PDA

View Full Version : 181,2 αλογα ειναι καλα???

Σελίδες : 1 [2] 3

alter45
24/05/2008, 19:01
Ρε παιδιά, 181 άλογα; Μήπως, λέω μήπως χρειάζεται έναν συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων η Suzuki για τη hayabusa; Μήπως τα περιοδικά αρέσκονται στα πουλιά; Και συγκεκριμένα στους... παπαγάλους?

fan
07/06/2008, 01:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΟΡΘΙΟ.

Σωστος!

Εκείνο που θέλω να ξαναπώ είναι πως πλέον η κορυφή ίσως σε λίγο να είναι τα 1000

Λανθασμενος.

Ειναι ήδη....

:)

irinia
15/06/2008, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από fan
Σωστος!

Λανθασμενος.

Ειναι ήδη....

:)

ΜΟΛΙΣ..........ΠΑΝΕ...

0-100.........2,8

0-402m.......9,50

320.......τελική.....!!!!

Τό ότι φρενάρουν καί στρίβουν καλύτερα.........ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.......
Tό κριτήριο..........δέν είναι ή πίστα....!!!

ΝOTHING.............BEETS..............C.C.

:wave2:

alekoszx10r
05/07/2008, 04:15
ti palia ti kainoyrgia xaritai oti exete reeeeeeeeeeeeeeeeehttp://www.imageshack.gr/files/vzmprdifbbkx7kd61hr7.jpg[/URLgeshack.gr/view.php?file=u3t60xa686cgnzniaahc.jpg]http://www.imageshack.gr/files/u3t60xa686cgnzniaahc.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=vzmprdifbbkx7kd61hr7.jpg)

alekoszx10r
05/07/2008, 04:16
ελα μωρη αεκαραααααααα.

Elle
03/08/2008, 18:10
ΜΟΛΙΣ..........ΠΑΝΕ...

0-100.........2,8

0-402m.......9,50

320.......τελική.....!!!!

Τό ότι φρενάρουν καί στρίβουν καλύτερα.........ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.......
Tό κριτήριο..........δέν είναι ή πίστα....!!!

ΝOTHING.............BEETS..............C.C.

Που τις είδες αυτές τις μετρήσεις;

irinia
04/08/2008, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Που τις είδες αυτές τις μετρήσεις;

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ............

Είδα.........

2,9-3,0.............

9,65..................

καί 202 μίλλια

Σέ hayabusa............

Όταν λοιπόν πάνε έκεί τά χιλιάρια...........τότε τό συζητάμε.........

Μέχρι τότε όμως πού θάναι τά hayabusa καί zzr.......??????

vag2009
04/08/2008, 15:42
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ Κ8 1000 ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΧΙΛ

TOLISTOLAROS
04/08/2008, 16:07
Ξεκολλάτε...
Τα 1000άρια πραγματική τελική δεν έχουν ούτε καν 300...και μη μου ποστάρετε βιντεάκια του youtube!Κάπου στα 290 παίζουν,δεν έχουν την αεροδυναμική (κυρίως) ούτε την ισχύ του Busa να πάνε παραπάνω.Μόνο η Agusta F4 R 312 πέτυχε ταχύτητα 312 στο Salt Lake(δηλ όχι σε δρόμo) (http://www.motorcyclistonline.com/newsandupdates/122_0608_2007_mv_agusta_f41000r_bonneville/index.html) ......αλλά είναι 1078cc, όχι 1000
Δείτε και εδώ (http://en.wikipedia.org/wiki/MV_Agusta_F4_series#F4_R_312)

Τα κοντέρ με μια τυπική απόκλιση του 9% στα 300 κοντερίσια κλέβουν 9*300/100=27 km/h.
Δηλ όταν δείχνει 300 πηγαίνει περίπου με 300-27=273 πραγματικά.
Φυσικά μικροδιαφορές υπάρχουν αλλά μη νομίζετε τα χλμ για πασατέμπο!
Και προφανώς δε μετράμε σε κατηφόρα,ούτε σε ίσιωμα αφού προηγουμένως πήραμε φόρα από κατηφόρα!

----edit:μιλάμε πάντα για μαμά 1000άρια εεε;;:) :) :) :)

maron
04/08/2008, 17:26
pantos ta 181,2 alloga den einai arketa
lypamai alla kapoiws apo esas tous hayabusaious ta exei anoiksei me 1000?
stin praksi oxi stin theoria
giati ekei................
mia attiki odo as poume
giati egw me ena normal busa me eksatmiseis
den eixa kamia sxesi

twra an ginoun 190-200 (pou ginontai.......)sygoura allazoume
me ta 175 pou exei me 1000 K6 me eksatmisi einai pisw

irinia
04/08/2008, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
pantos ta 181,2 alloga den einai arketa
lypamai alla kapoiws apo esas tous hayabusaious ta exei anoiksei me 1000?
stin praksi oxi stin theoria
giati ekei................
mia attiki odo as poume
giati egw me ena normal busa me eksatmiseis
den eixa kamia sxesi

twra an ginoun 190-200 (pou ginontai.......)sygoura allazoume
me ta 175 pou exei me 1000 K6 me eksatmisi einai pisw

ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΛΑΒΕ ΥΠ'ΌΨΙΝ ΣΟΥ

2 πράγματτα........

1ον ό όδηγός ήταν διαφορετικός καί δέν μπορείς νά συγκρίνεις ...ΤΙΠΟΤΕ..
καί
2ον ή κατάσταση τής κάθε μοτό.......

Μιλάμε γιά stock μηχανές φρέσκες,καί πάντα οί μετρήσεις στά τέστς γίνονται
άπό τόν ίδιο όδηγό....
τό ότι κάποιο 1000..........πέρασε κάποιο haya......
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ....!!!!

JIMK7
04/08/2008, 18:49
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ............

Είδα.........

2,9-3,0.............

9,65..................

καί 202 μίλλια

Σέ hayabusa............

Όταν λοιπόν πάνε έκεί τά χιλιάρια...........τότε τό συζητάμε.........

Μέχρι τότε όμως πού θάναι τά hayabusa καί zzr.......??????

Αυτος τους χρονους που εχεις βαλει φιλε μου το μποσα νορμαλ δεν τα βλεπει ουτε σε γκρεμο :lol: αν το σκαλισεις και μαλιστα αρκετα τοτε κατι γινεται :winka: και σε νορμαλ κατασταση το μπουσα μεχρι το χιλιομετρο τουλαχιστον με ενα Κ5 η Κ7 δεν εχει καμια τυχη :smokin:
Προπερσι και περυσι ετρεχα με ενα μπουσα αρκετα σκαλισμενο με ενα σωρο καλουδια πανω και ο καλυτερος χρονος που ειχα κανει ποτε στα DRAGSTER ηταν 9.503sec :rolleyes: ενω με το Κ7 που φοραει μονο εξατμιση απο το πατο εκανα 9.222 τα συμπερασματα δικα σας :D

Εδώ ειμαι με το Κ7 στα DRAGSTER http://www.youtube.com/watch?v=v8gJjlgiGL4

Sapadak
04/08/2008, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ενω με το Κ7 που φοραει μονο εξατμιση απο το πατο εκανα 9.222 τα συμπερασματα δικα σας :D

Τι ταχυτητα εξοδου ειχες?

madox
04/08/2008, 20:26
Αυτος τους χρονους που εχεις βαλει φιλε μου το μποσα νορμαλ δεν τα βλεπει ουτε σε γκρεμο :lol: αν το σκαλισεις και μαλιστα αρκετα τοτε κατι γινεται :winka: και σε νορμαλ κατασταση το μπουσα μεχρι το χιλιομετρο τουλαχιστον με ενα Κ5 η Κ7 δεν εχει καμια τυχη :smokin:
Προπερσι και περυσι ετρεχα με ενα μπουσα αρκετα σκαλισμενο με ενα σωρο καλουδια πανω και ο καλυτερος χρονος που ειχα κανει ποτε στα DRAGSTER ηταν 9.503sec :rolleyes: ενω με το Κ7 που φοραει μονο εξατμιση απο το πατο εκανα 9.222 τα συμπερασματα δικα σας :D

Εδώ ειμαι με το Κ7 στα DRAGSTER http://www.youtube.com/watch?v=v8gJjlgiGL4

καλα στα πρωτα σου posts ωρυοσουν και εσκιζες τα ρουχα σου για το busa και τωρα την τρωει απο τα χιλιαρια?

που ειδες εσυ τα χιλιαρια να ειναι πιο γρηγορα στο χιλιομετρο απο την busa

διαμορφωνεις αποψη αναλογα με το τι "πουλας στο μαγαζι σου'?ελεος δηλαδη

JIMK7
04/08/2008, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τι ταχυτητα εξοδου ειχες?

Ταχυτητα εξοδου 243χιλιομετρα :D

JIMK7
04/08/2008, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
καλα στα πρωτα σου posts ωρυοσουν και εσκιζες τα ρουχα σου για το busa και τωρα την τρωει απο τα χιλιαρια?

που ειδες εσυ τα χιλιαρια να ειναι πιο γρηγορα στο χιλιομετρο απο την busa

διαμορφωνεις αποψη αναλογα με το τι "πουλας στο μαγαζι σου'?ελεος δηλαδη

Καταρχην ρε μεγαλε ποιος σου ειπε εσενα οτι εχω μαγαζι για να καταλαβω δηλαδη :confused: και δευτερον ποτε ειπα οτι τα πουσα ειναι πιο γρηγορα απο τα χιλια στο χιλιομετρο εεεε:rolleyes: ελεος πια μη λετε πραγματα που δεν εχω πει ΠΟΤΕ :confused: :winka:

madox
04/08/2008, 22:08
Καταρχην ρε μεγαλε ποιος σου ειπε εσενα οτι εχω μαγαζι για να καταλαβω δηλαδη :confused: και δευτερον ποτε ειπα οτι τα πουσα ειναι πιο γρηγορα απο τα χιλια στο χιλιομετρο εεεε:rolleyes: ελεος πια μη λετε πραγματα που δεν εχω πει ΠΟΤΕ :confused: :winka:

οταν διαβαζεις το ποστ του αλλου διαβαζε προσεκτικα τοτε ισως εντοπισεις καποια αποσιωπητικα που σου ξεφυγαν ....και καποια νοηματα επισης, μηπως να τα ζωγραφιζουμε καλλιτερα?

και τελος η Ελληνικη μηχανο-αγωνιστικη πραγματικοτητα ακομα και στα dragster ειναι αιωνες πισω δες λιγο με τι μηχανακια τρεχουν στο εξωτερικο ....:wave2:

JIMK7
04/08/2008, 22:54
οταν διαβαζεις το ποστ του αλλου διαβαζε προσεκτικα τοτε ισως εντοπισεις καποια αποσιωπητικα που σου ξεφυγαν ....και καποια νοηματα επισης, μηπως να τα ζωγραφιζουμε καλλιτερα?

και τελος η Ελληνικη μηχανο-αγωνιστικη πραγματικοτητα ακομα και στα dragster ειναι αιωνες πισω δες λιγο με τι μηχανακια τρεχουν στο εξωτερικο ....:wave2:

Μαλλον πρεπει να μου τα ζωγραφισεις καλυτερα :lol: γιατι ποτε δεν εχω πει οτι τα μπουσα ειναι γρηγοροτερα στο χιλιομετρο απο ενα χιλιαρι παντα σε νορμαλ κατασταση μιλαω ετσι:sick: και να μη λεμε οτι θελουμε και αν δεν καταλαβαινεις τα γραφομενα μου δεν σου φταιω :winka:

Στο εξωτερικο που τρεχουν ειναι νορμαλ και δεν το ξερω :lol: καλα ποσες φορες πρεπει να πω οτι μιλαω σε νορμαλ κατασταση :confused: ασ μη λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια γιατι γινομαστε γραφικοι στο τελος:winka:

Opisthogonia
04/08/2008, 23:20
kala edaxi to busa exei 15-20 aloga parapano apo to 1000........den ypologizete kai ta 50-60 kila parapano pou exei ee?
kai fisika to granazoma tou busa einai telios diaforetiko apo tou 1000 (granazoma stis sxesis taxititon enoo)
telikes isos to busa na exei kati parapano logo ropis......alla 300 den piani tpt kai afto apo episimes metrisis

pio grigori mixani paragogis me tin sfragida mexri tin stigmi pou milame einai to Agusta f4 rr 312 exou kai to onomatis
SEx

TOLISTOLAROS
04/08/2008, 23:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
kala edaxi to busa exei 15-20 aloga parapano apo to 1000........den ypologizete kai ta 50-60 kila parapano pou exei ee?
kai fisika to granazoma tou busa einai telios diaforetiko apo tou 1000 (granazoma stis sxesis taxititon enoo)
telikes isos to busa na exei kati parapano logo ropis......alla 300 den piani tpt kai afto apo episimes metrisis

pio grigori mixani paragogis me tin sfragida mexri tin stigmi pou milame einai to Agusta f4 rr 312 exou kai to onomatis
SEx
To Βusa πρώτης γενιάς που δεν είχε κόφτη(όπως και το ΖΧ-12) είχε πραγματική 308-312.Στο τωρινό άμα βγάλεις τον κόφτη (όπως και στο ΖZR 1400) ξεπερνά τα 300.
ΣΤην τελική δεν παίζει ρόλο η ροπή αλλά η αεροδυναμική και η μέγιστη δύναμη

Opisthogonia
05/08/2008, 00:18
apokliete pragmatiki 312 :P to proigoumeno mixanaki pou den xero pio einai eixe 311 kai isos eitane ena apo afta pou les ostoso ta inia pagkosmia ta kratai to f4 ta xartia ta lene oxi ego :P

xysterman
05/08/2008, 00:32
αν ο οδηγος του μπουσα εχει φαει και 2 κιλα παιδακια και ο οδηγοσ του 1000 εχει φαει .5 κιλο τοτε το 1000 θα ειναι πιο γρηγορο
δεν θα κανω και την αριθμητικη ρεεεεεεεεεεεεεε εισασται πυροβολυμενοι ............http://www.imageshack.gr/files/phn8b1n2tqcub4hdci7v.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=phn8b1n2tqcub4hdci7v.jpg)

xysterman
05/08/2008, 00:34
δεν ξερω ποτε ειμαι πιο γρηγορος με το μπουσα μου η με το 1000 μου και πρεπει να ζω με αυτο το προβλημα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TOLISTOLAROS
05/08/2008, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
apokliete pragmatiki 312 :P to proigoumeno mixanaki pou den xero pio einai eixe 311 kai isos eitane ena apo afta pou les ostoso ta inia pagkosmia ta kratai to f4 ta xartia ta lene oxi ego :P
Ρε φίλε το F4 έγραψε το νούμερο 312 στο Salt Lakeσε ευθεία μήκους 11.3 χλμ όχι σε δρόμο με άσφαλτο που έχει σαφώς μεγαλύτερες τριβές και προφανώς πολύ μικρότερες διαθέσιμες ευθείες!Κοίτα καλύτερα τα παραπάνω ποστ...
Το ότι πήγε 312 σε επιφάνεια με αλάτι δε σημαίνει ότι μπορεί να πάει το ίδιο σε άσφαλτο,σαφώς και δεν μπορεί λόγω τριβών.
Ακόμη το ότι δεν έχουν μετρήσει Hayabusa στο Salt Lake σου λέει κάτι;
Το ότι το moto είχε μετρήσει Busa 312 δε μετράει;
Το ότι ο Andy Abott έχει πετύχει 312 με Busa δε το λαμβάνουμε υπ'όψιν;

devil's animal
05/08/2008, 13:08
ειναι γ@ματο αυτο το thread.

:a014:

maron
05/08/2008, 14:30
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΛΑΒΕ ΥΠ'ΌΨΙΝ ΣΟΥ

2 πράγματτα........

1ον ό όδηγός ήταν διαφορετικός καί δέν μπορείς νά συγκρίνεις ...ΤΙΠΟΤΕ..
καί
2ον ή κατάσταση τής κάθε μοτό.......

Μιλάμε γιά stock μηχανές φρέσκες,καί πάντα οί μετρήσεις στά τέστς γίνονται
άπό τόν ίδιο όδηγό....
τό ότι κάποιο 1000..........πέρασε κάποιο haya......
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ....!!!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΛΑΒΕ ΥΠ'ΌΨΙΝ ΣΟΥ και εσυ τα εξεις
δεν τα ανοιξα με 1 αλλα με 4 BUSA
αττικη οδο καραευθειαρα και απο ρεπριζ (μηλαμε για πολυ δικαια πραγματα αφου ολοι θελαμε να δουμε τις διαφορες των μοτο)
λοιπον το ενα και μονο απο αυτα μου εφευγε το μπλε το οποιο εχει και μια αρκετα καλη βρωμα για το τι ειναι αφου με τα αλλα δεν εχει καια επαφη..................(τα αλλα ηταν πισω μου)
η διαφορα δε που μου εκανε νομιζω οτι δεν ηταν αυτη που θα με κανει να παρω busa για τα γκαζια του.....
υγ η διαφορα ηταν μικρη και μου την εκανε απο νωρις και εμενε σταθερη μεχρι τον κοφτη........

ελπιζω να καταλαβες οτι δεν σου λεω για μια κοντρα στην βουλιαγμενης
που ετυχε να μην γλυστρισω και να πατισω ενα busa
κατι τετοιο δεν θα το εγραφα καν

ο jimk7 τα εγραψε και παραπανω

maron
05/08/2008, 14:35
οσο για τα περιοδικα .....................................
ειναι αλλο θεμα..........................

Tpap
05/08/2008, 14:50
δεν τα ανοιξα με 1 αλλα με 4
αττικη οδο καραευθειαρα και απο ρεπριζ (μηλαμε για πολυ δικαια πραγματα αφου ολοι θελαμε να δουμε διαφορες μοτο)
λοιπον το ενα και μονο απο αυτα μου εφευγε (μπλε το οποιο εχει και μια αρκετα καλη βρωμα για το τι ειναι αφου με τα αλλα δεν εχει καια επαφη..................)
η διαφορα δε που μου εκανε νομιζω οτι δεν ηταν αυτη που θα με κανει να παρω busa για τα γαζια του.....υγ μικρη και μου την εκανε απο νωρις και εμενε εκει μεχρι πολλα χμ...........ελπιζω να καταλαβες οτι δεν σου λεω για μια κοντρα στην βουλιαγμενης
που ετυχε να πατισω καλα και να πατισω busa

το διαβάζω για 2η φορά και δεν βγάζω άκρη. Λυπάμαι αλλά δεν προσπαθώ άλλο..:sick: :sick: :confused:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ειναι γ@ματο αυτο το thread.

πράγματι... αν καταλάβαινα τι γράφαν και μερικοί ακόμη, το γέλιο θα ήταν 2πλάσιο...:lol: :lol:

T.R.E
05/08/2008, 15:04
Τελικα συμφωνουμε όλοι στο οτι τουλαχιστον τα προηγούμενης γενιάς Busa και ZZR-ΖΧ12 R είναι πιο αργά απ'τα χιλιαρια ή όχι :look:

maron
05/08/2008, 15:09
τωρα???

madox
05/08/2008, 18:43
οσο για τα περιοδικα .....................................
ειναι αλλο θεμα..........................

γιατι ειναι αλλο θεμα δηλαδη επειδη σου χαλανε την ψυχολογια.....

POWER BIKES τευχος 41 Η ΚΟΝΤΡΑ.....

vangelis 64
05/08/2008, 21:14
αττικη οδο καραευθειαρα και απο ρεπριζ (μηλαμε για πολυ δικαια πραγματα αφου ολοι θελαμε να δουμε τις διαφορες των μοτο)
..................(τα αλλα ηταν πισω μου)
λοιπον το ενα και μονο απο αυτα μου εφευγε το μπλε το οποιο εχει και μια αρκετα καλη βρωμα για το τι ειναι αφου με τα αλλα δεν εχει καια επαφη Μήπως ήταν έτσι;:lol: :lol:

138589

vangelis 64
05/08/2008, 21:15
Ή κάπως έτσι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

138590

vangelis 64
05/08/2008, 21:19
Μμμμ....μια καλύτερη γωνία:D :D :p

138592

madox
05/08/2008, 22:11
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παντως σε οσες μετρησεις εχω δει στο εξωτερικο τα busa ακομα και to gen 1 κανουν εφαμιλλα η και καλλιτερα 400αρια απο τα 1000 κατα κανονα.
αναφερομαι σε mama μηχανακια παντα

το γεγονος οτι μια μηχανη που εχει τις ριζες της στο 98 και ανοικει σε αλλη κατηγορια ,φτανει να συγκρινεται με μηχανες που εχουν φτασει στο 5ο σταδιο της εξελιξης τους απο τοτε που παρουσιαστικε το 1ο R1,λεει πολλα.

madox
05/08/2008, 22:14
λοιπον το ενα και μονο απο αυτα μου εφευγε το μπλε το οποιο εχει και μια αρκετα καλη βρωμα για το τι ειναι αφου με τα αλλα δεν εχει καια επαφη..................(τα αλλα ηταν πισω μου)
η διαφορα δε που μου εκανε νομιζω οτι δεν ηταν αυτη που θα με κανει να παρω busa για τα γκαζια του.....
υγ η διαφορα ηταν μικρη και μου την εκανε απο νωρις και εμενε σταθερη μεχρι τον κοφτη........

ελπιζω να καταλαβες οτι δεν σου λεω για μια κοντρα στην βουλιαγμενης
που ετυχε να μην γλυστρισω και να πατισω ενα busa

greek only please:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

maron
06/08/2008, 16:48
?????????????????
μαλλον γραφω κινεζικα
λυπαμαι δεν ηταν αυτο, ειναι το παλιο μηχανακι του Μπόνου.
αν απο αυτα που διαβαζεις καταλαβες οτι το busa ειναι κοντα στο 1000
τοτε οκ
μαλλον δεν βγαινεις πολλες βολτες εξω
και μαλλον διαβαζεις πολλα περιοδικα.

T.R.E
06/08/2008, 17:05
?????????????????
μαλλον γραφω κινεζικα
τοτε οκ

Χαχα... +1 απλά. :lol: :lol:

madox
06/08/2008, 20:08
?????????????????
μαλλον γραφω κινεζικα
τοτε οκ

λυπαμαι δεν ξερω Κινεζικα:wave2:

maron
06/08/2008, 20:29
an sou grapsw sta kinezika omws oti to busa ta gamei ola
tha to katalaveis mia xara swsta??????
mallon ayto symvainei kai me ta periodika pou diavazeis
oti sou aresei to dexesai
an thes kai tin alitheia
ο δρομος ειναι εκει εξω..............

JIMK7
06/08/2008, 20:37
an thes kai tin alitheia

Mην καθεσαι να χαλας τη ζαχαρενια σου φιλε maron δεν θα καταλαβουν ποτε γιατι ολα αυτα που λενε τα ξερουν μονο στη θεωρια ενω εγω κ εσυ στη πραξη απο κι και περα τελιωνει το ζητημα:beer: :beer:

nikjoker
06/08/2008, 20:49
ε αφου τελειωσε...τι το συζηταμε?

madox
06/08/2008, 23:17
an thes kai tin alitheia

αφου γραφεις ωραιοτατα ελληνικα τα αγγλο-ελληνικα τι τα θες
εσυ τι καταλαβες απο το ποστ του φιλου πιο πανω ..
εγω τιποτα
η εννοια συντακτικο σου λεει τιποτα?
αν μου εξηγησεις και εσυ με τα περιοδικα τι θες να πεις θα κανω μια προσπαθεια

maron
07/08/2008, 00:48
Δεν χρειάζεται να σου εξηγώ ,
Διαβάζοντας μερικά post σου ποιο πίσω κατάλαβα ότι δυσκολεύεσαι πολύ να καταλάβεις στοιχειώδη πράγματα η είσαι από αυτούς που δεν έχουν, με τι να ασχοληθούν και ψαχνονται. Σε αφήνω λοιπόν κάνοντας πράξη αυτό που εσύ έλεγες πριν…………..δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου μεγάλε διδάσκαλε της Ελληνικής παρα μόνο όταν μάθεις Κινέζικα και μπορέσεις να επικοινωνείς έτσι με τον υπόλοιπο κόσμο
Υγεία στην σκέψη εύχομαι και καλό διόρθωμα στα γραπτά ……………….εδώ μέσα θα έχει πολύ πράγμα να ασχοληθείς , καλή δουλειά

Και αν θες μια κοντρουλα με το busa σου πμ και φύγαμε.
Να το γράψω και στα Κινεζικά???

JIMK7
07/08/2008, 00:57
Διαβάζοντας μερικά post σου ποιο πίσω κατάλαβα ότι δυσκολεύεσαι πολύ να καταλάβεις στοιχειώδη πράγματα η είσαι από αυτούς που δεν έχουν, με τι να ασχοληθούν και ψαχνονται. Σε αφήνω λοιπόν κάνοντας πράξη αυτό που εσύ έλεγες πριν…………..δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου μεγάλε διδάσκαλε της Ελληνικής παρα μόνο όταν μάθεις Κινέζικα και μπορέσεις να επικοινωνείς έτσι με τον υπόλοιπο κόσμο
Υγεία στην σκέψη εύχομαι και καλό διόρθωμα στα γραπτά ……………….εδώ μέσα θα έχει πολύ πράγμα να ασχοληθείς , καλή δουλειά

χωρις λογια :a013: :a013:

irinia
07/08/2008, 04:58
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ........

ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ.............ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.......!!!!!!

Ότι περιοδικό καί νά πάρετε σέ όλο τόν κόσμο,όποια έταιρεία πού
διαφημίζει τά μηχανάκια της..........δέν θά δείτε τίς μετρήσεις πού
άναφέρουν κάποιοι.........
Άν όλη ή γή έχει βλαμμένους,τότε ναί τό μηχανάκι σας είναι τό .......
καλύτερο ,τό ταχύτερο,τό δυνατότερο....!!!!!
Καί φυσικά ή άντιπαράθεση είναι άπλά γιά ένημέρωση καί όχι.........
γιά τό ποιός θά δεί τήν πίσω ρόδα τού άλλουνού....
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ........ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.....

Όμως όποιος θέλει νά μαθαίνει...........
έστω γιά ίστορικούς λόγους..........ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ..!!!!

Τό hayabusa λοιπόν ...........
ΜΟΛΙΣ ΤΟ 2000-2001............ΕΓΡΑΨΕ 200 ΜΙΛΛΙΑ.........!!!!!!!
Όποιος θέλει άς διαβάσει,μή καί τού καταρρίψουμε τόν μύθο....!!!

http://www.qsl.net/n5mya/testdata.html

Σάς βάζω ένα site άπό τά άπειρα πού ύπάρχουν.....
Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ HAYABUSA....ZX-12...............!!!!!!

Κάτω άπό 10 στά 402μ.
καί 3,1 στά.... 0-100.....!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 2000............!!!!!!

Τώρα πάρτε τά χιλιάρια σας..........καί πάτε νά τά περάσετε......

Όταν πάμε σέ αγωνιστικό έπίπεδο..........έχουμε άλλα δεδομένα....
Όποιος έχει χρήμα.........παίρνει hayabusa.........τό φτιάχνει .........
ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ.........!!!!!!

ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ..............αύτά γιά τό φίλο μας τόν άγωνιζόμενο....!!!!

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ............ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN....
KANENA XIΛΙΑΡΙ ΠΡΩΤΟ.....!!!!!!!

Τά 312 τής Agusta είναι μιά πραγματικότητα........όπως είναι πραγματικότητα
ότι τήν έβαλαν πάνω σέ μιά άποξηραμένη λίμνη καί σέ μιά διαδρομή
άτέλειωτης εύθείας,...........
ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ..........!!!!!
Όποιος τό θέλει πολύ χώνει 25000 εύρώ,βρίσκει καί μιά λίμνη καί τρέχει.....!!!!!
Βέβαια άν δώσεις 25000 γιά μιά hayabusa πού σήμερα κάνει 13000........
πάλι πίσω θάναι ή Agusta....!!!!

Τριακόσια κυβικά..........σέ τέτοιο έπίπεδο είναι κάτι πού δέν ....ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.....!!!!!
Μή πάμε σέ ροπές τώρα.........

Νά χαίρεστε...........τά

χιλιάρια σας, τά χιλιοτριακοσάρια σας,.........καί
καλούς αγώνες σέ αύτούς πού τρέχουν.....!!!!!

ΥΓ.
Πόσες έκκινήσεις άντέχουν παραπάνω ή καμπάνα καί οί δίσκοι ένός χιλιαριού
άπό ένα hayabusa.....??????

nikjoker
07/08/2008, 08:45
μεχρι να τελικιαση το 1000 ειναι μποστα και με διαφωρα....
απο το Κ1 μεχρι το Κ19.....
μαμα......
απο ολα...........
αυτα
τα υπολοιπα ειναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

nikjoker
07/08/2008, 08:51
βεβαια να μην παραληψω να σας πω...
οτι το μπουζα ειναι αυτο που περνει το πιο πολυ σκαλισμα...
SUZUKI βλεπετε....
ηταν πρωτο στην κατηγορια του και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

devil's animal
07/08/2008, 09:36

τωρα ροπιαζει το πραγμα....

Tpap
07/08/2008, 13:33

για κοίτα πόσους γρήγορους έχουμε εδώ μέσα ρε π@ύστη μου...
Εκτός του ότι μένω έκπληκτος, έχω μείνει και πολύ πίσω..

@εδιτ: roadspirit, σε θέλω για τις μεταφράσεις ρε..

madox
07/08/2008, 13:56

το κατεβασες αρκετα χαμηλα χωρις καμμια απαντηση επι της ουσιας περα απο καποιες προσβολες που με αφηνουν αδιαφορο
οσο για την κοντρα anytime

madox
07/08/2008, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikjoker
μαμα......
απο ολα...........
αυτα

χωρις στοιχεια μονο στο μυαλο σου μεσα ειναι αυτο το σεναριο

devil's animal
07/08/2008, 14:25

οσο για την κοντρα anytime

oh,yeah baby...

reinmeister
07/08/2008, 14:30
πειτε μερος και ωρα να ερθω να χαζεψω...

byron
07/08/2008, 14:57

:evil:

maron
07/08/2008, 15:16
η βουτα ειναι ενα πολυ ωραιο μερος
αν δεν ανοιγει εκει το μηχανακι σου
υπαρχει και ευθεια στην Βαρκιζα
αν τα πολλα σου αλλογα δεν ανοιγουν ουτε εκει
μπορουμε να βγουμε και Αττικη οδο
(συγουρα δεν καταλαβαινεις Κινεζικα
Α:σου εγραψα οτι δεν θα ασχοληθω αλλο και εσυ τρωγεσαι...............
σου απαντω μονο για να μην νομιζεις οτι εγραψα κατι και μετα κοτεψα
Β:τι απο την προταση στειλε πμ δεν καταλαβες?????
μηπως το να διξεις οτι δεν μασας και ανοιγεις???
λοιπον περιμενω πμ
και να δω το γκαζι απο κοντα)

ps an exw kanena orthografiko lathos ,
se parakalw kane tin kardia sou petra kai min mou to episimaneis giati me
pliiiiigoneis...........

devil's animal
07/08/2008, 15:29
η βουτα ειναι ενα πολυ ωραιο μερος
αν δεν ανοιγει εκει το μηχανακι σου
υπαρχει και ευθεια στην Βαρκιζα
αν τα πολλα σου αλλογα δεν ανοιγουν ουτε εκει
μπορουμε να βγουμε και Αττικη οδο
(συγουρα δεν καταλαβαινεις Κινεζικα
Α:σου εγραψα οτι δεν θα ασχοληθω αλλο και εσυ τρωγεσαι...............
σου απαντω μονο για να μην νομιζεις οτι εγραψα κατι και μετα κοτεψα
Β:τι απο την προταση στειλε πμ δεν καταλαβες?????
μηπως το να διξεις οτι δεν μασας και ανοιγεις???
λοιπον περιμενω πμ
και να δω το γκαζι απο κοντα)

ps an exw kanena orthografiko lathos ,
se parakalw kane tin kardia sou petra kai min mou to episimaneis giati me
pliiiiigoneis...........

ε,πειτε και σε μας ρε μαγκες που θα πατε και τι ωρα να ερθουμε να κανουμε και λιγο χαζι...

εγω λεω να πεσει στην ασφαλτο και ενα χιλιαρικακι,να εχει ενδιαφερον το πραγμα.να μπορει ο νικητης να βαλει και 2 ψιλολογια πανω στο τουμπανο του.
:beer: :beer: :beer:

byron
07/08/2008, 15:36
Αν συνεχιστούν οι ανοησίες το θέμα θα φύγει όλο. :wave2:

Road67
07/08/2008, 16:20
Δεν εχω παρει θεση και θα παρω τωρα για να σας υπενθυμισω κατι βασικο.

Ολα μα ολα ειναι θεμα οδηγου. Μονο οταν μιλαμε για ανδρεικελο του ιδιου οδηγου η haya ειναι ταχυτερη απο το 1000αρι. Σε καθε αλλη περιπτωση, μπορει ανετα ο οδηγος της haya να μην ειναι πρωτοπειρος με την καθολικη εννοια αλλα να μην κανει σωστες αλλαγες, η σε καποια σημεια να φοβαται κλπ. Εχει τυχει να ξευτυλισω gsxr 750 και τι παει να πει αυτο; Αφου τον εβλεπα οτι τις κουμπωνε αλλα αντι αλλων τις ταχυτητες.

Επομενως γιατι τιθεται θεμα κοντρας; Οι οδηγοι ειναι ανθρωποι και ο καθενας εχει τις δικες του ικανοτητες, ειναι τοσο απλο. Απο εκει και περα αν μιλησουμε για τα αντικειμενα σαν αντικειμενα που θα οδηγηθουν απο τον ιδιο οδηγο στις ιδιες ακριβως συνθηκες δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το 1000αρι μπροστα απο τη haya. Τελος :)

maron
07/08/2008, 17:12
και αν αλλαζεις με τον οδηγο της αλλης μηχανης
και ειναι εκεινος μπρωστα????
τελος 2ο..........:wave2:

ο αλεχκ7 το ειπε drugster εχει κανει καλιτερο χρονο με το 1000
(οχι οτι αν φτιαξεις και τα 2 μοτο το busa θα ειναι 2ο.......)

JIMK7
07/08/2008, 18:46
Ξυπνηστε ρε κολλημενοι με τα μπουσα που καθεστε και διαβαζετε καθε ΜΛΚ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και οπως βλεπω κανουν οι δημοσιογραφοι πολυ καλα τη δουλεια τους κ υστερα τη πιστευετε και δεν φτανει μονο αυτο το συνεχιζετε μεχρι τελους το παλιο μπουσα σε νορμαλ κατασταση δεν παει βημα στο χιλιομετρο και πώς να παει αλλωστε με 156 αλογα και 220 + κιλα ελεος πια οσο για τελικη λογο καλυτερη αεροδυναμικη που εχει και μεγαλυτερη σε σχεσει ταχυτητας απο τα χιλια ναι εχει καλυτερη τελικη και αυτη η διαφορα ειναι ελαχιστη απο κι και περα μεχρι να γεμισει ενα χιλιαρη ειναι πισω μακραν ειτε το θελετε ειτε οχι οσο για το καινουργιο που ειναι αρκετα ποιο βελτιωμενο για να πω και την αληθεια δεν εχω βαλει ακομα οργανα να το μετρησω και να το συγκρινω ακριβος με ενα GSXR K7 ας πουμε αλλα θα γινει κ αυτο συντομα οσο για τελικη λογο κοφτες δεν παει κ αυτο πανω απο 300 αλλα επιδεις το εχω δοκιμασει αρκετες φορες χωρις οργανα ομως στο χιλιομετρο με ενα χιλια πιστευω απο την εμπειρια μου οτι ακομα και τωρα δεν εχει δουλεια με ενα χιλια μονο που αυτη τη φορα η διαφορα θα ειναι πολυ μικρη αυτα περαστικα σας :lol:

Υ.Γ. Αν γινει κοντρα που δεν το βλεπω το αποτελεσμα ειναι γνωστο :D και δεν χρειαζεται να ερθω να γελασω :lol: γελαω κ απο εδω :rotflmao:

nikjoker
07/08/2008, 20:32
μαμα......
απο ολα...........
αυτα
--------------------------------------------------------------------------------

τωρα βεβαια τζαμπα ασχολουμε...
αλλα μερικοι δεν ....δεν ....δεν θελουν να καταλαβουν οτι αλλο ο μαυρος πανθηρας...
και αλλο μια γελαδα
δεν λεω νταξει.....
η γελαδα βοσκη κατω στη λιακαδα...
για να μας δωσει γαλα...
αλλα μεχρι εδω μην τρελαθουμε κιολας...
τωρα για το αν στο μυαλο και τα λοιπα...
μπα στην πραξη ειναι οπως τα γραφω παραπανω

αντε και λιγο να μιλησουμε για την κτηνοτροφια

οκ

:lol: :lol: :lol: :lol:

maron
07/08/2008, 21:08
xaxaxaxaxa
mouououou

madox
07/08/2008, 22:33
Ξυπνηστε ρε κολλημενοι με τα μπουσα που καθεστε και διαβαζετε καθε ΜΛΚ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και οπως βλεπω κανουν οι δημοσιογραφοι πολυ καλα τη δουλεια τους κ υστερα τη πιστευετε και δεν φτανει μονο αυτο το συνεχιζετε μεχρι τελους το παλιο μπουσα σε νορμαλ κατασταση δεν παει βημα στο χιλιομετρο και πώς να παει αλλωστε με 156 αλογα και 220 + κιλα ελεος οσο για τελικη λογο καλυτερη αεροδυναμικη που εχει και μεγαλυτερη σε σχεσει ταχυτητας απο τα χιλια ναι εχει καλυτερη τελικη και αυτη η διαφορα ειναι ελαχιστη απο κι και περα μεχρι να γεμισει ενα χιλιαρη ειναι πισω μακραν ειτε το θελετε ειτε οχι οσο για το καινουργιο που ειναι αρκετα ποιο βελτιωμενο για να πω και την αληθεια δεν εχω βαλει ακομα οργανα να το μετρησω και να το συγκρινω ακριβος με ενα GSXR K7 ας πουμε αλλα θα γινει κ αυτο συντομα οσο για τελικη λογο κοφτες δεν παει κ αυτο πανω απο 300 αλλα επιδεις το εχω δοκιμασει αρκετες φορες χωρις οργανα ομως στο χιλιομετρο με ενα χιλια πιστευω απο την εμπειρια μου οτι ακομα και τωρα δεν εχει δουλεια με ενα χιλια μονο που αυτη τη φορα η διαφορα θα ειναι πολυ μικρη αυτα περαστικα σας :lol:

Υ.Γ. Αν γινει κοντρα που δεν το βλεπω το αποτελεσμα ειναι γνωστο :D και δεν χρειαζεται να ερθω να γελασω :lol: γελαω κ απο εδω :rotflmao: [B]

Ποιος ειναι ο κολλημενος αραγε εδω...

ενταξει τωρα αφου ξεσκεπασες την παγκοσμια συνομοσια των δημοσιογραφων κατα των χιλιαριων μπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι.Παγκοσμιως λοιπον οι δημοσιογραφοι τα αρπαζουν συμφωνα με τα αδιασειστα επιχειρηματα σου.

POWER BIKES τευχος 41
gsxr1000 k6(modified-180ps) 0-400=10.36,0-1000=18.47
suzuki hayabusa k2(normal) 0-400=10.33,0-1000=18.75
suzuki hayabusa k5(modified 182ps) 0-400=10.42,0-1000=18.34

να θυμισω εδω οτι πολλα λεγονται περι βαρους το gen1 busa ζυγιζει πληρες υγρων 237κιλα και το κ7 210
δεν μιλαμε δηλαδη και για καμμια μπαλαρινα οπως λανθασμενα νομιζεται και νομιζετε(για το gixxer αναφερομαι)

οσο για τα γελια να ξερεις μονο οτι το γελιο απο το κλαμα το χωριζουν κατι χιλιοστα:wave2:

ΥΣ ας κανει καποιος μεταφραση το κειμενο μου.

madox
07/08/2008, 22:40
μαμα......
απο ολα...........
αυτα
--------------------------------------------------------------------------------

τωρα βεβαια τζαμπα ασχολουμε...
αλλα μερικοι δεν ....δεν ....δεν θελουν να καταλαβουν οτι αλλο ο μαυρος πανθηρας...
και αλλο μια γελαδα
δεν λεω νταξει.....
η γελαδα βοσκη κατω στη λιακαδα...
για να μας δωσει γαλα...
αλλα μεχρι εδω μην τρελαθουμε κιολας...
τωρα για το αν στο μυαλο και τα λοιπα...
μπα στην πραξη ειναι οπως τα γραφω παραπανω

αντε και λιγο να μιλησουμε για την κτηνοτροφια

οκ

:lol: :lol: :lol: :lol:

εχω σοκαριστει απο τα επιχειρηματα σου καθως και την αυτογνωσια σου ωστε να παραδεχτεις οτι τζαμπα ασχολεισαι.

Θα σου ειμαι υποχρεος αν κανεις πραξη τα λογια σου.

JIMK7
07/08/2008, 23:11
[B]

Ποιος ειναι ο κολλημενος αραγε εδω...

ενταξει τωρα αφου ξεσκεπασες την παγκοσμια συνομοσια των δημοσιογραφων κατα των χιλιαριων μπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι.Παγκοσμιως λοιπον οι δημοσιογραφοι τα αρπαζουν συμφωνα με τα αδιασειστα επιχειρηματα σου.

POWER BIKES τευχος 41

να θυμισω εδω οτι πολλα λεγονται περι βαρους το gen1 busa ζυγιζει πληρες υγρων 237κιλα και το κ7 210
δεν μιλαμε δηλαδη και για καμμια μπαλαρινα οπως λανθασμενα νομιζεται και νομιζετε(για το gixxer αναφερομαι)

οσο για τα γελια να ξερεις μονο οτι το γελιο απο το κλαμα το χωριζουν κατι χιλιοστα:wave2:

ΥΣ ας κανει καποιος μεταφραση το κειμενο μου.

:lol: Χαχαχα εχεις πολυ μεγαλη πλακα

1)στα 0-1000 απο τα λεγομενα σου ειναι μπροστα τα χιλιαρια αρα ερχεσαι στα λογια μου που εχει βγαλει μαλλια η γλωσσα να το λεω τοσο καιρο αρα εως εδω συμφωνουμε οτι τα χιλιαρια ειναι ποιο γρηγορα το λεω αναλυτικα και συνεχεια μπας και τα εμπεδωσεται καποια στιγμη :lol:
2)το μπουσα ειναι 156 αλογα και 237κιλα οπως λες ενω το Κ7 170 αλογα και 210 κιλα αν και δεν νομιζω οτι πρεπει να πω κ αλλα :a13: αλλα κατσε και σκεψου λιγο λοιπον ολα αυτα που λες μιας και απο τα γραφομενα σου φαινεσαι για εξυπνο και μορφωμενο παιδι ζυγιασετα κανε τελος παντων τους υπολογισμους σου και αν σου βγαινουν ολα αυτα που διαβαζεις τοτε παω πασο
3)δεν θελω σε καμια περιπτωσει ουτε με σενα αλλα ουτε με κανεναν απο εδω μεσα να παρεξηγηθω για τα κ@λ@μηχανακια ολα αυτα που λες φιλε μου τα σεβομαι αλλα μη προσπαθεις να με πεισεις γιατι ολα αυτα που σου λεω τα εχω φαει με το κουταλι και οχι στη θεωρια (καλη η θεωρια αλλα εως ενα σημειο )
4)μια ακομα συμβουλη θα σου δωσω και αν θες ακουσε την αν λοιπον ποτε ερθει η κακια στιγμη και βρεθει στο δρομο σου κανενα ταπεινο χιλιαρακι και στηθει διπλα σου εσυ απλα κανε το Γερμανο :a13: η τη κοτα :lol: γιατι αλλιως το αυτο :lol: θα γινει :bigcry: μιας και το χωριζουν κατι χιλιοστα όπως λες κ εσυ :winka:

:wave2: :wave2:

nikjoker
08/08/2008, 09:48
ριξτε ενα ματι εδω

www.youtube.com/watch?v=ubxVPL5Rw2M

βλεπετε ορε τι λενε στη Γαλλια?

οσο για καποιους που δεν...δεν...δεν μπορουν να το καταλαβουν
ε....σιγουρα εχουν μεγαλο προβλημα

εαν ομως λεω εαν.....τους βρη στο δρομο κανενα ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ 1000ρακι
αιντε τι εχει να γινει....

θα γελασει και το παρδαλο κατσικι

και αλλο μυρικαστικο εδω...

Road67
08/08/2008, 10:18
και αν αλλαζεις με τον οδηγο της αλλης μηχανης
και ειναι εκεινος μπρωστα????

Δηλαδη εσυ του δινεις το 1000 κι εκεινος σου δινει τη haya;

Μαλιστα..............

1. Και ποιος σου ειπε οτι εσυ μπορεις να αποδωσεις το 100/100 της μηχανης;
2. Κι αν εκεινος μπορει να αποδωσει πολυ καλυτερα οδηγωντας το δικο σου;

Οχι φιλε μου η σωστη μετρηση αφορα τον ιδιο οδηγο, ουτε καλυτερο, ουτε χειροτερο, ουτε βαρυτερο, ουτε ελαφρυτερο, ουτε ψηλοτερο, ουτε πιο κοντο, στον ιδιο παντα δρομο και στις ιδιες παντοτε συνθηκες.

Οποιος απο εδω μεσα πιστευει πως μπορει να αποδωσει το 100/100 της haya, τοτε πασιφανως μπορει και το 1000 και μετα με μαρτυρες ολους εσας, ελατε να τραγουδησουμε ολοι μαζι. Τοσο απλο.

Και το αρχικο μου ποστ ηταν αυτο παρακατω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Ολα μα ολα ειναι θεμα οδηγου. Μονο οταν μιλαμε για ανδρεικελο του ιδιου οδηγου η haya ειναι ταχυτερη απο το 1000αρι. Σε καθε αλλη περιπτωση, μπορει ανετα ο οδηγος της haya να μην ειναι πρωτοπειρος με την καθολικη εννοια αλλα να μην κανει σωστες αλλαγες, η σε καποια σημεια να φοβαται κλπ. Εχει τυχει να ξευτυλισω gsxr 750 και τι παει να πει αυτο; Αφου τον εβλεπα οτι τις κουμπωνε αλλα αντι αλλων τις ταχυτητες.

Επομενως γιατι τιθεται θεμα κοντρας; Οι οδηγοι ειναι ανθρωποι και ο καθενας εχει τις δικες του ικανοτητες, ειναι τοσο απλο. Απο εκει και περα αν μιλησουμε για τα αντικειμενα σαν αντικειμενα που θα οδηγηθουν απο τον ιδιο οδηγο στις ιδιες ακριβως συνθηκες δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το 1000αρι μπροστα απο τη haya. Τελος :)

maron
08/08/2008, 14:35
lalalalala
τραγουδοντας λοιπον σου λεω οτι
ναι πιστευω οτι μπορω να παω ενα busa στο 95% του σε μια ευθεια με καλη ασφαλτο
οπως ακριβος μπορω να παω και το 1000 .................
εσυ τα εχεις καβαλισει και τα δυο???
μοιρασου την αποψη σου μαζι μας
εκτος αν τα γραφεις σαν τον αλλον
που μου στελνει πμ

Road67
08/08/2008, 14:44
lalalalala
τραγουδοντας λοιπον σου λεω οτι
ναι πιστευω οτι μπορω να παω ενα busa στο 95% του σε μια ευθεια με καλη ασφαλτο
οπως ακριβος μπορω να παω και το 1000 .................
εσυ τα εχεις καβαλισει και τα δυο???
μοιρασου την αποψη σου μαζι μας
εκτος αν τα γραφεις σαν τον αλλον
που μου στελνει πμ

1. Eχεις ωραια φωνη, εισαι επαγγελματιας; :rotflmao:
2. Στον ιδιο δρομο υπο τις ιδιες συνθηκες πηγαινε τες και τις δυο. Και μοιρασου μαζι μας τ' αποτελεσματα.
3. Τη Hayabusa ναι. Το 1000 σε μια εκθεση αλλα δε μ' αφησαν να το κανω βολτα γυρω γυρω απο τα αλλα σουζουκι :lol:
4. Δεν ξερω τι εχει συμβει, ουτε ποιος ειναι ο αλλος επομενως σε 'μενα δεν πιανει η μπηχτη σου πρωτον και δευτερον την αποψη μου εκφραζω, αν θες ν' αρχισουμε τις μπηχτες, τοτε δεν υπαρχει λογος ανταλλαγης ποστ.
5. Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι εχω οδηγησει και τις δυο και πολυ περισσοτερο δεν υπονοησα οτι μπορω να τις παω στο 100/100 τους. Εξηγησα μονο υπο ποια εννοια η δοκιμη ειναι εγκυρη.

madox
08/08/2008, 14:48
:lol: Χαχαχα εχεις πολυ μεγαλη πλακα

1)στα 0-1000 απο τα λεγομενα σου ειναι μπροστα τα χιλιαρια αρα ερχεσαι στα λογια μου που εχει βγαλει μαλλια η γλωσσα να το λεω τοσο καιρο αρα εως εδω συμφωνουμε οτι τα χιλιαρια ειναι ποιο γρηγορα το λεω αναλυτικα και συνεχεια μπας και τα εμπεδωσεται καποια στιγμη :lol:
2)το μπουσα ειναι 156 αλογα και 237κιλα οπως λες ενω το Κ7 170 αλογα και 210 κιλα αν και δεν νομιζω οτι πρεπει να πω κ αλλα :a13: αλλα κατσε και σκεψου λιγο λοιπον ολα αυτα που λες μιας και απο τα γραφομενα σου φαινεσαι για εξυπνο και μορφωμενο παιδι ζυγιασετα κανε τελος παντων τους υπολογισμους σου και αν σου βγαινουν ολα αυτα που διαβαζεις τοτε παω πασο
3)δεν θελω σε καμια περιπτωσει ουτε με σενα αλλα ουτε με κανεναν απο εδω μεσα να παρεξηγηθω για τα κ@λ@μηχανακια ολα αυτα που λες φιλε μου τα σεβομαι αλλα μη προσπαθεις να με πεισεις γιατι ολα αυτα που σου λεω τα εχω φαει με το κουταλι και οχι στη θεωρια (καλη η θεωρια αλλα εως ενα σημειο )
4)μια ακομα συμβουλη θα σου δωσω και αν θες ακουσε την αν λοιπον ποτε ερθει η κακια στιγμη και βρεθει στο δρομο σου κανενα ταπεινο χιλιαρακι και στηθει διπλα σου εσυ απλα κανε το Γερμανο :a13: η τη κοτα :lol: γιατι αλλιως το αυτο :lol: θα γινει :bigcry: μιας και το χωριζουν κατι χιλιοστα όπως λες κ εσυ :winka:

μηπως χρειαζεσαι γυαλια διαβασε προσεκτικα σε παρακαλω και μετα απαντησε
ελεος δηλαδη κουραστικα
170 αλογα στη ροδα το κ7 θα δει σε καποια αλλη ζωη
αντε γεια

madox
08/08/2008, 14:52
POWER BIKES τευχος 41

οι λεξεις normal και modified χρειαζονται μεταφραση?

οποιος κανει τον κοπο και απαντησει ας διαβασει πρωτα προσεκτικα

ευχαριστω(εσκασα)
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

JIMK7
08/08/2008, 15:49
μηπως χρειαζεσαι γυαλια διαβασε προσεκτικα σε παρακαλω και μετα απαντησε
ελεος δηλαδη κουραστικα
170 αλογα στη ροδα το κ7 θα δει σε καποια αλλη ζωη
αντε γεια

Σε αλλη ζωη εεε για δες εδω μια με το Κ7 μου νορμαλ και με εξατμιση :winka:

και παμε παρακατω εγω δηλαδη που κανω στα 0-400 με το Κ7 μου που εχει μονο εξατμιση και φιλτρο ελεyθερο χρονο 9.222 φαινεται οτι ειμαι απο αλλο πλανητη εεε :lol: για αυτο φιλε μου δεν σου εχουν πει καλυτερα να μασας παρα να μιλας :lol:
αλλα μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις με τιποτα μια δοκιμη ομως θα σε πεισει μονο μη μαζεψεις κοσμο γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι :lol:

138767

maron
08/08/2008, 16:58
δεν εχω τιποτε αλλο να πω ο jimκ7 τα εχει καλιψει ολα
μερικοι ακομα και λευτα να χασουν δεν καταλαβαινουν αρα:wave2:
αυτο που ειπα για τα πμ ισχει ακομα..............

οσο για σενα Road67 δεν θελω να σου την μπω αλλα
μαλλον η αποψη σου δεν εχει βασεις αλλα στιριζεται μονο στην αμφυσβιτιση.

Road67
08/08/2008, 17:54
δεν εχω τιποτε αλλο να πω ο jimκ7 τα εχει καλιψει ολα
μερικοι ακομα και λευτα να χασουν δεν καταλαβαινουν αρα:wave2:
αυτο που ειπα για τα πμ ισχει ακομα..............

οσο για σενα Road67 δεν θελω να σου την μπω αλλα
μαλλον η αποψη σου δεν εχει βασεις αλλα στιριζεται μονο στην αμφυσβιτιση.

Νομιζεις;
Και μονο που στο πρωτο ποστ γραφω την αποψη μου και τη λεξη τελος και στην απαντηση σου γραφεις ''τελος 2ο'' διαφαινεται ξεκαθαρα ποιος βασιζεται στην αμφισβητηση. Δε σε νοιαζει ο ορισμος της σωστης συγκρισης αλλα μονο να υποστηριξεις οτι αυτο που δε φτανει η αλεπου το κανει κρεμασταρι.

maron
08/08/2008, 19:42

Επομενως γιατι τιθεται θεμα κοντρας; Οι οδηγοι ειναι ανθρωποι και ο καθενας εχει τις δικες του ικανοτητες, ειναι τοσο απλο. Απο εκει και περα αν μιλησουμε για τα αντικειμενα σαν αντικειμενα που θα οδηγηθουν απο τον ιδιο οδηγο στις ιδιες ακριβως συνθηκες δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το 1000αρι μπροστα απο τη haya. Τελος

ma ayto to post sou eksigeis tin theoria sou oti den mporoun na sygrithoun pote 2 motosykletes.........symfonoume
h pio kontini periptwsi einai h periptosi pou eksigi o jimk7 alla den sou aresei
parolayta ftaneis sto symperasma pou se volevei..........
δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το 1000αρι μπροστα απο τη haya. Τελος
kai kolas kai to telos pou se peirakse toso pou to antegrapsa...............

h diki mou amfisvitisi einai pio ousiastiki afou egw den exw tin dikaiologia pou parousiazeis esy otan se patane ta 1000ria (kakos odigos klp) emena otan me perasei mpousa tha to paradexto kai teleiwse..............(opws ekeino to mple pou omws apoteli ekseresi apo ta alla.........) elpizw h epomeni apantisi sou na einai ousiastiki kai oxi san aytes tou styl - tha pw egw thn teleytaia kouventa..............an thes pes tin den tha sou to ksanaxalasw

SAM46
08/08/2008, 20:17
επειδη με εχετε μπερδεψει να πω και εγω την αποψη μου και να με διορθωσετε αν κανω λαθος.

1)το 1000αρι ειναι ενα SS και το Hayabusa sporturing.(μαμα παντα)

2) to 1000 οντος πιο ελαφρυ και με αρκετα αλογα στον τροχο σε μια κοντρα απο σταση θα φυγει απο το μπουσα,πιστευω οτι ειναι δεδομενο, λογο λιγοτερων κιλων αρα μικροτερης αδρανειας

3) το μπουσα απο την μερια του λογο περοσοτερων κιλων αρα και μεγαλυτερης αδρανειας θα αργησει να ξεκινησει

4) το μπουσα πιστευω οτι λογο και μεγαλυτερης ροπης και κυβικων θα μαζεψει το 1000αρι στα πολλα χιλιομετρα δεν λεω σε μετρα γιατι δεν γνωριζω απλα πιστευω οτι μετα τα 230-250 θα το μαζεψει το 1000αρι αν δεν του εχει φυγει απο την αρχη κατα πολυ

και τελευταιο δεν ξερω αν μπορουμε να συγκρινουμε τα 2 μηχανακια γιατι πιστευω οτι δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια το καθενα στον τομεα του

Road67
08/08/2008, 20:49
h diki mou amfisvitisi einai pio ousiastiki afou egw den exw tin dikaiologia pou parousiazeis esy otan se patane ta 1000ria

Εγω δεν λεω δικαιολογιες οταν με πατανε τα χιλιαρια για τον απλουστατο λογο οτι η μηχανη μου ειναι 600 κυβικα και σιγουρα δεν ειναι ss. Α και κατι ακομα εγω δεν κανω τον καμποσο στις ευθειες γιατι δε μπορω, απλα τα πραγματα. Αν σου βασταει μιλα μαζι μου για κοντρες και δικαιολογιες σε στροφες. Για μενα οι ευθειες ειναι τελειως ασημαντες. Αλλα ετσι που ειναι αυτη η χωρα με τους ηλιθιους κονσερβακηδες αν παμε σε στροφες με το κουταλακι θα μας μαζευουνε απ' ολους τους ηλιθιους που κυκλοφορουν και το παιζουν οδηγοι. Και δεν εννοω να παμε οι δυο μας να κανουμε κοντρες στις στροφες, αλλα για μενα προσωπικα [και δεν ειναι νωμη που τη μοιραζομαι με αλλους] η ουσια ειναι ο συνδυασμος ευθειας με στροφη. Τελος παντων βγηκα εκτος θεματος.

Δεν εχω προβλημα να παραδεχτω αν με περασει οχι μονο ενα 1000 αλλα και μικροτερο ss δεν ειναι η κατηγορια μου, ουτε τα κυβικα μου. Εθεσα μονο το ποια ειναι η σωστη συγκριση.
Και αυτη η φραση την αξιολογησες οπως νομιζες
δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει το 1000αρι μπροστα απο τη haya. Δεν εγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι θα κανει η δε θα κανει αρχικο ΜΠΑΜ το 1000αρι, δε μ' ενδιαφερει αυτο. Η ουσια ειναι στο ποιος βγαινει μπροστα στο τελος και οχι ενδιαμεσα. Οι μετρησεις δε βασιζονται σε τετραγωνη λογικη. Το τελος μετραει. Και στην τελικη η haya θα αφησει το 100αρι πισω. Το αν στην πορεια στο 3 δευτερολεπτο θα ειναι μπροστα το 100αρι η στο 20 δευτερολεπτο θα ειναι στα ισα δεν εχει καμια σημασια.

maron
08/08/2008, 21:51
σου την χαλαω και παλυ αλλα................δεν μπορω να αντισταθω
mpusa den exeis kai den ksereis pws paei
1000 ta idia
milas diladi kai esy apo tis genikes sou gnoseis apo ta periodika kai tin parea
kai oxi apo kati pou ksereis o idios (kai pithanotata pou tha mporeis na stirikseis)
μαλλον εκει βασιζεσαι και σε αυτο
Αν σου βασταει μιλα μαζι μου για κοντρες και δικαιολογιες σε στροφες. Για μενα οι ευθειες ειναι τελειως ασημαντες.
αφου δεν ξερεις και με πιον μιλας (θα μπορουσα να ειμαι ο καθενας υπεργρυγοριδης συγουρα δεν το εψαξες καθολου-ευκολο ειναι)

Road67
08/08/2008, 21:59
Παραπανω σου απαντησα οτι τη Haya την ξερω οδηγικα, αλλα μαλλον δεν το ειδες :sick:

3. Τη Hayabusa ναι. Το 1000 σε μια εκθεση αλλα δε μ' αφησαν να το κανω βολτα γυρω γυρω απο τα αλλα σουζουκι :lol:

Το 1000 φυσικα και δεν το εχω οδηγησει, αυτο ειπα. Αλλα δεν απαντας στην ουσια. Οταν τελειωσει η αναμετρηση η haya θα ειναι μπροστα. Ποιος νοιαστηκε τι γινεται ενδιαμεσα;

T.R.E
08/08/2008, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
επειδη με εχετε μπερδεψει να πω και εγω την αποψη μου και να με διορθωσετε αν κανω λαθος.

5) το μπουσα πιστευω οτι λογο και μεγαλυτερης ροπης και κυβικων θα μαζεψει το 1000αρι στα πολλα χιλιομετρα δεν λεω σε μετρα γιατι δεν γνωριζω απλα πιστευω οτι μετα τα 230-250 θα το μαζεψει το 1000αρι αν δεν του εχει φυγει απο την αρχη κατα πολυ

και τελευταιο δεν ξερω αν μπορουμε να συγκρινουμε τα 2 μηχανακια γιατι πιστευω οτι δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια το καθενα στον τομεα του

SAM αν μιλάς για το προηγούμενο Busa δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψει τα Κ5/Κ7 στα 230-250,στα 230 το Κ5 εχει ακομα 3η και επιταχυνει σαν τρελό...Ακόμα και με τα Κ2 δυσκολεύεται...
Τα συγκρίνουμε γιατί ανήκουν στην κατηγορία επιδόσεων,άσχετα απ'το χαρακτήρα τους...

Επίσης αφού μιλάμε για τέρμα γκάζι η ροπή δεν παίζει καθόλου ρόλο...Επίσης μιας και πρόσφατα άνοιξα με ενα Κ8 Busa έχω να πω πως δεν έχει καμία σχέση με το παλιό σε επιτάχυνση,είναι εμφανέστατη η διαφορά... :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Παραπανω σου απαντησα οτι τη Haya την ξερω οδηγικα, αλλα μαλλον δεν το ειδες :sick:

Το 1000 φυσικα και δεν το εχω οδηγησει, αυτο ειπα. Αλλα δεν απαντας στην ουσια. Οταν τελειωσει η αναμετρηση η haya θα ειναι μπροστα. Ποιος νοιαστηκε τι γινεται ενδιαμεσα;

Είστε χειρότεροι και απ'αυτους που επιμένουν ακόμα ότι τα V-Max έχουν 145 άλογα... :lol: :lol: :lol:

madox
08/08/2008, 22:36
178 με εξατμιση-φιλτρο....................

δηλαδη αν βαλεις και pc θα παει 210 και με το factory kit θα εχεις πιο πολλα αλογα απο τα μηχανακια του WSB

τεσπα βαρεθηκα να μιλαω για normal και να μου παραθετουν καραφτιαγμενα, ας παρει αλλος την σκυταλη

rein που εισαι:rotflmao: :rotflmao:

JIMK7
08/08/2008, 22:57
178 με εξατμιση-φιλτρο....................

δηλαδη αν βαλεις και pc θα παει 210 και με το factory kit θα εχεις πιο πολλα αλογα απο τα μηχανακια του WSB

τεσπα βαρεθηκα να μιλαω για normal και να μου παραθετουν καραφτιαγμενα, ας παρει αλλος την σκυταλη

Χαχαχα :lol: σου φαινονται απιστευτα αλογα ετσι :p βλεπεις ποσο ασχετος εισαι και συνεχιζεις και κοροιδευεις :winka:
Ενταξει εγω κανω λαθος γιατι δεν μπαινεις και στου AKRAPOVIC το σαιτ http://www.akrapovic.com/product-catalog/motorcycle-exhaust/?puid=154 να το δεις καλυτερα και ερχομαι και ξαναλεω καλυτερα να μασας παρα να μιλας :lol:
Τελικα και εγω σας βαρεθηκα μεινετε στο σκοταδι μα σας αξιζει μια χαρα, το κερδισατε με το σπαθι σας δεν μπορω να πω :lol: :lol:

reinmeister
09/08/2008, 01:49

ψαχνω να βρω fucks στην αθηνα μπας και δω 210-215 γιατι τα 196 στο superflow μαλλον ειναι μουφα...

byron
09/08/2008, 01:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ψαχνω να βρω fucks στην αθηνα

Ερημιά τον Αύγουστο ΡΠΜ...:sad:

irinia
09/08/2008, 06:18
ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ............ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.....!!!!!

Άρτζι..........μπούρτζι...........καί λουλά

έτσι λέγαν οί παλιοί.....!!!!!

Μέχρι πού τά χιλιάρια βγήκαν πιό γρήγορα άπό τά 1300, άκόμα καί
στό ντράγκστερ.....!!!!

Νορμάλ ό ένας,φιλτράκι ό άλλος,έξατμισούλα ό τρίτος.....καί φυσικά
ΟΛΟΙ.........ΟΔΗΓΑΡΕΣ......

Λυπάμαι άλλά όλοι αύτοί πού δοκιμάζουν μοτό σέ όλον τόν κόσμο....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ............
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ........!!!!!!

Μαζί μέ αύτούς τό ίδιο καί έμείς πού τούς διαβάζουμε,
άσχετα μέ τό πόσα μηχανάκια καβαλλήσαμε,
ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ.........
όταν τά παίζαμε στήν κόντρα.........
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ........ΟΥΤΕ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ........
ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ........
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ..........ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ..

Άνέκαθεν........φημιζόταν οί Έλληνες μοτοσυκλεττιστές γιά τό πνευματικό τους έπίπεδο
καί γιά τόν ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ..........
Ε..........σέ κάτι τέτοιες συζητήσεις............
ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ.........ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ.........

ΕΓΩ...........ΕΓΩ............ΕΓΩ..........ΕΓΩ..........ΕΓΩ...........ΕΓΩ.........

καί οί ύπόλοιποι....

nikjoker
09/08/2008, 09:58
ο φιλος Road67 ερωτησε

Οταν τελειωσει η αναμετρηση η haya θα ειναι μπροστα. Ποιος νοιαστηκε τι γινεται ενδιαμεσα;

και απανταμε

στα 400?
στο χιλιομετρο?
απο εδω μεχρι την Ουγκαντα?
πια αποσταση?

400 το 1000
1000 το 1000
μεχρι την Ουγκαντα ε αφου βγαζει παραπανω τελικη το μπουζα
αναλογος τι εννοουμε.......

τωρα ο φιλος JIMK7 παραπανω γραφει για μια απο τις κορυφαιες εταιρειες
εξατμησεων που στο site της εχει την δυναμομετρηση ολα τα μηχανακια
μαμα και μετα συμφωνα με την εξατμηση που θα βαλεις και PC λεει ποσα
αλογα παραπανω και που θα σε δωσει

γιατι το λοιπον δεν βλεπετε στραβοι ειστε ή κανετε τον στραβο εκει που
δεν σας συμφερει

η αληθεια ειναι παντα ΜΙΑ ενω το ψεμα γεννα ΨΕΜΑ

τωρα εαν αυτος ο κολοσος που λεγεται AKRAPOVIC μας κοροιδευει να
τον κανουμε μυνηση να του κλησουμε το μαγαζι

ξαναλεω

μιλαω για μαμα μηχανακια

το 1000 δεν πιανεται

το μπουζα ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του
εχει το παραπανω γκαζι
στριβει καλυτερα απο τα αλλα
περνει το πιο πολυ σκαλισμα

μεχρι εδω ομως...

δηλαδη αμα το 1000 εβγαζε 320 τελικη τι θα γινοταν?
τι την θελει τοσο μεγαλη τελικη?

η κατασκευη του ειναι να παει απο την μια στροφη στην αλλη οσο
πιο γρηγορα γινεται

το μπουζα ειναι για να κοβει χιλιομετρα και φορτωμενο

αμα το μπουζα αυτοι που το κατασκευασαν του εδιναν και την
επιταχυνση απο το 1000 και ιδιως φορτωμενο θα ηταν ολο στην μια

οταν βγηκε το 1000 Κ1 κοντευε τα 300 - 294 - πραγματικα οταν το R1 εβγαζε 272και την ετρωγε απο το 750 που εβγαζε 280

το Κ1 δεν το επιανε κανενα
πρωτα τελικιζε το 1000 και μετα περνουσαν τα μεγαλα ακομα και με εξατμσεις
απο λαιμους ( ZX 12 Akrapovic )

τωρα με το Κ7
οποιος δεν πιστευει κακο του κεφαλιου του

το Κ7 δεν πιανεται απο κανενα μηχανακι

ολα αυτα τα λεω γιατι?

ειχα 750
αγορασα το 2001 Κ1 και το 2007 Κ7

οδηγησα μπουζα
οδηγησα ΖΧ 12

και οχι για μια ευθεια ή το τετραγωνο απο την καφετερια

ενα αλλο μηχανακι που θα μπορουσε να ειναι ανταγωνιστικο στο Κ7
ειναι το Κ5 Κ6

κανενα αλλο
ειτε καινουργιο
ειτε παλιο

nikjoker
09/08/2008, 10:34
αυτη ειναι η δυναμομετρηση που εκανα για να δω
τι γινετε με τα μιγματα μετα την τοποθετηση ενος
τελικου SCORPION
το μηχανακι εχει μονο ενα τελικο και ενα TRE αντικοφτη
( με GPS εδειξε 304 και πιγενε κιαλο
οποιος θελει πιστευει...
δεν ειναι απαραιτητο )

και τα δυο αγορασμενα απο το εξωτερικο
δεν φοραει PC και ο ανθρωπος με το μηχανημα τις
YOSHIMURA εφερε τις βενζινες οσο πιο κοντα μπορουσε
στις μαμα ρυθμισεις

και δεν το εκανε τρεις τεσσερις φορες για να καθαρειση
το εκανε μια και μετα ακομα μια
και μιλαμε για εναν ανθρωπο που ΞΕΡΕΙ
τωρα εαν και αυτος με κοροιδεψε....μυνηση
:beer: :beer: :beer: :beer:

nikjoker
09/08/2008, 10:35
την παρελειψα

138807

madox
09/08/2008, 10:43
ο φιλος Road67 ερωτησε

Οταν τελειωσει η αναμετρηση η haya θα ειναι μπροστα. Ποιος νοιαστηκε τι γινεται ενδιαμεσα;

και απανταμε

στα 400?
στο χιλιομετρο?
απο εδω μεχρι την Ουγκαντα?
πια αποσταση?

400 το 1000
1000 το 1000
μεχρι την Ουγκαντα ε αφου βγαζει παραπανω τελικη το μπουζα
αναλογος τι εννοουμε.......

τωρα ο φιλος JIMK7 παραπανω γραφει για μια απο τις κορυφαιες εταιρειες
εξατμησεων που στο site της εχει την δυναμομετρηση ολα τα μηχανακια
μαμα και μετα συμφωνα με την εξατμηση που θα βαλεις και PC λεει ποσα
αλογα παραπανω και που θα σε δωσει

γιατι το λοιπον δεν βλεπετε στραβοι ειστε ή κανετε τον στραβο εκει που
δεν σας συμφερει

η αληθεια ειναι παντα ΜΙΑ ενω το ψεμα γεννα ΨΕΜΑ

τωρα εαν αυτος ο κολοσος που λεγεται AKRAPOVIC μας κοροιδευει να
τον κανουμε μυνηση να του κλησουμε το μαγαζι

ξαναλεω

μιλαω για μαμα μηχανακια

το 1000 δεν πιανεται

το μπουζα ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του
εχει το παραπανω γκαζι
στριβει καλυτερα απο τα αλλα
περνει το πιο πολυ σκαλισμα

μεχρι εδω ομως...

δηλαδη αμα το 1000 εβγαζε 320 τελικη τι θα γινοταν?
τι την θελει τοσο μεγαλη τελικη?

η κατασκευη του ειναι να παει απο την μια στροφη στην αλλη οσο
πιο γρηγορα γινεται

το μπουζα ειναι για να κοβει χιλιομετρα και φορτωμενο

αμα το μπουζα αυτοι που το κατασκευασαν του εδιναν και την
επιταχυνση απο το 1000 και ιδιως φορτωμενο θα ηταν ολο στην μια

οταν βγηκε το 1000 Κ1 κοντευε τα 300 - 294 - πραγματικα οταν το R1 εβγαζε 272και την ετρωγε απο το 750 που εβγαζε 280

το Κ1 δεν το επιανε κανενα
πρωτα τελικιζε το 1000 και μετα περνουσαν τα μεγαλα ακομα και με εξατμσεις
απο λαιμους ( ZX 12 Akrapovic )

τωρα με το Κ7
οποιος δεν πιστευει κακο του κεφαλιου του

το Κ7 δεν πιανεται απο κανενα μηχανακι

ολα αυτα τα λεω γιατι?

ειχα 750
αγορασα το 2001 Κ1 και το 2007 Κ7

οδηγησα μπουζα
οδηγησα ΖΧ 12

και οχι για μια ευθεια ή το τετραγωνο απο την καφετερια

ενα αλλο μηχανακι που θα μπορουσε να ειναι ανταγωνιστικο στο Κ7
ειναι το Κ5 Κ6

κανενα αλλο
ειτε καινουργιο
ειτε παλιο

συγγνωμη δηλαδη για να καταλαβω

Παγκοσμιως ο μεσος ορος των δυναμομετρησεων αναφερει για μαμα κ7 οτι βρισκεται στα 155 αλογατα
Tα WSB με αλλαγμενο σχεδον ολο το μοτερ απο τα καρτερ και επανω φτανουν τα 210
τωρα πως στο καλο με μια εξατμiση το κ7 απεδωσε 23 παραπανω πρεπει να αποτελεσει αντικειμενο ερευνας στο MIT,
ασε που φετος το νεο ΖΧ10 ειναι επισημως το δυνατοτερο 1000.
οταν γραφετε κατι βαλτε και κανενα στοιχειο ετσι για τα ματια
(τα παχια λογια ανεκαθεν ηταν ενα απο τα σπορ που διαπρεπουμε σαν λαος,βλεπε πολιτικους, κυνηγους ,ψαραδες,κοντρακιδες,Ελληνες Ροσι και Σουμαχερ κοκ)

madox
09/08/2008, 10:48
την παρελειψα

σε dynojet η νεα busa εδειξε με εξατμιση-φιλτρο 200!
γενικα τα δυναμομετρα αυτα εχουν ενα 10%+υπεραισιοδοξιας

T.R.E
09/08/2008, 10:59
Ψήνεστε να διοργανώσουμε ένα Dynoday,να πάμε μια μέρα όλοι στο ίδιο δυναμόμετρο να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα? :) :) :)

JIMK7
09/08/2008, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ψαχνω να βρω fucks στην αθηνα μπας και δω 210-215 γιατι τα 196 στο superflow μαλλον ειναι μουφα...

Χα τουλαχιστον για να μη σου πω 230 240 :a38:
Τωρα τι να πω το δικο μας ειναι μαπα του AKRAPOVIC το ιδιο αλλα εχω μια απορια ρε μαγκες γιατι κανενα μπουσα νορμαλ μεχρι του 2007 δεν μου εχει δηξει πανω απο 155 αλογα :winka: μαλλον δεν τα γουσταρει φαινεται λεω εγω τωρα :lol:

Οσο για σενα δεν περιμενα να πεσεις τοσο χαμηλα αλλα αν και εδω που τα λεμε το περιμενα :lol: μονο και μονο για να το παιξεις ξυπνιος :sick:

Το αστειο ομως τις υποθεσης ειναι οτι οσοι εχουν ερθει απο αλλα δυναμομετρα μου λενε οτι το fucks ειναι πολυ αυστηρο δυναμομετρο ;)

JIMK7
09/08/2008, 12:05
ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ............ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.....!!!!!

Άρτζι..........μπούρτζι...........καί λουλά

έτσι λέγαν οί παλιοί.....!!!!!

Μέχρι πού τά χιλιάρια βγήκαν πιό γρήγορα άπό τά 1300, άκόμα καί
στό ντράγκστερ.....!!!!

Νορμάλ ό ένας,φιλτράκι ό άλλος,έξατμισούλα ό τρίτος.....καί φυσικά
ΟΛΟΙ.........ΟΔΗΓΑΡΕΣ......

Λυπάμαι άλλά όλοι αύτοί πού δοκιμάζουν μοτό σέ όλον τόν κόσμο....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ............
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ........!!!!!!

Μαζί μέ αύτούς τό ίδιο καί έμείς πού τούς διαβάζουμε,
άσχετα μέ τό πόσα μηχανάκια καβαλλήσαμε,
ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ.........
όταν τά παίζαμε στήν κόντρα.........
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ........ΟΥΤΕ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ........
ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ........
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ..........ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ..

Άνέκαθεν........φημιζόταν οί Έλληνες μοτοσυκλεττιστές γιά τό πνευματικό τους έπίπεδο
καί γιά τόν ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ..........
Ε..........σέ κάτι τέτοιες συζητήσεις............
ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ.........ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ.........

ΕΓΩ...........ΕΓΩ............ΕΓΩ..........ΕΓΩ..........ΕΓΩ...........ΕΓΩ.........

καί οί ύπόλοιποι....

Δεν θα κατσω να σου γραψω ενα σωρο πραγματα γιατι η υπογραφη μου το λεει καθαρα :lol:

TOLISTOLAROS
09/08/2008, 12:32
και την ετρωγε απο το 750 που εβγαζε 280
Κοντερίσια ίσως,πραγματικά 280 με τίποτα...

με GPS εδειξε 304 και πιγενε κιαλο
Μην παίρνετε πάντα τοις μετρητοίς τις ενδείξεις του GPS

Αρχικά δημιουργήθηκε από
madox
ασε που φετος το νεο ΖΧ10 ειναι επισημως το δυνατοτερο 1000
Το δυνατότερο 1000άρι για φέτος είναι το CBR.

Ρε παιδιά δεν παίζεστε,μία ο ένας μιλά για μαμά μηχανάκια,μία ο άλλος λέει για ΦΠΕ...
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ-ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ. Γιατί;
Επειδή δεν έχει νόημα,αναλόγως τα λ7,το χρόνο και τις γνωσεις του καθενος το μηχανακι μπορεί να βγάλει ό,τι να΄ναι. Άμα τα παρασκαλίσει κανείς-πχ ο φίλος reinmaster ο οποίος (απ'ό,τι κατάλαβα,αν κάνω λάθος να με διορθώσει) το'χει υπερκυβίσει μιλάμε πια για άλλο μηχανάκι.

Να το πω κι αλιλιώς...φίλος ροδίτης απ'το puntoclub έχει Punto GT 370 στρόφαλο.Αυτό δεν παναπεί ότι τα GT(έστω βελτιωμένα) περνάνε Type-R!

JIMK7
09/08/2008, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Κοντερίσια ίσως,πραγματικά 280 με τίποτα...

Μην παίρνετε πάντα τοις μετρητοίς τις ενδείξεις του GPS

Το δυνατότερο 1000άρι για φέτος είναι το CBR.

Ρε παιδιά δεν παίζεστε,μία ο ένας μιλά για μαμά μηχανάκια,μία ο άλλος λέει για ΦΠΕ...
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ-ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ. Γιατί;
Επειδή δεν έχει νόημα,αναλόγως τα λ7,το χρόνο και τις γνωσεις του καθενος το μηχανακι μπορεί να βγάλει ό,τι να΄ναι. Άμα τα παρασκαλίσει κανείς-πχ ο φίλος reinmaster ο οποίος (απ'ό,τι κατάλαβα,αν κάνω λάθος να με διορθώσει) το'χει υπερκυβίσει μιλάμε πια για άλλο μηχανάκι.

Να το πω κι αλιλιώς...φίλος ροδίτης απ'το puntoclub έχει Punto GT 370 στρόφαλο.Αυτό δεν παναπεί ότι τα GT(έστω βελτιωμένα) περνάνε Type-R!

Για νορμαλ παντα μιλαω αν ο αλλος ομως ειναι στοκος και δεν καταλαβαινει δεν του φταιω εγω :lol:
:beer: :beer:

nikjoker
09/08/2008, 14:06
ειναι μερικοι που δεν .....απο λογια
με αυτο το δυναμομετρο μετραει και ο Mr Duno που ερχετε Σερρες

και σε αυτον μυνηση?
:beer: :beer: :beer: :beer:

αλλα εγω εχω ζηση την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
δεν εχω αναγκη το ΨΕΜΜΑ

και την ζω καθημερινα:beer: :beer: :beer: :beer:

α....ξεχασα
συμφωνω απολυτος με τον TRE
στο ιδιο δυμανομετρο
την ιδια ωρα...
και το ZX10
και το CBR
και οποιο αλλο θελετε

να μαθουμε την αληθεια ρε μαγκες:beer: :beer: :beer: :beer:

αιντε εις υγειαν:beer:

reinmeister
09/08/2008, 14:21
Χα τουλαχιστον για να μη σου πω 230 240 :a38:
Τωρα τι να πω το δικο μας ειναι μαπα του AKRAPOVIC το ιδιο αλλα εχω μια απορια ρε μαγκες γιατι κανενα μπουσα νορμαλ μεχρι του 2007 δεν μου εχει δηξει πανω απο 155 αλογα :winka: μαλλον δεν τα γουσταρει φαινεται λεω εγω τωρα :lol:

Οσο για σενα δεν περιμενα να πεσεις τοσο χαμηλα αλλα αν και εδω που τα λεμε το περιμενα :lol: μονο και μονο για να το παιξεις ξυπνιος :sick:

Το αστειο ομως τις υποθεσης ειναι οτι οσοι εχουν ερθει απο αλλα δυναμομετρα μου λενε οτι το fucks ειναι πολυ αυστηρο δυναμομετρο ;)

οταν λες τοσο χαμηλα εννοεις σε ιπποδυναμη ε?:rotflmao: :rotflmao:

καλα κανω και δεν εμπλεκομαι σε αυτο το ποστ...εχει πολλη περισσοτερη πλακα να διαβαζω τα διαμαντια...:D οποτε τζιμη θα σε στεναχωρησω αλλα δεν εχει φαγωμαρα αυτη την φορα...

τολη δεν ειναι υπερκυβισμενο...για την ακριβεια ουτε καν πιεσμενο δεν ειναι...κυκλοφορει ανετοτατα καθημερινα ανεξαρτητα συνθηκων σαν μαμα...απο ρελαντι μεχρι κοφτη...

Road67
09/08/2008, 14:55
:beer: :beer:

T.R.E
09/08/2008, 15:31
M'αρέσει που όλοι συμφωνείτε με τον Reinmeister ο οποίος παρεπιπτόντως :look: είναι ο μοναδικός που έχει παραδεχτεί ότι τα 1000αρια είναι πιο γρήγορα απ'τα Busa,σε νορμάλ κατάσταση πάντα... :lol:

ΥΓ: Για τα παλιά Busa λέω... :)