View Full Version : Me ΡΙΞΑΝΕ
:sad:
σημερα καθως γυρνουσα απ τη σχολη με την παπια σταματαω σε διασταυρωση να ελεγξω, ξαφνικα ακουω ενα στριγκλισμα ελαστικων και ωσπου να το καταλαβω με ειχε πεταξει κατω :cry:
μια γκομενα απο πισω με ενα σμαρτ δεν προλαβε να σταματησει οπως μου ειπε και με σουταρε
ευτηχως φρεναρε αρκετα και με χτυπησε λιγο και δεν επαθε ζημια το μηχανακι εκτος τις πινακιδας που στραβωσε και κατι γρατζουνιες ,
το ενα μου γονατο ποναει λιγο :cry:και στο αλλο εχω ενα μικρο γδαρσιματακι , δεν μπορω να το λυγισω ,
αλλα ρε παιδια αν ειχε παραπανω χιλιομετρα τι θα γινοτανε :mad: και τι να τις πεις :mad:
:cry:
γιατι να βγαζουν διπλομα οι γυναικες :mad:
Πάνε σε γιατρό να σε κάνει εξέταση, ωρέ παλικάρι. Εάν δεν λυγίζει τώρα που είναι ζεστό, τι θα γίνει όταν παγώσει; :wacko:
Περαστικά! :wave2:
ΥΓ
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
:mad: Τι είναι αυτά που λες; Για να ομορφαίνουν τους δρόμους! :blush:
Cpt. Haddock
29/11/2007, 18:50
για να μη μας φορτώνονται συνέχεια...
Τροχαία φώναξες ή :a31: :rolleyes:
vassilis88
29/11/2007, 18:51
:eyepop:
περαστικα ρε μλκ! σε λιγες μερες θα εισαι οκ! νοσοκομειο πηγες?
τροχαια δεν πηραμε γιατι και γω δεν εχω ακομα το διπλομα και δεν εγινε ζημια μεγαλη ,
αν παθαινε ζημια το μηχανακι θα φωναζα τροχαια φιλους ιστοριες τα παντα :mad:
πηρα πινακιδα και τηλεφωνο και αυριο θα παω στο μαστορα και αν πηρε η ροδα θθα μου την πληρωσει αυτην :mad:
Cpt. Haddock
29/11/2007, 19:04
πηρα πινακιδα και τηλεφωνο και αυριο θα παω στο μαστορα και αν πηρε η ροδα θθα μου την πληρωσει αυτην :mad:
ενώ αν πήρε το γόνατο θα πάρεις τ' @@ μου
μλκα χάμπο :rolleyes:
αφού ΕΔΩΣΕΣ και πέρασες ΔΕΝ πήρες το προσωρινό χαρτί ρε βλαμμένο :mad:
grigorisK7
29/11/2007, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ενώ αν πήρε το γόνατο θα πάρεις τ' @@ μου
μλκα χάμπο :rolleyes:
αφού ΕΔΩΣΕΣ και πέρασες ΔΕΝ πήρες το προσωρινό χαρτί ρε βλαμμένο :mad:
γιατι υπαρχει τετοιο χαρτι πριν σου δωσουν το διπλωμα?
σημερα καθως γυρνουσα απ τη σχολη με την παπια σταματαω σε διασταυρωση να ελεγξω, ξαφνικα ακουω ενα στριγκλισμα ελαστικων και ωσπου να το καταλαβω με ειχε πεταξει κατω :cry:
μια γκομενα απο πισω με ενα σμαρτ δεν προλαβε να σταματησει οπως μου ειπε και με σουταρε
ευτηχως φρεναρε αρκετα και με χτυπησε λιγο και δεν επαθε ζημια το μηχανακι εκτος τις πινακιδας που στραβωσε και κατι γρατζουνιες ,
το ενα μου γονατο ποναει λιγο :cry:και στο αλλο εχω ενα μικρο γδαρσιματακι , δεν μπορω να το λυγισω ,
αλλα ρε παιδια αν ειχε παραπανω χιλιομετρα τι θα γινοτανε :mad: και τι να τις πεις :mad:
τυχερός εισαι....βασικος κανονας τσεκάρουμε καθρέφτες και δεν βγάζουμε νεκρά πριν σιγουρευτούμε οτι εχει σταματήσει ο απο πίσω....
την προηγούμενη βδομάδα γυναίκα οδηγός μπούκαρε με όπισθεν σε κατάστημα και μάλιστα σε πεζόδρομο...:eek: τα έκανε όλα π@@@να και παραλιγο να χτυπήσει τον υπάλληλο....
αιτιολογία??μπέρδεψε την πρώτη με την όπισθεν....:eek:
Cpt. Haddock
29/11/2007, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
γιατι υπαρχει τετοιο χαρτι πριν σου δωσουν το διπλωμα?
Ναι ρε σεις, στο δίνει η σχολή οδηγών. Ενα κωλόχαρτο ειναι αλλά σε στραβή σε καλύπτει :winka:
grigorisK7
29/11/2007, 19:18
Ναι ρε σεις, στο δίνει η σχολή οδηγών. Ενα κωλόχαρτο ειναι αλλά σε στραβή σε καλύπτει :winka:
εμενα παντως τπτ δε μου δωσανε και τους το ζητησα κιολας :confused:
εμενα παντως τπτ δε μου δωσανε και τους το ζητησα κιολας :confused:
ουτε εμένα ...και το ειχα ρωτήσει και εγώ...πάνε και χρονια βεβαια...
και μου ειχε διευκρινησει οτι καλό ειναι να μην οδηγάς πριν το παρεις στα χέρια σου....ελπίζω να μην εχει προβλημα ο φίλος....
καπτεν πολλες σχολες οδηγων δεν δινουνε κανενα χαρτι και εμενα δε μου δωσανε χαρτι :)
αν πηρε η ροδα θα την παρω τηλεφωνο και αν θελει ας κανει την στραβη :mad: αλλα απ οτι καταλαβα δεν στραβωσε , βεβαια θα το κοιταξω καλυτερα, αν παθαινε ζημια το κρυπτονακι μου το καλογυαλισμενο το ομορφο δε ξερω και γω τι θα γινοτανε :mad:
αυριο θα περασω απ το νοσοκομειο :cry: :mad:
Cpt. Haddock
29/11/2007, 19:29
χεστο το νοσοκομείο, το κρυπτονάκι να 'ναι καλά..
:rolleyes: :sick: :rolleyes:
χεστο το νοσοκομείο, το κρυπτονάκι να 'ναι καλά..
:rolleyes: :sick: :rolleyes:
ρε καπετανιε με παρεξηγησες
απ τη στιγμη που επεσα και μπορεσα να σηκωθω και δεν χτυπησα ''σοβαρα'' θα παω να δω τι επαθε το μηχανακι μου, δεν ειναι λογικο?
το ποδι δεν με ποναει ιδιεταιρα αλλα αν παραμηνει ο πονος μεχρι αυριο το πρωι θα παω στο νοσοκομειο να το κοιταξουν
Α ρε xampo. Τσέκαρε το γόνατο, άν και φαντάζομαι βαριέσαι να τρέχεις τώρα... Δες το αύριο τουλάχιστον και με το παραμικρό πήγαινε μια βόλτα απο το νοσοκομείο..
Μου έχει τύχει και εμένα παρόμοιο σκηνικό (έκανα λίγο δεξιά σε πορτοκαλί να μη με πατήσει κανας βιαστικός και με χτύπησε μια πηγαίνοντας ρολαριστά με 2χλμ... νόμιζε πως θα έστριβα λέει.. :rolleyes: )
Και χέσ'το το κρυπτονάκι.. το κ7 να είναι καλά.. :look:
Operater
29/11/2007, 19:43
Περαστικά!!!! :wave2: :wave2: :wave2:
Περαστικά ρε χάμπο!!
Μακριά από μας τέτοια περιστατικά!!:wave2:
τροχαια δεν πηραμε γιατι και γω δεν εχω ακομα το διπλομα και δεν εγινε ζημια μεγαλη ,
αν παθαινε ζημια το μηχανακι θα φωναζα τροχαια φιλους ιστοριες τα παντα :mad:
αυτή η γαμω-νοοτροπία των Ελλήνων θα μας κρατήσει εκεί που θα μας κρατήσει...
και γιατί οδήγαγες παλικάρι μου εσύ χωρίς δίπλωμα ,
τόσο πολύ σου λείπει...
:confused: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αυτή η γαμω-νοοτροπία των Ελλήνων θα μας κρατήσει εκεί που θα μας κρατήσει...
και γιατί οδήγαγες παλικάρι μου εσύ χωρίς δίπλωμα ,
τόσο πολύ σου λείπει...
:confused: :mad:
NAI
:eyepop:
οχι ρε μλκ....:uplate:
καλα ρε συ και απο τη πτωση δε γρατζουνιστηκε το μηχανακι?:confused:
τι να πεις...
και γω οταν ειχα φαει highsiding δεν λυγιζε τελειως το γονατο αλλα σε 2-3 μερουλες ηταν οκ, τωρα δε ξερω τι περιπτωση σου...σου ευχομαι ρε φιλε να παει καλα:winka: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
καλα ρε συ και απο τη πτωση δε γρατζουνιστηκε το μηχανακι?:confused:
εχει ξαναπεσει και δεν επαθε τιποτα, το μαρσπιε τα τραβαει ολα επειδη προεξεχει πολυ
εχει ξαναπεσει και δεν επαθε τιποτα, το μαρσπιε τα τραβαει ολα επειδη προεξεχει πολυ
παλι καλα...:winka:
Λυπαμε που ακουω για το ατυχημα και ευχομαι ολα να παμε κατ'ευχην
NAI
Αλλα αυτη η απαντηση υποδηλωνει νεαρη ηλικια.
Οταν μεγαλωσεις καποια στιγμη θα καταλαβεις ποσο λαθος ησουν που κυκλοφορουσες χωρις διπλωμα (ασχετα αν το πηρες ή οχι στα χερια σου)
ρε παιδια εδω ανοιγεται αλλο θεμα σχετικα με το διπλομα και την ΗΛΙΚΙΑ
καταρχην τωρα εχω διπλομα και ασφαλεια με το παπακι , με τη μηχανη παλι δεν εχω
κυκλοφωρουσα καιρο χωρις διπλομα?
χτυπησα κανεναν σας και δεν τον πληρωσα?
αν ρωτησεται κανεναν 15 χρονο καγκουρα που δεν εχει ουτε διπλομα ουτε τιποτα και του πειτε πως αμα χτυπησει καποιον θα τρεχει και δε θα φτανει θα σας κοιταει σαν χανος λογω του οτι δεν ειχε ιδεα
ξερω οτι αμα εκανα ζημια δεν θα με καλυπτε η ασφαλεια και θα επρεπε να πληρωσω εγω ΑΛΛΑ αν εκανα οποιαδηποτε ζημια σε καποιον θα μπορουσα μεχρι και το μηχανακι να πουλισω για να τον πληρωσω τον ανθρωπο
ξερω επισης οτι αμα με χτυπουσε καποιος δεν θα μπορουσα να διεκδικισω τιποτα
τωρα επεσα χτυπησα , ευτηχως ειμαι καλα και τελος :)
αυτο εχει τη μεγαλυτερη σημασια και το γεγονος φυσικα με τα παραπανω που ειπες οτι ξερεις τι σου γινεται...:winka: :beer:
ξερω οτι αμα εκανα ζημια δεν θα με καλυπτε η ασφαλεια και θα επρεπε να πληρωσω εγω ΑΛΛΑ αν εκανα οποιαδηποτε ζημια σε καποιον θα μπορουσα μεχρι και το μηχανακι να πουλισω για να τον πληρωσω τον ανθρωπο
ξερω επισης οτι αμα με χτυπουσε καποιος δεν θα μπορουσα να διεκδικισω τιποτα
Και μονο που γνωριζεις τις συνεπειες δειχνει υπευθυνο ατομο και ενημερωμενο, ΑΛΛΑ ταυτοχρονα δειχνεις και μια "μαγκια" θα πουλησω και θα πληρωσω.
Εχεις χρονια μπροστα σου να καβαλας ξεγνοιαστα
:beer:
Ευτυχως
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Και μονο που γνωριζεις τις συνεπειες δειχνει υπευθυνο ατομο και ενημερωμενο, ΑΛΛΑ ταυτοχρονα δειχνεις και μια "μαγκια" θα πουλησω και θα πληρωσω.
Εχεις χρονια μπροστα σου να καβαλας ξεγνοιαστα
γεια σου ρε ψυχολογε:lol: :lol: :lol:
:wave2: :beer:
liakaros
29/11/2007, 22:54
Και αμα σκωτωνες κανεναν θα πουλουσες σπιτι χωραφια και δεν ξερω και γω τι αλλο...
Στον δρομο η αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να πηγαινει κανεις με το ΑΜΑ και το ΑΝ
Τελος παντων τελος καλο ολα καλα...
Περαστικα σου ρε παλικαρε...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Και αμα σκωτωνες κανεναν θα πουλουσες σπιτι χωραφια και δεν ξερω και γω τι αλλο...
εκει οντως ειναι ΜΕΓΑΛΟ μπλεξιμο...(μακρια απ τον καθενα βεβαια)
και μαλιστα δε χρειαζεται να σκοτωσεις αλλα ακομη κι αν τραυματισεις καποιον και ειναι και καρουμπαλος αυτος ο καποιος...:winka: :wave2:
η tzesika123 στέλνει την αγάπη της και ευχές για περαστικά και γλήγορη ανάρρωση :D
από τέτοιες πτώσεις μακάρι να έχουμε όλοι μας Μπάμπη! :D
τα άλλα τα σοβαρά να απευχόμαστε!
:beer: :beer:
...
Perastika xampo!!
kakos pou den fonakses troxaia kai den piges se nosokomio.
egw pou den xtipisa sobara akoma ponaei to gonato.
entaksei mporei na mhn epathe zhmia to mhxanaki,an omos avrio sou pei den se plhrwnw den eisai kalimenos .
tespa arkei pou den xtipises sobara telika mono ayto metraei!!
perastika
devil's animal
30/11/2007, 07:51
περαστικα σου...
:wave2:
makis206
30/11/2007, 07:54
Περαστικά σου Μπαμπίκο !
:beer: :beer: :wave2:
Περαστικά Μπάμπη
:beer: :beer: :beer:
Πήγαινε σε νοσοκομείο να δουν το πόδι σου.
Μην παίζεις με τέτοια πράγματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
....βασικος κανονας τσεκάρουμε καθρέφτες και δεν βγάζουμε νεκρά πριν σιγουρευτούμε οτι εχει σταματήσει ο απο πίσω....
:beer: :wave2:
grigorisK7
30/11/2007, 08:10
ρε παιδια κανετε ολοκληρο θεμα για το τπτ
και εγω στα 18 που πηρα το Ρ1 δεν ειχα διπλωμα για 2 χρονια ε και τρακαρα κανεναν? αντιθετα με τρακαρε ενας @απαρας με μια μερσεντες
διπλωμα και λαλακιες ενα κολοχαρτο ειναι για να μι σε πριζουν οι μπατσοι
δλδ τι επρεπε να κανω εγω να περιμενω 2 χρονια να βγαλω διπλωμα και απο το παπακια που ειχα να παω να αγορασω Ρ1 να σκοτοθω? ι να οδηγαω μηχανακια 250 400 750 και μετα να περνω Ρ1 παλι χωρις διπλωμα αλλα ξερω να οδηγαω τουλαχιστον..
καλυτερα χωρις διπλωμα και να ξερω να οδηγαω παρα σαν μερικους που περιμενουν να γινουν 21 να παρουν ενα 750 η 1000 και δε ξερουν ουτε να το ξεκινανε που θα τους πεταξει μια μπαντα το μηχανακι και χεζονται πανω τους ασε ...
Cpt. Haddock
30/11/2007, 08:15
καλυτερα χωρις διπλωμα και να ξερω να οδηγαω ...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
μ@λακισμένη χώρα με μ@λακισμένο λαό :sad:
grigorisK7
30/11/2007, 08:20
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
μ@λακισμένη χώρα με μ@λακισμένο λαό :sad:
εσυ να υποθεσω οτι ποτε στι ζωη σου δεν οδηγησες χωρις διπλωμα ε?
Cpt. Haddock
30/11/2007, 08:27
εσυ να υποθεσω οτι ποτε στι ζωη σου δεν οδηγησες χωρις διπλωμα ε?
Ορθώς υποθέτεις....
Αλλα δεν έχει σημασία το τι κάνω εγώ (αν εγω ειμαι μ@λ@κας δε σημαινει οτι πρέπει να γίνουν οι άλλοι)
Το "ξέρω να οδηγω" ΔΕΝ γίνεται να το αφήσουμε στην υποκειμενική κρίση του καθενός... Διότι μια παγκόσμια σταθερή αξία ειναι αυτή που λέει οτι "ολοι οι άλλοι οδηγοί ειναι άσχετοι"
(μου θυμίζει αυτό που έλεγαν οι γονείς μου παλια "δεν ανησυχούμε για σένα, αλλά για τους άλλους" :lol: )
Σε ρωτώ: Το συμπερασμα οτι εσύ ξέρεις να οδηγείς και οι άλλοι όχι πως το έβγαλες; :rolleyes:
όπως ειπε κι ο Λαμπρος, τέτοιες νοοτροπίες μας έχουν αφήσει τριτοκοσμικούς :sad:
grigorisK7
30/11/2007, 08:36
Ορθώς υποθέτεις....
Αλλα δεν έχει σημασία το τι κάνω εγώ (αν εγω ειμαι μ@λ@κας δε σημαινει οτι πρέπει να γίνουν οι άλλοι)
Το "ξέρω να οδηγω" ΔΕΝ γίνεται να το αφήσουμε στην υποκειμενική κρίση του καθενός... Διότι μια παγκόσμια σταθερή αξία ειναι αυτή που λέει οτι "ολοι οι άλλοι οδηγοί ειναι άσχετοι"
(μου θυμίζει αυτό που έλεγαν οι γονείς μου παλια "δεν ανησυχούμε για σένα, αλλά για τους άλλους" :lol: )
Σε ρωτώ: Το συμπερασμα οτι εσύ ξέρεις να οδηγείς και οι άλλοι όχι πως το έβγαλες; :rolleyes:
όπως ειπε κι ο Λαμπρος, τέτοιες νοοτροπίες μας έχουν αφήσει τριτοκοσμικούς :sad:
δε χρειαζεται να βγαλω κανενα συμπερασμα ματια εχω και βλεπω καταλαβενεις κατευθειαν ποιος ξερει να οδηγαει και ποιος ειναι ασχετος που δε ξερει να πιανει το τιμονι:wave2:
Cpt. Haddock
30/11/2007, 08:44
δε χρειαζεται να βγαλω κανενα συμπερασμα ματια εχω και βλεπω καταλαβενεις κατευθειαν ποιος ξερει να οδηγαει και ποιος ειναι ασχετος που δε ξερει να πιανει το τιμονι:wave2:
Οκ :wave2:
Τι πάμε και πληρώνουμε για να βγάλουμε δίπλωμα οι μαλάκες; :rolleyes:
Το μόνο που θα χρειάζεται σε κάθε τροχαίο ειναι μια υπεύθυνη δήλωση σαν την απο πάνω και έχουμε ξεμπερδέψει
:wave2: :wave2:
grigorisK7
30/11/2007, 08:47
Οκ :wave2:
Τι πάμε και πληρώνουμε για να βγάλουμε δίπλωμα οι μαλάκες; :rolleyes:
Το μόνο που θα χρειάζεται σε κάθε τροχαίο ειναι μια υπεύθυνη δήλωση σαν την απο πάνω και έχουμε ξεμπερδέψει
:wave2: :wave2:
αστα να πανε τζαμπα 1.000 εδωσα θα εβαζα τωρα μια ολοσωμη :(
αστα να πανε τζαμπα 1.000 εδωσα θα εβαζα τωρα μια ολοσωμη :(
παλιοκαγκουρα :lol: :lol:
πηγα στο νοσοκομειο το πρωι και μου ειπαν δεν ειν αι τιποτα, δεν εβγαλαν ακτινες κτλ αλλα εμενα λιιιιγο με ποναει ακομα αλλα το λυγιζω :)
περασα και απο το μαστορα και ειπε δεν ειναι τιποτα απλα χαλαρωσε η αλυσιδα λιγο και την εφτιαξε
ευχαριστω παιδια και μακρια απο ατυχηματα ολοι μας :beer:
xampo η γκομενα καλη ηταν? γκομενα σε smart καλο ακουγεται..χαζογκομενα μεν καλη δε!
αν την πηρες τηλεφωνο κανονισε να βγειτε..αν θες σου δανειζω κ το duke να την πας βολτα..
περαστικα κ απο μενα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
το ξαναλεω αμα ηταν καλη δε θα ημουνα εδω τωρα αλλα βολτα με το σμαρτ της να την μαθαινω να οδηγαει :lol: :a021:
και δε χρειαζομαι το duke για να την παω βολτα, εμενα με γουσταρουν ακομα και με το παπι :smokin:
grigorisK7
30/11/2007, 10:44
παλιοκαγκουρα :lol: :lol:
εγω τουλαχιστον εχω διπλωμα και για μεγαλη μηχανη οχι σαν μερικους μερικους :a13: :a13:
εμενα με γουσταρουν ακομα και με το παπι :smokin:
μα τι αντρας ειναι τουτος τελος παντων?:blush:
:lol: :lol:
χαμπο αυτο που ειπε ειναι κ για μενα..επιθεση!!!!!! :D :D :D
εγω τουλαχιστον εχω διπλωμα και για μεγαλη μηχανη οχι σαν μερικους μερικους :a13: :a13:
μπηχτηηη:a13:
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ακολουθει ακυροτητα:
(σορυ κιολας αλλα με τρωει η περιεργια):lol:
το αεροξολ που το δωσες?:rotflmao:
εχεις δικιο σε αυτο που ειπες..
επισης καλυτερα να την πας βολτα με το παπι μην τρομαξει κ απ την μεταβαση απο το σμαρτ σε μηχανη.. αλλωστε εχεις το σμαρτ των μοτοσυκλετων :lol:
εχεις δικιο σε αυτο που ειπες..
επισης καλυτερα να την πας βολτα με το παπι μην τρομαξει κ απ την μεταβαση απο το σμαρτ σε μηχανη.. αλλωστε εχεις το σμαρτ των μοτοσυκλετων :lol:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao:
το αεροξολ βρισκεται στα χανια στην αδερφη μου..του βαλε βαριατορ και ιμαντα μαλοσσι πισω και τωρα σπερνει :smokin:
grigorisK7
30/11/2007, 10:49
οχι για σενα ρε για εναν κανγουρα που κανει σουζες και εχει ακραπες και οδηγαει χωρις διπλωμα :smokin:
το αεροξολ βρισκεται στα χανια στην αδερφη μου..του βαλε βαριατορ και ιμαντα μαλοσσι πισω και τωρα σπερνει :smokin:
σπερνουν και στα χανια χασισοφυτειες?:rolleyes:
:lol: :lol: :lol:
κρυβε λογια :rolleyes: :rolleyes:
δν μπορω να καταλαβω αν τωρα με το ταουνι μου τη λες ετσι οταν παρεις κανα μηχανακι (οχι σοβαρο μηχανακι..μηχανακι γενικα γιατι αυτο μαλλον για φριτεζα μου κανει :lol: :lol: :lol: ) τι πιπες θα μας λες?:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
δν μπορω να καταλαβω αν τωρα με το ταουνι μου τη λες ετσι οταν παρεις κανα μηχανακι (οχι σοβαρο μηχανακι..μηχανακι γενικα γιατι αυτο μαλλον για φριτεζα μου κανει τι πιπες θα μας λες?:lol: :lol: :lol:
καλα μλκ αμα παρω το νιτζα και το τουμπανιασω οπως σκεφτομαι και στους χαγιαμπουσαδες θα τη λεω:lol: :lol: :lol:
στανταρ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντως το πεζοραλο το πηρα οτι και να λετε!!:smilea: :D :D :smokin:
περαστικά σου ρεεεε! αν κ απο ότι είδα καθαρή την έβγαλες:wave2:
τι τουμπανιασματα λες παλι?:rolleyes:
ohlins,akrapovich κλπ? :ZZZ: :ZZZ:
Περαστικά και αύριστα!!!!
Έπρεπε να καλέσεις τροχαία ακόμα κι αν δεν είχες δίπλωμα!!! Η τροχαία μπορεί πλέον να διαπιστώσει αν έχεις βγάλει δίπλωμα ή όχι!!!
όσο για τις γυναίκες οδήγους......ας μην γενικοποιούμε καταστάσεις! Ναι υπάρχουν πολλές που δεν ξέρουν τί θα πει βγαίνω στο δρόμο και οδηγώ αλλά δεν είναι όλες έτσι!!! Άλλωστε υπάρχουν και πάρα πολλοί άντρες που δεν ξέρουν την τύφλα τους και δεν προσέχουν!!!!
Περαστικά και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!!!!
Xampo με το θέμα της τροχαίας και του νοσοκομείου είσαι εντελώς λάθος!
Το δίπλωμα εξακριβώνεται αν υπάρχει έστω και αν δεν το έχεις στα χέρια σου.
Το 2002 με έκλεισε ένας ταρίφας με χτύπησε και για να γλιτώσω την πτώση έβαλα το αριστερό πόδι μου κάτω. Αποτέλεσμα... φύγαμε εκείνη την ώρα γιατί δεν είχε πάθει κανείς τίποτα από υλικές βλάβες αλλά και σωματικές (έτσι νόμιζα). Σε 2 μέρες το πόδι μου είχε πρηστεί τόσο πολύ που δεν μπορούσα να λυγίσω το γόνατο.Πήγα στο γιατρό και το πόρισμα ήταν ρήξη εμπρόσθιου χιαστού και κάκωση έσω μινίσκου!
Φίλε δε σου το λέω για να τρομάξεις αλλά μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του!
Περαστικά και ας είναι το τελευταίο σου! :wave2:
orizontas
01/12/2007, 17:58
katarxin περαστικα
δεν υπαρχει και δεν ισχυει κανενα χαρτι που να σου δεινει η σχολη η το υπουργειο
παλαια εδινε το υπουργργειο αλλα για ευνοητους λογους δεν δινει τιποτες .....
μπορεισ ομως αν θες να τρο παρεις και την ιδια μερα ....:evil: :evil: