PDA

View Full Version : παπακια...ουφ

crewdriver
20/12/2007, 23:33
μασουσι,σημερα κατα τις 9...γυρναγα απο τη σχολη και πηγαινα για το λεοφωρειο...τρελη κινηση στον δρομο...εκει οπου η περικλεους στριβει δεξια και μπαινει για τα καλα στο μαρουσι(που αν συνεχιζε ευθεια στο απαγοραετικο βγαινει στο σταθμο του ηλετρικου),γινοταν χαμος,ειχε κολλησει το συμπαν...πεζος οπως ημουνα,περναω απο την μια μερια του δρομου(ερχομουνα απο τις κεφετερειες για να καταλαβετε) στην αλλη αναμεσα απο τα σταματημενα αυτοκινητα...φορουσα ακουστικα στα αυτια με δυνατη μουσικη αλλα προσεχα που παω και τι κανω και που παταω...με το ανεβαινω στο πεζοδρομιο,αντιλαμβανομαι ενα παπακι να ερχεται απο τα αριστερα μου,επανω στο πεζοδρομιο,αναποδα στο μονοδρομο για να βγει στον κεντρικο...δε με ειχε δει αυτος,ευτυχως τον ειδα εγω...σταματησε στον 1 ποντο απο διπλα/πανω μου...ενα βημα να χα κανει θα με ειχε χτυπησει γιατι δεν εβλεπα πισω απο τα σταματημενα αυτοκινητα καιι αυτος ερχοταν αναποδα στο πεζοδρομιο...φορουσε κρανος(ο θεος να το κανει κρανος...............),ηταν ντελιβερυ και αλλοδαπος....του ριχνω ενα βλεμμα(επειδη ερχοτανε αναποδα και οχι επειδη ειναι αλλοδαπος) και μου λεει " αντε περνα " με τα αυτια καβεασμενα στο πατωμα...και ρωταω εγω,αν με χτυπουσε,τι θα γινοτανε??ποιος θα πηγαινε μεσα?βεβαια και αν το πουλι μου ειχε νυχι θα ταν δαχτυλο αλλα αμαν πια με τον καθε παπακια εκει εξω...νευριασα τοσο πολυ εκεινη τη στιγμη γιατι μολις πισω μου περναγε παιδακι με τη γιαγια του(και δε ξερω αν θα καταλαβαινε η γιαγια τι την χτυπησε...)....ευτυχως δε χτυπησε κανενας...

orangefactor
21/12/2007, 01:14
"αν το πουλι μου ειχε νυχι θα ηταν δαχτυλο"
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

blackbusa
21/12/2007, 01:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
"αν το πουλι μου ειχε νυχι θα ηταν δαχτυλο"
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

μαλλον δεν ακους Γ.Γεωργιου.....:rolleyes:

orizontas
21/12/2007, 02:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
μασουσι,σημερα κατα τις 9...γυρναγα απο τη σχολη και πηγαινα για το λεοφωρειο...τρελη κινηση στον δρομο...εκει οπου η περικλεους στριβει δεξια και μπαινει για τα καλα στο μαρουσι(που αν συνεχιζε ευθεια στο απαγοραετικο βγαινει στο σταθμο του ηλετρικου),γινοταν χαμος,ειχε κολλησει το συμπαν...πεζος οπως ημουνα,περναω απο την μια μερια του δρομου(ερχομουνα απο τις κεφετερειες για να καταλαβετε) στην αλλη αναμεσα απο τα σταματημενα αυτοκινητα...φορουσα ακουστικα στα αυτια με δυνατη μουσικη αλλα προσεχα που παω και τι κανω και που παταω...με το ανεβαινω στο πεζοδρομιο,αντιλαμβανομαι ενα παπακι να ερχεται απο τα αριστερα μου,επανω στο πεζοδρομιο,αναποδα στο μονοδρομο για να βγει στον κεντρικο...δε με ειχε δει αυτος,ευτυχως τον ειδα εγω...σταματησε στον 1 ποντο απο διπλα/πανω μου...ενα βημα να χα κανει θα με ειχε χτυπησει γιατι δεν εβλεπα πισω απο τα σταματημενα αυτοκινητα καιι αυτος ερχοταν αναποδα στο πεζοδρομιο...φορουσε κρανος(ο θεος να το κανει κρανος...............),ηταν ντελιβερυ και αλλοδαπος....του ριχνω ενα βλεμμα(επειδη ερχοτανε αναποδα και οχι επειδη ειναι αλλοδαπος) και μου λεει " αντε περνα " με τα αυτια καβεασμενα στο πατωμα...και ρωταω εγω,αν με χτυπουσε,τι θα γινοτανε??ποιος θα πηγαινε μεσα?βεβαια και αν το πουλι μου ειχε νυχι θα ταν δαχτυλο αλλα αμαν πια με τον καθε παπακια εκει εξω...νευριασα τοσο πολυ εκεινη τη στιγμη γιατι μολις πισω μου περναγε παιδακι με τη γιαγια του(και δε ξερω αν θα καταλαβαινε η γιαγια τι την χτυπησε...)....ευτυχως δε χτυπησε κανενας...

εγω δεν καταλαβα τιποτε

μονο το πουλι εποιασα

στον αερα .......

κατα τα αλλα .......συμβαινουν αυτα ......

με προσοχοη λοιπον οχι μονο στους δρομους

και στους πεζοδρομους

αφου δεν χτυπησες και την γιαγια παλι καλα .....

καλα που δεν χτυπησες κανεναν

γιατι θα αργουσες και την πιτσα

και κρανος να φορας το δικο σου

και οχι αυτο της καφετεριας .....

και οχι μουσικη οταν οδηγεις ....

αυτα

και με προσοχη .....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :nono: :nono:

crewdriver
21/12/2007, 03:06
βασικα δεν οδηγουσα εγω...!

sober
21/12/2007, 10:59
Ασ'τα να πανε !!8ελει πολλη προσοχη...

Ευτυχως οπως ειπες δε χτυπησε κανεις...:rolleyes:

devil's animal
21/12/2007, 13:06
ολοι εχουμε καβαλησει πεζοδρομια και εχουμε κανει παρομοιες ταρζανιες...
ολα αυτα πρεπει να γινονται με προσοχη και προπαντων με σεβασμο στους πεζους.

τεσπα.
αφου ολα καλα ...νταξει ειμαστε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

orizontas
21/12/2007, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
βασικα δεν οδηγουσα εγω...!

καλα δικαβαλο ντελιβερι κανατε ???

που η κουτα που ο οδηγος και που εσυ??

notakos600
21/12/2007, 20:21
Ερώτησις.... το μασούσι κατά που πέφτει ρε παιδιά?

VanDiemen
30/12/2007, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
...........................

με προσοχοη λοιπον οχι μονο στους δρομους

και στους πεζοδρομους

αφου δεν χτυπησες και την γιαγια παλι καλα .....

καλα που δεν χτυπησες κανεναν

γιατι θα αργουσες και την πιτσα

και κρανος να φορας το δικο σου

και οχι αυτο της καφετεριας .....

και οχι μουσικη οταν οδηγεις ....

αυτα

και με προσοχη .....

Ναι, ναι! ....και μη φτύνεις στο δρόμο!!!
(ειδικά αν φοράς το κράνος με κατεβασμένη τη ζελατίνα)

gousgoun_69
02/01/2008, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ερώτησις.... το μασούσι κατά που πέφτει ρε παιδιά?

Δίπλα από τη Σηφισιά και μετά τη Κακογρέζα

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

notakos600
02/01/2008, 21:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Δίπλα από τη Σηφισιά και μετά τη Κακογρέζα

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: