PDA

View Full Version : Ktm 525 Exc '05

Πατρινός
13/12/2007, 00:13
Κατα πολλους ενα απο τα κορυφαια εντουρο τής ΚΤΜ.Προσφατα ειδα και αντιστοιχα σχόλια σε "εφ'ολης της υλης" εντουροτεστ σε περιοδικο του χωρου.Μιλαμε για το 525EXC του 2005.Ποιά η αποψη σου;ως επικειμενη σκεψη για αγορα ενος τετοιου και επειδη ασχολουμαι με εντουροβολτες, μονοπατάδες,ανηφοροκατήφορους και "γενικης βουνοαπασχόλησης" το 525 ειναι καλη λυση;Απο βλάβες και ζημιες εχει ακουσει τιποτα το αυτι σας για το συγκεκριμενο;Για πειτε...thanks:smilea:

Nik0s
13/12/2007, 09:50
Λίγο μεγάλο δεν είναι για μονοπατάδες, ειδικά όταν έχεις και το 990 ?

SeNNinhA
13/12/2007, 10:07
Κορυφαίο μπορεί και να είναι αλλα απο όσο ξέρω το 525 θέλει γερά χέρια και γενικότερα κουράζει πολύ ακόμη και αυτούς που ασχολούνται αρκετά. Τα 400-450 θεωρούνται πιο εξημερωμένα και με αρκετή και πλήρως εκμεταλεύσιμη ισχύ για το εντούρο. Γενικά ανάλογα το επίπεδό σου, θέλεις και ενα μηχανάκι που να σου ταιριάζει ώστε να μην παλεύεις απλά και μόνο για να κρατηθείς πάνω του. Εαν τώρα θεωρείς οτι έχεις τα προσόντα, τότε σίγουρα είναι μια καλή αγορά.

Πατρινός
13/12/2007, 10:29
Το 400αρι το σκεφτομαι.Αλλα καποιοι λενε "αριστο" καποιοι "θελει πολυ γνωση και χερια"...Το 525 το εχω παρει σε βολτες με τους υπολοιπους στα βουνα και σε σχεση με το ΤΤ-Ρ που εχω τωρα μου φανηκε πουπουλο και ροπατο.Ασε που ανεβαινει ανηφορες για πλακα.Και απο αναρτησεις δουλευει σωστα.Απο χερια ...υπαρχουν αλλά δεν θελω και να παλευω σε καθε βολτα,εννοειται.Ομως για 4Τ με ενδιαφερει και 113 κατι κιλα μια χαρα το κοβω.Γιατι καλα τα 2Τ αλλά δεν μου αρεσουν,πολυ δυναμη και αποτομα για εντουραδες.

hararm123
17/01/2008, 16:25
Απο την δικη μου μικρη πειρα και σαν κατοχος 400 μοντ.06 ειναι πολυ βολικο και ανετο μηχανακι..Δυναμη εχει πολυ και παντου αλλα χωρις να σε φερνει ποτε σε δυσκολη θεση.Φιλος εχει το 525 μοντ 03 .Ειναι αρκουδογκαζο και τα κανει ολα ισιωμα αλλα μετα καθε βολτα θελει 2 μερες ξεκουραση.Ασε που δεν εχει μιζα και του βγαινει η ψυχη στην μανιβελα.Παντως αν βρηκες το 525 καλη προσφορα και κατασταση παρτο..Λαδια καθε1000 και καθε 2000 χλμ σερβις και εισαι οκ. Οπωσδηποτε οτι και να παρεις να ειναι μιζατο .Θα σωθεις.Οσο για τα 2Τ συμφωνω απολυτα....