PDA

View Full Version : Μεγαλώνοντας...

Meyaleleth
21/11/2007, 16:59
...μέσα σε μια ζούγκλα τεσσάρων τοίχων...σα να μη σου φτάνει η ζούγκλα εκει έξω, γεμάτη αρπακτικά που κοιτάζουν πότε θα έρθει η στιγμή να σε βρούν αδύναμο και να σε κατασπαράξουν...

...μέσα σε αυτή τη ΄θαλπωρή, που σε κάθε σπίτι εκός απο το δικό σου, σου φαίνεται ιδανική...

...μέσα σε ένα τσίρκο που οι κλόουν σε τρομάζουν, και κάθε τόσο τρέχεις μακριά τους να κρυφτείς...

...μέσα στην παράνοια του αλκοόλ και των επιπτώσεων του γύρω σου...πάνω σου...μέσα σου..

...καθισμένος στην ίδια θέση για χρόνια περιτριγυρισμένος απο ιστούς και αράχνες που επιτέλους θέλεις να κουνηθείς και να τις διώξεις...

...παλεύοντας με κύμματα και καταιγίδες για να φτάσεις επιτέλους στη στεριά....να πατήσεις το πόδι σου κάτω και να μπορέσεις επιτέλους να χαμογελάσεις..

...και συνεχίζεις ναι μεγαλώνεις...όμως δεν βρίσκεις τη στεριά...και ολοένα περισσότερα κύμματα σε πνίγουν, σε τραβούν προς το βυθό......κάτι που φαινεται τόσο λυτρωτικό τώρα πια....

Και εσύ έχεις χαθεί....έτσι...μεγαλώνοντας.......

Cpt. Haddock
21/11/2007, 17:04
cheer up ρε σεις....

μικρά παιδια μεσα στη μαυρίλα :winka: :sick:

doctor x
21/11/2007, 17:10
always look at the bright side of life

112681

Cpt. Haddock
21/11/2007, 17:11
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

- I 'm Bryan
- I 'm Bryan
- I 'm Bryan and so is my wife :lol:

Tpap
21/11/2007, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
...μέσα σε μια ζούγκλα τεσσάρων τοίχων...σα να μη σου φτάνει η ζούγκλα εκει έξω, γεμάτη αρπακτικά που κοιτάζουν πότε θα έρθει η στιγμή να σε βρούν αδύναμο και να σε κατασπαράξουν...

...μέσα σε αυτή τη ΄θαλπωρή, που σε κάθε σπίτι εκός απο το δικό σου, σου φαίνεται ιδανική...

...μέσα σε ένα τσίρκο που οι κλόουν σε τρομάζουν, και κάθε τόσο τρέχεις μακριά τους να κρυφτείς...

...μέσα στην παράνοια του αλκοόλ και των επιπτώσεων του γύρω σου...πάνω σου...μέσα σου..

...καθισμένος στην ίδια θέση για χρόνια περιτριγυρισμένος απο ιστούς και αράχνες που επιτέλους θέλεις να κουνηθείς και να τις διώξεις...

...παλεύοντας με κύμματα και καταιγίδες για να φτάσεις επιτέλους στη στεριά....να πατήσεις το πόδι σου κάτω και να μπορέσεις επιτέλους να χαμογελάσεις..

...και συνεχίζεις ναι μεγαλώνεις...όμως δεν βρίσκεις τη στεριά...και ολοένα περισσότερα κύμματα σε πνίγουν, σε τραβούν προς το βυθό......κάτι που φαινεται τόσο λυτρωτικό τώρα πια....

τι συμβαινει πια ρε κοριτσια..?????
μηπως να κερασω κανα μπουκαλακι ντραμπουι πουθενα να ρθετε στα ισα σας?
ημαρτον!

346iason
21/11/2007, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ημαρτον!

Μαλλον κατι αλλο πρεπει να τις κερασεις να δεις για ποτε στρωνουν ολα:rotflmao:

FLIPTOPBOX
21/11/2007, 17:44

Βαρεθηκα την μιζερη μου φυση
ο πονος δε λεει να μ'αφησει..

OldMan
21/11/2007, 19:14
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Γεμίσαμε αναίσθητα και χοντρόπετσα τομάρια ...!!! :D :mad: :D

(πούσαι ρε Sniper με τις ευαισθησίες σου ...???) :sad:

Aggelos_SV
21/11/2007, 22:00
Μου θύμησε ( όχι ακριβώς θύμησε, συνειρμός ήταν:D ) την ατάκα του Κώστα Τσάκωνα στο ''Μάθε παιδί μου γράμματα''

''6 χρόνια μέχρι να πάω δημοτικό

6 χρόνια στο δημοτικό

6 χρόνια στο γυμνάσιο

6 χρόνια στο πολυτεχνείο

6 χρόνια στο εξωτερικό για μεταπτυχιακά

σύνολο 30 χρόνια....

μέχρι τα 35 που είμαι λείπουν 5 χρόνια ...που πήγαν 5 χρόνια?''

οι αριθμοί ίσως και να μην είναι σωστοί,αλλά αλλού είναι η ουσία

zolotas
21/11/2007, 22:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ημαρτον!

σιγα βρε χουβαρντοπαιδο ,πολυ ψαγμενος εισαι .............ακου ντραμπουι :yuck: .........τι ποτο ξενερωμα ............και μονο το ακουσμα ,μου θυμιζει κατι μαιμουδες στη ζουγκλα:lol: ........μπαμπουινους

TROOPER
22/11/2007, 01:45
..........

εγω δε βλεπω ουτε στραβο, ουτε αναποδο.

McTalas
22/11/2007, 02:03
[B..... [/B]
Ζωητσα ! δεν μεγαλωσες ακομα... εχεις 7 μερες !!!
:p

Tpap
22/11/2007, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
σιγα βρε χουβαρντοπαιδο ,πολυ ψαγμενος εισαι .............ακου ντραμπουι :yuck: .........τι ποτο ξενερωμα ............και μονο το ακουσμα ,μου θυμιζει κατι μαιμουδες στη ζουγκλα:lol: ........μπαμπουινους

κατεβα απο κει πανω πρωτα και σε κερναω οτι πινεις..
-αν και αναφερομουν στην κοπελιτσα που φανηκε προβληματισμενη..

μηπως εισαι κοπελιτσα ή προβληματισμενη..?

project.breeze
22/11/2007, 18:40
Mayaleleth μήπως είσαι emo; Πολύ δυστυχία και σπαραγμός,life is a bitch,το γαμώτο και τέτοια...

apav
22/11/2007, 19:24
Σωστός! :a013: Εάν δεν κάνεις το παραμικρό όλη μέρα και μετά είσαι πουλμούρ στην καφετέρια, ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Που χρόνος να "μεγαλώσεις". :wave2:

devil's animal
23/11/2007, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από 346iason

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

devil's animal
23/11/2007, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω δε βλεπω ουτε στραβο, ουτε αναποδο.

+10000

:beer: :beer: :beer:

noble
23/11/2007, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από 346iason

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bigcry:
Ξεκαρδιστικη ατακα!!!Μια προταση που τα λεει ολα...:alien:

υ.γ.Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι σας χαλανε πολλα και σε ολα αυτα οι σελιδες φτανουν τις 15,17 και παει λεγοντας...Που θα μου παει,θα το βρω...:rolleyes:

orizontas
25/11/2007, 15:55
για ξαναπαμε μια .....

:beer: :beer: