extremist
11/12/2007, 01:05
Πριν 2 μέρες καθώς πήγαινα να στρίψω αριστέρα και ενώ βρισκόμουν σε δρόμο διπλής κατέυθυνσης
ήρθε και για μένα η κακιά η ώρα..
:sad:
Απο το αντίθετο ρέυμα περνούσε λεωφορείο και μπροστα μου είχα jeep.
Καλός ΜΑΛΑΚΑΣ είμαι και εγώ,μπαίνω ανάμεσα με σκοπό να στρίψω μόλις περάσει το λεωφορείο
και με κλείνουν jeep και λεωφορείο:eek: :eek:
Ε άφησα το μηχανάκι και πήδηξα,μόλισ σηκώθηκα δεν ένιωθα το αριστερό μου χέρι και πάλι καλά
το παλικάρι με το jeep με πήρε κατευθείαν και με πήγε στο νοσοκομείο..
Σκισμένο όλο το μπουφάν απο την αριστερή πλευρά όπως και η μπλούζα.Εγώ με ένα πρήξιμο και ένα
σκίσιμο-κάψιμο στο αρίστερο χέρι που κοπάνησε πάνω στο λεωφορείο και ο οδηγός του λεωφορείου
καπνός.:winka:
Πάλι καλά δεν έσπασα τίποτα και το μηχανάκι έχει μικροζημιές.Αύριο θα το πάω στην yamaha να το
κοιτάξουνε(crypton x)
Προσοχή παιδιά..Εγώ στάθηκα τυχερός.
ride safely!
ήρθε και για μένα η κακιά η ώρα..
:sad:
Απο το αντίθετο ρέυμα περνούσε λεωφορείο και μπροστα μου είχα jeep.
Καλός ΜΑΛΑΚΑΣ είμαι και εγώ,μπαίνω ανάμεσα με σκοπό να στρίψω μόλις περάσει το λεωφορείο
και με κλείνουν jeep και λεωφορείο:eek: :eek:
Ε άφησα το μηχανάκι και πήδηξα,μόλισ σηκώθηκα δεν ένιωθα το αριστερό μου χέρι και πάλι καλά
το παλικάρι με το jeep με πήρε κατευθείαν και με πήγε στο νοσοκομείο..
Σκισμένο όλο το μπουφάν απο την αριστερή πλευρά όπως και η μπλούζα.Εγώ με ένα πρήξιμο και ένα
σκίσιμο-κάψιμο στο αρίστερο χέρι που κοπάνησε πάνω στο λεωφορείο και ο οδηγός του λεωφορείου
καπνός.:winka:
Πάλι καλά δεν έσπασα τίποτα και το μηχανάκι έχει μικροζημιές.Αύριο θα το πάω στην yamaha να το
κοιτάξουνε(crypton x)
Προσοχή παιδιά..Εγώ στάθηκα τυχερός.
ride safely!