View Full Version : Γελοια παραβαση....
σορρυ για τον θορυβο της εξατμισης δεν εχουμε πει οτι πρεπει να ειναι παρων συνεργειο με μετρητη θορυβου κλπ κ οχι να το αφηνουμε στην εκτιμηση του μπατσου αν κανει ή οχι θορυβο περα απο τα αναγραφομενα ορια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σορρυ για τον θορυβο της εξατμισης δεν εχουμε πει οτι πρεπει να ειναι παρων συνεργειο με μετρητη θορυβου κλπ κ οχι να το αφηνουμε στην εκτιμηση του μπατσου αν κανει ή οχι θορυβο περα απο τα αναγραφομενα ορια?
Φαντάζομαι οτι σε υπερβολικές περιπτώσεις :a13: δε χρειάζεται..
οτι θορυβο κ να κανει δεν νομιζω οτι μπορει να σε γραψει..θορυβομετρο στα αυτια του εχει? :mad:
οτι θορυβο κ να κανει δεν νομιζω οτι μπορει να σε γραψει..θορυβομετρο στα αυτια του εχει? :mad:
gia το ποτε θα σε γραψουν εσενα παλικαριμ και δε θα χουν και ντεσιμπελομετρο ουτε που θα το καταλαβεις :rotflmao: :rotflmao:
και αν θες πες τους να φερουν ντεσιμπελομετρο μετα :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
Τί να σου πώ φαντάζομαι οτι άν γράψει ξετάποτο δε σε γλυτώνει τίποτα.. άν όχι υπογράφεις "επιφυλασσόμενος" πας ταπώνεις και βουρ αξιωματικό για γλύψιμο!!
Edit: Η όποτε βλέπεις μπάτσο...kill switch!!
:lol:
τι θορυβο ρε χαμπο? ουτε τετραχρονο σκουτερακι δεν κανει τοσο λιγο θορυβο.. :lol: :lol: :lol:
grigorisK7
04/12/2007, 13:58
τι θορυβο ρε χαμπο? ουτε τετραχρονο σκουτερακι δεν κανει τοσο λιγο θορυβο.. :lol: :lol: :lol:
αλητη δε μας αφηνεις να κοιμηθουμε μας ξυπνας τα βραδια
δεν κυκλοφορω στη θερμη :smokin:
grigorisK7
04/12/2007, 14:04
παντως κακα τα ψεματα οταν βλεπουν οι ζηταδες μηχανακια super motard και enduro τα σταματανε κατευθειαν 10 μηχανακια να εχει γυρω χωρις κρανος εσενα θα σταματησει με το κρανος επειδη εχεις το εντουρο
me mia 3i tus exw olus :P
grigorisK7
04/12/2007, 14:13
me mia 3i tus exw olus :P
εγω με μια 1η:smokin:
grigorisK7
04/12/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω σπρωχτο.:evil:
ελα ρε κοψε κατι τουλαχιστον με νεκρα οχι και σπρωχτο
ekana την αιτηση προς απαλλαγη προστιμου
εγραψα οτι ειχα να γρΑΨΩ, και αυριο στις 9 μου εδωσαν ενα τηλεφωνο να μου πουν αν θα εχω απαλλαγει...
η αιτηση πηγαινει στον διοικητη και αυτος αποφασιζει (σαν αλλος δικαστης)
επισυναπτεις φωτοτυπια ταυτοτητας και οτι αλλο θελεις να αιτιολογησεις...
αυτο μπορει να γινει μεχρι 3 ημερες απο την παραβαση (συμπεριλαμβανομενη και εκεινη τη μερα)
μετα την 3 μερα τον πουλο...
επισης το σαββατο το θεωρουν εργασιμη... :sick:
για να δουμε αυριο...
αν δεν, θα παω να τον βρω πλεον προσωπικα τον διοικητη
devil's animal
10/12/2007, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ekana την αιτηση προς απαλλαγη προστιμου
εγραψα οτι ειχα να γρΑΨΩ, και αυριο στις 9 μου εδωσαν ενα τηλεφωνο να μου πουν αν θα εχω απαλλαγει...
η αιτηση πηγαινει στον διοικητη και αυτος αποφασιζει (σαν αλλος δικαστης)
επισυναπτεις φωτοτυπια ταυτοτητας και οτι αλλο θελεις να αιτιολογησεις...
αυτο μπορει να γινει μεχρι 3 ημερες απο την παραβαση (συμπεριλαμβανομενη και εκεινη τη μερα)
μετα την 3 μερα τον πουλο...
επισης το σαββατο το θεωρουν εργασιμη... :sick:
για να δουμε αυριο...
αν δεν, θα παω να τον βρω πλεον προσωπικα τον διοικητη
μακαρι ρε Σταυρακο ...τι να πω...:sad:
Τελικά είχαμε καμιά εξέλιξη Σταύρο?
Εύχομαι να ξεμπέρδεψες! :winka:
Σαββατο μεσημέρι, παω με το EXC και με το μπιτονάκι στο χέρι στο βενζινάδικο της γειτονιάς μου να γεμίσω βενζίνες κ να βάλω αέρα στα λάστιχα ενόψει του αυριανού αγώνα ATTIKA ENDURO στη θηβα. Προσπερνάω 2 σταματημένους ζητάδες (πηγαινα τελείως χαλαρά..) και σταματάω εξω απο το DBR να πάρω λαδι μίξης. Οι ''αδίστακτοι κυνυγοί εγληματιών'' σταματάνε πλάι μου κ μου ζητάνε χαρτιά. Τα είχα όλα, φόραγα και κράνος και νομιζα οτι ήμουν ΟΚ. Βγάζει το μπλοκάκι ο ένας ζητάς και αρχίζει να κόβει κλήση επειδή είχα πλαστικοποιημένο αντίγραφο πινακίδας και όχι την γνήσια! Του λέω οτι τρέχω αγώνα και για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος δεν εχουμε την μεταλική κλπ ανένδοτος αυτος.Μου λέει που ξέρω οτι δεν έκανες 'τσαντια' πριν απο λίγο, γίνονται πολλές ληστείες με τέτοια μηχανάκια!!!! 300 ευρώ κ αν τα δώσεις σε 10 μέρες 150ευρώ. Βγήκαν και τα παιδιά απο το μαγαζί τους δείξαμε και την αφίσα του αγώνα που ήταν στην βιτρίνα αλλα απο οτι φαίνεται πρέπει να μαζέψουνε λεφτα.....
Αφού τους πίεζα μου λένε δείξε μας τη λισανς και βλέπουμε, έλα όμως που η ΛΕΜΟΤ δεν μας την έχει δώσει ακόμα... για να μην πολυλογώ μου είπαν να πάω με τη λισάνς στη ΓΑΔΑ εντός 4 ημερών μπας και γίνει κάτι.
Η κλήση γράφει οτι δεν είχα καθόλου πινακίδα (κανονικά με την πλαστική πας αυτόφορο για πλαστογραφία...) τι να πω στη ΓΑΔΑ; οτι δεν είχα καθόλου;
Αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία pls help...
DimChios
10/12/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από steve22
Σαββατο μεσημέρι, παω με το EXC και με το μπιτονάκι στο χέρι στο βενζινάδικο της γειτονιάς μου να γεμίσω βενζίνες κ να βάλω αέρα στα λάστιχα ενόψει του αυριανού αγώνα ATTIKA ENDURO στη θηβα. Προσπερνάω 2 σταματημένους ζητάδες (πηγαινα τελείως χαλαρά..) και σταματάω εξω απο το DBR να πάρω λαδι μίξης. Οι ''αδίστακτοι κυνυγοί εγληματιών'' σταματάνε πλάι μου κ μου ζητάνε χαρτιά. Τα είχα όλα, φόραγα και κράνος και νομιζα οτι ήμουν ΟΚ. Βγάζει το μπλοκάκι ο ένας ζητάς και αρχίζει να κόβει κλήση επειδή είχα πλαστικοποιημένο αντίγραφο πινακίδας και όχι την γνήσια! Του λέω οτι τρέχω αγώνα και για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος δεν εχουμε την μεταλική κλπ ανένδοτος αυτος.Μου λέει που ξέρω οτι δεν έκανες 'τσαντια' πριν απο λίγο, γίνονται πολλές ληστείες με τέτοια μηχανάκια!!!! 300 ευρώ κ αν τα δώσεις σε 10 μέρες 150ευρώ. Βγήκαν και τα παιδιά απο το μαγαζί τους δείξαμε και την αφίσα του αγώνα που ήταν στην βιτρίνα αλλα απο οτι φαίνεται πρέπει να μαζέψουνε λεφτα.....
Αφού τους πίεζα μου λένε δείξε μας τη λισανς και βλέπουμε, έλα όμως που η ΛΕΜΟΤ δεν μας την έχει δώσει ακόμα... για να μην πολυλογώ μου είπαν να πάω με τη λισάνς στη ΓΑΔΑ εντός 4 ημερών μπας και γίνει κάτι.
Η κλήση γράφει οτι δεν είχα καθόλου πινακίδα (κανονικά με την πλαστική πας αυτόφορο για πλαστογραφία...) τι να πω στη ΓΑΔΑ; οτι δεν είχα καθόλου;
Αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία pls help...
δε ξερω τι να σου πω, αλλα να ρωτησω κατι μιας και εγω κυκλοφωρω με πλαστικοποιημενη...
Αν ειχες μαζι σου (στη τσαντα ας πουμε) τη γνησια, θα σε εγραφαν?
Τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη? :rolleyes:
DIMITRIS Z750
10/12/2007, 12:07
Κατι ηθελε να κανει ο μ........αs τι να πειs τωρα μονο αυτο:a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από steve22
[B] Βγήκαν και τα παιδιά απο το μαγαζί τους δείξαμε και την αφίσα του αγώνα που ήταν στην βιτρίνα αλλα απο οτι φαίνεται πρέπει να μαζέψουνε λεφτα.....
Αφού τους πίεζα μου λένε δείξε μας τη λισανς και βλέπουμε, έλα όμως που η ΛΕΜΟΤ δεν μας την έχει δώσει ακόμα... για να μην πολυλογώ μου είπαν να πάω με τη λισάνς στη ΓΑΔΑ εντός 4 ημερών μπας και γίνει κάτι
Τις δικες μας λισσανς η Ε75 μας τις εχει δωσει αρκετο καιρο τωρα.....:rolleyes:
Πιθανον να εχει βγει και απο την ΛΕΜΟΤ και η δικια σου και να μην σε εχουν ενημερωσει για να την παρεις.....
Για ψαχτο λιγο.....
Κριμα ειναι αν μπορεις να την γλυτωσεις....
:wave2:
παντως σε κατι παρομοιο που ειχαν ορεξη τα οργανα... ειχα παει δικαστηριο και βγηκα αθωος λογω αοριστιας κατηγορητηριου δηλαδη ναι μεν οδηγουσα επικινδυνα αλλα επειδη δεν εγραφε τι ακριβως εκανα δεν μπορουσαν να βγαλουν αποφαση που να στεκει εσυ μπορεις να ισχυριστεις οτι θελεις μιας και το οργανο... σιγουρα δεν θα ειναι εκει αλλα και την αληθεια να πεις παλι σωστος εισαι αφου δεν εκανες τιποτα!νομιζω πανω στην κληση οριζει μια μερα δικασιμο στο πταισματοδικειο ταδε..!
βεβαια ειναι και λιγο ρισκο αλλα στην θεση σου με 350ε φεσι και αφαιρεση 1 μηνα θα το επαιρνα ανετα!καλη επιτυχια με τους τυροπιτες!
:beer: :beer:
Zήτησα απο την ΑΜΟΤΟΕ και μου έστειλαν βαβαίωση οτι είμαι αθλητης κ οτι 8,9/12 λαμβάνω μέρος σε αγώνα.Το θέμα είναι αν θα το δεκτούν στη ΓΑΔΑ.
Σκεφτομαι πλέον να βάλω την μεταλική πινακίδα μόνιμα διότι για προπόνηση πάω καβάλα αλλα και κατα τη διάρκεια του αγώνα υπάρχει περίπτωση να πάρουμε κλήση και εδώ το θέμα θέλει ψάξιμο διοτι σύμφωνα με τον κανονισμό, όποιος κάνει τροχαία παράβαση κατα τη διάρκεια του αγώνα και πάρει κλήση απο την αστυνομία ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!!! 9 στους 10 εχουμε πλαστική πινακίδα και το ξέρω οτι είναι τραβηγμένη η σκέψη μου αυτή αλλα όλα είναι πιθανα.
Απο την άλλη μεριά σε περίπτωση που σπάσει το φτερο, όπως έγινε σε εμένα χθές στον αγώνα μάλλον μετά απο πτώση, χάνεις την γνήσια πινακίδα....
φίλε DimChios δεν ξερω τι πρέπει να κάνουμε. Δέν ρώτησα αλλα αν έχεις την πινακίδα στην τσάντα τυπικά δεν είσαι νόμιμος αλλα είναι πολύ πιο πιθανό να την γλυτώσεις.
προσπαθησα 3 φορες να μιλησω με τον διοικητη και δεν μου το επετρεψαν διοτη δεν δεχοταν οντας πολυ απασχολημενος
την μια φορα μαλιστα βγηκε απο το γραφειο του ο Λεβεντης ο πολιτικος με χαμογελο μεχρι τα αυτια...
τελικα μετα απο πιεσεις στην γραμματεα του μου πΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ πως εκτελει ανωθεν εντολες να αποκρουει οιονδηποτε θελει να απασχολησει τον διοικητη για θεματα παραβασεων
και πως στο γραφειο παραπονων ο αξιωματικος ηταν εξουσιοδοτημενος απο τον διοικητη α αποφασιζει για την καθε περιπτωση
στη δικια μου περιπτωση η αποφαση ηταν "αβασιμοι ισχυρισμοι"
οτι καταλαβενετε καταλαβαινω...
περασα απο το δικηγωρο μου και μου ειπε, δικαστικως τα εξοδα μονο του διακαστηριου υπερβαινουν τα 350 ευρα αν και θα τους κερδισουμε 100%
χωρις δικηγωρο μπορω να παω αλλα κορανα γραμματα, και ισως τα 700 γινουν 1500
οποτε να πανε να γαμηθουνε, πληρωσα τα 3,5 και θα βαλω εναν καθρεφτη να βλεπω ποτε με ακολουθει γαμωμπατσος
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
:a023: :a37: :a11:
Θες βοήθεια??
:a016: :a015: :a016:
Μακάρι να συνέφερε να κάνεις κάτι.. αλλά δυστυχώς το καθίκι δε θα μάθει να κάνει σωστά τη δουλειά του..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Θες βοήθεια??
:a016: :a015: :a016:
Μακάρι να συνέφερε να κάνεις κάτι.. αλλά δυστυχώς το καθίκι δε θα μάθει να κάνει σωστά τη δουλειά του.. Ε μα έλεος πια , η μλκια τους δεν έχει όρια. Θα καταλήξουμε το 2000+ να τρέχουμε στα βουνά για τα αυτονόητα. :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Ε μα έλεος πια , η μλκια τους δεν έχει όρια. Θα καταλήξουμε το 2000+ να τρέχουμε στα βουνά για τα αυτονόητα. :mad:
δυστηχως ετσι ειναι
αυτος ο εισπρακτικος μηχανισμος δουλευει αψογα... σε καθε περιπτωση εισαι ο χαμενος :sad:
αχχ ελλαδα :sad:
DimChios
11/12/2007, 02:18
Για το ΜΠουτσο ολοι τους!
Α στο διαολο μλκες!
filipp0s
11/12/2007, 06:55
Γ@μ@ τα... Τι να πεις...:mad:
Σταύρο υπομονή...:wave2:
Σταυρο χεστους.:mad:
Παιδια κοιταχτε αυτο τον καιρο να μην τρωμε χαζοκλησεις γιατι ολα τα σταμπαρισμενα μπλοκα ειναι καθε μερα εκει για να κανουν Χριστουγεννα με τα λεφτα μας.:yuck:
road spirit
11/12/2007, 11:30
μάλιστα....:mad:
αν την είχα φάει εγώ, και η κατάληξη ήταν αυτή, θα έγραφα μια επιστολή διαμαρτυρίας, όσον το δυνατό καλύτερη τεκμηριωμένη, με όμορφο ύφος (οχι υβριστικό) αφενός αλλά καυστικότατη αφετέρου (με άλλα λόγια, να τους ξέχεζα ευγενικά :lol: ), οχι μόνο για τη συγκεκριμένη παράβαση, αλλά γενικότερα για την αντιμετώπιση και την ασχετοσύνη και την κατάχρηση της "εξουσίας" απο μερικά "όργανα" περιορισμένης ευθύνης.
Θα την έστελνα στη ΓΑΔΑ, και γιατί όχι, με κοινοποίηση σε κανα περιοδικό και στο φόρουμ, να το καταλάβουν όμως οτι τους ξεμπροστιάζεις σε πολλές χιλιάδες αναγνωστών (ή μελλών φόρουμ), έτσι ρε φίλε, αισταδιαλα πια..
orangefactor
11/12/2007, 12:09
καραγκιοζηδες:a023:
υπομονη παιδια γιατι δυστυχως εχουμε να διαβασουμε ακομα πολλα τετοια
devil's animal
11/12/2007, 13:13
και μετα μιλαμε για δικαιοσυνη...
και στον δρομο και παντου...:rolleyes:
το ξερουν οτι εισαι ο χαμενος (οτι και αν γινει) και το εκμεταλλευονται δεοντως....:mad: :mad:
υπομονη ρε Σταυρο...
λεφτα ειναι τα π0υστικα δε πα'να γ@μηθουνε...:p
μιλαμε για θυμο !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
λεφτα ειναι τα π0υστικα δε πα'να γ@μηθουνε...
στην τελικη μπροστα σε κατι τετοιο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=50500&perpage=20&pagenumber=1) δεν ειχα κουραγιο να ασχοληθω αλλο, ετσι οπως το λες λεφτα ειναι, ωρες απο την ζωη μας, ας μας την ροκανισουν, δε πα να γαμηθουνε... αρκει να ειμαι εδω και να νοιωθω
Akatanomastos
11/12/2007, 13:31
kai sto kato kato, an ikseres oti ipirxe isi antimetopisi pros olous na po entaksi, ekana mlk na pliroso
(pou stin sigekrimeni periptosi den ksero kan an einai paravasi afto pou kane to paidi)
alla re fousti oute kata dianoia isi antimetopisi..
tespa oti egine egine
grafta sto xioni (tha liosei:lol: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
(pou stin sigekrimeni periptosi den ksero kan an einai paravasi afto pou kane to paidi)
grafta sto xioni (tha liosei:lol: )
an htan parabash δεν θα μαθουμε ποτε...
εγω παντως θα ξανασηκωθω ορθιος γιατι δεν με πεισανε πως ειναι επικινδυνο και επειδη εγω ξερω ποσο ασφαλεις ειμαι για εμενα και τους γυρω μου
θα τα κατουρησω στο χιονι φιλε , χεχεχχεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δε ξερω τι να σου πω, αλλα να ρωτησω κατι μιας και εγω κυκλοφωρω με πλαστικοποιημενη...
Αν ειχες μαζι σου (στη τσαντα ας πουμε) τη γνησια, θα σε εγραφαν?
Τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη? :rolleyes:
Μήτσο και εγώ έχω την κανονική μέσα στην τσάντα.
Τώρα άν την γλιτώνεις ΔΕΝ γνωρίζω (με το γράμμα του νόμου σίγουρα όχι) και ΔΕΝ βιάζομαι να το ανακαλύψω. :beer: :beer:
Σταυρο εγώ θα πήγαινα δικαστικός :beer: :wave2:
fantacid
11/12/2007, 14:01
One Man Vs System (αλλη μια φορα σημειωσατε)....2!!!
:mad:
road spirit
11/12/2007, 14:07
και κοίτα να δεις ρε πουστη μου ποσο "ωραία" είναι στημένο το γαμοσύστημα : αμα πληρώσεις σύντομα, 350 ευρώ αντι 700. Αμα πας δικαστικώς, σου λέει ο άλλος οτι τα έξοδα ειναι 350... ίδιο και το αυτό δηλδ, δεν κερδίζεις, οπότε ξεμπερδεύουν τσακ μπαμ με τον διαμαρτυρόμενο...
:a023:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Σταυρο εγώ θα πήγαινα δικαστικός :beer: :wave2:
egw de mporw sth fash poy eimai na balw kialla sto kefali moy :wave2:
DimChios
11/12/2007, 14:19
egw de mporw sth fash poy eimai na balw kialla sto kefali moy :wave2:
Μαζι σου Σταυρο!
:smilea: :wave2:
devil's animal
11/12/2007, 14:27
στην τελικη μπροστα σε κατι τετοιο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=50500&perpage=20&pagenumber=1) δεν ειχα κουραγιο να ασχοληθω αλλο, ετσι οπως το λες λεφτα ειναι, ωρες απο την ζωη μας, ας μας την ροκανισουν, δε πα να γαμηθουνε... αρκει να ειμαι εδω και να νοιωθω
:a18: :a18: :a46: :a46: :a46:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αν την είχα φάει εγώ, και η κατάληξη ήταν αυτή, θα έγραφα μια επιστολή διαμαρτυρίας, όσον το δυνατό καλύτερη τεκμηριωμένη, με όμορφο ύφος (οχι υβριστικό) αφενός αλλά καυστικότατη αφετέρου (με άλλα λόγια, να τους ξέχεζα ευγενικά :lol: ), οχι μόνο για τη συγκεκριμένη παράβαση, αλλά γενικότερα για την αντιμετώπιση και την ασχετοσύνη και την κατάχρηση της "εξουσίας" απο μερικά "όργανα" περιορισμένης ευθύνης.
Θα την έστελνα στη ΓΑΔΑ, και γιατί όχι, με κοινοποίηση σε κανα περιοδικό και στο φόρουμ, να το καταλάβουν όμως οτι τους ξεμπροστιάζεις σε πολλές χιλιάδες αναγνωστών (ή μελλών φόρουμ), έτσι ρε φίλε, αισταδιαλα πια..
+125....:rolleyes:
Σήμερα πήγα στη ΓΑΔΑ για το θέμα τις πλαστικοποιημένης πινακίδας. Είπα, όπως γράφει η κλήση οτι δεν είχα πινακίδα γιατι μόλις την είχα αφαιρέσει για λόγους ασφαλείας εν όψη του αγώνα (του έδωσα και βεβαίωση απο την ΑΜΟΤΟΕ). Ευτυχώς έπεσα σε καλό άνθρωπο και μου έσβησε την κλήση, ευτυχώς...
Τώρα που το σκέφτομαι δεν μου έδωσε κάποιο χαρτί, απλά κράτησε την κλήση.Ελπίζω να μήν μου ερθει κανα 300άρι μέσω εφορίας.
blackbusa
11/12/2007, 15:13
Ρε Σταυρο αν πηγαινες δικαστικα και χανανε δεν θα ηταν υποχρεωμενοι να πληρωσουν αυτοι τα εξοδα του δικαστηριου+τα εξοδα του δικηγορου σου????η οποιος ξερει ας απαντηση.....
Γιάννη γιατί δε κανονίζουμε με τη συμμετοχή παιδιών από εδώ μέσα να γράψουμε μια επιστολή σα φόρουμ? Σα λέσχη μοτοσυκλετών τέλος πάντων, σαν οτιδοίποτε & να την αναρτήσουμε σε όσα πιο πολλά μέσα μπορούμε, να στείλουμε & στη ΓΑΔΑ & σε υπουργεία και παντού? Είμαι μέσα να βοηθήσω!
road spirit
11/12/2007, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γιάννη γιατί δε κανονίζουμε με τη συμμετοχή παιδιών από εδώ μέσα να γράψουμε μια επιστολή σα φόρουμ? Σα λέσχη μοτοσυκλετών τέλος πάντων, σαν οτιδοίποτε & να την αναρτήσουμε σε όσα πιο πολλά μέσα μπορούμε, να στείλουμε & στη ΓΑΔΑ & σε υπουργεία και παντού? Είμαι μέσα να βοηθήσω!
για να γίνει εξ' ονόματος του φόρουμ θα πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών του και επειδή το φόρουμ ειναι ιδιοκτητο, αυτό θα σημαίνει οτι η επιστολή θα εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες. Εγώ δεν πρότεινα αυτό. Ούτε η επιστολή που θα συνταχθεί να δηλωνει οτι εκπροσωπεί το φόρουμ. Σε καμία περίπτωση. Απλά να τους γνωστοποιηθεί οτι για το "συμβάν" έχει ενημερωθεί κόσμος, αυτό θα σημαίνει αυτή η κίνηση και τπτ άλλο.
Επίσης δεν μπορούμε να επικαλεσθούμε "λεσχη" γιατι για τις λέσχες υπάρχει θεσμικό πλαίσιο (πρέπει να υπάρχει καταστατικό κλπ κλπ).
για να γίνει εξ' ονόματος του φόρουμ θα πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών του και επειδή το φόρουμ ειναι ιδιοκτητο, αυτό θα σημαίνει οτι η επιστολή θα εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες. Εγώ δεν πρότεινα αυτό. Ούτε η επιστολή που θα συνταχθεί να δηλωνει οτι εκπροσωπεί το φόρουμ. Σε καμία περίπτωση. Απλά να τους γνωστοποιηθεί οτι για το "συμβάν" έχει ενημερωθεί κόσμος, αυτό θα σημαίνει αυτή η κίνηση και τπτ άλλο.
Επίσης δεν μπορούμε να επικαλεσθούμε "λεσχη" γιατι για τις λέσχες υπάρχει θεσμικό πλαίσιο (πρέπει να υπάρχει καταστατικό κλπ κλπ).
Ας γραφτεί από κάποιους, στη συνέχεια να ποσταριστεί & μετά όποιος συμφωνεί με το κείμενο να πάει ενυπόγραφα ίσως. Απλά κάνω σκέψεις. & το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τη συμπεριφορά της αστυνομίας τέτοιες μέρες, αλλά πάντα θα έλεγα.
δεν είναι και άσχημη ιδέα...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ας γραφτεί από κάποιους, στη συνέχεια να ποσταριστεί & μετά όποιος συμφωνεί με το κείμενο να πάει ενυπόγραφα ίσως. Απλά κάνω σκέψεις. & το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τη συμπεριφορά της αστυνομίας τέτοιες μέρες, αλλά πάντα θα έλεγα.
θα μιλησω με Γιαννη να δω τι μπορουμε να κανουμε
fantacid
12/12/2007, 10:13
χωρις δικηγορο για εκπρωσοπο μαλλον για ηττα το κοβω
:(
Fireball400
12/12/2007, 18:06
Shit happens...εμείς να'μαστε καλά...δεν εύχομαι βέβαια το ίδιο και για τον ζιτά που σε έγραψε:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
για τον ζιτά που σε έγραψε
den htran zhtas telika, troxaios me moto htan