PDA

View Full Version : Σάββατο 15/12/07 στον Πόρο.

Greg61
10/12/2007, 08:39
Σκέφτομαι το Σάββατο 15/12 να την κάνω οδικώς για Πόρο, εφόσον δέν βρέχει, και ψάχνω για παρέα. (Σαφώς και η ψιχάλα δέν θεωρείται βροχή!).
Θέμα διανυκτέρευσης τίθεται, εφόσον ο φίλος Βαγγέλης64 μας εξασφαλίσει δωμάτια, πράγμα νομίζω εύκολο για την εποχή.
Το πρόγραμμα, όπως το σκέφτομαι, έχει ως εξής:
- Σάββατο 15/12 αρχική συγκέντρωση στα διόδια Ελευσίνας απο 10:00 μέχρι 10:30. Αναχώρηση απο διόδια Ελευσίνας την 10:30 με τελικό οδικό προορισμό τον Γαλατά.
Ενδιάμεση στάση για καφέ - τσιγάρο κλπ στην Κόρινθο, ή όπου αλλού, θα συζητηθεί με τούς συμμετέχοντες και θ' αποφασισθεί απο κοινού.
Κατα την άφιξη στον Πόρο, κι αφού εγκατασταθούμε στα δωμάτια, προτείνω περιήγηση στο νησί. Γεύματα, καθώς και τόπος, χρόνος και διάρκεια αυτών, θ' αποφασισθούν επι τόπου.
Το βράδυ προβλέπεται κατάληψη τραπεζοκαθισμάτων στο μαγαζί του Βαγγέλη, συνοδευόμενη (η κατάληψη) απο κρασοκατάνυξη μετά μεζεδακίων.

- Κυριακή 16/12 επιστρέφουμε, ξεκινώντας είτε με καραβάκι προς Πειραιά, είτε οδικώς, σε χρόνο που θ' αποφασίσουμε απο το Σάββατο το βράδυ.

Και μια υπενθύμηση για τους "γλήγορους": Η όλη κατάσταση, όπως ανωτέρω περιγράφεται, διέπεται απο πνεύμα τουριστικό - ψυχαγωγικό, προκειμένου να περάσουμε καλά, χαλαρά, να ξεφύγουμε λίγο απ' τη καθημερινότητά μας, "άνευ φόβου και πάθου..." (χωρίς "ς")!
Κοντρίτσες, προσπεράσεις, επιδείξεις κλπ, καλό είναι ν' αποφευχθούν. Άλλωστε δέν είναι όλοι οδηγάρες σαν κι εσάς και, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σεβασθούμε όλοι μας το δεδομένο οτι, κάποιοι ίσως να φοβούνται όταν τους περνάτε "ξυράφι".

Με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής σας, θα ενημερώνω το πρώτο πόστ.
Καλά να περάσουμε! (... Άν και το βλέπω να πηγαίνω μόνος μου στο τέλος...) :lol:

DimChios
10/12/2007, 10:39
Τα γνωστα απο εμενα... :rolleyes:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!

:wave2:

crs-k
10/12/2007, 10:42
Να ντυθειτε καλα να μην κρυωσετε! :p :wave2:

yfantra
11/12/2007, 08:37
Καλά.. τόσο καιρό τρώγομαι.... τώρα βρήκες να το κανονίσεις που δεν μπορώ...?
:bigcry:

τι να πω...?

Να περάσετε όμορφα...

~kurucrοwn~
13/12/2007, 13:05
Εγώ ψήνομαι! Αλλά είμαι ψιλοάσχετος με την παρέα. Στην ετήσια εκδρομή του moto.gr ήμουν πάντως..

Θέλω να κάνω ένα ταξιδάκι μιας και οι μέρες μου στην Ελλάδα είναι μετρημένες όπως και οι μέρες μου ως αναβάτης μηχανής... Καθότι στα ξένα θα αργήσω (αλλά ναι!! θα πάρω!) πάλι μηχανή..

Θα σου πω παλικάρι αύριο για σίγουρα. Ελπίζω να με θες για παρέα χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά..

Γιώργο με λένε και καβαλάω ένα μαύρο vstrom και είμαι καλά! Πολύ καλά! Χεχε

Καλό απόγευμα.
:wave2: :wave2:

Greg61
13/12/2007, 22:10
Αγαπητέ Γιώργο, στην παρέα της διαδρομής είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, υπο τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=5632.
Κατά τ' άλλα, καλώς να πάμε!

Greg61
14/12/2007, 07:19
Ώρα έκδοσης: 13/12/07 10:31

TS, WOGR91 LGAT 131030
'ΑΜΕΣΟ'
ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ Ελληνικό 13-12-07 / 1230 B
ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ Α.Α. 16 / 2007

EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

1. ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-15/12) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ, ΩΣ ΕΞΗΣ :
Α. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (14/12).
Β. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (15/12) ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΜΕΤΡΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΜΕΤΡΑ).

2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (16/12) ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.

Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ-ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΕΜΚ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ EMΚ
Α. ΒΡΑΧΝΟΥ Δ. ZΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ισχύει μέχρι: 15/12/07 10:30

--------------------------------------------------------
Κατόπιν των ανωτέρω, η βόλτα αναβάλλεται.

orizontas
15/12/2007, 19:41
αυτο εληξε??

ο γρρρρρρεξηντα κατι πηγε??

h_m_akis
16/12/2007, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Ώρα έκδοσης: 13/12/07 10:31

TS, WOGR91 LGAT 131030
'ΑΜΕΣΟ'
ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ Ελληνικό 13-12-07 / 1230 B
ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ Α.Α. 16 / 2007

EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

1. ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-15/12) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ, ΩΣ ΕΞΗΣ :
Α. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (14/12).
Β. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (15/12) ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΜΕΤΡΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΜΕΤΡΑ).

2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (16/12) ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.

Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ-ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΕΜΚ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ EMΚ
Α. ΒΡΑΧΝΟΥ Δ. ZΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ισχύει μέχρι: 15/12/07 10:30

παπαρια!!! ο καιρος στη μιση πελοποννησο χτες ηταν γαματος:smokin: :smokin: :smokin:

να μην το δαγκωνα κιολας...!!!