View Full Version : Θα γελάσετε πολύ εάν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao:
Έχεις πιάσει το νόημα πάντως στο τι με τράβηξε στο Βάρα :a013:
:beer:
Ο ''ουριος ανεμος'' που αποπνεει ε???
Σφαζε κανα κατσικακι που και που να μη σε πιανει φουρτουνα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
υγ: οτι 8ες εσυ Μακουλη κι εμεις μαζι σου!!!
:beer: :beer: :wave2:
makis206
21/12/2007, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ο ''ουριος ανεμος'' που αποπνεει ε???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Εμ πως ;
Σε έχει προσπεράσει ποτέ τράκτορας σταματημένη και να σε εχει ταρακουνήσει με τον αέρα του ; Τάλε κουάλε !
Η αίσθηση της υπεροχής παιδί μου :o
:lol: :rotflmao: :lol:
Μάκη υπομονή αντράκι μου & θα τα πούμε όλα από κοντά για το νέο σου μηχανάκι*:smokin:
* BMW F800GS
makis206
21/12/2007, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μάκη υπομονή αντράκι μου & θα τα πούμε όλα από κοντά για το νέο σου μηχανάκι*:smokin:
* BMW F800GS
Α για έλα τώρα ρε Μιχαλιό που σε βρήκα :lol:
Πότε σου είπαν ότι θα το δούμε από κοντά στο νησί ; :beer:
Το Μάρτη θα είναι εδώ. Χθες ήταν το φιλαράκι μου για ενημέρωση στην Αθήνα, όσον αφορά service & τα σχετικά. Η τιμή είναι αυτή που συζητάμε, γύρω στα 11 και κάτι. Από specs & τα σχετικά μπορείς να δεις εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48932). Το μηχανάκι μετράει...:winka:
* BMW F800GS
Αυτο μαλιστα!!Μιχαλη βαλε τα μεγαλα μεσα να τον ψησεις ...
Οριστε βρε Μακη...σου εχουμε ολοκαινουρια προταση ..μηπως να το κοιταζες πιο σοβαρα??
ε??ε??
:winka:
makis206
21/12/2007, 11:13
Το Μάρτη θα είναι εδώ. Χθες ήταν το φιλαράκι μου για ενημέρωση στην Αθήνα, όσον αφορά service & τα σχετικά. Η τιμή είναι αυτή που συζητάμε, γύρω στα 11 και κάτι. Από specs & τα σχετικά μπορείς να δεις εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48932). Το μηχανάκι μετράει...:winka:
Ευχαριστώ Μάϊκ !:beer:
Απ'την αρχή μου άρεσε (θα με βρίσει ο Χυμαδώρ) αλλά θα το μελετήσουμε κι αυτό το θέμα αρκετά, εμφανίζεται και την περίοδο που σκόπευα να κάνω την κίνηση αν πάνε καλά τα πράγματα πρώτα απ'όλα.
Να ηρεμίσει και το Σομπεράκι :lol:
:beer: :beer:
Απ'την αρχή μου άρεσε (θα με βρίσει ο Χυμαδώρ) αλλά θα το μελετήσουμε κι αυτό το θέμα αρκετά, εμφανίζεται και την περίοδο που σκόπευα να κάνω την κίνηση αν πάνε καλά τα πράγματα πρώτα απ'όλα.
Να ηρεμίσει και το Σομπεράκι :lol:
:beer: :beer:
& μετά θα δεις που θα ανεβαίνει & το έτερον ήμισυ πιο εύκολα για βόλτες.. Άσε που θα μπορείς να πηγαίνεις άνετα & τις εντουράδες σου... :smokin:
Cpt. Haddock
21/12/2007, 11:16
Μάκη :eek:
Μάκηηηη :bawl:
Μάκηηηηηηη :(
Τι πας να κάνεις :uplate:
Δεν είναι Χοντα αυτό :mad:
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
It's better than a Honda.. Much better..:smokin:
makis206
21/12/2007, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Είδες τι κάνω για να σ'έχω μοντεράτορα ;:lol: :rotflmao:
Μακηηηηηηηηη!!!!!!!!!
Ενα θα σου πω ...
Σκισε τη γατα :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
21/12/2007, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Μακηηηηηηηηη!!!!!!!!!
Ενα θα σου πω ...
Σκισε τη γατα :lol: :lol: :lol: :lol:
Ώχ ωχ ωχ, τώρα θα πέσουν οι συντέκνοι..:uplate:
gousgoun_69
21/12/2007, 14:34
Βαρκαντέρο ? Οχι ρε συ Μάκη μου χαλάς το όνειρο λέμε :lol: ...Ωρα είναι χρονιάρες μέρες να βγάλεις και το κράνος και να κυκλοφορείς με καπελάκι :lol: :wave2: Χρόνια πολλά φίλε :wave2:
el_hymador
21/12/2007, 14:38
Απ'την αρχή μου άρεσε (θα με βρίσει ο Χυμαδώρ)
Γ@μω την τρελα μου εγω θα φταιω;;;!!!
115160
makis206
21/12/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Βαρκαντέρο ? Οχι ρε συ Μάκη μου χαλάς το όνειρο λέμε :lol: ...Ωρα είναι χρονιάρες μέρες να βγάλεις και το κράνος και να κυκλοφορείς με καπελάκι :lol: :wave2: Χρόνια πολλά φίλε :wave2:
Το κράνος ποτέ !
Για να έχουμε χρόνια πολλά :lol: :lol:
Υγεία και χαρές λεβεντιά :beer: :beer:
makis206
21/12/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γ@μω την τρελα μου εγω θα φταιω;;;!!!
Έλα ρε με απορρόφησε η σκέψη της βάρκας και ξέχασα να την αλλάξω λέμε :lol: :rotflmao:
Παντος αμα το αποφασισεις για την βαρκα σε'μενα θα ερθεις.. :evil:
el_hymador
21/12/2007, 15:14
makis φαντάζομαι πως θα παραγγέλνεις σουβλάκια ρε συ
''Ναι για σας, θα ήθελα παρακαλώ τρεις πίττες με γύρο απ όλα....οχι μάλλον κάντε την μία χωρίς κρεμμύδι...ναι, ναι η μια χωρις κρεμμύδι και οι άλλες πέντε απ΄όλα.....α δεν σας ειχα πέι πέντε;...ναι πέντε θέλω τελικά, αλλά όχι με γύρο, με χοιρινό καλαμάκι....ακριβώς...εεε...ξέρετε κάτι; βάλτε τις δύο με γύρο αλλά όχι χοιρινό, κοτόπουλο βάλτε και τις υπόλοιπες με χοιρινό καλμάκι....ναι! πέντε στο σύνολο....πέντε;;!!!...όχι, όχι πέντε, αφήστε πολλές είναι...ναι θα σας πω πόσες ακριβώς θέλω, αλλα μισό λεπτό να spamαρω λίγο, ξέρετε έχει βγάλει η Hyosung ένα καινούργιο μηχανάκι και θέλω να το αγοράσω. μου αρέσει πολύ....δεν σας ενδιαφέρει;...καλά, το λοιπον....ανακεφαλαιώνουμε....τρείς πίττες τελικά, δύο απ΄όλα με χορινο γύρο και μία με κεμπάπ...ε το ξέρω δεν σας ειχα πέι καμπαπ, τώρα σας το λέω...να ρωτήσω κάτι άλλο; απο πίτσες τί έχετε;
τουτ-τουουτ....του-τουουτ....του-τουουτ....
ναι με ακουτε; ναι; ....με ακουτε; παρακαλω; .....στα @@ μου, ουτως η αλλως δεν πειναγα!''
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
makis φαντάζομαι πως θα παραγγέλνεις σουβλάκια ρε συ.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πολύ καλό!!!
Φρέσκα νέα , σημερινά.....
Τέλη Γενάρη οι περισσότεροι αντιπρόσωποι θα έχουν τουλάχιστον μία , με όλα επάνω για τη βιτρίνα.....
Οι μεγάλες αντιπροσωπείες αναμένεται στην επίσημη πρώτη του μοντέλου, 9 Μαρτίου να κάνουν και κάτι σαν ψιλοεκδήλωση.
Όσο για τις προκαταβολές , είναι όλες στο μιλητό, γιατί επίσημα δεν μπορείς να καταχωσήσεις παραγγελία για το 800, απλά γιατί δεν υπάρχει μέσα στο δίκτυο της BMW σαν προϊόν.
Από 7 Φλεβάρη και μετά, όταν γυρίσουν οι αντιπρόσωποι από την Πορτογαλία θα μπορείς.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
..:hypnotize :mad:
Αντε και @#$%^$###@$$%^$%^^%%%^:a26: :a015: :a015: :a015:
:smokin: ...
τα είπε όπως ήθελα...
αλλωστε στα έλεγα και απο το καλοκαίρι ότι είναι εντελώς λάθος σκέψη...:mad: :wave2: :yuck: