Σύνδεση

View Full Version : Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Cpt. Haddock
10/01/2008, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(όταν γυρίσεις με μούρη σαν να κοιτούσες το αρνί πάνω από την σούβλα , τα ξαναλέμε....):smokin:

κάτσε να ξεκινήσω πρώτα ρε μάστορα και ας γυρίσω όπως λές

:lol: :lol: :wave2:

Uriah Heep
10/01/2008, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το αλητικη τι περιλαμβανει?:D

Αχλαδόσχημα...
...ευρύπυγα κορμιά της λαγγεμένης Ανατολής....
...με ποδάρες μέχρι το λαιμό....
...μέσα σε μπουρμπουριστά χαμάμ...
...αιωρούμενα εν μέσω νεφών και μεθυστικών αρωμάτων...
...να εκλιπαρούν για λάγνα ερωτικά στραμπουλήγματα...
...κλπ κλπ κλπ κλπ :winka:

:beer: :beer: :beer:

zephyr1
10/01/2008, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Αχλαδόσχημα...
...ευρύπυγα κορμιά της λαγγεμένης Ανατολής....
...με ποδάρες μέχρι το λαιμό....
...μέσα σε μπουρμπουριστά χαμάμ...
...αιωρούμενα εν μέσω νεφών και μεθυστικών αρωμάτων...
...να εκλιπαρούν για λάγνα ερωτικά στραμπουλήγματα...
...κλπ κλπ κλπ κλπ :winka:

Για κανα μπαφο γραφεις τιποτα?:look:

Πολυς ο καιρος ,καποια στιγμη θα γινει και αυτο.:beer: :wave2: :beer:

Uriah Heep
10/01/2008, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmmatis
Salam και σε σενα
... γιατι θελω να πατησει την ερημο dasht-e-kavir το ΚΤΜ.
...αν πατε.
Λετε να βρεθουμε στον δρομο?;)

Aleikom salam!
Θα πάμε σίγουρα ...(2) δύο!
Για το πόσοι τελικά θα έρθουν μαζί μας, πρέπει να το ρίξω για κάμποσο καιρό σε ασκήσεις συμπερασματικής λογικής...
Η ημερομηνία "παίζεται" και για μας. Θα το αποφασίσουμε σύντομα. Εσύ πότε ακριβώς αναχωρείς? Θα φύγεις τις μέρες του Πάσχα? Θα πας από την Λέσβο με καράβι στην Τουρκία? Πόσοι θα είστε?
Θα είναι πολύ ευχάριστο να συναντηθούμε στο ταξίδι!
Να κρατήσουμε επαφή και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Uriah Heep
10/01/2008, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από zafiris41
Epeidi mou travixe to endiaferon afto to taxidi kai diavasa oti endiafer8ikan street mixanes (Greg61, gousgoun69 kai Alximistis) protino ama 8elete na to kanonisoume metaxi mas i 3-4 streetades gia Iran i an sas endiaferi kai gia Turkia-Syria-Iordania.

Τι νέα έχουμε από το μέτωπο των street-άδων?

zafiris41
11/01/2008, 06:40
Τι νέα έχουμε από το μέτωπο των street-άδων?

I siopi ton amnon.

Uriah Heep
11/01/2008, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Την έχεις ακόμα την κυρα-dommie καλέ μου άνθρωπε;

:D :D

(αν τα καταφέρω τελικά, με κατι τέτοιο το σκέφτομαι :wave2: )

Ρε Ηλία, γιατί από την ώρα που διάβασα αυτό το ποστ, μου έρχεται συνεχώς στο μυαλό παραφρασμένο αυτό το ανέκδοτο...

-Είσαι για καμιά παρτούζα?
-Μέσα. Ποιοί θα είμαστε?
-Εγώ, εσύ και οι γυναίκες σου!

Η "τίγρης" με το που άκουσε για σκόνες και ερήμους dasht-e-kavir...
...παριστάνει τη γατούλα του καναπέ?

Cpt. Haddock
11/01/2008, 09:14
Ρε Ηλία, γιατί από την ώρα που διάβασα αυτό το ποστ, μου έρχεται συνεχώς στο μυαλό παραφρασμένο αυτό το ανέκδοτο...

-Είσαι για καμιά παρτούζα?
-Μέσα. Ποιοί θα είμαστε?
-Εγώ, εσύ και οι γυναίκες σου!

Η "τίγρης" με το που άκουσε για σκόνες και ερήμους dasht-e-kavir...
...παριστάνει τη γατούλα του καναπέ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η τίγρης δεν παριστάνει τίποτα, ο ιδιοκτήτης της έχει ενδοιασμούς :sick:

Λες μαζί με συνεργείο bmw στο Ιράν να είμαστε τυχεροί και να βρούμε και για Triumph :rotflmao:

:wave2:

tifoefs
11/01/2008, 13:35

ο ιδιοκτήτης της έχει ενδοιασμούς :sick:

,συνεργείο στο Ιράν για Triumph :rotflmao:

Καταλαβα !! Συνεργειο στο Ιραν ψαχνεις !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stamktm
11/01/2008, 20:43
Aleikom salam!
Θα πάμε σίγουρα ...(2) δύο!
Για το πόσοι τελικά θα έρθουν μαζί μας, πρέπει να το ρίξω για κάμποσο καιρό σε ασκήσεις συμπερασματικής λογικής...
Η ημερομηνία "παίζεται" και για μας. Θα το αποφασίσουμε σύντομα. Εσύ πότε ακριβώς αναχωρείς? Θα φύγεις τις μέρες του Πάσχα? Θα πας από την Λέσβο με καράβι στην Τουρκία? Πόσοι θα είστε?
Θα είναι πολύ ευχάριστο να συναντηθούμε στο ταξίδι!
Να κρατήσουμε επαφή και να ανταλλάξουμε απόψεις.

:beer: :beer: :beer: Θα παμε εγω η μαχιμη κοπελα μου με το ΚΤΜ και ενας φιλος με κ5.Μαλλον πασχα θα τζουκριζουμε σφιχτα αυγα στο Εσφαχαν οπως προπερσι στην Καππαδοκια.Ναι απτην Λεσβο απεναντι Αιβαλι και βουρ για τα Αδανα κτλ.Οκ για την επαφη θαχει φαση να βρεθουμε στο δρομο :wave2:

Uriah Heep
15/01/2008, 10:56
Για κανα μπαφο γραφεις τιποτα?:look:

Πολυς ο καιρος ,καποια στιγμη θα γινει και αυτο.:beer: :wave2: :beer:

Φίλε, πάνε χρόνια τώρα που...

..."το βαπόρι απ΄τη Περσία,
το πιάσανε στη Κορινθία..."

Ψάξε για καμιά κρητική μαντινάδα από τα Ζωνιανά!

zephyr1
15/01/2008, 11:20
Φίλε, πάνε χρόνια τώρα που...

..."το βαπόρι απ΄τη Περσία,
το πιάσανε στη Κορινθία..."

Ψάξε για καμιά κρητική μαντινάδα από τα Ζωνιανά!

Μ'αρεσει που επανερχεσαι αφου ωριμασει λιγο.:p

:beer: :lol: :beer:

MikeG
15/01/2008, 11:21
Η μηχανή πλέον είναι έτοιμη! Εννοείται πριν το ξεκίνημα θα γίνει ένας προληπτικός έλεγχος & service.:D

Uriah Heep
15/01/2008, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Η μηχανή πλέον είναι έτοιμη! Εννοείται πριν το ξεκίνημα θα γίνει ένας προληπτικός έλεγχος & service.:D

Να ευχαριστήσουμε τον MikeG από την Κρήτη...για το ρεπορτάζ...

Uriah Heep
15/01/2008, 13:59
...και να προχωρήσουμε στην επόμενη είδηση.
Αύριο 16/01/08 στη Θεσσαλονίκη, θα λάβει χώρα η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψήφιων ταξιδευτών για το Ιράν. Ο τόπος της συνάντησης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 3...
Εκτός του Θωμά και του υπογράφοντα, θα συμμετέχει και τρίτο άτομο, που διαβάζει το φόρουμ αλλά κρατά την ανωνυμία του...σύμφωνα με τις νέες τάσεις των καιρών.
Αύριο πιθανόν να κατατεθεί και επίσημα η συμμετοχή του.

Σημείωση:Δεν θα ενοικιαστεί ειδικός χώρος για την οργάνωση και προετοιμασία του ταξιδιού. Οι συσκέψεις θα τελούνται σε καφέ και ουζερί της αρεσκείας των συμμετεχόντων.

Νεώτερες ειδήσεις σύντομα!

DimChios
15/01/2008, 14:09
...και να προχωρήσουμε στην επόμενη είδηση.
Αύριο 16/01/08 στη Θεσσαλονίκη, θα λάβει χώρα η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψήφιων ταξιδευτών για το Ιράν. Ο τόπος της συνάντησης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 3...
Εκτός του Θωμά και του υπογράφοντα, θα συμμετέχει και τρίτο άτομο, που διαβάζει το φόρουμ αλλά κρατά την ανωνυμία του...σύμφωνα με τις νέες τάσεις των καιρών.
Αύριο πιθανόν να κατατεθεί και επίσημα η συμμετοχή του.

Σημείωση:Δεν θα ενοικιαστεί ειδικός χώρος για την οργάνωση και προετοιμασία του ταξιδιού. Οι συσκέψεις θα τελούνται σε καφέ και ουζερί της αρεσκείας των συμμετεχόντων.

Νεώτερες ειδήσεις σύντομα!

Την άλλη Παρασκευή, αν το επιθυμειτε, δυναται να παρευρίσκεται η αφεντομουτσουναρα μου εις το προκαθορισμένο ΔΣ ως απλός ακροατής!

Πληροφοριαι σε έταιρο θρεντιον :hypnotize για να μη σπαμμάρωμεν εδώ!

:lol: :lol:

MikeG
15/01/2008, 15:51
Βασίλη αυτό το "τρίτο άτομο" το γνωρίζω? Πάει σωστά το μυαλό μου? :winka: :beer: :beer: :wave2:

TOMASKTM
15/01/2008, 15:54
οχι.απ'τα μέρη μου είναι:D

MikeG
15/01/2008, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
οχι.απ'τα μέρη μου είναι:D

Οκ.:winka:

Uriah Heep
19/01/2008, 13:21
Salam!
Haletun chetor e?

Η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων, κατασταλαγμένων και αποφασισμένων μέχρι μυελού οστέων, συνταξιδευτών ετελέσθη στη Θεσσαλονίκη στις 16/01/08, με exotic mood όπως επέβαλε και το θέμα της συζήτησης σε ...Ινδικό ρεστοράν!
Η πρόθεσή μου ήταν σαφής! Να δοκιμαστεί η ομάδα στα καυτερά και τα γλυκόξινα αντί περαιτέρω γαστρεντερολογικών εξετάσεων.
Παρόντες οι Θωμάς (TOMASKTM), Λευτέρης (univega), ο υπογράφων και ο Χρήστος (mpairas που συμπρωταγωνιστεί στο "ταξίδι στο περίπτερο για εφημερίδες") σαν ακροατής και για να επιδώσει χαιρετισμό στους 3 συνέδρους με την ευκαιρία της πρώτης, ανοιχτής στο κοινό, Συνεδρίασης για την ψήφιση της ημερομηνίας αναχώρησης.
Οι εργασίες του Συνεδρίου προχώρησαν με ενθουσιασμό και συνοδεία βαρυκαρυκευμένων εδεσμάτων και υπό την ηχητική υπόκρουση της Ινδικής ταινίας (που έπαιζε το βίντεο) "Mother India" με πρωταγωνίστρια τη Nargis και τον Rajendrakumar...
Ο Λευτέρης είναι κλασσικός ταξιδευτής και ιδανικός συνταξιδευτής με γερά σιδηρόκωλα μοναχικά ταξίδια στο ενεργητικό του (Ευρώπη, Συρία, Ιορδανία κλπ) και σχεδίαζε να κάνει (και θα το κάνει) το συγκεκριμένο ταξίδι μόνος του! Μας βρήκε τυχαία. Η μαγεία της υγιούς χρήσης των φόρουμ...που λέγαμε!
Σε όλα τα θέματα υπήρξε συμφωνία με μοναδικό πρόβλημα στην ημερομηνία αναχώρησης.
Δυστυχώς, δεν υπήρξε η ευρύτερη δυνατή συναίνεση, στο θέμα της ημερομηνίας και οι εργασίες του 1ου Συνεδρίου έληξαν κατά τα μεσάνυχτα μιας και ο Θωμάς και ο Λευτέρης είχαν να ταξιδέψουν πίσω για Έδεσσα.
Η ημερομηνία του ταξιδιού προσδιορίζεται για την αρχή Μαίου. Ο Λευτέρης θα φύγει μόνος στις 15 Ιουνίου αψηφώντας υψηλές θερμοκρασίες κλπ
Η ευχή μας είναι να μπορέσει ο Λευτέρης να ταξιδέψει μαζί μας τον Μάιο, μιάς και η συμμετοχή του κρίνεται πολύτιμη!
Με τον Θωμά αρχίζουμε τη ...μελέτη και σε λίγο καιρό βίζες, καρνέ κλπ. κλπ.
Μέχρι να ξεπεραστούν τα ..."υπαρξιακά" προβλήματα των μηχανών, των φίλων που εκδήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο ταξίδι...

...η στήλη διατίθεται για ανατολίτικες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

khahesh mikonam!

Uriah Heep
19/01/2008, 18:24
Κιουνεφέ κανταϊφ

Υλικά
500γρ κανταϊφι
150γρ φρέσκο βούτυρο λιωμένο
400γρ ανάλατο μαλακό τυρί
1 κούπα γάλα
2 κούπες νερό
3 κούπες ζάχαρι
χυμός λεμονιού

Παρασκευή
Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το κανταϊφι, προσπαθώντας να το ξεκολλήσουμε για να γίνει πιό αφράτο. Σ΄ένα μεγάλο ταψί του φούρνου απλώνουμε το μισό από το κανταϊφι σ΄όλη την επιφάνεια. Με μιά κουτάλα ή πιρούνι ανακατεύουμε το τυρί με το γάλα. Μ΄αυτό αλείφουμε την επιφάνεια από το κανταϊφι και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταϊφι. Ψήνουμε στους 150-160 μέχρι να ροδίσει. Το βγάζουμε από τον φούρνο και το διατηρούμε κρύο. Όταν είναι να το σερβίρουμε ετοιμάζουμε το σιρόπι και το περιχύνουμε καυτό. Το γαρνίρουμε με φυστίκι Αιγίνης.

Καλή επιτυχία!

stamktm
20/01/2008, 18:44
salam!πολυ το κουραζετε παιδια και δεν βλεπω να πηγαινετε.Μην μασατε με κουβεντες το χασατε το παιχνιδι.Η συμβουλη μου οριστε ημερομηνια ενας να μπει μπροστα και ξεκινηστε.Ο Λευτερης θα φαει ζεστη τον Ιουνιο καλο ειναι ναρθει Μαιο.Αυτα!Μοtashakk Eram :sun:

Uriah Heep
23/01/2008, 10:39
Προσεχώς συνταγή για ..."γιαουρτλού κεμπάπ"

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες της στήλης.

Uriah Heep
24/01/2008, 20:36
Καταβάλλοντας κάθε φιλότιμη προσπάθεια, ώστε να αποφασίσουν οι αναποφάσιστοι την συμμετοχή τους στο ταξίδι και κρατώντας την υπόσχεση της στήλης για τις ανατολίτικες συνταγές...

Γιαουρτλού κεμπάπ

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι φρεσκοκομμένος μαϊντανός
τριμμένη φρυγανιά
2 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο
Σάλτσα ντομάτας φρέσκια
αλάτι, πιπέρι, ρίγανι, μπαχάρι, κύμινο
πίτες
γιαούρτι σακούλας
φρέσκο βούτυρο
φρεσκοκομμένο άνηθο
αλάτι
2-3 σταγόνες ξύδι λευκό

Παρασκευή

1.Στραγγίζουμε το γιαούρτι μ΄ένα σουρωτήρι που έχουμε στερεώσει σ΄ένα μπώλ και έχουμε σκεπάσει μ΄ένα νοτισμένο πανί, για 30 λεπτά. Το μεταφέρουμε σ΄ένα μικρότερο μπολ και το αναμειγνύουμε με το φρέσκο βούτυρο και τον άνηθο, καθώς και 2-3 σταγόνες ξύδι λευκό.
2. Ετοιμάζουμε την ψησταριά λαδώνοντας την σχάρα και την τοποθετούμε 15 εκατοστά πάνω από τα κάρβουνα.
3. ανακατεύουμε απαλά το κρέας, το κρεμμύδι, τον μαϊδανό, τα αυγά, τη ρίγανη, το μπαχάρι και το κύμινο και προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά. Πλάθουμε μπιφτέκια πάχους, όσο γουστάρουμε και τα ψήνουμε για 7 λεπτά από κάθε πλευρά ώστε να κρατήσουν τον χυμό τους.
4. Περιχύνουμε τις ψημμένες πίτες με φρέσκο βούτυρο και τις ανοίγουμε στα δύο σχηματίζοντας ένα πουγκί. Βάζουμε τα μπιφτέκια στις πίτες και περιχύνουμε με φρέσκια ντομάτα και φρέσκο μαϊδανό.

Καλή επιτυχία!

zephyr1
24/01/2008, 21:40

Υπαρχει και συνταγη για Καζαν ΝτιπΙ?:p

Uriah Heep
24/01/2008, 22:57

Υπαρχει και συνταγη για Καζαν ΝτιπΙ?:p

Είναι συγκλονιστική η συμμετοχή των φίλων της στήλης ...ανατολίτικων συνταγών!

Υπομονή λοιπόν!

Καζάν ντιπί ή καζάν ντιμπί (Kazan dibi) και ότι ποθήσει η ψυχή σας...

...και για να είμαι ακριβέστερος η γαστέρα σας!

Σύντομα και με συνέπεια κοντά σας...

TOMASKTM
25/01/2008, 09:01
οι προετοιμασίες άρχισαν.
μόλις παρέλαβα το διαβατήριο :beer:

Uriah Heep
25/01/2008, 09:11
οι προετοιμασίες άρχισαν.

Kι εγώ μόλις τελείωσα με το ανακάτεμα "αλεύρι-corn flour-γάλα", έβαλα την καραμέλα στο τηγάνι και ζεσταίνω τον φούρνο...

Druuna
25/01/2008, 11:00
Είναι συγκλονιστική η συμμετοχή των φίλων της στήλης ...ανατολίτικων συνταγών!

Υπομονή λοιπόν!

Καζάν ντιπί ή καζάν ντιμπί (Kazan dibi) και ότι ποθήσει η ψυχή σας...

...και για να είμαι ακριβέστερος η γαστέρα σας!

Σύντομα και με συνέπεια κοντά σας...

:a10: :a23: :beer: :beer: :wave2:

Stergios69
25/01/2008, 11:36
Εδω και καιρό, από την ώρα που ''άνοιξε'' το thread και μετά την προσωπική πρόσκληση-πρόκληση (ευχαριστώ Βασίλη) το ''εσπρωξα'' απο δω, το ''τράβηξα'' απο κει αλλα δυστυχώς το ταξίδι μου έφτασε μέχρι την αγορά του Lonely Planet- Iran...
Θα είμαι κοντά σας παιδιά και μην ξεχνάτε αμα πετύχει η προετοιμασία, τύφλα να' χει το ταξίδι!
:D :wave2:

BELZEBOYLIS
25/01/2008, 11:42
…εγώ από την άλλη με τη μηχανή που έμπλεξα δεν ξέρω αν με βγάζει να πιω τσίπουρο στην Περδικόβρυση , πόσο μάλλον να πιω τσάι στο Ισπαχάν!!!

Uriah Heep
25/01/2008, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
…εγώ από την άλλη με τη μηχανή που έμπλεξα δεν ξέρω αν με βγάζει να πιω τσίπουρο στην Περδικόβρυση , πόσο μάλλον να πιω τσάι στο Ισπαχάν!!!

Η περίπτωση με την μηχανή σου, μου φέρνει στο νου σέξι ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου...

"σε πήρα να μ΄επισκευάσεις
κι εσύ με ξεχαρβάλωσες!"

BELZEBOYLIS
25/01/2008, 13:31
Η περίπτωση με την μηχανή σου, μου φέρνει στο νου σέξι ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου...

"σε πήρα να μ΄επισκευάσεις
κι εσύ με ξεχαρβάλωσες!"

''Ανάθεμα την ώρα κατάρα την στιγμή
Που πήρε ο Βελζεβούλης αυτή τη μηχανή ''
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Uriah Heep
28/01/2008, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
''Ανάθεμα την ώρα κατάρα την στιγμή
Που πήρε ο Βελζεβούλης αυτή τη μηχανή ''
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Μη γράφεις τέτοια πράγματα...

...και μου τρομάξεις τον Θωμά με το 1150:confused:

Uriah Heep
28/01/2008, 11:02
Καλοί μου φίλοι, αυτής της στήλης, συνεπείς στο ραντεβού μας...

...καζάν ντιμπί λοιπόν!

Υλικά

5 κούπες φρέσκο γάλα μ΄όλα τα λιπαρά
2 κούπες ζάχαρη
1 κουταλιά πρόβειο βούτυρο
1 κούπα αλεύρι μαλακό
2 κουταλιές corn flour
6-7 βανίλιες
κανέλα

Παρασκευή

1. Βουτυρώνουμε ένα μικρό αντικολλητικό σκεύος και το πασπαλίζουμε με 2-3 κουταλάκια ζάχαρη, το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο , το αφήνουμε μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη και το βγάζουμε απ΄το φούρνο.
2. Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το corn flour και το γάλα και τα ζεσταίνουμε σε σιγανή φωτιά 8-10 λεπτά, προσέχοντας να μη κολλήσει, ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις γιατί είναι ευαίσθητο.
3. Περιμένουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα κρεμώδες μίγμα και στη συνέχεια ρίχνουμε την υπόλοιπη ζάχαρη. ανακατεύουμε πολύ καλά για ένα λεπτό σε πολύ χαμηλή φωτιά.
4. Το βγάζουμε απ΄τη φωτιά, προσθέτουμε τη βανίλια και ξανά-ανακατεύουμε απαλά.
5. Ρίχνουμε την κρέμα στο αντικολλητικό σκεύος που έχουμε την καραμελωμένη ζάχαρη και το βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά το πολύ. Άν θέλετε η γεύση να είναι λιγότερο καμένη ψήνετε λιγότερο ή το αντίθετο.
6. Αφού το βγάλουμε από το φούρνο, το τοποθετούμε με το σκεύος σ΄ένα μπολ με κρύο νερό και το αφήνουμε για ένα δεκάλεπτο. Αφού κρυώσει καλά, αφαιρούμε το καζάν ντιμπί από το σκεύος και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Καλή επιτυχία!

Uriah Heep
28/01/2008, 11:36
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την τρίτη συμμετοχή στο ταξίδι, ενημερώνω τους υποψήφιους συνταξιδευτές πως η διαδικασία επιλογής για την τέταρτη συμμετοχή δυσκολεύει.
Ο τέταρτος συνταξιδευτής θα πρέπει πρώτα να απαντήσει σωστά, στο παρακάτω τεστ γνώσεων:

Ποιός αναβάτης νίκησε το Παρίσι-Ντακάρ του 1984?
1. Frank Sinatra
2. Ανδρέας Παπανδρέου
3. Gaston Rahier
4. Jean Paul Belmondo
5. Χριστόφορος Κολόμβος

Στείλτε την απάντησή σας με πμ αναγράφοντας μόνο τον αριθμό της επιλογής σας και σε περίπτωση πολλών νικητών, θα γίνει κλήρωση σε σεμνή και έντιμη τελετή στην πόλη της Έδεσσας και με Πρόεδρο Επιτροπής τον Dodok Edessa προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια...

Βιαστείτε γιατί είναι άγνωστο αν αποφασιστεί και 5η συμμετοχή, όπως επίσης άγνωστος θα είναι και ο βαθμός δυσκολίας του τεστ.

Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ με τους 3 συμμετέχοντες.

Stergios69
28/01/2008, 15:07
Συμμετέχοντες
2. Tάνια (tati) ............Africa Twin 750

:eyepop: :wave2:

TOMASKTM
28/01/2008, 15:43
Συμμετέχοντες

- 2. Tάνια (tati) ............Africa Twin 750
[/B]

καλή φάση!
και έψαχνα να φτιάξω καμιά πατέντα για φωτογραφίες εν κινήσει.:D

MikeG
28/01/2008, 16:26
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την τρίτη συμμετοχή στο ταξίδι, ενημερώνω τους υποψήφιους συνταξιδευτές πως η διαδικασία επιλογής για την τέταρτη συμμετοχή δυσκολεύει.
Ο τέταρτος συνταξιδευτής θα πρέπει πρώτα να απαντήσει σωστά, στο παρακάτω τεστ γνώσεων:

Ποιός αναβάτης νίκησε το Παρίσι-Ντακάρ του 1984?
1. Frank Sinatra
2. Ανδρέας Παπανδρέου
3. Gaston Rahier
4. Jean Paul Belmondo
5. Χριστόφορος Κολόμβος

Στείλτε την απάντησή σας με πμ αναγράφοντας μόνο τον αριθμό της επιλογής σας και σε περίπτωση πολλών νικητών, θα γίνει κλήρωση σε σεμνή και έντιμη διαδικασία στην πόλη της Έδεσσας και με Πρόεδρο Επιτροπής τον Dodok Edessa προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια...

Βιαστείτε γιατί είναι άγνωστο αν αποφασιστεί και 5η συμμετοχή, όπως επίσης άγνωστος θα είναι και ο βαθμός δυσκολίας του τεστ.

Ενημερώθηκε η πρώτη σελίδα με τους 3 συμμετέχοντες.

Επειδή η 4η συμμετοχή έχει καπαρωθεί & μόνο αν προκύψουν δυσκολίες με θέματα εργασίας θα ακυρωθεί, απαντώ το quiz μια και έξω.

Νικητής του Paris Dakar 1984

101 Gaston RAHIER (BEL), BMW GS980R Paris - Algiers - Dakar

αλλά και το 1985

101 Gaston RAHIER (BEL), BMW GS980R Paris - Algiers - Dakar

Νομίζω ότι ήταν συμβολική ερώτηση του Bill..
Λες να ψάξω να βρω ένα τέτοιο BMW...?:lol: :lol: :lol:

Uriah Heep
28/01/2008, 17:24

Λες να ψάξω να βρω ένα τέτοιο BMW...?

Μου φαίνεται πιό εύκολο να βρείς μια BMW GS 980 R με λίγα χιλιόμετρα, από το να βρείς δουλειά και να σου δώσουν αμέσως 20 μέρες άδεια! :eyepop:

Εάν είναι να έρθεις με κανένα καινούργιο GS 800...

...συμπλήρωσε και τα ονόματα, διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνων των τεχνικών της BMW που υποστήριξαν τον Gaston Rahier στον αγώνα του 1984, για να περάσεις το τεστ...

Τι μηχανάκι να συμπληρώσω στο πρώτο ποστ?

.................................................................................................... ...................................................

Κάπου εδώ "κλείνει" και το κιοπέγκι στο μαγαζί...

Τα 4 άτομα (3 μηχανές) είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός.

Αυτή τη βδομάδα ας τακτοποιήσουν όλοι το θέμα των διαβατηρίων, για να προχωρήσουμε από βδομάδα σε βίζες κλπ κλπ

Οι συζητήσεις για την προετοιμασία μας, θα γίνονται με πμ και τηλεφωνικά, για να μην "κουράζουμε" καθημερινά το φόρουμ.

Σ΄αυτό το ταξίδι ΔΕΝ υπάρχει κανένας ...αρχηγός. Απλά θ΄ακολουθήσουμε το γενικό πλάνο που θ΄αποφασίσουμε στην προετοιμασία. Στην περίπτωση που ενδιαφερθεί κάποιος σοβαρά ν΄ακολουθήσει, ή προκύψει κάποια ακύρωση, το θέμα θα το εξετάσουν και θ΄αποφασίσουν από κοινού οι συμμετέχοντες.

Εγώ προσωπικά, αλλά πιστεύω και οι υπόλοιποι συνταξιδιώτες, θάχουν πάντα στο μυαλό τους και στην καρδιά τους όλους όσους ήθελαν ν΄ακολουθήσουν και για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν...

Καλά χιλιόμετρα σε όλους μας!

Salam!

MikeG
28/01/2008, 17:33
BMW F650GS!

& μια μικρή μικρή πιθανότητα με KTM 950 adv :wave2:

tati
29/01/2008, 08:01
καλή φάση!
και έψαχνα να φτιάξω καμιά πατέντα για φωτογραφίες εν κινήσει.:D

ναι ευχαρίστως!!! αλλά δεν εχεις δει τι φωτο βγάζω:D

:lol:

tati
29/01/2008, 08:11
και για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας...

απο τη στιγμή που διάβασα το αρχικό ποστ θέλησα να συμμετάσχω χωρίς δευτερη σκέψη σε ενα τέτοιο ταξίδι.

Ενα το κόλλημα το είδος των μηχανών που κατέχω και ειδικά σε σχέση με το είδος των μηχανών που θα κάνουν το ταξίδι αυτό....

πήρα το θάρρος και ζήτησα απο τον Βασίλη αν θα μπορούσα να ακολουθήσω ως δικάβαλο, έχοντας συνυπάρξει ως συνταξιδιώτες στο παρελθόν έστω και για λίγες μέρες, αλλά μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις. Η απάντηση θετική προς εκπληξή μου, μιας και μια κουβέντα είναι το "δικάβαλο".....

Επομένως.......και δημοσίως ευχαριστώ και τιμή μου να ακολουθήσω:sun: :sun:

OldMan
29/01/2008, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
... τιμή μου να ακολουθήσω
:lol: :rotflmao: :lol:
ρε τι πλάκα έχουν αυτά τα αθώα και απονήρευτα μικρά ...

Uriah Heep
29/01/2008, 11:31
BMW F650GS!

& μια μικρή μικρή πιθανότητα με KTM 950 adv :wave2:

Για τη BMW σου βρήκα επίσημο σέρβις (!)...

...και βλέπω ότι δεν το εκτίμησες καθόλου!

Ο κύριος της φωτογραφίας δηλώνει ότι ..."αναλαμβάνει" τα χαλασμένα ΚΤΜ...

...τον εμπιστεύεσαι?

118751

fantacid
29/01/2008, 13:35

Ο κύριος της φωτογραφίας δηλώνει ότι ...

τρελο ΠΑΟΚΙ φαινεται!!!!

με το παλαιστινιακο στο κεφαλι....ΟΕΟ!!!!

:lol:

blonde
29/01/2008, 18:11
πήρα το θάρρος και ζήτησα απο τον Βασίλη αν θα μπορούσα να ακολουθήσω ως δικάβαλο, έχοντας συνυπάρξει ως συνταξιδιώτες στο παρελθόν έστω και για λίγες μέρες, αλλά μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις. Η απάντηση θετική προς εκπληξή μου, μιας και μια κουβέντα είναι το "δικάβαλο".....

πρόσεχε κοπελιά γιατί το ταξίδι είναι μακρύ και η έρημος δημιουργεί παραισθήσεις.......:smilea:

για να μη πω γιά το τσάι με τα διάφορα βάτανα.......:a33:

tifoefs
29/01/2008, 18:22
Σε εφαγε η ζηλεια εσενα !

tati
30/01/2008, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από blonde
πρόσεχε κοπελιά γιατί το ταξίδι είναι μακρύ και η έρημος δημιουργεί παραισθήσεις.......:smilea:

για να μη πω γιά το τσάι με τα διάφορα βάτανα.......:a33:

ευχαριστώ για τη συμβουλή! το σημειώνω:smilea:

tati
30/01/2008, 07:21

δε βρισκεις κανα 950? 990 ? λεω γω τωρα:D

crs-k
30/01/2008, 07:22

Τα ποιά? :look: :eyepop: :hypnotize

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

OldMan
30/01/2008, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
στον Βασίλη πήγαινε ρε.... :winka:

OldMan
30/01/2008, 10:24
δε βρισκεις κανα 950? 990 ? λεω γω τωρα:D
και κανένα μήνα άδεια ? λέω εγώ τώρα:D

Tpap
30/01/2008, 10:39
Η τίγρης δεν παριστάνει τίποτα, ο ιδιοκτήτης της έχει ενδοιασμούς :sick:
Λες μαζί με συνεργείο bmw στο Ιράν να είμαστε τυχεροί και να βρούμε και για Triumph :rotflmao:

δλδ, καπ10 ψηνεσαι..??
αν καταλαβα καλα..

Cpt. Haddock
30/01/2008, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δλδ, καπ10 ψηνεσαι..??
αν καταλαβα καλα..

Έχει κλείσει η λίστα συμμετοχών πλέον :wave2: :wave2: :wave2:

(και ορθώς :winka: )

Άσε που 20 μέρες άδεια δύσκολα θα έπαιρνα :bigcry:

Tpap
30/01/2008, 10:56
δεν πειραζει φιλε, στο επομενο....
μπορει και να παμε παρεα ΚΑΙ φυσικα με τα αιλουροειδη μας...

(το εντυπωσιακοτερο ολων ειναι παντως κατ εμε --πλην των τοπιων/διαδρομη-- ο συνδυασμος των χιλιαδων χλμ σε σελα απο φορτωμενη κ δικαβαλη αφρικα...!! :D )

tati
30/01/2008, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

:a05:

tati
30/01/2008, 12:05
@ Uriah Heep

your pm box is full!!

Uriah Heep
30/01/2008, 12:16
@ Uriah Heep

your pm box is full!!

...εξαϋλώθηκαν!

Uriah Heep
30/01/2008, 19:47
στον Βασίλη πήγαινε ρε.... :winka:

Άμα μου το κάνετε εδώ ...μεσημεριανή ζώνη, μετά τις συνταγές μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής, θα βάλω και αστρολογικές προβλέψεις, ζώδια κλπ

Δεν πάτε καλύτερα για ψάρεμα τσέρουλας?

Uriah Heep
31/01/2008, 10:48
Έχει κλείσει η λίστα συμμετοχών πλέον

Εγώ βάζω τα ...θέματα για τις εξετάσεις των υποψηφίων...:wave2:

tifoefs
31/01/2008, 13:30
Εγώ βάζω τα ...θέματα για τις εξετάσεις των υποψηφίων...:wave2:

Χωστου τα που νομιζει οτι πακετανιεψε !!

Cpt. Haddock
31/01/2008, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Χωστου τα που νομιζει οτι πακετανιεψε !!

:mad:

:smokin:

λες να είναι ωραία στο ισπαχαν; :look: :wacko:

tifoefs
31/01/2008, 13:34

Εκει οχι αλλα ο δρομος για κει ναι !

Και κοιτα καλα ε ;Δεν πας με κουπια σακειθε !

doctor x
31/01/2008, 13:41

118953

tifoefs
31/01/2008, 13:55
:lol: :lol: :lol: :beer: :rotflmao:

TOMASKTM
03/02/2008, 18:59
έλα τα ηχεία στο ΤΕΡΜΑ (http://youtube.com/watch?v=IxFmBX5ng1c) !!!!!!!!

:smokin: :smokin: :smokin:

Uriah Heep
04/02/2008, 09:19
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ TRAILER

Nέες εμπλοκές, σεναριακές εκπλήξεις και ανατροπές στην ομάδα του Ισπαχάν!
Πυρετώδεις διαβουλεύσεις, έκτακτες συσκέψεις σε γνωστό χιονοδρομικό κέντρο...
Ποιός αποχωρεί και ποιός ή ποιά τον αντικαθιστά?
Θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη στην ομάδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού?

Πλήρης ανάλυση των γεγονότων το μεσημέρι...
...με τον Uriah Heep να ..."ματώνει" στο πληκτρολόγιο.

stay tuned!

liberec
04/02/2008, 09:35
Nέες εμπλοκές, σεναριακές εκπλήξεις και ανατροπές στην ομάδα....
Ποιός αποχωρεί και ποιός ή ποιά τον αντικαθιστά?
Θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη στην ομάδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού?

Πλήρης ανάλυση των γεγονότων το μεσημέρι...

μου θυμίζεις τρεϊλερ για big brother, bar και λοιπά συναρπαστικά...
πιος φεύγει/ποιος μένει

Cpt. Haddock
04/02/2008, 09:52
φτου... :a35:

Uriah Heep
04/02/2008, 11:21
Πάντα είχα πολλά κοινά με τους Γαλάτες!
Αυτοί φοβόταν μόνο ...μη τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι και ήταν δεμένοι με τις οικογένειές τους στο Γαλατικό χωριό.
Εγώ το μόνο που φοβάμαι, είναι μη μου έρθει ο ουρανός στο κεφάλι...
...σε πιό σύγχρονη version, δηλαδή μη τη πέσει ο Μπους με τίποτα πυραύλους στο Ιράν και μου χαλάσει το ταξίδι και μην υπάρξει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα και προκαλέσει ματαίωση.
Δυστυχώς, μα τον Τουtati, νωρίς-νωρίς συνέβη το δεύτερο με την μικρή Γαλάτισα ...tati!

Το Σάββατο είχαμε έκτακτη σύσκεψη στο χιονοδρομικό του εντόπιου Vermont (βλ. Βέρμιον) με τον Θωμά, για να αποφασίσουμε για τον αντικαταστάτη. Με ψήφους 2 στις 2 (δεν χρειάστηκαν επαναληπτικές με την ψήφο του Μιχάλη) δεχθήκαμε τον Κώστα (liberec) BMW 1200 GS, ο οποίος με πμ είχε εκφράσει, εδώ και καιρό, την επιθυμία του να συμμετάσχει.
Στη ζωή, ως γνωστόν, συμβαίνουν απίθανα πράγματα και είμαι έτοιμος για όλα! Για παράδειγμα πιό πιθανό θεωρούσα το ν΄ακούσω τον Αλιάγα να τραγουδάει ...Σωτηρία Μπέλλου, παρά να βρεθώ να φαντάζω σαν γαϊδουράγκαθο με την Africa, εν μέσω της βαυαρικής ταξιανθίας των 3 GS BMW!!!
Όχι γι αυτό δεν είχα προετοιμαστεί! "Τι αμαρτίες να πληρώνει ο ...μικρός?" όπως θάλεγε κι ο Σπύρος Ζαγοραίος. Ο επίσημος κράχτης του κυανού έλικος ...ξεμοναχιασμένος στα βάθη της Ανατολής με 3 BMW...
O Kώστας είναι γιατρός, κάτι αρκετά σημαντικό για όλους τους συνταξιδευτές, χιουμορίστας, εύκολος και ελπίζω ότι θα δώσει το adventure-philosophico στίγμα στο ταξίδι, κάτι που με βρίσκει στα γράδα μου!

Οι μηχανές πλέον γίνανε 4 και οι επιβάτες 4...
...φυσιολογικά πράγματα για την λαγόκαρδη και με ψυχή αθερίνας μοτοσυκλετιστική εντόπια κοινωνία, που χωρίς να φτάσει ποτέ σε καμία έρημο, παθαίνει παραισθήσεις και μόνο με την "ιδέα" του δικάβαλου!
Μιά κοντόφθαλμη δίτροχη διανόηση, εντός και εκτός του φόρουμ, που δεν μπορεί να δει το "original" ταξίδι του superspy (off-road) με 2 δικάβαλες μηχανές (Africa 650 & BMW 650 GS) με 13000+ χιλιόμετρα και απορεί για το ..."remake" με γύρω στις 10.000 χλμ...
...προσπαθώντας να βολέψει όσο γίνεται καλύτερα την ψυχική της κυτταρίτιδα στον καναπέ και ν΄αποχαυνωθεί εκτοξεύοντας ημιμαθή σχόλια και αρλουμπολογίες περί ταξιδίων γενικώς!
Άσε που άμα διαβάσουν τα ταξίδια του Κώστα Μητσάκη-Όλγας Παπαδογιάννη με το δικάβαλο BMW 650 funduro και τις ...100άδες χιλιάδες χιλιόμετρα...
...πιθανόν να μεταμορφωθούν σε μουτζαχεντίν με ιδεαλιστική τάση αυτοταπείνωσης και να σαλτάρουν ως παχυλά μπάζα σε χωματερή μοτοσυκλετιστικής ασυναρτησίας.
Διότι, κύριος, είναι δυνατόν να δεχτεί o σύγχρονος "νεοέλλην adv", ότι για οποιοδήποτε ταξίδι όχι απλώς δεν χρειάζεται η "μηχανή-κρεμάστρα αξεσουάρ Touratech"...
...αλλά ότι δεν χρειάζεται καν μηχανή?
Η αλήθεια πονάει και είναι περισσότερο σκληρή κι απ΄το δικάβαλο μέχρι την Κίνα!

Αυτή η ομάδα έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Στους 2μιση-3 μήνες που ακολουθούν, πιθανόν να έχουμε αλλαγές, ανασχηματισμούς, βελτιώσεις, ενισχύσεις, εμπλοκές και ανατροπές σαν ...βραζιλιάνικο σίριαλ, παρ΄όλα αυτά η γνώμη μου είναι...
...ότι αυτό το κομμάτι της ψυχής, του ενθουσιασμού και της ομορφιάς που έφυγε με την αποχώρηση της Τάνιας από την ομάδα, δεν μπορεί να αναπληρωθεί και θα μείνει γι΄αυτό το ταξίδι κενό!

Ενημερώθηκε η πρώτη σελίδα για τους συμμετέχοντες.

Stergios69
04/02/2008, 11:35
:beer:

Tpap
04/02/2008, 11:52
.............................................................Οι μηχανές πλέον γίνανε 4 και οι επιβάτες 4...
...φυσιολογικά πράγματα για την λαγόκαρδη και με ψυχή αθερίνας μοτοσυκλετιστική εντόπια κοινωνία, που χωρίς να φτάσει ποτέ σε καμία έρημο, παθαίνει παραισθήσεις και μόνο με την "ιδέα" του δικάβαλου!
Μιά κοντόφθαλμη δίτροχη διανόηση, εντός και εκτός του φόρουμ, που δεν μπορεί να δει το "original" ταξίδι του superspy (off-road) με 2 δικάβαλες μηχανές (Africa 650 & BMW 650 GS) με 13000+ χιλιόμετρα και απορεί για το ..."remake" με γύρω στις 10.000 χλμ...
...προσπαθώντας να βολέψει όσο γίνεται καλύτερα την ψυχική της κυτταρίτιδα στον καναπέ και ν΄αποχαυνωθεί εκτοξεύοντας ημιμαθή σχόλια και αρλουμπολογίες περί ταξιδίων γενικώς!
Άσε που άμα διαβάσουν τα ταξίδια του Κώστα Μητσάκη-Όλγας Παπαδογιάννη με το δικάβαλο BMW 650 funduro και τις ...100άδες χιλιάδες χιλιόμετρα...
...πιθανόν να μεταμορφωθούν σε μουτζαχεντίν με ιδεαλιστική τάση αυτοταπείνωσης και να σαλτάρουν ως παχυλά μπάζα σε χωματερή μοτοσυκλετιστικής ασυναρτησίας.
Διότι, κύριος, είναι δυνατόν να δεχτεί o σύγχρονος "νεοέλλην adv", ότι για οποιοδήποτε ταξίδι όχι απλώς δεν χρειάζεται η "μηχανή-κρεμάστρα αξεσουάρ Touratech"...
...αλλά ότι δεν χρειάζεται καν μηχανή?
Η αλήθεια πονάει και είναι περισσότερο σκληρή κι απ΄το δικάβαλο μέχρι την Κίνα!
Αυτή η ομάδα έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.............................................................................................. .....................................Ενημερώθηκε η πρώτη σελίδα για τους συμμετέχοντες.

τι συνεβη, φιλε?
στεναχωρημενο σε ακουω...και ενα παραπονο στα παραπανω λογια.
Δεν πιστευω να τα εχεις μαζι μου για το κακεντρεχες σχολιο που συνεταξα προσφατως...

Uriah Heep
04/02/2008, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
τι συνεβη, φιλε?
στεναχωρημενο σε ακουω...και ενα παραπονο στα παραπανω λογια.
Δεν πιστευω να τα εχεις μαζι μου για το κακεντρεχες σχολιο που συνεταξα προσφατως...

Καλό μου παιδί, κάποιο λάθος κάνεις! Δεν σε γνωρίζω καθόλου!
Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί μου λες ότι συνέταξες απρόκλητα, κακεντρεχές σχόλιο εις βάρος μου, στην δική μου συζήτηση...που απλά συζητάμε για ένα ταξίδι!:eyepop:

Προφανώς μπέρδεψες τις συζητήσεις...
Συμβαίνουν αυτά...

Tpap
04/02/2008, 15:28
Προφανώς μπέρδεψες τις συζητήσεις...
Συμβαίνουν αυτά...:beer: :beer: :beer:

σωστος εισαι,
μαλλον καποιο λαθος θα εκαμα παλι..

liberec
04/02/2008, 16:58
Τα ταξίδια είναι ιερά είτε γίνονται μονοκάβαλα είτε δικάβαλα είτε με βέσπα είτε με τραίνο.
Τον τρόπο και την ατμόσφαιρα την προσδιορίζουνε οι συμμετέχοντες, ο προορισμός, τα οικονομικά της ομάδας, οι μηχανές και η αρχική συννενόηση πώς φαντάζει κανείς το συγκεκριμένο ταξίδι.

Συγκεκριμένα: δικάβαλο versus μονοκάβαλο
καμία αντίρηση για δικάβαλο ταξίδι, αλλά μόνο με την συμμετοχή μίας γυναίκας κάπως αλλάζει το στιλ. Μακάρι να ερχότανε και δικιά μου γυναίκα, αλλά που τέτοια τύχη... Όταν έχουμε 3-4 μανδράχαλους, λογικά τείνει να γίνει πιο "λέτσέ" κατάσταση, τα βρομόλογα που εκστωμίζουνε οι άνδρες θα είναι με πλούσια άρθρωση και με ευχαρίστηση, όταν είναι παρούσα γυναίκα όμως... πρέπει να είναι περιορισμένα ή και με συνθηματικά και γενικώς το ταξίδι γίνεται [συνήθως] πιο soft. [μη επεκταθώ στην διατροφή και επίπτωσή της στο έντερό σου, εδώ με χουρμάδες το έβγαλες το άλλο ταξίδι και ήσουνα και μόνος σου...... για φαντάσου φουσκώματα και διάρροιες με δικάβαλο χιχιχιχιχι]. Θα έλεγα ότι στον στρατώνα δεν ανήκει γυναίκα εκτός έαν θα έχουνε όλοι και έτσι το στιλ θα αλλάξει λιγάκι. Θυμάμαι πολύ καλά Βασίλη πώς περιέγραφες το ζευγάρι των Γερμανών στο ταξιδιωτικό σου από την Τυνησία, αλλά αλήθεια είναι, ότι είναι λίγες τέτοιες γυναίκες. Γνώρισα την Τίμη στα σχολεία του Σπανού και μπορώ να φανταστώ, ότι όχι μόνο θα συμπλήρωνε άριστα οποιαδήποτε παρέα, αλλά θα εμπλούτιζε όποια παρέα. Είναι εξαιρέσεις όμως. Να πάει π.χ. μία παρέα με μισές μηχανές δικάβαλες [στο σύνολο τών 6-10 μηχανών] και μισές μονοκάβαλες είναι συχνό, αλλά πιστεύω, ότι κάπως "σπάει" το κλίμα.

όσον αφορά στην μάρκα μηχανής με τις οποίες θα παραγματοποιηθεί το ταξίδι, πάντα θα βρεθούν λύσεις, μην κλαίς Βασίλη, πρόχειρα σκέφτηκα δύο γρήγορες

α/ κάποιος θα σε τραβήξει Βασίλη [έστω εναλλάξ]
β/ ακόμα προλαβαίνεις να αλλάξεις μάρκα και να έρθεις στον "ορθό δρόμο" [μην βαράτε, ένα αστείο είπα]

Ευχαριστώ τον "αρχηγό εκδρομής" για την θετική του απάντηση,
θα σας αρρωστήσω όλους!!

MikeG
04/02/2008, 19:32
Welcome abroad Doc!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ρακι fo u soon:winka:

liberec
04/02/2008, 19:57
Welcome abroad Doc!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ρακι fo u soon:winka:

on board φίλε on board [αλλά είμαι και από from abroad, άρα κάτι ήξερες] - αααα εννοείς ότι θα πάμε μακριά? - μπα δύο τσιγάρα δρόμος είναι, κάποιος είπε

Αν κατάλαβα καλά, θέλατε και έναν Αθηναίο για τα τρεξίματα στις πρεσβείες εεεε?

Αν έρχεσαι κάποια στιγμή εδώ στο κέντρο αποφάσεων [προσπαθώ με το αθηναϊκοκεντρικό στιλάκι να ενοχλήσω κάποιους από το "Πάνω Χωριό" για να δούμε αντιδράσεις υπό stress:rotflmao::rotflmao: ] - να συναντηθούμε και λογικά θα πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί σε καμία Στύλιδα ή Καραβόμυλο ... τι λέτε?
[@MikeG - μισή απόσταση μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλωνίκης = ουδέτερο έδαφος για όλους :lol: :lol: :lol: ]

:beer: :beer:

MikeG
04/02/2008, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
on board φίλε on board [αλλά είμαι και από from abroad, άρα κάτι ήξερες] - αααα εννοείς ότι θα πάμε μακριά? - μπα δύο τσιγάρα δρόμος είναι, κάποιος είπε

Αν κατάλαβα καλά, θέλατε και έναν Αθηναίο για τα τρεξίματα στις πρεσβείες εεεε?

Αν έρχεσαι κάποια στιγμή εδώ στο κέντρο αποφάσεων [προσπαθώ με το αθηναϊκοκεντρικό στιλάκι να ενοχλήσω κάποιους από το "Πάνω Χωριό" για να δούμε αντιδράσεις υπό stress:rotflmao::rotflmao: ] - να συναντηθούμε και λογικά θα πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί σε καμία Στύλιδα ή Καραβόμυλο ... τι λέτε?
[@MikeG - μισή απόσταση μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλωνίκης = ουδέτερο έδαφος για όλους :lol: :lol: :lol: ]

Ναι, γιατί όχι.
Αν & καλά θα ήταν να κατέβαιτε ένα 2ημεράκι Κρήτη να βολτάρουμε κιολάς :winka:

stamktm
04/02/2008, 21:37
salam!Ενας μηνας εμεινε για το ΙΡΑΝ.Ολα ετοιμα.Οι μερες εδω δεν περνανε.....:beer:

Uriah Heep
05/02/2008, 08:05
Θεσσαλωνίκης

Θεσσαλωνίκη

Μου φαίνεται η Θεσσαλονίκη σαν να φοράει στριγκ...

...ή έχω να κάνω πολύ καιρό σέξ?

Ο Κώστας είναι από το εξωτερικό και δικαιολογείται να φοράει στις λέξεις...
...μέχρι μαντήλα και διπλό βρακοζώνι!

liberec
05/02/2008, 09:30
Sorry βόρειοι, δεν ήθελα να σας ενοχλήσω με τέτοιο λάθος, ούτε τεστ αντοχής ήτανε

απλό σαρντάμ

TOMASKTM
05/02/2008, 11:33

- να συναντηθούμε και λογικά θα πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί σε καμία Στύλιδα ή Καραβόμυλο ... τι λέτε?

ΩΩΩΩΩ!!!!!
εκεί είναι που έχει τους καλούς ψαρομεζέδες και τα τσίπουρα ε;
συμφωνώ και'γώ,εκεί να βρεθούμε.;)

προτείνω σαν αρχική ημερομηνία κυριακή 17/2 και αν μας βολεύει όλους
κανονίζουμε.

Uriah Heep
05/02/2008, 11:50
Welcome abroad Doc!!!!
Ρακι fo u soon

Ρε Μάικ, δεν αφήνεις τ΄αμερικάνικα, να πιάσεις να διαβάσεις λίγο περσικά (farsi)?

Πάρε το βιβλιαράκι του lonely planet "FARSI" persian phrasebook γιατί θα πρέπει να γνωρίζουμε ορισμένες βασικές φράσεις, όπως....

..."πόσο κάνει?"

..."καλημέρα!"

...."που πουλάνε ανταλλακτικά BMW?"

Cpt. Haddock
05/02/2008, 11:51
...."που πουλάνε ανταλλακτικά BMW?"

και όχι μόνο :wacko: :D

Uriah Heep
05/02/2008, 11:55
και όχι μόνο :wacko: :D

Κάποιος ρώτησε τους κυρίους της φωτό....
....αν γνωρίζουν κάποιο σέρβις της Triumph!

119498

Cpt. Haddock
05/02/2008, 11:58
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

sniper
05/02/2008, 12:11
κι αυτό δεν είναι οδική βοήθεια.....

119499

tifoefs
05/02/2008, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
κι αυτό δεν είναι οδική βοήθεια.....

ο ναργιλες ρε που ειναι ;;

Uriah Heep
05/02/2008, 12:38
....μη επεκταθώ στην διατροφή και επίπτωσή της στο έντερό σου, εδώ με χουρμάδες το έβγαλες το άλλο ταξίδι και ήσουνα και μόνος σου...... για φαντάσου φουσκώματα και διάρροιες με δικάβαλο χιχιχιχιχι

Aυτά να τα προσέχουν όσοι χλαπακώνουν άγρια!
Μετά τη θιβετιανή δίετα του ταξιδιού μου και σαν λάτρης της λιτής διατροφής, τόχω ρίξει τελευταία στη δίετα των μοναχών του Θιβέτ "Langa Tso", τρώγοντας ένα αχλάδι και κανένα λαχανικό...
Μέχρι να φύγουμε πάντως ελπίζω με αυτοσυγκέντρωση και διαλογισμό ....
...να μπορώ να ξεζαντάρω και καμιά σαμπρέλα στην Africa!

είδες χαρούλες που έκανε ο Θωμάς για τους μεζέδες?

liberec
05/02/2008, 12:58
[i] Μέχρι να φύγουμε πάντως ελπίζω με αυτοσυγκέντρωση και διαλογισμό ....
...να μπορώ να ξεζαντάρω και καμιά σαμπρέλα στην Africa!

είδες χαρούλες που έκανε ο Θωμάς για τους μεζέδες?

:beer: :beer: :beer: [/B]

μπα δεν βγαίνει η σαμπρέλα με τηλεπάθεια, τηλεπροσπάθεια και τηλεευχή!!!

όμως

υπάρχει λύση

πάρε καμιά μηχανή της προκοπής με tubeless λάστιχα !!

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

liberec
05/02/2008, 13:03
ΩΩΩΩΩ!!!!!
εκεί είναι που έχει τους καλούς ψαρομεζέδες και τα τσίπουρα ε;
συμφωνώ και'γώ,εκεί να βρεθούμε.;)

προτείνω σαν αρχική ημερομηνία κυριακή 17/2 και αν μας βολεύει όλους
κανονίζουμε.

αδύνατον, έχουμε κοπή πίτας στο bmwbikers

[ναι ναι, και εμείς είμαστε κανονικοί άνθρωποι από κρέας και κόκκαλα, έχουμε καρδιά και όλα τα όργανα, γελάμε και μελαγχολούμε]

fantacid
05/02/2008, 13:03
τι κανατε στη τανια ρε λεχριτες κ λακισε??

:mad: :mad: :mad:

liberec
05/02/2008, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

όσο λιγοδίετος και είναι ο Uriah Heep, ίσως έκανε ένα test ride στην πίσω θέση και.......

δεν ξέρω δεν ξέρω τίποτε

[είναι και το όνομα... άκου Ουρία χίπ]

προτείνω να το αλλάξει σε Mr. Wonderworld

TOMASKTM
05/02/2008, 13:29
αδύνατον, έχουμε κοπή πίτας στο bmwbikers

[

ωραία,τότε η προτεινόμενη ημερομηνία μεταφέρεται για κυριακή 24/2
και βλέπουμε:beer:

tati
05/02/2008, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

επειδή θα λείπει απο τη παρέα ο oldman ...

:alien:

Uriah Heep
05/02/2008, 13:41
[ναι ναι, και εμείς είμαστε κανονικοί άνθρωποι από κρέας και κόκκαλα, έχουμε καρδιά και όλα τα όργανα, γελάμε και μελαγχολούμε]

Doc, απ΄ότι διάβασα στους BMWbikers η μηχανή σου είναι adventure?

Μη στεναχωριέσαι...
...κανένα μοντέλο δεν είναι ντροπή...

...απλά για να ενημερώσω σωστά την πρώτη σελίδα.

MikeG
05/02/2008, 13:51
επειδή θα λείπει απο τη παρέα ο oldman ...

:alien:

Να τον πάρω εγώ δικάβαλο αν θέλει:smokin:

Cpt. Haddock
05/02/2008, 13:53
Doc, απ΄ότι διάβασα στους BMWbikers η μηχανή σου είναι adventure?

Μπαίνεις και σε τέτοια sites Βασίλη; :eyepop: :lol:

tati
05/02/2008, 13:53
Να τον πάρω εγώ δικάβαλο αν θέλει:smokin:

μεσα...παλι

:rotflmao: