Σύνδεση

View Full Version : Topothetiste tin kangouria sas edw!!!

Σελίδες : 1 2 [3]

el_hymador
23/11/2007, 17:01
Οκ σκεφτειτε οτι ειστε στο φαναρι, πηγμενοι ολη μερα απο την δουλεια και διπλα σας ενα κολοφτιαγμενο SaxoralloPuntoGT- M3 ξεκιναει με παντιλικα...

πειτε μου -ειλικρινα- ποια ειναι η πρωτη αντιδραση σας

εγω παντως λεω

''τι μ@λ@κ@ εισαι θεε μου...''

το ιδιο νομιζω οτι λετε και εσεις...

Βαλτε λοιπον στην θεση του SaxoralloPUntoGT-M3 μια μοτοσικλετα και σκεφτειτε οτι γυρω σας υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να μην γουσταρουν να βλεπουν τις καγκουραδες σας (μας)

ειδικα μαλιστα οταν στην περιπτωση του αυτοκινητα οι χαρακτηρισμοι αφορουν αποκλειστικα τον οδηγο που κανει καγκουρια, ενω στις μηχανες μας παιρνει ολους η μπαλα της γενικοτητας ....ξερετε τωρα....''μονο να τρεχουν , να κανουν σφηνες και σουζες ξερουν'' :rolleyes:

το θεμα της επικινδυνοτητας και του ρισκου το αφηνω απεξω...ειναι αυτονοητο πιστευω...

γουσταρετε να σκιζετε το μηχανακι, να του πινετε το αιμα, να το χαιρεστε οπως γουσταρετε οκ δεκτον! ολοι αυτο θελουμε...

πηγεντε σε κανα track day, σε καμια εντουραδα και οδηγειστε...

θα διαπιστωσετε οτι ειναι απειρως μεγαλυτερη κ@υλ@ να ανακαλυπτεις τα ορια της μηχανης σου προσπαθωντας να πας σβελτα....εκει οι σουζες, οι πλαγιολισθησεις κτλ-κρλ ειναι μερος της παολαυσης και οχι αυτοσκοπος...ασε που αν το δεις λιγο σοβαρα το θεμα θα διαπιστωσεις οτι τελικα πας πολυ πιο γρηγορα αν οδηγας εγκεφαλικα και αποφευγεις τις καγκουριες....

λοιπον....

ο μοτοσικλετισμος εχει πολλες διαστασεις συμφωνω, αν αρκειστε σε stunts μονο, τι καλυτερο απο το να πατε σε κλειστο χωρο και να το ευχαριστηθειτε με την ψυχη σας...επικροτω και επαυξανω.

marios8
23/11/2007, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
den nomizw oti einai to idio prosvlitiko...
apopsi mou...

Απο μ@λ@κια δεν πέθανε κανείς απο καγκουριές πολλοι :wave2:

Vourkoufales
23/11/2007, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Απο μ@λ@κια δεν πέθανε κανείς απο καγκουριές πολλοι :wave2:

και απο οδήγηση κάτω απο την επήρεια αλκοολ κ ναρκωτικών ουσιών επίσης :rolleyes:

και απο τη απλή χρήση χωρίς την οδήγηση! :rolleyes:

Αλλα δεν εχει να κάνει! :rolleyes:

ΥΓ: Δεν απευθύνομαι σε σένα φίλε που έκανα το κουότ αλλα κάπως έτσι ήθελα να ξεκινήσω και το βρήκα έτοιμο!

Γενικά μιλάω! :D

TROOPER
23/11/2007, 23:28
Den tha to pw alli fora...μην το πεις λοιπον... Den epidiknyw tipota...αλλα τι κανεις? 1,5 xrono exw mixaniσου ευχομαι ειλικρινα να τα χιλιασεις! .Oute magkas to paizw μπραβο σου... alla epeidi nomizete oti atoma san emena einai asximoi καθε αλλο...!!ορισμενοι μπορει να μοιαζουνε με τον αλεν ντελον αλλα δε βλεπω τι σχεση εχει αυτο! kai epipolaioi odigoiεχεις δικιο οποιος κανει σουζα διπλα σε αλλο μηχανακι που κανει και αυτο σουζα σε δημοσιο δρομο ειναι συνηδητοποιημενος οδηγος!!!συγγνωμη ρε φιλε τα εχω μπερδεψει λιγο!!! ,den exw gratzounia se ayton ton 1,5 xronoκαι υπεγραψες συμβολαιο ε???να χαρω εγω κατι συνηδητοποιημενους οδηγους!!! .
(mias kai oloi osoi kanoun souza einai kangoures kai trwne tamoutra tous kai skotwnoun ton kosmo) οχι ρε φιλε!!!μηδαμινες πιθανοτητες!!!

tati
24/11/2007, 07:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αν αρκειστε σε stunts μονο

πέφτεις πολύ έξω με αυτό που γράφεις. Απλά το συγκεκριμένο θρεντ έχει αυτό το θέμα "stunts'. Επειδή ποστάρουν ορισμένοι τα "stunts" τους αυτό δε σημαίνει οτι γενικότερα είναι άτομα που ασχολούνται μονάχα με αυτό το τρόπο με τη μηχανή τους ή μονάχα έτσι αντιλαμβάνονται "το μοτοσυκλετισμό". 'Οπως και φαίνεται κιόλας αρκετά παλικάρια απο δω μέσα έχουν ποστάρει φωτό και με "σταντσ" σε δρόμους αλλά και οι ίδιοι σε πίστες. Αρα δεν είναι αποκλειστικά μονόδρομος.....

zuki1000k5
24/11/2007, 16:07
[i]

Episis mia erotisi se olous osous diafonoun me tis kagouries edo mesa...
Sta periodika 0300,moto,powerbikes,mototriti kai allo ena soro periodika pou sta eksofila tous alla k mesa,exoun mono souzes k endo dn sas peirazei???Autoi dn einai kagoures???Vevaia tha mou peite autoi exoun pliri eksoplismo!ok!An diladi oloi edo mesa pou exoun postarei foto me souzes k endo forousan pliri eksoplismo dn tha sas peiraze tora k dn tha milagate???

Auta apo mena...Panta irema k filika...:wave2:

:sun: [/B]

S705
24/11/2007, 16:10
ότι και να λέτε πάντως εγώ ένα ξέρω

ότι σταματάω πάντα σε διαβάσεις και μη για να περάσουν πεζοί ( καλώς μηχανόβιος )

και μόλις περάσουν γουστάρω να φεύγω με ένα παντιλικι ( κακώς μηχανόβιος )

ωχ ωχ διχασμένη προσωπικότητα..... :evil: υπάρχει κανένας ψυχίατρος?????

P70
24/11/2007, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
ότι και να λέτε πάντως εγώ ένα ξέρω

ότι σταματάω πάντα σε διαβάσεις και μη για να περάσουν πεζοί ( καλώς μηχανόβιος )

ωχ ωχ διχασμένη προσωπικότητα..... :evil: υπάρχει κανένας ψυχίατρος?????

Maki voitha me exoun faei reeee....
:a38: :a38: :a38:

Fireball400
24/11/2007, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
σταματάω πάντα σε διαβάσεις και μη για να περάσουν πεζοί ( καλώς μηχανόβιος )

Σταματάω σε διάβαση και λέω στη γιαγιούλα "περάστε παρακαλώ"
-ευχαριστώ παλικάρι μου κτλ...και μετά συνεχίζω αυτά που έκανα πριν:wacko:
Είμαστε πολλοί διχασμένοι:lol:

nikos force
24/11/2007, 19:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Σταματάω σε διάβαση και λέω στη γιαγιούλα "περάστε παρακαλώ"
-ευχαριστώ παλικάρι μου κτλ...και μετά συνεχίζω αυτά που έκανα πριν:wacko:
Είμαστε πολλοί διχασμένοι:lol: EGW STAMATAW ME ENDO...ME XEIROKROTAEI I GIAGIA...KATEBAINW APO TI MIXANI...TI BOITHAW NA PERASEI TO DROMO...MOU DINEI FILAKI...KAI GIA PARTI TIS(TIS GIAGIAS KSEKINAW TERMATA...ME PANTES KAI SOUZES...)

Vourkoufales
24/11/2007, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
EGW STAMATAW ME ENDO...ME XEIROKROTAEI I GIAGIA...KATEBAINW APO TI MIXANI...TI BOITHAW NA PERASEI TO DROMO...MOU DINEI FILAKI...KAI GIA PARTI TIS(TIS GIAGIAS KSEKINAW TERMATA...ME PANTES KAI SOUZES...)

:beer: MILF hunter :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

112966

urban
25/11/2007, 14:29
αν ηξερα να κανω σουζα θα εκανα 2-3 τη μερα ετσι για τη φαση.

Προσωπικα θεωρω μεγαλυτερους καγκουρες τους τυπους με τους σκουφους αντι για κρανος και με τις σαγιοναρες αντι για μποτα.

Μια σουζιτσα καπου καπου (αν δεν ενοχλεις και δεν τρομοκρατεις και αν ξερεις τι κανεις για να μην τσακιστεις και φας μαζι και κανενα αθωο) ετσι για να γουσταρεις, δεν κανει κακο!

Επισης, οποιος νομιζει οτι προσπερνωντας αυτοκινητα στην εθνικη με +100 προκαλει λιγοτερα αρνητικα σχολια σε σχεση με μια σουζα στο φαναρι, πλαναται πλανην οικτραν! Το μπινελικι παει συγνεφο!

Αυτα. Εγω παντως, στο δημοσιο δρομο παω ησυχα γιατι φοβαμαι. Πιο μικρος ρισκαρα περισσοτερο (αλλα πηγαινα και πολυ πιο αργα!).

P70
25/11/2007, 15:24
Pali kala pou iparxoun kai kapoioi pou to vlepoun etsi...
Epeidi omws varethika na dexomai epitheseis
(kyriws apo enan den thelei kai poli mialo gia na to katalavei kaneis)
den mporw na katalavw to noima sto na mpaineis se mia sizitisi
me tin opoia den simfwneis gia na kakologeis ta 20-30 atoma
pou valane sto katw katw kai apo mia fwto...
to eipes mia dyo treis entaksei telos twra...
Kai epeidi patra petyxa ton stunt master stin patra pou imoun sas dinw kapoies trelles pics na goustarete...!

P70
25/11/2007, 15:33
O filos mou o papadionisis!(epeidi kanei papades!)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

112996

P70
25/11/2007, 15:34
More!

112997

P70
25/11/2007, 15:36
Parathetw kai to paidaki pou ekane mathima odigisis pisw!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

112999

P70
25/11/2007, 15:38
!!

113001

P70
25/11/2007, 15:41
Kai epeidi varethike pire kai mia volta tin R6 mou...(prwti epafi me tin mixani e!):eek: :eek: :eek:

113003

P70
25/11/2007, 15:43
:D

113005

P70
25/11/2007, 15:44
:winka:

113006

P70
25/11/2007, 15:45
:smokin:

113007

P70
25/11/2007, 15:46
Kalitexniki!:winka:

113008

P70
25/11/2007, 15:48
Den eixa iparksei panw se endo opote piga kai gw mia volta!:p

113009

P70
25/11/2007, 15:49
Kai telos mia apo mena gia tin timi ton oplwn!!!:beer: :beer:

113010

S705
25/11/2007, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
αν ηξερα να κανω σουζα θα εκανα 2-3 τη μερα ετσι για τη φαση.

Προσωπικα θεωρω μεγαλυτερους καγκουρες τους τυπους με τους σκουφους αντι για κρανος και με τις σαγιοναρες αντι για μποτα.

Μια σουζιτσα καπου καπου (αν δεν ενοχλεις και δεν τρομοκρατεις και αν ξερεις τι κανεις για να μην τσακιστεις και φας μαζι και κανενα αθωο) ετσι για να γουσταρεις, δεν κανει κακο!

Επισης, οποιος νομιζει οτι προσπερνωντας αυτοκινητα στην εθνικη με +100 προκαλει λιγοτερα αρνητικα σχολια σε σχεση με μια σουζα στο φαναρι, πλαναται πλανην οικτραν! Το μπινελικι παει συγνεφο!

Αυτα. Εγω παντως, στο δημοσιο δρομο παω ησυχα γιατι φοβαμαι. Πιο μικρος ρισκαρα περισσοτερο (αλλα πηγαινα και πολυ πιο αργα!).

+10 :wave2: :wave2:

LsKostas
25/11/2007, 16:39
Αφου εγινε που εγινε κριτικη (αδικη για μενα)

να σας πω τι ειδα εγω? Εγω ειδα εναν αδειο δρομο και εναν αναβατη με full εξοπλισμο
να προσπαθει να καταφερει να φθασει την μηχανη και τον εαυτο του στα ορια...

Αν δεν ισχυε κατι απο τα παραπανω σιγουρα (-αν δηλαδη η σουζα επαιζε σε δρομο με κυκλοφορια,ξεκρανωτοι,"καρφακια" και λοιπα σιγουρα θα μιλαγαμε για ισαξιο φαινομενο
μ αυτο που περιγραφει με γλαφυρο τροπο ο el-Κωστης λιγα post-akia παραπανω:wave2: )

Οπως και σε αλλες περιπτωσεις το αρχικο post δημιουργηθηκε από καποιον που
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ καποιοι απο εσας, αντι με humor τον υποδεχθήκατε με ειρωνια...
(ποιος εισαι εσυ...τι προσπαθεις ν αποδειξεις...αλλα λογια ν αγαπιομαστε δηλαδη...)

Το χουμε ξαναδει το φαινομενο νομιζω...εμενα δεν μου κανει εντυπωση...:wave2:

Το ξερετε και το γνωριζουμε ολοι καλα οτι η μηχανη δεν μαθαινετε με τον σταυρο στο χερι...

Με "τσουκου τσουκου" οδηγηση μαλλον θα την "παθουμε"...
Αν δεν δοκιμασουμε και καποια κολπα μαλλον θα μας παρει τον αερα η μηχανη...
Αν καταφερουμε να μπουμε σε καποια πιστα ακομα καλυτερα...

τελος παντων...

Περασε κι ωρα,παω να βρω εναν φιλο που επειδη καποτε ειπε την γνωμη του ξεκαθαρα και εφαγε ban!!!

Eλπιζω να κανετε και ορισμενοι απο εσας το ιδιο,και να καταλαβετε οτι
πισω απ τα πληκρολογια
δεν μπορουμε να κριτικαρουμε χωρις να εχουμε δει καποια πραγματα...

Αλλο να εισαι υπερ της ασφαλους οδηγησης αλλο πραγμα υπερ της ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ χαζοοδηγησης...

Παντα κρανος...και παντα στον "δευτερο"...ΠΑ-ΝΤΑ

A TOUT A L' HEURE...καγκούρια :o

:bigcry: :lol: :bigcry:

P70
25/11/2007, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Αφου εγινε που εγινε κριτικη (αδικη για μενα)

να σας πω τι ειδα εγω? Εγω ειδα εναν αδειο δρομο και εναν αναβατη με full εξοπλισμο
να προσπαθει να καταφερει να φθασει την μηχανη και τον εαυτο του στα ορια...

Αν δεν ισχυε κατι απο τα παραπανω σιγουρα (-αν δηλαδη η σουζα επαιζε σε δρομο με κυκλοφορια,ξεκρανωτοι,"καρφακια" και λοιπα σιγουρα θα μιλαγαμε για ισαξιο φαινομενο
μ αυτο που περιγραφει με γλαφυρο τροπο ο el-Κωστης λιγα post-akia παραπανω:wave2: )

Οπως και σε αλλες περιπτωσεις το αρχικο post δημιουργηθηκε από καποιον που
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ καποιοι απο εσας, αντι με humor τον υποδεχθήκατε με ειρωνια...
(ποιος εισαι εσυ...τι προσπαθεις ν αποδειξεις...αλλα λογια ν αγαπιομαστε δηλαδη...)

Το χουμε ξαναδει το φαινομενο νομιζω...εμενα δεν μου κανει εντυπωση...:wave2:

Το ξερετε και το γνωριζουμε ολοι καλα οτι η μηχανη δεν μαθαινετε με τον σταυρο στο χερι...

Με "τσουκου τσουκου" οδηγηση μαλλον θα την "παθουμε"...
Αν δεν δοκιμασουμε και καποια κολπα μαλλον θα μας παρει τον αερα η μηχανη...
Αν καταφερουμε να μπουμε σε καποια πιστα ακομα καλυτερα...

τελος παντων...

Περασε κι ωρα,παω να βρω εναν φιλο που επειδη καποτε ειπε την γνωμη του ξεκαθαρα και εφαγε ban!!!

Eλπιζω να κανετε και ορισμενοι απο εσας το ιδιο,και να καταλαβετε οτι
πισω απ τα πληκρολογια
δεν μπορουμε να κριτικαρουμε χωρις να εχουμε δει καποια πραγματα...

Αλλο να εισαι υπερ της ασφαλους οδηγησης αλλο πραγμα υπερ της ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ χαζοοδηγησης...

Παντα κρανος...και παντα στον "δευτερο"...ΠΑ-ΝΤΑ

A TOUT A L' HEURE...καγκούρια :o

:bigcry: :lol: :bigcry:

+1.000.000.000

:beer: :beer: :beer: :beer:

apav
25/11/2007, 17:44
Όταν διαβάζουμε ένα κείμενο θα πρέπει να διακρίνουμε τι κρύβεται από πίσω. Δεν υπάρχει άδικη κριτική, αλλά ευκαιρία και αφορμή για συζήτηση, γνώση και εμπειρία. Φυσικά, επειδή δεν μας βολεύει, κρατάμε ότι είναι προς ώφελος μας και αφού ταμπουρωθούμε πίσω από τον εαυτούλη μας, αρχίζουμε τον πόλεμο πετώντας λάσπη και ειρωνία προσπαθώντας να πείσουμε για το λάθος μας. Περιττό να πω ότι για να κρίνουμε θα πρέπει να έχουμε πλήρη γνώση (πρώτα διαβάζουμε το forum και μετά κάνουμε επίθεση βασιζόμενοι στην άγνοια μας) αλλά αφού δεν μας βγαίνει ο χρόνος, διαβάζουμε ότι μας συμφέρει και χαντακώνουμε την υπόλοιπη μέρα στην καφετέρια.

Και επειδή παίζουμε τέλεια το παιχνίδι πως να δημιουργήσουμε εντυπώσεις από το πουθενά και να το παίζουμε ήρωες στα εγγόνια μας πολεμώντας το κακό κατεστημένο και τα δόλια συμφέροντα, θα ήθελα να κάνω την αφελή κίνηση να μας υπενθυμίσω ότι η περιοχή που βλέπουμε πιο πάνω, μόνο άδειους δρόμους δεν έχει.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι αποτελείται από οικογενειακές κατοικίες με παιδάκια/γέροντες/σκυλάκια/ποδηλατάκια να βολτάρουν στα πεζοδρόμια και στους δρόμους. Ξέρουμε ότι είναι περιοχή με έντονο το σχολικό στοιχείο με λύκεια, φροντιστήρια, γυμναστήρια, κολυμβητήρια, κλπ, που αυτόματα σημαίνει αυξημένη κίνηση κάθε λογής οχημάτων με διαφόρους σκοπούς, πχ επίδειξη στις 17χρόνες του λυκείου. Ξέρουμε ότι τα βρώμικα σταράκια δεν είναι προστατευτικός εξοπλισμός. Ξέρουμε ότι τα γυμνά χέρια δεν είναι προστατευτικός εξοπλισμός. Ξέρουμε ότι το βρώμικο replay δεν είναι προστατευτικός εξοπλισμός.

Ξέρουμε ότι η μηχανή μαθαίνετε με τον σταυρό στο χέρι, γιατί αλλιώς θα μας κλαίνε. Ξέρουμε ότι υπάρχουν ειδικά σχολεία οδήγησης καθώς και πίστες αλλά δεν πάμε. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να πάμε σε ειδικούς χώρους για να τα δοκιμάσουμε όλα αυτά. Ξέρουμε ότι το κόλπο συνδέεται μόνο με την φιγούρα και όχι την οδήγηση μιας και δεν θα τα κάνουμε μπροστά σε ζητά. Ξέρουμε ότι υπάρχει μόνο ασφαλής οδήγηση και όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια της καφετέριας. Ξέρουμε το λάθος αλλά δεν ψάχνουμε ποιος μας είπε τι και γιατί.

STOYBI
25/11/2007, 17:53
Den eixa iparksei panw se endo opote piga kai gw mia volta!:p

Ακρως εντυπωσιακη........ :rolleyes:

Πραγματικα θεωρω απο τα πιο δυσκολα πραγματα τα εντο με ςς ........

Αλλα με δυο ατομα...... Πραγματικα εντυπωσιακο.........:eek:

Κατα τα αλλα ( χωρις να εχω διαβασει το θρεντ........)

Εαν εισαι σε ερημο δρομο δεν ενοχλεις κανεναν και φορας τον απαραιτητο εξοπλισμο......
Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να δοκιμαζεις την μοτο σου με τον οποιο τροπο.....

:beer: :beer: :beer:

:wave2:

json
25/11/2007, 17:55
1. Φοβερό thread
2. Συνεχίστε να διαφωνείτε – μαλώνετε, έχει πλάκα! 

Σούζες δεν κάνω αλλά δεν είμαι ενάντια στις καγγουριές, αρκεί να μην κινδυνεύει 2ος.
Άμα πχ ήμουν πεζός κ κινδύνευα από σουζάτο τύπο, θα το ήθελα πολύ να βγάλω τα σωθικά του κ να τα ταΐσω στη μαμάκα του.

tati
26/11/2007, 07:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ακρως εντυπωσιακη........ :rolleyes:

Πραγματικα θεωρω απο τα πιο δυσκολα πραγματα τα εντο με ςς ........

Αλλα με δυο ατομα...... Πραγματικα εντυπωσιακο.........:eek:

Κατα τα αλλα ( χωρις να εχω διαβασει το θρεντ........)

Εαν εισαι σε ερημο δρομο δεν ενοχλεις κανεναν και φορας τον απαραιτητο εξοπλισμο......
Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να δοκιμαζεις την μοτο σου με τον οποιο τροπο.....

:wave2:

:)

Akatanomastos
27/11/2007, 20:24
ta mixanakia exoun dio rodes gia na sikononte kai stin mia (fisika oxi mono giafto)

tora na ta kaneis sto dromo lathos
na mpaineis kai na vazeis fotos pali mou fenete lathos(ok kapoioi logika to kanane kaloproereta)

kai mono thorivos pou ipoxreoneis ton allo na akouei gia mena einai gaidouria poso mallon o kindinos pou theteis ton sinanthropo sou.

nikos force
27/11/2007, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
)

kai mono thorivos pou ipoxreoneis ton allo na akouei gia mena einai gaidouria ta endo einai athoryba...

Akatanomastos
27/11/2007, 20:39
ta endo einai athoryba...

mmm kala,

mporei kapoios aneta na sizitisei mazi sou:alien:

nikos force
27/11/2007, 20:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
mmm kala,

mporei kapoios aneta na sizitisei mazi sou:alien: apla ekana quote se kati paralogo...an emenes sto thema kindinos de tha elega tipota...alla twra o THORYBOS:confused: :confused: :confused:

Akatanomastos
27/11/2007, 20:47
apla ekana quote se kati paralogo...an emenes sto thema kindinos de tha elega tipota...alla twra o THORYBOS:confused: :confused: :confused:

me aftin akrivos ti logiki ftaneis na kaneis souzes san mia foto pou exei valei ena paidi, pou sto dipla revma einai pigmeno, kai den mporeis na deis an sou petaxtei kanas pezos..

alla kai na min ftaseis ekei, den goustaro na pernas dipla mou kai na koufenome. toso paralogo sou fenete?

ksanaleo mesa gia kolpa alla xoris na enoxleis ton allo..

odt
28/11/2007, 11:51
:D :D :D :( ;)

113238

P70
28/11/2007, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
:D :D :D :( ;)

Ayto den einai kagouria!!!
Alla mporei na proklithike apo kangouria!
Elpizw na einai kala opoios itan panw pantws!

:wave2: :wave2: :wave2:

odt
28/11/2007, 12:36
Ayto den einai kagouria!!!
Alla mporei na proklithike apo kangouria!
Elpizw na einai kala opoios itan panw pantws!

Γιατί? Μια χαρά καγκουριά είναι...:D

Καλά είμαι...:wave2: :D

Fireball400
28/11/2007, 12:52
Με το CB ρε αθεόφοβε;:lol:

H.A.Balafoutre
28/11/2007, 13:04
Υπάρχει κι ένα πολύ καλό site.

Youtube.com λέγεται, εκεί παίζει κάτι?

Προσοχή στις τούμπες μόνον, η δόξα απαιτεί θυσίες, πιστεύω να το ξέρετε...μια χαρά σας βλέπω πάντως. Κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκια...σχεδόν τέλεια.

siakattackj
28/11/2007, 13:20
καλά ρε π@ύστι μου......

τί πράματα είναι αυτά??

αυτό το θρέντ πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε μόνο φωτό και όχι συζήτηση.....

150.000 απαντήσεις

και

10 φωτογραφίες όλες και όλες????

διαβάζοντας αυτό το θρέντ σου δείνει την εντύπωση ότι θα μπεις και θα δεις καμιά φωτογραφία με καγκουριά....

ΕΛΕΟΣ...:rolleyes:

P70
28/11/2007, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
καλά ρε π@ύστι μου......

τί πράματα είναι αυτά??

αυτό το θρέντ πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε μόνο φωτό και όχι συζήτηση.....

150.000 απαντήσεις

και

10 φωτογραφίες όλες και όλες????

διαβάζοντας αυτό το θρέντ σου δείνει την εντύπωση ότι θα μπεις και θα δεις καμιά φωτογραφία με καγκουριά....

ΕΛΕΟΣ...:rolleyes:

mazi sou!egw evala monos mou kamia 20aria kai apo panw ta akouw kiolas...den ftaiw pou i sizitisi pige allou!
eksallou to proto mou post ta leei ola alla telika den eisakoustika...

odt
28/11/2007, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Με το CB ρε αθεόφοβε;:lol:

Γιατί? Δεν κατάλαβα?

Ξέρεις πόσο ποιο γρήγορο είναι το φουράκι από ένα λεωφορείο?

Εγώ ξέρω...:D

siakattackj
28/11/2007, 13:29
ρε Ρ70....

παλιοπατρινέλα είσαι?????:beer: :beer: :D

τον ζοροπάτρα θα τον ξέρεις εεε???

χαιρετίσαμτα στην πάτραααα ρεεεε.....

εκεί κοντά που είναι οι φωτό σου έμενα και εγώ ως φοιτητάκος....

:beer: :beer: :wave2: :wave2:

ADVENTURAZ
28/11/2007, 14:26
pleon thea einai h L...ti kopela einai ayti...kai bebaia o trelo kagouras...o scyler

Να δειτε που στο τελος ο Θεος θα ειναι ο Peter... o petrelis !!Eνα μονο εχω να πω:
HEROES FOR EVER!!!:winka:

ADVENTURAZ
28/11/2007, 15:08
και μια απο μενα

113251

P70
28/11/2007, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
ρε Ρ70....

παλιοπατρινέλα είσαι?????:beer: :beer: :D

τον ζοροπάτρα θα τον ξέρεις εεε???

χαιρετίσαμτα στην πάτραααα ρεεεε.....

εκεί κοντά που είναι οι φωτό σου έμενα και εγώ ως φοιτητάκος....

:beer: :beer: :wave2: :wave2:

Asta na pane!mas efage ta niata i minaroupoli....!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

json
29/11/2007, 15:48
Mou fenete prepei na ginei neo thread "Topothetiste to apotelesma apo tin kangouria sas edw!!!"
ama exoun to kouragio polu, 8a gemisei foto!! xaxaxa

JIMLAPGSXR
01/12/2007, 19:53
μη πειραζετε το φιλο μου το π70 σας εφαγα.οποιος δεν εχει κανει σουζα η' ποιος δε θαθελε ποτε να κανει σουζα ας κατηγορησει.οι υπολοιποι ας σωπασουν.π70 μη κολας η φοτο να σουζαρουμε παρεα ειναι και γαμω εξαλου ημασταν μικρα παιδια δε ξεραμε τι καναμε.ο παπαδιονυσης τα σπαει ρε φιλε.τι ατομο ειναι αυτο?σε εμαθε κανα κολπο να μου το δειξεις οταν βρεθουμε πατρα?

JIMLAPGSXR
01/12/2007, 19:55
παρτε κι απο εμενα μερικες

113512

JIMLAPGSXR
01/12/2007, 19:56
:beer:

113513

JIMLAPGSXR
01/12/2007, 19:58
ελπιζω ολοι καποτε να κανετε το ονειρο σας πραματικοτητα.να σουζαρετε στο ηλιοβασιλεμα

JIMLAPGSXR
01/12/2007, 20:12
:rotflmao:

113514

LsKostas
01/12/2007, 20:15
το "πωλειται" ολα τα διφραγκα...δενει και με το ηλιοβασιλεμα:D

JIMLAPGSXR
01/12/2007, 20:16
:beer:

113515

JIMLAPGSXR
01/12/2007, 20:17
:smokin:

113516

JIMLAPGSXR
01/12/2007, 20:18
re mages balte kai kamia foto me gonata kato se dhmosioys drmoys

113517

JIMLAPGSXR
01/12/2007, 20:22
asta na pane ksta .ti kanei o anthropos gia na poylhsei ena mhxanaki.oi kairoi einai dyskoloi

Vourkoufales
01/12/2007, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMLAPGSXR
re mages balte kai kamia foto me gonata kato se dhmosioys drmoys

ταπερμαν! :smokin: :D