιατι, αλλα επειδη μερικοι(δεν το λεω για τον auris) βλεπουν αλουμινενιο πλαισιο, αυτοματως νομιζουν οτι ειναι καλυτερο απο καποιο σιδερενιο
Αυτο ηθελα να πω αλλα φοβηθηκα μην παμε στις διαμαχες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφου εβγαλες εσυ το φιδι απ την τρυπα οκ :smokin:
Bασικα εχει πεσει η τιμη του φερινγκατου 78 ιππων fazer
Αν προσεξεις στο γυμνο η διαφορα ειναι αστεια
Παρολα αυτα ξαναλεω, εγω θα επελαγα το S2
Γιατι δεν κοιτας και το γυμνο S2?
Προτιμώ το φαιρινγκάτο γιατι θα κάνει αρκετά κοντινά ταξιδάκια και στο test drive που το έκανα προσφέρει πολύ καλή κάλυψη απο τον αέρα. Πιάσαμε τα 35 δεν είμαστε για πειράματα με το αυχενικό :D :D :D :D έχω εμπείρία απο γυμνό με το cb που είχα παλία πέρασα σε kle 500 και στο pegaso τώρα λέω να πάρω ένα τετρακύλινδρο πριν στην ηλικία των 50 οπου θα περάσω σε κανένα στυλ varadero caponord κτλ νορμαλ μοτοσυκλεστικη ζωη:beer: :beer: :beer:Bασικα εχει πεσει η τιμη του φερινγκατου 78 ιππων fazer
Βασικά όπως εξήγησα πετυχαίνω καλύτερη ανταλλάγη του pegaso στην yamaha το bandit δεν το προωθουν ουτε οι αντιπρόσωποι στην suzuki γιατι κερδίζουν προμηθεια πολυ μικρή οποτε ανταλλαγη ξεχνα την. Εδω πάς με τα φράγκα στο χέρι και μολις ακουν bandit παν σε μεταπέισουν και να σου πασάρουν κατι άλλο. Εν πάσει περιπτώση έγω ρώτησα εντυπωσεις για το fazer απο αυτους που έχουν το απλό ή το S2 δεν θέλω να προκαλέσω σύγκριση fazer bandit την είχε και το περιοδικό moto.....και την διάβαζα και απο εκεί.
Mεταχειρισμενο σε ενδιαφερει?
Θα βρεις απειρα fazer 600 των 98 ιππων σε καλη κατασταση
Panos82gr
19/11/2007, 12:15
Δες και το CBF 600 SA αν σε ενδιαφερει περισοτερο το ταξιδι παρα το γκαζι!
Mεταχειρισμενο σε ενδιαφερει?
Θα βρεις απειρα fazer 600 των 98 ιππων σε καλη κατασταση
Με ενδειαφέρει βέβαια αλλά σου είπα πετυχαίνω καλη τιμη για να ανταλλαξω τον pegaso ο οποίος είναι απο τα πλεον δυσκολα στην μεταπώληση μηχανάκι για καινούριο yamaha και τα οικονομικά μου οδηγούν στο απλό fazer το ερώτημα μου είναι είναι τόσο τραγικό όπως μου το παρουσιάζεται το συγκεκριμμένο μηχανάκι?????????
το cbf το οδήγησα αλλά αφενός ο εδω αντιπρόσωπος δεν παιρνει τον pegaso αφετέρου το μοντέλο θα αλλάξει σε κανα δύο μήνες. :smilea: :smilea:
...................
τοση ωρα συζητας φιλε μου με ατομα που εχουνε ο ενας z1000, ο αλλος bandit 650(και δε το γουσταρει κιολας) και ο τριτος cbf 600.
αν βγαλεις ακρη σφυρα κλεφτικα.
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τοση ωρα συζητας φιλε μου με ατομα που εχουνε ο ενας z1000, ο αλλος bandit 650(και δε το γουσταρει κιολας) και ο τριτος cbf 600.
αν βγαλεις ακρη σφυρα κλεφτικα.
:lol: :lol: :lol:
εγω την ερώτηση την έβαλα στο ΜΟΝΤΕΛΑ>Υamaha Fazer
μου κάνει εντύπωση που δεν απάντησε κάνενας απο αυτούς που έχουν fazer με 78 άλογα
μου κάνει εντύπωση που δεν απάντησε κάνενας απο αυτούς που έχουν fazer με 78 άλογα
Οι ποιοι?
:rotflmao:
φιλε μου προσωπικα δεν γνωριζω κανεναν με το μικρο fazer (δεν νομιζω οτι ειναι πολλοι) και σιγουρα δεν γνωριζω καποιον προσωπικα εδω μεσα για να σε παραπεμψω και ισως αυτος ειναι και ολογος που δεν πηρες καποια απαντηση!
εσυ καλα εκανες φυσικα!!!
η αποψη μου παντως αν τη θελεις ειναι να παρεις ενα φαζερ του 04-05 με τα 98 για πολλους λογους.
οτι θες στη διαθεση σου (αρκει να μπορω να απαντησω) :wave2:
Γειά σου και απο μένα!
Καταρχήν φίλε στο review γνωστού περιοδικού που έχω (και μπορείς να μου στείλεις pm αν θες να σου πώ ποιό περιοδικό και ποιό τεύχος) σε σύγκριση απλού και S2 έλεγε ότι το απλό ΔΕΝ έχει ενισχυμένες τις χαμηλομεσαίες όπως όλοι θα περίμεναν. Απλά του "έκοψαν" το παραπάνω γκάζι για να αποδίδει μέγιστο 78 άλογα αντί για 98! Είναι καθαρά στρατηγική μάρκετινγκ για να πάρουν τον πελάτη που και καλά δεν θέλει πολλά γκάζια, είναι αρχάριος κ.τ.λ.
Για μένα δεν αξίζει να πάρεις το απλό. Τα περισσότερα άλογα του S2 δεν θα τα χρησιμοποιείς καθημερινά, αλλά σε ταξιδάκια είναι πολύ χρήσιμα. Δεν θα ζορίζεται καθόλου, θα μπορείς να ταξιδεύεις με περισσότερα km/h και φυσικά το ποιό σημαντικό θα προσπερνάς πολύ ποιο εύκολα και γρήγορα (ενεργητική ασφάλεια).
Αυτό που λές ότι είχες on-off με λίγα άλογα οπότε και τα 78 σου είναι αρκετά είναι μεν σωστό, αλλά σύντομα θα τα συνηθίσεις τα 78 και θα το μετανοιώσεις πιστεύω. Εγώ απο 11 άλογα πήγα στα 98 και είμαι κατενθουσιασμένος. Σκέψου ότι αν πάρεις το s2, είναι στο δεξί σου χέρι το πόσα άλογα θα χρησιμοποιείς! Θα είναι εκεί έτοιμα να σε περιμένουν. Με το απλό αυτό δεν παίζει. Αν έχει τα χρήματα, μην φοβηθείς το s2 λόγω δύναμης. Επίσεις σε στήσιμο και περιφεριακά είναι ανώτερο το s2.
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Τρούπερ πάντως ότι αν δεν έχεις τα χρήματα για το s2, προτίμησε μεταχ. μοντ 2006 με τα 98 άλογα. Αν θες και καλά περισσότερη ροπή χαμηλά και λιγότερα άλογα, εγώ θα σου προτείνω cbf 600 παρά το fazer των 78 αλόγων.
Ελπίζω να βοήθησα! Καλές αγορές! :wave2:
Φίλε μου πάρε το 98άρι...
Την διαφορά χαμηλά υπέρ του 78αριού ούτε που θα την καταλάβεις, ενώ την διαφορά ψηλά υπέρ του 98αριού θα την καταλάβεις και με το παραπάνω... Μην ακούς παπαριές ότι δήθεν το 78άρι είναι πιο δυνατό στις χαμηλομεσαίες και κάτι τέτοια χαριτωμένα... Ο υποτετράγωνος κινητήρας του Ρ6 ότι και να κάνεις δύναμη χαμηλά δεν αποκτά...Ουσιαστικά το 78άρι δεν είναι δυνατότερο χαμηλά - απλά είναι πιο αδύνατο ψηλά και αφού μειώνεται η σχετική διαφορά αποκτάς την (ψευδ)αίσθηση ότι είναι καλύτερο στις χαμηλομεσαίες....
Και μην ξεγελιέσαι από την σκέψη ότι αφού μέχρι τώρα είχες πολύ πιο αδύναμο μηχανάκι το 78άρι θα σε ικανοποιήσει...Στην αρχή ναί, αλλά τα μαμημένα τα άλογα συνηθίζονται εύκολα και μετά από 2-3 μήνες θα κλαίς με μαύρο δάκρυ που θα σε περνάνε αέρα-πατέρα σχεδόν όλα τα Φέιζερ που κυκλοφορούν...
Και μην μένεις μόνο στην διαφορά ίππων... πάρε και σαν μπόνους το αλουμινένιο ψαλίδι, τις τετραπίστονες, την πιο μοντέρνα αισθητική, την καλύτερη μεταπώληση και φυσικά τα όργανα του Fz1 που μπροστά στην παπαριά πολυόργανο του παλιού Φέηζερ είναι σαφώς πιο λειτουργικά και όμορφα...
H.A.Balafoutre
28/11/2007, 12:34
Καλό είναι η μηχανή να έχει περίσσεια δύναμης. Όποτε θες την χρησιμοποιείς. Αν είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα την χρησιμοποιήσεις ποτέ...πάρε τα 78 και τέλος.
elmariacci
28/11/2007, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Γειά σου και απο μένα!
Καταρχήν φίλε στο review γνωστού περιοδικού που έχω (και μπορείς να μου στείλεις pm αν θες να σου πώ ποιό περιοδικό και ποιό τεύχος) σε σύγκριση απλού και S2 έλεγε ότι το απλό ΔΕΝ έχει ενισχυμένες τις χαμηλομεσαίες όπως όλοι θα περίμεναν. Απλά του "έκοψαν" το παραπάνω γκάζι για να αποδίδει μέγιστο 78 άλογα αντί για 98! Είναι καθαρά στρατηγική μάρκετινγκ για να πάρουν τον πελάτη που και καλά δεν θέλει πολλά γκάζια, είναι αρχάριος κ.τ.λ.
Οπως τα λεει ο cartman ειναι,δεν εκοψαν αλογα-αυξησαν την ροπη,παρα μονο μειωσαν την διαδρομη του γκαζιου...γελιο:yuck:
Επισης το 98αρι ειναι και ποιο ωραιο(προσωπικη αποψη) :cool:
Σας ευχαριστώ όλους σεβαστές όλες οι απόψεις σας έκλεισα το απλό με τα 78 άλογα γιατί για τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή με βόλευε αυτό το μηχανάκι άσε που είναι ετοιμοπαράδοτο σε δυο μέρες αύριο έρχεται σε μαύρο χρώμα:D :D :D :D :D :D
Καλορίζικος! :beer: Το πήρες το δωράκι σου από τώρα! :D
Σας ευχαριστώ όλους σεβαστές όλες οι απόψεις σας έκλεισα το απλό με τα 78 άλογα γιατί για τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή με βόλευε αυτό το μηχανάκι άσε που είναι ετοιμοπαράδοτο σε δυο μέρες αύριο έρχεται σε μαύρο χρώμα:D :D :D :D :D :D
Ωραίος! Καλά χιλιόμετρα να έχετε μαζί φίλε! Σε μαύρο είναι κουκλί!!!!!!
:beer: :beer: :beer:
Καλορίζικο να είναι περιμένουμε φωτό.:beer:
elmariacci
28/11/2007, 21:20
Καλοριζικο οποιο και αν πηρες,καλα και παντα ορθια χιλιομετρα!
Μαυρο,το ποιο ωραιο διαλεξες...:a18: :wave2:
καλοριζικο και παντα ορθιος φιλε !!!
:wave2: