View Full Version : Καθαρισμος μποτας
suzukimaniac
29/11/2007, 12:49
Θελω να με ενημερωσετε σχετικα με καθαριστικα για μποτες, δερμα. Εχω ενα ζευγαρι Dainese Mig Touring Gore Tex.Ειναι μεσα στην βρωμα, την καθαριζω με σαπουνονερο κλπ, αλλα δεν βλεπω προοδο.Προτασεις????
Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
Προτασεις????
Φαντάρος έχεις πάει;
suzukimaniac
29/11/2007, 12:54
Καλο.....Την θητεια μου κανω τωρα.....Στο ναυτικο...το μονο που εχω ειναι μια μπουρδα γυαλιστικο μαυρου χρωματος. Δεν νομιζω να κανει για την μποτουλα μου...
Καλο.....Την θητεια μου κανω τωρα.....Στο ναυτικο...το μονο που εχω ειναι μια μπουρδα γυαλιστικο μαυρου χρωματος. Δεν νομιζω να κανει για την μποτουλα μου...
Camelάκι από το super market δηλαδή δεν παίζει;
Πρέπει να σ' το χορηγήσει κι αυτό η υπηρεσία;;;
Y.Γ. για να μαθαίνετε...
Το βερνίκι των E.Δ. είναι ό,τι καλύτερο για συντήρηση, αδιαβροχοποίηση και γυάλισμα υποδημάτων...
Απλώς θέλει λίγο παραπάνω κόπο...
suzukimaniac
29/11/2007, 12:58
Να υποθεσω οτι ειναι καλυτερο το παλιο τσιγκινο καμελ ετσι?....να το καψω, να λιωσει και να περασω την μποτα μετα...και να την γυαλισω με καλσον...Καλα τα λεω?
Να υποθεσω οτι ειναι καλυτερο το παλιο τσιγκινο καμελ ετσι?....να το καψω, να λιωσει και να περασω την μποτα μετα...και να την γυαλισω με καλσον...Καλα τα λεω?
Καλά τα λες...
Αν και το καλσόν είναι απλώς για γρήγορη γυαλάδα, όπως και η τσόχα...
Την καλύτερη δουλειά την κάνει η κλασική βούρτσα :winka: ...
Πουτ@ν@ Στρατονομία, τον καλύτερο λούτστρο μ' είχες κάνει...
Cpt. Haddock
29/11/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το βερνίκι των E.Δ. είναι ό,τι καλύτερο για συντήρηση, αδιαβροχοποίηση και γυάλισμα υποδημάτων...
+955 :D :D :D
...
Y.Γ. για να μαθαίνετε...
'Οταν δεν υπήρχαν άλλα στην αγορά... κι ο κόσμος ήτο τσίπης..... :D :lol:
GIXXERAKIAS
29/11/2007, 13:14
Camelάκι από το super market δηλαδή δεν παίζει;
Πρέπει να σ' το χορηγήσει κι αυτό η υπηρεσία;;;
Y.Γ. για να μαθαίνετε...
Απλώς θέλει λίγο παραπάνω κόπο... Eπειδη εχω καποια αρκετη ποσοτητα απο δαυτο του στρατου,δηλαδη κανει αυτο να περασω τις dainese μου??Δεν ειναι μαυρο γυαλιστερο ομως και με το υλικο αυτο οταν το περνας με την βουρτα (εχω και απο δαυτες απο τοτενες:D ) γυαλιζουν μετα οι μποτες.Δεν με αρεσει να γυαλιζουν ρε γμτ λες και περναω απο επιθεωρηση παρασκευης.:wacko:
Cpt. Haddock
29/11/2007, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
'Οταν δεν υπήρχαν άλλα στην αγορά... κι ο κόσμος ήτο τσίπης..... :D :lol:
Εντάξει υπάρχει τώρα κι η αλοιφή της Gaerne αλλά εμας μας αρεσει η ετικέτα 700ΣΕΕ, τι να κάμνωμεν :lol:
Και αν δεν το καταλαβατε................... οι Γερμανοι, φυγανε!!!!!!!!!!!!:D :rotflmao: :lol: