PDA

View Full Version : ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ;;;

Trans
17/12/2007, 12:48
Ρε παιδιά

Προχτές πήγα και πήρα το νέο μου κράνος, ένα Viper Gt (sinister). Το πήρα από κανονικό μαγαζί (όχι ηλεκτρονικό) στα 550 ευρά. Το πήρα σε καλή τιμή;

Δεν μπορούσα να περιμένω πολύ καιρό γιατί ο "κόνδωρας" είχε φάει την τούμπα και δεν ήταν πλέον για πολλά πολλά.

Να και η φωτό με το σχέδιο. Αααα και στο site της Arai το αναφέρει σαν NEW! Είναι όντως new; Κι όταν λέμε new εννοούμε μοντέλο 2007-2008;

114680

CIRUS
17/12/2007, 12:59
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ:a8: :a8:

McTalas
17/12/2007, 13:00
για Ελλαδα καλη τθμη μου φαινεται,αλλα απο απ'εξω εχει $400-$450 (χορις ομως το pin lock)
ειναι καινουργιο μοντελο 2007 και πολυ γ@μιστερο,αν εβγαινε και σε RX7 θα το ειχα παρει!!
το 2008 μοντελο βγαινει σε μπλε!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Arai-Profile-Helmet-Sinister-Blue-Medium_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6749QQihZ005QQitemZ150195372133QQrdZ1QQsspagenameZWDVW#ebayphotoho sting

καλυτερα να το επαιρνες απο εξω,μια εβδομαδα κανει να στο στειλουν,αλλα οκ μην τρελενεσαι,για κρανος αξιζει να δωσεις κατι παραπανω!!!!

αντε καλοριζικο και αχρειαστο!!

edit:Για να καταλαβεις την διαφορα εγω πηρα το RX7 nakano shuriken με εξτρα 2 ζελατινες καθρεπτη + μεταφορικα ολα 536€ !!!!

road spirit
17/12/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Ρε παιδιά

Προχτές πήγα και πήρα το νέο μου κράνος, ένα Viper Gt (sinister). Το πήρα από κανονικό μαγαζί (όχι ηλεκτρονικό) στα 550 ευρά. Το πήρα σε καλή τιμή;

Δεν μπορούσα να περιμένω πολύ καιρό γιατί ο "κόνδωρας" είχε φάει την τούμπα και δεν ήταν πλέον για πολλά πολλά.

Να και η φωτό με το σχέδιο. Αααα και στο site της Arai το αναφέρει σαν NEW! Είναι όντως new; Κι όταν λέμε new εννοούμε μοντέλο 2007-2008; ναι είναι μοντέλο 2007, ψάξε για την ημερομηνία κατασκευής σε μια ραμένη ετικέτα πάνω στο λουράκι

για την τιμή... αστο καλύτερα....

για ελλάδα οκ, αλλά μετα βλέπεις, εχουμε συνηθήσει να μιας πιάνουν το κ*λο εδω και μας φαίνεται οκ... τεσπα... απο έξω (ΗΠΑ) θα το έπαιρνες μπορεί και 200 γιούρια κάτω...

καλοφόρετο και αγρατζούνιστο :wave2:

zuki1000k5
17/12/2007, 13:06
Ma kala edoses 550 euro gia to kranos tou SATANA...!!!!!!!!!????ououououououou!!!!!!!!

Plaka kano megale..Kaloriziko to kranos k axreiasto sou euxomai na einai!!:beer: :beer:

:wave2:

costas81
17/12/2007, 13:08
καλορίζικο!!

:wave2:

apav
17/12/2007, 13:13
Καλοφόρετο! :beer:

Trans
17/12/2007, 14:33
Nα 'στε όλοι καλά...

Για να πω την αλήθεια το προηγούμενο (condor) την έκανε την απόσβεσή του... Άλλωστε και για αυτό το άλλαξα. Απλά με τέτοιο κρύο και βροχές δεν ρίσκαρα να κυκλοφορώ με τον "κόνδωρα" οπότε βιαζόμουν να το αλλάξω. Το ξέρω ότι είναι πιο ακριβό από Ελλάντα απ' ότι από το νετ αλλά ας όψεται η βιασύνη.

Στα 550 είναι και τα pinlock και η antifog η οποία μπορώ να πώ κάνει άριστη δουλειά!

Έχω όμως μια παρατήρηση... νομίζω ότι κάνει περισσότερο θόρυβο απ' ότι ο κόνδωρας! Επίσης είναι 50gr πιο βαρύ.

Κατά τα άλλα έχει πολλά "έξτρα σε σχέση με το condor. "Βγαίνουν" όλα έξω, περισσότερους αεραγωγούς, "προέκταση" για κάτω από το σαγώνι να "κόβει" λίγο τον αέρα.

Θενξ για τα καλά σασ λόγια

McTalas
17/12/2007, 14:37
Ο θορυβος ειναι το μοναδικο μειονεκτημα στα αραι!!αλλα με δυο ωτοασπιδες εισαι μια χαρα :)

675
17/12/2007, 16:20
καλοφορετο να σου ειναι φιλε και μην ανησυχεις μια χαρα ειναι η τιμη που το πηρες!:beer:

gixxerpap
17/12/2007, 16:36
περισσοτεροι αεραγωγοι=περισσοτερος θορυβος;)

καλοφορετο!:beer:

snatch
17/12/2007, 18:54
Πάρα πολύ ωραίο κρανάκι!

Με γεία σου!
Αγρατζούνιστο και αχρείαστο να είναι!!!

Τώρα για την τιμή απο e-shops θα το έβρισκες πιο φθηνά!
Βγαίνουν ανα καιρούς απίστευτες προσφορές!Μπορει να το έβρισκες πολύ πιο κάτω!

Να φανταστεις ένα φιλαράκι μου βρήκε το S1 της Schuberth 260 ευρά και εγώ 280 ευρά
ενώ εδω πωλείται απο 450 μέχρι και 500!!!

Καλοφόρετο!Tα Arai είναι κορυφαία κράνη!!!

Random
17/12/2007, 21:22
Kαλοριζικο φιλε και εγω το ιδιο εχω το πηρα 670 ευρω αλλα κοστιζει ως και το τελευταιο σεντ..
Ειναι τελειο...ετυχα το προηγουμενο ΣΚ σε φοβερη βροχοπτωση και ουτε θαμπωσε ουτε μια σταγονα νερου περασε μεσα..τρομερη εφαρμογη, πολυ ζεστο και οσον αφορα το θρουβο που λες ειναι απο τους αεραγωγους...πιστευω οτι πηραμε το πιο ομορφο κρανος ΑRAI που υπαρχει:D

zolotas
17/12/2007, 22:03
πες μου οτι θα πας και εκκλησια με το κρανος αυτο...............:evil:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Random
17/12/2007, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
πες μου οτι θα πας και εκκλησια με το κρανος αυτο...............:evil:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτο που βλεπετε σαν διαβολακι ειναι ιαπωνικο καρτουν και οχι διαβολακι....:D

crewdriver
17/12/2007, 23:09
Ου 666
ου 666....
πολυ καλο λεμε!με γεια!αχρειαστο!να το πεταξεις ευχομαι επειδη θα εχει σαπισει και οχι επειδη θα το χρειαστεις!οσο για την τιμη τωρα....για ελλαδα καλα ειναι...με τα ιδια λεφτα ομως επαιρνες το κορυφαιο rx7 +ζελατινα δωρο απ'εξω....!

mako
18/12/2007, 00:09
Αφου το πηρες καλοφορετο και αγρατζουνιστο. Ο επιπλεον θορυβος το καλοκαιρι θα γινει επιπλεον δροσια και τοτε θα το χαρεις. Ρε Mc Talas και Road spirit μη τον στεναχωρειτε με την τιμη και εγω απο Ελλαδα τα αγοραζω (και 2 παρακαλω), αλλα μπορω να το δοκιμασω επι τοπου και να αποφασισω αν μου κανει. Ξερω οτι δινω παραπανω, αλλα εχω και καποιον να κανω τα παραπονα μου αν χρειαστει!!!! Το μειονεκτημα μου ειναι οτι δεν εχω εμπειρια με αγορες μεσω υπολογιστη, για να τα λεω και ολα!!!!:wave2: