PDA

View Full Version : ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ

metaltheo
20/11/2007, 20:34
Καλησπερα. Ευχομουν να μην ποσταρω ποτε εδω παρα μονο να μαθαινω απο παθηματα αλλων.
Πατησιων ωρα 7 και κατι(πηγαινα ομονεια) ειμαι στην αριστερη λωριδα με 70-80χαω. Πισω μου κανεις, μπροστα μου κανεις και καθως πλησιαζω την στροφη για Αλεξανδρας:eyepop: :eyepop: :eyepop: τυπος με varadero 1000 σκαει μυτη μπροστα μου(10 ποντους το πολυ απο την ροδα μου) απο το πουθενα για να στριψει Αλεξανδρας:mad: :mad: :mad: . Μην με ρωτησετε πως εκοψα αμεσως και τοσο γρηγωρα δεν ξερω να σας πω. Ο τυπος ειχε πισω του κοριτσακι το πολυ 10 χρονων χωρις κρανος, ουτε καν μπουφαν. Τον πλακωνω στις παναγιες και κατεβαζω ολους τους αγιους αλφαβητικα(δεν το λεω γιατι ειναι μαγκια) μηπως και κατεβει κατω και του σπασω τα μουτρα, οχι τοσο για εμενα, πιστεψτε με οχι για εμενα αλλα για το κοριτσακι που ειχε μαζι του το οποιο αν τον χτυπαγα θα ειχε πλακωσει η μηχανη. Φιλε με το Varadero αν δεις αυτο το μυνημα σκεψου τι εκανες και αν δε βρεις ακρη ή δε σκεφτεις πολυ μαθε να παιζεις μονο με την δικη σου ζωη και οχι με των αλλων.

cartman
20/11/2007, 23:09
Άσε φίλε τι να λέμε! Προσωπικά περισσότερες φορές έχω κινδυνέψει απο άλλους μοτοσυκλετιστές παρά απο ΙΧδες! Προσοχή! Όσο για το κοριτσάκι...:a11: :a24: :a29: :a016: :a018: :a52:

dodos 900
20/11/2007, 23:20
Τυχερό να είναι το κοριτσάκι με τέτοιο μ@@@κα πατέρα που έχει!:mad:

devil's animal
20/11/2007, 23:39
:sad: :sad: :sad: :sad:

για το μονο που θλιβομαι ειναι για το παιδακι.

orangefactor
21/11/2007, 01:08
λεμε λεμε για τα κουτια αλλα κ υπαρχουν κ μερικοι μηχανοβιοι..........κριμα αυτος παω στοιχημα οτι παει κ τρικαβαλο με γυναικα κ το κοριτσακι στην μεση.τι να τους πεις:a26:

xampos
21/11/2007, 01:19
:mad:

argi6argi
21/11/2007, 03:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Άσε φίλε τι να λέμε! Προσωπικά περισσότερες φορές έχω κινδυνέψει απο άλλους μοτοσυκλετιστές παρά απο ΙΧδες! Προσοχή! Όσο για το κοριτσάκι...:a11: :a24: :a29: :a016: :a018: :a52: Μεγάλη αλήθεια...δυστυχώς

675
21/11/2007, 09:54
ασε φιλε το τι γινεται...

το γεγονος οτι δεν κατβηκε οταν εσυ του κατεβασες (αν τα ακουσε) ισως να σημαινει πως καταλαβε το ποσο μαλακας ηταν...:sick:

siakattackj
21/11/2007, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Τυχερό να είναι το κοριτσάκι με τέτοιο μ@@@κα πατέρα που έχει!:mad:

και που το ξερεις ότι ήταν πατέρας?????:D ;)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

siakattackj
21/11/2007, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Άσε φίλε τι να λέμε! Προσωπικά περισσότερες φορές έχω κινδυνέψει απο άλλους μοτοσυκλετιστές παρά απο ΙΧδες! Προσοχή! Όσο για το κοριτσάκι...:a11: :a24: :a29: :a016: :a018: :a52:

http://www.youtube.com/watch?v=qTSfCew4KVs

la_villa
21/11/2007, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
Ο τυπος ειχε πισω του κοριτσακι το πολυ 10 χρονων χωρις κρανος, ουτε καν μπουφαν. Τον πλακωνω στις παναγιες και κατεβαζω ολους τους αγιους αλφαβητικα(δεν το λεω γιατι ειναι μαγκια) μηπως και κατεβει κατω και του σπασω τα μουτρα,

δηλ εσύ θα του κατέβαζες τα μούτρα ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια της κόρης του ΓΙ'ΑΥΤΗΝ???
αυτός μπορεί να είναι μαλάκας αλλά στα μάτια της κόρης του ποιος θα ήταν μεγαλύτερος?

έχουν γεμίσει γ#@!$δες, γενικά μιλώντας, βλέπω οι ελληνικοί δρόμοι!!!έναν που θα μην πει δεν κατεβηκε να τον γαμήσω δεν έχω δει ακόμα???

apav
21/11/2007, 10:54
:sick:

metaltheo
21/11/2007, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
δηλ εσύ θα του κατέβαζες τα μούτρα ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια της κόρης του ΓΙ'ΑΥΤΗΝ???
αυτός μπορεί να είναι μαλάκας αλλά στα μάτια της κόρης του ποιος θα ήταν μεγαλύτερος?

έχουν γεμίσει γ#@!$δες, γενικά μιλώντας, βλέπω οι ελληνικοί δρόμοι!!!έναν που θα μην πει δεν κατεβηκε να τον γαμήσω δεν έχω δει ακόμα???

Φιλε μου απο την κοινωνικη μερια που βλεπεις το ζητημα εχεις δικιο. Αλλα σκεψου τι θα ηταν καλυτερο ενα μαυρισμενο ματι ή ενα κατα πασα πιθανοτητα νεκρο παιδι και δυο τραυματιες. Το λεω αυτο γιατι ο ελληνας(μεσα και εγω) εχει καταχωρισει στο μυαλο του καποια πραγματα(ο καθενας διαφορετικα) πανω στα οποια νιωθει admin και οτι και να του πεις γνωμη δεν αλλαζει. Για να αλαξει γνωμη πρεπει να του τυχει κατι σοβαρο. Εσυ πιστευεις οτι αυτος ο τυπος εβαλε μυαλο απο χθες. ΟΧΙ.
Γυρησε σπιτι του και ειπε "σωστα τα υπολογησα, γιατι φωναζε ο αλλος" και θα το ξανακανει.

irinia
21/11/2007, 17:01
Συμπέρασμα ??
Πάρτε φίλοι όλοι γάντια τού μπόξ και όποιος κάνει μαλακία μαυρίστε του
το μάτι ,μήπως και συνετιστεί.
Έγκλημα και τιμωρία,Ντοστογιέφσκι.

ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΩ ΚΑΜΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Εξάλλου το είπαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας.

ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ.

Καμμιά άλλη ίδέα ??

metaltheo
21/11/2007, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Συμπέρασμα ??
Πάρτε φίλοι όλοι γάντια τού μπόξ και όποιος κάνει μαλακία μαυρίστε του
το μάτι ,μήπως και συνετιστεί.
Έγκλημα και τιμωρία,Ντοστογιέφσκι.

ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΩ ΚΑΜΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Εξάλλου το είπαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας.

ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ.

Καμμιά άλλη ίδέα ??

Εσυ τωρα πας απο το ενα ακρο στο αλλο. Και στο κατω κατω δεν λεω οτι εχω δικιο ντε και καλα:) αλλα εσυ τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει για να μειωθουν οι καγκουριες, και μη μου πεις να μειωθουν οι καγκουρες:smokin:

dodos 900
22/11/2007, 00:04
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
[B]και που το ξερεις ότι ήταν πατέρας?????:D ;)

Τώρα που το λές...μπορεί να ήτανε και παιδεραστής!:rotflmao:

Σήμερα πάντως μου έτυχε κάτι αντίστοιχο,με τυπά που έκανε σφήνα με πολλά και μετά
καθώς προχωρούσε άφησε το τιμόνι και φόρεσε το κράνος.
:a31:

irinia
22/11/2007, 06:02
Εσυ τωρα πας απο το ενα ακρο στο αλλο. Και στο κατω κατω δεν λεω οτι εχω δικιο ντε και καλα:) αλλα εσυ τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει για να μειωθουν οι καγκουριες, και μη μου πεις να μειωθουν οι καγκουρες:smokin:

Πάντως σίγουρα ΟΧΙ το να σταματάω και να πλακώνομαι και να αυτοδικώ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΗΜΑ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ
που θα συναντώ στο δρόμο.
Με αυτή τη λογική δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ στον προορισμό μου.

Το τι και πως είναι μεγάλη ιστορία
Άλλο θέμα και μπορούμε να το συζητήσουμε.
Αν θέλεις πες μας και ποια είναι η μέση μια και εγώ πήγα στο άλλο άκρο.
Να δέρνω λιγώτερους ??
Να κάνω κατήχηση στο δρόμο ??
Να κάνω το μπάτσο κάθε μέρα ??

Περιμένω τις απαντήσεις σου.

metaltheo
23/11/2007, 22:54
Ας πω λοιπον τι πιστευω πως πρεπει να γινει και τι δεν πρεπει.

Πρεπει να αλλαξει τελειως ο τροπος με τον οποιο δεινονται τα διπλοματα.(να γινει ποιο αυστηρος και δικαιος).
Δεν πρεπει να παιρνει διπλομα ο καθενας που "δινει" 100 ευρω παραπανω και ολα ενταξει.
Πρεπει να αλλαξουν οι κατηγωριες των διπλοματων και ποσο μαλλον των μηχανων.
Πρεπει να υπαρχει σωστη αστυνομια και οχι του τυπου σε γραφω γιατι φορας εξατμηση ή σε γ@μ@ω οταν δεν φορας κρανος.
Διπλομα μεχρι τα 65.

Αυτα λεω εγω για αρχη. Αλλα απο εκει και υστερα ειμαι ανθρωπος και ΝΑΙ θα βρισω και οχι μονο οποιον παει να "σβησει απο τον χαρτη" εμενα και οχι μονο εμενα χωρις να τον ενδιαφερει

stefanos
23/11/2007, 23:12
Ας πω λοιπον τι πιστευω πως πρεπει να γινει και τι δεν πρεπει.

Πρεπει να αλλαξει τελειως ο τροπος με τον οποιο δεινονται τα διπλοματα.(να γινει ποιο αυστηρος και δικαιος).
Δεν πρεπει να παιρνει διπλομα ο καθενας που "δινει" 100 ευρω παραπανω και ολα ενταξει.
Πρεπει να αλλαξουν οι κατηγωριες των διπλοματων και ποσο μαλλον των μηχανων.
Πρεπει να υπαρχει σωστη αστυνομια και οχι του τυπου σε γραφω γιατι φορας εξατμηση ή σε γ@μ@ω οταν δεν φορας κρανος.
Διπλομα μεχρι τα 65.

Αυτα λεω εγω για αρχη. Αλλα απο εκει και υστερα ειμαι ανθρωπος και ΝΑΙ θα βρισω και οχι μονο οποιον παει να "σβησει απο τον χαρτη" εμενα και οχι μονο εμενα χωρις να τον ενδιαφερει

Νομίζεις οτι υπάρχει άγνοια των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και οχι απίστευτη γαιδουριά που πηγάζει απο την ανύπαρκτη μόρφωση και αστυνόμευση?
Γιατί εγώ πιστεύω οτι αν βγαιναν οι μπάτσοι στο δρόμο και ρίχναν κλήσεις θα ήταν ΟΛΟΙ Παναγίες.

sergiosm
23/11/2007, 23:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
http://www.youtube.com/watch?v=qTSfCew4KVs

:eyepop:

και μετά μας φταίνε οι ΙΧίδες