PDA

View Full Version : Πρεσπες - Αλεξ/πολη: Ψαχνω παρεα για 3ημερη εκδρομη.

Ταξιδευτής
29/11/2007, 15:30
Παιδια, το θεμα ειναι πολυ απλο: Θελω να κανω μια 3ημερη εκδρομη στην Βορεια Ελλαδα, και ψαχνω 1-2 ατομα παρεα.

Βλεπετε, τωρα που εχω μηχανη παντος εδαφους :p θελω επιτελους να κανω διαδρομες στη φυση! Χωμα, λασπη, δαση, κατασκηνωση στην υπαιθρο κλπ κλπ...

Προσφατα (ξανα)διαβασα μια παλια εκδρομη του ΜΟΤΟ με on-off μηχανες απο Ηγουμενιτσα μεχρι Αλεξανδρουπολη, ακολουθοντας τη συνοριακη γραμμη -μια διαδρομη περιπου 1,500 χλμ.

Αυτοι βεβαια πηγαν απο χωμα και δασικους δρομους ως επι το πλειστον κανοντας τη διαδρομη σε 6 ημερες.

Εγω δεν εχω σκοπο να κανω κατι τοσο hard core (και να ηθελα δηλαδη δεν...), αλλα θελω παρα πολυ να κανω την διαδρομη αυτη, οποτε σκεφτηκα να ξεκινησω απο Πρεσπες και να φτασω Αλεξανδρουπολη.

Ακολουθοντας στο χαρτη ΔΡΟΜΟΥΣ (οποτε -λογικα- μιλαμε για ασφαλτο/βατο χωμα μεσες ακρες) και προσπαθοντας να ειμαι πιστος στη συνοριογραμμη οσο γινεται βγαινει μια διαδρομη 1,100 χλμ περιπου. Βεβαια οπου βρουμε δασικους δρομους, και ξερουμε οτι ειναι βατοι θα παμε! ;)

Σκεψη ειναι να ξεκινησω απο Πεμπτη μεσημερι/απογευμα, ωστε βραδυ να ειμαι Πρεσπες, και απο το επομενο πρωι να ξεκινησω τη διαδρομη...

Το ολο προγραμμα ειναι σε βαση "βλεποντας και κανοντας". Αν βρουμε τα σκουρα παμε απο αλλου η κοβουμε δρομο. :p

Επισης, αν μπορει κανενας απο τους αγαπητους χωματερους/βουνισιους να μου δωκει ενα πιο λεπτομερη χαρτη απο το autoroute θα του ειμαι ευγνωμων.

Ημερομηνια που σκεφτομαι να το κανω ειναι την επομενη εβδομαδα. Τι λετε; Θελει κανεις να παμε παρεα; :blush:

DimChios
29/11/2007, 15:42
:sad:

Ταξιδευτής
29/11/2007, 15:44
Ρε Μητσε, και μιλαμε εσενα ειχα στο νου μου οταν εφτιαχνα την εκδρομη! Αν δεν σε βολευει κατι στο προγραμμα μπορουμε να το αλλαξουμε! :winka:

Ουτως η αλλως μονος να παω δεν παιζει, οποτε.... ειμεθα ελαστικοι! :lol:

Cpt. Haddock
29/11/2007, 15:44
Κοίτα πράγματα... :D

Έχω σκεφτεί κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά μάλλον θα παίξει αργότερα (Ιανουάριο)

Καλά να περάσεις και προσοχή στις Αρκούδες (αφου δεν πας για το κυνήγι :lol: )

:smokin:

alximistis
29/11/2007, 15:46
Τώρα... θα σε κουφάνω φίλε!!!
Λόγω των προσωπικών μου γεγονότων :( είχα αποφασίσει να κάνω περίπου αυτό το ταξίδι μόνος μου.
Έλεγα να ξεκινήσω από Αθήνα και μάλιστα το σκεφτόμουνα μέχρι Κομοτηνή!
Εγώ ο εαυτός και... τα εσώψυχά μου!!! :)
Αλλά καλύτερα δύο παρά ένας.
Το θέμα είναι το εξής. Εγώ θα έχω μοτοσικλέτα από την άλλη βδομάδα και μετά.
Εσύ για πότε το σκέφτεσαι;;;;;;;

DimChios
29/11/2007, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ρε Μητσε, και μιλαμε εσενα ειχα στο νου μου οταν εφτιαχνα την εκδρομη! Αν δεν σε βολευει κατι στο προγραμμα μπορουμε να το αλλαξουμε! :winka:

Ουτως η αλλως μονος να παω δεν παιζει, οποτε.... ειμεθα ελαστικοι! :lol:

Νικολα εγω μπορω μονο καθημερινες!

Απο Δευτερα (ισως και απο Κυριακη) μεχρι πεμπτη μεσημερι max επιστροφη Αθηνα!

Το θεμα μου ειναι ομως οτι δεν παιζει να κανω κατι τετοιο τις επομενες 10 μερες με τπτ!

Μη σε βαζω λοιπον σε διαδικασιες περιεργες!

Μακαρι να βρεις παρεα και....προχωρα!

:winka: :D :beer: :beer: :beer: :wave2:

Ταξιδευτής
29/11/2007, 15:50
:) Στελιο, κανενα προβλημα! Απο βδομαδα, απο βδομαδα! no problem! ;)

Μητσε: Αχ ρε φιλαρακι! Το προγραμμα στη δουλεια μου ειναι ανοιχτο γενικα, οποτε αν θελω καποια καθημερινη να κανω εκδρομη γινεται! Ακομα και αν δεν κατσει αυτο, δεν παμε καπου αλλου; Εγω τωρα που πηρα φορα, θελω βουνο λεμε!!! :lol: :wave2:
Απλα στειλε μηνυμα την προηγουμενη να κανονισω και φυγαμε! :)

Σημειωση: Η διανυκτερευση θα γινει εις τας εξοχας με σκηνη κλπ κλπ. Να ξηγιομαστε ετσι;

Operater
29/11/2007, 15:53
Πόσο σας ζηλεύω...... :)

Ταξιδευτής
29/11/2007, 15:53
Μην ζηλευεις, ελα! :D

Operater
29/11/2007, 15:56
Έχεις δεί στο προφίλ μου τι μηχανή έχω? :confused: :confused:

Άσε που θα με κράξει ο κάπταιν..... :lol: :lol: (μη παρεξηγείς κάπταιν....)

Cpt. Haddock
29/11/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Άσε που θα με κράξει ο κάπταιν..... :lol: :lol: (μη παρεξηγείς κάπταιν....)

Ποσώς :nono:

Σιγά τα χιλιόμετρα άλλωστε :smokin:

Operater
29/11/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποσώς :nono:

Σιγά τα χιλιόμετρα άλλωστε :smokin:

Α ρε Ευρωπαίε....... :wave2: :wave2:

alximistis
29/11/2007, 16:00
Α ρε Ευρωπαίε....... :wave2: :wave2:

Δεν μετρά η μηχανή. Η όρεξη μετρά το κέφι και η ψυχή φίλε. :)

Δεν πιστεύω να έχεις Kawasaki;;; :D

OldMan
29/11/2007, 16:03
να ξεκινησω απο Πεμπτη μεσημερι/απογευμα, ωστε βραδυ να ειμαι Πρεσπες
Προφανώς εννοείς από άσφαλτο ...:look:

Operater
29/11/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Ναι μεν αλλά άν ο Ταξιδευτής του έρθει στην κούτρα να το ανοίξει, εγώ τι θα κάνω?

Δεν έχω Kawasaki, προκατειλλημμένε!! :lol: :lol:

alximistis
29/11/2007, 16:09
Ναι μεν αλλά άν ο Ταξιδευτής του έρθει στην κούτρα να το ανοίξει, εγώ τι θα κάνω?

Δεν έχω Kawasaki, προκατειλλημμένε!! :lol: :lol:

Και να το ανοίξει φίλε... ε άστον! :)
Εμείς το ρυθμό μας.
Θα το έχουμε συνενοηθεί κι όποιος φεύγει θα βρίσκεται με τους άλλους στο επόμενο meeting point. :)

OldMan
29/11/2007, 16:11
αν μπορει κανενας απο τους αγαπητους χωματερους/βουνισιους να μου δωκει ενα πιο λεπτομερη χαρτη απο το autoroute θα του ειμαι ευγνωμων.
Δυστυχώς, μετά το Καϊμάκτσαλαν ΔΕΝ υπάρχουν χάρτες !!
(αυτοί που υπάρχουν, απλά δεν έχουν απολύτως τίποτε...)

Κάπου στην μέση του Νομού Δράμας, αρχίζουν και σφίγγουν οι κώλοι !!
(δεν υπάρχουν ούτε κατσικόδρομοι παράλληλα με τα σύνορα και η μορφολογία του εδάφους ΔΕΝ επιτρέπει μαγκιές ούτε στα καθαρόαιμα...!!!)

Το μόνιμο πρόβλημα είναι ο ανεφοδιασμός (άσχετα από χωρητικότητα ρεζερβουάρ..) γιατί για να κάνεις π.χ. 40 χλμ σε παράλληλο πρέπει να κάνεις 120 σε μεσημβρινό (να κάτέβεις στην "δημοσιά", να βρεις βενζινάδικο και να ξανανέβεις περίπου εκεί που ήσουν...)
(οι ιστιοπλόοι το λενε "εκπεσμό γάστρας", οι εντουράδες το λενε "μ@λακία" ...) :wave2:

TOMASKTM
29/11/2007, 16:27
αν κανονίσετε σαββάτο μεσημέρι να είστε κάπου εξω απ'την φλώρινα μπορούμε να βρεθούμε, και μέχρι κυριακή μεσημέρι θα έχουμε βγει στην αξιούπολη.ασφαλτοχωμάτινα.
διαμονή σαββάτου στον αγιο αθανάσιο σπίτι μου.

Ταξιδευτής
29/11/2007, 16:40
@Φωτης: Καταρχας τι να ανοιξω βρε; Με τον Πηγασο θα ειμαι! :lol:
Και ουτως η αλλως με οτι και να ημουν, δεν παμε για να κανουμε αγωνες! Ειπαμε: Εκδρομικο τριημερο στα βουνα με σκοπο να δουμε τη φυση (οχι η φυση να δει εμας να περναμε τεζα!):p

@oldman: Αντωνη, προφανως εννοω απο ασφαλτο για Πρεσπες το πρωτο βραδυ ρε συ.
Να σαι καλα για τις πληροφοριες, θα κοιταξω στο χαρτη για περισσοτερα. Βασικα αυτο που θελω να κανω ειναι να μην μεινω σε ασφαλτο, αλλα να μπω και σε λιγο χωμα οπου γινεται. Δεν μιλαω για hard core εντουραδικες καταστασεις... Απλα λιγο να πουμε οτι καναμε και λιγο πιο "δυσκολη" διαδρομη απο την ασφαλτο...

Οσο για την βενζινη, ο Πηγασος εχει 22 λιτρα ντεποζιτο. Αν βαλω και κανενα 5κιλο μπιτονι στη μπαγκαζιερα, νομιζω οτι θα ειμαστε σχετικα οκ. Τι λες;

@Tomas: Θωμα, πολυ ευγενικη η προσφορα σου φιλε! Σκεφτομουν ομως να ειμαστε στην Φλωρινα/Πρεσπες Πεμπτη βραδυ, ωστε Παρασκευη πρωι να ξεκινησουμε για Αλεξ/πολη. Αν ειμαστε εκει 2(μιση) μερες αργοτερα, το Σαββατο το μεσημερι, τοτε μας μενει μια (και κατι ψιλα) μερες για να παμε Αλεξ/πολη, οποτε δεν λεει...

Ταξιδευτής
29/11/2007, 16:43

Α... Και τωρα που το ειδα...... :o
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΚAWASAKI;;ΕΕ;;;;

sogokou
29/11/2007, 16:44
@Φωτης: Καταρχας τι να ανοιξω βρε; Με τον Πηγασο θα ειμαι! :lol:
Και ουτως η αλλως με οτι και να ημουν, δεν παμε για να κανουμε αγωνες! Ειπαμε: Εκδρομικο τριημερο στα βουνα με σκοπο να δουμε τη φυση (οχι η φυση να δει εμας να περναμε τεζα!):p

@oldman: Αντωνη, προφανως εννοω απο ασφαλτο για Πρεσπες το πρωτο βραδυ ρε συ.
Να σαι καλα για τις πληροφοριες, θα κοιταξω στο χαρτη για περισσοτερα. Βασικα αυτο που θελω να κανω ειναι να μην μεινω σε ασφαλτο, αλλα να μπω και σε λιγο χωμα οπου γινεται. Δεν μιλαω για hard core εντουραδικες καταστασεις... Απλα λιγο να πουμε οτι καναμε και λιγο πιο "δυσκολη" διαδρομη απο την ασφαλτο...

Οσο για την βενζινη, ο Πηγασος εχει 22 λιτρα ντεποζιτο. Αν βαλω και κανενα 5κιλο μπιτονι στη μπαγκαζιερα, νομιζω οτι θα ειμαστε σχετικα οκ. Τι λες;

@Tomas: Θωμα, πολυ ευγενικη η προσφορα σου φιλε! Σκεφτομουν ομως να ειμαστε στην Φλωρινα/Πρεσπες Πεμπτη βραδυ, ωστε Παρασκευη πρωι να ξεκινησουμε για Αλεξ/πολη. Αν ειμαστε εκει 2(μιση) μερες αργοτερα, το Σαββατο το μεσημερι, τοτε μας μενει μια (και κατι ψιλα) μερες για να παμε Αλεξ/πολη, οποτε δεν λεει... re palikari kai 8a goustara alla oso plisiazoun ta xristougena me gamane stin doulia pantos elpizo na exete kalo kairo kai kala xiliometra

OldMan
29/11/2007, 16:49
Εξαρτάται από τα χλμ που θα κανεις off road (βάλε μέσα και τα "χασίματα" καθώς και τα φυσιολατρικά του τύπου:
" ααααα τι ωραία που φαίνονται οι πασχαλίτσες εκεί ΚΑΤΩ - και το "κάτω" θα σου βγει καμιά 50άρα ανεβοκατέβα - χώρια που οι παπαρούνες θα είναι τεράστια σάπια ρόδια...) :winka:

Κανόνισε από πριν τις διαδρομές σου, γιατί θα σου βγούνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα χλμ και σε βλέπω την Κυριακή να είσαι κάπου στον Λιβαδίτη, να τρως στα γρήγορα μακαρόνια με κεφτέδες στον Καπαδόκα και να την κάνεις άρον - άρον για πίσω ...!!! :wave2: :beer:

TOMASKTM
29/11/2007, 16:49
θα προσπαθείσω να σας φτιάξω κάτι σαν roadbook μιας ωραίας διαδρομής το σκ.

Tropeas
29/11/2007, 17:18
αν τελικά το κάνεις...
να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ τους "λοιπούς" συνοριοφύλακες...:rolleyes: :winka:

Ταξιδευτής
29/11/2007, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εξαρτάται από τα χλμ που θα κανεις off road (βάλε μέσα και τα "χασίματα" καθώς και τα φυσιολατρικά του τύπου:
" ααααα τι ωραία που φαίνονται οι πασχαλίτσες εκεί ΚΑΤΩ - και το "κάτω" θα σου βγει καμιά 50άρα ανεβοκατέβα - χώρια που οι παπαρούνες θα είναι τεράστια σάπια ρόδια...) :winka:

Κανόνισε από πριν τις διαδρομές σου, γιατί θα σου βγούνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα χλμ και σε βλέπω την Κυριακή να είσαι κάπου στον Λιβαδίτη, να τρως στα γρήγορα μακαρόνια με κεφτέδες στον Καπαδόκα και να την κάνεις άρον - άρον για πίσω ...!!! :wave2: :beer:

Χμμμμ... Πολυ σωστες παρατηρησεις Αντωνη... Θα ψαξω για λεπτομερεις χαρτες. Το ζητουμενο ειναι Κυριακη βραδυ να ειμαστε Αλεξανδρουπολη... Αυτο μας δινει 3 καθαρες μερες για να καλυψουμε τα 1,100 χλμ, οποτε μιλαμε για 370 την ημερα. Αρκετα -ειδικα αν οι διαδρομες γινουν σε μικτα εδαφη- αλλα οχι ανεφικτα.

Ιδωμεν. :sick:

Cpt. Haddock
29/11/2007, 18:31
Απο τη μικρή μου πείρα σε μεικτές διαδρομές, η μέση ωριαία να υπολογίσεις οτι ειναι γύρω στα 40χλμ

do the maths και θα δεις οτι δύσκολα βγαίνει το πρόγραμμα (ειδικά αν πρέπει να ψάχνετε διαδρομές..)

Ταξιδευτής
29/11/2007, 18:35
Πολυ σωστη παρατηρηση Καπ. Θα παρω χαρτες και θα δω! :winka:

Cpt. Haddock
29/11/2007, 18:59
Πολυ σωστη παρατηρηση Καπ. Θα παρω χαρτες και θα δω! :winka:

Βάλε κατω τα ημερήσια χλμ που έκανες στην Ευρώπη σε μια νορμάλ μέρα σε κανονικό δρόμο και θα δεις...

:uplate:

Υπόψιν οτι νυχτώνει και στις 5 τώρα :sick:

(οι αρκούδες που λέγαμε :lol: )

alximistis
30/11/2007, 00:21
Α... Και τωρα που το ειδα...... :o
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΚAWASAKI;;ΕΕ;;;;

Εγώ πρόβλημα;
Αυτοί που... είχαν... γιατί τα παράτησαν ε ; :D

Πάντως σαν να έχουν δίκιο τα παιδιά. Δύσκολα θα βγει το πρόγραμμα έτσι όπως το λέμε.
Μην μας φάνε οι λύκοι ούτε να γίνουμε ρεζίλι στις ειδήσεις.
"Αναζητούνται μοτοσικλετιστές που είχαν ξεκινήσει για βόλτα. Τελευταία φορά τους είδαν κάπου μετά τη Δράμα". :D
Τεσπα για σκέψου το καλά Νικολάκη κι εδώ είμαστε λέμε. :)

EVI
30/11/2007, 01:03

οχι φιλε μου δεν εχει μην φοβασαι δε θα μεινεις μονος και ερημος στο τελος
καποιος θα ειναι μαζι σου πισω :smokin:

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

υσ ' που παει γενικα σε ολους το καιμκατζαλαν πως το λεν γιατι δε το λεμε Βορας και το λεμε ακομα με την τουρκικη ονομασια του???????? μου τη σπαει (και οι ιταλοι και οι ισπανοι και οι βραζιλιανοι να ειχαν δωσει το ονομα στο βουνο παλι θα μου την εσπαγε εχει ονομα δικο του ευχαριστουμε)

το μονο μερος που λεω ακομα με την τουρκικη ονομασια του ειναι το πασαλιμανι ΜΟΝΟ αυτο
και αυτο διοτι η ελληνικη ονομασια του ειναι λιμην μουνιχιας ..........και τι θα λεμε παμε μουνιχια για καφε?:look:

:lol:

Cpt. Haddock
30/11/2007, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
υσ ' που παει γενικα σε ολους το καιμκατζαλαν πως το λεν γιατι δε το λεμε Βορας και το λεμε ακομα με την τουρκικη ονομασια του???????? μου τη σπαει (και οι ιταλοι και οι ισπανοι και οι βραζιλιανοι να ειχαν δωσει το ονομα στο βουνο παλι θα μου την εσπαγε εχει ονομα δικο του ευχαριστουμε)
το μονο μερος που λεω ακομα με την τουρκικη ονομασια του ειναι το πασαλιμανι ΜΟΝΟ αυτο
και αυτο διοτι η ελληνικη ονομασια του ειναι λιμην μουνιχιας ..........και τι θα λεμε παμε μουνιχια για καφε?:look:
:lol:

1) Το βουνό είτε μας αρέσει είτε όχι λέγεται Καιμάκτσαλάν (το Βόρας ειναι εφεύρεση)

2) Πασαλιμάνι ειναι ο λιμήν Ζέας, Μουνιχία ειναι το Τουρκολίμανο :D :wave2: :smokin:

Ταξιδευτής
30/11/2007, 09:55
Να σπαμμαρω λιγο... Συγνωμη ε; :o

Στελιο, δεν υπαρχει προβλημα στο προγραμμα: ξεκιναμε και ειπαμε: βλεποντας και κανοντας. Δεν υπαρχει αγχος, ουτε καθορισμενος προορισμος. Στην τελικη αν δεν μου φτασουν οι μερες, εγω προσωπικα μπορω να παρω ΚΑΙ τη Δευτερα free για να συνεχισω (δεν ξερω ομως για οποιον θα ερθει αν μπορει να το κανει...)

Καπ10, σιγουρα εχω κατα νου οτι επι του χαρτου οι διαδρομες φαινονται μια χαρα, αλλα στην πραγματικοτητα "τραβανε". Αλλα στο ταξιδι ημουν με μια μηχανη που δεν βολευε για μεγαλες αποστασεις non stop και παρολαυτα οσο ειχε καλο καιρο εκανα 500+ χλμ σε 10-11 ωρες, με πολλες στασεις κλπ.

Τα 350 χλμ τη μερα δεν ειναι ανεφικτα... Περισσοτερα οταν βρω τους ρημαδοχαρτες...:rolleyes:

Cpt. Haddock
30/11/2007, 10:49
ΝΑ συνοψίσω μερικές προτάσεις διαδρομής (ασφάλτινες αλλά καλές)

Πρέσπες-Φλωρινα
Φλώρινα-Αρμενοχώρι-Βεύη-Αρνισσα-Αγ. Αθανάσιος
Αγ.Αθανασιος-Αρνισσα-(πριν την Εδεσσα αριστερα)-Αριδαία (θερμα λουτρά :D )
Αριδαία-Αετοχώρι-Φανος-Ειδομένη

Στο μεθοριακό σταθμό Ειδομένης έχει ταβερνουλα με τσίπουρο και ψητα :D :wacko:

Ειδομένη-Πολύκαστρο-Χέρσο και απο εκεί και πέρα ακολούθα στο χάρτη τη σιδηροδρομική γραμμή.

Tip1: Στη λίμνη Κερκίνη στον Σταθμό Μανδρακίου έχει ταβερνάκι με λιμνίσιο ψάρι :D
Tip2: Μετά τη Βυρώνεια και πριν το σιδηρόκαστρο κάνεις αριστερα για Προμαχώνα για να δείτε τα οχυρά του Ρουπελ

(ανεβάιναμε παλιά με ένα τρένο με κάτι γερμανους και ο συνοδός του ΟΣΕ τους δείχνει τα αντιαρματικά και λέει "this in war, wermacht, kaput!" :lol: :bigcry: :rotflmao: )

Μετά Σιδηρόκαστρο-ΣέρρΑς

Η άλλη επιλογή ειναι να κάνεις το γύρω της Κερκίνης απο τη νοτιοδυτική πλευρά και απο Λιβάδια-Κερκίνη να βγεις Στρυμωνικό και μετα ΣέρρΑς (έχει ενα κομμάτι χώμα νομίζω εκεί)

Σέρρες-Νευροκόπι (εμείς Ευρώπη)-Αχλαδιά-Ποτάμι. Μετά έχει χώμα (αγνώστου καταστάσεως) και σε βγάζει κοντά στο Σιδηρόνερο.

Δυο επιλογές: Safe side, κατεβαίνεις για Δράμα, ξανανεβαίνεις για Παρανέστι ή δοκιμάζεις ένα συνδετήριο δρόμο που μάλλον ειναι της κακιάς ώρας για να βγεις

Περνας τα στενά του Νεστου (ακολουθείς τη γραμμή πάλι) ως τη Σταυρούπολη.

Μετά δεν ξέρω :lol:

:wave2:

alximistis
30/11/2007, 12:14
Εγώ δεν θα σπαμάρω φίλε νικολάκη.
Απλώς να πω ορισμένες λεπτομέρειες όσον αφορά σε εμένα. :)
Έδωσα λεφτά σήμερα στο συνεργείο που χρωστούσα με στόχο το μοτόρι να είναι έτοιμο ως την άλλη εβδομάδα. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην προλάβει ο μηχανικός μου οπότε πάμε για next week. Το λέω για να ξέρεις και συ και οι άλλοι.
Επίσης, το ταξίδι θα γίνει με τον τίγρη καθώς δεν προλαβαίνω να αλλάξω μηχανή. Αυτό θα γίνει ή λίγο πριν τα χριστούγεννα ή μετά που είναι και το πιο πιθανό.
Τέλος εγώ μπορώ να φύγω το νωρίτερο Πέμπτη απόγευμα προς βράδυ ενώ σίγουρα ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρα Δευτέρα πρωί πρέπει να είμαι στη δουλειά μου. :)

αυτά προς γνώση και... συμμόρφωση.

ΥΓ. Νίκο τα 350 χλμ. την ημέρα ΔΕΝ βγαίνουν εύκολα όπως λες. Στην Ελλάδα είμαστε όχι στην ευρώπη.

Cpt. Haddock
30/11/2007, 14:38
Ρε σεις...

Γιατί δεν έρχεστε εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=50152

:beer:

alximistis
30/11/2007, 18:47
Ρε σεις...

Γιατί δεν έρχεστε εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=50152

:beer:

Πρώτον γιατί προσωπικά έχω στραβώσει με την ΜΟΤΟΕ Ηλία και δεν πατάω σε εκδρομή πάρτι κλπ κανενός για τον οποίον έχω αρνητική άποψη.
Δεύτερον διότι είπα στην αρχή μόνος μου μετά είδα και το ποστάκι του νικολάκη και οκ και πάλι. Αλλά άλλο δυο-τρεις άντε τέσσερις κι άλλο κοτζάμ πάρτι-συγκέντρωση μοτοσικλετιστών.
Δεν είμαι για κάτι τέτοιο φίλε.
Θέλω εγώ ο δρόμος και η ηρεία ή εγώ δυο-τρεις ακόμα και το ίδιο. :)

taxydromos
30/11/2007, 19:35
Θέλω εγώ ο δρόμος και η ηρεία ή εγώ δυο-τρεις ακόμα και το ίδιο. :)

ποια ειναι η ηρεια?

..βρε θηριο ποτε προλαβες?;)

Operater
30/11/2007, 19:38
Ταξιδευτή μπορείς να το οργανώσουμε κατά τις 20 του μηνός? :wave2:

H.A.Balafoutre
30/11/2007, 23:42
Όταν είναι να περάσεις από εδώ, Ξάνθη και στα πέριξ....στείλε ένα πμ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ορεινό όγκο από Δράμα και δώθε προς τη Θράκη δηλαδή....είναι τόσο δύσβατο κι αχαρτογράφητο το τοπίο που καλύτερα να επιλέξεις τη "δημοσιά".

Για περισσότερες info είτε τηλεφωνικώς είτε όταν έρθεις από εδώ Ξάνθη ή/και μέσω του Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Ξάνθης (Μ.Ο.Ξ.) ότι βοήθεια χρειαστείς θα την έχεις.

Για διαπιστευτήρια, ρώτα τον McGyver & τον Tropea κι όλους όσους συμμετείχαν στον 10ο 36ωρο του 2007.

OldMan
01/12/2007, 15:36
Σέρρες-Νευροκόπι (εμείς Ευρώπη)-Αχλαδιά-Ποτάμι. Μετά έχει χώμα (αγνώστου καταστάσεως) και σε βγάζει κοντά στο Σιδηρόνερο.
ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΥ καταστάσεως ...!!! :winka:

(ΜΗ φιλικά διακείμενης προς on-off από αρχές Χειμώνος μέχρις και αρχές θέρους ...) :wave2:

Ταξιδευτής
02/12/2007, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(ΜΗ φιλικά διακείμενης προς on-off από αρχές Χειμώνος μέχρις και αρχές θέρους ...) :wave2:

+1 :( δυστυχως.

Τα ιδια ακουσα και απο γνωστο μελος αδελφου φορουμ και καλου μου φιλου, που εχει φαει τα βουνα της Β. Ελλαδας με το κουταλι. Οπως με ενημερωσε ο καιρος εκει πανω τωρα εχει ηδη αγριεψει πολυ και η διαδρομη ειναι πολυ δυσκολο να γινει -ποσο μαλλον με light on-off και χωρις εμπειρια στο χωμα. Ειδικα δε το να μιλαμε και για διανυκτερευση στην υπαιθρο μαλλον ειναι ουτοπικο. :(

Φωτη, εγω μπορω να το κανονισω για το τελος του ερχομενου μηνα, αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσες να ανεβεις με το street. Η ιδεα ηταν να βγουμε απο τους κυριως δρομους και να πιασουμε και λιγο χωμα... Ο πηγασος με λαστιχα δρομου ΔΕΝ παει εκει, οποτε νομιζω οτι το cb θα τα εβρισκε ακομα πιο σκουρα....

Παντως, η παρουσα εκδρομη θα γινει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αλλα θα πρεπει να αναβληθει επι του παροντος. Καλυτερα να αποκτησω καποια εμπειρια σε χωμα πρωτα σε πιο κοντινες εξορμησεις, και να "μετρησω" τις δυνατοτητες μου...
Για τωρα μαλλον με βλεπω να ανεβαινω στο τριημερο της ΜΟΤΟΕ. Το ανεφερε ο καπ10 και ειναι οντως καλη ιδεα για μια πρωτη εξορμηση στην ευρυτερη περιοχη...:sick:

Στελιο, εμεις θα τα πουμε και απο κοντα! ;)

stavrogin
02/12/2007, 15:18
Ωραιο ταξιδι, ωραια πραγματα

σχετικα με τα χωματινα κομματια...

...προσοχη στον καιρο,προσοχη στον καιρο,προσοχη στον καιρο:wave2:

alximistis
02/12/2007, 22:56
εγώ παίδες... το βολτάκι θα το κάνω! Έστω και μόνος.
Τώρα το ανάλογα τον καιρό θα παίξει και το που ακριβώς.
τα υπόλοιπα εν καιρώ. :)

ΜΠΙΦΑΣ
03/12/2007, 13:11
2) Πασαλιμάνι ειναι ο λιμήν Ζέας, Μουνιχία ειναι το Τουρκολίμανο :D :wave2: :smokin: [/B][/QUOTE]

:a18: :a23: :a09:

ΜΠΙΦΑΣ
03/12/2007, 13:16
2) Πασαλιμάνι ειναι ο λιμήν Ζέας, Μουνιχία ειναι το Τουρκολίμανο :D :wave2: :smokin:

:a18: :a23: :a09: :a08: