PDA

View Full Version : revit παντελονι

tanouki2
19/11/2007, 10:58
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις το revit dakar. μου φαινεται αρκετά καλο.

βασικα ψαχνω για κατι αδιαβροχο αν υπάρχει και αλλη πρόταση καλοδεχουμενη.

α το πορτοφολι αντέχει μέχρι 200,00 ευρώπουλα:(

adventurer
19/11/2007, 13:00
Το αγορασα προσφατα απο fcmoto, πολυ καλο με καλη αδιαβροχοποιηση. δεν χει φαει δυνατη βροχη αλλα σε κατι λασπολακουβες που το δοκιμασα καλα τα πηγε :D .

αν το παραγγηλεις απ εξω σιγουρεψου για το νουμερο, εμενα μου επεσε λιγο μεγαλο
:wave2:

tanouki2
25/11/2007, 16:22
ευχαριστώ για την απάντηση

θα ηθελα ομως μερικες πληροφορίες.

οσον αφορα στο νουμερο μπορεις να μου πεις τι νουμερο τζινάκι φοράς και τι νουμερο πηρες το dakar?

οσον αφορα στο τροπο πληρωμης στο fcmoto μπορεις να πληρώσεις με αντικαταβολή? και γενικά είναι αξιόπιστο site?

ευχαριστώ

adventurer
26/11/2007, 06:50
Τζην φοραω 33-34, για να το παρω βασιστηκα σε εναν πινακα που δινει η revit και βαση αυτου κατεληξα xl - ειμαι σιγουρος ομως οτι το L θα μου καθοταν καλυτερα. Η πληρωμη εγινε με αντικαταβολη

tanouki2
11/12/2007, 17:36
να μαι πάλι.

συγγνώμη ρε advendurer αλλα πόσες μέρες έκαναν να σου φέρουν τα πράγματα ?

αμένα νομίζω πως έχουν αργίσει

η παεαγγελία μου έγινε δεκτή απο αυτούς 29/11

MikeG
11/12/2007, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
να μαι πάλι.

συγγνώμη ρε advendurer αλλα πόσες μέρες έκαναν να σου φέρουν τα πράγματα ?

αμένα νομίζω πως έχουν αργίσει

η παεαγγελία μου έγινε δεκτή απο αυτούς 29/11

Υπομονή. Το fc moto κάνει κάμποσο καιρό..:wave2:

hereticous
21/12/2007, 13:59
Tελικά σου ήρθανε τα πράγματα φίλε μου ?

tanouki2
19/03/2008, 10:09
απο τα πράγματα μου εχουν έρθει εδώ και καιρό μόνο κάτι μποτες που πήρα.

αλλά το παντελόνι οχι.

μιλάμε για καθυστέρηση ρεκόρ ετσι?

gkmaggas
19/03/2008, 10:30
Τις Μποτες μου σε 14 ημερες τις ειχα,μπες στο λινκ και τσεκαρε αν εχει παραλαβει η
μεταφορικη>>>>http://www.ups.com/content/gr/el/index.jsx

SPSP65
19/05/2009, 12:37
ψάχνομαι για το ιδιο παντελόνι απο το FC moto , το έχει ως ''νέο'' αλλά δεν φαντάζομαι να έχει μεγάλες διαφορές.
Εντυπώσεις απο το παντελόνι (ειδικά για καλοκαιρινό οδήγημα)
Τελικά πόσο βολικό είναι να τοποθετείς απο μέσα μεμβράνη αδιαβροχοποίησης. Δεν είναι καλύτερο να ρίχνεις απο επάνω ενα αδιάβροχο. Kαι πιο γρηγορο είναι (όταν είσαι εν κινήσει) αλλά και δεν βαραίνει απο το νερό η cordura .

Thanks

bentouza
19/05/2009, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPSP65
ψάχνομαι για το ιδιο παντελόνι απο το FC moto , το έχει ως ''νέο'' αλλά δεν φαντάζομαι να έχει μεγάλες διαφορές.
Εντυπώσεις απο το παντελόνι (ειδικά για καλοκαιρινό οδήγημα)
Τελικά πόσο βολικό είναι να τοποθετείς απο μέσα μεμβράνη αδιαβροχοποίησης. Δεν είναι καλύτερο να ρίχνεις απο επάνω ενα αδιάβροχο. Kαι πιο γρηγορο είναι (όταν είσαι εν κινήσει) αλλά και δεν βαραίνει απο το νερό η cordura .

Thanks

ναι αλλα ετσι εγκλωβιζεις την υγρασια του σωματος κ μετα απο λιγο γινεται αβολο το ολο συστημα κ αρχιζεις να κρυωνεις(αν εχει κρυο).

μπορεις να διαλεξεις παντελονι με ενσωματωμενη μεμβρανη.σε μπουφαν τουλαχιστον δεν ειναι αισθητη η διαφορα βαρους απο το νερο που εχει κρατησει.