View Full Version : Ούτε στον εχθρό μου!!!
Σήμερα κατά τις 17:30 το απόγευμα ερχόμουν με τη νταλίκα προς τη Πάτρα από τη Βόνιτσα και στο Αγρίνιο πριν τη διασταύρωση του Παναιτωλίου κάποια καριόλα ψυχανώμαλη γύρω στα 35, αποφάσισε πως ήθελε να αυτοκτονήσει στις δικές μου ρόδες και να κλείσει το δικό μου σπίτι.
Τι δε καταλάβατε;
Δε μιλάω για τροχαίο περιστατικό. Κυριολεκτικά το εννοώ ότι συνέβη!!!!
40 τόνοι, 50km ταχύτητα και στα 4-5 μέτρα με απόλυτη ψυχραιμία, βγήκε από την άκρη του δρόμου και έκατσε ίσια μπροστά μου κοιτάζοντας με μέσα στα μάτια, έχοντας ταυτόχρονα σηκώσει τα χέρια όπως ο Χριστός!
Σας ορκίζομαι ότι τα 170.000€ που κόστισε το αμάξι αυτό, σήμερα τα έβγαλε και με το παραπάνω!!!! To ίδιο και το 5χίλιαρο για τα καινούρια Michelin!
Ένα παλιό F12 Volvo ακριβώς από πίσω μου μη μπορώντας να σταματήσει το ίδιο γρήγορα και για να μη πέσει επάνω μου, ο οδηγός του το έβγαλε έξω από το δρόμο.
Τα αυτοκίνητα καθώς και συνάδελφοι οδηγοί που περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα και είδαν το περιστατικό μαρμάρωσαν διακόπτοντας τη κυκλοφορία.
Ατάραχη σα να μη συμβαίνει το παραμικρό όταν είδε ότι η προσπάθεια της δεν είχε επιτυχία, επέστρεψε στην άκρη του δρόμου πιθανόν περιμένοντας κάποιον άλλο να βασανίσει..!!
Ο συνάδελφος που είχα στο ταξίδι μαζί μου κατ' εξαίρεση σήμερα, δε είναι σίγουρος ακόμα αν αυτό το έζησε στα αλήθεια ή αν το φαντάστηκε..
Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω να πω με σιγουριά για το ποιος ήταν πιο κίτρινος από τους δύο μας μετά το συμβάν..
300 μέτρα πιο κάτω η τροχαία είχε μπλόκο. Αμέσως σταμάτησα να τους ενημερώσω και όπως διαπίστωσα είχαν ήδη πέσει τηλέφωνα αφού τους είδα να τρέχουν πανικόβλητοι προς το περιπολικό λέγοντας μας "ξέρουμε-ξέρουμε.."
Μάγκες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Τα πράγματα γύρω μας έχουν αρχίσει και στραβώνουν πολύ!!
Θέλω να πω, πως δεν είναι καθόλου σίγουρο τελικά πως τα απίθανα του κόσμου τούτου θα συμβούν μόνο στους άλλους.. :( :( :(
Fuck.. :mad:
Πολυ περισσοτερο τυχερος εισαι απο οτι φανταζεσε.......
Πισω σου ερχοταν ενα f 12 το οποιο κατορθωσε ο οδηγος και το εβγαλε απο τον δρομο προκειμενου να μην πεσει πισω σου και γινει λιωμα.....
Δεν ξερω αν θα ειχες μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που φρεναρες αν ερχοταν απο πισω σου μια μοτο η ενα ιχ με αρκετα περισσοτερα χιλμ......
Επρεπε να ειχες κατεβει εκεινη την στιγμη κατω να την εδενες με ιμαντα και να περιμενατε την αστυνομια....
:rolleyes:
Πιστεψέ με μετά από τέτοια πλάκα δεν έχεις αντοχή να το κάνεις. Κανείς δε το έκανε.
Αν το κάνεις και κατέβεις, θα κάνεις φόνο.-
να πας να πεσεις απ την ταρατσα σου κυρια μου αν θελεις να αυτοκτονησεις, βλαμενη ε βλαμενη τι φταινε οι γυρω σου :mad:
Χαίρομαι αφάνταστα που δεν έγιναν τα χειρότερα...
Έχει δει η μάνα μου άνθρωπο να πηδάει στον ηλεκτρικό..
Γαμώτο, αν θες να αυτοκτονήσεις πάρε ένα μαχαίρι, ένα όπλο κάτι πήγαινε σε ένα βουνό και κάν'το μόνος σου.. μη κλείνεις σπίτια ούτε να δημιουργείς ψυχολογικά σε άλλους!!!
Baggelhs20
01/12/2007, 23:20
ταπαντα μπορουν να συμβουν,αφου δεν εγιναν χειροτερα παλι καλα!
:eyepop: πακετο φιλαρακι ..........να την χτυπησεις και να πας και φυλακη ...:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Αν το κάνεις και κατέβεις, θα κάνεις φόνο.-
Σε καταλαβαινω απολυτα....:rolleyes:
Και με πολυ χειροτερο τροπο απο το να την εκανες αυτοκολητο στην μασκα του αυτοκινητου.....:mad:
Τελος καλο ολα καλα........ :rolleyes:
Εκτος απο τον κακομοιρη τον αλλο επαγγελματια που κλαιει το μαγαζι του εξαιτιας της μαλακισμενης.....
:wave2:
devil's animal
02/12/2007, 00:15
:eek: :eek: :eek: :eek:
τι γινετε ρπμ στον κοσμο????
εχουμε λαλησει εντελως???
αφου ολα καλα...μην το λες ουτε του παπα!
:eyepop:
Ελεος πια!!Τι αλλο 8α δουμε!!Ευτυχως δεν εγινε τιποτα χειροτερο..Φανταζομαι τι ΣΟΚ 8α επα8ες κι εσυ και ολοι οσοι το ειδαν!!
Η τυπισσα ειναι απαραδεκτη...δεν ξερω τι ψυχολογικα ειχε αλλα στην τελικη δεν ειναι αναγκη να κανει και αλλους να υποφερουν μαζι της!!!
:mad: :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:eyepop:
Ελεος πια!!Τι αλλο 8α δουμε!!Ευτυχως δεν εγινε τιποτα χειροτερο..Φανταζομαι τι ΣΟΚ 8α επα8ες κι εσυ και ολοι οσοι το ειδαν!!
Η τυπισσα ειναι απαραδεκτη...δεν ξερω τι ψυχολογικα ειχε αλλα στην τελικη δεν ειναι αναγκη να κανει και αλλους να υποφερουν μαζι της!!!
:mad: :nono: Ότι και να σου πω είναι λίγο. Παρότι που ψυχολογικά είμαι "πάντα" προετοιμασμένος λόγω επαγγέλματος για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, αυτό να μη λέω κουταμάρες, σα περίπτωση δε το περίμενα πως θα μου κάτσει. Ούτε καν το είχα φανταστεί!
Και "καλά" να είναι τέλος πάντων γνωστή τρελή την οποία ξέρουν γενικότερα πως είναι τσίου και κάνει μούρλιες.. (αν και σε αυτή τη περίπτωση θα θέλουν τρελές κλοτσιές οι συγγενείς και φίλοι που της επιτρέπουν να κυκλοφορεί ελεύθερη) αλλά αν έστριψε η βίδα εκείνη την ώρα; Διότι η ψυχραιμία με την οποία λειτούργησε και έκανε ότι έκανε ήταν εξωπραγματική.
DimChios
02/12/2007, 07:02
ΜΛΚ ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!
:eyepop: :eek:
DimChios
02/12/2007, 07:11
Πηγαινε και παρε αγκαλια το παιδακι σου ρε φιλε!
Πηγαινε και ξεχνα το!
Όχι ρε φιλαράκι!:eyepop:
Τι θρίλερ είναι αυτό?
Κάνε αυτό που σου είπε ο DimChios, και σβήσε το απ'το μυαλό σου.
:a53: Πώς να χάσεις 10 χρόνια από την ζωή σου και να αποκτήσεις άσπρα μαλλιά. :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πηγαινε και παρε αγκαλια το παιδακι σου ρε φιλε!
Πηγαινε και ξεχνα το!
:rolleyes: Να σου πω κάτι;.. είμαι πεπεισμένος πλέον πως όλα μπορούν να συμβούν. Τίποτα δε γίνεται μόνο στις ταινίες..!!
Απλά φρίκαρα πολλά κλικ παραπάνω απ'ότι συνήθως, διότι ο γιος μου χθες ήταν μόλις 11 ημερών..!!!
Πέρασαν πάρα πολλές εικόνες από μπροστά μου μέσα σε ελάχιστες στιγμές!
Φίλε Respect, respect για την ψυχραιμία σου να προλάβεις το κακό.
Τι να πω? Μόνο που διάβασα την περιγραφή φρίκαρα. Είναι φοβερό πόσοι ανάμεσα μας έχουν πετάξει αετό ή είναι έτοιμοι να το κάνουν.
Ούτε σε ταινία να μην ξαναδείς κάτι τέτοιο. :beer:
liakaros
02/12/2007, 13:00
Τι να πω εγω τωρα...
οτι μπορει να σου κλεισει(σχεδον) το σπιτι απο την μια μερα στην αλλη:confused:
Παντως επειδη παρομοια φαση μου εχει τυχει και εμενα με τη μηχανη, συνηστω προσοχη,ειδικα για οσους κινουντε στο χωριο Στερνες στο Ακρωτηρι Χανιων.
Ειναι καποιος(σιγουρα οχι καλα ψυχολογικα)γυρω στα 50, αρκετα ευσωμος, ο οποιος φερμαρει απο μακρια οχηματα και πετιεται μπροστα τους οταν τον πλησιασουν.Διακρησεις σε αυτοκινητα,μηχανες η φορτηγα δεν κανει...
Την συγκεκριμενη περιπτωση μου την εχουν επιβεβαιωσει αλλα δυο ατομα...
Εχετε το νου σας τουλαχιστον οσοι καποια στιγμη βρεθειτε να οδηγατε προς τα κει μερια...
Respect... Μπράβο για την αντίδραση!
...Τελικά με το πίσω φορτηγό τι απέγινε; Ξανατσούλησε αυτός μετά το γεγονός, ή έμεινε εκεί λόγω ζημιάς;
Aggelos_SV
02/12/2007, 20:21
Με ένα γερό χέρι ξύλο να δεις για πότε της φεύγουν τα ψυχολογικά και οι τάσεις αυτοκτονίας.Ο πόνος σε κάνει να εκτιμάς τη ζωή.
Εγώ πάντως δεν θα κρατιόμουν...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Respect... Μπράβο για την αντίδραση!
...Τελικά με το πίσω φορτηγό τι απέγινε; Ξανατσούλησε αυτός μετά το γεγονός, ή έμεινε εκεί λόγω ζημιάς; Να 'σαι καλά Greg61.
Με το volvo πίσω ευτυχώς δεν έτρεξε τίποτα γιατί θα είχαμε άλλα κλάματα εκεί.
Πολύ καλή και η δική του αντίδραση αφού μπόρεσε και το έσωσε όταν είδε πως δε σταματά, χώνοντας το δεξιά του δρόμου δίπλα από εμένα, στο πλάτωμα του δρόμου.
makis206
02/12/2007, 22:08
Πραγματικά ούτε στον εχθρό σου..:uplate:
Και σε κανέναν μας ποτέ ξανά..:beer:
fantacid
02/12/2007, 22:28
OMG!!!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
k νομιζα οτι μονο στις ταινιες γινονται αυτα!!!
παντως παιδια θα ειχε τους λογους της κ η τυπισσα για να διαλεξει μια τετοια λυση, μη δικαζετε ετσι ανθρωπους χωρις να ξερετε το παραμικρο γιαυτην.
δεν περνω το μερος της,
γιατι εαν τελικα πετυχαινε το σκοπο της μαλλον θα εκανε περισοτερο κακο στον Respect παρα στη ιδια,
αλλα δε ξερετε τι εχει περασει κ αυτη μεχρι τη στιγμη της επιλογης της να πεσει στα καινουργια michelin του Respect
ποτε ξανα!
fantacid
02/12/2007, 22:37
OMG!!!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
k νομιζα οτι μονο στις ταινιες γινονται αυτα!!!
παντως παιδια θα ειχε τους λογους της κ η τυπισσα για να διαλεξει μια τετοια λυση, μη δικαζετε ετσι ανθρωπους χωρις να ξερετε το παραμικρο γιαυτην.
δεν περνω το μερος της,
γιατι εαν τελικα πετυχαινε το σκοπο της μαλλον θα εκανε περισοτερο κακο στον Respect παρα στη ιδια,
αλλα δε ξερετε τι εχει περασει κ αυτη μεχρι τη στιγμη της επιλογης της να πεσει στα καινουργια michelin του Respect
ποτε ξανα!
Τι να πω μάλλον έχω φρικάρει και μόνο που το διάβασα.
Ευτυχώς που είσαι πραγματικός επαγγελματίας οδηγός και κατάφερες να σωθείς άλλη μια φορά
Ελπίζω να πρόλαβαν να την μαζέψουν και να μεριμνήσουν για την αιτία και την λύση της.
:sad:
:eyepop: :eyepop:
Τι ειπες τωρα;
Ευτυχως αντεδρασες κ τωρα μπορεις να το περιγραφεις σαν μια κουφη εμπειρια. Ουτε να φανταστω δεν θελω να την ειχες χτυπησει....
:beer:
Cpt. Haddock
03/12/2007, 11:42
Αγγλία, Νοέμβριος 2004...
(ήμουν εκεί και το θυμάμαι)
Ενας τύπος που είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει, πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στις γραμμές σε ισόπεδη διάβαση και περίμενε.
Σε λίγο ήρθε το HST125 (με ταχύτητα 120 μίλια), τον ισοπέδωσε, εκτροχιάστηκε, έφυγαν βαγόνια...
Αρκετοί νεκροί και δεκαδες τραυματίες...
Για ΕΝΑΝ μαλάκα :mad:
road spirit
03/12/2007, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
....
Μάγκες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Τα πράγματα γύρω μας έχουν αρχίσει και στραβώνουν πολύ!!
Θέλω να πω, πως δεν είναι καθόλου σίγουρο τελικά πως τα απίθανα του κόσμου τούτου θα συμβούν μόνο στους άλλους.. :( :( :(
Fuck.. :mad:
είναι απίστευτο...
και τι μου θύμησες... :(
και πάω να γράψω και βλέπω στη συνέχεια αυτό :
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Τι να πω εγω τωρα...
οτι μπορει να σου κλεισει(σχεδον) το σπιτι απο την μια μερα στην αλλη
Παντως επειδη παρομοια φαση μου εχει τυχει και εμενα με τη μηχανη, συνηστω προσοχη,ειδικα για οσους κινουντε στο χωριο Στερνες στο Ακρωτηρι Χανιων.
Ειναι καποιος(σιγουρα οχι καλα ψυχολογικα)γυρω στα 50, αρκετα ευσωμος, ο οποιος φερμαρει απο μακρια οχηματα και πετιεται μπροστα τους οταν τον πλησιασουν.Διακρησεις σε αυτοκινητα,μηχανες η φορτηγα δεν κανει...
Την συγκεκριμενη περιπτωση μου την εχουν επιβεβεωσει αλλα δυο ατομα...
Εχετε το νου σας τουλαχιστον οσοι καποια στιγμη βρεθειτε να οδηγατε προς τα κει μερια... δεν είναι δυνατόν ρε πουστη μου... πριν περίπου 10 χρόνια, '97 μπορεί να ήταν και '98 δεν θυμάμαι... βράδυ φεύγω απο Ηράκλειο για Χανιά με τη μηχανή... αμέσως μετά τη γέφυρα του κοίλιαρη κοντά στο ρέθυμνο, που είναι πάνω σε δεξιά στροφή, ακολουθεί αριστερή, χωρίς φωτισμό τότε... και τον βλέπω μπροστά μου, να στέκεται χωρίς βλέμα, χωρίς να κουνιέται, σαν να ήθελε να χτυπηθεί...
τον πέρασα απο τύχη,,, γιατί πάγωσα, δεν πρόλαβα να κάνω καμία κίνηση αποφυγής... απλά πήγα στην πορεία που είχα και πέρασα δίπλα του...
όπως είπε και ο φίλος πριν, το πάγωμα και το σοκ μου ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να σταματήσω, δεν είχα τη δύναμη καν να μπω σε διαδικασία να πάρω ενα τηλ την αστυνομία, κάποιον...
:sad:
................................
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: