Ζεύκας
10/12/2007, 16:56
Τα είχα αναφέρει κ αλλού θέλω και τη δικιά σας γνώμη! :D
όνειρο που είδα χθες!
Είμαι που λέτε στο πατρικό μου στον Πύργο...Ξυπνάω και πάω στην τουαλέτα.Ωραία? ωραία...
Η πόρτα έλειπε (!) και τι να δω μέσα ρε παιδιά?
ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ SUZUKI TL 1000 S !! :eyepop:
και για να ολοκληρωθεί ο σουρεαλισμός είναι ένα γατάκι στο πάτωμα που προσπαθεί να πιάσει ένα δερμάτινο γάντι ακουμπισμένο στη σέλα του οδηγού!!
Εγώ αναρωτιέμαι τι σκατά θέλει ένα μαύρο(!) γιαπωνέζικο (!) V2 (!) -καλά το V2 δε με πολυχαλάει- μέσα στο σπίτι μου!
Το γεγονός ότι βρισκόταν στο μπάνιο και ότι υπήρχε γατί (που ποτέ δεν είχαμε) στην υπόθεση δε με πολυένοιαξε....
Κατεβαίνω λοιπόν στο σαλόνι και ο πατήρ μου αραχτός στον καναπέ...
-Ρε πατέρα πότε πήρες το TL?
-...
-Να σου πω ρε πατέρα θα μου το δώσεις να το στρίψω στα Μέγαρα?
-Θα δούμε, απαντά ο Ζεύκας ο πρεσβύτερος...
Και εκεί τελειώνει το όνειρο...
Σημείωση συντάκη:ο πατέρας μου δεν γουστάρει τις μηχανές παρά μόνο 50ρια αυτόματα σκουτεράκια...
Κ εγώ ερωτώ:τι θέλει να πει ο ποιητής Μορφεύς? :confused:
όνειρο που είδα χθες!
Είμαι που λέτε στο πατρικό μου στον Πύργο...Ξυπνάω και πάω στην τουαλέτα.Ωραία? ωραία...
Η πόρτα έλειπε (!) και τι να δω μέσα ρε παιδιά?
ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ SUZUKI TL 1000 S !! :eyepop:
και για να ολοκληρωθεί ο σουρεαλισμός είναι ένα γατάκι στο πάτωμα που προσπαθεί να πιάσει ένα δερμάτινο γάντι ακουμπισμένο στη σέλα του οδηγού!!
Εγώ αναρωτιέμαι τι σκατά θέλει ένα μαύρο(!) γιαπωνέζικο (!) V2 (!) -καλά το V2 δε με πολυχαλάει- μέσα στο σπίτι μου!
Το γεγονός ότι βρισκόταν στο μπάνιο και ότι υπήρχε γατί (που ποτέ δεν είχαμε) στην υπόθεση δε με πολυένοιαξε....
Κατεβαίνω λοιπόν στο σαλόνι και ο πατήρ μου αραχτός στον καναπέ...
-Ρε πατέρα πότε πήρες το TL?
-...
-Να σου πω ρε πατέρα θα μου το δώσεις να το στρίψω στα Μέγαρα?
-Θα δούμε, απαντά ο Ζεύκας ο πρεσβύτερος...
Και εκεί τελειώνει το όνειρο...
Σημείωση συντάκη:ο πατέρας μου δεν γουστάρει τις μηχανές παρά μόνο 50ρια αυτόματα σκουτεράκια...
Κ εγώ ερωτώ:τι θέλει να πει ο ποιητής Μορφεύς? :confused: