Σύνδεση

View Full Version : ΤΣΟΚ-Στροφές

$py
12/12/2007, 16:53
Επειδή περνάω τον πρώτο χειμώνα με την Αφρικάνα μου θα ήθελα να μου λύσετε την απορία.

Τώρα με το κρύο άρχισαν να πέφτουν οι στροφές, παρά το καλό ζέσταμα. Ανεβάζω λίγο το ρελαντί, οκ για μια μέρα. Την επόμενη οι στροφές ανεβασμένες, κατεβάζω το ρελαντί, οκ για μέρα. Την επόμενη οι στροφές κατεβασμένες, ανεβάζω το ρελαντί, οκ για μέρα κτλ κτλ κτλ.

Παίζει κανά πρόβλημα ή πρέπει να κάνω κανα 2 τσιγάρα για να περιμένω να ζεσταθεί περισσότερο?

Stergios69
12/12/2007, 17:16
Μαλλον θέλει περισσότερο ζέσταμα...
Αλλά καλού κακού στο επόμενο σέρβις κανε κανα καθαρισμό στα καρμπυρατερ... :wave2:

CARP
12/12/2007, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μαλλον θέλει περισσότερο ζέσταμα...
Αλλά καλού κακού στο επόμενο σέρβις κανε κανα καθαρισμό στα καρμπυρατερ... :wave2:

+1

υ.γ κοιτα το φιλτρακι... :wave2:

$py
12/12/2007, 17:42
Και τα δύο καθαρίστηκαν σχετικά πρόσφατα. Μπορεί να είναι απλά καμιά ιωσούλα και να της περάσει. :D

Stergios69
12/12/2007, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Και τα δύο καθαρίστηκαν σχετικά πρόσφατα. Μπορεί να είναι απλά καμιά ιωσούλα και να της περάσει. :D
Κοίτα, μάλλον το κρύο φταίει, να φανταστείς το DR αμα δεν κάνω καμιά σοβαρή απόσταση, αυτές τις μέρες θέλει πάντα τσοκ...
Στο άφρικα, που είναι και πιο μεγάλος ο κινητήρας σίγουρα αργεί να ζεσταθεί...

OldMan
12/12/2007, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ανεβάζω λίγο το ρελαντί, οκ για μια μέρα. Την επόμενη οι στροφές ανεβασμένες, κατεβάζω το ρελαντί, οκ για μέρα. Την επόμενη οι στροφές κατεβασμένες, ανεβάζω το ρελαντί, οκ για μέρα κτλ κτλ κτλ.
να δεις πως το λέγαμε αυτό μικροί ....???

:a31:

$py
12/12/2007, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
να δεις πως το λέγαμε αυτό μικροί ....???

:a31:

Είπα και εγώ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: