PDA

View Full Version : Schuberth s1

Ai8erovamon
23/11/2007, 12:16
Finaly πήρα το schuberthaki το οποίο είναι superth!!!!! Το πήρα απο fc-moto.de 365 μαζι με μεταφορικά εκεί που κάτι Ελληναράδες κλέφτες ζητούσαν απο 460(μεγααααλη χάρη μου έκαναν) έως 520(2 στους 4), αρχηλήσταρχοι, και μετα παραπονιούντε για πεσμένα έσοδα!!!:mad:
Φοβερό κράνος, το συστήνω ανεπιφύλακτα...όμως έχω ένα προβληματάκι...
Είμαι κεφάλας, έχω πάρει το xxl γενικά δε νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο κράνος παραγωγής αν σκεφτούμε οτι τα schuberth απο μόνα τους είναι τέρατα....φανταστείτε το σε xxl!!!

Στο κεφάλι μου εφαρμόζει τέλεια αλλά το λουρί ασφαλείας το έχω μακρύνει όσο δεν πάει άλλο και όποτε προσπαθώ να κλειδώσω το κούμπωμά του με πνίγει, με λίγα λογια δεν χρησιμοποιώ καθόλου το κούμπωμά του (ευτυχώς έχει το υποσιάγωνο μαξιλαράκι που κάνει καλή δουλειά)

Το γέλιο είναι οτι έχει ένα velcro παράλληλα με το λουρί ασφαλείας το οποίο συνήθως απο τον αέρα πιάνει πάνω στο velcro του μπουφάν μου(axo)

Any suggestion ?????

strata
23/11/2007, 12:44
Αν δεν δένεις το κράνος τότε τι το φοράς?
Το πρώτο που θα φύγει σε μια σύγκρουση θα είναι αυτό..

Όσο για αυτό που ρωτας .. θα ανοίξει με το καιρό.
Έχω και εγώ το ίδιο..

costas81
23/11/2007, 13:01
XXL και δεν κουμπωνει??

σοβαρά μιλας??

:confused: :confused: :confused:

apav
23/11/2007, 13:46
Καλοφόρετο! :beer: Βρες τρόπο να το κουμπώσεις! :wave2:

warm up
03/12/2007, 00:55
ισως κάποιοι σε άκουσαν και η νέα τιμή του Schuberth S1 είναι 365 euro και στην Ελλάδα...
σχετικό λινκ...
http://www.warmup.gr/cats/item.php?ItemID=37
:beer:

Ai8erovamon
13/12/2007, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από strata
Αν δεν δένεις το κράνος τότε τι το φοράς?
Το πρώτο που θα φύγει σε μια σύγκρουση θα είναι αυτό..

Όσο για αυτό που ρωτας .. θα ανοίξει με το καιρό.
Έχω και εγώ το ίδιο..

Τι θα ανοίξει με το καιρό το λουράκι;;;!! Το κράνος είπα οτι εφαρμόζει τέλεια, στο λουράκι είναι που έχω το πρόβλημα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
XXL και δεν κουμπωνει??

σοβαρά μιλας??

Και όμως....δεν κουμπώνει.. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ!!

:eyepop:

smirnof
25/12/2007, 23:33
Νέα τιμή στο warmup.gr. 319 ευρώ το μονόχρωμο S1 και 336 ευρώ αυτό με τα γραφικά.

p@nos
26/12/2007, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ai8erovamon
Τι θα ανοίξει με το καιρό το λουράκι;;;!! Το κράνος είπα οτι εφαρμόζει τέλεια, στο λουράκι είναι που έχω το πρόβλημα....

Και όμως....δεν κουμπώνει.. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ!!

:eyepop:

Μηπως...λεω μηπως,πρεπει να κανεις διαιτα????
:D