View Full Version : Μου εσκισαν τη σελα!!!!
motomamounas
14/12/2007, 19:20
Ενω αμεριμνος απολαμβανα τα χαδια και τα φιλια της νεας μου αγαπημενης
και μη δινωντας σημασια στις επανειλημενες αναπαντητες απο αγνωστο αριθμο(πανω απο 50
καθημερινα εδω και 10 μερες)καποιος μαχαιρωνε την καλη μου στη σελα!!!!
Οταν το ειδα το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στον πρωην της(χωρισαν πριν 4 μηνες και ακομα την κυνηγαει). Το θεμα ειναι πως δε θελω να ασχοληθω με τον καραγκιοζη αν και εμαθα ποιος ειναι και που μενει, αλλα τι να κανω με τη σελα! Να την αλλαξω,να την επιδιορθωσω?Δεν εχω και πολυ χρημα τελευταια:mad:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τα γούστα πληρώνονται .....:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomamounas
...
Κι εμενα το καλτσόν, αλλα δεν το κανω και θεμα... :blush:
:lol: :rotflmao: :lol:
Akatanomastos
14/12/2007, 20:04
kala e trelenome gia katinies..
pare tin lampiri avrio to mesimeri, i malon apo deftera avrio einai savato
:lol: :lol: :lol:
e re fousti ti allo tha diavasoume
pantos to mono pou tha ton enoxlisei einai na sinexiseis akathektos na kaneis afto pou kaneis idi me tin kopela tou (proin)
:lol: :lol: :rotflmao:
motomamounas
14/12/2007, 21:21
Εννοειται δεν μασαω!!!
:smilea:
Πες του οτι ειναι ακριβα τα ξενοδοχεια, και ζητα το δωματιο του
Επιπλεον, ζητα και το αμαξι του για να την φερεις
:lol:
εξαφανισε την μοτο σου απο κει και αλλαξε στεκια ,θα βαρεθει να ψαχνει
gixxerpap
14/12/2007, 21:37
ολοκληρη γυναικα βρηκες, και εσυ χαλιεσαι για μια σελα????
τι ειστε εσεις ρε.....ψαχνε εσυ να φτιαξεις τη σελα, να σου την ξαναφαει ο πρωην, και μετα να κλαιγεσαι οτι ενω εσυ ασχολιοσουν με την σκισμενη σου σελα, καποιος σου σκιζε τη γκομενα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πωπω, αρχιζω και γραφω σαν τον afro....den pao kala :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomamounas
Ενω αμεριμνος απολαμβανα τα χαδια και τα φιλια της νεας μου αγαπημενης
πολυ ποιητικο αυτο :lol: ......θα περιμενα κατι πιο αγριο ........"απολαμβανα αμεριμνος τα χαδια της νεας μου αγαπημενης πανω στο κρεβατι μαζι με την κολλητη της ,η οποια εφερε και μια ξαδερφη ,μαζι με μια θεογκομενα σετ με την μελαχρινη αδερφη της ¨"
geomanous
14/12/2007, 22:08
Ξυραφιά ειναι???
Αν ναι μην πας να αλλαξεις τη σελα, ειναι κριμα... Πηγαινε αλλαξε το δερμα. Αλλωστε το μαμισιο ουτε διακριτικα εχει πανω ουτε ραφες, ουτε τιποτα ... Κανεις δε θα το καταλαβει... ;)
Υπαρχουν μαγαζια στην αθηνα που κανουν ακριβως αυτη τη δουλεια. Βλ. Σελοτεχνικη (στην πανορμου) και ενα αλλο ακομα καπου στη Ν. Ιωνια. (αν θες να ψαξω να βρω ακριβη address-α)
Οσο για την γυναικα... Ποιος ξερει τι θα εχει κανει και σε αυτο το παλικαρι για να καταφευγει σε τετοιες υστερικες (ομολογουμενως) μεθοδους αντιδρασης...
Λεει μια μαντιναδα:
"Για ολα τα εγκληματα
φταιει η πολιτεια
γιατι εδωσε τω γυναικω
πολυ μεγαλη αξια"
No offence φιλε μου, αλλα οσοι ειναι... "καμμενοι" θα με καταλαβουν :):)
P.S. Τα τελευταια μεταξυ σοβαρου και αστειου... μη κολλαμε κιολας :)
Akatanomastos
15/12/2007, 02:42
pantos kai aftos, ti malkas einai..
paei re file parto xampari, petakse i gomena pige allou ti na kanoume, ti ftaiei to palikari mas?
ton protimise i gomena giati einai remali mixanovios, spitia sas ta floria me amaksi.
ksipnisan oi ginaikes,emas theloun
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ksipnisan oi ginaikes,emas theloun
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακολουθεί εποικοδομητικό σχόλιο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
motomamounas
15/12/2007, 11:04
Ετσι ειναι!
Bikers rule
:beer:
Παντως για τη σελα με αντικατασταση του δερματος διορθωνεται.
Θα τον γδαρω και θα το παω για φτιαξιμο!!
βαλε την κοπελια να πληρωσει καινουργια σελα λογω του πρωην, ευχαριστησου τη (οχι την σελα) και μετα πηγαινε στην επομενη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πλακα κανω ελπιζω μην παραξηγηθεις, κατα τη γνωμη μου φτιαξε τη σελα και μη δινεις σημασια στον πικραμενο (δε φαινεται να εχει μυαλο στο κεφαλι του)!!! λες και σου εκανε κατι και αυτος με το να σου σκισει μια σελα δεν μπορω να καταλαβω πως σκευτονται καποιοι, απλα μην ασχολεισαι μαζι του φιλε μου χαμενος χρονος απο τη ζωη σου ειναι, να περνας καλα κοιτα και αστον θα καταλαβει ελπιζω οτι υπαρχουν και αλλες γυναικες πανω στη γη και οτι με αυτο που εκανε απλα γινεται ρεζιλι και υποβιβαζει τον εαυτο του στα ζωα!!!!!:wave2:
H σελα φτιαχνεται δεν ειναι τιποτα πηγαινε σε ενα ταπετσερη αυτοκινητων και θα στην κανει πιο καλη και απο καινουρια...οσον για τον αλλο κανονισε να μαθεις ποιος ειναι και που μενει και στειλε μου ενα μυνημα να τον σενιαρουμε καταλληλως τον αληταμπουρα:beer:
Να χεις το νου σου με τον τυπο που σου σκισε την σελα.
Φαινεται να ειναι μεγαλος τσαμπουκας.
Εχεις μπλεξει με επικινδυνες καταστασεις, ρε φιλε...τι να πω.
:eek: :bawl: Περαστικά! :wave2:
ΥΓ
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τα γούστα πληρώνονται .....:winka:
Μας λείπουν τα βραζιλιάνικα που έγραφε ο εσέφης. :sad:
crewdriver
17/12/2007, 01:34
παρτον τηλεφωνο να βρεθειτε!ναρκωσε τον,πηγαινε να του κανεις ενα ταττου της επιλογης σου(σε καλλιτεχνη της επιλογης σου) στον μηρο,γδαρε τον μηρο,πηγαινε στον ταπετσερη της επιλογης σου και βαλε το δερμα του για σελα!!!!εχεις πολλες επιλογες!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
Οσο για την γυναικα... Ποιος ξερει τι θα εχει κανει και σε αυτο το παλικαρι για να καταφευγει σε τετοιες υστερικες (ομολογουμενως) μεθοδους αντιδρασης...
Αυτό ή που είχε μπλέξει η κοπέλα?
Δλδ η χειρότερη να σου τύχει , στον επόμενο θα ξεσπάσεις ή στην ίδια. Εγώ θα έσκιζα την σέλλα της και όχι κάποιου ανυποψίαστου που δεδομένου ότι μιλάμε για σκύλα θα έπρεπε να το συμπονέσω
ΑΡΑ׃
Αν όντος ο πρώην έκανε την ματσακουλια , μάλλον η κοπέλα είχε μπλέξει με μλκα άντρα. Πίστεψε υπάρχουν πολλοί που είναι ντροπή να λέγονται «άντρες»
vestromas
19/12/2007, 01:58
Πολυ κοροιδο ο πρωην! Πιο πολυ ζηλευη τη σελλα που η κοπελια καθετε ελαχιστα παρα το πουλι σου που τουλαχιστον αυτη την εποχη η κοπελα καθετε συχνοτερα! Ελπιζω να μην διαβασει και του μπουν τιποτα ιδεες:rotflmao: :rotflmao: :beer:
project.breeze
19/12/2007, 02:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Να χεις το νου σου με τον τυπο που σου σκισε την σελα.
Φαινεται να ειναι μεγαλος τσαμπουκας.
Εχεις μπλεξει με επικινδυνες καταστασεις, ρε φιλε...τι να πω.
Ναι σιγά τα αίματα.Έχουνε ακριβύνει και τα καλτσόν τώρα τελευταία...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πολυ κοροιδο ο πρωην! Πιο πολυ ζηλευη τη σελλα που η κοπελια καθετε ελαχιστα παρα το πουλι σου που τουλαχιστον αυτη την εποχη η κοπελα καθετε συχνοτερα! Ελπιζω να μην διαβασει και του μπουν τιποτα ιδεες:rotflmao: :rotflmao: :beer: :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry:
motomamounas
19/12/2007, 08:16
:lol: :lol: :lol: :bigcry:
:rotflmao:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
costas81
20/12/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πολυ κοροιδο ο πρωην! Πιο πολυ ζηλευη τη σελλα που η κοπελια καθετε ελαχιστα παρα το πουλι σου που τουλαχιστον αυτη την εποχη η κοπελα καθετε συχνοτερα! Ελπιζω να μην διαβασει και του μπουν τιποτα ιδεες:rotflmao: :rotflmao: :beer:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: