View Full Version : ηρθε η ωρα να πληρωσω και εγω !
Dodok edessa
27/11/2007, 16:48
απο τα 15 μου ειχα μια αγαπη,ενα χομπι,ενα κατι τις που με εκανε να ξεφεύγω απο ολα ...να περναω καλα ,να γνωρίζω άγνωστα μερη ,να θαυμαζω το μεγαλείο της φυσης,την μαγεια των εποχων,να απολαμβάνω με την παρεα των φιλων που πραγματικά αγαπάω και μαγαπανε,να κανω πραγματα που για αλλους ηταν ακατανόητα ..επικίνδυνα...ακομα και για την ιδια την γυναικα μου που με ανέχεται κοντά στα εικοσι χρονια...αυτο ειναι το εντουρο ,:(
Πριν δυο βδομάδες λοιπον στα καλα του καθουμένου ένιωσα φρικτους πονους στον αυχένα και σχεδόν παράλυση στο αριστερό χερι..ο πονος δεν υποχωρούσε παρολα τα ηρεμιστικά κορτιζόνες και οτι αλλο υπηρχε για να παρω ...και ο ορθοπεδικός μου με στελνει κατευθείαν για μαγνητική αυχενα,:(
αποτελεσμα....καταστραμμένος δισκος στο 5-6 σπονδυλο στον αυχενα (αν θυμαμαι καλα)..φοβερη πιεση του νωτιαίου μυελού με φοβο πολυ μεγαλυτερης ζημιας αν δεν εγχειρισθεί άμεσα.:sad:
Αιτια η πολυχρονη ταλαιπωρία του αυχενα απο το εντουρο και η μικροτραυματισμοί οι οποιοι δεν ειναι αντιληπτοί οταν συμβαινουν ..απλα δουλευουν μεσα κρυφα..υπουλα
Απο στιγμη σε στιγμη λοιπον περιμενω το οκ του γιατρου για να μπω χειρουργειο να αφαιρεθει ο κατεσραμενος δισκος ,και να μπει στην θεση του ενα νεος απο τιτανιο.:sad:
Θα ειμαι φαινομενο...ο πρωτος εντουρας...ducatisti ....με αυχενα terminioni:D
Ολα αυτα δυσαρεστα ...πολυ θα λεγα...και ξαφνικα ..ομως αυτο που με τελείωσε ηταν η κατηγορηματική αποφαση του νευροχειρούργου οτι enduro THE END.:sad: και μηχανη απο δω και περα με πολυ προσοχη.
Δεν θα ειναι πια ίδιες οι κυριακες ..ντυμενοι με τα δικα μας καρναβαλιστικα ρουχα να φευγουμε για το δικο μας πανηγυρι..δεν ξερω τι να πω ...ειμαι πολυ χαλια ....απλα αν κάποιος απο εδω μεσα έκανε κατι τετοιο ας πει καμία γνώμη για το τι σκατά γινεται μετα ...
:sad:
Cpt. Haddock
27/11/2007, 16:50
:sick:
Ντοντοκ, περαστικά και όλα να πάνε καλά...
Απο εκεί και πέρα βλεπεις πως θα είσαι και τι θα πει ο γιατρός σου
Akatanomastos
27/11/2007, 16:53
perastika na einai ola file, na pane kala !!!
:wave2:
Περαστικά να 'ναι βρε σκούληκα.
Σίγουρα....με το καιρό......θα βρεις κάτι άλλο να σε γεμίσει. Μπορείς να συνεχίσεις να χαίρεσαι τη φύση και την παρέα των φίλων μέσα και από ένα 4x4.
:winka: :beer:
:sad: :sad: :sad:
μακαρι ολα να πανε καλα φιλε μου...:wave2: :wave2: :wave2:
Τι να πω βρε φιλε..... :(
Σε παρομοια κατασταση βρεθηκα το 98 απο μετατοπιση λεκανης ( στα καλα καθουμενα) με αποτελεσμα να ειχε παραλυσει το δεξι μου ποδι με συνοδεια φρικτων πονων......
Τουλαχιστον παρε γνωμες απο αρκετους γιατρους και φυσιοθεραπευτες για την κατασταση σου.....:rolleyes:
Προσεξε το θεμα εγχειρηση στην περιπτωση διχογνωμιων....... :rolleyes:
Τι να πω...... Περαστικα μεσα απο την καρδια μου.... :rolleyes:
el_hymador
27/11/2007, 17:09
Περαστικα σου φιλε μου, να πανε ολα καλα , την γρηγοροτερη δυνατη αναρρωση σου ευχομαι
Τωρα οσο για το enduro, οκ σε καταβαινω, αλλα υπαρχουν ενα καρο αλλες ασχολιες που μπορουν να αναπληρωσουν την ''ελλειψη''
κινδυνευοντας να χαρακτηριστω γραφικος θα σου ελεγα MTB ποδηλατο, μπορει να σου φαινεται ''φτωχο'' σε σχεση με τις μηχανες, αλλα πιστεψε με δεν ειναι καθολου ...+ το οτι κανεις μια πρωτης ταξεως ασκηση :winka:
περαστικα και παλι.
:sun: :wave2:
alex-vstrom
27/11/2007, 17:09
Φίλε περαστικά κάτι παρόμοιο έπαθε και η μάνα μου και έκανε εγχείρηση. Δεν το έπαθε από ντούρο έτσι…….. εάν σε ενδιαφέρει να σου συστήσω τον γιατρό που την εγχείρησε ……
Και πάλι περαστικά
gixxerpap
27/11/2007, 17:10
περαστικα ρε συ, και καλη επιτυχια ευχομαι!!!
ισως ειναι ευκαιρια και για ενα καινουργιο χομπυ, οι παρεες αλλωστε και οι ανθρωποι που αγαπας και σε αγαπανε, δε θα χαθουν επειδη θα σταματησεις το εντουρο....
Uriah Heep
27/11/2007, 17:10
Θόδωρε περαστικά!
Όλα θα πάνε καλά. Η ιατρική μέσα στη τύφλα της, έχει κάνει θαύματα στην ορθοπεδική. Πέρυσι η πεθερά μου άλλαξε ...μισό "σασί" και είναι μια χαρά...
Πρόσεχε μόνο να σου βάλουν γνήσια ανταλλακτικά!
:beer: :beer: :beer:
Θοδωρή να γίνουν όλα γρήγορα & πάλι να είσαι δυνατός και χαμογελαστός! Σίγουρα θα μπορείς πάλι να χαίρεσαι την ελληνική φύση έστω και παρέχοντας μας την απαραίτητη συνοδεία (terios).
Γρήγορα περαστικά & πάλι όπως πριν!
makis206
27/11/2007, 17:14
Υπομονή Θόδωρα, κάνε λίγη υπομονή και όλα καλά θα πάνε :)
Περαστικά ρε Θοδωρή...
Το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει τώρα είναι να ξεπεράσεις το πρόβλημα της υγείας σου...
Για τα υπόλοιπα, ο χρόνος θα σου δείξει το (σωστό ή λάθος δεν έχει σημασία) δρόμο...
Καλή δύναμη αδερφέ...
:beer: :beer: :beer: :beer:
SeNNinhA
27/11/2007, 17:20
Επειδή κι εγώ πέρισυ τράβηξα το ίδιο ζόρι με την μέση μου και τελικά αποφάσισα και εκανα μια πρώτου σταδίου εγχείρηση αφαιρόντας μόνο το κομμάτι του δίσκου που εξείχε έχω να πω τα εξής:
1) Μην σε τρομάζουν οι γιατροί. Εαν δεν είναι σχετικοί με αθλητές και αθλήματα το πρώτο πράγμα που θα σου πουνε είναι να μην ξανακάνεις τίποτε και να μπεις σε γυάλα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν αθλητές που έκαναν εγχείρηση κήλης και έτρεξαν σε ολυμπιακούς αγώνες 1,5 μήνα μετά!!
2) Αυτό που θα χρειαστείς οπως και να έχει είναι πολύ γυμναστική ειδικά στο σημείο που έχει πρόβλημα. Υπάρχουν ασκήσεις για τα πάντα. Συμβουλέψου κάποιον που ξέρει αν και είναι κάτι σχετικά απλό αλλα με προσοχή. Ελαφριά βάρη, όχι σε κατακόρυφη στάση και με αργές και απόλυτα ελεγχόμενες κινήσεις. Μην σε νοιάζει. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο απ'οτι εαν σηκωνες πολλά κιλά.
3) Προσοχή θέλει και το aftermarket αμορτισέρ απο τιτάνιο. Εαν δεν γίνει σπονδυλοδεσία υπάρχει πάντα η περίπτωση (πολύ μικρή αλλα υπάρχει) να φύγει από την θέση του και να καταλήξει σε άγνωστο σημείο με άγνωστες συνέπειες.
4) Σπονδυλοδεσία όμως δεν προτίνεται γενικώς εκτώς από πολύ άσχημες περιπτώσεις
5) Υπάρχει και μια νέα σχετικά σποδυλοδεσία με χαλαρούς ελαστικούς συνδέσμους που θεωρείται καλύτερη λόγω του ότι αφήνει την σπονδυλική στήλη να κάνει κινήσεις και λειτουργεί σαν αμορτισέρ. Δεν έχει βέβαια πολλά χρόνια και δεν γνωρίζουν πολλά μακροχρόνια πως συμπεριφέρεται αν και έχει θετικές προοπτικές.
6) Δεν ξέρω από γιατρούς που έχεις πάει αλλα ο διευθυντής της νευροχειρουργικής του Παπαγεωργίου στην Σαλονίκη είναι απο τους καλύτερους και πολύ καλός άνθρωπος. Μεγάλη εμπειρία έχουν και οι γιατροί του ΚΑΤ. Έχω ονόματα και τηλέφωνα εαν θέλεις περισσότερες γνώμες.
7) Μην μασάς. Γυμναστική και σωστή στάση καθίσματος και γραψίματος καθημερινά και θα πας πολύ μακριά ακόμη κάνοντας σχεδόν ότι και τώρα. Εγώ την είχα γλυτώσει για 10 χρόνια με μεγάλη κήλη πριν να φτάσω σε χειρουργείο, στο οποίο χειρουργείο 'εφτασα λόγω μη φυμνστικής για πάνω από 6 μήνες (μαλακία μου)
8) Περαστικά
Υ.Γ. Τα λέω όλα τα παραπάνω διότι το έχω ψάξει το θέμα για εμένα και μάλιστα πολύ, διότι και ο πατέρας μου και η αδελφή μου είναι γιατροί.
Πριν πολλά πολλά χρόνια αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα
στον 4ο-5ο Οσφυικό που είναι πολύ χειρότερα,γιατί είναι πολύ πιο
χαμηλά και επιβαρύνεται πολύ περισσότερο.
Μέχρι τον αστράγαλο ο πόνος.
Το δεξί μου πόδι κουλό ,ο τετρακέφαλος είχε αδυνατίσει πολύ και ο πόνος
με ξάπλωνε κάτω παράλυτο.
Δισκοκήλη,σπονδυλολίσθηση,και σκολίωση από τον στραβό μεσοσπονδύλιο
δίσκο.
Όλοι με έστειλαν στο χειρουργείο.
Μόνο ένας γιατρός νάναι καλά τα πεθαμένα του μάλλον τώρα από τό Κιλκίς,
Παπαδόπουλος στο όνομα που από ότι έμαθα έσωσε πολύ κόσμο μου είπε.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.
Δούλευε τότε στην ορθοπεδική του Κιλκίς.
Όλοι μου είχαν πει ότι θα με κουβαλούσαν με το σεντόνι και το αναπηρικό καρότσι.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ.
Εγώ άκουσα αυτόν και σήμερα μετά από πολλά χρόνια χοροπηδάω ,παίζω μπάλλα,
μπάσκετ,κολυμπάω ,και ξεσκίζομαι με το μηχανάκι.
Πρίν το αποφασίσεις λοιπόν ,πάρε πολλές γνώμες,συμβουλέψου πολλούς,και μη βιάζεσαι.
Σίγουρα ήμουν χειρότερα από σένα,το πόσο αναστρέψιμη είναι η κατάσταση σου
εσύ και οι γιατροί το ξέρουν.
Αν όμως κάνεις επέμβαση ποτέ δεν θα είσαι όπως πρώτα .
Έτσι και εγώ προτίμησα τους πόνους και τώρα μετά από πολλά χρόνια με σωστή γυμναστική
φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Ζω με το πρόβλημα μου,όταν με πιάνει αλλά τη μηχανή την καβαλλάω και τη σκίζω.
Ότι και να αποφασίσεις σου εύχομαι καλή τύχη και να το ξεπεράσεις.
Πριν απο 5 χρονια εφαγα ασχημα τα μουτρα μου με ενα Αφρικα, επιγονατηδα ραγισμενη στο εσωτερικο της..Πορισμα γιατρων ΤΕΡΜΑ το εντουρο και Scuba και και και....Εδω και 2 χρονια εχω αποκτησει στενωση μεταξυ 2 αυχενικων σπονδυλων..Πορισμα γιατρων ΤΕΡΜΑ το μηχανακι...
Θοδωρα δε ξερω τι παιζει στην δικια σου περιπτωση αλλα εγω δεν εχω σταματησει τιποτα...Ναι ποναω κατα καιρους, ναι μετα απο 3 μερες εντουρο περναω μια εβδομαδα ζορι αλλα...
Στην χειροτερη περιπτωση θα παρουμε απο ενα καλαμι ψαρεματος...:wave2:
Ολα καλα θα πανε φιλε και μην χαλιεσε!!
project.breeze
27/11/2007, 17:47
Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω,πήγαινε σε πολλούς γιατρούς και πάρε πολλές γνώμες.Την προηγούμενη βδομάδα είχε θέμα ο Τριανταφυλλόπουλος για "γιατρούς" που κάνουνε άσκοπες εγχειρήσεις.Πάρε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες.Μην μασάς,με λίγη γυμναστικούλα όλα θα πάνε καλά.Ένας από τους κολλητούς μου έχει βγάλει 3 φορές τον ώμο,έχει κάνει εγχείρηση και παρόλα αυτά συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στην ομάδα του.Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά :wave2:
SPORAKIAS
27/11/2007, 17:51
περαστικα και καλη δυναμη σε ολη την προσπαθεια σου.....:)
edmarios
27/11/2007, 17:55
Εγω θα μιλησω εκ πειρας μιας και η μανα μου εκανε την ιδια εγχειρηση πριν το καλοκαιρι... Και μαλιστα οχι μια αλλα δυο... Την πρωτη την εκανε στο ιατρικο αθηνων και απετυχε γιατι ξερουν μονο λεφτα και φακελακια να ζητουν οι αλητες. Επιπτωσεις απο αυτην την εγχειρηση ηταν οτι καθησε 2 μηνες στο κρεβατι και οταν ρωταγε τον γιατρο γιατι ποναει της ελεγε οτι ειναι φυσιοπλογικο... Παρεπιπτωντος ηταν πολυ πολυ χειροτερα απο οταν μπηκε...Της ερχοταν να αυτοκτονησει... Μετα απο πολυ ψαξιμο και απο το ιντερνετ και απο γνωστους πηγαμε στον Κο <- (με Κ κεφαλαιο) ΠΑΠΑΔΑΚΗ ο οποιος χειρουργει στην Ευρωκλινικη αθηνων εκανε μαγνητικη και αμεσως την εβαλε για χειρουργειο... ( Στο ιατρικο αθηνων την κρατησαν μολις μια μερα πεμπτη εκανε εγχειρηση και παρασκευη βγηκε... Σε αντιθεση με την Ευρωκλινικη που την κρατησαν 5 μερες και εκανε και ασκησεις και καθε εβδομαδα πηγαινε και την εξεταζαν...και ηταν ολα αψογα!!)Μετα την δευτερη εγχειρηση χοντρικα καθησε κανεναν μηνα στο κρεβατι αλλα μετα σηκωνοταν παντα με ζωνη μεχρι και τωρα την φοραει... Βαρος δεν κανει να σηκωσει και δεν επιτρεπετε να οδηγησει μεχρι τα χριστουγεννα...(ασχετα αν η συνθηκες ειναι ετσι και οδηγαει με ενοχλησεις στην μεση ομως..) Και η μανα μου δισκο τιτανιου φοραει αλλα παλι καλα δεν χτυπαει στο αεροδρομιο.... :) (Αυτο το ειπα για να σπασει ο παγος σε καμμια περιπτωση δεν κοροιδευω...)
Μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα θα το δεις!!! :wave2:
:beer: :beer:
edmarios
27/11/2007, 17:56
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω,πήγαινε σε πολλούς γιατρούς και πάρε πολλές γνώμες.Την προηγούμενη βδομάδα είχε θέμα ο Τριανταφυλλόπουλος για "γιατρούς" που κάνουνε άσκοπες εγχειρήσεις.Πάρε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες.Μην μασάς,με λίγη γυμναστικούλα όλα θα πάνε καλά.Ένας από τους κολλητούς μου έχει βγάλει 3 φορές τον ώμο,έχει κάνει εγχείρηση και παρόλα αυτά συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στην ομάδα του.Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά :wave2: [/QUOTE
Eνας ειναι τοπ σε αυτην την εγχειρηση... Αυτος που ανεφερα πιο πανω...
Αν θες στειλε μου πμ να σου πω οσα στοιχεια ξερω...
costas81
27/11/2007, 17:59
όλα να πάνε καλά φιλαράκι!!!!
:wave2: :wave2:
VanDiemen
27/11/2007, 18:00
Γρήγορα ξανά όρθιος και υγιής σου εύχομαι!!! Για ψευδοεντούρο τι σου είπαν; Να αρχίσω να ελπίζω πάλι; <--ελπίζω να μην είναι πολύ κρύο το αστείο μου.
dirtbird
27/11/2007, 18:13
Τι λες ρε γμτ.....:( :(
Θόδωρε κάνε ότι είναι καλύτερο για την υγεία σου και το μετά θα σου φτιάξω εγώ μηχανάκι μαγικό χαλί. Αυτό είναι το λιγότερο.....
Don't worry, caster power λέμεεεε
Stergios69
27/11/2007, 18:15
Θόδωρε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Να βρεθούμε κα από κοντά πρέπει να σε δούμε...
Να δεις που φταίει το Ducati, σκυφτή οδήγηση κι έτσι... :rotflmao:
Βασικά, αφού το θέμα είναι πλαίσιο-αναρτήσεις και όχι ηλεκτρολογικό τους Ιταλούς δεν τους φοβάμαι, όλα θα πάνε καλά... :D :wave2:
Ευχομαι ολα να πανε καλα..Πανω απ'ολα να κοιταξεις την υγεια σου!!Καλη επιτυχια με την εγχειρηση!!
:beer:
Αυτο που προεχει ειναι να βγαλεις ακρη με οσο πιο πολλους γιατρους μπορεις.
ΠΑρε οσο πιο πολλες γνωμες γινεται, οσο για μαχαιρι, θα στο προτεινα σαν τελευταια λυση.
Ειχα παθει ενα ατυχημα κ εγω στη μεση με μετατοπιση των Οσφυικων 1,2,3. Οι πιο πολλοι γιατροι με ειχαν βγαλει αχρηστο κ με ετοιμαζαν σαν αλλη Ιφιγενεια για μαχαιρι.
Τελικα ομως με ξεκουραση, φυσιοθεραπειες κ αρκετη ταλαιπωρια ειναι η αληθεια, ειμαι παλι σχετικα νορμαλ.
Μου αφησε μια ευαισθησια στη μεση κ στα βαρη, αλλα δεν ειμαι αχρηστος
Το ακουτε αυτο ρεμαλια;
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ
:lol: :lol:
:beer: :beer:
Περαστικά και γρήγορα,
τα άλλα οι γιατροί καλά είναι να τα λένε για προφυλάξεις... μετά βλέπεις!
περαστικα και γρηγορα πιο δυνατος κι απο πριν ρε αρχοντα :sun: :wave2:
vangelis 64
27/11/2007, 18:56
Ας σού πάνε όλα καλά Θόδωρε.Μή το βάζεις κάτω και προπάντων μην βιαστείς για την εγχείρηση,όπως πολύ σωστά ειπώθηκε από Terens και Kalesin.
Δυστυχώς,στην εποχή που ζούμε,οι γιατροί πολύ εύκολα βγάζουν απόφαση για επέμβαση αφού πολλούς απ' αυτούς τούς ενδιαφέρει κυρίως το χρήμα.
Και πάλι κουράγιο και περαστικά.Μην θεωρείς τίποτα χαμένο.:beer: :beer: :wave2:
Dodok edessa
27/11/2007, 19:03
ατελείωτες οι ώρες τις αναμονής .....ειστε οι παρηγοριά μου ..σας ευχαριστώ ολους μέσα απο την καρδια μου :sad:
blackbusa
27/11/2007, 19:19
:eyepop: οχι ρε π@υστη μου ξενερωμα......για την ενγχειριση δεν πολυανυσηχω γιατι η ιατρικη κανει θαυματα.....θα σε κανουν παλι καινουργιο(αν πρεπει αναγκαστικα να την κανεις)....το ξενερωμα ειναι για το εντουρο γιοκ......και οπως ειπαν και αλλοι ρωτα οσο πιο πολλους γιατρους μπορεις......ειναι πολλα λαμογια που προτιμουν το νυστερι για να κονομησουν.....:wave2:
ντοντοκακο μην σκεφτεσαι το θεμα του εντουρο...
σιγα μην το σταματησεις...
οι φιατροι αν δεν ξερουν δεν περνουν ευθυνες με τιποτα...
ο βρωμοπ[ουλος ξερει 2 γιατρους εντουραδες με 300αρια ΚΤΜ... αυτοι ειμαι περιεργος θα σου λεγαν τα ιδια;
δεν ερχεσαι σε επαφη αργοτερα με το απσο σου να σου ανεβασουν το ηθικο;
φιλιά πολλά :wave2:
DIMITRIS Z750
27/11/2007, 19:45
Φιλε περαστηκα σου ευχομαι.και οτι καλυτερω για σενα.δυστηχωs λιγο πολυ ολοι καπου
εχουν προβλημα με την μεση και αλλα.:sad: και παλι ευχομαι ολλα να πανε καλα:wave2:
ελπίζω όλα να πάνε καλά.
περαστικά σου εύχομαι και γρήγορα στο βουνο όπως μπορείς ακόμα και με τα πόδια. :wave2:
περαστικα dodok και καλη επιτυχία στην εγχειρηση!
:wave2: :beer: :wave2:
Θόδωρε οταν σε διάβασα σκέφτηκα να σου γράψω κατι παρηγορητικό, :( όπως οτι θα βρεις άλλα χόμπι κλπ, μετά απο αυτα που έγραψαν τα παιδιά πιο πάνω, είδα οτι το μονο που χρειάζεσαι ειναι λίγο παραπάνω ψάξιμο, για να βρείς τον πιο γρήγορο τρόπο ώστε να ξαναπάρεις τα βουνά για να μην είναι η τρέλα μόνη της.:lol:
Μην σε πάρει απο κάτω μόνο γιατι είσαι και μακριά. :rolleyes:
Που να τρέχουμε να σε παίρνουμε αγκαλίτσες τώρα για να σε παρηγορούμε.:lol:
Θοδωρή!! άντε ρε ξεκίνα το ψάξιμο, να τελειώνεις γρήγορα, γιατί θα στεγνώσουν οι λάσπες και
μην μασάς , όλα θα γίνουν καινούρια και θα σου μηδενίσουν και το κοντέρ:wave2:
Kostas NL
27/11/2007, 21:05
Θοδωρή σου έυχομαι όλα να πάνε καλά ρε φίλε.
filipp0s
27/11/2007, 21:06
Περαστικά ρε φίλε, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ξαναπάρεις τα βουνά :wave2: :wave2:
Ντοντόκο και χωρίς Ντουντούρο, θα έχεις την Ντουντούκα !!!!!!
;) ;) ;)
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!
Που να θυμόμαστε πόσα κόκαλα μας έχουν κατά καιρούς ξεγράψει ........... όχι δεν θα δέσει, 'οχι θα στραβώσει κ.α. εμπριμέ !!!!!!!
Σιγά μην χαλάει έτσι εύκολα η γενιά μας !!!!!!!!!!
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
:a23: :a23: :a23:
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!!!!
Οτι ευχές και να δώσω θα είναι λίγες
Περαστικά βρε Θοδωρή και καλά να πάνε όλα τώρα
το μετά το σκέφτεσαι αργοτέρα ! που μια χαρά θα είσαι !
:sick:
devil's animal
27/11/2007, 22:16
Να πω και εγω την εμπειρια μου με τις απειρες οσφυαλγιες, κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου(δεν ξερω ακριβως ποιου), κακωσεις στην μεση, μηνισκο,6 διαστρεμματα (μοιρασμενα 3 και 3 στους αστραγαλους μου)...και ειμαι μονο 25.:lol:
ολο το θεμα ρε Θοδωρη ειναι η γυμναστικη και η υπομονη. Απειρες φορες μου ελγαν για μαχαιρι αλλα παντα ελεγαν.....ε,να αμα κατσεις 2 μηνες κρεβατι και αλλους 2 χαλαρο περπατημα και 6 αποθεραπεια...και μετα οσο σου παρει για να δυναμωσει η μεση ή το ποδι θα γινεις καλα. ΑΛΛΑ με μια επεμβασουλα μισης ωρας σε 2 εβδοαμδες θα εισαι παλι οπως ησουν.
ΡΕ ΟΥΣΤ! ποτε δεν εκανα και ουτε προκειται να κανω.(εκτος και αν ειναι πραγματικα επιτακτικη αναγκη).
9 φορες θα πεφτουμε 10 θα σηκωνομαστε!! Αυτο ειναι το moto μας και αυτο σου λεει και το moto.gr να κανεις!:winka:
Ψαξ'το ..δες τι μπορει να γινει περα απο το χειρουργειοκι καντο.
Αν τωρα ειναι οντως τοσο ασχημα τα πραγματα (που το απευχομαι) βρες εναν γιατρο και πες του..."κοιτα να δεις....θα με κανεις καλα και θα ξανακαβαλησω" (τρομοκρατια θελουν,αυτοι ειναι περισσοτερο αλητες απο εμας):rotflmao:
ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗ και ολα θα πανε καλα!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Δεν θα ειναι πια ίδιες οι κυριακες ..ντυμενοι με τα δικα μας καρναβαλιστικα ρουχα να φευγουμε για το δικο μας πανηγυρι..δεν ξερω τι να πω ...ειμαι πολυ χαλια ....
Δεν κόβεις τις μαλακίες ρε παπάρα ...??? :D
Υ.Γ.
Στείλε Π.Μ. με το ποιος, που, πότε ή πάρε τηλέφωνο μαλακισμένο ...:smokin:
orizontas
27/11/2007, 22:19
θεοδορε
μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα
να παρεις την σωστη α[ποφαση μετα απο ενα
μεγαλο και χρονοβορο ψαξιμο σε οτι εχει να κανει με γιατρους
μην βιαστεις ομως
καλυτερα λιγος πονος παραπανω
και περισοτερο ψαξιμο
οσο για τα υπολοιπα ......
και ενδθρο θα ξανακανεις
θα τον βρει τον τροπο
το σωμα σου
και προπαντον η ψυχη σου .....
αντε καλη συνεχεια ...
Trickster
27/11/2007, 22:26
Έυχομαι να το ξέπεράσεις γρήγορα και βλέπεις μετά τι γίνεται..
Πάρε και 2η γνώμη σίγουρα.. :wave2: :wave2:
περαστικά σου θόδωρε
:wave2: :wave2: :wave2:
fantacid
28/11/2007, 00:19
καλο το ποστακι σου μικρε με το σιροπιαστο υφος ........
αλλα παω στοιχημα το φετινο μας πρωταθλημα οτι πριν να στεγνωσουν οι λασπες παλι σε καποιο βουρκο θα κυλιεσαι!!!!!
αυτο ειναι ευχη κ καταρα μαζι!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
μη μασας ρε!
τα τσακαλια δε χανονται!
:winka:
zuki1000k5
28/11/2007, 01:06
Filaraki perastika k ola tha pane kala!!!
catmaster
28/11/2007, 05:20
Θοδωρή εύχομαι και εγώ να είναι περαστική η ταλαιπωρία σου μέσα από την καρδιά μου ...
προέχει να γίνεις καλά και να μην ταλαιπωρείσαι και για τα άλλα θα ψάξεις μετά την ανάρρωση για επιλογές ... το βασικό είναι άλλο τώρα .... η υγεία σου πρωτίστως....
και όποτε θέλεις θα σου ανεβάσω την Alfetta μου με τον "καλό" κινητήρα να την έχεις πάνω να παίζεις όλη μέρα ... εδώ κάθεται και σκουριάζει ...
:beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
28/11/2007, 05:51
Μη σε παιρνει απο κατω ρε φιλε!
Ο χρονος θα δειξει για ολα! Κανε υπομονη και τις σωστες κινησεις κι ολα θα πανε κατ ευχην!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Τι εγινε ρε Κουμπαρε? :eyepop:
Καλως ηρθες στο club των σακατηδων... :sick:
Κοιταξε να γινεις καλα (οπως σου ειπαν κι υπολοιποι πιο πανω) και τα υπολοιπα θα ερθουν σιγα-σιγα... :smilea:
Δεν μιλαω για extreme καταστασεις, αλλα σιγουρα ΔΕΝ θα αποκοπεις απο αυτο που αγαπας!
Πριν 15 χρονια μου ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ να σηκωνω και τα ψωνια απ' το Super Market (για μηχανη ουτε κουβεντα), λογω του αυχενικου, αλλα οπως εχεις διαπιστωσει, η ζωη μου ΔΕΝ εχει σταματησει.
Απλα ειμαι λιγακι προσεκτικοτερος (αν μπορει να το πει κανεις αυτο :lol: ) και συνεχιζω... :cool:
Καπως ετσι θα ειναι τα πραγματα και με 'σενα φανταζομαι... :rolleyes:
Οπως και να 'χει ομως, πρωτα απ' ολα σε χρειαζονται διπλα τους οι γυναικες σου κι ολα τ' αλλα θα ερθουν μονα τους!
Καλη δυναμη και περαστικα ρε Κουμπαρε...
:smokin: :beer: :wave2:
ASTRAKITCAR
28/11/2007, 08:10
Aν και εμενα μεση εχει καποια κουσουρια,
απο το μπασκετ και απο μπαλα εχω σπασει ραγισει απο 2 φορες τον καθε καρπο,αστραγαλοι διαστρεματα,σπασιμο ξανα αριστερου καρπου απο την πτωση....
μια λεξη θα σου πω και βαλτο καλα στο κεφαλι σου φιλε..
αποθεραπεια σωστη και υπομονη στην αποθεραπεια...
θα κανεις οτι ακριβως σου λενε οι φυσιοθεραπευτες,σε ασκησεις...αν το κανεις αυτο σε μεγαλο ποσοστο δεν θα εχεις προβλημα...
τα ακρα μου ειναι πλεον το ιδιο ισχυρα σαν να μην ειχαν παθει τιποτα..απο τα 15 μου εως τα 26 που σταματησα μοασκετ και ποδοσφαιρο οσο και αν ξαναχτυπαγα επανερχομουνα στο 100%.
το τραυμα ειναι υπουλο το ειδες και μονο σου,απλα για να φυγει θελει σωστη μεταχειριση..
οσοι εχουν υποτροπες ειναι απο λαθος εφαρμογη στην αποθεραπεια...1000% αυτο που σου λεω..
θυμαμαι την ανοιξη του 2004 οταν επεσα,εσπασα τον αριστερο καρπο...μολις εβγαλα γυψο πηγα για αποθεραπεια..δεν μπορουσα να κανω την πιο απλη ασκηση,να βαλω σε ενα τραπεζι τις παλαμες αντικρυστα σαν πυραμιδα-σαν να προσευχεσαι..ελεγα αποκλειεται..και ομως με 5-6 επισκψεις ολα καλα..
εκει που τα χρειαστηκα ηταν το χειμωνα που με ποναγε απο τα κρυα και υγρασιες...ασε που δεν μπορουσα να οδηγησω με ανεση την μηχανη..στα 30 λεω θα μεινει κουσουρι...
και ομως επανειρθε στο 100%.,μαζεψε γνωμες και κανε αυτο που ακριβως σου πουνε.μην κανεις του κεφαλιου σου σε αυτα τα θεματα.
stellita
28/11/2007, 08:22
euxomai perastika...kai tha itan kalo na epairnes kai mia deuteri gnwmi...giati oso na nai mia egxeirisi den einai oti pio eukolo kai anwdino....:)
Περαστικα
Ολα θα πανε καλα.
το πιο δυσκολο κομματι ειναι στην υπομονη.Καλη υπομονη και ολα θα πανε και καλυτερα απο πριν
καθε εμποδιο για καλο που λενε, ε αληθεια ειναι.
koursaros7
28/11/2007, 08:44
Αγαπητέ φίλε περαστικά.
Αποψή μου όχι εκ πείρας αλλά λόγω δουλειάς είναι να ψάξεις πάρα πολύ τι θα κάνεις πριν το κάνεις.
Η γνώμη μου είναι να μην εμπιστευτείς κανέναν ο οποίος θέλει να σε βάλει άμεσα στο χειρουργείο.
Ένα τέτοιο πρόβλημα δεν δημιουργείται απο την μια μέρα στην άλλη αλλά δημιουργείται με την πάρδο των χρόνων επομένως είναι ανόητο να βιαστείς να κάνεις κάτι τέτοιο.
Την επέμβαση θα στην κάνει αποκλειστικά και μόνο νευροχειρούργος και ΟΧΙ ορθοπεδικός, οι γνώμες που θα ακούσεις θα είναι πάρα πολλές αλλά μην ακούσεις κανέναν άλλο εκτός απο νευροχειρούργο.
Δυστυχώς στην Ελλάδα ο τομέας αυτός είναι πολύ πίσω και πρέπει να ψάξεις πολύ, το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι οτι τα ποσοστά επιτυχίας στο χώρο αυτό σε γενικές γραμμές είναι περίπου στο 35-45% για την περίπτωση της θεραπείας του προβλήματος και κάπου στο 50 - 70 % στην περίπτωση της ημιθεραπείας ή της θεραπείας για κάποια χρονικό διάστημα και μετά πάλι στα ίδια.
Η επέμβαση σε σπονδυλικά τόξα του αυχένα έχει τεράστια διαφορά με την επέμβαση με σπονδυλικά τόξα της οσφυϊκής μοίρας, μια βλάβη στην οσφυϊκή μοίρα στην χειρότερη των περιπτώσεων θα σου αφήσει ένα κουσούρι (ημιπληγία σε πολύ σπάνιες των περιπτώσεων), ενώ στην αυχενική μοίρα
παραπληγία ή μόνιμη μη αναστρέψιμη αναπηρία , επομένως σκέψου καλά τι θα αποφασίσεις και μετά πράξε.
Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου εν π.μ. και οτι μπορώ να σου πω θα το κάνω.
Ξαναλέω πως οτι γράφω εδώ δεν είναι οτι άκουσα απο γνωστούς, φίλους κ.τ.λ. αλλά πράγματα
με τα οποία δυστυχώς έρχομαι σε επαφή καθημερινά.
Αυτά τα λεγόμενα πολλοί θα βρεθούν να τα αμφισβητίσουν αλλά είμαι πρόθυμος σε όποιον θέλει
να τα αμφισβητήσει με επιστημονικά επιχειρήματα και όχι με λόγια του αέρα.
Σε κάθε περίπτωση σου έυχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και σου ξαναλέω οτι αν χρειαστείς κάτι μη δυστάσεις να στείλεις ενα π.μ.
angels_gr
28/11/2007, 08:47
παιδια τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα στην περιπτωση του. Ο αγαπητος Dodok ειναι βαθυτατα στεναχωρημενος διοτι ο γιατρος που θα τον εγχειρηση οδηγαει Yamaha!!! :uplate: Ψαχνουμε απεγνωσμενα να βρουμε καποιον που να οδηγαει Ducati, εστω και Ιταλικο. Παρακαλω ενημερωστε αν γνωριζεται καποιον.
Ωρε πατριδα, παλι με λασπες με βροχες, τα βουνα παλι δικα σου θα ειναι...
εντουρά, αρχικά να σταθώ στο θέμα της υγείας το οποίο πρέπει να είναι και η πρώτη προτεραιότητα. Είμαι σίγουρη πως θα το ψάξεις και θα ενημερωθείς καταλλήλως και θα γίνουν όλα τα πράγματα έτσι όπως πρέπει και με την καλύτερη έκβαση.:)
τώρα όσον αφορά το εντούρο.....σε καταλαβαίνω απόλυτα.....γιατί το εντουρο ειναι ενα κομμάτι της ζωής σου, όμως μη σε αγχώνει αυτό ακόμα. Βήμα, βήμα. Όπως είπαν και πολλοί άλλοι αρκετοί απο εμάς έχουμε σακατευθεί.....και όμως με το χρόνο και με τις ανάλογες "αποθεραπείες" γυρίσαμε πίσω στα "χούγια" μας.;).
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σου στέλνω και τις δικές μου ευχές:wave2:
:sun: :sun: :sun: :sun:
Αυτή η @ρχιδοζαλίστρα το Ducati που καβαλάς φταίει.... :mad:
Τα παιδιά που έχουν τραβήξει παρόμοια κανάλια ξέρουν τι λένε. Μην δένεις κόμπο την κουβέντα ενός γιατρού.
Εδώ καβαλάει ο oldman που έχει μετρήσει και 3-4 γκρεμούς στη καριέρα του :lol:
Περαστικά σου και πάντα καβάλα :wave2:
Έτσι είναι τα ζόρια...
Όμως του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να μην πηδάς τραπέζια...σίγουρα όμως πάλι θα ξεπλένεις τις ξεραμένες λάσπες από τη μηχανή...
Περαστικά
:wave2: :beer:
:D :mad: :D
Θα σηκώσεις το τηλέφωνο ρε παπάρα ..???
άϊντε γιατί θα ξεράσω ότι το κάνεις για να μαζέψεις "συνδρομές" και "αγκαλίτσες" ...
castoras
28/11/2007, 10:48
Περαστικα να ειναι ολα και καλη επιτυχια στην επεμβαση!!
sapila racing
28/11/2007, 12:07
Μην το βάζεις κάτω, περαστικά και υπομονή!
Θοδωρή περαστικά να είναι, αν και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα παρουσιάζουν οι γιατροί..... Καλό κουράγιο
TOMASKTM
28/11/2007, 12:34
το εκδρομικό εντούρο σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλιες...
αντε ετοιμάσου για τον καινούργιο σου σκεμπέ...:wave2:
Ταξιδευτής
28/11/2007, 15:29
Oπως ειπαν και τα αλλα παιδια εδω, ολοψυχα περαστικα Θοδωρη, και μην στεναχωριεσαι: παλι με χρονια με καιρους, παλι δικα μας θα ναι! ;)
Τα βουνα και οι εντουροβολτες θα ειναι παντα εδω και θα περιμενουν! Κοιτα να γινεις καλα, να κανεις σωστες αποθεραπειες και ολα θα ερθουν με τον καιρο! ;)
και παλι περαστικα φιλαρακι! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
[B]
1) Μην σε τρομάζουν οι γιατροί. Εαν δεν είναι σχετικοί με αθλητές και αθλήματα το πρώτο πράγμα που θα σου πουνε είναι να μην ξανακάνεις τίποτε και να μπεις σε γυάλα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν αθλητές που έκαναν εγχείρηση κήλης και έτρεξαν σε ολυμπιακούς αγώνες 1,5 μήνα μετά!!
+1000
Είναι μεγάλο, ψυχολογικό κυρίως, το πακέτο να σου απαγορεύουν κάτι που γουστάρεις τρελά. Το ζω και εγώ το τελευταίο χρόνο. Στην αρχή σε πιάνει στενοχώρια μετά παράπονο και στο τέλος μια τεράστια απογοήτευση. Κοίτα να τα ξεπεράσεις όλα αυτά στα γρήγορα για να έρθει το πείσμα, ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει.
Doc περαστικα και όλα να πάνε καλά :wave2:
ευχομαι περαστικα θοδωρη ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ !!!!!!:winka:
athandim
28/11/2007, 16:32
περαστικά σου φίλε και υπομονή! :sun:
Χωμάτινος
28/11/2007, 19:33
Παπάρα Θόδωρα, τράβα βρές κάνα καλό μάστορα να σε φτιάξει χαρτί γιατί μετά ποιόν θα 'χω να με τσιγκλάει στα 3ήμερα γιά να κάνουμε μ@λ@κίες στο χώμα . .
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εδώ καβαλάει ο oldman που έχει μετρήσει και 3-4 γκρεμούς στη καριέρα του :lol:
Τώρα το είδα .... :eyepop: :look: :eyepop:
:a45: (φτου σκουληκομερμυγκότρυπα) :a011:
Περαστικά!
Κάνε υπομονή και ο ήλιος θα φανεί!
Κουράγιο!
Περαστικά ρε αδερφέ. Όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά πριν, ψάξε το θέμα και να είσαι έτοιμος για αρκετή γυμναστική. Δεν ξέρω τι θα γίνει, σου εύχομαι το καλύτερο, αλλά να θυμάσαι ότι το πνεύμα δε σκλαβώνεται. Πείσμωσε στη δυσκολία που σε βρήκε και κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις για την υγειά σου. Αν πρέπει να αφήσεις το enduro στο τέλος θα το ξέρεις μόνο εσύ και ακόμα τότε κάτι θα υπάρχει να διοχετεύσεις την τρελλάρα σου. Να έχεις υψηλό ηθικό γιατί το αν θα ξεπεράσεις το πρόβλημα σου εξαρτάται και από αυτό.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο.
CBF_1000
29/11/2007, 00:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Θόδωρε περαστικά!
Όλα θα πάνε καλά. Η ιατρική μέσα στη τύφλα της, έχει κάνει θαύματα στην ορθοπεδική. Πέρυσι η πεθερά μου άλλαξε ...μισό "σασί" και είναι μια χαρά...
Πρόσεχε μόνο να σου βάλουν γνήσια ανταλλακτικά!
+1000
kokkinos1
29/11/2007, 21:03
file mou perastika kai kouragio ego prin 3 xronia eixai kanei enxeirisi afereseos kilis mesospondiliou diskou kai spondilodesia me metalikes bides kai rabdous pou exoun elastikotita o giatros eipe kati san hitech amortiser stin arxh me tromaxe gia 1/2 mhna peripou stis protes eiskepseis kai meta siga siga mou edine tharos kai sto 6mhno me tin moto kai thn gineka apo piso ekana oli thn notio italia kai giro sikelias apo oti katalaba an ginei sosta to desimi den yparxei fobos apla telos ta trabigmena pragmata kai ta polla zoria .auta kai perastika exo ki ego til gia giatro an thes den einai akribos to idio alla sigoura konta . a egine kai test me mia psili ptosi kai den epatha tipota genikos an desei me texnita kai fisika mesa kala einai ok auta kai pali perastika.kai mia foto meta tin spondilodesia fenonte mono bides kai enononte me eidiko yliko pou einai elastiko kai den fenete se aktinografia o giatros to onomase organiko yliko.
113412
Dodok edessa
29/11/2007, 21:06
ρε σεις !!!:eyepop:
χαλαλι και ο δισκος και το πλατό :D και η treminioni στον αυχενα !!!
Με κανατε να κλαψω ,και να γελαω μαζι ,.......:rolleyes: τετοια επιθεση αγαπης δεν την περιμενα...
Επρεπε να καψω δισκο για να με δειξετε ποσο με αγαπατε ?:blush:
ρε σεις
νοιωθω παραξενα ομορφα...λες να φταινε τα χαπια .....μπαα...
ρε σεις ....
σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους σας ....και για τα πμ σας και για τα τηλεφωνα σας ,και για τα μηνυματα ..και για ολα ....
ρε σεις
τελικα
εχω πολλους φιλους .....ειστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ολοι και ολες.....
τι να λεμε τωρα ...δεν παει να γ@@@@θει και ο αυχενας!!
:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :wave2:
113413
Dodok edessa
29/11/2007, 21:11
:uplate: πω ρε φιλε κοκκινε :uplate: εγω θα ειχα πεθανει απο τον φοβο μου ..τελικα κανεις δεν ξερει τις αντοχες μας ...μονο οταν το παθουμε....περαστικα !!
perastika file..
ola na pane kala..
Dodok edessa
29/11/2007, 23:11
Νασαι καλα φιλε μου ....σε ευχαριστω.
DimChios
30/11/2007, 05:11
Με κανατε να κλαψω ,και να γελαω μαζι ,.......:rolleyes: τετοια επιθεση αγαπης δεν την περιμενα...
ρε σεις
ρε σεις ....
σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους σας ....και για τα πμ σας και για τα τηλεφωνα σας ,και για τα μηνυματα ..και για ολα ....
ρε σεις
τελικα
:sun: :sun: :wave2:
ετσι αγορι μου! :D
ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
ρε σεις !!!
ρε σεις
ρε σεις ....
ρε σεις
τελικα
Ποιόν δίσκο ρε μεγάλε ........... αυτόν (τον λεγόμενο και σκληρό) τον είχες καμένο εδώ και χρόνια, ναι βρε, από τότε που ήθελες να δισταυρώσεις - κάτσε να δεις τι ήτανε - Kawasaki enduro με Ducati ST 4 !!!!!!!!!!!
:lol: :lol:
Αλλά τα ξεχνάς αυτά ...........
:evil: :evil:
Και επιτέλους κατάλαβε ότι .............
ΣΤΙΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ - ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!!!!!!!!
Γι' αυτό σου λέω NO PROBLEM !!!!!!!!!!!
mystique
30/11/2007, 10:33
Opos se len k oi paliokaravanades ( crs-k & OldMan klp) ...ena kseskonismataki, ena tsipouraki k eisai etoimos!:lol:
edesaiko laspo-plasma :lol: ola tha pane kala, tha to deis pou tha perasei, dos tou mono to xrono tou k tin prosoxi sou! :winka:
perastika :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Όλα θα πάνε καλά. Η ιατρική μέσα στη τύφλα της, έχει κάνει θαύματα στην ορθοπεδική.
+ 10000000
Θόδωρε περαστικά και από μένα.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Και για να μην σε βάζει από κάτω ..........
ΕΝΑ ΤΡΙΨΙΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΑΛΟΙΦΗ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ !!!!!!
edmarios
30/11/2007, 16:51
ρε σεις
ρε σεις ....
ρε σεις
τελικα
:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :wave2:
Πραγματικα ηθελα να το γραψω και εγω αυτο... Εχω μεινει αφωνος γιατι βλεπω οτι ακομη υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΜΠΡΑΒΟ σε ολους σας... Να σας πω την αληθεια δεν περιμενα ουτε εγω οτι θα υπαρξει τοσο ενδιαφερον και τοση αγαπη... Δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που νιωθω...Και αυτα που λεω δεν τα λεω για πλακα μιλαω πολυ σοβαρα... Θοδωρε μην σκας και μην στεναχωριεσαι για τιποτα ... Οσο εχεις τετοιους φιλους μην φοβασαι τιποτα... Εγω προσωπικα δεν σε ξερω ουτε σε εχω δει ποτε αλλα σου ευχομαι ολοψυχα να σου πανε ολα καλα και οπως τα θες... Και οπως λεει και ο Dimchios παρε τα πανω σου... μην μασας ολα θα πανε καλα...
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
:sun: :wave2:
Mafiozos
30/11/2007, 18:35
Περαστικα φιλε!!Ολα θα πανε καλα μην ανυσηχεις..Αντε και με το καιρο και παλι καλα βουνισια χιλιομετρα!!!!!!!!ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Τωρα ρε σκουληκα ψαχνεις διακιολογια για να μη βρεθουμε παλι το καλοκαιρι ;;;
ρε αθλιε να γινεις καλα γρηγορα εχουμε μπιζνες !!
:smokin: :smokin: :smokin:
ρε μην μασας
και εγω ετσι ελεγα αλλα μετα απο 1 1/2 χρονο αρχισε να μου αρεσει:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
τεσπα μακαρι να πανε ολα καλα που ειναι το βασικο και αν ειναι μετα να καβαλησεις παλι μηχανη θα ειναι το καλυτερο
εγω τα ιδια ελεγα αλλα με αυτα που τραβαω εχω δωσει βαση μονο στο ποδι
αν γινουν ολα οπως πριν κουβεντιαζω για μηχανη, οσο και αν την θελω
τωρα απο γιατρους ειναι γεγονος πως ο Παπαδακης ειναι απο τους κορυφαιους
οπως και να εχει οτι καλυτερο:wave2:
Περαστικά, όλα να πάνε καλά, και να συνεχίσεις γρήγορα τις εντουράδες.
Dodok edessa
03/12/2007, 22:02
και παλι σας ευχαριστω ..:( οταν βρω λογια θα γραψω ποσο μεγαλο κουραγιο πηρα σπο σας...αν υπαρχουν λογια :wave2:
περαστικα ρε μαν και σιδερενιος .................αν και νομιζω απο την ομαδα σου τον αρουλη το επαθες :lol: .........παρε το διπλο στη γερμανια και θα κανεις σουζες με το μηχανακι μετα :beer: :beer:
grigorisK7
04/12/2007, 16:33
ελα ρε δε μασας εσυ απο τετοια κομμαντο εισαι αντε γιατι σε χρωσταω και ενα κερασμα :beer: :beer:
gixxerpap
04/12/2007, 17:13
ρε παλιοαπατεωνα, οταν με το καλο κανεις το service, λεω να ανεβω απ' τα μερη σου, να κανουμε καμια ανταλλαγουλα, να δεις για ποτε τα ξεχνας ολα!!!
μην τον ακουτε, προσπαθει να σας συγκινησει, για να σας πιασει σε στιγμη αδυναμιας!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SeNNinhA
13/12/2007, 10:16
Κανένα νέο έχουμε? Τι έγινε τελικά? Μπήκε aftermarket αξεσουάρ τιτανίου ή έγινε ενα απλό ρεκτιφιέ?
Η Έδεσσα ακούει? :wave2: :wave2: :wave2:
Dodok edessa
13/12/2007, 10:28
:lol:
παίρνουμε παράταση απο τον Θεο μπας και την γλιτώσουμε την terminioni αλλα το κοβω χλωμο.:(
μεσα στις γιορτες λεμε!!
SeNNinhA
13/12/2007, 11:14
Ελπίζω να την γλυτώσεις, έστω για τις γιορτές και μόνο γιατί δεν λέει να την βγάλεις στο νοσοκομείο τέτοιες μέρες.
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως θα ήταν καλή σκέψη να παίζεις χαρτιά την πρωτοχρονιά με τίποτε έξαλες νοσοκόμες.....:wacko: :wacko: :winka:
edmarios
13/12/2007, 12:03
:lol:
παίρνουμε παράταση απο τον Θεο μπας και την γλιτώσουμε την terminioni αλλα το κοβω χλωμο.:(
μεσα στις γιορτες λεμε!!
Τελικα σε ποιον γιατρο θα την κανεις την εγχειρηση αν επιτρεπετε???
Στην Εδεσσα η στην Αθηνα?
Περαστικά σου συνονόματε...
Την περασμένη Δευτέρα μπήκε στο χειρουργείο ο θείος μου για σπονδηλοδεσία. Αφαιρέθηκαν δύο δίσκοι και αντικαταστάθηκαν από κάτι σφήνες και λάμες Τιτανίου. Πριν το χειρουργείο ήταν καθηλωμένος 45 μέρες με φρικτούς πόνους και δεν μπορούσε ούτε τουαλέτα να πάει ο άνθρωπος :(
Έχουν μόλις περάσει 3 μέρες, είναι ακόμη νοσοκομείο, αλλά έχει αρχίσει ήδη να κινείται χωρίς να πονάει. Ευτυχώς η εγχείριση πήγε πάρα πολύ καλά, και σε 1-2 μήνες θα μπορέσει να γυρίσει και στην δουλειά του (αρκετά χειρωνακτική). Σύμφωνα με τον γιατρό μέσα στους επόμενους 2-6 μήνες θα επανέλθει στο φυσιολογικό και θα μπορεί να κάνει ό,τι θα έκανε ένας υγιής άνθρωπος.
Περαστικά σου ξανά και κουράγιο. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά σιγά θα βρεθούν τρόποι να κάνεις και το χόμπι σου.