PDA

View Full Version : ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

ΜΠΙΦΑΣ
13/12/2007, 12:44
Στις πύλες του παραδείσου περιμένουν 3 άνθρωποι για να μπουν μέσα. Ο ένας ήταν ληστής, ο άλλος δολοφόνος και ο τρίτος ομοφυλόφιλος. Έρχεται ο ?γιος Πέτρος και ρωτάει τον ληστή:
- Εσύ τέκνων μου τι έχεις κάνει στη ζωή σου;
- Τίποτα μωρέ, καμιά δεκαριά διαρρήξεις και 5-6 ληστείες...
- Λοιπόν, θα κάνεις 20 μετάνοιες, θα πληρώσεις και 20000 Ευρώ και μπορείς να περάσεις.
Έπειτα στρέφεται στον δολοφόνο:
- Εσύ μου έχεις αμαρτήσει;
- Ε, έχω κάνει μια δεκαριά φόνους μόνο...
- Μάλιστα... Θα κάνεις 40 μετάνοιες, θα πληρώσεις και 30000 Ευρώ και πέρνα.
Τέλος ρωτάει και τον ομοφυλόφιλο:
- Εσύ τι έχεις κάνει στη ζωή σου;
- Ε, τίποτα... ήμουνα μόνο...
- Χέσε 30 φορές και πήγαινε στον απόστολο Ιωάννη!
Τι να κάνει ο καημένος, χέζει 30 φορές και πάει στον απόστολο Ιωάννη, ο οποίος μόλις ακούει το ποιων του, τον βάζει να χέσει άλλες 100 φορές και τον παραπέμπει στον απόστολο Παύλο:
- Τι έχεις κάνει και σε στέλνουν σε μένα;
- Ε, ήμουνα ...
- Χέσε 400 φορές και πήγαινε στο Θεό!
Τι να κάνει ο άνθρωπος, ζορίζεται 10 μέρες και τέλος πάντων πηγαίνει στο Θεό.
- Θεέ μου του λέει, γιατί τον ληστή και τον δολοφόνο τους άφησες έτσι απλά να περάσουν και μένα με ξεκόλωσες στο χέσιμο;
- Για να μάθεις ρε άχρηστε για ποιο λόγο σου έδωσα εγώ τον κώλο!

Ένας παπάς και μία καλόγρια χάνονται σε μία χιονοθύελλα κι εκεί που περπατούσαν εντελώς αποπροσανατολισμένοι ξαφνικά βλέπουν ένα ωραίο σπίτι. Ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα, αλλά δεν ήταν κανείς. Δεν πειράζει σκέφτηκαν και πήγαν να κοιμηθούν, αλλά υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι κι έτσι ο παπάς το παραχώρησε στην καλόγρια και θα κοιμόταν ο ίδιος στο πάτωμα μέσα σε έναν υπνόσακο. Εκεί που είχε ξαπλώσει αυτός και είχε κλείσει και το φερμουάρ του υπνόσακου, του λέει η καλόγρια:
- Πάτερ, κρυώνω.
- Αδερφή, κάτσε στο κρεβάτι, θα πάω να σου φέρω εγώ να σκεπαστείς.
Πάει μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα, της φέρνει μία κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο στο πάτωμα, όταν μέσα σε δύο λεπτά:
- Πάτερ, ακόμα κρυώνω.
- Αδερφή, μην ανησυχείς, θα σου φέρω εγώ κουβέρτα.
Πάει πάλι μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα και της φέρνει κι άλλη κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο, οπότε γυρνάει σε ένα λεπτό πάλι η καλόγρια:
- Πάτερ, κάνει πολύ κρύο γιατί εγώ ακόμα κρυώνω.
- Αδερφή, κοίτα. Είμαστε μόνοι μας στη μέση του πουθενά και δεν μας βλέπει κανένας. Θα σε πείραζε για απόψε να κάνουμε σαν να ήμασταν ένα παντρεμένο ζευγάρι και να κάνουμε ότι κάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι;
- Όχι πάτερ, δεν θα με πείραζε.
- Ε τότε σήκω πάνω και πάρ' την μόνη σου την καταραμένη την κουβέρτα!

Ήταν λοιπόν ο Μήτσος ο οποίος είχε εργοστάσιο που κατασκεύαζε καρφιά με το όνομα "Μητσάρας". Επειδή οι πωλήσεις ήταν πολύ χαμηλές, αποφάσισε να πάει σε μια διαφημιστική εταιρία.
- Εντάξει κύριε Μήτσο, του λέει ο υπάλληλος, η διαφήμισή σας θα προβληθεί μετά το ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
- Πράγματι, η διαφήμιση άρχισε. Ήταν η κάμερα μέσα σε ένα δασάκι. Προχωρά η κάμερα 200 μέτρα και βρίσκει ένα λόφο. Προχωρά ακόμα λίγο και φαίνονται τρεις σταυροί. Ζουμάρει στο μεσαίο σταυρό και έδειχνε το Χριστό σταυρωμένο. Αμέσως μετά δείχνει μια λεζάντα "Ο Χριστός σταυρώθηκε με καρφιά Μητσάρας."
Μετά από αυτό το σποτ, όπως ήταν φυσικό, οι πωλήσεις των καρφιών "Μητσάρας" εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Αλλά ο Χριστόδουλος αντέδρασε αμέσως, έκανε συλλαλητήρια, ύψωσε το λάβαρο της επανάστασης, ξεσήκωσε τον κόσμο, και τελικά οι πωλήσεις ξαναέπεσαν.
Έξαλλος πάει ο Μήτσος στη διαφημιστική εταιρία και ζητά εξηγήσεις.
- Ηρέμησε φίλε, μην κάνεις έτσι, θα σου κάνω νέα διαφήμιση. Λοιπόν, άνοιξε την τηλεόραση μετά το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπυ Ολυμπιακός - ΑΕΚ και η τελευταία διαφήμιση θα είναι η δική σου.
- Όντως, ή διαφήμιση ξεκίνησε. Ήτανε η κάμερα μέσα σε ένα δασάκι. Προχωρά 200 μέτρα και δείχνει ένα λόφο. Προχωρά ακόμα λίγο και βρίσκει ένα σταυρό κενό. Ζουμάρει, και δείχνει το Χριστό να τρέχει και να τον ακολουθεί μια ομάδα λεγεωνάριοι. Κάνει και ο ένας λεγεωνάριος στον άλλον:
- "Καλά ρε βλάκα.. Δε σου 'πα να χρησιμοποιήσεις καρφιά Μητσάρας;"

Πεθαίνει ένας και πάει στον άλλο κόσμο. Τον βλέπει ο Aγιος Πέτρος κοιτάζει τα κιτάπια του και του λέει:
-Έλα μαζί μου τέκνων μου να σε πάω στον Παράδεισο.
Ευχαριστημένος λοιπόν ο άλλος ακολουθεί τον Aγιο Πέτρο για να πάει στον Παράδεισο. Όπως βαδίζουν λοιπόν σε ένα μακρύ διάδρομο βλέπει μια πόρτα. Κοιτάει μέσα και βλέπει τον Στράτο τον Διονυσίου να τραγουδάει στην πίστα και κόσμος πολύς να γλεντάει. ΑΑΑΑ εδώ είναι ο Παράδεισος σκέφτεται και μπαίνει μέσα.
- Έλα εδώ του λέει ο Aγιος εδώ είναι κόλαση πιο κάτω είναι ο Παράδεισος.
Συνεχίζουν λοιπόν να περπατάνε στον μακρύ διάδρομο και ο πεθαμένος σκέφτεται πόσο καλύτερα θα είναι ο Παράδεισος. Ξαφνικά ακούγονται μπουζούκια. Ξανά γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια πιάτα σπανέ λουλούδια χαμός γίνεται.
- Επιτέλους εδώ είναι ο Παράδεισος σκέφτεται και κάνει να μπει μέσα.
- Έλα εδώ του λέει ξανά ο Aγιος Πέτρος εδώ είναι Κόλαση πιο κάτω είναι ο Παράδεισος.
Τι να κάνει ο φουκαράς συνεχίζει να περπατάει ώσπου ξαφνικά συναντάνε μια πόρτα και του λέει ο Aγιος.
- Εδώ είμαστε περνά μέσα.
Μπαίνει λοιπόν και τι να δει; 2-3 γεροντάκια να κοιμούνται πάνω στο τραπέζι και απόλυτη ησυχία.
- Καλά Aγιε Πέτρο εδώ είναι ο Παράδεισος; ρωτάει αμήχανα.
- Εδώ γιατί; Του άπαντα ο Aγιος.
- Μα στην Κόλαση Aγιε έχουν μπουζούκια και περνάνε καλά.
- Και τι θες να κάνω ρε μεγάλε του απαντά ο Aγιος για 3 άτομα να πληρώνω και ορχήστρα;

Τρεις τύποι είναι έξω από τον παράδεισο. Επειδή ο Άγιος Πέτρος είχε πολύ δουλειά, λέει:
Σήμερα θα περάσουν μόνο όσοι είχαν φριχτό θάνατο.
Πλησιάζει ο πρώτος και λέει:
- "Γυρίζω από την δουλειά σήμερα το μεσημέρι νωρίτερα έχοντας την υποψία ότι η γυναίκα μου με απατάει! Ψάχνω όλο το σπίτι, δεν βρίσκω τίποτα. Βγαίνω στην βεράντα για να καπνίσω και βλέπω ένα τύπο να κρέμεται από τα κάγκελα, αρχίζω να του χτυπάω τα χέρια για να πέσει από τον 5ο που μένουμε, δεν έπεφτε και περνώ ένα σφυρί, πέφτει στο κενό αλλά σώζεται γιατί έπεσε σε κάτι θάμνους, αρπάζω το ψυγείο τότε και του το πετάω... εε τότε παθαίνω καρδιακή προσβολή και πεθαίνω!"
Τότε του λέει ο Άγιος Πέτρος:
- "Άσχημη μέρα, άσχημος θάνατος" και τον αφήνει να περάσει.
Πάει και ο δεύτερος και λέει την ιστορία του:
- "Εγώ κάθε μεσημεράκι γυμνάζομαι στην βεράντα του σπιτιού μου στον 6ο όροφο, σήμερα γλύστρησα και καθώς έπεφτα πιάστηκα από τα κάγκελα του 5ου, απελπίστηκα μέχρι που είδα ένα κύριο να έρχεται να με βοηθήσει, αλλά άρχισε να μου χτυπά τα χέρια με ένα σφυρί και έπεσα στο κενό, σώθηκα από κάτι θάμνους αλλά μου έριξε το ψυγείο και σκοτώθηκα..."
- "Χμ," λέει ο αγιος "άσχημη μέρα, άσχημος θάνατος πέρνα μέσα." Πάει και ο τρίτος και λέει στον Άγιο:
- "Έγω το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κρύφτηκα στο ψυγείο..."

Πάει μια μέρα ένας σε ένα παπά για να εξομολογηθεί.
Του λέει λοιπόν:
- Πάτερ μου αμάρτησα, τότε στον πόλεμο του 40 έκρυψα έναν άνθρωπο στο υπόγειο μου.
- Τέκνο μου αυτό δεν είναι αμαρτία, βοήθησες έναν συνάνθρωπό σου, του λέει ο παπάς.
Ξαναλέει αυτός:
- Ναι όμως πάτερ μου, του έπαιρνα και 20 χιλιάδες το μήνα.
Το σκέφτεται ο παπάς και του λέει:
- Α! παιδί μου αυτό είναι βέβαια αμαρτία, αλλά μπορώ να στο συγχωρήσω.
Και τότε ο εξομολογούμενος τον ρωτάει δειλά:
- Πάτερ μου, να του πω ότι τελείωσε ο πόλεμος;

Ένας τύπος πήγε στην Εκκλησία και μετά το τέλος της λειτουργίας περίμενε να συγχαρεί τον ιερέα.
Τού λέει:
- Πάτερ, θέλω να σας πω ότι η λειτουργία ήταν γαμάτη. Πρώτη φορά γούσταρα τόσο πολύ, μπράβο είσαι και ο πρώτος μάγκας.
Ο ιερέας απάντησε:
- Σας ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια γλώσσα στον Οίκο του Θεού.
Ο άντρας συνέχισε:
- Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, τα είδα όλα σου λέω ρε μεγάλε, που έβαλα στον δίσκο 500 Ευρώ.
Και απαντά ο ιερέας:
- Έλα ρε δικέ μου, σοβαρά; Δεν μου λες μαλακίες τώρα;

Ο Χριστός βρίσκεται σε ένα φιλικό σπίτι, όπου έχουν μαζευτεί διάφοροι οπαδοί του. Εκεί που κηρύττει, ξαφνικά ακούει φωνές και φασαρία έξω από την πόρτα. Βγαίνει έξω και τι να δει. Έχει μαζευτεί ένα πλήθος ολόκληρο και όλοι κρατούν στα χέρια πέτρες και κινούνται απειλητικά εναντίον μιας γυναίκας, η οποία έχει ζαρώσει σε μια γωνιά.
Την ώρα που ετοιμάζονται να την πετροβολήσουν, μπαίνει ο Χριστός μπροστά και ζητά να μάθει τι συμβαίνει. Του λένε λοιπόν ότι αυτή η γυναίκα είναι η Μαρία η Μαγδαληνή, γνωστή πόρνη, και ότι πρέπει να πεθάνει δια λιθοβολισμού.
Εκεί που το εξαγριωμένο πλήθος ετοιμάζεται να κάνει πράξη τα λόγια του, ξαναμπαίνει ο Χριστός μπροστά και με όλη τη δύναμη της φωνής του φωνάζει:
- Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω.
Σιωπή στο πλήθος... Έχουν κερώσει όλοι και μένουν ακίνητοι, δίχως να ξέρουν τι να κάνουν. Ξαφνικά, μέσα στη βουβαμάρα, μπαίνει μπροστά μια γριούλα και πετάει μια κοτρόνα η οποία χτυπάει τη Μαγδαληνή στο κεφάλι.
Γυρνά ο Χριστός προς τη γριούλα και φανερά εκνευρισμένος της λέει:
- Ρε μάνα, δε σου έχω πει να μη μπλέκεσαι

ΜΠΙΦΑΣ
13/12/2007, 12:45
Ο Ινδός , ο Αμερικανός και ο Έλληνας στην Κόλαση...
Βρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός. Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει: Σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στο Παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας : "όποιος θ αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει στον Παράδεισο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ό,τι θέλετε." Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.
- Τι θα έχεις για ασπίδα; Ρωτάει ο Διάβολος.
Ο αμερικανός σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει "είμαι έτοιμος". Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια & φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη & φωνάζει σαν τρελός ο αμερικάνος.
- Επόμενος, λέει ο Σατανάς .
Βγαίνει ο Ινδός.
- Τι θα έχεις για ασπίδα;
- Τίποτα! -λέει ο Ινδός- 80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ! Πρώτο χτύπημα. Ο ινδός "σσσσσσσς" Δεύτερο χτύπημα. Ο ινδός "σσσσσσς" Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός "σσσσσς"
"Α να πάρει!!!" κάνει ο Διάίολος "πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν λέει είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο."
ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει! Εντάξει, μένει. Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα ρωτάει τον Έλληνα;
- ΤΟΝ ΙΝΔΟ!!!

Eίναι ένας παπάς ο οποίος μόλις διορίζεται σε μια εκκλησια στην Κρήτη. Έχει όμως ένα πρόβλημα... δε σθμπαθεί καθόλου τους Κρητικούς. Την πρώτη Κυριακή κατά το κύρηγμα του λέει στους πιστούς:
- Θα σας μιλήσω σήμερα για την Μαρία τη Μαγδαλινή, η οποία ήταν μια πόρνη από τα Χανιά.
Αμέσως οι πιστοι αντέδρασαν:
- Από τα Χανιά πάτερ; Τι είναι αυτά που λες;;;
Ο παπας όμως επέμενε.
Την επόμενη κυριακή πάλι τα ίδια ο παπάς:
- Σήμερα θα σας μιλήσω για την παραβολή του "Ασωτου Υιού", ο οποίος ήταν ο γιος ενός βοσκού από το Ηράκλειο...
Αγανακτούν οι πιστοί και κάνουν παράπονα στον Μητροπολίτη. Φωνάζει αυτός τον παπά και του λέει:
- Ξέρω ότι δε συμπαθείς τους Κρητικούς, ούτε και εγώ τους γουστάρω, προσπάθησε όμως να είσαι πιο διακριτικός και να μην τους τη λες χύμα. Οπότε την επόμενη Κυριακή λέει ο παπάς στους πιστούς:
- Σήμερα θα μιλήσουμε για το Μυστικό Δειπνό. Μαζεύει ο Χριστός τους μαθητές του και τους λέει: "Απόψε κάποιος από εσάς θα με προδώσει" και αμέσως του απαντά ο Ιούδας: "Ιντα λες μωρέ
σύντεκνε;;;"

Πιάνει μια τρομερή καταιγίδα στην Αθήνα με αποτέλεσμα μια τρομερή πλημμύρα!
Έτσι όπως τρέχει κάποιος να σώσει την περιουσία του συναντά έναν τύπο, ο οποίος κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και δεν το κουνάει ρούπι!
- Ε! ψηλέ, κουνήσου ρε τρελέ... το νερό ανεβαίνει! Σώσε ότι μπορείς!
- Εγώ είμαι καλός Χριστιανός και ο Θεός θα με σκεφτεί και θα με σώσει!
Το νερό έφτασε ως το γόνατο... Κάποιος που περνούσε απο εκεί κουβαλώντας ό,τι κατάφερε να σώσει, τον κοιτά και του φωνάζει...
- Καλά τρελός είσαι; Σώσε την ζωή σου...!
- Εγώ είμαι καλός Χριστιανός... και αν είναι να σωθώ, θα σωθώ απο τον ίδιο τον Θεό!
Το νερό έφτασε στην μέση... περνώντας κάποιος κολυμπώντας απο εκεί τον βλέπει να κάθεται ακόμα με σταυρωμένα τα χέρια!
- Ρε τρελέ άσε τις μαγκιές και κολύμπα!
- Είμαι καλός Χριστιανός και ο Θεός θα με σώσει!
Το νερό έχει φτάσει στο στήθος... μα αυτός εξακολουθεί να μην κουνιέται και να έχει τα χέρια σταυρωμένα! Ώσπου περνά μια βάρκα...
- Φίλε είσαι τυχερός που σε βρήκαμε, έλα ανέβα!
-Εγώ είμαι καλός Χριστιανός και ο Θεός θα με σώσει... δεν χρειάζεται να ανέβω...
- Όπως νομίζεις...
Το νερό έχει φτάσει στον λαιμό του τύπου, μα αυτός ακάθεκτος! Ώσπου περνάει μια δεύτερη βάρκα!
- Έ εσύ! Τι περιμένεις εκεί!; Ανέβα!
- Εγώ είμαι καλός Χριστιανός και θα σωθώ από το Θεό!
-Καλά, όπως θες!
Το νερό έχει φτάσει στα ρουθούνια του... αλλά αυτός εκεί! Περνάει λοιπόν ένα ελικόπτερο και ρίχνοντάς του ένα σχοινί του φωνάζουν!
- Πιάσου από το σχοινί, θα σε τραβήξουμε έξω...
-ΌΧΙ!!! (μπουρμπουλήθρες) Εγώ... (μπουρμπουλήθρες) είμαι καλός... (μπουρμπουλήθρες)...
Και πνίγεται!
Φτάνει λοιπόν στον παράδεισο γεμάτος νεύρο... Όπου συναντά τον Άγιο Πέτρο...
- Καλώς τον Καλό μας Χριστιανό!
- Καλός Χριστιανός Άγιε... αλλά κάτι να σωθώ, δεν κάνατε!
- Τι λες ρε βλάκα;! Δύο βάρκες και ένα ελικόπτερο σου στείλαμε; Τι άλλο ήθελες;!!!;

Ο μικρός Δημητράκης μπήκε στην κουζίνα όπου η μαμά του ετοίμαζε βραδινό. Πλησίαζαν τα γενέθλιά του και σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να πει στη μαμά του τι δώρο ήθελε.
"Μαμά", είπε ο μικρός Δημητράκης "θέλω ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου".
Ο μικρός Δημητράκης ήταν ένας φασαρτζής του κερατά. Και στο σχολείο και στο σπίτι όλο μπελάδες δημιουργούσε. Έτσι λοιπόν η μαμά του τον ρώτησε αν πιστεύει ότι το δικαιούται το δώρο.
"Φυσικά", είπε ο μικρός.
Η μαμά του, Χριστιανή γυναίκα, ήθελε να βάλει τον γιο της να σκεφτεί τη συμπεριφορά του όλο τον χρόνο που είχε περάσει. Έτσι του είπε να πάει στο δωμάτιό του και να σκεφτεί πώς φέρθηκε όλους τους μήνες από τα προηγούμενα γενέθλιά του. Και μετά, του είπε, να γράψει ένα γράμμα στον θεούλη και να εξηγεί γιατί αξίζει το ποδήλατο! Έτσι ο μικρός Δημητράκης πήγε στο δωμάτιό του και άρχισε να γράφει
-ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟ-
Αγαπητέ Θεούλη, Ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος και θάθελα ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου. Το προτιμώ κόκκινο.
Ο φίλος σου,
Δημητράκης
Ο Δημητράκης όμως ήξερε ότι αυτά που έγραψε δεν ήταν αλήθεια. Δεν ήταν και τόσο καλό παιδί. Έτσι, έσκισε το πρώτο γράμμα και ξανάρχισε.
-ΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ-
Αγαπητέ Θεούλη, Είμαι ο φίλος σου ο Δημητράκης. Ήμουν καλό παιδί φέτος και θάθελα ένα κόκκινο ποδήλατο για τα γενέθλιά μου.
Σ' ευχαριστώ
Ο φίλος σου
Δημητράκης
Ήξερε όμως ότι ούτε αυτό ήταν αλήθεια. Έτσι, έσκισε και αυτό το γράμμα και άρχισε ξανά.
-ΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΟ-
Αγαπητέ Θεούλη, Ήμουν εντάξει τη χρονιά που πέρασε. Θά 'θελα ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου.
Δημητράκης
Ο Δημητράκης ήξερε ότι ούτε αυτό το γράμμα μπορούσε να το στείλει στο Θεό. Έτσι έγραψε το...
-ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΡΑΜΜΑ -
Θεέ Ξέρω ότι δεν ήμουν καλό παιδί φέτος. Λυπάμαι πραγματικά. Θα γίνω καλό παιδί όμως αν μου στείλεις ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου. Σε παρακαλώ...
Ευχαριστώ
Δημητράκης
Ο μικρός ήξερε όμως, ότι ακόμη κι αν έλεγε αλήθεια, αυτό το γράμμα δεν θα του 'φερνε το ποδήλατο. Τώρα πια ανησύχησε. Πήγε στην κουζίνα και είπε στη μαμά του ότι ήθελε να πάει στην εκκλησία. Η μαμά σκέφτηκε ότι το "κόλπο" της είχε πιάσει, μιας και είδε τον μικρό να είναι σκεφτικός και λυπημένος.
"Πήγαινε, αλλά να γυρίσεις γρήγορα".
Ο Δημητράκης πήγε στην εκκλησία της γειτονιάς. Μπήκε μέσα κι έριξε μια ματιά γύρω του να δει αν ήταν κανένας άλλος εκεί. Προχώρησε προς το ιερό και βρήκε μια εικόνα της Παναγίας. Πολύ προσεκτικά την ξεκρέμασε και την έχωσε κάτω από το παλτό του και έφυγε από την εκκλησία τρέχοντας. Μπήκε γρήγορα στο σπίτι του, χώθηκε στο δωμάτιό του και πήρε μολύβι και χαρτί.
-ΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΟ-
Θεέ, Έχω στα χέρια μου τη μάνα σου. Αν θέλεις να την ξαναδείς, στείλε μου το ποδήλατο.
(υπογραφή)
Ξέρεις ποιος

ΜΠΙΦΑΣ
13/12/2007, 12:46
Μια φορά πεθαίνει ένας και πάει στην κόλαση. Όταν φθάνει λοιπόν στην είσοδο, μιλάει με τον θυρωρό και εκείνος του λέει:
"Κοίτα φίλε, επειδή είσαι πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να πας σε όποια Ευρωπαϊκή κόλαση θέλεις"
"Ε", σκέφτεται αυτός, "θα πάω στην Γερμανική".
Φθάνει έξω από την Γερμανική κόλαση και βλέπει πάνω από την πόρτα μια μεγάλη πινακίδα να γράφει "ΚΟΛΑΣΗ". Κοιτάει λίγο μέσα και βλέπει ανθρώπους μέσα να βασανίζονται, να καίγονται κτλ. Πάει, βρίσκει τον θυρωρό και ρωτάει:
"Δεν μου λες ρε φίλε τι είναι εδώ;"
"Ε, τι να 'ναι ρε φίλε... Κόλαση!"
"Δηλαδή τι κάνετε;"
"Ε, τους βράζουμε, τους μαστιγώνουμε... αυτά!"
"Α, δεν μ' αρέσει εδώ", σκέφτεται ο τύπος. "Θα πάω στην Γαλλική"
Πηγαίνει στην Γαλλική και βλέπει και εκεί μια μεγάλη πινακίδα να γράφει ΚΟΛΑΣΗ. Κοιτάει μέσα και βλέπει πάλι βασανιστήρια, ανθρώπους να καίγονται κτλ. Βρίσκει πάλι τον θυρωρό και ξαναρωτάει:
"Τι είναι εδώ ρε φίλε;"
"Ε, τι να 'ναι... Κόλαση;"
"Δηλαδή τι κάνετε;"
"Ε, τους βράζουμε, τους μαστιγώνουμε... αυτά!"
"Α, ούτε εδώ μ' αρέσει", σκέφτεται.
Τέλος πάντων, ο τύπος γυρνάει όλες τις κολάσεις τις Ευρώπης και δεν του αρέσει καμμία. Καταλήγει λοιπόν στην Ελληνική. Με το που φθάνει εκεί, βλέπει πάνω από την πύλη μια ξεθωριασμένη πινακίδα με το Κ και το Λ να λείπουν (όαση έγραφε) και σκέφτεται να κοιτάξει μέσα. Με το που κοιτάει, βλέπει ανθρώπους μέσα να χορεύουν πάνω σε τραπέζια, να τραγουδάνε, να τρώνε κτλ. Πάει, βρίσκει τον θυρωρό (κοιμόταν στον θάλαμό του) και τον ρωτάει:
"Τι είναι εδώ ρε φίλε;"
"Ε, τι να 'ναι... Κόλαση!"
"Και δηλαδή τι κάνετε;", ρωτάει.
"Ε να, τους βράζουμε, τους μαστιγώνουμε... αυτά!"
Μα καλά τι είναι αυτά που μου λες ρε φίλε", λέει στον θυρωρό. "Εδώ τους βλέπω να χορεύουν και να γλεντάνε!"
"Ε να ρε συ", του λέει, "Ελλάδα! Πότε τα καζάνια δεν λειτουργούν, πότε χάνουμε τα μαστίγια, πότε κάνουμε απεργία..."

Ο γιος του παπά της ενορίας, μόλις πήρε την άδεια οδήγησής του, και ρώτησε τον πατέρα του αν θα μπορούσε πλέον να οδηγεί το αμάξι της οικογένειας. Ο παπάς μόλις το ακούει αυτό του λέει:
- Ακου γιε μου, θα κάνουμε μια συμφωνία: Όταν περάσεις όλα τα μαθήματα που χρωστάς στη σχολή σου, βγάλεις το σκουλαρίκι και κόψεις τα μαλλιά σου, θα σου δώσω το αμάξι.
Περνάει λοιπόν κανένα δίμηνο, και ο γιος ξαναρωτάει τον πατέρα του για το αμάξι, οπότε ο πατέρας του του λέει:
- Ξέρεις γιε μου, είμαι πολύ περήφανος για σένα! Στην εξεταστική πέρασες όλα τα μαθήματα, έβγαλες το σκουλαρίκι, αλλά δεν έκοψες τα μαλλιά σου!
- Ξέρεις μπαμπά... απαντάει ο γιος, το ξανασκέφτηκα αυτό με τα μαλλιά, και είδα ότι και ο ίδιος ο Χριστός και οι μαθητές του είχαν μακριά μαλλιά...
Και συμπληρώνει ο πατέρας του:
- ...Ναι, και όπου πήγαιναν, πήγαιναν με τα πόδια.

Oταν ο Θεός ήθελε να προσφέρει τις δέκα εντολές στον κόσμο... πρώτα πλησίασε τους Ιταλούς:- Τι εντολές προσφέρεις;- Ου φονεύσεις.- Σκούζι αλλά δεν ενδιαφερόμαστε...Μετά πλησιάζει τους Έλληνες:
- Τι εντολές προσφέρεις;
- Ου κλέψεις.
- Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρουμε .
Μετά πλησιάζει τους Γάλλους:
- Τι εντολές προσφέρεις;
- Ουκ επιθυμήσεις τη γυναίκα του πλησίον σου.
- Merci αλλά όχι.
Πλησιάζει τέλος τους Εβραίους:
- Πόσο κάνουν;
- Μα, είναι δωρεάν.
- Πιάσε δέκα

Σε μια εκκλησία ενός χωριού ο αρχιμανδρίτης εξομολογούσε τις πιστές. Πάει η πρώτη γυναίκα και του λέει:
Παπά μου αμάρτησα, ο άντρας μου θέλει να μου κάνει σεξ πολλές φορές κάθε μέρα.
Ο Θεός είναι μεγάλος και σε συγχωρεί, τις λέει ο παπάς, αλλά πρέπει να κανείς 30 μέρες νηστεία και κάθε μέρα να κανείς 20 προσευχές.
Πάει η δεύτερη πίστη και του λέει:
Παπά μου αμάρτησα, ο άντρας μου θέλει να μου κάνει σεξ από πίσω.
Ο Θεός είναι μεγάλος και σε συγχωρεί ξανάλεει ο παπάς, αλλά πρέπει να κανείς 40 μέρες νηστεία και κάθε μέρα να κανείς 30 προσευχές.
Έτσι εξομολογούσε ο αρχιμανδρίτης τις πιστές, σε κάποια φάση όμως του ήρθε να πάει για κατούρημα όποτε, για να μην περιμένει ο κόσμος φωνάζει έναν άλλο παπά για να πάρει την θέση του.
Πάει λοιπόν η επόμενη γυναίκα να εξομολογηθεί, και λέει:
Παπά μου αμάρτησα ο άντρας μου θέλει εκτός από συνουσία να του κάνω και τσιμπούκι.
Ο καινούργιος παπάς όμως δεν ήξερε ποια ποινή έδινε ο αρχιμανδρίτης σε αυτήν την περίπτωση, όποτε φωνάζει τον διάκο και του λέει:
Ρε συ τι δίνει ο σεβασμιότατος για το τσιμπούκι:
Όποτε του λέει και ο διάκος:
Τι να σας πω τώρα εμένα πάντως μου δίνει ένα φλυτσανι γάλα και δυο μπισκότα!

Πάει μια γυναίκα σε ένα παπά να εξομολογηθεί. Του λέει:
- Παπά μου, φίλησα τον Γιώργο.
- Τι; λέει ο παπάς.
Παίρνει το laptop κάνει υπολογισμούς και της λέει: 10 ημέρες νηστεία.
Την επόμενη μέρα πάει ξανά η γυναίκα στον παπά να εξομολογηθεί:
- Παπά μου έπιασα την πού**α του Γιώργου.
- Τι; λέει ο παπάς.
Παίρνει το laptop κάνει υπολογισμούς και της λέει: 50 ημέρες νηστεία.
Την επόμενη μέρα πάει ξανά η γυναίκα στον παπά να εξομολογηθεί:
- Παπά μου, ο Γιώργος μου τον έχωσε λίγο.
- Τι; λέει ο παπάς. Πόσο λίγο;
- Εεε, νααα ... 10 πόντους!
Παίρνει το laptop ο παπάς, κάνει υπολογισμούς, ξανακάνει, ξανακάνει, οπότε γυρίζει και της λέει:
- Δεν πας να σου βάλει άλλους 3 πόντους, γιατί όλο μου βγαίνει δεκαδικός;

ΜΠΙΦΑΣ
13/12/2007, 12:46
Πάει μια μέρα μια πουτάνα να εξομολογηθεί στον παπά του χωριού της. Της λέει ο παπάς:
- Για πες μου κορίτσι μου τις αμαρτίες σου.
- Μεγάλη η αμαρτία μου πάτερ, να πήγα με τον άντρα της γειτόνισσας μου...
- Δεν πειράζει τέκνο μου, συγχωρείται η αμαρτία σου.
- Έκανα όμως και μια ακόμη αμαρτία. Πήγα και με τον μανάβη του χωριού.
- Συγχωρούνται οι αμαρτίες σου.
- Εεεεε, έκανα και μια άλλη αμαρτία, πήγα και με τον χασάπη του χωριού.
Λέει τέλος πάντων στον πάτερ με όλους όσους πήγε.
- Να, όμως πάτερ, η πιο μεγάλη μου αμαρτία είναι ότι πήγα με τον παπά του διπλανού χωριού.
Και της απαντάει ο παπάς.
- Γιατί μωρή, το δικό σου το χωριό παπά δεν έχει;

Μία καθολική γυναίκα πάει να εξομολογηθεί.
(Η εξομολόγηση στους καθολικούς ναούς γίνεται σε κλειστά παραβάν με διαφορετική είσοδο του παπά και του πιστού).
-Παπά μου αμάρτησα..!!
-Εξομολογήσου τέκνων μου και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.
-Να, τις προάλλες βγήκα ραντεβού με έναν άντρα και.....μου έπιασε το χέρι.
-Το χέρι; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Χ). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει:
-Μία μετάνοια και δύο προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.
-Παπά μου, ο άντρας όμως μετά άφησε το χέρι μου και μου έπιασε το βυζί.
-Το βυζί; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Β). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει:
-Δύο μετάνοιες και τρεις προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.
-Παπά μου συγχώρα με. Δεν σταμάτησε εκεί. Μετά το χέρι κατέβηκε και μου χάιδεψε το μ***ί.
- Το μ***ί; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Μ). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει:
-Τέσσερις μετάνοιες και επτά προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει.
-Μετά παπά μου δεν άντεξα και εγώ γιατί είχα πολλές κάψες και γονάτισα και του πήρα πίπα.
-Πίπα; (Επαναλαμβάνει ο παπάς με έκπληξη), και ανοίγει το ευρετήριο να ψάξει την λέξη "πίπα". Δε βρίσκει τίποτα. Μήπως την έχουνε, σκέφτεται, σαν "πεοθηλασμός". Ψάχνει πάλι αλλά και πάλι μάταια. Έκανε ακόμα δύο - τρεις προσπάθειες να βρει την τιμωρία για την "πίπα", αλλά πουθενά.
Εκείνη την ώρα έξω από το παραβάν της εξομολόγησης περνούσε ο πατέρας Ακάκιος. Όταν τον αντιλήφθηκε ο παπάς της εξομολόγησης, ανοίγει την κουρτίνα και του λέει:
-Πατέρα Ακάκιε για την "πίπα" τι δίνουμε;
-Αν είναι καλή 30 ευρώ.

O Ιησούς, φανερά ανήσυχος, συγκέντρωσε όλους τους Αποστόλους του σε ένα έκτακτο συνέδριο, εξαιτίας του προβλήματος της ταχείας αύξησης κατανάλωσης ναρκωτικών που επικρατεί σε όλη τη γη. Μετά από πολύ σκέψη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, θα πρέπει να δοκιμάσουν και οι ίδιοι ναρκωτικά και έπειτα να αποφασίσουν για τον καλύτερο τρόπο που θα προχωρήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Έτσι αποφάσισαν να στείλουν μια επιτροπή από μερικά από τα μέλη του συνεδρίου πίσω στη γη, για να συγκεντρώσουν διαφορετικά είδη ναρκωτικών. Η μυστική αποστολή έχει αποτέλεσμα και έτσι δυο μέρες μετά η επιτροπή επιστρέφει στον Παράδεισο.
Ο Ιησούς, που βρισκόταν στην πόρτα, ανοίγει στον πρώτο Απόστολο:

-Ποιος είναι;
-Ο Παύλος.
Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα.
-Τι μας έφερες Παύλο;
-Χασίσι από το Μαρόκο.
-Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα.
-Ποιος είναι;
-Ο Μάρκος.
-Τι μας έφερες Μάρκο;
-Μαριχουάνα από την Κολομβία.
-Ποιος είναι;
-Ο Ματθαίος.
-Τι μας έφερες Ματθαίε;
-Κοκαΐνη από τη Βολιβία.
-Ποιος είναι;
-Ο Ιωάννης.
-Τι μας έφερες Ιωάννη;
-Κρακ από τη Νέα Υόρκη.
-Ποιος είναι;
-Ο Λουκάς.
-Τι μας έφερες Λουκά;
-Σπιντάκια από το Aμστερνταμ.
-Ποιος είναι;
-Ο Ιούδας.
-Τι μας έφερες Ιούδα;

-Τη Δίωξη Ναρκωτικών. OΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

Στην αρχή ο Θεός έφτιαξε τη γη και είπε... ωραία είναι
Μετά έφτιαξε τη μέρα και είπε... ωραία είναι
Μετά έφτιαξε το ζωικό βασίλειο και είπε... ωραίο είναι
Μετά έπλασε τον ΄Ανδρα και είπε... ωραίος είναι
Μετά έπλασε την Γυναίκα και είπε... δεν πειράζει... θα βάφεται

Ο Χριστός κατεβαίνει στη γη για να ελέγξει πως είναι η κατάσταση στην αρχή της νέας χιλιετίας. Σε κάποια φάση λοιπόν, μπαίνει σ' ένα μπαράκι, όπου σ' ένα τραπέζι τα πίνουν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας. Κάθεται στην μπάρα ο Χριστός, όντας ξανθός, μακρυμάλλης και όχι και πολύ καλά ντυμένος. Τον βλέπει σ' αυτή την κατάσταση ο Γερμανός και λέει του μπάρμαν:
- Κέρασε ρε το παληκάρι μια μπυρίτσα, γιατί τον βλέπω διψασμένο!
Κερνάει ο μπάρμαν, πίνει ο Χριστός, όλα καλά. Ύστερα από λίγο τον βλέπει ο Γάλλος και φωνάζει τον μπάρμαν:
- Κέρασε ρε το παληκάρι ένα μπουκάλι κρασί! Ντροπή να κάθετε στον πάγκο έτσι μόνος του!
Κερνάει ο μπάρμαν, πίνει ο Χριστός, όλα καλά. Ύστερα από λίγο πετιέται και ο Έλληνας και λέει στον μπάρμαν:
- Κέρασε ρε και από 'μένα το παληκάρι ένα καραφάκι ούζο με μια σπέσιαλ ποικιλία, γιατί τον βλέπω και πεινασμένο!
Κερνάει ο μπάρμαν, πίνει ο Χριστούλης, τρώει και μετά σηκώνεται και πηγαίνει στο τραπέζι της παρέας. Αγγίζει τον Γερμανό στον ώμο κι εκείνος πετιέται ξαφνιασμένος. Του φιλάει το χέρι και του λέει:
- Χριστέ μου! Σ' ευχαριστώ! Τώρα κατάλαβα ποιος είσαι! Τώρα που μου πέρασαν με μιας τ' αρθριτικά μου!
Αγγίζει ο Χριστός και τον Γάλλο στον ώμο, πετιέται κι αυτός, του φιλάει το χέρι και του λέει:
- Χριστέ μου! Σ' ευχαριστώ! Πάει το άσθμα μου, πέρασε, το νοιώθω!
Κάνει ν' αγγίξει και τον Έλληνα ο Χριστός, αλλά εκείνος τραβιέται και του λέει:
- Χριστούλη μου, νά 'σαι καλά, αλλά χειρονομίες δεν γουστάρω! Είδα κι έπαθα για να την βγάλω αυτή την ρημάδα την αναπηρική σύνταξη!!!

Μπαίνει κάποιος σε ένα εργαστήρι αγιογραφίας.- Καλημέρα σας, θα ήθελα να μου φτιάξετε μία αγιογραφία.- Βέβαια, λέει ο αγιογράφος, για αυτό...είμαστε εδώ. Τι ακριβώς θέλετε να κάνω;
- Θέλω την αγιογραφία του Αγίου Νικολάου.
- Βεβαίως, λέει ο αγιογράφος, αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από μικρός που ξεκίνησα να ζωγραφίζω, όλοι οι δάσκαλοί μου λέγανε ότι ζωγραφίζω καταπληκτικά τον Άγιο Χαράλαμπο.>
- Αγαπητέ μου, λέει ο πελάτης, δεν αμφιβάλω για αυτό που μου λέτε, αλλά όπως σας είπα και πριν, εγώ θέλω να μου φτιάξετε τον Άγιο Νικόλαο!
- Βεβαίως, ο,τι θέλετε, λέει ο αγιογράφος, αλλά εγώ σαν καλός επαγγελματίας οφείλω να σας ενημερώσω ότι και αργότερα όταν πήγαινα στο εκκλησιαστικό λύκειο, όλοι οι καθηγητές μου λέγανε ότι ζωγραφίζω τέλεια τον Άγιο Χαράλαμπο!!!
- Δεν έχω λόγο να μην σας πιστέψω, λέει ο πελάτης. Μπορεί να ζωγραφίζετε καταπληκτικά τον Άγιο Χαράλαμπο αλλά εγώ θέλω να μου φτιάξετε τον Άγιο Νικόλαο, σας το ξαναείπα!!!
- Βεβαίως, λέει ο αγιογράφος, εσείς είστε ο πελάτης και εσείς διαλέγετε ότι θέλετε, αλλά εγώ έχω την υποχρέωση να σας ενημερώσω! Να μην σας πω δηλαδή ότι και αργότερα όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου πάνω στην αγιογραφία, πήρα ειδικότητα και αρίστευσα πάνω στην αγιογραφία του αγίου Χαραλάμπου; Τον ζωγραφίζω καταπληκτικά!!!
- Κοιτάξτε αγαπητέ μου, λέει ο πελάτης σαφώς εκνευρισμένος, τέρμα τα αστεία! Ή μου φτιάχνετε τον Άγιο Νικόλαο ή να σηκωθώ να φύγω!!!
- Εντάξει, εντάξει, λέει ο αγιογράφος, τον Άγιο Νικόλαο θέλετε, τον Άγιο Νικόλαο θα σας φτιάξω!
Αλλά να ξέρετε, θα Xαραλαμπίζει λίγο...

ΜΠΙΦΑΣ
13/12/2007, 13:03
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΙΣΤΑ:smokin:

el_hymador
13/12/2007, 13:04
Πολλα ανεκδοτα - πολλα μποφορια...:beer:

ΜΠΙΦΑΣ
13/12/2007, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΠΙΦΑΣ
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΙΣΤΑ:smokin:

costas81
13/12/2007, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πολλα ανεκδοτα - πολλα μποφορια...:beer:

πολυ ψαξιμο......δεν βαριεσαι!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΠΙΦΑΣ
13/12/2007, 13:25
Προ καιρού, αρκετού μάλιστα καιρού, κατηφορίζω την Ηροδότου, αγκαζούρα με το έτερόν μου ήμισυ. Μιλάμε, χαζεύουμε, περπατάμε στο δεξιό καθώς κατεβαίνεις πεζοδρόμιο και κάποια στιγμή, λίγο πριν τις Στροφές, περνάμε μπροστά από ένα κτίριο υπό επισκευή.

Τότε το είδα. Το ΟΝΟΜΑ. Το απίστευτο όνομα. Το αξέχαστο όνομα. Το όνομα του ανθρώπου που είχε αναλάβει το Design Construction. Ο Λεωνίδας Πούτσος. Έτσι απλά. Σε μιά πινακίδα του δρόμου, μάθαμε το μικρό του όνομα και την επαγγελματική του ιδιότητα. Το όνομά του είναι Λεωνίδας και ασχολείται με το Design Construction. Αφού πήρα που λέτε την επίμαχη φωτογραφία, έσκασα στα γέλια εν μέση οδώ και γενικά διασκέδασα με MMS γνωστούς και φίλους, προβληματίστηκα.
Ναι, ναι, προβληματίστηκα dιότι φίλοι μου, μόνο να φανταστεί μπορεί κανείς πόσο δύσκολη γίνεται η ζωή όταν κανείς φέρει ένα τέτοιο επώνυμο. Και τότε άρχισαν τα σενάρια.

Στο σχολείο:

"Πούτσο, παιδί μου, μην ενοχλείς τον πισινό σου"

"Πούτσο, σήκω όρθιος στον πίνακα"
Στη γυμναστική:
"Τεντώσου λιγάκι καημένε Πούτσο!"
Στο ομαδικό άθλημα:
"Και ναι, κυρίες και κύριοι, ο Πούτσος σκοράρει και σώζει την ομάδα του από τον υποβιβασμό!"
Στο αεροπλάνο:
"Ο κυβερνήτης κύριος Πούτσος σας εύχεται καλό ταξίδι. Αναμένεται να φθάσουμε στην Καβάλα σε 2 περίπου ώρες"
Στο στρατό:
"Πούτσο άντε στην Καλλιόπη"
Στο πανεπιστήμιο:
"Γιατί βιάζεσαι;" "?σε, έχω αγχωθεί. Πρέπει να παραδώσω μια εργασία του Πούτσου σήμερα".
"Τι ώρες δέχεται ο Πούτσος;"
Στο ιατρείο:
"Κύριε Πούτσο περάστε. Θα σας δει ο γιατρός."
"Κύριε Πούτσο, πρέπει να σταματήσετε τις καταχρήσεις"
Στην τηλεόραση:
"Και τώρα το δελτίο των 8 και μισή με τον Λεωνίδα Πούτσο"
"Σε απευθείας σύνδεση από τη Βουλή ο Λεωνίδας Πούτσος. Λεωνίδα
"Κύριε Πούτσο, αφήστε με να ολοκληρώσω!"
"Ο ρεπόρτερ μας Λεωνίδας Πούτσος έχυσε με την έρευνά του άπλετο φως στην υπόθεση"
Στο εστιατόριο:
"Αχ, μόνο στου Πούτσου τρώει κανείς καλά!"
Στις δημοτικές εκλογές:
"Για μιά πόλη όπως την ονειρευόμαστε, Λεωνίδας Πούτσος."
Στις εθνικές εκλογές:
Αυτόν τον καταταλαιπωρημένο τόπο μόνον ο Πούτσος μπορεί να τον σώσει! Πούτσος δαγκωτός!!"
Στον κινηματογράφο:
"Φανταστική η ερμηνεία του Πούτσου. Πάει για Όσκαρ Πρώτου Ανδρικού Ρόλου"
Μετά τη συναυλία:
"Αχ, συγκινήθηκα. Ωραία η ορχήστρα, αλλά ο Πούτσος στο πρώτο βιολί ήταν άφθαστος!"
"Τι περιμένεις χρυσή μου; Βιρτουόζος!"

114248

cityfly
13/12/2007, 13:55
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

glanza2
13/12/2007, 18:55
δεν γινονται αυτα
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ηξερα εναν Νικο Πουτσο αλλα πηγε και το αλλαξε και το εκανε Κωστα Πουτσο
:lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΠΙΦΑΣ
17/12/2007, 12:32
Κατέβα προς τα κάτω για να δείς
το "πουλάκι" του Αη Βασίλη !!!
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
Έλα τώρα....!!! ......... Μεγάλωσες πιά ........
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ !!!!!

ΜΠΙΦΑΣ
17/12/2007, 13:12
ΜΠΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

:wave2: http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm (http://)

http://www.youtube.com/watch?v=yzsFEVACJBU&feature=related (http://) :rotflmao: