PDA

View Full Version : mou to eklepsan mesa apto spiti...

sfigas
12/12/2007, 02:47
καλησπερα σας παιδια..δυστηχως συναιβει και σε εμενα..μου εκλεψαν την κουκλα μου.. ενα bantit 400v. εδω και 6 μηνες ειμαι αγγλια και συνεχιζω τις σπουδες μου οποτε αφησα την μηχανη σπιτι. ειμαι απο ηρακλειο κρητης.η μηχανη ηταν παρκαρισμενη σε κλειστο χωρο.στο εξοχικο των γονιων μου στην επισκοπη πεδιαδος. δεν ηταν σε γκαραζ ανοιχτο αντιθετως ηταν σε κλειστο και πιο συγκεκριμενα σε μια αλλη αποθηκη μετα το γκαραζ..πιθανοτατα η ληστεια εγινε χτες βραδυ.το πρωι ενημερωσαν το πατερα μ και αυτος με την σειρα τ εμενα το μεσημερι.δεν ξερω τι να κανω.το μονο σιγουρο οπως ειπε η αστυνομια ειναι οτι πηγαιναν για την μηχανη.δεν εχουν παρει τιποτα μεσα απο το γκαραζ ουτε εργαλεια ουτε τιποτα.. εχω ξενερωσει τοσο πολυ..πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο..τεσπα. η μηαχανη ειναι μοντελο 98. εχει χρωμα περλα ανοιχτο γαλαζιο και πρασινο το βραδυ.ξεχωριζει λιγακι καθως εχει το διαφανο φαναρι εμπρος εξατμιση γιοσιμουρα.η μηχανη δεν εχει πινακιδα πανω.τα οργανα της ειναι νικελ.εχει νικελ τιμονι πλακες πιρουνι ψαλιδι.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..σας παραθετω μια φβτο πρωτου την κανω οπως αξριβως ηταν..
μακαρι να την βρω...

http://img415.imageshack.us/my.php?image=dsc00015rw8.jpg

DimChios
12/12/2007, 03:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
καλησπερα σας παιδια..δυστηχως συναιβει και σε εμενα..μου εκλεψαν την κουκλα μου.. ενα bantit 400v. εδω και 6 μηνες ειμαι αγγλια και συνεχιζω τις σπουδες μου οποτε αφησα την μηχανη σπιτι. ειμαι απο ηρακλειο κρητης.η μηχανη ηταν παρκαρισμενη σε κλειστο χωρο.στο εξοχικο των γονιων μου στην επισκοπη πεδιαδος. δεν ηταν σε γκαραζ ανοιχτο αντιθετως ηταν σε κλειστο και πιο συγκεκριμενα σε μια αλλη αποθηκη μετα το γκαραζ..πιθανοτατα η ληστεια εγινε χτες βραδυ.το πρωι ενημερωσαν το πατερα μ και αυτος με την σειρα τ εμενα το μεσημερι.δεν ξερω τι να κανω.το μονο σιγουρο οπως ειπε η αστυνομια ειναι οτι πηγαιναν για την μηχανη.δεν εχουν παρει τιποτα μεσα απο το γκαραζ ουτε εργαλεια ουτε τιποτα.. εχω ξενερωσει τοσο πολυ..πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο..τεσπα. η μηαχανη ειναι μοντελο 98. εχει χρωμα περλα ανοιχτο γαλαζιο και πρασινο το βραδυ.ξεχωριζει λιγακι καθως εχει το διαφανο φαναρι εμπρος εξατμιση γιοσιμουρα.η μηχανη δεν εχει πινακιδα πανω.τα οργανα της ειναι νικελ.εχει νικελ τιμονι πλακες πιρουνι ψαλιδι.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..σας παραθετω μια φβτο πρωτου την κανω οπως αξριβως ηταν..
μακαρι να την βρω...

ω ρε φιλε, μλκια! :sad:

καποιος ηξερε οτι η μοτο ηταν εκει, ψαξου!

Μακαρι να τη βρεις!

epp1640
12/12/2007, 03:24
Όντως μην κάνουμε τους ντέτεκτιβ αλλά και εγώ υποθέτω ότι αν λείπεις κάποιο διάστημα Αγγλία πρέπει να είναι κάποιος που γνωρίζει..λυπάμαι πολύ..σπουδάζω και μένω Ηράκλειο οπότε θα έχω και εγώ τα μάτια μου ανοιχτά..είναι ψιλοσπάνιο το χρώμα..σου εύχομαι το καλύτερο..ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ :mad:

sfigas
12/12/2007, 03:35
αυτο σκεφτομαι και εγω..δεν κυκλοφορει αλλο τετοιο χρωμα και μπαντιτ σαν και αυτο στο ηρακλειο.. ξεχωριζει αρκετα..τι να σου πω..ειχαν προσπαθησει και παλια να το παρουν απο το σπιτι μου στο ηρακλειο.2 λουκετα.και συναγερμος..και κουκουλα.και το αποτελεσμα?αν δεν περνουσε ενα ταξι τωρα..αυτο μ ειπε και εμενα ο πατερας μ.οτι την ειχαν βαλει στο ματι..ελπιζω μονο να μην ειναι ανταλλακτικα..εχω δωσει τοσα χρηματα για να την κανω ετσι..

costas81
12/12/2007, 08:33
κριμα φιλαρακι!!

TROOPER
12/12/2007, 11:07
ρε φιλε.........:sad:

apav
12/12/2007, 11:13
Κρίμα. :(

kakofonixx
12/12/2007, 13:14
καλα ρε παιδια τι εγινε?? :eyepop:
2 σελιδες διαβασα στο μοτο.γρ, και ειδα 3 θεματα για κλοπες :hypnotize

ευχομαι να το βρεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα φιλε μου...

Tpap
12/12/2007, 13:31
μακαρι να τοβρεις, φιλε..

sfigas
12/12/2007, 22:25
makari..makari na to bro esto kai na tou leipoun kapoia pragmata...

Εχετλαίος
14/12/2007, 14:27
Θα έχω και το νου μου στα Χανιά. Θα το πω και ούλα τα κοπέλια που γνωρίζω ότι σβουρίζουν Χανιά-Ρέθυμνο-Ηράκλειο.
Μακάρι να το βρούμε.

sfigas
14/12/2007, 21:35
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.. σκεφτομαι οτι μπορει να εχει γινει ηδη κομματια..τεσπα..ας ελπιζω να το εχουν παρατηση καπου..τα φοβαμαι τα χανια..και το ρεθυμνο,,παντως εχετε το νου σας απο εκει..μακαρι να βρω τον ληστη μ ξανα..και ειχα μια λαχταρα τωρα που θα κατεβω κρητη να εκανα βολτα,,μακαρι..μακαρι..

sfigas
16/12/2007, 17:18
brethike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!brikan to moro m!!!!!!simera to proi me eidopiise o mpampas m!!!xtipaei to til 8 to proi..m leei ela mano.tin brikane!!! to pio omorfo proino m!!!!!loipon akouste leptomereies!!!!to mixanaki brethike sto iraklio!!kai pio sigekrimena se ena sinergeio oxi bebaia akribos sinergeio!!!itan ena spiti me mia apothiki!!!ton rolo tou astinomikou ton epexe enas xaderfos m.spoudazei iraklio asxoleite kai doulevei se sinergeio tou leo exe anoixta matia autia.kai tou kano rota kai an pezoun tipota antalaktika gia bandit.mathame loipon oti polountai karbylater ntepozita genika ta panta apo bandit 400v!!kai to korifaio??poulousan kai mia yoshimura san tin diki m!!paei loipon enas gnostos bleepei ti paizei.milaei me ton patera m kai xtes to vrady astinomia tilefono!!!kai nai!!!!to moro m itan ekei!!!!ligo biasmeno alla itan ekei!!!ta lamogia tin ekanan.alla afisan ena allo bandit ekei pou pithanon tha itan o paraliptis ton organon opos episis brethikan kai polla papakia kinitires ktl.. :D :D :D exoume kai leme.mas leipoun ta organa. i yoshimura ekane ftera.to ftero brosta.o atermonas.i mixani eixe katevei alla den eixe anoixtei!!!!eimaste tixeri mexri edo.ta disaresta.i mixani exei pesei kato.opos anaferthike to magakos pou tin eixe parei efage mia touba..ta plastika loipon ntepozito xismena.ti allo...auta!!!parolo pou einai paroplismeno to mixanaki tha xanaftiaxti!!!to mono pou thelo einai brethoun ta alitakia pou tin agixan..popo..gelao mexri ta aftia!!!!
thelo na pao ellada!!!i epistrofi plisiazi.se mia ebdomada petao!!pedia sas euxaristo gia tin ipostirixi!!!! :D :D

Ζεύκας
16/12/2007, 17:37
τράβα σε μια pub κ πιες κανα 2 pints στην υγειά της καλής σου!

:beer: :beer: :beer:

apav
16/12/2007, 18:25
:a23: Η αστυνομία τι λέει; Ποιος είχε το σπίτι; :evil:

xampos
16/12/2007, 18:29
κανανε μοιραιο λαθος οι τυποι

πηγανε να ληστεψουν τον ιδιο τον ληστη (bandit )

κουφαλες :a01:

και εφαγε και σαβουρα ο τυπος, δεν ηξερε οτι τα bandit δεν μπορουν να τα οδηγησουν ολοι εκτος απο πιλοτους :lol: :D

DimChios
16/12/2007, 19:17
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ, ΔΕ ΛΕΩ....

ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ!

:wave2:

sfigas
16/12/2007, 20:54
to spiti den einai akrivos spiti anoiki se ena papou.ta egonakia tou opos ematha toso timia itan pou to xrisimopiuisan san ormitirio kai ekei epernan ta lafira!!!!! psaxnoun tous drastes!!!na doume!!!ti tha bgei.pantois m eipe o aderfos m oti oti mixanaki ipirxe mesa eixe parapiimena stoixia dld arithmo kinitira plaisia.ktl to allo bandit tora tha mas sosi.eidi to pigan asfaleia. to diko m na do ti tha to kano.afou einai to miso limeno!!!!!to mixanaki to pigan spiti kai to afisan kai aurio proi tha paei o xaderffos m me enan filo m na to desoun..na doume!!!!!!!!!!!!paidia sas euxaristo gia tin sibarastasi!!!kernao mpires!!!!! alla oxi simera!!!exo na telioso mia ergasia!!!:beer:

trigger
16/12/2007, 21:03
Μπράβο ρε φίλε, κάτι είναι και αυτό!
Θα μπορούσε βέβαια να μην είχε συμβεί αλλά βλέπεις τα κωλόπαιδα είχαν άλλη γνώμη :a016:

sfigas
17/12/2007, 12:11
exei xalasi poli o kosmos..athina prospathisan an m to klepsoun dio fores to kalokairi pou eimoun 2 ebdomades pano..neo kosmo emena stin aderfi m.kai apologismos!!!ena misokomeno abus koloura!!alla antexe!!ebgale ta lefta tis.pantos ena katalaba tora.an theloun na to paroun tha to paroun apo opu einai!!!

Draculas-GR
26/12/2007, 16:48
Μπράβο που την βρήκες φίλε!
Τελικά τι έγινε με τα κωλόπαιδα? τα βρήκανε?

gousgoun_69
26/12/2007, 17:09
Ηλεκτροσόκ στα π@π@ρια να τους κάνουνε.Τα τσογλάνια :mad:

mourgakos
30/12/2007, 10:50
ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΦΙΤΙΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ.

ΑΝΤΕ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ....
ΤΣΑΚΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ,ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ.,ΧΕΡΑΔΕΣ ΜΑΚΡΟΥΛΟΙ...

arxaios
30/12/2007, 13:32
Αν μπορείς στείλε την διεύθυνση του παππού με Π.Μ., γιατί ψάχνω να βρώ το 24χρονο C 50 μου που πέταξε πρόσφατα ........... μήπως και .............. :mad: :sad: :mad: :sad: :mad:

stavrogin
31/12/2007, 02:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
καλησπερα σας παιδια..δυστηχως συναιβει και σε εμενα..μου εκλεψαν την κουκλα μου.. ενα bantit 400v. εδω και 6 μηνες ειμαι αγγλια και συνεχιζω τις σπουδες μου οποτε αφησα την μηχανη σπιτι. ειμαι απο ηρακλειο κρητης.η μηχανη ηταν παρκαρισμενη σε κλειστο χωρο.στο εξοχικο των γονιων μου στην επισκοπη πεδιαδος . δεν ηταν σε γκαραζ ανοιχτο αντιθετως ηταν σε κλειστο και πιο συγκεκριμενα σε μια αλλη αποθηκη μετα το γκαραζ..πιθανοτατα η ληστεια εγινε χτες βραδυ.το πρωι ενημερωσαν το πατερα μ και αυτος με την σειρα τ εμενα το μεσημερι.δεν ξερω τι να κανω.το μονο σιγουρο οπως ειπε η αστυνομια ειναι οτι πηγαιναν για την μηχανη.δεν εχουν παρει τιποτα μεσα απο το γκαραζ ουτε εργαλεια ουτε τιποτα.. εχω ξενερωσει τοσο πολυ..πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο..τεσπα. η μηαχανη ειναι μοντελο 98. εχει χρωμα περλα ανοιχτο γαλαζιο και πρασινο το βραδυ.ξεχωριζει λιγακι καθως εχει το διαφανο φαναρι εμπρος εξατμιση γιοσιμουρα.η μηχανη δεν εχει πινακιδα πανω.τα οργανα της ειναι νικελ.εχει νικελ τιμονι πλακες πιρουνι ψαλιδι.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..σας παραθετω μια φβτο πρωτου την κανω οπως αξριβως ηταν..
μακαρι να την βρω...

Εγω αργησα καμια 20αρια μερες να διαβασω το παρων

Μια φορα ακουσα το ονομα του χωριου μου κι ηταν για κακο.
Αφου βρεθηκε φιλε ,μικρη η ζημια:wave2: