View Full Version : Μακάριοι οι έχοντες γκόμενα/γυναίκα "μηχανόβια"
Ε τι? περιμένε να δείτε κανά κατεβατό?
Μήπως να έγραφα κανα ρομαντικό κείμενο με λέξεις διαμάντια?
Ο τίτλος τα λέει όλα. :rolleyes:
Απλά κ ωραία είπα να φέρω ένα χριστουγενιάτικο αεράκι απ'το
cosmopolitan κ σε όσους δεν αρέσει στ'@@ μου.
el_hymador
12/12/2007, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Μακαρι να λεγαν το ιδιο οι γκομενες και για μας...
:lol: :lol: :lol:
road spirit
12/12/2007, 16:30
φίλτατε Μπάμπη, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! και οι λόγοι ειναι πολλοί και απλοί αλλά φεύγω τώρα και βιάζομαι... το βράδυ ή άυριο
:D
:wave2:
Εγώ απλά να κάνω μια διευκρίνηση..
Μακάριοι οι έχοντες γκόμενα/γυναίκα "μηχανόβια" που έχει δικιά της μηχανή και δε μας πρήζει να πάμε βόλτα!!! :mad:
Πάω κ πιάνω κουβέντα με θυληκά για μηχανές.
η μία ξενερώνει,
η άλλη λέει "ζηλεύω τους μοτοσυκλετιστές που κάνουν ταξίδια αλλά δεν είμαι εγώ για αυτά τα πράματα"...
το κορυφαίο το έχει πει μια πρώην μου: "όλο αυτό το πάθος σου είναι σκέτη ματαιοδοξία" ! :eyepop:
Μία πέτυχα που ήξερε τον Καπιρόσι, τον Άγιο στην Εύβοια κ την πίστα των Σερρών αλλά μετά από δύο μέρες την έκανε για Αγγλία! :bawl:
road spirit
12/12/2007, 16:46
η μία ξενερώνει,
η άλλη λέει "ζηλεύω τους μοτοσυκλετιστές που κάνουν ταξίδια αλλά δεν είμαι εγώ για αυτά τα πράματα"...
το κορυφαίο το έχει πει μια πρώην μου: "όλο αυτό το πάθος σου είναι σκέτη ματαιοδοξία" ! :eyepop:
Μία πέτυχα που ήξερε τον Καπιρόσι, τον Άγιο στην Εύβοια κ την πίστα των Σερρών αλλά μετά από δύο μέρες την έκανε για Αγγλία! :bawl:
μπαγάσα με πρόλαβες, ήμουν έτοιμος να κλεισω το πιτσι και βλέπω αυτό...
ρε! την ίδια ξέρουμε?? :lol: :lol: αμα ειναι, αστο καλύτερα που έφυγε :lol:
και για να δώσω ενα λόγο στα γρήγορα για την αρχική μου απάντηση :
γιατί πολύ απλά, ειναι στιγμές που θες να κάνεις το δικό σου, το αντριλίκι σου, τη καφρίλα σου με τους μοτο-κολητούς σου,
τη προσωπική σου μοναχική βόλτα, τις νυχτερινές "αλήτικες" και άσκοπες διαδρομές στην πόλη, και άλλα πολλά...
και τότε μια γκόμενα μηχανόβια θα σου είναι απλά βραχνάς, απλά θα σε φρενάρει (οχι δεν εννοώ κυριολεκτικά οτι θα είναι πιο αργή από σενα, άλλο εννοώ)...
γιατί καλό ειναι να έχεις πολλά κοινά με το ταίρι σου, αλλά πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ θα πρέπει να υπάρχουν και "απομακρυσμένες στιγμές" (σε κάθε υγιή σχέση) ... και για μενα
η μοτο και η "φεύγα" μαζι της ειναι ...ας πουμε... κάτι ιερό...
θα της λές θέλω να παω μόνος μου και θα αναρωτιέται γιατί οχι και αυτή ? ενω αν δεν είναι μηχανόβια, θα της λές απλά θέλω βόλτα με τη μοτο μου, κομμένο τέλος...
...δεν μπορω να το περιγραψω ακριβώς εδω, αλλά για μένα, εχει διαφορά πολύ μεγάλη...
να σημειώσω εδω οτι δεν θεωρώ μηχανόβια μια κοπέλα που απλά της αρεσουν οι μοτο και να γουστάρει/μην έχει προβλημα να κάθεται δικάβαλο μαζί σου
για μια βόλτα ή ένα ταξιδακι... φαντάζομαι και εσυ δεν εννοείς αυτό
η μία ξενερώνει,
Σε είδε να οδηγάς και ξενέρωσε ???:rotflmao: :rotflmao:
η μηχανή θα είναι πάντα αυτή που θα καβαλάς και θα γουστάρεις περισσότερο.
Η ζήλια θα είναι το στάνταρ ανάμεσα σε μηχανή και γυναίκα, είτε είναι μηχανόβια είτε όχι.:a024:
el_hymador
12/12/2007, 16:55
μια πιο τραβηγμενη λυση ειναι να γινεις gay
Η πιο ωραια επαφη που μπορει να εχει κανεις με ''γυναικα μηχανοβια'' καθως λεει κ ο μπαμπης, ειναι μονο μεσα απο ενα φορουμ.
Να οπως εδω, ας πουμε.
Μου αρεσει επισης και να τις βλεπω στον δρομο με τις μηχανες τους...μεχρι εκει.
---μπαμπη γιατι να ναι ρε φιλε μηχανοβια? εγω ασχολουμαι με την κουζινα της?
Άντε ρε χάλια tai! :p
Νταξ βέβαια υπάρχουν κ μερικές που τις τρώει ο κωλαράκος τους να τις πάω βόλτα
Πάνω στο 675 βέβαια αλλάζουν τροπάριο και λένε δεν βολεύει,που βάζω τα χέρια μου κ άλλα τέτοια. :lol:
Καλά χρυσό μου, 23 είμαι κ έχω τη μηχανή να κάνω τις καύλες μου.Δεν το ξέρα να πάρω μια 2η από τωρα για να είναι ο γλουτός σου τρυφερός!
Εντάξει δεν είπαμε να πηγαίνω να ξύνω με την κοπέλα μου στα Μέγαρα αλλά να σε νιώθει λιγάκι δε βλάπτει!
Κ ναι ρε Γιάννη η μηχανή θέλει μοναξιές και άλλα γλυκά αγόρια με δερμάτινα που με 2 λέξεις και ματιες συνενοήσαι
αλλά δεν είναι ωραίο συναίσθημα να ταξιδεύεις κ να νιώθεις το κορμί της καλής σου ακουμπισμένο στην πλάτη σου? :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μια πιο τραβηγμενη λυση ειναι να γινεις gay
άσε το δοκίμασα κ αυτό κ κατέληξα σε ένα ροζ σμαρτ να ακούμε το τελευταίο της Βανδή! :lol:
αχ που πήγαν οι άντρες... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Η πιο ωραια επαφη που μπορει να εχει κανεις με ''γυναικα μηχανοβια'' καθως λεει κ ο μπαμπης, ειναι μονο μεσα απο ενα φορουμ.
Να οπως εδω, ας πουμε.
Μου αρεσει επισης και να τις βλεπω στον δρομο με τις μηχανες τους...μεχρι εκει.
---μπαμπη γιατι να ναι ρε φιλε μηχανοβια? εγω ασχολουμαι με την κουζινα της?
κάτσε ρε Τάσο, δεν πηγαίνεις ταξίδια με τη γυναίκα σου?
επίσης τι σκατά?παραείμαι ρομαντικό αγόρι που καμοιά φορά γουστάρω η κοπέλα να μαγειρεύει κ εγώ αντί να είμαι στο pc η στην τηλεοράση είμαι στην κουζίνα??
δεν είναι ωραίο συναίσθημα να ταξιδεύεις κ να νιώθεις το κορμί της καλής σου ακουμπισμένο στην πλάτη σου? :sad:
Την περίπτωση να μην κάθεται άνθρωπος εκεί πάνω, δεν την σκεφτόμαστε ε; :wacko:
lilipoua
12/12/2007, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γιατί πολύ απλά, ειναι στιγμές που θες να κάνεις το δικό σου,
τη προσωπική σου μοναχική βόλτα, τις νυχτερινές "αλήτικες" και άσκοπες διαδρομές στην πόλη, και άλλα πολλά...
Πιστεύω πως και μία γυναίκα που οδηγεί μηχανή τα νιώθει αυτά!
Κι εκείνη θέλει να φύγει μόνη της μια βόλτα, χωρίς εσένα, απλά αυτή και η μηχανή της!!
και το καλό με αυτό, είναι πως θα καταλαβαίνει καλύτερα απο όλες της άλλες, αυτή σου την ανάγκη!! χωρίς γκρίνια κ.λ.π.
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Την περίπτωση να μην κάθεται άνθρωπος εκεί πάνω, δεν την σκεφτόμαστε ε; :wacko:
βασικά είναι μαρτύριο να είναι κάποια γυναίκα συνεπιβάτης σε ss! :lol:
αλλά ας μην το συγκεκριμενοποιήσουμε το θέμα πάνω σ'αυτή τη κατηγορία μηχανών! :winka:
...γιατι να ναι ρε φιλε μηχανοβια? εγω ασχολουμαι με την κουζινα της?
Πέρασε έξω, νεαρέ.
αλλά δεν είναι ωραίο συναίσθημα να ταξιδεύεις κ να νιώθεις το κορμί της καλής σου ακουμπισμένο στην πλάτη σου? :sad:
θελεις οπωσδήποτε κατι να σε σπρώχνει απο πίσω Ε??:p
επίσης τι σκατά?παραείμαι ρομαντικό αγόρι που καμοιά φορά γουστάρω η κοπέλα να μαγειρεύει κ εγώ αντί να είμαι στο pc η στην τηλεοράση είμαι στην κουζίνα??
να το κοιτάξεις αυτό, γιατί σε λίγο θα φοράς σερβιέτες, φακιόλι, μπροστομούνα και θα γκρινιάζεις για την εκπομπή της Τατιάνας:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Kostas NL
12/12/2007, 19:48
Κανένα παράπονο πάντως από εδώ, μαζί στο δρόμο για Βαρκελώνη.
Πήρε μοτοσυκλέτα, τη φόρτωσε και φύγαμε για 4000 χμ.
114164
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Πέρασε έξω, νεαρέ.
Απο την κουζινα εννοεις.. εχω ηδη περασει και την αφηνω μονη της.
Ευχαριστω για την προσφωνηση κ μιας κ εισαι αρκετα μικροτερη το θεωρω κοπλιμεντο..
Αλλα δεν αναφερομουν στις συναδελφισσες εκ του φορουμ-για τις μελλουσες γκομενες/γυναικες ειναι το θεμα.
--μπαμπη, δεν ειπα να ειναι και κουτσουρο βρε αδελφε...μια ιδεα μπορουν να εχουν.
......παραείμαι ρομαντικό αγόρι που καμοιά φορά γουστάρω η κοπέλα να μαγειρεύει κ εγώ αντί να είμαι στο pc η στην τηλεοράση είμαι στην κουζίνα??
Α, ωστε εισαι απ αυτους που τις κακομαθαινετε και μετα πριζουν τα δικα μας π@π@ρι@...???
ωραιος....
DimChios
12/12/2007, 21:42
ΜΛΚΕΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!
ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΩ, "ΝΑΙ" ΛΕΕΙ!!!
:a08:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
την ξερω κι εγω αυτη,πολυ καλη :beer: .......βασικα εχει..........
DimChios
12/12/2007, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
την ξερω κι εγω αυτη,πολυ καλη :beer: .......βασικα εχει..........
Αν ξερουμε την ιδια, να "οργανωθουμε" ρε παιδακι μου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Κανένα παράπονο πάντως από εδώ, μαζί στο δρόμο για Βαρκελώνη.
Πήρε μοτοσυκλέτα, τη φόρτωσε και φύγαμε για 4000 χμ.
Έχω επισημάνει μία περίπτωση με μία ER-6F μαύρη που πάει και ψωνίζει σε μεγάλο Smarket στο περιστέρι. Τυχαίνει να την βλέπω πολύ συχνά. Παίρνει τις πλαστικές τσάντες και τις κρεμάει ανά δύο στη σχαρούλα που έχει πίσω, ώστε να εξισορροπούνται(σαν σαμάρι). Πρέπει να είναι 30φεύγα αλλά είναι καλή περίπτωση :D και με ωραία μηχανή.
Αυτά βλέπω και λέω πως θα γίνει να πάρουμε κανένα τουμπανάκι. Οι γυναίκες έχουν κυριαρχήσει στα πάντα πλέον :lol:
road spirit
12/12/2007, 22:02
Κ ναι ρε Γιάννη .....
αλλά δεν είναι ωραίο συναίσθημα να ταξιδεύεις κ να νιώθεις το κορμί της καλής σου ακουμπισμένο στην πλάτη σου? :sad: ναι ρε συ, και μενα μου αρέσει αυτό, αλλά στα πλαίσια του να της αρέσει η μηχανή και η βόλτα που και που, οχι να είναι μηχανόβια, τουλάχιστον έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγω τον όρο...
edit: δεν είπα οτι δεν μου αρέσει η εικόνα και η ουσία μιας γυναίκας με μοτο... ισα ισα, που οταν συναντώ κατι τέτοιο στο δρόμο μου αρέσει
η δικιά μου κοπέλα δεν γουστάρω να είναι μηχανόβια :smilea:
τα βυζια λες??:cool:
Akatanomastos
13/12/2007, 01:57
kai afou tin vreis aftin tin gomena, ektos apo tou pos na parkareis, tha sou leei:
den tin pires kala afti ti strofi
lathos grami
klp klp:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
apo tin alli tora, den xreiazete na einai mixanovia gia na valei kai se ena taksidaki ton eksoplismo tis kai na pate me asfaleia kapou.
vasikotero olon, an einai oti thelei arkei min xanei tin thilikotita tis, pou den exei na kanei me ta rouxa pou foras
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
θελεις οπωσδήποτε κατι να σε σπρώχνει απο πίσω Ε??:p
βασικά θέλω μια αφρικάνα για μηχανή και μια μελαχρινή με μπουκλες για γκόμενα... :D
να το κοιτάξεις αυτό, γιατί σε λίγο θα φοράς σερβιέτες, φακιόλι, μπροστομούνα και θα γκρινιάζεις για την εκπομπή της Τατιάνας:lol: :rotflmao: :rotflmao:
χελόου!υπάρχουν και ταμπόν!
χρησημοποιώ σαμπουάν με 62 βιταμίνες!δεν έχω ανάγκη το φακιόλι.
what the fuck is brostomouna?
χρυσό μου εγώ βλέπω μόνο Όπρα λάιβ από ίντερνετ...
Α, ωστε εισαι απ αυτους που τις κακομαθαινετε και μετα πριζουν τα δικα μας π@π@ρι@...???
ωραιος....
μαλακία το ξέρω...τις κακομαθαίνω, τι να κάνω?
άμα βλέπεις ή σκέφτεσαι μια γλυκόφατσα θες δε θες λιώνεις... :rolleyes:
ε κ μετά έχουν υψηλά στάνταρ! :lol:
κ πέφτουν σε σας, σας σκοτίζουν τ'@@, τις σουτάρετε κ μετά γυρνάνε σε μένα κ μου σκοτίζουν τα δικά μου! :lol: :lol:
γαμώτ...
ναι ρε συ, και μενα μου αρέσει αυτό, αλλά στα πλαίσια του να της αρέσει η μηχανή και η βόλτα που και που, οχι να είναι μηχανόβια, τουλάχιστον έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγω τον όρο...
edit: δεν είπα οτι δεν μου αρέσει η εικόνα και η ουσία μιας γυναίκας με μοτο... ισα ισα, που οταν συναντώ κατι τέτοιο στο δρόμο μου αρέσει
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
kai afou tin vreis aftin tin gomena, ektos apo tou pos na parkareis, tha sou leei:
den tin pires kala afti ti strofi
lathos grami
klp klp:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
apo tin alli tora, den xreiazete na einai mixanovia gia na valei kai se ena taksidaki ton eksoplismo tis kai na pate me asfaleia kapou.
vasikotero olon, an einai oti thelei arkei min xanei tin thilikotita tis, pou den exei na kanei me ta rouxa pou foras
ναι ρε παιδιά είπαμε, δε θέλω ντε κ σώνει να έχει η γυναίκα τη δικιά μου καψα με τις μηχανές!
γι'αυτό κ τη λέξη μηχανόβια στον τίτλο την έβαλα σε εισαγώγικα!
είπαμε να γλυκαίνεται με τον μοτοσυκλετισμό, κι ας έχει αμάξι! καλύτερα μη σου πω...
πάντως όταν γνώρισα αυτή που ήξερε Σέρρες κ Καπιρόσι
την ερωτεύτικα στο λεπτό,είχε κ μπουκλίτσες και μια γλυκοφατσούλα...
νταξ ήταν κ 2 χρόνια μεγαλύτερη αλλά ο έρως χρόνια δε κοιτά! :D
αν και οι δυο διασκεδάζουν και μοιράζονται την ίδια "αρρώστια" για τις μηχανές είναι οτι καλύτερο θα μπορούσε να έχει κοινό ένα ζευγάρι.
και ο καθένας με το αγρίμι του.... και οι στιγμές ως δικάβαλο και δε παει να ναι και μονόσελο..αν έχεις τη τρέλα
αλλά ολα ειναι προσωπικές απόψεις και επιλογές;) :beer:
ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΜΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗ Γ@Μ@ΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΤΡΙΧΕΣ ΡΕ ΜΗ ΤΗΣ ΞΥΡΗΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΛΕΜΕ.:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΠΙΦΑΣ
ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΜΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗ Γ@Μ@ΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΤΡΙΧΕΣ ΡΕ ΜΗ ΤΗΣ ΞΥΡΗΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΛΕΜΕ.:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :smokin:
Οσο για τη δεύτερη πρόταση.....συμφωνώ απόλυτα, οχι τόσο στο "προνόμιο" αλλά στο μη τις ξυρίζετε:lol:
road spirit
13/12/2007, 10:08
ναι ρε παιδιά είπαμε, δε θέλω ντε κ σώνει να έχει η γυναίκα τη δικιά μου καψα με τις μηχανές!
γι'αυτό κ τη λέξη μηχανόβια στον τίτλο την έβαλα σε εισαγώγικα!
είπαμε να γλυκαίνεται με τον μοτοσυκλετισμό, κι ας έχει αμάξι! καλύτερα μη σου πω...
πάντως όταν γνώρισα αυτή που ήξερε Σέρρες κ Καπιρόσι
την ερωτεύτικα στο λεπτό,είχε κ μπουκλίτσες και μια γλυκοφατσούλα...
νταξ ήταν κ 2 χρόνια μεγαλύτερη αλλά ο έρως χρόνια δε κοιτά! :D
νταξ, τώρα συγκλίνουμε! :lol:
και για το 2ο, επίσης νταξ, δεν είναι τελικά η ίδια τύπισα :lol: :lol:
σας παταω ολους
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλά ηρέμησε, δεν είμαστε στις διαμάχες... :lol:
καλά ηρέμησε, δεν είμαστε στις διαμάχες... :lol:
:eyepop:
:sad: :sad: :sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
α ωραια θα βγαλω το απωθημένο μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το χειρότερο ειναι οτι της λες "που θες να ας αγαπη μου" σου λεει "διάλεξε εσυ μωρο μου"
"αχ τι ωραια" θα πει καποιος....
γιατι μετα λες " παμε.... (βαλε οτι θες)" και σου απανταει....
"ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a02: :a56:
καλα σας αφήνω να τα πείτε δημοσίως! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το χειρότερο ειναι οτι της λες "που θες να ας αγαπη μου" σου λεει "διάλεξε εσυ μωρο μου"
"ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a02: :a56:
χαλια λεμε οι γυναικες στην εποχη μας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε ρε κουλαδι που χανεις το δρομο και κανουμε 3 ωρες να παμε πορτο ραφτη και φταιω εγω που δε τρεχω λεει (αρπα την):smokin:
Cpt. Haddock
13/12/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
...κανουμε 3 ωρες να παμε πορτο ραφτη ...
α, πάλι μακριά πήγατε :smokin: :evil: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
α, πάλι μακριά πήγατε :smokin: :evil: :smokin:
θα σε χτυπησω αλυπητα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]α ωραια θα βγαλω το απωθημένο μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"που θες να ας αγαπη μου" σου λεει "
ΤΟ AS ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ Η ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ακουστε τωρα
σοβαρα
νομιζετε οτι ειναι καλο να εχετε τα ιδια γουστα? οοοοχχχιιιιι
:nono: διοτι αγαπητοι συμφορουμιτες θα εχετε λιγοτερους καυγαδες οταν δε θα μπορειτε να διαφωνισετε για μηχανακια αναρτησεις εξατμισεις ποδοσφαιρο ομαδες κλπ κλπ
και ερωτω
ποιο ωραια δεν ειναι να προσποιηστε οτι πιστευετε πραγματικα οτι το βλεμα της ειναι σαν τον ουρανο με τα λαμπερα αστερια ? ε?
:lol:
DimChios
13/12/2007, 15:13
τελικα για γκομενες μιλαμε ή για τριχες???
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Τατι, μαζι σου!
:winka: :beer: :beer: :wave2:
ξανα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω τι να πω που τον γνωρισα τρελλο εντουρα και τωρα τελευταιως μου το εχει ριξει στο τουτου??:mad:
(πλακα κανω/ πλακα κανω/ πλακα κανω /πλακα κανω/πλακα κανω/πλακα κανω..:cry: )
:p :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εγω τι να πω που τον γνωρισα τρελλο εντουρα και τωρα τελευταιως μου το εχει ριξει στο τουτου??
Τρελλος εντουρας που φλερταρει προσφατως με τετρατροχο...εισαι ενταξει...ακομη.
Να αρχισεις να προβληματιζεσαι αν αρχισει να φλερταρει με κατι αλλο.
Κανεις δεν ειναι τελειος.
τελικα για γκομενες μιλαμε ή για τριχες???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :winka: :beer: :beer: :wave2:
Σου διαφευγει -μου φαινεται- το ποσο σημασια δινουν οι ''γκομενες'' στις τριχες..
Εγω τι να πω που τον γνωρισα τρελλο εντουρα και τωρα τελευταιως μου το εχει ριξει στο τουτου??:mad:
ti aderfh thee mou! :yuck:
me prolabes :lol: :lol:
Τρελλος εντουρας που φλερταρει προσφατως με τετρατροχο...εισαι ενταξει...ακομη.
Κανεις δεν ειναι τελειος.
Μου φαινεται πρεπει να τον τσιγκλισω λιγο...8α του πεταξω καμια ατακα τυπου..''σε ΕΧΩ!!'' να δω αντιδρασεις...:rolleyes:
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
μπαγάσα με πρόλαβες, ήμουν έτοιμος να κλεισω το πιτσι και βλέπω αυτό...
ρε! την ίδια ξέρουμε?? :lol: :lol: αμα ειναι, αστο καλύτερα που έφυγε :lol:
και για να δώσω ενα λόγο στα γρήγορα για την αρχική μου απάντηση :
γιατί πολύ απλά, ειναι στιγμές που θες να κάνεις το δικό σου, το αντριλίκι σου, τη καφρίλα σου με τους μοτο-κολητούς σου,
και τότε μια γκόμενα μηχανόβια θα σου είναι απλά βραχνάς, απλά θα σε φρενάρει (οχι δεν εννοώ κυριολεκτικά οτι θα είναι πιο αργή από σενα, άλλο εννοώ)...
γιατί καλό ειναι να έχεις πολλά κοινά με το ταίρι σου, αλλά πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ θα πρέπει να υπάρχουν και "απομακρυσμένες στιγμές" (σε κάθε υγιή σχέση) ... και για μενα
η μοτο και η "φεύγα" μαζι της ειναι ...ας πουμε... κάτι ιερό...
θα της λές θέλω να παω μόνος μου και θα αναρωτιέται γιατί οχι και αυτή ? ενω αν δεν είναι μηχανόβια, θα της λές απλά θέλω βόλτα με τη μοτο μου, κομμένο τέλος...
...δεν μπορω να το περιγραψω ακριβώς εδω, αλλά για μένα, εχει διαφορά πολύ μεγάλη...
να σημειώσω εδω οτι δεν θεωρώ μηχανόβια μια κοπέλα που απλά της αρεσουν οι μοτο και να γουστάρει/μην έχει προβλημα να κάθεται δικάβαλο μαζί σου
για μια βόλτα ή ένα ταξιδακι... φαντάζομαι και εσυ δεν εννοείς αυτό
ναι ρε συ, και μενα μου αρέσει αυτό, αλλά στα πλαίσια του να της αρέσει η μηχανή και η βόλτα που και που, οχι να είναι μηχανόβια, τουλάχιστον έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγω τον όρο...
Γιαννάκη μπαγάσα πρέπει να ρθεις Βουλγαρία τα Φώτα...
τα πες όλα όπως τα θέλω !!! :beer: :a19: :a23: :a23: :a23: :a20: :a18:
Μου φαινεται πρεπει να τον τσιγκλισω λιγο...8α του πεταξω καμια ατακα τυπου..''σε ΕΧΩ!!'' να δω αντιδρασεις...:rolleyes: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ναι..ναι..κατι τετοιο να του πεις..
θα πιασει.
Aggelos_SV
13/12/2007, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
"ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a02: :a56:
Mπα υπάρχουν και χειρότερα....
Φαντάζεσαι να σ'επρηζε ότι τα ΧΟΝΔΑ είναι τα καλύτερα μηχανάκια?:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Παθών....:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Mπα υπάρχουν και χειρότερα....
Φαντάζεσαι να σ'επρηζε ότι τα ΧΟΝΔΑ είναι τα καλύτερα μηχανάκια?:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Παθών....:lol: :lol:
ΝΑ ΜΛΚΑ .......ειχες το καλυτερο κοριτσι και με αποψη :beer:
ναι..ναι..κατι τετοιο να του πεις..
θα πιασει.
:sick:
οταν λες σε ολα , εννοας "ΟΛΑ"?????
δεν κανονιζει και ενα απο εκεινα που λεγαμε??:D
μια φορα και εναν καιρο ειχα μια κοπελα μηχανοβια,ηταν μια απο τις πιο ομορφες σχεσεις της ζωης μου,κριμα ομως γιατι δεν κρατησε πολυ:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
μια φορα και εναν καιρο ειχα μια κοπελα μηχανοβια,ηταν μια απο τις πιο ομορφες σχεσεις της ζωης μου,κριμα ομως γιατι δεν κρατησε πολυ:mad:
τώρα εγώ να υποθέσω γιατί δεν κράτησε? :a13: :a01:
Akatanomastos
14/12/2007, 01:12
είπαμε να γλυκαίνεται με τον μοτοσυκλετισμό,
SIZE] :D
i douleia tis ginaikas einai alli
na glikenete (me alla) kai na glikeni kai sena
oti aresei ston antra tha aresei kai sti ginaika kai antistrofa (arkei min vazeis ta esorouxa tis:lol: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
(arkei min vazeis ta esorouxa tis:lol: )
κρίμα. :sad:
κ έχω μια κλίση σε ότι γενικά γράφει πάνω Triumph. :lol:
DimChios
14/12/2007, 05:16
οταν λες σε ολα , εννοας "ΟΛΑ"?????
δεν κανονιζει και ενα απο εκεινα που λεγαμε??:D
Αι ρε απο κει!
Που μου θες και....
να σου κανω το τραπεζι!
filipp0s
14/12/2007, 07:24
:D :evil: :sun: :a30: :a09: :a13: :smokin:
114291
Aggelos_SV
14/12/2007, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ΝΑ ΜΛΚΑ .......ειχες το καλυτερο κοριτσι και με αποψη :beer:
:confused:
:look:
:confused:
....ακόμα το έχω...
τώρα εγώ να υποθέσω γιατί δεν κράτησε? :a13: :a01:
Ολοι εχουν "ελατωματα" !!
'Νταξει???
κανενας δεν ειναι τελειος!!!
Ολοι εχουν "ελατωματα" !!
'Νταξει???
κανενας δεν ειναι τελειος!!!
το ξέρω! γι'αυτό με καμία δεν έχω κάτσει πάνω από 11 μήνες! :lol:
φοβάμαι τις επετείους! :lol:
σωστοστ--κατι θα ξερεις εσυ.
είχα την εντύπωση ότι θα είχε φτάσει πολλλεεεεεες σελίδες!:hypnotize :uplate: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol: :beer:
ναι ρε π0υστη μου τι είστε σεις ρε?
και τα θυληκά του φόρουμ...χλιαρή αντιμετώπιση...
μάλλον σας σερνουν οι γυναίκες σας και έχετε το στόμα σας κλειστό! :lol:
ναι ρε π0υστη μου τι είστε σεις ρε?
και τα θυληκά του φόρουμ...χλιαρή αντιμετώπιση...
μάλλον σας σερνουν οι γυναίκες σας και έχετε το στόμα σας κλειστό! :lol:
Δεν ξερω αν ειχες πετυχει κατι καλοκαιρινα 8ρεντακια των 800 σελιδων το κα8ενα..εχουμε συνη8ισει πλεον..:rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer: :wave2:
δεν το πασάρεις καλά ρε άνθρωπε....:beer: :rotflmao:
gixxerpap
14/12/2007, 21:32
εγω ενα εχω να πω......καποιος απο εδω μεσα κανει την παπια και δεν απανταει οπως πρεπει...
Operater
14/12/2007, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
είχα την εντύπωση ότι θα είχε φτάσει πολλλεεεεεες σελίδες!:hypnotize :uplate: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol: :beer:
Δεν τα έχω με μια κοπελιά "μηχανόβια" (με την αυστηρή έννοια του όρου)
αλλά με ακολούθησε μέχρι την Αρκαδία, με βροχή, με στροφές, με 9 βαθμούς στις 2 το μεσημέρι κτλ κτλ..
Δεν θα τη παντρευτώ, δεν το έχω σκεφτει, αλλά γουστάρω που γουστάρει
κι ας έχω μηχανη των 1000 ευρω. Μήπως είμαι "μακάριος που εχω μια τέτοια κοπέλα?
Που με ακολουθεί σε μια μετεξελιχτική φάση απο τουτού σε μηχανή, χωρίς ενδοιασμούς και μουρμούρες? Ο καιρός θα δείξει.. :lol:
Operater
14/12/2007, 21:43
Κι εχω το θάρρος να πω ότι ένας από τους λογους που πήραμηχανή ήταν αυτή..
Σταματούσα στα φαναρια και έβλεπε τύπους με Αφρικάνες και ξεροστάλιαζε..
Τώρα βλέπουν εμάς και ξεροσταλιάζουν... :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Δεν τα έχω με μια κοπελιά "μηχανόβια" (με την αυστηρή έννοια του όρου)
αλλά με ακολούθησε μέχρι την Αρκαδία, με βροχή, με στροφές, με 9 βαθμούς στις 2 το μεσημέρι κτλ κτλ..
Δεν θα τη παντρευτώ, δεν το έχω σκεφτει, αλλά γουστάρω που γουστάρει
κι ας έχω μηχανη των 1000 ευρω. Μήπως είμαι "μακάριος που εχω μια τέτοια κοπέλα?
Που με ακολουθεί σε μια μετεξελιχτική φάση απο τουτού σε μηχανή, χωρίς ενδοιασμούς και μουρμούρες? Ο καιρός θα δείξει.. :lol:
είσαι σε καλό δρόμο! :winka:
Operater
14/12/2007, 22:32
Καλος Οπερατέρ: Στο κάτω-κάτω καλές βόλτες δεν γίνονται και χωρίς αυτές?
Κακός Οπερατέρ: Και μετά τις βόλτες τι γίνεται?
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω ενα εχω να πω......καποιος απο εδω μεσα κανει την παπια και δεν απανταει οπως πρεπει...
τι δλδ??
ειναι κότα???
και κάνει την πάπια??
τωρα μου το χαλάς....
πάντα πρέπει να υπάρχει και καλός και κακός... :winka: :D
Operater
14/12/2007, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
τωρα μου το χαλάς....
πάντα πρέπει να υπάρχει και καλός και κακός... :winka: :D
Δεν το είχα σκεφτεί.... Θα διορθωθώ!
Πάντως φαντάζεστε αυτούς που τους τρώνε τα αυτά οι γκόμενες/γυναικες
επειδή οδηγάνε μοτό, επειδή πάνε με φίλους ταξίδια με μοτό κτλ κτλ.....?
Είναι λίγο δυστυχία και δεν σου αφήνει καθαρή σκέψη.... Σκέτη ζαλάδα! :eek:
road spirit
14/12/2007, 22:46
Δεν το είχα σκεφτεί.... Θα διορθωθώ!
Πάντως φαντάζεστε αυτούς που τους τρώνε τα αυτά οι γκόμενες/γυναικες
επειδή οδηγάνε μοτό, επειδή πάνε με φίλους ταξίδια με μοτό κτλ κτλ.....?
Είναι λίγο δυστυχία και δεν σου αφήνει καθαρή σκέψη.... Σκέτη ζαλάδα! :eek: ε, αλλάζεις μοντέλο τότε... :D
Operater
14/12/2007, 22:47
ε, αλλάζεις μοντέλο τότε... :D
Επώδυνο αλλά καθαρτήριο, δεν βρίσκεις? :lol:
..... αλλά γουστάρω που γουστάρει
κι ας έχω μηχανη των 1000 ευρω.............Ο καιρός θα δείξει............. :lol:
Ειναι πολυ καλο που γουσταρει αυτο που εχεις --οτι και αν χεις..
Ομως να κανω μια υποθεση?--κατα παααασα πιθανοτητα ειναι μικρη. Γι αυτο..
και ισως γιατι δεν εχει ανεβει σε αλλες μηχανες/δεν εχουν ανεβει οι φιλες της/δεν ειχε ο πρωην της/και αλλα..
Αν ειχε κανει τα παραπανω θα ηταν λιγο διαφορετικα--οπως θα ηταν διαφορετικη η αντιμετωπιση του θεματος αν η κοπελα ειναι 26-27 και πανω...
Εκει να δεις απαιτησεις...
Operater
14/12/2007, 22:57
:rolleyes:
Απαιτήσεις ε? Έχεις δίκιο, οι καιροί, η ηλικία αλλάζει...
Αλλά γιατί να μην απαιτήσω κι εγώ τη δικιά μου ευχαρίστηση τότε?
Γιατί μια γυναικα, να με περιορίσει σε κάτι που μ' αρέσει?
Τα δύσκολα, κατ' εμε, είναι όταν δημιουργείται οικογένοια, 3μελής και πάνω.... :wave2:
γιατί νομίζεις ότι αλωνίζω τα εξωτερικά τωρα...???
γάμος μετά! χαχαχα :bigcry: :rotflmao: :lol: :wave2: :beer:
Operater
14/12/2007, 23:02
Και μετά το γάμο (ή και πριν) κλασσικά...
Πουλάς μηχανή (πωλείται λόγω γάμου) και αγοράζεις ένα μεγαλο τουτού....
ή μήπως όχι?Δεν σ'έχω για τέτοιο!!!! :lol:
road spirit
14/12/2007, 23:14
Επώδυνο αλλά καθαρτήριο, δεν βρίσκεις? :lol: αναζωγονητικό! ...και οχι επωδυνο κατα τη γνώμη μου... επώδυνο ειναι στα κανει πλανήτες :lol:
road spirit
14/12/2007, 23:15
Και μετά το γάμο (ή και πριν) κλασσικά...
Πουλάς μηχανή (πωλείται λόγω γάμου) και αγοράζεις ένα μεγαλο τουτού....
ή μήπως όχι?Δεν σ'έχω για τέτοιο!!!! :lol:
πφφφ, προδότες ! :mad:
:lol: :lol:
Απαιτήσεις ε? Έχεις δίκιο, οι καιροί, η ηλικία αλλάζει...
Αλλά γιατί να μην απαιτήσω κι εγώ τη δικιά μου ευχαρίστηση τότε?
Γιατί μια γυναικα, να με περιορίσει σε κάτι που μ' αρέσει?
Τα δύσκολα, κατ' εμε, είναι όταν δημιουργείται οικογένοια, 3μελής και πάνω.... :wave2:
για να πας στην δουλειά σου θες (σου αρέσει) μηχανή
για να πας για καφέ με τους φίλους (όποτε πας) θες(σου αρέσει) μηχανή
για να πάς μια βόλτα στο stork πχ (όποτε πας) θες(σου αρέσει) μηχανή
για να πάς σε super market θες(σου αρέσει) μηχανή
όλες αυτές της φορές δεν θα πάρεις την 3μελή η 5μελή οικογένεια μαζί έτσι?
οπότε, γιατί να την δώσεις με τον γάμο? αφού σου αρέσει η μηχανή?
και την γυναίκα αμα δεν θελει τη μηχανή, την πάς με το τουτού
orizontas
14/12/2007, 23:29
και την γυναίκα αμα δεν θελει τη μηχανή, την πάς gia ανταλαγη με μια αλλη .....
γυ:evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin:
Operater
14/12/2007, 23:34
για να πας στην δουλειά σου θες (σου αρέσει) μηχανή
για να πάς μια βόλτα στο stork πχ (όποτε πας) θες(σου αρέσει) μηχανή
για να πάς σε super market θες(σου αρέσει) μηχανή
όλες αυτές της φορές δεν θα πάρεις την 3μελή η 5μελή οικογένεια μαζί έτσι?
οπότε, γιατί να την δώσεις με τον γάμο? αφού σου αρέσει η μηχανή?
και την γυναίκα αμα δεν θελει τη μηχανή, την πάς με το τουτού
Αυτά είναι επιχειρήματα! :wave2:
:a13: :a13: :a13: :a13:
ε, αλλάζεις μοντέλο τότε... :D
Σωστός!!!!
Απο HONDA cbr πας σε HONDA civic....!:rotflmao:
Γιατί μια γυναικα, να με περιορίσει σε κάτι που μ' αρέσει?:wave2:
Γιατι αυτο το θεωρουν υποχρεωση τους.
Τοτε νιωθουν ολοκληρωμενες.
Γιατι αυτο το θεωρουν υποχρεωση τους.
Τοτε νιωθουν ολοκληρωμενες.
Στο θέμα μηχανή, παρά το ότι όταν γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου δεν είχα (1989), ήξερε ότι την τελευταία την είχα δώσει πριν 1 χρόνο και πάρα πολύ απλά η ίδια με παρότρυνε - έπεισε να ξαναπάρω !!!
Η ίδια προτιμά το αυτοκίνητο και μόνο για μικρές μετακινήσεις ανεβαίνει στη μηχανή.
Ποτέ πάντως δεν προσπάθησε να με κάνει π.χ. να πουλήσω ή να σταματήσω να καβαλάω μηχανές ...
Το μόνο που γκρινιάζει είναι το οικονομικό θέμα που προκύπτει κάθε φορά που αλλάζω μηχανή...(αρκετά συχνά)
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Στο θέμα μηχανή, παρά το ότι όταν γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου δεν είχα (1989), ήξερε ότι την τελευταία την είχα δώσει πριν 1 χρόνο και πάρα πολύ απλά η ίδια με παρότρυνε...........................
ναι αρχαιε, αλλα εδω συζηταμε τον για κανονα και οχι για εξαιρεσεις, οπου μαλλον εκει ανηκει η δικη σου περιπτωση..
ναι αρχαιε, αλλα εδω συζηταμε τον για κανονα και οχι για εξαιρεσεις, οπου μαλλον εκει ανηκει η δικη σου περιπτωση..
Λες ;;;; :confused:
Εγώ αν με ρώταγες θα σου έλεγα ότι αυτό είναι το νορμάλ !!!!!!
Η αλήθεια είναι ότι και καμμία από τις πρώην μου δεν προσπάθησε να μου αλλάξει μυαλά ......... ή προσπαθούσανε αλλά εγώ δεν το έπαιρνα χαμπάρι ..... :lol: :lol: :lol:
Πάντως ναι μεν δεν με πιέζει να δώσω - αφήσω την μηχανή, αλλά δεν με συντροφεύει κιόλας.
Αν ρωτάτε, το παράπονό μου, αυτό είναι :sad: γιατί κάποιες φορές ο δρόμος θέλει και παρέα !!!