PDA

View Full Version : Η παραγγελια του ..τρομου!

Ταξιδευτής
19/12/2007, 19:44
Χριστουγεννα ερχονται και πριν καμια βδομαδα αποφασισα οτι ειχε ερθει η ωρα να κανω μερικα δωρακια για την καλη μου...

Ετσι λοιπον, μεσω ebay πηρα το κομπλε πακετο βελτιωσης 1ου σταδιου που δινει η Ducati Corse (Τermignoni εξατμιση τιτανιου με λαιμους, εγκεφαλος Ducati Corse & καρμπον καλυματα -- κανονικη τιμη καταλογου 3,000 ευρω), ενω ο ιδιος πωλητης πουλαγε και μια ολοκληρη monoposto MotoGP replica ουρα (αλλα 400 ευρω περιπου).
Τα ειχε βαλει σε δημοπρασια και καταφερα και τα "τσιμπησα" στις απολυτως αρχικες τιμες οποτε το συνολικο ποσο ηταν ΠΟΛΥ χαμηλοτερο απο τα παραπανω.

Χαρουμενος λοιπον για την ευκαιρια που ειχα βρει, καθε πρωι τσεκαρα τη ταχ. θυριδα μου για καποια ειδοποιηση, αλλα τιποτα!
Αρχικα δεν εδωσα σημασια διοτι σκεφτηκα οτι με τις απεργιες και τις γιορτες λογικο ειναι να εχει αργησει.
Εδω και μερικες μερες ομως και με ετρωγε... Ρε λες να γινει καμια στραβη και να μην στειλει ο Ιταλος τα πραγματα; Να χαθηκε η παραγγελια; Να την βουτηξαν απο το ταχυδρομιο;_ :hypnotize

Σημερα το πρωι λοιπον ειπα "δεν παει αλλο!" και εστειλα mail στον Ιταλο. Αυτος απαντησε στελνοντας μου ενα link για να παρακολουθησω την παραγγελια online. Βλεπω λοιπον, οτι η παραγγελια εχει ηδη φτασει στην Ελλαδα απο χθες (18/12). Ναι, αλλα ΠΟΥ;

Οπως καθομαι και σκεφτομαι τα πραγματα, χτυπαει το κινητο:

- Ναι, γεια σας, ειστε ο κ. Νικος;
- Ναι, ο ιδιος
- Εχετε καποιο μαγαζι;

Σε αυτο το σημειο σκεφτηκα οτι με μπερδεψε με τον συνονοματο ξαδερφο μου, που εχει μαγαζι ΠΡΟΠΟ στην περιοχη και καποιες φορες μπλεκονται και γυρευουν αλλα αντι αλλων. Ξεκινησα να της λεω για αυτο, αλλα η επομενη ερωτηση της με σταματησε:

- Μηπως περιμενετε κατι απο Ιταλια;
- Ναι!_ :blink: Εσεις ποια ειστε και που το ξερετε;
- Αααα! Ακουστε να δειτε τι μπερδεμα εγινε! Εγω ξερετε εχω ενα μαγαζι με ειδη δωρων στην Ηλιουπολη. Σημερα το πρωι λοιπον, ηρθε ενα κουριερ στο μαγαζι ενω ελειπα και παρεδωσε στην υπαλληλο μου ενα δεμα.
Οταν με πηρε η υπαλληλος τηλεφωνο για το δεμα δεν μου φανηκε περιεργο γιατι περιμενα ενα δεματακι με βραχιολια.
Οταν γυρισα ομως στο μαγαζι και ειδα μια τεραστια κουτα με το ονοματεπωνυμο και τη διευθυνση σας καταλαβα οτι ο κουριερ ειχε κανει λαθος! Εχει φερει το δεμα σας στο μαγαζι μου.
Αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι ΠΩΣ εγινε το μπερδεμα. Τοσο η οδος οσο και το ονοματεπωνυμο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν εχουν με τα χαρτια!! Οπως και να εχει, εχω το δεμα σας, οποτε ελατε οποια ωρα θελετε απο το μαγαζι να το παρετε.
-_ ...... :eyepop: :eyepop: :hypnotize

Ε αφου συνηλθα απο τα πολλαπλα εγκεφαλικα πηγα απο εκει οπου και παρελαβα το δεμα.

Και λεω εγω:
ΤΙ θα ειχε γινει αν το δεμα ειχε παραδοθει σε καποιον αλλον που ΔΕΝ ηταν τοσο ευγενικος και τιμιος οπως αυτη η κυρια;
ΠΟΙΟΣ θα με αποζημιωνε αν το δεμα τελικα χανοταν; (που ΑΥΤΟ εγινε ουσιαστικα)_ :mad: :mad:

Κομπλε Τermignoni εξατμιση με λαιμους, εγκεφαλος Ducati Corse, καρμπον καλυματα, μονοποστο MotoGP ουρα...
Και ο ΤΡΙΜ@Λ@Κ@Σ ο κουριερ πηγε και το εδωσε οπου γουσταρε! ΗΜΑΡΤΟΝ!

Και το χειροτερο ειναι οτι η κουριερ ειναι γνωστη: Τελικα ειναι απο ταχυμεταφορες των ΕΛΤΑ. :mad: :mad:
Τους ξεχεζεις μετα η δεν τους ξεχεζεις;;; :mad:

xampos
19/12/2007, 19:54
τυχερος μες την ατυχια σου ησουν παντως :beer: καλοφορετα τα δωρακια :beer:

lamoun
19/12/2007, 19:57
:eyepop:

Τους πήρες τηλέφωνο;; Τί σου είπανε;

Καλοφόρετα!!

Ταξιδευτής
19/12/2007, 20:05
Δεν τους πηρα τηλεφωνο ακομα αλλα ειλικρινα δεν ξερω και τι να πω. Να κανω φασαρια; Τι νοημα θα ειχε;

Απο την αλλη αν παω απο εκει και τους δωσω τον κωδικο δεματος και τους πω "ειδα στο online οτι το δεμα εχει ερθει, παρακαλω δωστε το μου", ΤΙ θα μου πουν;; Οτι το παρεδωσαν σε ασχετη διευθυνση;

Γιατι ρε παιδια μιλαμε οι 2 διευθυνσεις και τα επωνυμα δεν ειχαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια σχεση μεταξυ τους! Μιλαμε στο στυλ Παπαδοπουλος (ενω ειναι Αλεξιου) και Φορμιωνος (ενω ειναι Πλατεια Βικτωριας)!!! :mad: :mad:

devil's animal
19/12/2007, 20:12
να τα χαρεις ρε Νικολακη τα δωρακια σου...και υπομονη με τους μ@λακες!
ειναι ανικητοι!:rolleyes:

Ταξιδευτής
19/12/2007, 20:18
Τελικα βλεποντας πιο προσεκτικα τα χαρτια στο κιβωτιο ειδα οτι εχει σταλει με ΕMS. Αυτο ειναι οι ταχυμεταφορες των ΕΛΤΑ, ετσι δεν ειναι;; :confused:

zolotas
19/12/2007, 20:20
φιλαρακι πολυ τυχερος εισαι............παλι καλα που δεν επεσε σε καποιον περιεργο .........οχι εξατμιση αλλα μπουρι απο σομπα θα επαιρνες :bigcry:

DimChios
19/12/2007, 20:23
τελος καλο ολα καλα Νικολα αλλα...

ετσι, για το "χαβαλε" :mad: δε τους παιρνεις ενα τηλ να τους πεις οτι δεν εχεις λαβει τιποτα?

Ή τελωσπαντων, δε τους τα κανεις λιγο πουτανα μπας και γλιτωσει κανενας λιγοτεερο τυχερος?

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!

:wave2:

filipp0s
19/12/2007, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Τελικα βλεποντας πιο προσεκτικα τα χαρτια στο κιβωτιο ειδα οτι εχει σταλει με ΕMS. Αυτο ειναι οι ταχυμεταφορες των ΕΛΤΑ, ετσι δεν ειναι;; :confused:

Ναι...

Τέλος καλό όλα καλά, έκανες και μια βόλτίτσα για να παραλάβεις :lol:

:wave2: :wave2:

Dodok edessa
19/12/2007, 20:34
οταν βαλεις την τερμι γραψε τον ηχο και στειλτ μου με mms:D :D :D

Ταξιδευτής
19/12/2007, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa

:D Θα το βαλω κ βιντεακι αμα θες Νονε! :lol:
Ριξτε και μια ματια εδω: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=51061

Παντως, το θεμα ειναι οτι θελω να τους κανω χουνερι που να το φυσανε κ να μην κρυωνει, αλλα δεν ξερω πως! Στο tracking των ΕΛΤΑ (ταχυμεταφορες) εβαλα τον κωδικο του πακετου κ λεει οτι ειναι λαθος κωδικος! :hypnotize :mad:

taxydromos
19/12/2007, 21:50
:D Θα το βαλω κ βιντεακι αμα θες Νονε! :lol:
Ριξτε και μια ματια εδω: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=51061

Παντως, το θεμα ειναι οτι θελω να τους κανω χουνερι που να το φυσανε κ να μην κρυωνει, αλλα δεν ξερω πως! Στο tracking των ΕΛΤΑ (ταχυμεταφορες) εβαλα τον κωδικο του πακετου κ λεει οτι ειναι λαθος κωδικος! :hypnotize :mad:

παρε τις ταχυμεταφορες στην αργυρουπολη και ζητα τον Στελιο Λεβα,ειναι ο υπευθυνος εκει και πολυ καλο παιδι.....αυτος θα σου εξηγησει τι εγινε... :wave2:

EVI
19/12/2007, 22:15
ακου να δεις ρε :hypnotize :eyepop:

συνηθως υπογραφεις καπου για να παραλαβεις το πακετο και συνηθως πρεπει να υπογραψει αυτος που το παραλαμβανει -λεω εγω τωρα- εκτος και αν ειναι σταλμενο σε εταιρεια και οχι σε ιδιωτη η υπαλληλος που υπογραψε?στο ονομα σου?γεια σας ενα δεμα για τον κυριο ταδε (που δε σε ξερει) και αυτη ειναι α ναι φερτε το ????
τι να πω μην το αφησεις ετσι

και καλοφορετα :beer:

div400
19/12/2007, 22:39
....

λογικό, αφου οι Ταχ/ρες ΕΛΤΑ δεν χρησημοποιουν τους ιδιους κωδικούς (σκαναρισμα, tracking) με αυτούς που αναγράφονται στις EMS αποστολές...απο οσο ειμαι σε θέση να γνωρίζω(.....λογο επαγγελματος).

Για να κάνεις ''σωστό'' χουνέρι θα πρέπει να βρείς ΟΛΑ τα εγγραφα και αριθμούς αποστολής (αλλάζουν οταν μπαινουν στη χωρα και τα αναλαμβάνει τοπικος διαμεταφορέας) και να κινήσεις διαδικασίες απωλειας αποστολής/αποζημιωσης....
αλλα δεν θα στο συνηστουσα μιας και υποψιαζομαι οτι στο τέλος (ακομα και αν έχεις επιτυχία) θα εκθέσεις το ευατό σου σε νομικούς κινδυνους (θα μπορουσε η προσπάθεια σου να θεωρηθει αποπειρα υπεξαιρεσης/απατης [εχει γίνει πολλακις και συνηθως το βρισκουν στο τελος])

Τα αλλο που μπορέις να κάνεις (ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ) ειναι να συντάξεις επιστολή παραπόνου/διαμαρτυρίας περιγραφοντας το περιστατικό με ολα τα στοιχεία που έχεις στη διαθεσή σου! Στην χειροτερη θα σου απαντήσουν με με επιστολή ζητωντας συγνωμη για την ταλαιπωρία, το θεμα θα περει εναν αριθμο πρωτοκολλου και θα ξεχαστεί.

gousgoun_69
19/12/2007, 22:48
Τέλος καλό όλα καλά φίλε Βαγγέλη.Μπράβο και στην κυρία που σου τηλεφώνησε.Υπάρχει ακόμα ελπίδα.Εγώ πιστευω ότι έγινε λάθος και ο ταχυμεταφορέας δεν έδειξε την προσοχή που έπρεπε.Ενας λόγος παραπάνω διότι είναι και εταιρεία του ευρύτερου Δημόσιου τομέα και έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.Νομίζω ένα τηλέφωνο εκεί που σου είπε ο taxydromos και μια επίπληξη στον εν λόγω υπάλληλο να είναι πιο προσεκτικός στη δουλειά του είναι ότι πρέπει.:wave2: :beer: ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ τα καλούδια.:beer:

div400
19/12/2007, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ακου να δεις ρε :hypnotize :eyepop:
συνηθως υπογραφεις καπου για να παραλαβεις το πακετο και συνηθως πρεπει να υπογραψει αυτος που το παραλαμβανει -λεω εγω τωρα- εκτος και αν ειναι σταλμενο σε εταιρεια και οχι σε ιδιωτη η υπαλληλος που υπογραψε?στο ονομα σου?γεια σας ενα δεμα για τον κυριο ταδε (που δε σε ξερει) και αυτη ειναι α ναι φερτε το ????
τι να πω μην το αφησεις ετσι
και καλοφορετα :beer:

σωστα τα λες ευη. ΟΛΕΣ οι εταιρειες ταχυματφορών ειναι εκ νόμου υποχρεωμένες να κανουν ενυπογραφη παραδοση καθε αποστολής (οτιδηποτε αλλο ειναι διακαιωδοσία του συμβατικου ΕΛΤΑ)
Το λάθος ειναι ''λογικό'' (για οσους ειναι στο χώρο... :rolleyes: ) μίας και ειναι σχετικα ευκολο (υπο πίεση χρονου και της κακως εννουμενης ''παραγωγικοτητας'') ο διανομέας να κατεβάσει λάθος δεμα (ειδικά αν ειναι το επομενο/προηγουμενο drop που έχει να κανει...) απο το αυτ/το και να κάνει την παραδοση βιαστικα για να προλάβει την επομενη.....

ΒΕΒΑΙΑ θα επρεπε να τσεκάρει το ονομα,διευθυνση κτλ κτλ μια τελευταια φορά πριν μπει στο χωρο οπου θα γινει η παραδοση....

εμενα οταν ηρθε το PCIII απο ΗΠΑ ο διανομέας της εν λογο εταιρείας ΔΕΝ μου ζητησε χρηματα για τον εκτελωνισμο/δασμους και μαλιστα αφησε και ΟΛΑ τα τελωνειακα εγγραφα πανω στην αποστολή....και κανεις τους δεν θα το είχε παρει χαμπαρι..αν δεν τους ανοιγα εγω τα ματια:a31: :a018: :a018:

cityfly
20/12/2007, 00:50
τέλος καλό όλα καλά

και που σε

αν σου ρθει ένα πακέτο με βραχόλια ξέρεις που πρέπει να το πας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

orangefactor
20/12/2007, 00:58
φανταζεσαι να τα επερνε καποιος αλλος κ να τα ξαναπουλαγε στο e-bay:lol:
παλι καλα που ο καραγκιοζακος τα εδωσε σε αυτην την τυπισα γιατι αλλιως.....
τεσπα καλοφορετα

dirtbird
20/12/2007, 04:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa

Eμένα πάντως μΕ άρεσε ο ήχος της και έτσι όπως ήταν....

...καμμιά 'επίθεση' με αφρό πολυουρεθάνης στον συμπλέκτη την σκέφτηκες?.... :o :lol: :lol:

Cpt. Haddock
20/12/2007, 08:20
τους μ@λ@κες

:mad:

τη δική μου διεύθυνση τους έδωσα, αλλού τα πήγαν...

:lol: :lol: :lol:

BUSA MAKIS
20/12/2007, 08:35
Ευτυχως που στο μαγαζί δεν είχε κανείς ένα 999. :eek:

Ωραίο δώρο θα του ερχοταν. :lol: :lol:

Ταξιδευτής
20/12/2007, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Ευτυχως που στο μαγαζί δεν είχε κανείς ένα 999. :eek:

Ωραίο δώρο θα του ερχοταν. :lol: :lol:

:mad: Πες το ψεμματα! Και εγω το ιδιο σκεφτομουν!!:mad:
Σκεψου να πηγαινε σε κανεναν μηχανοβιο! Ευτυχως που η κουτα αν και ηταν της Ducati, απο εξω δεν εγραφε τιποτα σχετικο... :uplate:

@ Σωτηρη: Και που να το ακουσεις τωρα που του εβαλα το ανοιχτο καπακι κ αλλη πλακα πιεσης! :P Αμα ειναι να βαραει, να βαραει στερεοφωνικα!!! :rotflmao:

@Καπ: :a016: :a21:

Cpt. Haddock
20/12/2007, 10:06
@Καπ: :a016: :a21:

:a01:

LsKostas
20/12/2007, 10:23
φτου φτου να μην στα ματιασουν Νικολα...:)

Καλοφορετα,βαλε και κανα ΜΑΤΑΚΙ πανω στο εργαλειο...

(...ρωτησα και για τις βαφες που λεγαμε...)

Θα σε πω...θα σε πω:D

sober
20/12/2007, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τελος καλο ολα καλα Νικολα αλλα...

ετσι, για το "χαβαλε" :mad: δε τους παιρνεις ενα τηλ να τους πεις οτι δεν εχεις λαβει τιποτα?

Ή τελωσπαντων, δε τους τα κανεις λιγο πουτανα μπας και γλιτωσει κανενας λιγοτεερο τυχερος?

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!

+ 650!!

και παλι Καλοριζικα και ''καλοφορετα''..!!:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

SpineshankD
20/12/2007, 13:34
καλα αυτο ειναι απτα αγραφα!!!τι ναπω..

οι ταχυμεταφορες των ελτα ειναι πραγματικα για τα μπαζα!~! παραγγελνω χρονια απο Γερμανια και καθε φορα οι κουτες ειτε εχουν φαει κλωτσιδια,

η κανουν 2-3 βδομαδες να τα φερουν απτην στιγμη που θα τα παραλαβουν..

αφου πλεον παω ο ιδιος με αριθμο παραγγελιας στα κεντρικα στην ποσειδωνος στο μοσχατο και τα παραλαμβανω σαν κυριος. σιγα μην περιμενω ποτε θα τους την καπνισει

τελοσπαντων φιλε μου σταθηκες απιστευτα τυχερος στην ατυχια σου(η στην μαλακια του κουριερ)

παντως θα σου προτεινα να την ψαξεις και να βρεις ποιο παρταλι στην εκανε.

Α!καλοφορετα!!

odt
21/12/2007, 19:28
Η "κυρία" τουλάχιστον, έλεγε τίποτα, η τζάμπα η βόλτα στην Ηλιούπολη...???

Asaverle
10/01/2008, 23:39
Και τηλέφωνο να μην σε έπαιρνε η καλή κυρία πάλι δεν έχανες τα λεφτά σου. Για να παραλάβεις ένα πακέτο απαιτείται η υπογραφή σου. Εφόσον η υπογραφή σου δεν υπάρχει πουθενά ζητάς τα... ρέστα. Αν αναγνωρίσουν το λάθος τους ψάχνουν από το μητρώο τους που παρέδωσαν το πακέτο και πάνε να το ζητήσουν πίσω. Αν δεν αναγνωρίζουν το λάθος τους ή αν ο λάθος παραλήπτης κάνει τον κινέζο (στην οποία περίπτωση μπορεί η κούριερ να τον κυνηγήσει δικαστικά), βάζεις δικηγόρο και τους τα παίρνεις διπλά. Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαζόσουν να ακολουθήσεις μια διαδικασία χρονοβόρα και πολύ κουραστική. Τα λεφτά σου πάντως δεν θα τα έχανες με την καμία.