Σύνδεση

View Full Version : ΔΕΛΕΑΡ...

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7

jasondakar
11/12/2007, 23:51
οοοοοοοοο παιδοτοποςςςςςςςς γιουπι θα φερω και τον χαρι σπρωχτερ στην καμαρα με τους δονητες να δουμε:lol:

DimChios
11/12/2007, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Γουσταρω παιδοτοποοοοοο!!!!!:D :D
Αλλα δεν θα εχει προτζεκτορα!:sad: :sad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ουτε μπυρες! :sad:

blackbusa
11/12/2007, 23:59
Τι εγινε ρε π@υστη μου εδω:eyepop: .....φυγανε οι μαλακες και δεν εχουμε ποιον να κραξουμε και πλακωνομαστε μεταξυ μας????δεν πατε καλα......αποφασιστε αν το προβλημα ειναι το μαγαζι σαν μαγαζι η καποια κινηση που καποιοι παρεξηγησαν......

Οσο αφορα το μαγαζι,το θεωρω ακριβο με εξυπηρετηση αμφιβολου επαρκειας.....αλλα και εμενα αυτο που μου εχει κανει εντυπωση και με χαλαει συναμα ειναι αυτη η γαμημενη προταση...''μπορεις να με πληρωσεις???'' χωρις ακομα να σου εχει παραδωσει την παραγγελεια,χωρις να εχεις πιει μια τζουρα ρε π@υστη μου.....και αυτην την προταση την εχω ακουσει ελαχιστες φορες συνοδευομενη με την πιο απλη λεξη που θα με κανει να ξεχασω την ζοχαδα....''σε παρακαλω''......το ευχαρι στωωωωωωωωωωω το ακουω που και που,αφου εχει φτασει ο σερβιτορος/α στο μπουφε:lol: :lol: :lol: ....και να πω οτι καποιες στιγμες λογω υπερβολικης δουλειας να το δεχτω,ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που μου το εχουν κανει και οταν ειμαστε 3 ατομα.....στις 7....με 5 ατομα ολο το μαγαζι....:sick:

Προσωπικα εμενα το Δελεαρ (και το καθε δελεαρ) δεν μου λεει τιποτα σαν μαγαζι....αυτο που μου ''λεει'' ειναι οτι ξερω οτι ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ σε καποιο δελεαρ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ 3-4-5 ΚΑΙ 9 ΩΡΕΣ :lol: ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ (ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ) ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΣ,ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ( Παπ γαμιεσαι:lol: ) ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....το moto,.η παρεα,οι φιλοι,οι γνωστοι,οι κολλητοι (πεστε το οπως θελετε) κανουν το Δελεαρ....και οχι το αντιστροφο....

Αυτο το πιο παλιοι και πιο νεοι δεν το πολυκαταλαβα....δεν θα παω καπου επειδη μου το επιβαλουν,αλλα επειδη το γουσταρω....οταν ξενερωσω με την ολη φαση,πολυ απλα δεν θα ξαναπαω (στο εκαστοτε μερος που θα γινετε η μαζωξει)...τωρα αν μπορει να βρεθει (η υπαρχει κιολας) ενα μερος που θα μου παρεχει και καλυτερη εξυπηρετηση δεν μπορω να καταλαβω τις αντιρρησεις και τις κοντρες...:confused: απλα φανταζομαι οτι ανοιχτηκε αυτο το θρεντ για να που καποιοι τις εναλλακτηκες λυσεις....και προτασεις.....και οχι οτι πουνε οι παλιοι....

υ.γ. το μπερδεμα της δευτερας δεν το πολυκαταλαβα,αλλα αυτο που ειδα ειναι οτι οσοι πηγαν στην ταβερνα ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ....αρα κανονιστηκε επειδη πειναγαν και οχι για καποιο αλλον λογο....
υ.γ.2 συμφωνω απολυτα με τον Ακη....οσο καιρο ειμαι εκει δεν ειδα ποτε μια κινηση κερασματος (εστω ενα σφηνακι) σε καποιους που αφηνουν ενα σεβαστο ποσο, καθε (νεκρη) δευτερα.....και αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.....
υ.γ.3 επειδη ειμαι large και γαμωτα παιδια:beer: :beer: :beer: :beer: για ολους...:lol: :lol:

McTalas
12/12/2007, 00:18
εγω μια φορα καταφερα να ερθω στο Δελεαρ και μου εκανε τρομερη εντυπωση το απαραδεκτο σερβις.Απο εκει και περα δεν εδωσα σημασια γιατι ημουν με καποια ατομα και περναγαμε καλα!
Και εγω προτιμω να αλλαξει το στεκι γιατι το κεντρο δεν με βολευει και επειδη δεν ειμαι απο εδω και δεν εχω να προτυνω καποιομερος,θα συμφωνισω με τον tai και αν αποφασισετε την Δευτερα να πατε στο νεο μαγαζι για δοκιμη υπολογιστε και μενα αρκει να με ενημερωσετε νωρις.

afrotwin
12/12/2007, 00:47
genika pantos me tis tavernes ke ta psita tin exete di efkatastati mikroasti pou to skorpane to xrima leme...:rotflmao: :rotflmao:

exete gini san tous 8ious mou pou i moni tous efxaristisi itan na pe8anoun apo xolisterini se kapia taverna:rotflmao:

pantos an simpliroso ke ta merika kila kreas pou petaxtikan giati den pigene kato...
me vlepo na sas xaraktirizo volemenous tou sifertou kati san skilia rimoulas ke lamogia
tin epomeni deftera pou 8a figete gia taverna 8a iste malakes
i sinantisi ginete oxi gia na pame gia xoro i gia xesimo parea ala gia na ftiaksoume mia parea opou 8a xorane oloi
8a es8anonte orea oloi 8a ine lito to skiniko oxi se mikroastika ke mizera magazia me toupe ke ifos poulame mouri

ke i zoi ine orea ke i parea ine orea otan simetexoume oloi lita xoris pompodis tavernes
estiatoria kirile kafeteries me ifos ke ala sinafi

den ine oti oreo na afinoume merikous pou den mporoun na simetexoun gia ton opiodipote logo ke na xalame tin parea elafra tin kardia gia na pame na fame ta avriana skata mas me 250 euro mia ka8imerini deftera....

na kopsete aftin tin saxlamara

i deftera ine parea moto

an 8elete kati alo na mazeveste ali mera na anigete ta paxila portofolia sas me stomfo na ta skate san mprouxontes ke na pigenete se opia taverna 8elete na tigkarete sapia kreata ke xolisterini me tin isixia sas

aftou tou idous i sini8ies den ine gia mixanovious o mixanovios zi kapou ston dromo me ena santouits sto xeri mexri ta epomena gkazia

esisi tin exete di gliodis skatofagades
ego simetixa defteri fora se afto toskiniko ke aidiasa

den iste mixanovioi oute exete motosikletistiko pnevma
iste ena matso kretini pou dipsane gia perierga kolpa

ke xristo mou ego sou zito signomi ala i 8a efevga i 8a pigena kapou alou...

DimChios
12/12/2007, 00:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
genika pantos me tis tavernes ke ta psita tin exete di efkatastati mikroasti pou to skorpane to xrima leme...:rotflmao: :rotflmao:

exete gini san tous 8ious mou pou i moni tous efxaristisi itan na pe8anoun apo xolisterini se kapia taverna:rotflmao:

pantos an simpliroso ke ta merika kila kreas pou petaxtikan giati den pigene kato...
me vlepo na sas xaraktirizo volemenous tou sifertou kati san skilia rimoulas ke lamogia
tin epomeni deftera pou 8a figete gia taverna 8a iste malakes
i sinantisi ginete oxi gia na pame gia xoro i gia xesimo parea ala gia na ftiaksoume mia parea opou 8a xorane oloi
8a es8anonte orea oloi 8a ine lito to skiniko oxi se mikroastika ke mizera magazia me toupe ke ifos poulame mouri

ke i zoi ine orea ke i parea ine orea otan simetexoume oloi lita xoris pompodis tavernes
estiatoria kirile kafeteries me ifos ke ala sinafi

den ine oti oreo na afinoume merikous pou den mporoun na simetexoun gia ton opiodipote logo ke na xalame tin parea elafra tin kardia gia na pame na fame ta avriana skata mas me 250 euro mia ka8imerini deftera....

na kopsete aftin tin saxlamara

i deftera ine parea moto

an 8elete kati alo na mazeveste ali mera na anigete ta paxila portofolia sas me stomfo na ta skate san mprouxontes ke na pigenete se opia taverna 8elete na tigkarete sapia kreata ke xolisterini me tin isixia sas

aftou tou idous i sini8ies den ine gia mixanovious o mixanovios zi kapou ston dromo me ena santouits sto xeri mexri ta epomena gkazia

esisi tin exete di gliodis skatofagades
ego simetixa defteri fora se afto toskiniko ke aidiasa

den iste mixanovioi oute exete motosikletistiko pnevma
iste ena matso kretini pou dipsane gia perierga kolpa

ke xristo mou ego sou zito signomi ala i 8a efevga i 8a pigena kapou alou...

Ξαναλεω Λεωνιδα οτι το θεμα μας (σε καποια συμφωνω που λες, σε αλλα οχι) ΔΕΝ ειναι η ταβερνα που ΕΤΥΧΕ να παμε και που δεν παει να "αντικαταστησει" το Δελεαρ σε καμμια περιπτωση!

Δε μπορω ουτε εγω να δινω καθε Δευτερα 20 ευρω σε κοψιδια!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ!

afrotwin
12/12/2007, 00:53
episis kalo ine epitelous na figoume apo afto to kolomagazo to delear pou ine san kati eparxiaka pou pigenoun i gonis meta pou afinoun to pedi tous sto stratopedo ke pinoun kafe ke stenaxoriounte gia to pos 8a pernai to pedaki tous

mono i planodioi fotografoi lipoun ke kanas geros na poulai fistikia

asto dialo pia den exete diolou es8isi..
:rotflmao: :rotflmao:

ama sinexisete eki 8a skaso me kana diko mou ntimeno arkouda ke ego giftos na diaskedasete kiolas.....
:rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
12/12/2007, 00:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ξαναλεω Λεωνιδα οτι το θεμα μας (σε καποια συμφωνω που λες, σε αλλα οχι) ΔΕΝ ειναι η ταβερνα που ΕΤΥΧΕ να παμε και που δεν παει να "αντικαταστησει" το Δελεαρ σε καμμια περιπτωση!

Δε μπορω ουτε εγω να δινω καθε Δευτερα 20 ευρω σε κοψιδια!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ!

ine ke to delear
ala den afinoume filo etsi ke tin kanoume gaidourina
ke empasi periptosi an 8elete kati alo apo afto pou ginete ka8e deftera na figete na pate alou

to moto ka8e deftera exi sinantisi gia ta meloi kenouria ke palia
ke na sas 8imiso imaste mixanovioi

ke stin sinantisi erxete o alos na se di
oxi na se di pou 8a fevgis....

na vroume alo meros aplo lito oxi famfares
iparxounan8ropoi pou zoun me danika gia venzini na ma8ete na tous seveste

alios na kanete klika i starxidistes tou moto na telionoume

pantos osi ekmetaleveste tin sinantisi tou moto kapia stigmi 8a fate ban apo tin sinantisi

den ine i defteres tou moto gia na psarevete gkomenous gia volta ksigimeni

exi katantisi olo ke pio xirotera i fasi

rsp
12/12/2007, 00:58
Δημητρη, θα συμφωνησω μαζι σου σχεδον απολυτα, θα διαφωνησω μονο στο κομματι του λογαριασμου που καλα κανουν και τα παιρνουν οσο πιο γρηγορα..Ο Χρηστος (λυκος) θυματε λαθος οταν ερχομουν στο Δελεαρ ημουν πολυ συχνα κι εγω το θυμα που πληρωνε τα εξτρα απο τα καλοπαιδα, και αρχιδια ξεχναγανε...

Το αν κανονιζοντε και για το που εξτρα βολτες απο το Δελεαρ παντα γινοταν και παντα θα γινετε...
Και μακαρι να βρεθει ενα μαγαζι που να ειναι καλυτερο σε ολα του!

Ημερομηνιες για το ποτε θα γινει το καινουργιο Χιος trip θα ορισω εγω, καταλαβες Νικολη και Λιακο??:smokin:

DimChios
12/12/2007, 01:02
ine ke to delear
ala den afinoume filo etsi ke tin kanoume gaidourina
ke empasi periptosi an 8elete kati alo apo afto pou ginete ka8e deftera na figete na pate alou

to moto ka8e deftera exi sinantisi gia ta meloi kenouria ke palia
ke na sas 8imiso imaste mixanovioi

ke stin sinantisi erxete o alos na se di
oxi na se di pou 8a fevgis....

na vroume alo meros aplo lito oxi famfares
iparxounan8ropoi pou zoun me danika gia venzini na ma8ete na tous seveste

alios na kanete klika i starxidistes tou moto na telionoume

pantos osi ekmetaleveste tin sinantisi tou moto kapia stigmi 8a fate ban apo tin sinantisi

den ine i defteres tou moto gia na psarevete gkomenous gia volta ksigimeni

exi katantisi olo ke pio xirotera i fasi

To xontraineis Lew kai den einai swsto!

:beer: :wave2:

gcrook
12/12/2007, 01:29
Γαμω το Βουδα μου και προσπαθουσα ολο το βραδυ να αποφυγω να γραψω κατι....

Καποτε καποια μελη του μοτο εκ των οποιων λιγους θυμαμαι διοτι ουτε εγω ειμαι τοσο παλιος οσο νομιζετε μερικοι,αποφασισαν οτι θα επρεπε να βρουν μια καφετερια και μια ιδανικη μερα συναντησης για να βρισκονται να τα λενε.
Το Δελεαρ επιλεχθηκε για τον απλουστατο λογο,οτι επρεπε με καποιο τροπο να βρεθει καποια καφετερια οπου αφ'ενος θα επρεπε να βολευει οσους περισσοτερους γινεται,και αφ'ετερου θα επρεπε το μαγαζι να ειναι τετοιο που να ανεχεται καμια 20αρια μαντραχαλαδες ποτ φωναζουν και βριζουν δυνατα.Συν το θεμα των κρανων κτλ.
Πριν απο 2-3 χρονια το καλοκαιρι γινοταν το εξης, (και οι περισσοτεροι που γραφετε τωρα και συμμετεχετε δεν το γνωριζετε),το μοτο αρχισε να γινεται ενα μεγαλο φορουμ ανθρωπων που πηγαιναν ενα σκασμο βολτες και μιλαμε για βολτες 10 και 20 και βαλε ατομων.Ολοι αυτοι συν καμια πενηνταρια ακομα μαζευοντουσαν στο Δελεαρ (ηταν καλοκαιρι τοτε) και ειχαμε στην κυριολεξια το μισο μαγαζι για παρτη μας.

Τοτε δεν μας ενοιαζε ουτε το σερβις το οποιο ηταν οπως και τωρα ουτε οι τιμες οι οποιες ειναι οι ιδιες.Δεν μας ενοιζαν αυτα διοτο ειχαμε αρχισει να γνωριζομαστε μεταξυ μας και οι βολτες διαδεχονταν η μια την αλλη οποτε οι συζητησεις ηταν γαμιστερες,το γελιο και ο χαβαλες ηταν απο την καρδια μας,τα ανεκδοτα ηταν απο τα κωμοκοτραγικα του φορουμ,και οι σοβαρες συζητησεις δεν ειχαν ανακυκλωθει απο πενηντα φορες η καθε μια.

Χρονια τωρα το Δελεαρ για μερικους ειναι μια συνηθεια.Δεν ξερουμε γιατι ακριβως παμε ουτε πλεον αλληλογουσταριζομαστε ολοι,απλα ξερουμε οτι τις Δευτερες παιζει Δελεαρ.Βαρεθηκαμε κοινως κυριοι.Εγω προσωπικα πολλους απο σας δεν θελω ουτε να σας βλεπω.
Θα προτιμουσα να ερχομαι Δελεαρ μονο μετα απο μια καλη βολτα με φιλους,οπου η αναμνηση της θα ειναι ο μονος λογος για να σπαταλησω ενα Δευτεριατικο απογευμα με φιλους συνταξιδιωτες και μονο.

Τα πραγματα ηταν απλα καποτε και δεν τα αμφισβητουσαμε.Ωραια ειναι να λεμε για τα μηχανακια του Παπ,του τσακωμους του τρουπερ(ενιοτε με τον ιδιο του τον εαυτο) ,για τις κατακτησεις του Ντιμ, κοκ,αλλα αυτα απο μονο τους δεν δενουν μια παρεα μοτοσυκλετιστων.

Το τι θα κανετε με το νεο μερος συναντησης δεν με εφορα και μετανιωνω που προχθες συμφωνησα χωρις να το πολυσκεφτω.Αν θελω ωραια μαγαζια θα παρω τηλςφωνο καν μπουστη απο εδω μεσα και θα παω καποια αλλη μερα.

Παρεα και φιλους μου απο το μοτο θεωρω μονο αυτους με τους οποιους εχω ταξιδεψει εστω και μεχρι τα Καμμενα Βουρλα.Αν δε εχουμε φαει και λουκουμαδες μαζι χαλι να γινω να με πατησουν.Οι υπολοιποι να παναγαμηθειτε.
(Αντε βαζω μεσα και τα τρακντεις και καμια ωραια μοτοκουβεντα στην Καλοπουλα)

Τωρα καταλαβατε γιατι δεν ηθελα να γραψω.....
:sad:

rsp
12/12/2007, 01:34
Grooky μπορει να παιρνει και εμενα η μπαλα...αλλα αψογο κειμενο!!!:winka:

gcrook
12/12/2007, 01:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Grooky μπορει να παιρνει και εμενα η μπαλα...αλλα αψογο κειμενο!!!:winka:

Αν συνεχιζες να ερχεσαι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο θα σε ελεγα μαλακα.
Τελευταια φορα που σε ειδα ηταν στν καντινα στα λιμανακια(περασε και εναμιης χρονος περιπου)
Μαλλον την καλυτερη δουλεια κανεις....

rsp
12/12/2007, 01:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν συνεχιζες να ερχεσαι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο θα σε ελεγα μαλακα.
Τελευταια φορα που σε ειδα ηταν στν καντινα στα λιμανακια(περασε και εναμιης χρονος περιπου)
Μαλλον την καλυτερη δουλεια κανεις....

εχω παχυνει λιγο απο τοτε....:blush:

catmaster
12/12/2007, 01:47
Τωρα καταλαβατε γιατι δεν ηθελα να γραψω.....
:sad:

το γάμησες και ψόφησε κοινώς Γιώργο...και εσύ Χρήστο και Μήτσο και Ηλία και Λεωνίδα και Άκη...

Γιατί αν τελικά η συζήτηση περί του μας κάνει η δεν μας κάνει το μαγαζί που αράζουμε σαν παρέα ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΤΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ καταλήγει στο ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ μέσω της προσωπικής ενδοσκόπησης ....

..... δεν μας φταίει το Δέλεαρ τότε ..... και τσάμπα να πίναμε και να τρώγαμε .....

μας φταίει.....

......τες πα μερικές φορές μένω και εγώ από λόγια και σεντόνια σκέψεων......

μάλλον παραμεγάλωσα και παραξένεψα....

(blank emotikon)

DimChios
12/12/2007, 01:52
εγω παντως το ξαναδιαβαζω και βλεπω οτι λες και εσκεμενα καποιοι το φεραν στα "μετρα" τους το θρεντ!

Χαλαστηκα...

ΜΑΛΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

Σωνει και ντε να διμηουργησετε θεμα καποιοι!

OzZzZzY
12/12/2007, 01:56
εγω μια φορα εχω ερθει δελεαρ το καλοκαιρι κ στην αρχη μου κανε εντυπωση οτι το φορουμ το χαν σε καραντινα :lol: :lol: προφανως επιλογη σας να στε απομονομενοι ή του μαγαζιου εστω για λογους ασφαλειας :lol: :lol: ! επισης παρατηρησα οτι το club sandwich δεν ειναι κ το καλυτερο που θα μπορουσε (συγκριτικα κ με το τι πληρωνεις) οποτε σας προτεινω οταν φτιαξει λιγο ο καιρος να βαλετε τραπεζακια στο παρκινγκ που ναι πισω απο την καντινα στη μιχαλακοπουλου :lol:

gcrook
12/12/2007, 02:50

Σωνει και ντε να διμηουργησετε θεμα καποιοι!

Ενω εσυ με το πρωτο ποστ στο θρεντ παρουσιαστηκες με διαθεση επιχειρηματολογιας και με αποκλειστικα αγνες προθεσεις.Το πως παρουσιασες δε τις απολυτα αναλυτικες και τεκμηριωμενες αποψεις σου με αφηνει αφωνο πραγματικα.

Ακη το γαμησα σαφως, αλλα το ιδιο πραγμα ακριβως ειπαμε.
Το οτι δεν ταιριαζουμε ολοι για παρεα ειναι δεδομενο,αλλα το Δελεαρ δεν φταιει σε κατι, για να ξερουμε τι λεμε.

Ωραιο ειναι να μαζευομαστε καθε Δευτερα να λεμε μαλακιες,αλλα καποτε οι μαλακιες δεν ειχαν τον πρωτο λογο ουτε στο Δελεαρ ουτε στο μοτοτζιαρ.
Στα αρχιδια μου στην τελικη πως θα το εκλαβετε οσοι το διαβασετε.

Αναλογιστειτε μονο οτι αμα κλεισει το φορουμ ο κυκλος των φιλω μας θα περιοριστει στο ενα δεκατο των ατομων με τους οποιους ερχομαστε τακτικα σε επαφη τωρα.
Αν οχι να το κοιταξετε...

Στα διαλα βραδυατικα ειχα κοψει να μπαινω και να γραφω εδω και κανα μηνα,και μου βγηκαν μαζεμενα.
Βρε δε γαμιομαστε....

DimChios
12/12/2007, 02:53
Ενω εσυ με το πρωτο ποστ στο θρεντ παρουσιαστηκες με διαθεση επιχειρηματολογιας και με αποκλειστικα αγνες προθεσεις.Το πως παρουσιασες δε τις απολυτα αναλυτικες και τεκμηριωμενες αποψεις σου με αφηνει αφωνο πραγματικα.

Ακη το γαμησα σαφως, αλλα το ιδιο πραγμα ακριβως ειπαμε.
Το οτι δεν ταιριαζουμε ολοι για παρεα ειναι δεδομενο,αλλα το Δελεαρ δεν φταιει σε κατι, για να ξερουμε τι λεμε.

Ωραιο ειναι να μαζευομαστε καθε Δευτερα να λεμε μαλακιες,αλλα καποτε οι μαλακιες δεν ειχαν τον πρωτο λογο ουτε στο Δελεαρ ουτε στο μοτοτζιαρ.
Στα αρχιδια μου στην τελικη πως θα το εκλαβετε οσοι το διαβασετε.

Αναλογιστειτε μονο οτι αμα κλεισει το φορουμ ο κυκλος των φιλω μας θα περιοριστει στο ενα δεκατο των ατομων με τους οποιους ερχομαστε τακτικα σε επαφη τωρα.
Αν οχι να το κοιταξετε...

Στα διαλα βραδυατικα ειχα κοψει να μπαινω και να γραφω εδω και κανα μηνα,και μου βγηκαν μαζεμενα.
Βρε δε γαμιομαστε....

Ρε Γιωργο!

Αλλα λεω αλλα λες...

Οπως και αλλοι!

gcrook
12/12/2007, 02:59
Ρε Γιωργο!

Αλλα λεω αλλα λες...

Οπως και αλλοι!

Δηλαδη ρε Μητσο το προβλημα σου ειναι το μαγαζι και μονο;
Μηπως το να πας σε αλλο μαγαζι εχει να κανει και με το γεγονος οτι θες να εισαι μονο με αυτους που γουσταρεις;
Δενκακο ολοι αυτο θα θελαμε κατα βαθος.
Μιλα ντομπρα ρε μαλακα δεν θα σε μαλωσουμε....

DimChios
12/12/2007, 03:03
Δηλαδη ρε Μητσο το προβλημα σου ειναι το μαγαζι και μονο;
Μηπως το να πας σε αλλο μαγαζι εχει να κανει και με το γεγονος οτι θες να εισαι μονο με αυτους που γουσταρεις;
Δενκακο ολοι αυτο θα θελαμε κατα βαθος.
Μιλα ντομπρα ρε μαλακα δεν θα σε μαλωσουμε....

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ????

ΠΑΣ ΚΑΛΑ???
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ???

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΘΕΛΩ???

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!

ΜΗ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!

EDIT: ΚΑΙ ΝΑΙ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ! ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

Akatanomastos
12/12/2007, 03:26
re guys iremia..

pame gia ipno kai ta lete avrio me tin iremia sas..

min tsakoneste san malakes tetoia ora..

gcrook
12/12/2007, 03:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

min tsakoneste

Egw file de se eipa "mhn tsakwneste".....

vangelis 64
12/12/2007, 03:52
Μιάς και ήμουν παρών προχθές(και στο Δέλεαρ και στην ταβέρνα που ακολούθησε)να πω κι εγώ δυο πραγματάκια.

Κατ΄αρχήν για το Δέλεαρ.Ίσως και να είμαι μαθημένος από τίς τιμές τής επαρχίας,μού φαίνεται εξωφρενικό το 3,80 για το νες καφέ,σε συνδυασμό με τη στάση "δεν κερνάω ούτε οδοντογλυφίδα" τού μαγαζιού.
Συμφωνώ επίσης με τον Δημέτρη,που άνοιξε το θρεντ,για τη συμπεριφορά τών ανθρώπων εκεί,σε κάπιες περιπτώσεις.Πράγματι,είναι σπαστικό να σε κάνει να αισθάνεσαι απατεώνας,περιμένοντας να πληρωθεί πριν σού δώσει την παραγγελία σου,όσο κι αν στο παρελθόν τού έχει φύγει κόσμος.
Στο κάτω κάτω,ένας καλός σερβιτόρος θα δείξει ΚΑΙ εκεί την αξία του.Είτε δηλαδή τού ξεφύγουνε μερικά λαμόγια μηχανόβιοι είτε κάποιο δικαστικοί από παραδίπλα.

Και πάμε στο δεύτερο και σημαντικότερο.Ξέρετε τι μού ήρθε στο μυαλό,διαβάζοντας τα μηνύματά σας;Η κλίκα!!Που το κάναμε χάζι πριν από λίγο καιρό.Ήμαρτον ρε παιδιά!

Χρήστο μου,πικράθηκες στενοχωρήθηκες που φύγαμε και σάς αφήσαμε σύξυλους.Κι εσύ Γιώργο και Λεωνίδα(που ακολουθήσατε τούς αποχωρήσαντες)συμφωνείτε σε γενικές γραμμές ότι αυτό δεν ήταν σωστό.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΔΙΚΩ!Η γνώμη μου όμως είναι η εξής....

Έρχομαι σ'ενα χώρο που ξέρω ότι θα συναντήσω γνωστούς και άγνωστους,θα καλαμπουρίσω κλπ.Κάθε Δευτέρα,σαν από έθιμο,αυτό το πράγμα.Ωραία.
Δεν έχω δώσει ραντεβού με κανέναν,δεν περιμένω κάποιον.....και με πιάνει πείνα.Και δε γουστάρω το καθιερωμένο κλαμπ,αλλά κάτι με την ίδια,ή και παραπάνω χοληστερίνη,κι επίσης γουστάρω ταβέρνα.Και το προτείνω.
Και σηκώνεται όλο το μαγαζί και φεύγει διότι βρίσκει την ιδέα μου καλή.Όλο.εκτός από δυο τρία παιδιά που δεν γουστάρουν και που θεωρούν ότι θα ήταν καλό να κάτσουμε(έστω κι αν δεν μάς πολυαρέσει)διότι ΙΣΩΣ έρθουν και κάποιο νέοι στο φόρουμ για να μάς γνωρίσουν.Αυτό όμως εγώ δεν το ξέρω και φεύγω.Και τι μένει;Η παρεξήγηση."Μάς παρατήσατε".
Είναι έτσι ρε παιδιά;Εσάς είναι που παρατήσαμε;Αυτό αισθάνεσθε;
Εγώ σαν Βαγγέλης-και πολλοί από σάς απ' όσο σάς ξέρω-το γουστάρω το απρογραμμάτιστο,το απρόσμενο.Την καβαλάω και φεύγω δηλαδή.
Όπως έφυγα κι εγώ,μαζί με τη γυναικα μου,με τα παιδιά που ήρθαν στον Πόρο την περασμένη βδομάδα.Αφήσαμε παιδιά σκυλιά και φύγαμε.Δεν τούς παρατήσαμε όμως.Δεν φύγαμε απ' αυτούς.Απλά φύγαμε.Και περάσαμε και πολύ ωραία μάλιστα!!!
Μην το παίρνετε προσωπικά που να πάρει!......

Όσο για την αλλαγή χώρου συνάντησης,είμαι μέσα.Αν και δεν έχω βρεθεί στίς προηγούμενες απόπειρες,ό,τι πείτε!:beer: :beer: :wave2:

zephyr1
12/12/2007, 07:45
:lol:

Πολυ πλακα.:lol:

Ρε παρτε το χαμπαρι ,ειμαστε χα'ι' μοτοσυκλετιστες και παμε μονο σε ακριβα μαγαζια.

Και την πιτα παλι στο σεφ θα την κανουμε γιατι μας πιανουν τον κωλο και μας αρεσει ολο αυτο το απροσωπο μαγαζι.:mad:

Οποιος δεν θελει να παει να κανει κακα.:wave2:

crs-k
12/12/2007, 07:52
............
Ο Χρηστος (λυκος) θυματε λαθος οταν ερχομουν στο Δελεαρ ημουν πολυ συχνα κι εγω το θυμα που πληρωνε τα εξτρα απο τα καλοπαιδα, και αρχιδια ξεχναγανε...
............

Δεν ειμαι και τερας μνημονικου καρντια μου... :( :lol:

Θυμαμαι μονο τις δικες μου περιπτωσεις, που ημουν μπροστα... :dizzy: :lol:

Σιγουρα και καποιοι αλλοι εχουν πληρωσει κατα καιρους "κερατιατικα", αλλα προφανως ή ειχα φυγει ή δεν το ειδα (μιας και σ' αντιθετη περιπτωση θα συμμετειχα)... :D

crs-k
12/12/2007, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
...

Μετα απο τοσα χρονια ΔΕΝ εχει μαθει να κανεις σωστα Quotes, μ' αποτελεσμα να θελει καποιος μια μερα για να μαζευει τα επι μερους κομματια των απαντησεων σου, για να απαντησει... :(

Αλλος Αλχιμηστης μας βρηκε... :sick:

:lol: :rotflmao: :lol:

Τωρα αν νομιζεις εσυ οτι ειναι πιο "γρηγορη" κι "ευκολη" η προσβαση σε μαγαζι στην Βουλιαγμενης, απ' οτι στο κεντρο, τι να πω? :dizzy:

Εκτος αν μετρας με τα δικα σου μετρα και σταθμα ΜΟΝΟ και ΔΕΝ σκεφτεσαι κι αυτους που θα ερθουν απο Ανατολικα προαστια, απο... απο... (μπορω ν' αναφερω δεκαδες περιοχες, αλλα δεν εχει νοημα).

Δεν θυμασαι (μιας και δεν ειχες βρεθει εκει) αλλα οι πρωτες συναντησεις του Μοτο ηταν στον "Πευκωνα".
Ηταν ενα μαγαζι, οπου πηγαινα με τα ποδια απ' το σπιτι μου, μιας κι εμενα ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ!!!
Παρ' ολα αυτα, ημουν απ' τους πρωτους που συμφωνησε, να γινεται στο Δελεαρ, για να βολευει και τους ΑΛΛΟΥΣ !!!

Με το ιδιο σκεπτικο "απορριπτηκαν" τελικα μαγαζια οπως το "Wild think" ή το "ΝΑΙ" (οπου κοβουμε και την πιτα τα 2 τελευταια χρονια), που ειναι σαφως και πιο κοντα απο 'κει που λες!

Απ' την αλλη, "ευκολη" και "γρηγορη" προσβαση ειναι κι ενα μαγαζι στην Εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας, γιατι δεν το κοιταμε? :p :lol:

Ειχαμε πει για κατι στο κεντρο, ωστε να ΙΣΑΠΕΧΕΙ απ' ολες τις περιοχες της Αθηνας και να εχει και τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να ειναι κοντα στις τυχουσες δουλειες του οποιουδηποτε.

Βαλτε το αυτο αυτο ΚΑΛΑ στο μυαλο σας και μετα βρειτε οτι 'θετε!

Εγω θα 'μαι μαζι σας! :wave2:

SF
12/12/2007, 08:43
Η "συζήτηση" αυτή έχει ξαναγίνει πριν 1-2 χρόνια, και περιέχει και περισσότερες προτάσεις νομίζω. Ας κάνει κάποιος τον κόπο να την ξεθάψει (γιατί εγώ είμαι κουλός).

kalesin
12/12/2007, 09:08
Πως στο διαολο καταφερατε κ τσακωθηκατε μονο εσεις ξερετε

Ας πω κ εγω τη μαλακια μου λοιπον

Προσωπικα δεν μου πεφτει λογος για το θεμα, γιατι ερχομαι Δελεαρ 2-3 φορες το χρονο, οποτε καταφερνω κ να ανεβω ελλαδα.
Σαν μαγαζι ειναι αθλιο. Η εξυπηρετηση ειναι κλαματα, η ποιοτητα φαγητου κανει το φαγητο του νοσοκομειου να δρεπει σκουφους μισελεν ΑΛΛΑ....

Χεστηκα

Αν ηταν να βγω για φαγητο, θα διαλεγα αλλο μερος, αν ηθελα καφεδακι με ομορφη θεα κ οχι εσας τα παλιορεμαλια, θα πηγαινα αλλου επισης.

Ερχομαι Δελεαρ γιατι εκει θα γνωρισω τους ανθρωπους πισω απο τα ψευδωνυμα του φορουμ. Θα επιβεβαιωσω την αποψη που εχω για καποιους κ θα διαψευσω αυτη που ειχα για καποιους αλλους. Αν αποφασιστει να γινεται καπου αλλου η συναντηση, τοτε κ παλι εκει θα ειμαι. Βεβαια η τοποθεσια του Δελεαρ με βολευει αφου ο χρονος μου παντα ειναι καπως περιορισμενος κ μενω κ Κολωνο κ με βολευει. Αλλα οπου κ να αποφασισετε μεσα ειμαι...

Ομως, μιας κ πεσαμε κ βδομαδα ψυχαναλυσης.. θα συνεχισω

Παλια θυμαμαι, καθε τριτη εσκαγε ο σερβερ απο τις φωτογραφιες της προηγουμενης κ τα πειραγματα. Υπηρχε διαχυτη η αισθηση οτι καθε δευτερα σε ενα σημειο της Αθηνας γινοταν ενα μικρο θαυμα. Καποια ετεροκλητα κ ξεκαρφωτα ατομα, περναγαν καλα. Γινονταν φιλοι με την ιδια απλοτητα κ ευκολια οπως οταν ημασταν παιδια.

Κ Χαιρομουν που ανηκα σε αυτη την παρεα, εστω κ απο μακρυα. Κ ανυπομονουσα να μπορεσω να βρω το χρονο να ανεβω κ εγω. Κ εφτανα στο σημειο να αλλαζω την αδεια μου, η να αλλαζω τα επαγγελματικα μου ραντεβου για να ''σφηνωσω'' μια Δευτερα μεσα για να μπορεσω κ εγω να βρεθω εκει.

Τωρα τι εγινε κ τα δυτεριατικα δελεαρ εγιναν κατι σαν βαρετες συζυγικες υποχρωσεις... κ ολοι ψαχνουν αφορμη να την κανουν.. Ισως εχει δικιο ο Κρουκης, ισως ο Ντιμ, ισως ο Χρηστος ισως ολοι ισως κανενας...

Οσο για το θεμα συμπεριφορας στο μαγαζι κ αν αλλο θα μας αφηνε να κανουμε τα ιδια.. μαλλον την δικια μας συμπεριφορα την εχει υπαγορευσει το ιδιο το μαγαζι. Σε ενα σοβαρο μαγαζι θα ημασταν ισως κ εμεις αντιστοιχα σοβαροι.

Τελος παντων, ειχα γραψει κ αλλα πιο συγκεκριμενα πανω σε θεατα που διαβασα σχετικα με αποχωρησεις, για μαζεμα παρεας για φαγητο κτλ, αλλα τα εσβησα. Ουτε θελω ουτε μπορω να κατηγορησω καποιον που βαρεθηκε κ εφυγε, γιατι το ιδιο ισως εκανα κ εγω. Επισης παλι δεν μπορω κ δεν θελω να κατηγορησω αυτον που εμεινε κ τα πηρε γιατι ισως εκανα κ εγω το ιδιο.

Επιμενω να πιστευω πως αυτο ειναι απλα η αφορμη. Η αιτια ειναι καπου αλλου. Κ η αληθεια ειαι παντα καπου στη μεση

Κοψτε λοιπον τις αηδιες κ σκεφτειτε που κ πως θα μαζευεστε για να ερχομαστε κ εμεις.

Ακολουθει περιληπτικο μηνυμα για οσους βαριουνται να διαβασουν το κατεβατο κ για να ανεβασω λιγακι τα μηνυματα μου γιατι εχω χαλασει τον μεσο ορο μου τωρα τελευταια

:beer: :beer: :beer:

Meyaleleth
12/12/2007, 09:11
Εγώ πάντως απο την πρώτη φορά που πήγα δελεαρ, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση και αυτός είναι και ένας λόγος που δεν έχω όρεξη να έρχομαι τις Δευτέρες... Ναι θα μου πέιτε 'η παρέα έχει σημασία'. αλλά για μένα έχει και το περιβάλλον τπυ μαγαζιού.. 'Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε στέκι :p

Ταξιδευτής
12/12/2007, 10:04
Γ@μωτο ρε παιδια! Καταρχας πριν προσπερασετε το μηνυμα αυτο, καντε ενα κοπο και ριξτε μια καλη ματια.

ΓΙΑΤΙ καθε φορα που ξεκιναει ενα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θεμα, πρεπει να καταληγει σε γκρινια, μουρμουρα, καυγαδες και ολοι τελικα να παρεξηγουνται;

Και σαν να μην φτανει ολο αυτο το μπαχαλο να μπαινουν και ενα σωρο χαζα σπαμ;

Περισσοτερο ομως απο ολα με πειραξε το μηνυμα του Χρηστου CRSK.
Χρηστο ξερεις καλα οτι σε εκτιμω αλλα θεωρω το αρχικο σου μηνυμα ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ απαραδεκτο! "Οσοι θελετε αλλου, πατε και στα @@ μας" -αυτο ΔΕΝ ειναι αντιμετωπιση ουτε ξενου -ποσο μαλλον ενος καλου φιλου οπως ο Δημητρης.

Ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι επιμενεις τοσο να μεινουν ολοι στο Δελεαρ; ΚΑΙ εγω το θεωρω απαραδεκτο: το σερβις ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ (απαραδεκτη η κοπελια που ειναι εκει συνηθως), το μαγαζι εντελως αθλιο αισθητικα, η προσβαση τραγικα δυσκολη.
Δεν ειπα ποτε τιποτα ομως γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ερχομαι για το μαγαζι αλλα για τα ΠΕΝΤΕ φιλαρακια μου, και θα παω σε οποιοδηποτε αλλο μαγαζι θελησουν να πανε.

Με στεναχωρει παρα πολυ καποιος να ξεκιναει μια ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ προταση ρε γαμωτο για ενα νεο χωρο (που σου ΛΕΝΕ οτι τον εχουν βρει) και να ξεκιναει μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ φιλολογια και φαγωμαρα απο ολες τις πλευρες. Ελεος! Αυτο ειναι ξεκατινιασμα ρε γμ!!!! :mad:

Γιατι πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι οτι κατι παιζει πισω απο αυτη την προταση; Ειναι δυνατον να σκεφτεστε καν τετοια πραγματα; Ειδικα για ατομα σαν τον Δημητρη; Για μενα προσωπικα ειναι τιμη να λεω οτι εχω φιλο ενα τετοιον ανθρωπο, και ξερω καλα οτι αν πει κατι το λεει εντελως ανοιχτα και ανυστεροβουλα.

Εδω το μονο που ειδα ηταν οτι χρησιμοποιηθηκε η αρχικη προταση ως αφορμη για να πει καποιος τον καημο του! :(

Και στην τελικη, τι παει να πει "σηκωθηκατε να φυγετε;"
Ρε συ Χρηστο συγνωμη! Εχω εγω η κανενας αλλος υπογραψει συμβολαιο οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρεβρισκομεθα στο Δελεαρ μεχρι την 12 νυχτερινη, η οτιδηποτε αλλο;
Ο χριστιανος σου λεει πειναγε και ΚΑΛΑ εκανε να μην θελει να φαει τη μλκια που του σερβιρουν στο Δελεαρ, οποτε εριξε την προταση και καποιοι ακολουθησαν!
Ποιος κανει κουμαντο και λεει οτι αυτο ειναι λαθος;
Μπορω εγω να κλαψουριζω σαν μωρο οτι ο Δημητρης η ο καθε Δημητρης μου πηρε την παρεα;

Στην τελικη υπαρχει και κατι ακομα: Ειναι ΑΛΛΟ να ερθει καποιος, να μαζεψει την παρεα σου και να φυγει, και ΑΛΛΟ να ερθει, να κατσει, να πιει παρεα και στο τελος να ριξει την προταση.
Αφου με καλουν και ΕΠΙΛΕΓΩ να μην ΣΥΝΕΧΙΣΩ, τοτε κλεινει ΕΚΕΙ το θεμα.

Οσο για το μαγαζι δεν μπορεις ρε Χρηστο να προεξοφλεις οτι ΔΕΝ θα βρουνε. Ξερω το μαγαζι που αναφερονται, και επειδη τυχαινει να πηγαινω εκει (καποιες φορες με παρεα 15+ ατομα, ΟΛΟΙ με μηχανες), ξερω οτι εχει δυνατοτητα και διαθεση να εξυπηρετησει αλλους τοσους.
(Και απο κερασματα αλλο τιποτα!)

Ειλικρινα με την παραπανω σταση σου μου θυμιζεις καποιους στριμμενους γερους που τους λενε να αλλαξουν καφενειο και στραβωνουν λες και τους βρισανε τη μανα, παροτι το καφενειο τους ειναι το χειροτερο του χωριου.

ΥΓ. Εχω παψει να ερχομαι τακτικα στο Δελεαρ, και ειλικρινα δεν με νοιαζει αν θα αλλαχτει το μερος η οχι -θα ερχομαι, θα δινω ΠΕΝΤΕ ευρω για ΜΙΑ μπυρα, θα βλεπω τους φιλους μου και δρομο.
Αυτο που με πειραζει ομως ειναι οτι πλεον το moto.gr βλεπω να εχει παρει την κατω βολτα... Απο εκδρομες, απο πειραγματα, απο πλακα, απο κουβεντες ουσιας, απο απο απο....
Και καποιοι επιμενουν να στραβωνουν με οσους θιγουν τα κακως κειμενα και να τους λενε "οξω π*στη απ την παραγκα"... :(

Και ειναι κριμα γιατι καποια παιδια εδω (δεν βαζω τον εαυτο μου μεσα) αξιζουν ΠΟΛΥ καλυτερης αντιμετωπισης απο αυτο ρε γμτ! :sad:

crs-k
12/12/2007, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Ακολουθει περιληπτικο μηνυμα για οσους βαριουνται να διαβασουν το κατεβατο κ για να ανεβασω λιγακι τα μηνυματα μου γιατι εχω χαλασει τον μεσο ορο μου τωρα τελευταια

Ακομα αυτη η περιληψη? :mad: :lol:

Πως στο διαολο καταφερατε κ τσακωθηκατε μονο εσεις ξερετε

Πρωτα απ' ολα, προσωπικα δεν θεωρω οτι "τσακωθηκα" με καποιον...
Οπως ακριβως μιλαω στην γυναικα μου, στις κορες μου, στους κολλητους μου κλπ για πραγματα που θεωρω (ακομα κι αν κανω λαθος) "στραβα", ετσι ακριβως μιλησα κι εδω...
Αυτο, εχω την απαιτηση, να αναγνωριστει σαν ενδειξη φιλιας κι οχι "εχθροτητας"!

Ειδικα με το δεδομενο του οτι υπεραμυνομαι του δικαιωματος να βλεπω μια φορα την βδομαδα ΑΥΤΟΥΣ του ανθρωπους, με τους οποιους φαινεται οτι "τσακωνομαι". :winka:

....................
Προσωπικα δεν μου πεφτει λογος για το θεμα, γιατι ερχομαι Δελεαρ 2-3 φορες το χρονο, οποτε καταφερνω κ να ανεβω ελλαδα.
Σαν μαγαζι ειναι αθλιο. Η εξυπηρετηση ειναι κλαματα, η ποιοτητα φαγητου κανει το φαγητο του νοσοκομειου να δρεπει σκουφους μισελεν ΑΛΛΑ....

Χεστηκα

Αν ηταν να βγω για φαγητο, θα διαλεγα αλλο μερος, αν ηθελα καφεδακι με ομορφη θεα κ οχι εσας τα παλιορεμαλια, θα πηγαινα αλλου επισης.

Ερχομαι Δελεαρ γιατι εκει θα γνωρισω τους ανθρωπους πισω απο τα ψευδωνυμα του φορουμ. Θα επιβεβαιωσω την αποψη που εχω για καποιους κ θα διαψευσω αυτη που ειχα για καποιους αλλους. Αν αποφασιστει να γινεται καπου αλλου η συναντηση, τοτε κ παλι εκει θα ειμαι. Βεβαια η τοποθεσια του Δελεαρ με βολευει αφου ο χρονος μου παντα ειναι καπως περιορισμενος κ μενω κ Κολωνο κ με βολευει. Αλλα οπου κ να αποφασισετε μεσα ειμαι...

Λογος σου πεφτει, οπως πεφτει και σε ΟΛΟΥΣ που ειναι μελη του Μοτο.

That's the point man! :a013:

Λιγο-πολυ ολοι συμφωνουμε για το μαγαζι, αλλα το θεμα ειναι οτι εκει ερχονται (και προσφατα) και ατομα που ΔΕΝ εχουν προσβαση στο internet, ξεροντας οτι θα βρουν κοσμο!

............................
Παλια θυμαμαι, καθε τριτη εσκαγε ο σερβερ απο τις φωτογραφιες της προηγουμενης κ τα πειραγματα. Υπηρχε διαχυτη η αισθηση οτι καθε δευτερα σε ενα σημειο της Αθηνας γινοταν ενα μικρο θαυμα. Καποια ετεροκλητα κ ξεκαρφωτα ατομα, περναγαν καλα. Γινονταν φιλοι με την ιδια απλοτητα κ ευκολια οπως οταν ημασταν παιδια.

Κ Χαιρομουν που ανηκα σε αυτη την παρεα, εστω κ απο μακρυα. Κ ανυπομονουσα να μπορεσω να βρω το χρονο να ανεβω κ εγω. Κ εφτανα στο σημειο να αλλαζω την αδεια μου, η να αλλαζω τα επαγγελματικα μου ραντεβου για να ''σφηνωσω'' μια Δευτερα μεσα για να μπορεσω κ εγω να βρεθω εκει.

Τωρα τι εγινε κ τα δυτεριατικα δελεαρ εγιναν κατι σαν βαρετες συζυγικες υποχρωσεις... κ ολοι ψαχνουν αφορμη να την κανουν.. Ισως εχει δικιο ο Κρουκης, ισως ο Ντιμ, ισως ο Χρηστος ισως ολοι ισως κανενας...

Οσο για το θεμα συμπεριφορας στο μαγαζι κ αν αλλο θα μας αφηνε να κανουμε τα ιδια.. μαλλον την δικια μας συμπεριφορα την εχει υπαγορευσει το ιδιο το μαγαζι. Σε ενα σοβαρο μαγαζι θα ημασταν ισως κ εμεις αντιστοιχα σοβαροι.

Καποιες στιγμες παλιοτερα εγιναν καποιες "υπερβολες" στις δημοσιευσεις φωτογραφιων, που ενοχλησαν καποιους... :sick:
Αποτελεσμα αυτου ηταν να "κοπουν" οι φωτος απ' το Δελεαρ και καπου εκει χαθηκε κι η "Μαγεία" (προσωπικη αποψη)!

Χαθηκαν (για διαφορους λογους) και πολλοι παλιοι, χαθηκε και μεγαλο μερος απ' τον χαβαλε που γινοταν, αλλα ετσι ειναι οι ανθρωποι και μ' αυτους ζουμε και πρεπει να ζησουμε.

Πιστευω ομως οτι ακομα και ΟΛΟΙ οι "παλιοι" να εξαφανιστουν, οι συναντησεις της Δευτερας (δεν μιλαω για το Δελεαρ υποχρεωτικα), ειναι ικανες απο μονες τους να φτιαχνουν νεες ή να μεγαλωνουν τις παλιες παρεες!

Για το μαγαζι τα εχω ξαναπει 1000 φορες!
Δεν ειναι το μαγαζι, αλλα η τοποθεσια!

Τελος παντων, ειχα γραψει κ αλλα πιο συγκεκριμενα πανω σε θεατα που διαβασα σχετικα με αποχωρησεις, για μαζεμα παρεας για φαγητο κτλ, αλλα τα εσβησα. Ουτε θελω ουτε μπορω να κατηγορησω καποιον που βαρεθηκε κ εφυγε, γιατι το ιδιο ισως εκανα κ εγω. Επισης παλι δεν μπορω κ δεν θελω να κατηγορησω αυτον που εμεινε κ τα πηρε γιατι ισως εκανα κ εγω το ιδιο.

Επιμενω να πιστευω πως αυτο ειναι απλα η αφορμη. Η αιτια ειναι καπου αλλου. Κ η αληθεια ειαι παντα καπου στη μεση

Κοψτε λοιπον τις αηδιες κ σκεφτειτε που κ πως θα μαζευεστε για να ερχομαστε κ εμεις.

Καλυτερα πιθανον που δεν εγραψες...
Προσωπικα, ΔΕΝ θελω (τυχοντες) "υπερασπιστες".
Ημουν παντα ο Χρηστος που φαινεται μεσα απ' τα κειμενα του, μιας και ποτε ΔΕΝ προσπαθησα να παρουσιασω "κατι αλλο" μεσα απ' το Φορουμ.
Οσοι μ' εχουν γνωρισει απο κοντα, μπορουν να το επιβεβαιωσουν φανταζομαι...

Λεω λοιπον παντα την γνωμη μου με παρρησία, ακομα κι αν καμμια φορα σηκωσει και θυελες αντιδρασεων... :lol:

Αντε και στην απομενη αδεια Λιάκο!

:smokin: :beer: :wave2:

crs-k
12/12/2007, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Γ@μωτο ρε παιδια! Καταρχας πριν προσπερασετε το μηνυμα αυτο, καντε ενα κοπο και ριξτε μια καλη ματια.
......................

Πριν απαντησω (αααν απαντησω τελικα) θα σου συνηστουσα να διαβασεις ΕΣΥ ολο το θρεντ πρωτα!

Μολις στην 5η σελιδα, αναφερθηκα καπως πιο σοβαρα στο θεμα και φρασεις οπως το "αν δεν σας αρεσει στα @@ μας και πατε αλλου", ουτε ειπα ποτε ουτε τις υπονοησα! :mad:

Επισης στην ζωη μου, ημουν παντα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ και ΔΕΝ εχω "κλαψουρησει" για ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ θεματα που επιρεαζουν ΑΜΕΣΑ την ζωη μου (και κατ' επεκταση και της οικογενειας μου)!

Ουτε νομιζω οτι σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα να με χαρακτηριζεις μ' αυτον τον τροπο! :sick:

Οταν μου πεις λοιπον οτι διαβασες αυτα που εχω πει κι ακομα επιμενεις οτι εγω "υπερασπιζομαι" το συγκεκριμενο Δελεαρ...
Κι οταν το υφος σου (ειδες δεν ειπα "υφακι") ειναι αναλογο με το δικο μου, τοτε εδω ειμαι για ν' απαντησω σε οτι θες! :wacko:

Νομιζω οτι σΕ μιλησα ομορφα... :D

Ταξιδευτής
12/12/2007, 10:47
Xρηστο, δεν εχω να χωρισω τιποτα ουτε με σενα, ουτε με κανεναν αλλον, και ουτε θα συνεχισω αυτο το θεμα.

Διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες, και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη ειναι οτι τα μηνυματα σου ηταν εξαρχης αρνητικα και εμενα τουλαχιστον μου εδειξαν οτι εχεις στραβωσει με καποιον/καποιους και βρηκες αφορμη το ολο θεμα για να το δειξεις.

Επισης απο τα μηνυματα σου μου εδωσες να καταλαβω οτι υπερασπιζεσαι το Δελεαρ -δεν βλεπω κανεναν αλλον να επιχειρηματολογει υπερ του- και ειλικρινα δεν καταλαβαινω το λογο.

Τελος, ΠΑΛΙ προσωπικη μου αποψη οτι το φορουμ τον τελευταιο καιρο εχει βγαλει μια μιζερια και μια γκρινια που παλια δεν ειχε (η ισως δεν ειχα προσεξει), και με στεναχωρει, γιατι στο κατω κατω αντι να λεμε που θα παμε τα ΣΚ εκδρομες, γκρινιαζουμε για τις μπυρες και τα κοψιδια και τις θεσεις παρκινγκ... :mad:

Ταξιδευτής
12/12/2007, 10:55
ΥΓ. Οταν γραφουμε μηνυματα δημοσια (εγω, εσυ, ολοι) αποδεχομαστε και την συνεπεια να μας κρινει ο καθενας ΟΠΩΣ νομιζει. Κρινομαστε απο τα γραφομενα μας, και τα δικα σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εκτιμηση ηταν οτι εβγαζαν ενα "παραπονο".
Μπορει να κανω λαθος, και συγνωμη, αλλα αυτο καταλαβα.

Απο εκει και περα ΑΝ θες να απαντησεις στην ουσια του μηνυματος μου καντο. Αν οχι μην το κανεις. Ετσι και αλλιως δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Ηθελα απλα να πω και εγω τη γνωμη μου και μεχρι εκει.

Το θεμα κουβεντες/φιλολογιες/αμπελοφιλοσοφιες κλπ εχει παψει να με ενδιαφερει προ πολλου. Χιλιες φορες να κανω ενα ταξιδακι με 2 φιλους παρα αυτα. :wave2:

gixxerpap
12/12/2007, 10:58
απο χθες διαβαζω τα κειμενα, και περιμενω να δω που θα φτασει η αυτη η μαλακια....
κι ολο παω να γραψω κατι, κι ολο το μετανιωνω......

γιατι και τις προηγουμενες φορες, παλι τα ιδια ειπωθηκαν...και πιθανοτατα και απο τους ιδιους ανθρωπους...

τελικα ειμαστε βολικοι ανθρωποι....
και στα σκατα να μας ριξουν, δεν τρεχει τιποτα....αρκει να μη μας ξεβολευουν συνεχεια....

ειμαστε ικανοι, να λιωσουμε ενα ζευγαρι λαστιχα, για να πιουμε ενα καφε, να φαμε ενα λουκανικο και να πιουμε μια κρυα, αρκει να μην ειναι καθημερινη εννοειται, μεσα στην αθηνα, γιατι, μη νομιζετε, η μετακινηση μεσα στην πολη, δεν ειναι ευκολο πραγμα, ακομα και με τη μηχανη, εχουν δυσκολεψει τα πραγματα....

ισως μια καλη ιδεα, ειναι να νοικιασουμε και κανα λεωφορειο, ξερετε μωρε, απ' αυτα τα σχολικα, να κανει ενα δρομολογιο, να μας μαζευει, να μην παιδευομαστε πολυ, ουτε κρανη και μπουφαν και αηδιες....ασε μπορουμε να οργανωθουμε με καμερουλες, και να κανουμε τη συγκεντρωση διαδικτυακα, ο καθενας στο σπιτακι του με παντοφλιτσες!

...αλλα πανω απ' ολα ειμαστε μοτοσυκλετιστες! α, ολα κι ολα!!! ειμαστε ανθρωποι της περιπετειας, της βολτας, μας αρεσει το ''χυμα'', η αλλαγη, γενικα ειμαστε ανθρωποι που μας αρεσει να δοκιμαζουμε!

αρκει να μη μας πειραξουν το Δελεαρ! πως να το κανουμε, ειναι η σημαια μας ρε παιδακι μου!
του χρονου, μπορει να βγαλουμε και αυτοκολλητα, σαν αυτα του φορουμ! πως να το κανουμε ειναι το σημα κατατεθεν μας!

Λιγη ζωντανια ρε παιδια, ξυπνατε ρε γαμωτο, ας δοκιμασουμε και ας φαμε τα μουτρα μας, το πολυ να ξενερωσουμε και να ξαναγυρισουμε στο γαμωΔελεαρ....τι φοβαστε, μη μας κοψουν την εκπτωση?

εκεινο που με στενοχωρησε παντως περισσοτερο, και θα το γραψω γιατι αλλιως θα σκασω, ειναι οτι τις πιο εντονες αντιδρασεις, τις διαβασα απο δυο ανθρωπους που τους εχω ως υποδειγμα οσον αφορα τη μοτοσυκλετιστικη φιλοσοφια....ο ενας γυριζει ολη την ελλαδα απ' ακρη σ' ακρη, απο ασφαλτο και χωμα, απο ολες τις δυνατες διαδρομες, κι αλλος εχει γινει πλεον πρεσβης του φορουμ στα βαλκανια με τις εξορμησεις του....
σε καμια περιπτωση η εκτιμηση μου και η φιλια μας δεν αλλαζει μ' αυτην την κωλο συζητηση, απλα το γραφω δημοσια, γιατι ξερω οτι δε θα παρεξηγηθω!

καταλαβες τωρα μητσε, γιατι αρνηθηκα να ανοιξω τετοιο θρεντ???

κανονιστε και αποφασιστε οτι θελετε, και στο δελεαρ να μεινουμε, παλι θα ερχομαι και ας το σιχαινομαι απο τον πρωτο μηνα που πηγα.....

για την ιστορια παντως, εγω προτεινω ανεπιφυλακτα το μαγαζι που ανεφερε ο DimChios στην αρχη! ειναι πραγματικα πολυ ομορφα, οι παροχες που ανεφερε ισχυουν και η αντιμετωπιση θα ειναι εγγυημενα πολυ φιλικη!

crs-k
12/12/2007, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
................
ο ενας γυριζει ολη την ελλαδα απ' ακρη σ' ακρη, απο ασφαλτο και χωμα, απο ολες τις δυνατες διαδρομες
...............

Εγω φταιω ρε μΠουστη αντρα που στεναχωρηθηκα που ΔΕΝ προλαβαμε να πουμε μια κουβεντα προψες και την προηγουμενη Δευτερα! :mad:

road spirit
12/12/2007, 11:15
είμαι νέος στις δελεαροσυναντήσεις, οπότε η γνώμη μου μπορεί να μήν εχει την ίδια βαρύτητα με άλλων... αλλά πάρτε μια :

Ποτέ δε στάθηκα στο χώρο (χωρίς υπερβολή, αν με ρωτήσετε να σας περιγράψω το μαγαζί με λεπτομέρειες, δεν θα μπορέσω, δεν έχω δόσει σημασία καθόλου)
ποτέ δε στάθηκα στο σέρβις (στα @@ μου, τη μπύρα μου τη πίνω έτσι και αλλιώς)

ήρθα στην αρχή απο περιέργεια αλλά και κόλλησα απο την προσμονή να κάνω νέους φίλους που να μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμένα και να γουστάρουν να
συζητάνε τα ίδια σκατα με μένα... τη μηχανή ρε ...

και επειδή πιστευω οτι αυτοι που καβαλάν μηχανή εκ πεποιθήσεως (και οχι απο ανάγκη γιατι δεν εχουν χρόνο για χάσιμο μεσα σε ενα κουτι) μοιράζονται κοινό τρόπο σκέψης και αντίληψης για τα γύρω τους. Κοινώς, λιγο αντισυμβατικότητα, λίγο ελεύθερο πνεύμα, λιγο αντι-βόλεψη,
και άλλα τέτοια παρόμοια ρομαντικά, γραφικά και βλακώδη ...

Έιχα τη προσμονή, οτι θα εντασόμουν σε ένα χώρο (μεταφορικά, οχι κυριολεκτικά) που θα μου έφερνε εικόνες απο joebar, ... τι είπα τώρα?

τι τι είπα τώρα ρε ?? αυτες οι στιγμές ρε δεν ειναι ενα αποσταγμα της καθημερινότητας μας?
Οχι, μην το μπλέξετε με ταξίδια, με πιστες, με βουνα..., οι καιροί είναι δύσκολοι (οικονομικά)
και δεν μας πέρνει να είμαστε σε δρόμους μακρινούς, και σε βιράζ, και σε λασπόνερα κάθε σκ...
αρα θέλω αυτή τη παρέα για να ξεφεύγω, μια δευτέρα...

γιατι ακόμα και αν δε σε ξέρω Φιλιππε, Φωτη, Χρήστο, Δημήτρη, Γιώργο κλπ κλπ, το ότι θα πούμε την κοινη μας μαλακία, θα με καταλάβεις όπως μονο εσυ σαν μοτοσυκλετιστής μπορείς, και όχι ο κολλητός μου ο Γιαννης που δεν σκαμπαζει απο μοτο, ε ρε άνθρωπα, αυτο κατι μου λέει...

ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΘΕΛΕΤΕ

Π@ΠΑΡΕΣ μηχανόβιοι

gixxerpap
12/12/2007, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω φταιω ρε μΠουστη αντρα που στεναχωρηθηκα που ΔΕΝ προλαβαμε να πουμε μια κουβεντα προψες και την προηγουμενη Δευτερα! :mad:

πανω στη τσαντιλα μου, ξεχασα να παραδεχτω, οτι για τη δευτερα, εχεις απολυτο δικιο....προσωπικα , οφειλω μια συγνωμη...την αλλη δευτερα ομως, θα μου κανεις τη χαρη να κουνησεις τον κωλο σου, και να ερθεις στο μαγαζι που προτεινουμε, κερναω τσαφωμέν' λεμε!!!! ασε να τους τσουξει και λιγο που θα λειψουμε μια φορα;)

Akatanomastos
12/12/2007, 11:27
Egw file de se eipa "mhn tsakwneste".....

more ama thelete skototheite, den mou peftei logos..

apla epeidi afta pou legate(kai ta kantilia) xtes ta legate se poli proxorimeni ora, mou fanike oti den ta enoousate kai pos itan nevra apo allous logous kai aitia, opote einai krima kai anousio

crs-k
12/12/2007, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πανω στη τσαντιλα μου, ξεχασα να παραδεχτω, οτι για τη δευτερα, εχεις απολυτο δικιο....προσωπικα , οφειλω μια συγνωμη...την αλλη δευτερα ομως, θα μου κανεις τη χαρη να κουνησεις τον κωλο σου, και να ερθεις στο μαγαζι που προτεινουμε, κερναω τσαφωμέν' λεμε!!!! ασε να τους τσουξει και λιγο που θα λειψουμε μια φορα;)

Σε μενα προσωπικα ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ καμμια "συγνωμη", ειδικα εσυ και το ξερεις φανταζομαι... :a07:

Το μονο που λεω ειναι οτι το οτι ειναι να κανετε, καντε το ΣΩΣΤΑ!

Δηλαδης...

Εγκαιρο θρεντ.
Ενημερωση, οσο το δυνατον, περισσοτερων που ΔΕΝ εχουν προσβαση στο Φορουμ.
Χαρτογραφιση - Διευθυνση.

Καιαιαι καλη επιτυχια! :wave2:

Υ.Γ.: Τον κωλο μου τον κουναω καθημερινα και μαλιστα πολυ (σε αλλα μαγαζια)!!! :winka:
Αλλα ας μεινει μεταξυ μας αυτο ε? :( :blush:

tifoefs
12/12/2007, 11:34
ego sas ipa na dinoume 10 euro ton mina na nikiasoume ena xoro oti nane na ton diamorfosoume opos 8eloume na valoume ta psigia mas mesa tous pagkous mas ta trapezia mas
ke na arazoume eki oso 8eloume ke ka8imerines ke opote nane
na exoume ke dio tris kopelitses na prosexoun ton xoro 8a analamavanoume oloi me tin sira xreei ka8aristi ke lipa ke 8a ine ola mia xara

me tis mousikes mas

8a vgenoume me ton orizonta ta vradia 8a mazevoume petamena epipla 8a ta vafoume 8a ta ftiaxnoume ke 8a imaste i kaliteroi

ti na pigenoume ke na ta skame opou nane

rixnoume ke mia psistaria me karvouno gia barby q:lol:
ke 8a mas zilepsoun poli 8a kanoun kra na er8oun eki sto telos 8a vgazoume ke xrima...

ala iste m.a.l.a.k.e.s

Θαχουμε και τσιρλιδες ;;;

:blush: :a54: :a54:

VanDiemen
12/12/2007, 11:46
:a014:

filipp0s
12/12/2007, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
είμαι νέος στις δελεαροσυναντήσεις, οπότε η γνώμη μου μπορεί να μήν εχει την ίδια βαρύτητα με άλλων... αλλά πάρτε μια :

Ποτέ δε στάθηκα στο χώρο (χωρίς υπερβολή, αν με ρωτήσετε να σας περιγράψω το μαγαζί με λεπτομέρειες, δεν θα μπορέσω, δεν έχω δόσει σημασία καθόλου)
ποτέ δε στάθηκα στο σέρβις (στα @@ μου, τη μπύρα μου τη πίνω έτσι και αλλιώς)

ήρθα στην αρχή απο περιέργεια αλλά και κόλλησα απο την προσμονή να κάνω νέους φίλους που να μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμένα και να γουστάρουν να
συζητάνε τα ίδια σκατα με μένα... τη μηχανή ρε ...

και επειδή πιστευω οτι αυτοι που καβαλάν μηχανή εκ πεποιθήσεως (και οχι απο ανάγκη γιατι δεν εχουν χρόνο για χάσιμο μεσα σε ενα κουτι) μοιράζονται κοινό τρόπο σκέψης και αντίληψης για τα γύρω τους. Κοινώς, λιγο αντισυμβατικότητα, λίγο ελεύθερο πνεύμα, λιγο αντι-βόλεψη,
και άλλα τέτοια παρόμοια ρομαντικά, γραφικά και βλακώδη ...

Έιχα τη προσμονή, οτι θα εντασόμουν σε ένα χώρο (μεταφορικά, οχι κυριολεκτικά) που θα μου έφερνε εικόνες απο joebar, ... τι είπα τώρα?

τι τι είπα τώρα ρε ?? αυτες οι στιγμές ρε δεν ειναι ενα αποσταγμα της καθημερινότητας μας?
Οχι, μην το μπλέξετε με ταξίδια, με πιστες, με βουνα..., οι καιροί είναι δύσκολοι (οικονομικά)
και δεν μας πέρνει να είμαστε σε δρόμους μακρινούς, και σε βιράζ, και σε λασπόνερα κάθε σκ...
αρα θέλω αυτή τη παρέα για να ξεφεύγω, μια δευτέρα...

γιατι ακόμα και αν δε σε ξέρω Φιλιππε, Φωτη, Χρήστο, Δημήτρη, Γιώργο κλπ κλπ, το ότι θα πούμε την κοινη μας μαλακία, θα με καταλάβεις όπως μονο εσυ σαν μοτοσυκλετιστής μπορείς, και όχι ο κολλητός μου ο Γιαννης που δεν σκαμπαζει απο μοτο, ε ρε άνθρωπα, αυτο κατι μου λέει...

ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΘΕΛΕΤΕ

Π@ΠΑΡΕΣ μηχανόβιοι

και για μένα κάπως έτσι έχουν τα πράγματα... έστω κι αν έχω έρθει 5-6 φορές...

Εχω χαρεί πραγματικά που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από κοντά κι ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κατανοώ την επιθυμία κάποιων να θέλουν μια αλλαγή και να τους τη σπάνε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το συγκεκριμενο μαγαζί...
...απλά εγώ προσωπικά είμαι ένα βήμα πιο πίσω σ' αυτό, μια μπύρα έρχομαι να πιω και να συζητήσω με πέντε-δέκα ανθρώπους, δε με απασχολεί καθόλου το μαγαζί...:wave2:

powerphot
12/12/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Η "συζήτηση" αυτή έχει ξαναγίνει πριν 1-2 χρόνια, και περιέχει και περισσότερες προτάσεις νομίζω. Ας κάνει κάποιος τον κόπο να την ξεθάψει (γιατί εγώ είμαι κουλός).

1 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2334&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)
2 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2357&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)
3 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2352&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)
4 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2425&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)
5 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2624&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)

:D

:wave2:

DoctorS
12/12/2007, 12:59
μέχρι τώρα δεν είπα τη γνώμη μου, μπορεί πολλούς να μην τους ενδιαφέρει κιόλας αλλά πιστεύω ότι κι εγώ θεωρούμαι από τους παλιούς, έστω και άσωτος που κάποτε περνάγαμε πολύ καλά....

όταν λοιπόν πρωτοπήγα στο δέλεαρ ήταν πολύ χειρότερο απ'ότι είναι τώρα, με τις ίδιες τιμές και όχι τζάμια αλλά αυτό το πλαστικό που μέσα ξύριζε πιο πολύ το κρύο απ'ότι έξω, καναπέδες, σκαμπουδάκια χάλια και πολλά πολλά άλλα παράπονα τότε από πολλούς όπως και τώρα...

εκεί γνώρισα και τον ένα Χρήστο (crs-k) και τον άλλο καλύτερα (tai),όπως και πάρα πολλούς άλλους που έγιναν κολλητοί, εκεί έβγαζε και ο ένας Χρήστος και ο άλλος το τσίπουρο κάτω από το μπουφάν τους κρυφά σε πλαστικό μπουκαλάκι και πίναμε όλοι, εκεί καθόμασταν και κρυώναμε όλοι μαζί μέχρι τις 1.30-2.00 το βράδυ επειδή αναλύαμε την όποια φιλοσοφία μας είχε έρθει στο μυαλό, ή θαβώμασταν μεταξύ μας, ή λέγαμε για τις ωραίες στιγμές στις βόλτες που πήγαμε.

το θέμα δεν είναι το δέλεαρ σίγουρα, και αυτοί που έχουν περάσει αυτές τις στιγμές μαζί μου, που είναι πολλοι και σίγουρα διαβάζουν αλλά δεν γράφουν πια πολύ όπως κι εγώ, θα με καταλάβουν.

εγώ μαζί σας να αλλάξει το στέκι γιατί σίγουρα ένας πιο ευχάριστος χώρος ενθαρρύνει καλύτερα μια παρέα, αρκεί να ξαναυπάρξει αυτή η παρέα, η παρέα που όταν κάποιος έλειπε μια δευτέρα τον έπαιρναν δέκα άνθρωποι να δουν που είναι γιατί τους έλειπε η παρέα του,

κλεινοντας σίγουρα αν αποφασιστεί από τους περισσότερους σίγουρα δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει αντίρρηση από κανένα, ούτε και από τον γεροπορνόλυκο και το ξέρω καλά, αν αυτό λείπει για να ξαναμαζευτούν τα φιλαράκια, που κάποτε έφταναν και τα 70 κάθε δευτέρα εγώ είμαι μέσα με χίλια.......

:beer: :beer: :beer:

mourgakos
12/12/2007, 13:03
εχω παει μια φορα σε ενα μαγαζι ,δεξια κατεβαινοντας απο την αλιμου σε ενα λοφακι.
ωραια ατμοσφαιρα,τιμες λογικες,και καλη θεα.αν ειναι αυτο
εγω ειμαι μεσα.σαν ομαδα,μπορουμε να παρουμε και καλυτερες τιμες ,απο
το ισχυον τιμοκαταλογο(δεν με λενε ματζιρη καποιοι χωρις λογο!)

ετσι και αλλιως δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.
το δελεαρ,εμενα ειναι διπλα σχετικα γιατι μενω πατησια,αλλα
δεν μου κανει και κατι.

επισης στην αλεξανδρας (λεωφορο)υπαρχει το τηνιακο.ανεβαινοντας δεξια.
11 ευρα 2 μπυρες 500μλ και 1 ποικιλια(η ποικιλια ειναι στανταρ)
αλλα ρουφας καυσαεριο τιγκα,χωρος για μηχανες περιορισμενος εως ελαχιστος
και επειδη πλακωνουν φοιτητες,σιγα μη βρουμε να κατσουμε!:lol: :rotflmao: :lol: :

αν καταληξετε ,καντε και κανα θρεντ φρεντ καινουριο,που να το επικυρωνει,να ξερουμε
τουλαχιστον που να μην πηγαινουμε!!!!!:eyepop: :lol: :rotflmao: :lol:

taxydromos
12/12/2007, 13:24
..το καφε που αναφερει ο DimSpaggeti ειναι αυτο:

114152

taxydromos
12/12/2007, 13:24
114153

DimChios
12/12/2007, 13:31
Εγω, και κακως που δε το εγραψα απο την αρχη αλλα δε φανταζομουν οτι θα επερνε τετοια τροπη το ζητημα, ΔΕ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
Ακομη και με πολυ κολητους φιλους εχω ερθει σε διασταση αποψεων και αλοιμονο αν δε συναιβενε κιολας!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΥΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΩς ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ!

Παρακατω!

Τζιξερπαπ, ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ! ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΩΣ ΕΧΕΙ! Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ!

Χεστηκα για το χωρο οτι ειναι μπουρδελο! ΧΕΣΤΗΚΑ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ! Η παρεα με ενοιαζε και με νοιαζει!
Και ξαναλεω οτι οσο στραβα και να εκατσε σε καποιους που για 2η φορα ξεσηκωσα (σιγουρα οχι με το ζορι) 10-15 ατομα, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΕΛΙΚΩΣ ΦΑΝΗΚΕ!! (το τελευταιο δεν εχει καμμια δοση ειρωνιας)

Ομολωγω ομως οτι χαρηκα που σπαστηκε το μαγαζι γιατι ειδα αντιδρασεις απο σερβιτορους και αφεντικα!

Χρηστο, για να κλεισουμε, εν μερη εχεις δικιο σε πολλα απο οσα λες ομως συγνωμη δε θα σου ζητησω οχι γιατι το παιζω υπεράνω αλλα γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤ @@ΔΙΑ ΜΟΥ όσο κι αν σου φανηκε ετσι!
Μαλιστα αν θυμασαι προτεινα και σε εσας να ερθετε!

Ο Καλεσιν γραφει καποια πραγματα, διαβαστε τα...ο Ταξιδευτης επισης! Οχι επειδη τα γραφομενα τους τασονται "υπερ" μου αλλα αυτο ειναι το σκεπτικο μου!

Βεβαια και αλλοι πολλοι με καλυπτουν με οσα γραφουν, διαβαστε και αυτα, οχι μονο αυτα που τασονται στη δικια σας αποψη!

Για το αν ειναι η καταλληλοτερη τοποθεσια του Δελεαρ ή οχι, ναι, νομιζω πως ειναι απο τις πιο καταλληλές αλλα ημαρτον, καποιος που θελει να παει να βρει τη παρεα αυτη (γνωστους του και μή) υπαρχουν 1170 τροποι να ενημερωθει για το νεο σημειο συναντησης και να ειστε σιγουροι οτι θα τραβηχτει και 10 χλμ παρα πέρα! ΧΕΣΤΗΚΕ!

Αν θελατε να κανουμε κουβεντα σαν κι αυτη που τελικα κατεληξε ας ανοιξατε ενα αλλο θρεντ (αυτοι που τους "καει" και ας τη καναμε! Εγω δεν ειχα τετοια προθεση ουτε με χαλαει κατι στη παρεα!
Το οτι με ολους δεν ειμαι το ιδιο κοντα ειναι απολυτα λογικο!
ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ Ή ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ! ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Ακομα γνωριζω νεα ατομα και ακομα η "λιστα φιλων" μου μεγαλωνει!

Αυτο, οσο virtual και να ειναι ΙΣΧΥΕΙ και με κανει ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!!

Τι αλλο να πω ρε πουστη μου δηλαδη? Ουτε στα λογια, ουτε στα γραπτα ημουν ποτε τοσο καλος! Ουτε τοσο μορφωμενος οσο πολλοι απο εσας... απλα, "λαικα" και ντομπρα λεω καθε φορα ο,τι κατεβαζει το ξερο μου!

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ!!!

Θα ξαναπω για αλλη μια φορα οτι δεν εχω χαλαστει με κανενα! Μπορω να συνεχισω τη κουβεντα και απο κοντα με οσους λαχει την επομενη Δευτερα στο Δελεαρ!
Θα ξαναερθω Δελεαρ και οπου στο μπουτσο αποφασισετε να συνεχιζουμε να βρισκομαστε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ "ΕΣΠΑΣΑ" ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:00 ΧΩΡΙΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

Και κατι τελευταιο...

Δηλαδη, πριν απο 3 Δευτερες οταν εγω, ο Τρουπερ και ο Τζιξερπαπ ειπαμε να την κανουμε για Πορο στις 00:00 (ασχετα αν δεν πηγαμε) θα σπαγαμε τη παρεα?

Τεσπα, ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ! ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΣΕ ΒΟΛΤΕΣ (οι οποιες εχουν πολλους λογους που εχουν ελλατωθει βλ.οικονομικα) ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΠΥΡΕΣ!

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

ΥΓ, VanDiemen, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΠΤ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

DimChios
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..το καφε που αναφερει ο DimSpaggeti ειναι αυτο:

ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

GyPsy
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
1 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2334&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)
2 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2357&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)
3 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2352&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)
4 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2425&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)
5 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2624&highlight=%D0%E5%F5%EA%F9%ED%E1%F2)

Τι λε ρε πούστη....

Κανόνιζα και για καφέ κάποτε:lol: :lol:

:smokin:

Να σαι καλά ρε Νίκο....

taxydromos
12/12/2007, 13:36
εχει και φαγητο...

εχει και club sandwich με φρεσκες και οχι προκατ πατατες... και αλλα...

και ΣΑΦΩΣ ΔΕ με χαλαει!

Meyaleleth
12/12/2007, 13:40
Μητσάρα, μη χαλιέσαι ρε συ... χαλαρά...

DimChios
12/12/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ!

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡ ΑΚΟΜΑ!

ΔΕΝ ΕΙΠΑ "ΣΥΜΦΩΝΩ", ΕΙΠΑ "ΣΑΦΩΣ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ"!

idi
12/12/2007, 13:51
lol τι καταθεση ψυχης για ενα κωλομαγαζο (οχι τις συναντησεις το μαγαζι βριζω...) σε λιγο θα κλαψω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit για τα προηγουμενα ποστ το εγραψα οχι μονο για το τελευταιο...απλα σημερα τα διαβασα ολα μαζι...

dukeandthecity
12/12/2007, 13:53
Edit:

Για δέλεαρ δεν ξέρω και δεν έχω αποψη. Αλλα γενικα συμφωνώ με το τοστ του κρούκη. Μαλλον αλλού είναι το πρόβλημα και όχι ο χώρος. Και οταν ο αριθμός των εκδρομών ειναι μικρός τότε τοσο λιγότερα πραγματα ενώνουν άγνωστους και ετερόκλητους ανθρώπους. Αν βάλουμε καλύτερη τάξη στο παρών μαγαζί τότε θα "ξυπνήσει" και η μαγεία του οποιου Δελεαρ.

kapeos
12/12/2007, 13:54
Καλά ρε,
μια δοκιμή θα πείσει. Τώρα εάν πετύχει μπορεί να υπάρξουν κάποιοι (ελάχιστοι θεωρω) οι οποίοι να πάνε στο ΔΕΛΕΑΡ χωρίς να έχουν ενημερωθεί για το νέο μαγαζί. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι αναγκαίο κακό. Μπορεί όμως να σταλεί σε όλα τα μέλη του moto ειδοποίηση για την αλλαγή του νέου χώρου συγκέντρωσης με χάρτες κλπ.

Προσωπικά, αν και θεωρούμαι από τα παλιότερα μέλη του moto, δεν συμπάθησα ποτέ τις κλίκες. Βέβαια οι κλίκες πάντα θα υπάρχουν γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι δύσκολο να ταιριάζουν όλοι με όλους.

Προσωπικά έχω περάσει 1 φορά τον τελευταίο χρόνο και ας ήμουν ο πελάτης του 22:20. Τη φορά λοιπόν που ήρθα, έκατσα σε μια γωνιά μόνος, χαιρέτησα κανά 2 ψυχές, ήπια τη μπυρίτσα μου και την κοπάνησα. Μου κακοφάνηκε πολύ γιατί σύγκρινα 2 εποχές και δεν έπρεπε. Παλιότερα με το που ερχόταν «φρέσκος», τον βουτάγαμε και του κάναμε ανάκριση για να γνωριστούμε. Από όλους εκείνους που ήταν εκείνο το βράδυ (και δεν ήξερα αλλά ούτε με ήξεραν) δεν με πλησίασε κανένας.

Χεστήκατε θα μου πείτε. Ε, όσο χεστηκατε εσείς άλλο τόσο χέστηκα εγώ και άλλο τόσο ο γιός μου.

Λοιπόν για να μην το ξεσκίζω στο παράπονο, γράφω-που γράφω πλέον σπάνια, είμαι όπως έχω πει και στο παρελθόν υπέρ ενός νέου «ΔΕΛΕΑΡ» και θα το στηρίξω όσο μπορώ (στα πλαίσια του χρόνου των μη οικογενειακών υποχρεώσεων).

Το moto.gr πιστεύω και εγώ ότι περνάει μια κρίση. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ αλλά ΔΙΑΒΑΖΩ.

Πολλές μπηχτές στο θρεντ αλλά όταν βάζετε εκείνα τα emotions με φατσούλες κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να μην φανείτε πως γίνεστε κακοί και αυτό θα πάψει την συμπάθεια που έχουν κάποιοι στα πρόσωπά σας. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ο κινηματογράφος που έχει και εφέ, παρά το θέατρο.

Σας αγαπώ (όλους),

kapeos

Meyaleleth
12/12/2007, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos

για αναρωτηθειτε όλοι γιατί γινετε αυτο...

:a6: αλλα με έτρωγε...

devil's animal
12/12/2007, 14:30
μα'στα...
επιδη εκατσα και το διαβασα ολο (μες στον μαζοχισμο ειμαι ο π0υστης):rotflmao:
να πω και εγω την μ@λακια μου-την γνωμη μου-τον προβληματισμο μου.

Προσωπικα λοιπον και ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:

1) ποτε δεν με ενοχλησε που πληρωνω νωρις τον καφε μου ή το club sanwich ΑΛΛΑ απ'την στιγμη που πηγαινουμε καθε Δευτερα πρεπει να μας εχει και μια στοιχειωδη εμπιστοσυνη ο καθε σερβιτορος και σερβιτορα.
δεν νομιζουν οτι υπαρχουν ατομα (ακομα και σημερα που δεν πληρωνουν).

2) το γεγονος οτι ειναι κεντρο και βολευει ΠΟΛΛΟΥΣ δεν αναιρει το γεγονος οτι μπορουμε να κανουμε και 5 χλμ παραπανω για να βρεθουμε σε ενα μερος πιο καλο (με οτι αυτο συνεπαγεται) ..σερβις,συμπεριφορα,τιμες

3) αναφερθηκε επισης απο πολλους το θεμα "30 μαντραχαλοι που κανουν φασαρια μπλα μπλα μπλα..." ΑΛΛΑ νομιζω οτι την Δευτερα που τα περισσοτερα μαγαζια χτυπανε μυγες ΠΟΛΛΟΙ ιδιοκτητες cafe θα μας ηθελαν γιατι ειναι ενα στανταρ εισοδημα που το παιρουν χωρις πολλα πολλα και ας φωναζαμε (αλλωστε δεν εχει και καποιον που ενοχλουμε αφου ειναι αδειο)

3) οπως απο πολλους γραφτηκε το θεμα ειναι Η ΠΑΡΕΑ. και οχι το μερος.

Δεν ειναι νομιζω λοιπον ουτοπικο το να βρουμε ενα μερος που Να στεγαζει τις οποιες μοτοσυκλετιστικες ανησυχιες μας, Να εχει καλο σερβις, Να εχει καλες τιμες, Να ειναι μεσα στο λεκανοπεδιο ετσι ωστε να βολευονται οι περισσοτεροι που ζουμε στην γαμωΑθηνα, Να μην κλεινιε στις 12 και Να κερναει ο εκαστοτε ιδιοκτητης που κια που κανενα καφεδακι.

Καφετεριες δοξα το Θεο εχουν ανοιξει απειρες. περισσοτερες απο τις προβλεπομενες. Ας κανουμε μια δοκιμη με καποιες απο αυτες.

Δεν ξερω αυτη που προτεινε ο Χρηστος (tai) αλλα καλο θα ηταν να δοκιμαζαμε.
και αν δεν μας αρεσει να μην ξαναπαμε.
και να παμε καπου αλλου.
μεχρι να βρουμε αυτο που μας ταιριαζει τελικα.

Ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης. Οι ερευνες αγορας δεν ειναι μονο για γαντια μπουφαν και κρανη. Ισχυουν παντου.

Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να αλλαξουν καποιες συνηθειες γιατι ετσι ειναι ο Ελληνας.
Αλλα καποιοι καταστηματαρχες και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια με χασαπηδες-μαναβηδες κ.λ.π απ'την πολλη την φιλια και την σιγουρια που εχουν ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ καποια πραγματα. και το κυριωτερο την ιδιοτητα μας σαν καταναλωτες.

Συμφωνω λοιπον με το να αρχιζουμε να ξυπναμε και να ψαχνουμε.
κατι θα βρεθει να ειστε σιγουροι.

Οσο για το πως θα ενημερωθουν καποιοι ειναι πολυ απλο (νομιζω) να μπει ενα sticky καπου και να ενημερωνει.
καποιοι θα ενημερωθουν και μεσω τηλεφωνου.
Δεν χαθηκε ο κοσμος την μια Δευτερα να μην ερθουν καποιοι.Θα το μαθουν και θα ειναι την επομενη εκει.
Και καποιος που δεν μπεινει συχνα και δεν εχει τηλεφωνα απο αλλους κ.λ.π. αν δει ενα θεμα...ειμσσταν εκει (που πλεον εχει γινει "στεκι") και περασαμε καλα,να ειστε σιγουροι οτι θα ερθει.(εστω και μονο απο περιεργεια να δει πως ειναι το καινουργιο μερος!)

Εγω ειμαι μεσα ΟΠΟΥ και αν κανονισετε!

Καλους δρομους σε ολους.

road spirit
12/12/2007, 14:45
off topic σε σχέση με το κυρίως θέμα αλλά επείδη το αναφέραν :

τι κρίση ρε παιδιά? πάτε καλά? σε ένα δικτυακό τόπο που αριθμεί 15.000++ εγγεγραμένα μέλη, άντε και οι ενεργοί ας είναι 300++, περιμένετε να υπάρχει ομοφωνία και όχι διαφορετικές απόψεις, ενίοτε και με έντονη αντιπαράθεση? που ζήτε?

αμα ήταν έτσι, με τόσες χιλιάδες ταυτιζόμενες απόψεις, έπρεπε να ειχαμε κάνει κόμα και θα είμασταν defacto στη βουλή σήμερα...

χαλαρωστε! διαφωνήστε ελεύθερα! ΚΑΙ για αυτό ειναι τα φόρουμ!

zephyr1
12/12/2007, 15:14
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Τελικα πολυ σουπερ η ιδεα σου.:lol: :bigcry:

GyPsy
12/12/2007, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Καλά ρε,
μια δοκιμή θα πείσει. Τώρα εάν πετύχει μπορεί να υπάρξουν κάποιοι (ελάχιστοι θεωρω) οι οποίοι να πάνε στο ΔΕΛΕΑΡ χωρίς να έχουν ενημερωθεί για το νέο μαγαζί. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι αναγκαίο κακό. Μπορεί όμως να σταλεί σε όλα τα μέλη του moto ειδοποίηση για την αλλαγή του νέου χώρου συγκέντρωσης με χάρτες κλπ.

Προσωπικά, αν και θεωρούμαι από τα παλιότερα μέλη του moto, δεν συμπάθησα ποτέ τις κλίκες. Βέβαια οι κλίκες πάντα θα υπάρχουν γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι δύσκολο να ταιριάζουν όλοι με όλους.

Προσωπικά έχω περάσει 1 φορά τον τελευταίο χρόνο και ας ήμουν ο πελάτης του 22:20. Τη φορά λοιπόν που ήρθα, έκατσα σε μια γωνιά μόνος, χαιρέτησα κανά 2 ψυχές, ήπια τη μπυρίτσα μου και την κοπάνησα. Μου κακοφάνηκε πολύ γιατί σύγκρινα 2 εποχές και δεν έπρεπε. Παλιότερα με το που ερχόταν «φρέσκος», τον βουτάγαμε και του κάναμε ανάκριση για να γνωριστούμε. Από όλους εκείνους που ήταν εκείνο το βράδυ (και δεν ήξερα αλλά ούτε με ήξεραν) δεν με πλησίασε κανένας.

Χεστήκατε θα μου πείτε. Ε, όσο χεστηκατε εσείς άλλο τόσο χέστηκα εγώ και άλλο τόσο ο γιός μου.

Λοιπόν για να μην το ξεσκίζω στο παράπονο, γράφω-που γράφω πλέον σπάνια, είμαι όπως έχω πει και στο παρελθόν υπέρ ενός νέου «ΔΕΛΕΑΡ» και θα το στηρίξω όσο μπορώ (στα πλαίσια του χρόνου των μη οικογενειακών υποχρεώσεων).

Πολλές μπηχτές στο θρεντ αλλά όταν βάζετε εκείνα τα emotions με φατσούλες κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να μην φανείτε πως γίνεστε κακοί και αυτό θα πάψει την συμπάθεια που έχουν κάποιοι στα πρόσωπά σας. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ο κινηματογράφος που έχει και εφέ, παρά το θέατρο.

Σας αγαπώ (όλους),

kapeos

Και εμείς σε αγαπάμε και συμφωνούμε Μήτσο.

trigger
12/12/2007, 16:02
Έχω έρθει 3-4 φορές και μου άρεσε πολύ όλη αυτή η φάση που ενώ ήμουν άγνωστος μεταξύ αγνώστων δεν ένιωσα απομονωμένος. Είδα ανθρώπους να πονάνε πιο πολύ από εμένα όταν τους μίλησα για το ατύχημα που είχα, είδα άλλους να αυτοσαρκάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα και να με πλησιάζουν με στυλ που θα το έκαναν και στούς άλλους πού γνώριζαν καιρό. Γενικά ενθουσιάστηκα από την όλη φάση του να μαζεύεται μια τόσο μεγάλη παρέα σε ένα χώρο και να τα λένε και για αυτό οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που το ξεκίνησαν και το στήριξαν!
Το θέμα της συμπεριφοράς των ανθρώπων του καταστήματος με είχε πειράξει αλλά δεν είπα τίποτα γιατί το θεώρησα παραξενιά μου μιας και τόσος κόσμος πήγαινε συστηματικά χωρίς να ενοχλείται! Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έρχομαι πλέον όσο και αν φαίνεται γελοίος είναι τα σκυλιά. Την τελευταία φορά που ήρθα μου όρμησαν 3 από αυτά με "όμορφες" διαθέσεις και ευτυχώς που με βοήθησαν ο Orizontas και ο Dim γιατί δε θα την έβγαζα καθαρή μιας και ακόμα δεν περπατάω και πολύ καλά.
Αλλάζοντας τόπο συνάντησης δεν πιστεύω οτι προδίδονται κάποιοι ούτε οτι θα χαλάσει κάτι από το πνεύμα της μοτοπαρέας.Αν καταλήξετε σε κάποιο άλλο μαγαζί ως moto.gr θα είναι χαρά μου να έρθω και πάλι!

alximistis
12/12/2007, 16:24
Τώρα που διάβασα κάτι παραπάνω και έχω καλύτερη εικόνα να πω κι εγώ μερικά πραγματάκια.

Λοιπόν παίδες εγώ θα ξεκινήσω ανάποδα. από αυτά που διάβσα ΔΕΝ μου φαίνεται πως το πρόβλημα είναι ακριβώς το μαγαζί και δη το Δέλεαρ.
Μπορεί κάποιοι όπως ο Dim Paparas πράγματι να έχουν πρόβλημα με το μαγαζί και μόνο. Κατ εμέ όχι άδικα!
Όμως όταν ένα θρεντάκι γίνεται αφορμή για βαθύτερη ενδοσκόπηση ας την πούμε έτσι και για να βγουν έστω δειλά κάποια άλλα πράγματα στον αέρα τότε ΣΙΓΟΥΡΑ το θέμα ΔΕΝ είναι το μαγαζί.
Και αυτό φαίνεται κι από την αντίδραση ορισμένων οι οποίοι μετά μανίας και εναγωνίως προσπαθούν και λένε πως ρε παιδιά ηρεμία και τι γίνεται για το ναγαζί θα κάνουμε τώρα αναλύσεις κ.λπ.
Για να βγαίνει κάτι βαθύτερο σημαίνει απλά πως ΥΠΑΡΧΕΙ!
Και δεν είναι κακό στην τελική. :) Καλύτερα να συζητιούνται όλα παρά να πάμε αλλού σε άλλο κατάστημα και να μεταφέρουμε εκεί την ίδια ας πούμε νοοτροπία.

Για να μην σας πρήζω εμένα η γνώμη μου είναι η εξής.
Το Δελέ σαφώς δεν είναι το καλύτερο μαγαζί του κόσμου ούτε το φτηνότερο. Αλλά δεν επιλέχθηκε γι αυτό.
Σημαντικότερα πλεονεκτήματά του δύο. Πρώτον ο χώρος για το πάρκινκ και δεύτερον το ότι είναι στο κέντρο. Το βρίσκει ο οποιοσδήποτε.
Ακόμα ένα πλεονέκτημά του πως πάντα έχουμε το δικό μας χώρο! Χώρος moto.gr. :D
Πριν πάμε αλλού... σκεφτείτε τα αυτά. :)
όσο για τα υπόλοιπα θα το πω ξεκάθαρα.
Δεν ξέρω τι παίχτηκε με την ταβέρνα την παρεξήγηση κ.λπ. Αλλά όταν είμαστε τόσα άτομα σαφώς θα υπάρξουν και παρεξηγήσεις σαφώς θα στραβώσει κάποιος με κάποιον και εννοείται πως δεν μπορούμε να γουσταριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Αν όμως κάποιοι έχουν στο μυαλό τους την σκέψη και είναι βέβαιοι πως υπάρχουν κλίκες ή ομαδούλες και παρέες κ.λπ, τότε καλύτερα να λεχθούν αυτά και να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. :)
Δεν ξέρω αν βοήθησαν όσα είπα αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. :)

tai
12/12/2007, 16:42
Ωραίααα!!!!

τώρα που κάποιοι ξεσπάσατε,

κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να πουν τα παράπονά τους για το δέλεαρ,:bawl:

κάποιοι θυμήθηκαν παλιές (ωραίες όντος) εποχές,:rolleyes:

κάποιοι μας θύμισαν (γιατι μάλλον το ξεχάσαμε) οτι είναι ωραίες οι βόλτες με της μηχανές, :sun:

καποιοι μας θύμησαν (σωστά)την έρευνα αγοράς,

και ό Λεωνίδας είπε της μαλακίες του κάνοντας αυτοκριτική στον καθρέφτη του,:a9:

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΤΟ.gr

ΆΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΆ ΤΕΛΙΚΑ???

ΥΓ. προς Κον Καπέο
τα εμότικον κρύβουν πίσω τους υποκρισία, αλλά καμιά φορά και τάκτ:wave2:

crs-k
12/12/2007, 16:49
.....................
Χρηστο, για να κλεισουμε, εν μερη εχεις δικιο σε πολλα απο οσα λες ομως συγνωμη δε θα σου ζητησω οχι γιατι το παιζω υπεράνω αλλα γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤ @@ΔΙΑ ΜΟΥ όσο κι αν σου φανηκε ετσι!
....................

ΔΕΝ ανεφερα πουθενα οτι μ' εγραψες (στα @@ σου) ΕΜΕΝΑ και ΟΥΤΕ ζητησα καποια "συγνωμη"! :nono:

Αν καποιους "αδικησατε", ειναι αυτοι που θα ερχοντουσαν λιγο αργοτερα, για να βρουν την παρεα, που σηκωθηκε κι εφυγε ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ (προ)ειδοποιηση!

Τα (οποια) "δικαιωματα" αυτων των "καποιων" υπερασπιστηκα και οχι κατι προσωπικο, ποσο μαλλον οταν προσκληθηκα (απο αρκετους) ΚΑΙ τις δυο φορες που "εγινε"!

Αυτο θελω να γινει κατανοητο, για να ΜΗΝ μοιαζει με προσωπικη πικρία, που ΔΕΝ ειναι !!! :wacko:

Για το θεμα του Δελεαρ ΔΕΝ ξαναμιλαω, μιας κι αλλα λεω κι αλλα καταλαβαινουν πολλοι απο 'δω μεσα... :sick:

Παρτε λοιπον την (οποια) "σκυταλη" και διοργανωστε οπου κι οπως θελετε τις επομενες μαζωξεις του Moto.gr!

Ο μονος μου φοβος (συνεπικουρουμενος απ' την οση εμπειρια εχω) ειναι μηπως τελικα καποια στιγμη σταματησουν... :(
Ελπιζω πως οχι...

Αλλα στο φιναλε ολα τα πραγματα εχουν καποιο χρονο ζωης (οπως κι οι ανθρωποι ενα πραμα :sad: ) ...
Θεωρηστε λοιπον οτι προσωπικα "την εβγαλα την σειρα μου" κι ας αναλαβουν αλλοι τον συντονισμο των οποιων προσπαθειων.

Το σιγουρο ειναι οτι θα ερχομαι (στο μετρο που μπορω) οπου κι αν αποφασισετε και οσο διαρκεσει.

Καλη επιτυχια στην οποια προσπαθεια!

:smokin: :beer: :wave2:

crs-k
12/12/2007, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
.....................
Χρήστο, πώς προτείνεις να γίνει αυτό;

ΔΕΝ προτεινω τιπτις!

Ας βρουν τις λυσεις οι νεοι "συντονιστες" της ολης προσπαθειας και υπερμαχοι της "αλλαγης".
(Δεν ειναι ειρωνικο)!

Εγω "αποσυρθηκα" μολις... :D

$py
12/12/2007, 17:01
ΔΕΝ προτεινω τιπτις!

Ας βρουν τις λυσεις οι νεοι "συντονιστες" της ολης προσπαθειας και υπερμαχοι της "αλλαγης".
(Δεν ειναι ειρωνικο)!

Εγω "αποσυρθηκα" μολις... :D

Χρήστο αφού αποσύρθηκες δεν βγάζεις καμιά καλή εκδρομούλα να πάμε που έχουμε καιρό?

Και μην πεις πάτε μόνοι σας, ο λαός θέλει εσένα :wave2:

crs-k
12/12/2007, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Χρήστο αφού αποσύρθηκες δεν βγάζεις καμιά καλή εκδρομούλα να πάμε που έχουμε καιρό?

Και μην πεις πάτε μόνοι σας, ο λαός θέλει εσένα :wave2:

Δεν θα μπορω για αρκετο καιρο Σπυρακο μου ακομα δυστυχως... :sad:

Πρεπει να λυθουν πρωτα βασικα προσωπικα προβληματα... :sick:

$py
12/12/2007, 17:06
Όσο για το μαγαζί εγώ προτείνω να γίνετε σε κανά στριπτιτζάδικο .
Εκεί να δεις μάζωξη και χαβαλές. Ούτε γκρίνιες, ούτε αποχωρήσεις (όσο και αν πεινάτε) ούτε τίποτα.

Πέρα από τη πλάκα, πιστεύω το μαγαζί στον Άλιμο είναι καλό. Ας γίνει μια δοκιμή, δεν έχει να χάσει κανείς τίποτα, το αντίθετο μάλιστα.

$py
12/12/2007, 17:09
Δεν θα μπορω για αρκετο καιρο Σπυρακο μου ακομα δυστυχως... :sad:

Πρεπει να λυθουν πρωτα βασικα προσωπικα προβληματα... :sick:

:(

Την υγειά μας να έχουμε και εμείς εδώ θα είμαστε :beer:

kalesin
12/12/2007, 17:14
Ακουθει το περιληπτικο που ειχα υποσχεθει. Για να δειτε τι καλος ανθρωπος που ειμαι θα σας βαλω κ παυλιτσες

- Δεν υποστηριζω το δικιο ουτε το αδικο κανενος.
- Σε πολλα συμφωνω με το Χρηστο [aka crs-k]
- Σε πολλα συμφωνω με τον Μητσο [aka dim- antarctic]
- Σε πολλα συμφωνω κ με ολους τους υπολοιπους
- Ξερω οτι σας σπαω τα νευρα με τις παυλιτσες αλλα κατα βαθος με αγαπατε
- Σαν χωρος μου τη σπαει το Δελεαρ
- Σαν αυτο που αντιπροσωπευει το λατρευω το Δελεαρ
- Η ''παραιτηση'' του Χρηστου δεν γινεται δεκτη με συνοπτικες δημοκρατικες διαδικασιες
- Σπυρο ''$py'' χρονια πολλα
- Δεν με απασχολει αν θα γινονται οι συναντησεις ακομα κ στον Τερλεγκα, φτανει να υπαρχει ενα μερος που θα μαζευομαστε
- Μολις εφαγα μια τουρτα καραμελα φανταστικη
- Σκατα περιληψη εκανα
- Σας φιλω στη μουρη

εντιτ εγω με τον $py σε στριπτιζαδικο δεν ξαναπαω

$py
12/12/2007, 17:18
Ακουθει το περιληπτικο που ειχα υποσχεθει. Για να δειτε τι καλος ανθρωπος που ειμαι θα σας βαλω κ παυλιτσες

- Σπυρο ''$py'' χρονια πολλα

- εγω με τον $py σε στριπτιζαδικο δεν ξαναπαω

-ευχαριστώ

-καλύτερα συμπλήρωσε' εγω με τον $py σε στριπτιζαδικο δεν ξαναπαω φορώντας καλά και ακριβά ρούχα'

tifoefs
12/12/2007, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
-ευχαριστώ

-καλύτερα συμπλήρωσε' εγω με τον $py σε στριπτιζαδικο δεν ξαναπαω φορώντας καλά και ακριβά ρούχα'

Ας του λεγες να βαλει στριγκακι !! Εσυ φταις !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
12/12/2007, 20:34
lipon to delear gamiete

meta epidi imaste edo sto forum apo ta genofaskia tou peripou
sas leo to eksis
i sinantisis ka8e deftera skopo exoun na feroun ta atoma pou simetexoun se afto
se mia apli sinevresi me skopo tin gnorimia ke oti i8ele prokipsi...:lol:

to delear epilex8ike entelos tixea apo atomo pou oute gousto exi oute motosikletistis ine ke den ixe idea pos epilegoume ena topo gia ditroxa remalia

ke apla ekatse na mazeftoume se ena meros entelos akatalilo gia emas

o katastimatarxis exi ependisi se aftes tis sinantisis ma eftiakse klisto xoro na min krionoume
mas anava8mise tis tileorasis na vlepoume kalitera:lol:
ke fisika epidi stis arxes me ton xamo empene mesa apofasise na eksasfalizi to antitimo tis ofilis ek ton proteron

den ipe omos sta alvana ke ala ektos elados stixia servitorous pos na simperiferonte
ke empasi periptosi pos na simperifer8is se atoma pou litourgoun os eksedra se gipedo

aftosxediase ke ekane oti mporouse ki aftos

meriki ksafnika pou oute es8itiki exoun oute kapio mpousoula me to ti akrivos 8eloun apofasisan oti ksafnika afti i saxlamara magazi den tous aresi

olon ton kero pou sixnazan eki den tous eniaze giati epikentronontousan se ala dedomena opos parea ke lipa

tora ksipnise mesa tous i sinidisi tou kati....

ke apofasisan oti den tous aresi to service i orxistra to klarino ine ksekourdisto gia to eksizitimeno afti tous ke ala sinafi

enas tropos na ektono8oume i na ksexorisoume prokalontas ke mpla mpla mpla

meta 8eloume ke ksexoristi antimetopisi apo to katastima giati afinoume xrima eki
den ipe o magazatoras re pedia pidikste tis servitores parte ke mia sampania doro ke peste mas ke ti xroma xali 8elete na sas stronoume otan erxeste giati o ka8e enas pou perni ena kafe mia mpira ena tsimpouki sta dio afini to xrima tou eona ke prepi na ton peripioi8oume..:lol:

min to vlepete posa afinoume san parea giati den sas afora na kitaksete posa afini o ka8e enas

ke 3.5 euro re file 8es ke ntemenades
na pas alvania na tous exis edo ine elada ke xrostame poli xrima leme

gia na katalavi o ka8e enas as pai monos tou as plirosi 3,5 euro gia ena kafe ke meta as zitisi ke kerasma:rotflmao:

to 8ema lipon den ine i ili8ia nootropia mas ke simperifora mas apenanti sto magazi

ala to oti to magazi den teriazi se emas
ke prepi na vre8i enas xoros alos na vazevomaste gia akoma pio xalares sinantisis
na teriazi se pio pola atoma oxi mono se kati laikous me kilia ke klania eksatmisi...:rotflmao:

i pio poli apo esas iste tou kolou ta eniamera genikos
o enas xoris gousto o alos poli megalos gia na kani alages

sas lipi i zoi i fantasia i efevretikotita

8a mas katastrepsi ena kenourio magazi 8a pa8oume kako....:rotflmao:

protino amesa alagi opou nane ektos apo to gamimeno kolompourdelo delear
to akron aoton tis mizerias ke tis kakomirias magazi gia sintaksiouxous ke pedakia xoris xroma xoris gousto me kati apsra alouminopara8ira san nosokomio trapezoka8ismata apo kapi

ke mazevomaste san ta zoa

afrotwin
12/12/2007, 20:35
pedakia ama 8elete plakitsa i na diaskedasete tis entiposis

kante to sta apaftaria mas to exoun anagki edo psaxnoume lisi se kati

thanks

KaTaNaS
12/12/2007, 20:43
den exw kanena problhma me delear, alla parathrw ston eayto moy pws tha xairomoun me mia allagh... gia thn allagh perissotero :wave2:

afrotwin
12/12/2007, 20:47
sinaxizo ine anikousto ke i megaliteri malakia tou eona na pigenoume se sinantisi mesa sto kentro tis a8inas

opios to skeftike i apla malakas

8eloume 64 fanaria gia na ftasoume
6 fores na anapsi ventilater tin aniksi....
ke xalame ektos apo ta eksoda tou kafe

peripou ala 10 euro se takakia diskous ke ladia...

episis pername mesa apo oles tis kameres tous mpatsous tis nikokires me saravala ke den ksero ti alo....

prepi na vre8i ena kolomagazo kapou opou na xriazese ligotero xrono i ke ton idio ala se megalo anixto dromo trma sigkrou as poume....paraliaki kapou pou na erxonte apo kifiso apo posidonos i notioi ke pai legontas mexri na to vroume as pame kapou alou

ke min akouo malakis xristo crs oloi i atiki ine 20 lepta apostasi me adious dromous
ama 8es bna kavalas to aftokinito gia na er8is min perimenis na ine ke sintomi i apostasi
ke ama sou perni poli xrono asto ke pare tin mixani i ante vres tin lisi opos sou aresi

genika 8a i8ela na min pianomaste apo ekseresis gia na vroume lisi na tin vroun mones tous i ekseresis

kalo ine to simio-magazi na min ine akrivo prama spanio vevea ala an to psaksoume kati 8a gini

ta magazia omos pou ine ke akriva den mas kanoune
giati ine kirile magazia den 8eloume tetia

an vriskame ena paradosiako kafenio kapou 8a itan telio

empasi periptosi as psaxtoume

8a exete omos ena pragma sto mialo sas
i sinantisis aforoun to moto.gr oxi ta kolitilikia sas ke ta koumparilikia sas
8a fate xontri sanida edo i klikes apagorevonte ama goustarete klikes mazefte ta ke dromo

opos ekanan ke tosi ali sto parel8on
den ine kako den sas kanoume figete den mas fernete sta metra sas

me tin kamia

crs-k
12/12/2007, 21:14
.....................
ke min akouo malakis xristo crs oloi i atiki ine 20 lepta apostasi me adious dromous
ama 8es bna kavalas to aftokinito gia na er8is min perimenis na ine ke sintomi i apostasi
ke ama sou perni poli xrono asto ke pare tin mixani i ante vres tin lisi opos sou aresi
...................

Κι Χαλκιδα 20' ειναι εκτος κι αν εισαι κουλατζα... :p :lol:

Σοβαρα τωρα...

Κακως αναφερεσαι σε μενα μιας κι εχω πει νωριτερα, σε ολους τους τονους, οτι ΔΕΝ με αφορα το θεμα κι οποια "λυση" κι αν βρειτε θα ειναι αποδεκτη απο μερους μου! :wacko:

tifoefs
12/12/2007, 21:23
Εμενα με αφορα απολυτα !!

Εκανα 3 χρονια να βρω αυτο το λελεαρ και τωρα το αλλαζετε παλι !!

Ασε που παλι καπου χωρις τσιλριδες, με σκυλια και γλαστρες θα βρειτε !!

kalesin
12/12/2007, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ας του λεγες να βαλει στριγκακι !! Εσυ φταις !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε βλεπω εσενα...

καποια φορα θα πρεπει να αναφερθει εκεινη η βραδυα στο στριπτιζαδικο.... χωρις πολλες λεπτομερειες βεβαια:winka:

tifoefs
12/12/2007, 21:29
σε βλεπω εσενα...

καποια φορα θα πρεπει να αναφερθει εκεινη η βραδυα στο στριπτιζαδικο.... χωρις πολλες λεπτομερειες βεβαια:winka:

Να δω απο που θα σουρθει το τηγανι !!

rsp
12/12/2007, 22:29
Προτεινω να αποφασισουμε απο τωρα οτι την Δευτερα 17/12 θα βρεθουμε στο μαγαζι στον Αλιμο, να δοκιμασουμε και βλεπουμε!!

Ας βαλει καποιος πληροφοριες και χαρτες και οποιος μπορει να το πει και στους μη εχοντες ιντερνετ!

VanDiemen
12/12/2007, 23:44
.....................
ΥΓ, VanDiemen, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΠΤ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

:a14:

kalgeorge
13/12/2007, 00:12
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ .....ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΡΕ....

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ :mad: :mad:

Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ;;:lol: :lol:
ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ :wave2:

Akatanomastos
13/12/2007, 01:38

Ο μονος μου φοβος (συνεπικουρουμενος απ' την οση εμπειρια εχω) ειναι μηπως τελικα καποια στιγμη σταματησουν... :(
Ελπιζω πως οχι...

oraies oi idees ananeosis simfono, alla aftos o <<fovos>> mou fenete sostos..
oti <<doulevei>> kalitera min to peirazeis..

sto kato kato den nomizo pos einai efkolo kathe vdomada 30 atoma na pigainoun se neo meros mexri na vroun afto pou tous tairiazei.

kai afto pou tous tairiazei den tha tairiazei se kapoious pou etixe na min rthoun tin proti fora..
klp klp klp

piasto avgo kai kourefto..

EDIT: afro exo liwsei leme..
allos apantaei kathe mera me ton nick sou?

Cpt. Haddock
13/12/2007, 08:51
Κορίτσια...

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!! :D

crs-k
13/12/2007, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κορίτσια...

Τωρα μας ειπες κατι καινουργιο... :sick:

tifoefs
13/12/2007, 10:12
Τωρα μας ειπες κατι καινουργιο... :sick:

Παλι απο κινητηρα εμεινες εσυ ;;

:eyepop:

tifoefs
13/12/2007, 10:13
Προτεινω να αποφασισουμε απο τωρα οτι την Δευτερα 17/12 θα βρεθουμε στο μαγαζι στον Αλιμο, να δοκιμασουμε και βλεπουμε!!

Ας βαλει καποιος πληροφοριες και χαρτες και οποιος μπορει να το πει και στους μη εχοντες ιντερνετ!

Εσυ επιτηδες το κανεις εεε ;;;

:a1: :a26: :a26:

rsp
13/12/2007, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εσυ επιτηδες το κανεις εεε ;;;

:a1: :a26: :a26:

Εχεις το λογο μου, θα σε δωσω τις νεες συντεταγμενες...:smokin:

DoctorS
13/12/2007, 12:00

σωστότατος......αυτοί που ξέρουν ας αναλάβουν να μας κατατοπίσουν.....

άντε να κάνουμε χριστουγεννιάτικο δέλεαρ σε καινουριο μαγαζάκι και θα φέρω ποοοοολλοουυυυυυυςςςςς κουραμπιέδες και μελομακαρονα......

alximistis
13/12/2007, 12:49
Κορίτσια...

Μα... γιατί το λες αυτό; Γιατί; Πως σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό; :D

manamanam
13/12/2007, 13:26
Τι είναι τελικά αυτό το Δέλεαρ?:lol:

tifoefs
13/12/2007, 13:31
Εχεις το λογο μου, θα σε δωσω τις νεες συντεταγμενες...:smokin:

Απο Πανουργια συγγενη ;;;

Σε τιποτα βουνα θα με στειλεις παλι !!!

sogokou
13/12/2007, 16:38
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
[B]sinaxizo ine anikousto ke i megaliteri malakia tou eona na pigenoume se sinantisi mesa sto kentro tis a8inas

opios to skeftike i apla malakas

8eloume 64 fanaria gia na ftasoume
6 fores na anapsi ventilater tin aniksi....
ke xalame ektos apo ta eksoda tou kafe

peripou ala 10 euro se takakia diskous ke ladia..

mipos prepei na allaxeis mixani:) :p pantos os enas apo tous poio neous den exo provlima opou kai na pame(paidakia 8a exei?:rolleyes: )giati to 8ema einai na pigaineis kai na les tis malakies sou epi ton pleiston i an tixei kati sovaro kai na pernai eyxarista i ora sou me to xavale tis pareas

tai
13/12/2007, 17:17
Κορίτσια...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!! :D

ειπώθηκε η πιο σωστή κουβέντα ever

Ηλία +10000000

114257

afrotwin
13/12/2007, 18:19
ti deftera 8a pao katef8ian ston alimo
ke ama den iste eki 8a sas kolodaxtiliaso olous leme...

min akouso oti kapios pige delear
komeno ton delear

na pai kapios sinantisis na vali odous ke odigies gia to magazi

ke teliose mexri na vroume to katalilo alazoume edo ke tora

mipos ine kati pou den katalavate?:mad:

CBF - HRC
13/12/2007, 18:39
Αυτό θα πέζει κάθε δευτέρα? Καλή φάση , θα τα πουμε εκεί!!!