View Full Version : Πρόβλημα στο σαζμάν!!!
ayrton63
12/12/2007, 07:13
Χθές το μεσημέρι 5 τετράγωνα απο το σπίτι μου σε μιά απόλυτα φυσιολογική αλλαγή από 2α σε 3η ο λκεβιές μουλάρωσε και δεν ανεβαίνει άλλο. Χωρίς κανένα θόρυβο, κλακ, γκρουκ ή κατι παράξενο σε ήχο ή σε αίσθηση.
Αποτέλεσμα παίρνει 1η, 2α και νεκρά σαν βούτυρο απόλυτα φυσιολογικά σαν να μην συμβαίνει τιποτα και απο κει και πέρα ......τίποτα. Ο λεβιές δεν ανεβαίνει άλλο με τίποτα, σαν να έχεις βάλει 6η!!!!!!!!
Κανένα προηγούμενο πρόβλημα ποτε μέχρι σήμερα.
Γενικά το μηχανάκι δεν το σκίζω ποτέ και αλλάζω πάντα με συμπλέκτη στην ροπή του.
Το μηχανάκι είναι 05 μοντέλο με 24000 χλμ και την άλλη εβδομάδα είχα προγραμματίσει το μεγαλο σέρβις του.
Εχει ακούσει κανεις κάτι παρόμοιο???
Το πήγα σε τοπικο εξουσιοδοτημένο συνεργειο λιγο πριν κλεισουν το εκαναν βόλτα με κοίταξαν με απορία και μου είπαν οτι δεν το έχουν ξαναδεί.
Δεν θέλω να πιστέψω οτι θα κατεβάσω μοτερ έτσι απλα ....
Φτού γαμώτ....
costas81
12/12/2007, 08:28
:confused:
Αυτό μοιάζει να είναι σοβαρό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από ayrton63
Χθές το μεσημέρι 5 τετράγωνα απο το σπίτι μου σε μιά απόλυτα φυσιολογική αλλαγή από 2α σε 3η ο λκεβιές μουλάρωσε και δεν ανεβαίνει άλλο. Χωρίς κανένα θόρυβο, κλακ, γκρουκ ή κατι παράξενο σε ήχο ή σε αίσθηση.
Αποτέλεσμα παίρνει 1η, 2α και νεκρά σαν βούτυρο απόλυτα φυσιολογικά σαν να μην συμβαίνει τιποτα και απο κει και πέρα ......τίποτα. Ο λεβιές δεν ανεβαίνει άλλο με τίποτα, σαν να έχεις βάλει 6η!!!!!!!!
Κανένα προηγούμενο πρόβλημα ποτε μέχρι σήμερα.
Γενικά το μηχανάκι δεν το σκίζω ποτέ και αλλάζω πάντα με συμπλέκτη στην ροπή του.
Το μηχανάκι είναι 05 μοντέλο με 24000 χλμ και την άλλη εβδομάδα είχα προγραμματίσει το μεγαλο σέρβις του.
Εχει ακούσει κανεις κάτι παρόμοιο???
Το πήγα σε τοπικο εξουσιοδοτημένο συνεργειο λιγο πριν κλεισουν το εκαναν βόλτα με κοίταξαν με απορία και μου είπαν οτι δεν το έχουν ξαναδεί.
Δεν θέλω να πιστέψω οτι θα κατεβάσω μοτερ έτσι απλα ....
Φτού γαμώτ....
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΗ Η ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3 .ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 2005 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ,ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ:wave2:
ayrton63
14/12/2007, 21:22
Δυστηχώς η ζημια είναι μέσα στο σαζμάν.
Κάποια φουρκέτα ή κάποια ροδέλα ή ασφάλεια ευτελούς αξίας.
Κόστος επισκευής.............κοντά στα 1500 €.
Γ@μ@τ@..:mad: :mad:
sapila racing
14/12/2007, 22:17
Ασχημη ζημιά :mad:
Αν είναι 05 μοντέλο δεν ισχύει η εγγύηση?
Ακόμα 2007 έχουμε!
costas81
20/12/2007, 12:27
1500? η επισκευή του σασμάν??
:confused: :confused: :confused:
low__rider
28/12/2007, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
1500? η επισκευή του σασμάν??
:confused: :confused: :confused:
σαν πολλα δεν ειναι?? με αυτα παιζει βαζεις καινουριο μοτερ και να σου κανουν δωρο και το σασμαν!:confused: