View Full Version : power cmmander
ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ POWER COMMANDER H' ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ POWER COMMANDER OΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ?
SeNNinhA
01/12/2007, 11:01
Το PC το βάζεις (και έχει νόημα) εαν αποφασίσεις να αλλάξεις τουλάχιστον και την εξάτμηση ολόκληρη από μπροστά μαζί με πιο ελεύθερο φίλτρο. Δεν σου δίνει από μόνο του άλογα αλλα ουσιαστικά επεμβαίνει σαν δεύτερος εγκέφαλος στην τροφοδοσία και γεμίζεις κυρίως τις τρύπες που έχει στην απόδοση ο κινητήρας. Εκτός και εαν εσύ θέλεις να τον κάνεις να αποδίδει αλλιώς που πάλι γίνεται μιας και επεμβαίνεις ουσιαστικά στην χαρτογράφησή του. Για να δουλέψει σωστά πρέπει να το ρυθμίσεις σε δυναμόμετρο. Υπάρχουν βέβαια και έτοιμοι χάρτες αλλα κανένας δεν θα ανταποκρίνεται απόλυτα στον δικό σου κινητήρα κι ας είναι για μηχανή με τα ίδια χαρακτηριστικά. Μια μικρή άυξηση της ιπποδύναμης θα δεις αλλα πάντα σε συνεργασία με εξάτμηση τουλάχιστον.
Οι δίσκοι μαργαρίτα πάλι είναι αισθητική περισσότερο βελτίωση και όχι ουσιαστική.
Στην θέση σου πάντως θα προτιμούσα να δώσω πρώτα χρήματα στις αναρτήσεις και μετά για τέτοια πράγματα. Αποτελούν πάντα πιο ουσιαστική βελτιωση από το να κερδίσεις 5-6 άλογα ή λίγη μούρη.
ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ (YOSHIMURA CARBON) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ BMC. ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ WP. ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΥΞΗΣΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 5% ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ. ΜΕ ΤΟ POWER ΑΠΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ?
NSV RANGER
02/12/2007, 19:43
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ??..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ POWER..ΜΙΚΡΟ ΙΣΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ...ΤΟ ΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ..ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ VENTURI ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΑ ΕΓΩ..ΜΠΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ...WWW.FACTORYPRO.COM..