PDA

View Full Version : gia ton greg61

Σελίδες : 1 [2]

blackbusa
24/12/2007, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ο κρούκ θα βγει και θα απαντήσει μόνος του τι έγινε (αν και νομίζω το έχει κάνει ήδη).
Ό, τι πούμε οι υπόλοιποι θα είναι απλώς μισόλογα! Αλλά και μισόλογα να μην είναι, πάλλι είναι
υπόθεσή του. Ακούμε απόψεις και σιωπαίνουμε, φίλε Tpap.

Η σιωπή δεν ειναι πάντα δειλία, πολλές φορες είναι χρυσός.
Γι αυτό δεν απαντάω. Αλλά πες ότι απαντήσω, τι θα βγει? Τι θα καταλάβουμε?

Είμαστε σε αυτό το φόρουμ, σε αυτή τη παρέα για ένα λόγο (κατά τη ταπεινή μου αποψη).
Να συζητάμε ότι μας απασχολεί γύρω απο τις μηχανές.
Να ονειρευόμαστε γύρω από τις μηχανές. Να τις φτιάχνουμε, να τις χαλάμε, να ρωτάμε παλαιότερους και εμπειρότερους, να συζητάμε γιαυτές και λοιπά τέτοια, που για κάποιον που γουστάρει, που είναι η καθημερινή του κίνηση η μηχανή, ή εν γένει το δίκυκλο, εδώ μέσα είναι ο Παράδεισος. Για άλλους η κόλαση, αλλά δεν είμαι σε θέση να κρίνουμε.

Γιατί λοιπόν φίλε Tpap προσπαθείς να μου χαλάσεις αυτόν τον Παράδεισο?

Τώρα, αν έφαγα ή δεν έφαγα μεγάλη καρπαζιά ή μικρή, με πείραξε για τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα.
Αμέσως όμως το ανέλυσα (για τα επόμενα άλλα 30 δευτερόλεπτα-κριτική σκέψη γαρ) και έβγαλα το συμπέρασμα που θέλω εγώ..Ήταν μια έκρηξη, από μέρους του Greg, συμπάθειας.
Αυτό το συμπέρασμα που έβγαλα μου αρκεί, και συνεχίζω (έτσι πιστεύω) να είμαι στην παρέα.
Εάν έβγαζα κάτι διαφορετικό, δεν θα ήμουν, γιατί θα είχα τσατιστεί...
το clue? Με πείραξε, αλλά πιστεύω η καλή προαίρεση μας κάνει καλύτερους.

Ο Αφρο έχει τους λόγους του (σαν παλαιότερος-από πολλούς εδω μέσα) και έκανε αυτή
τη προτροπή στον Greg. Ανταπαντήσαν, και πιστεύω θα λυθεί το θέμα.

Δεν είμαι σε θέση να κάνω το κριτή εδώ μέσα για κανέναν γιατί δεν θέλω να στεναχωριούνται
οι άλλοι εξαιτίας μου. Δούναι και μη λαβείν, ένα πράγμα. Καλά τα λέει ο Αφρο, αλλά καλά τα λέει και ο Greg. Μη χαλιόμαστε έτσι, μέρες που είναι, Για όλα τα πράγματα υπάρχει λύση, κοτσαμ' νόες άνθρωποι, δεν μπορούμε να την βρούμε?

α ρε Φωτη.....:cool:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Operater
24/12/2007, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
α ρε Φωτη.....:cool:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Τι έκανα??? :confused:

Tpap
24/12/2007, 14:32
Γιατί λοιπόν φίλε Tpap προσπαθείς να μου χαλάσεις αυτόν τον Παράδεισο?

???.....:eyepop:.... ασχετο, φωτη. Μα εντελως ομως.

η σιωπη ειναι χρυσος, σωστο.
η σιωπη δεν ειναι δειλια, σωστο.
οταν ομως σωπαινει ο ''περι ου ο λογος'' ειναι μαλλον λαθος.

θες να μαθεις γιατι, φιλε?
1.αφηνεις να μιλα ο αφρο, χωρις καμια δικια σου παρεμβαση. Αρα εχει δικιο ο αφρο, κ συμφωνεις μαζι του οτι οντως υπαρχει θεμα.

2. αφηνεις να μιλα ο γκρεγκ, χωρις καμια δικια σου παρεμβαση. Αρα εχει δικιο ο γκρεγκ, κ συμφωνεις μαζι του οτι οντως δεν υπαρχει θεμα.

το πιασες?
εσυ αφησες να διαιωνιζεται κατι που μονον εσυ θα μπορουσες να το ληξεις..

γι αυτο κ ρωτησα εξ αρχης που εισαι κ δεν παιρνεις θεση.....δεν ηθελα να σου χαλασω κατι.

Operater
24/12/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
???.....:eyepop:.... ασχετο, φωτη. Μα εντελως ομως.

η σιωπη ειναι χρυσος, σωστο.
η σιωπη δεν ειναι δειλια, σωστο.
οταν ομως σωπαινει ο ''περι ου ο λογος'' ειναι μαλλον λαθος.

θες να μαθεις γιατι, φιλε?
1.αφηνεις να μιλα ο αφρο, χωρις καμια δικια σου παρεμβαση. Αρα εχει δικιο ο αφρο, κ συμφωνεις μαζι του οτι οντως υπαρχει θεμα.

2. αφηνεις να μιλα ο γκρεγκ, χωρις καμια δικια σου παρεμβαση. Αρα εχει δικιο ο γκρεγκ, κ συμφωνεις μαζι του οτι οντως δεν υπαρχει θεμα.

το πιασες?
εσυ αφησες να διαιωνιζεται κατι που μονον εσυ θα μπορουσες να το ληξεις..

γι αυτο κ ρωτησα εξ αρχης που εισαι κ δεν παιρνεις θεση.....δεν ηθελα να σου χαλασω κατι.

Καλώς τα λες...Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!! :wave2: :wave2:

blackbusa
24/12/2007, 17:35
Καλώς τα λες...Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!! :wave2: :wave2:

Γιαυτο ρε φιλε....παλι τα γυαλια τους εβαλες......:cool:

υ.γ. ρε φιλε Trap τι καθεσαι και ασχολησε???αφου δεν θελει ο Φωτης να πει τιποτα τι το σκαλιζεις....ρε Αφρο,ενταξει τα ειπες και τα ξαναειπες και τα ξαναειπες....δεν ειναι ωρα να μειλας μονο για τα δικα σου κολληματα με τον Greg και να αφησεις ολους τους αλλους απ'εξω????

Καλες Γιορτες σε ολους και απο εμενα.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

afrotwin
24/12/2007, 17:38
Γιαυτο ρε φιλε....παλι τα γυαλια τους εβαλες......:cool:

υ.γ. ρε φιλε Trap τι καθεσαι και ασχολησε???αφου δεν θελει ο Φωτης να πει τιποτα τι το σκαλιζεις....ρε Αφρο,ενταξει τα ειπες και τα ξαναειπες και τα ξαναειπες....δεν ειναι ωρα να μειλας μονο για τα δικα σου κολληματα με τον Greg και να αφησεις ολους τους αλλους απ'εξω????

Καλες Γιορτες σε ολους και απο εμενα.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

distixo file mou den ine dika mou kolimata ine merikon ke poln pou kala kanoun ke den 8eloun na milisoun
ke kalo ine na asxolise me tin apopsi sou

ke kala xristougena

gixxerpap
24/12/2007, 17:38
δηλαδη σωνει και καλα, πρεπει ο φωτης να παρει θεση, για μα μη τσακωνονται οι αλλοι.....
ωραια πραγματα.....:wacko:

ρε να μη μπορει να ησυχασει κανεις....

afrotwin
24/12/2007, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δηλαδη σωνει και καλα, πρεπει ο φωτης να παρει θεση, για μα μη τσακωνονται οι αλλοι.....
ωραια πραγματα.....:wacko:

ρε να μη μπορει να ησυχασει κανεις....

re giorgara den mporis distixos na ipoxreosis merikous na exoun eksipnada pnevma oksiderkia den tous kovi ti na kanoume....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ama den doune den pistevoune:rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
24/12/2007, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
distixo file mou den ine dika mou kolimata ine merikon ke poln pou kala kanoun ke den 8eloun na milisoun
ke kalo ine na asxolise me tin apopsi sou

ke kala xristougena

Απο την στιγμη που ειμουνα και εγω στο Ενηλιον,και δεν λες ποιους εκπροσωπεις,βαζεις και εμενα μεσα στο σακι.....το τι σκεφτομαι και το τι νομιζω ειναι δικη μου αποφαση αν θα το πω η οχι....το οτι καποιοι δεν μειλανε καθολου δεν σημαινει οτι ειναι κοτες η ευγενικοι η οτι αλλο θελεις εσυ....και δεν καταλαβα απο ποτε αποφασησες να κανεις κουμαντο στην αποψη μου???απο εμενα τερμα γιατι δεν χρειαζεται να ειπωθει κατι παραπανω.....

afrotwin
24/12/2007, 18:01
Απο την στιγμη που ειμουνα και εγω στο Ενηλιον,και δεν λες ποιους εκπροσωπεις,βαζεις και εμενα μεσα στο σακι.....το τι σκεφτομαι και το τι νομιζω ειναι δικη μου αποφαση αν θα το πω η οχι....το οτι καποιοι δεν μειλανε καθολου δεν σημαινει οτι ειναι κοτες η ευγενικοι η οτι αλλο θελεις εσυ....και δεν καταλαβα απο ποτε αποφασησες να κανεις κουμαντο στην αποψη μου???απο εμενα τερμα γιατι δεν χρειαζεται να ειπωθει κατι παραπανω.....

min anisixis esena den se ipologizoume pote ke gia tipota:rotflmao:

ke gia na diorfoso tin ka8olou fimi sou

na re greg aftos se goustari re na kanete parea....
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:

crs-k
24/12/2007, 18:04
Απο την στιγμη που ειμουνα και εγω στο Ενηλιον,και δεν λες ποιους εκπροσωπεις,βαζεις και εμενα μεσα στο σακι.....
..................

Αυτο που μου εκανε κι εμενα τρομερη εντυπωση, ειναι το πως τόσο καιρό, στα διάφορα θρεντ που "παίζονται", υπάρχη τόόόσο μεγάλη ανοχή, για αυτήν την άτυπη (ή και με όλους τους τύπους, δεν ξέρω) "εκπροσώπιση" που ανέχονται και δέχονται τόσα ενεργά και με άποψη μέλη... :sick:

afrotwin
24/12/2007, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αυτο που μου εκανε κι εμενα τρομερη εντυπωση, ειναι το πως τόσο καιρό, στα διάφορα θρεντ που "παίζονται", υπάρχη τόόόσο μεγάλη ανοχή, για αυτήν την άτυπη (ή και με όλους τους τύπους, δεν ξέρω) "εκπροσώπιση" που ανέχονται και δέχονται τόσα ενεργά και με άποψη μέλη... :sick:

ela nte...:rotflmao: :rotflmao:

esi prospa8is na ginis oso ginete apaksiotikos ala telika mono gia gelia katafernis na ginis

meriki otan milane kseroune ti lene
min kitas pou den se ksipnena apo ton li8argo tou tsipourou na simetexis ke esi...
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:

gixxerpap
24/12/2007, 18:27
re giorgara den mporis distixos na ipoxreosis merikous na exoun eksipnada pnevma oksiderkia den tous kovi ti na kanoume....

εσυ παλι ρε αντιδραστικη καραφλα, γιατι προσπαθεις τοσο επιμονα να γινεις αντιπαθης???
μονο αυτο σου προκαλει γελιο και ευθυμια?

αντε να βαψεις μωβ κανα πιστονι και να νικελωσεις καμια βαλβιδα, μπας και ησυχασει ο κοσμος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και επιτελους, ακομα και αν ξερεις οτι υπαρχουν ατομα που συμφωνουν με τις αποψεις σου και τα γραφομενα σου, αφησε το να το επιβεβαιωσουν οι ιδιοι και να παρουν θεση....

μιλα σε πρωτο προσωπο και πες οτι ''δε γουσταρω'' ρε αδερφε, και οχι ''δε γουσταρουμε''....
ουτως η αλλως δε νομιζω οτι χρειαζεσαι τις πλατες κανενος για να γραψεις αυτο που θελεις...

γιατι ρε τριμ@λ@κα με βαζεις με το ζορι να γραψω και να απολογηθω οτι εγω δε συμμεριζομαι τις αποψεις σου?

gixxerpap
24/12/2007, 18:39
και εσεις οι υπολοιποι, γαμω τη λογικη σας, ποιος σας ειπε οτι πρεπει να απολογηθειτε για αυτα που γραφει καποιος υπο την επηρεια χημικων ουσιων??? αφου ο μαλακας κανει μπανιο με το ιδιο ''πιστολακι'' που βαφει, τι περιμενατε???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απο που και ως που πρεπει να ξεκαθαρισω τη θεση μου για κατι που δεν εχω παρει θεση καν???

devil's animal
24/12/2007, 18:40
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

gixxerpap
24/12/2007, 18:46
επισης γιατι το μελομακαρονο το λενε ετσι, αφου δε φτιαχνεται με μακαρονια?

και τελικα, το χρωμα πηρε το ονομα του απο τον καφε, ή ο καφές απο το χρωμα???:confused:

και κατι ακομα....ξερει κανενας πως ''να μπλοκαρει'' το δικτυο στον ΟΠΑΠ, μπας και κλεισουμε νωριτερα και παμε καμια βολτα, νυχτα που ειναι σημερα????
αντε και δεν κρατιεμαι....

gixxerpap
24/12/2007, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

εσυ ετσι να κανεις, να τρως καλαμποκι ολη την ωρα......
μετα μην αναρωτιεσαι γιατι πας σαν κοτα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
24/12/2007, 18:51
μετα μην αναρωτιεσαι γιατι πας σαν κοτα

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

Τι μαλακα ειναι...

:lol: :rotflmao: :lol:

Καλα εσυ ή που μιλας μπιτ ή που σε πιανει λογοδιάρροια ε? :dizzy:

:lol: :rotflmao: :lol:

devil's animal
24/12/2007, 18:53
μετα μην αναρωτιεσαι γιατι πας σαν κοτα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

εισαι κακος ρε!
αλλα δεν θα σου κανω την χαρη....

εχεις προπαθησει να πιασεις κοτα...αλα ROCKY BALBOA?:a13: :a13:

να δουμε ποσο αργος ειμαι...:lol: :lol: :lol:

gixxerpap
24/12/2007, 19:01
βρηκα λιγο χρονο, και ειπα να αλαφρυνω λιγο το κλιμα........γιατι πολυ υγρασια εχει πεσει και θα σας πειραξει τα κοκκαλα εσας των ηλικιωμενων....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
24/12/2007, 19:18
εσυ παλι ρε αντιδραστικη καραφλα, γιατι προσπαθεις τοσο επιμονα να γινεις αντιπαθης???
μονο αυτο σου προκαλει γελιο και ευθυμια?

αντε να βαψεις μωβ κανα πιστονι και να νικελωσεις καμια βαλβιδα, μπας και ησυχασει ο κοσμος

malaka mov mpistonia gamato...:eyepop:
ke nikel valvides:smokin: poli mpanal aderfe....

tora pou 8a vroume kilindrous svarofski na fenete to mov mpistoni?:rotflmao: :rotflmao:

ase me re ke vrika ton palio kalo eafto mou leme...