View Full Version : το νεο μου κρανακι..
uvex 745..carbon / kevlar
το κρανακι ειναι σουπερ..
πολυ καλη εφαρμογη στην κεφαλα μου..αν κ λαρτζ μεγεθος..(ενω φοραω ΧΛ..61-62..) εχει φαρδυ καλουπι..
πολυ καλη ηχομόνωση..κ σταθερότητα στα πολλα (η αεροτομη εκτος απο μουρη..κανει κ δουλειά....)
για θόλωμα δε το συζηταμε καν..
κ νομιζω σε καλη - λογική τιμή..για την κατηγορία του..290ευρα..
112518
3-composite δεν ειναι και αυτο?
(carbon-kevlar-και κατι ακομη)
Αν δεν κανω λαθος φοραει απο μαμα μια ζελατινα ημι-φυμε?
Προσοχη γιατι στο rs 740 μετα απο λιγο βροχη αρχισε να ξεφλουδιζει και απο οτι μου ειπαν ηταν ελατωματικη παρτιδα και μου την αντικατεστησαν στο μπαμ μπαμ (ελπιζω να εχεις απο τις καλες εσυ)
Καλοφορετο και να μεινει αγρατζουνιστο οπως στη φωτο
costas81
20/11/2007, 16:23
καλορίζικο φίλε μου!
:beer:
πολυ ομορφο το κρανακι σου φιλε!!:beer:
αγρατζουνιστο να ειναι
!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
3-composite δεν ειναι και αυτο?
(carbon-kevlar-και κατι ακομη)
Αν δεν κανω λαθος φοραει απο μαμα μια ζελατινα ημι-φυμε?
Προσοχη γιατι στο rs 740 μετα απο λιγο βροχη αρχισε να ξεφλουδιζει και απο οτι μου ειπαν ηταν ελατωματικη παρτιδα και μου την αντικατεστησαν στο μπαμ μπαμ (ελπιζω να εχεις απο τις καλες εσυ)
Καλοφορετο και να μεινει αγρατζουνιστο οπως στη φωτο
κ ενα αλλο υλικο..κατι με γυαλι..δε θυμαμαι ακριβως..
ναι φοραει τη smoked ..η οποια ειναι πολυ καλη στον ηλιο..και αψογη το βραδυ..δεν το περιμενα..για το βραδυ..δε χρειαζομαι 2 πλεον ζελατινες , ουτε βαλε βγαλε γυαλια..
εννοειται πως αν συμβει κατι θα μου το αλλαξουν..στο τσακ μπαμ...αν κ δεν νομιζω να χρειαστει..δειχνει να εχει πολυ καλο φινιρισμα κ βαψιμο..
σας ευχαριστω ολους για τις ευχες..:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
ναι φοραει τη smoked ..η οποια ειναι πολυ καλη στον ηλιο..και αψογη το βραδυ..δεν το περιμενα..για το βραδυ..δε χρειαζομαι 2 πλεον ζελατινες , ουτε βαλε βγαλε γυαλια..
Επειδη με τετοιο σκεπτικο ημανε φετο σε ταξιδι.
Μας πηρε η νυχτα και ευτυχως που ειμασταν στας Ευρωπας με μπολικο φωτισμο στον αυτοκινητοδρομο και τη βγαλαμε καθαρη
Αλλα και παλι τα ματια μας εγιναν :eyepop:
(Ζελατινα ο φιλος την πληρως φυμε και εγω ιδια με τη δικια σου σμοκτ)
project.breeze
21/11/2007, 08:18
Τούμπανο το κρανάκι σου φίλε,πανέμορφο.Είχα κι εγώ UVEX και μόνο καλά λόγια έχω να πω.Καταπληκτική ποιότητα τόσο του κελύφους όσο και του εσωτερικού,άψογη εφαρμογή,αεροδυναμικό,ήσυχο με καλή ηχομόνωση.Για μένα τα καλύτερα κράνη με μέση τιμή.Ανάμεσα σε Shark,AGV,Uvex,Nolan κτλ μόνο Uvex θα διάλεγα :beer: :beer:
nickmavros
21/11/2007, 08:23
Πολύ ωραίο κράνος. Αγρατζούνιστο.
Δοκίμασε το κ πες μας εντυπώσεις. (είχα κ εγώ UVEX και είχα κάποια προβληματάκια)...