Σύνδεση

View Full Version : Ψάχνω για Dt

tasosx8
25/12/2007, 01:43
Καλησπέρα

Παιδιά θέλω κανένα DT 200 σε καλή κατάσταση. Χρονολογία δεν με πολυενδιαφέρει.
Λεφτά μέχρι 1000.

(Αν έχετε κανένα μαύρο κίτρινο ακόμα καλύτερα)

Ευχαριστώ

nvov
28/12/2007, 12:34
Θα σε ενδιαφέρει wr 200 μοντέλο 96 σε καλή κατάσταση άσπρο και το δεινό στα 1000E?

tasosx8
28/12/2007, 20:43
έχεις φωτογραφία?

Multijohn
29/12/2007, 17:41
Φιλικά πάντα,πιστεύω οτι δίνεις πολλά για αυτό το μηχανάκι.
650? πήρα το δικό μου με αρχική τιμή 850;)

tasosx8
29/12/2007, 18:08
estranged thanks για την συμβουλή. Το ποσό που θα δώσω θα είναι βάση της γενικής κατάστασης της μηχανής. Πάντως δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλη προσφορά.. Είδωμεν

Είσαι ευχαριστημένος από την αγορά σου?

Multijohn
29/12/2007, 23:32
Αν είσαι συνειδητοποιημένος του τι θέλεις απο το μηχανάκι,θα μείνεις καταευχαριστημένος.
Ενδεικτικά σου αναφέρω ''χοντρές'' ζημιές και κόστος
Πιστόνι 35?
Αλυσιδα 20?
δυο τυχαία παραδείγματα!
Επαναλαμβάνω όμως!
Να είσαι συνειδητοποιημένος του τι αγοράζεις.Είναι καλό entry level εντουράκι,δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό για πόλη,για ταξίδι δε το συζητάω,δε θα σε τρομάξει ποτέ στο χώμα,ίσως; όμως στην άσφαλτο,κακά φρένα για άσφαλτο κτλ κτλ.
Γνώμη μου είναι οτι άμα ανοίξεις μια χρυσή ευκαιρία(www.xe.gr) θα βρείς σίγουρα κάτι να σου ταιριάξει!Τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ και μάλιστα δεν είχα και διαθέσιμο χρόνο μιας και μένω Θεσσαλονίκη και ήμουν Αθήνα για 2 μέρες μόνο.Ξαναλέω.Ότι κατάσταση και να είναι,σκέψου το πρίν δώσεις 1000? εκτός κι αν δε τα έχεις ''δουλεμένα'';)

tasosx8
29/12/2007, 23:39
φίλε με σκότωσες με το τελευταίο. Τα έχω "δουλεμένα" μέχρι ανάσταση. Και παθών είμαι απο 15ετίας με τα δίχρονα (Cagiva k7). Μόνο που εκεί είχα πληρώσει τα κερατιάτικα μου (Μπιέλα,πιστόνι,CTS,ρουλεμάν,γρανάζια κλπ κλπ) Τελικά μου το πήρε ο Δήμος γιατί τα λεφτά που ήθελε να το μαζέψω (περιφερειακά πλέον) ήταν πολύ παραπάνω απο την αξία του.
Για αυτό τώρα ψάχνω κάτι καλό και όχι "σκοτωμένο" μηχανάκι. Φυσικά άμα βρώ κάτι στα λεφτά που λές θα το χτυπήσω.

kordix
31/12/2007, 20:36
Παίδες καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε.

Έχω ένα DT 200 R το μαύρο κίτρινο το οποίο τώρα είναι μαύρο ματ (κούκλα).
Δεν το πουλάω απλά μπήκα στη κουβέντα επειδή ξέρω το μηχανάκι.

Το μηχανάκι έχει φτηνά ανταλλακτικά (πχ αμορτισέρ καινούργιο 110 E) αλλά σε καμία περίπτωση τόσο φτηνά όσο λέτε παραπάνω εκτός αν είναι aftermarket και δεν ξέρω εγώ ποιας εταιρίας. Προσωπικά προτιμώ Yamaha ανταλλακτικά γιατί αντέχουν...
Δεν είναι τόσο απλό να βρεις ένα ντιτάκι σε καλή κατάσταση πια. Τα 200ρια μας τελιώσαν από το 96 αν δεν κάνω λάθος. Στα 125 υπάρχουν πολλά και σχετικά πρόσφατα απλά τα πολύ πολύ πρόσφατα από 22 άλογα με καταλύτες και τα σχετικά κέρατα έχουν υποδύναμη 16!!! άλογα.

Αν χρειάζεται γυάλισμα στον κύλινδρο (πως θα το καταλάβεις; μόνο αν βγάλεις την εξάτμιση και βάλεις χέρι) το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Στο δικό μου του έβαλα καινούργιο χιτώνιο 250E η λυπητερή. Καινούργιος ο κύλινδρος έχει μπόλικα. Αν έχει φτάσει στα όριά του πρέπει να τα σκάσεις. Βάλε και τσιμούχες, πιστονάκι, ελατήρια και εργασία μηχανικού και μαζεύονται μπόλικα.
Και ποιος σου λέει ότι μπιέλα και ρουλεμάν στροφάλου είναι οκ;
Και αν τραβάει αέρα από τις τσιμούχες στροφάλου; Θέλει άνοιγμα όλο το μοτέρ οπότε μπαίνεις στο τριπάκι να δεις σε τι κατάσταση είναι μπιέλα, ρουλεμάν κτλ.

Πάντως αν το μηχανάκι είναι οκ βγάζει πολλά χιλιόμετρα χωρίς επισκευή. Εμένα κράτησε 50.000km πριν τη γενική επισκευή η οποία έγινε προληπτικά (δεν κόλλησε).
Εγώ με το DT έχω κάνει από ντελίβερυ μέχρι εντούρο, (σκούπα σε πανελλήνιο), ταξίδια (Εύβοια, Πελοπόννησο, Κρήτη, Μυτιλήνη) και τώρα πια το χρησιμοποιώ για αστική μετακίνηση που είναι σούπερ. Έίναι εξαιρετικά τίμιο μηχάνημα.

nvov
03/01/2008, 07:52
Είναι σαν αυτό με αυτοκόλλητα από το ποιο καινούριο που γράφουν πάνω Raising
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20%20A/Yamaha%20WR200R%2091.jpg
Και προσοχή WR όχι DT
Η μηχανή είναι Εύβοια άλογα έχει κοντά στα 40 τα WR είναι πολύ ποιο δυνατά από τα DT ενδειχτικα κοντράρετε με ΤΤ – 600

kostac
03/01/2008, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Παίδες καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε.

Έχω ένα DT 200 R το μαύρο κίτρινο το οποίο τώρα είναι μαύρο ματ (κούκλα).
Δεν το πουλάω απλά μπήκα στη κουβέντα επειδή ξέρω το μηχανάκι.

Το μηχανάκι έχει φτηνά ανταλλακτικά (πχ αμορτισέρ καινούργιο 110 E) αλλά σε καμία περίπτωση τόσο φτηνά όσο λέτε παραπάνω εκτός αν είναι aftermarket και δεν ξέρω εγώ ποιας εταιρίας. Προσωπικά προτιμώ Yamaha ανταλλακτικά γιατί αντέχουν...
Δεν είναι τόσο απλό να βρεις ένα ντιτάκι σε καλή κατάσταση πια. Τα 200ρια μας τελιώσαν από το 96 αν δεν κάνω λάθος. Στα 125 υπάρχουν πολλά και σχετικά πρόσφατα απλά τα πολύ πολύ πρόσφατα από 22 άλογα με καταλύτες και τα σχετικά κέρατα έχουν υποδύναμη 16!!! άλογα.

Αν χρειάζεται γυάλισμα στον κύλινδρο (πως θα το καταλάβεις; μόνο αν βγάλεις την εξάτμιση και βάλεις χέρι) το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Στο δικό μου του έβαλα καινούργιο χιτώνιο 250E η λυπητερή. Καινούργιος ο κύλινδρος έχει μπόλικα. Αν έχει φτάσει στα όριά του πρέπει να τα σκάσεις. Βάλε και τσιμούχες, πιστονάκι, ελατήρια και εργασία μηχανικού και μαζεύονται μπόλικα.
Και ποιος σου λέει ότι μπιέλα και ρουλεμάν στροφάλου είναι οκ;
Και αν τραβάει αέρα από τις τσιμούχες στροφάλου; Θέλει άνοιγμα όλο το μοτέρ οπότε μπαίνεις στο τριπάκι να δεις σε τι κατάσταση είναι μπιέλα, ρουλεμάν κτλ.

Πάντως αν το μηχανάκι είναι οκ βγάζει πολλά χιλιόμετρα χωρίς επισκευή. Εμένα κράτησε 50.000km πριν τη γενική επισκευή η οποία έγινε προληπτικά (δεν κόλλησε).
Εγώ με το DT έχω κάνει από ντελίβερυ μέχρι εντούρο, (σκούπα σε πανελλήνιο), ταξίδια (Εύβοια, Πελοπόννησο, Κρήτη, Μυτιλήνη) και τώρα πια το χρησιμοποιώ για αστική μετακίνηση που είναι σούπερ. Έίναι εξαιρετικά τίμιο μηχάνημα.

ta les poly swsta! to mhxanaki einai tromero skyli!
kapoiua stigmh 8a kanw post foto toy dikou mou opou to exw metallaksei kai polys kosmos 8a pa8ei plaka.
oso gia ton filo pou leei oti to wr einai 40 alloga kai kontrarei ta tt600 na tou pw oti tou loipoun peripou 5 alloga gia ta 40 kai mono an o odhgos tou tt den to kserei 8a to kontrarei

ayta

tasosx8
03/01/2008, 23:48
φίλε nvov θα προτιμούσα να βρώ ένα DT (όχι WR) και αυτό γιατί το DT είναι πιθανότερο να έχει φάει λιγότερο ξέσκισμα. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά σου.

tasosx8
03/01/2008, 23:51
Το μαύρο κίτρινο DT είναι απωθημένο των εφηβικών μου χρόνων. Για αυτό έχω φάει κόλημα τώρα να πάρω ένα.

nvov
04/01/2008, 07:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostac
.
oso gia ton filo pou leei oti to wr einai 40 alloga kai kontrarei ta tt600 na tou pw oti tou loipoun peripou 5 alloga gia ta 40 kai mono an o odhgos tou tt den to kserei 8a to kontrarei

ayta

Μπα δεν νομίζω τα πράγματα αλλά έχουν δείξει . .. .

636
17/01/2008, 01:12
MONTEΛΟ 98
SUPER MOTARD
UP SIDE DOWN
ΛΑΣΤΙΧΑ BRIDGESTONE ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΠΡΕΛΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΖΑΝΤΕς ENDURO ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΕΝΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!
ΔΕΚΤΟς ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΧΟΣ!
ΑΝΤΩΝΗς

117208

636
17/01/2008, 01:13
900 euro

kostac
17/01/2008, 05:31
na k to diko mou

117209

epp1640
17/01/2008, 06:03
na k to diko mou

τιμούλα? καθαρά από περιέργεια καθώς μόλις αγόρασα καινούρια μηχανή.. πρέπει να ναι αρκετά καινούριο.. Α! και το σηματάκι μπροστά τι είναι? (μην γελάσει ΚΑΝΕΙΣ) αλλά μου θυμίζει ένα παιδικό που βλέπαμε πιτσιρίκια..thunder thunder thunderc.... :D μ@λ@κία είπα?? :look:

kostac
17/01/2008, 13:45
den to poulaw.. toulaxiston den nomizw pws kapoios 8a dwsei ta xrhmata pou exw ksodepsei gia na to kanw etsi..

to mhxanaki einai dt200r (3et) 91" montelo..:eyepop:

gia ta aytokollhta exeis dikio

xt 1250
17/01/2008, 20:22
den to poulaw.. toulaxiston den nomizw pws kapoios 8a dwsei ta xrhmata pou exw ksodepsei gia na to kanw etsi..

to mhxanaki einai dt200r (3et) 91" montelo..:eyepop:

gia ta aytokollhta exeis dikio
ksero oti ksefygame kapos apo to thema mas alla an thes grapse mas ti evales pano sto mhxanaki kai to ekanes agnoristo.an mporeis na doseis kai endikteikes times akoma kalytera.mpravo re file omorfo to mhxanaki soy.opos eipews ayta poy edoses de plhronontai apo kanena alla h k@@a na kaneis tis modifies soy kai ta kolpa soy de sygkrinetai me tipota.kai genika einai oreo na vlepoyme sto dromo mhxanakia poy diaferoyn apo ta tetrimena

xt 1250
17/01/2008, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από xt 1250
ksero oti ksefygame kapos apo to thema mas alla an thes grapse mas ti evales pano sto mhxanaki kai to ekanes agnoristo.an mporeis na doseis kai endikteikes times akoma kalytera.mpravo re file omorfo to mhxanaki soy.opos eipews ayta poy edoses de plhronontai apo kanena alla h k@@a na kaneis tis modifies soy kai ta kolpa soy de sygkrinetai me tipota.kai genika einai oreo na vlepoyme sto dromo mhxanakia poy diaferoyn apo ta tetrimena
sorry file ta eida ta stoixeia poy epsaxna kykoforeis poly sto net

kostac
17/01/2008, 21:52
profanws mphkes sto 2strokers.com

exw perissoteres foto ekei alla den exw anafer8ei akribws sto ti foraei..

loipon exoume kai klaime (ta lefta mas.. an kai h proswpikh douleia den einai dynaton na ektimh8ei opws kai ta lefta stous tornous..)

apla 8a pw pws tipota ma tipota den koumpwne epanw xwris montifa.. ara polyyyyy skepsh kai poly mhxanourgeio..

zantes apo douka: agora (metaxeirismenes), isiwmata, hlektrostatikh, lastixa = 1000
mprostina WP48mm plakes ktm racing parts tornos ktl = 1100
diskos mprosta braking 320mm = 300
antaptoras ston disko = 150
dagkana brembo P4 (agwnisthkh) kainourgia = 650
trompa aktinikh brembo (16x18 racing) =350
swlhnakia ypshlhs antaptoras dagkanas =150
psalidi yz250 tornodouleia ktl = 400
skeletos amobolh hlektrostatikh = 150
pisw dakana dipistonh brembo k tornos = 120
tepozito sela (metaxeirismena), plastika (kainourgia) =400

sigoura exw ksexasei kai alla phrate mia idea..

kai ksanalew polyyyyyyy skepsh kai problhmatismos

apla katonomasa ti mphke... oxi to pws mphke..

nvov
25/01/2008, 11:03
Το είδες αυτό τα έχει όλα και σε πόλη καλή τιμή

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52239

nvov
25/01/2008, 11:06
profanws mphkes sto 2strokers.com

exw perissoteres foto ekei alla den exw anafer8ei akribws sto ti foraei..

loipon exoume kai klaime (ta lefta mas.. an kai h proswpikh douleia den einai dynaton na ektimh8ei opws kai ta lefta stous tornous..)

apla 8a pw pws tipota ma tipota den koumpwne epanw xwris montifa.. ara polyyyyy skepsh kai poly mhxanourgeio..

zantes apo douka: agora (metaxeirismenes), isiwmata, hlektrostatikh, lastixa = 1000
mprostina WP48mm plakes ktm racing parts tornos ktl = 1100
diskos mprosta braking 320mm = 300
antaptoras ston disko = 150
dagkana brembo P4 (agwnisthkh) kainourgia = 650
trompa aktinikh brembo (16x18 racing) =350
swlhnakia ypshlhs antaptoras dagkanas =150
psalidi yz250 tornodouleia ktl = 400
skeletos amobolh hlektrostatikh = 150
pisw dakana dipistonh brembo k tornos = 120
tepozito sela (metaxeirismena), plastika (kainourgia) =400

sigoura exw ksexasei kai alla phrate mia idea..

kai ksanalew polyyyyyyy skepsh kai problhmatismos

apla katonomasa ti mphke... oxi to pws mphke..

Από μηχανή πάει καθόλου η χαροπαλεύει με τα πάπια?

kostac
25/01/2008, 11:11
ksereis polla papia me 160Km/h (pragmatika) telikh?

epp1640
25/01/2008, 12:08

Τι απαντάς και εσυ..όταν ακούω τέτοιες μαλακίες για παπιά τελικές, επιταχύνσεις τρελλαίνομαι.. το ίδιο γύρισαν και μου είπαν..το παπί λέει θα περνάει πάνω απο την μηχανή σου.. ΚΑΙ? :beer:

kostac
25/01/2008, 12:12
ela nte....!!!
exeis dikio molis hpia kafe to katalaba...
blepeis eixa molis ksypnhsei kai apantousa mhxanika...

nvov
25/01/2008, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τι απαντάς και εσυ..όταν ακούω τέτοιες μαλακίες για παπιά τελικές, επιταχύνσεις τρελλαίνομαι.. το ίδιο γύρισαν και μου είπαν..το παπί λέει θα περνάει πάνω απο την μηχανή σου.. ΚΑΙ? :beer:

Όντως δεν πάνε βήμα

Και είναι εύκολη λεία

nvov
25/01/2008, 12:37

Μία φορά είχα δει έναν με DT που κορδωνότανε και πήγε να βάλει κόντρα
Όταν τους έβλεπα έλεγα που πάει με το Ζ το άλλο είναι 200 και το αποτέλεσμα με διέψευσε αυτός με το DT έλεγε μια του έφταιγε η ταχύτητα μια ήθελε ποιο πολλά μέτρα γιατί τι εργαλείο του είχε 170 τελικές ότι και να έλεγε το δοκιμάζανε και το αποτέλεσμα πάλη το ίδιο. Όταν τελείωσα όλο αυτό πάω στον άλλο και του λέω ότι δεν το περίμενα και μου λέει <<Αφού δεν πάνε βήμα έχω περάσει και άλλες φορές βρίσκουμε τους βλάκες με τα DT και γελάμε>>

kostac
25/01/2008, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από nvov
Όταν τους έβλεπα έλεγα που πάει με το Ζ το άλλο είναι 200 και το αποτέλεσμα με διέψευσε αυτός με το DT έλεγε μια του έφταιγε η ταχύτητα μια ήθελε ποιο πολλά μέτρα γιατί τι εργαλείο του είχε 170 τελικές ότι και να έλεγε το δοκιμάζανε και το αποτέλεσμα πάλη το ίδιο. Όταν τελείωσα όλο αυτό πάω στον άλλο και του λέω ότι δεν το περίμενα και μου λέει <<Αφού δεν πάνε βήμα έχω περάσει και άλλες φορές βρίσκουμε τους βλάκες με τα DT και γελάμε>>

re megale milame gia mhxanes 'h gia sobraka me alla moter?

h blakeia einai anikhth... telos!

nvov
25/01/2008, 14:06
Ti mhxanes arage mporei na perasei ena DT?

CRM?
WR?
KTM?
.
.
.
.

kostac
25/01/2008, 14:22

CRM?
WR?
KTM?
.
.
.
.

opws elega h blakeia einai anikhth...

na se rwthsw:
allh douleia exeis na kaneis? antikeimeniko endiaferon gia to sygkekrimeno post exeis?
'h apla mpaineis se posts allwn kai poulas eksypnades?

kane mou loipon thn xarh (kai pisteyw kai allwn) kai papse na asxoleisai me 8emata pou den se endiaferoun kai sta opoia den exeis na prosfereis kati...

telos!

nvov
25/01/2008, 14:55

na se rwthsw:
allh douleia exeis na kaneis? antikeimeniko endiaferon gia to sygkekrimeno post exeis?

kane mou loipon thn xarh (kai pisteyw kai allwn) kai papse na asxoleisai me 8emata pou den se endiaferoun kai sta opoia den exeis na prosfereis kati...

telos!
opws lew kai egw otan teleivnoyn ta epixeirhmata arxizoyn oi brisies.Tesos pantwn to ftwxo to myloydaki soy malon mexri exei ftanei poy aporeei apo traymata pedikhs hlikias enws psixasthenoys kai egwkentrikoy anurwpoy me taseis katastrofhkew kaiaytiktonias apo mia eswstrefikh diataraxh nohmosynhs me aytaparnhsh pros th zvh kai th pragmatikothta alla den tha pesw sro epipedo xelwnas envs arwstoy anthrwpoy poy se diakrinei kai den tha se stolhsw san xristoygeniatiko dentro esti opws den se exei ksanastolhsei kanenas allos tha sebastw toys dhmioyrgoys.

kostac
25/01/2008, 15:01
poios se ebrise?
poia epixeirhmata eipes?
kai giati na prepei na apodeiksw kati?

la8os mou pou asxolh8hka....

"pote mhn ta bazeis me tous blakes... panta nikane logo empeirias"

kostac
25/01/2008, 15:08
akomh..
olo ayto to poihmataki, to skefthkes twra h to xeis ma8ei ap eksw kai to grafeis ka8e fora pou pou se xalaei kapoios?

se kanei na moiazeis alh8inos diannooumenos...

nvov
25/01/2008, 15:11
poios se ebrise?
poia epixeirhmata eipes?
kai giati na prepei na apodeiksw kati?

la8os mou pou asxolh8hka....

"pote mhn ta bazeis me tous blakes... panta nikane logo empeirias"

Se eyxaristw poly poy gia allh mia fora epalhtheyses ta legomena moy:wave2: :wave2:

crs-k
25/01/2008, 17:06
Επειδη ΔΕΝ καθομαι να χασω χρονο για να διαβασω Greeglish παει προς το παρον στις "Διαμαχες" και βλεπουμε... :wacko:

epp1640
25/01/2008, 20:41
akomh..
olo ayto to poihmataki, to skefthkes twra h to xeis ma8ei ap eksw kai to grafeis ka8e fora pou pou se xalaei kapoios?

se kanei na moiazeis alh8inos diannooumenos...

χαρά στο κουράγιο σου..πες του ότι και ένα z σε περνάει να υσηχάσουμε και εμείς.. :lol:

edmarios
27/01/2008, 12:19

ΧΑ ΧΑ ΧΑ καλο πολυ μου αρεσε... να μεταφερθει στα ανεκδοτα... Μηπως σου μιλαγε για τα 125 τα DT? γιατι σε εμενα οταν το ειχα κανενα Ζ δεν μου καθοταν διπλα εκτος αν φορουσε μοτερ απο DT H WR... DT forever!!!!!

118479

edmarios
27/01/2008, 12:23

CRM?
WR?
KTM?
.
.
.
.

Ποιες μηχανες αραγε μπορουν να μεινουν κατα πολυ πιο γρηγορα απο ενα DT?

KTM??
CRM??
WR??
.
.
.
.

nvov
28/01/2008, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
ΧΑ ΧΑ ΧΑ καλο πολυ μου αρεσε... να μεταφερθει στα ανεκδοτα... Μηπως σου μιλαγε για τα 125 τα DT? γιατι σε εμενα οταν το ειχα κανενα Ζ δεν μου καθοταν διπλα εκτος αν φορουσε μοτερ απο DT H WR... DT forever!!!!!

Apa DT den forane giati den pane apo WR bazoyn sta Z

mats8282
28/01/2008, 09:36
Εγω το σκεφτομαι να παρω με κανα 800αρι κανα WR και σιγα σιγα να το κανω κουκλακι.Αλλα δεν εχω χρονο γμτ....

Πολυ ωραια μηχανακια....

edmarios
28/01/2008, 10:38
na k to diko mou

Ενταξει φιλαρακι το μηχανακι ειναι αλλου... Μπραβο και παλι μπραβο... ειναι μουν@ το μηχανακι σου... Μακαρι να υπηρχαν πολλοι σαν και εσενα να τα εχουν τοσο ομορφα και το καλο συντηρημενα...

PRITANIS 43
28/01/2008, 13:16
Να ξερειs ενα πραγμα.Δεν πεζει ρολο αν ειναι DT η WR,πεζει ρολο ποσο το προσεχειs το μηχανακι.
Τα DT ειναι φοβερα μηχανακια αλλα ειναι για μετρια πραγματα.
Εγω ειχα DT 200R μοταρ ζαντεs EXEL τιμονι 909 τηs FMF μονομπρατσο καρμπιλατερ 38 νουμερο KEHIN εξατμιση PRO CIRCUIT ολοσωμη,θυριδεs πιστονι 67 νουμερο VOSNER φτιαγμενο χωρο καυσηs ειχα ανοιξει καρτερ στροφαλοθαλαμουs καπακι ειχα κατεβασει και ειχα βγει βολτα ο γρηγοροπουλοs να κανω τον μαγκα.Βλεπω λοιπον ενα DT WR200R ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΙ.
Ανοιγω διπλα του για να τον βαλω στην μπριζα.ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ.Με ξεπουπουλιασε.Στο φαναρι τον ρωτησα τη φορουσε πανω.FMF ολοσωμη ζιγκλερ και φιλτρο αερα. ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.Ειχα βαλει 3500 ε και με περασε σαν σταματημενο.Πουλαω το DT και παιρνω απο φιλο,WR 2000 e αλλα το μηχανακι πενα.Δινω αλλα 1800 και το κανω πριονι.
Αποτελεσμα.το εχω 2 χρονια και το μονο που εχω αλαξει εναι ελατηρια 25ε και δισκουs.
ΑΝ ΤΟ ΣΚΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,Οτι και να παρειs θα σε βγαλει ΠΑΛΗΚΑΡΙ

ΦΙΛΙΚΑ.

kostac
28/01/2008, 14:22
den kserw an endiaferei kapoion alla exw etoimo ena mprostino USD akoma pou mpainei kouti se dt h xt.. einai mazi me tetrapistonh braking.. pragmatika apsogo..
den ta dinw tsampa... to lew apo twra..
an kapoios endiaferetai as steilei pm.

mats8282
28/01/2008, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από PRITANIS 43
Να ξερειs ενα πραγμα.Δεν πεζει ρολο αν ειναι DT η WR,πεζει ρολο ποσο το προσεχειs το μηχανακι.
Τα DT ειναι φοβερα μηχανακια αλλα ειναι για μετρια πραγματα.
Εγω ειχα DT 200R μοταρ ζαντεs EXEL τιμονι 909 τηs FMF μονομπρατσο καρμπιλατερ 38 νουμερο KEHIN εξατμιση PRO CIRCUIT ολοσωμη,θυριδεs πιστονι 67 νουμερο VOSNER φτιαγμενο χωρο καυσηs ειχα ανοιξει καρτερ στροφαλοθαλαμουs καπακι ειχα κατεβασει και ειχα βγει βολτα ο γρηγοροπουλοs να κανω τον μαγκα.Βλεπω λοιπον ενα DT WR200R ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΙ.
Ανοιγω διπλα του για να τον βαλω στην μπριζα.ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ.Με ξεπουπουλιασε.Στο φαναρι τον ρωτησα τη φορουσε πανω.FMF ολοσωμη ζιγκλερ και φιλτρο αερα. ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.Ειχα βαλει 3500 ε και με περασε σαν σταματημενο.Πουλαω το DT και παιρνω απο φιλο,WR 2000 e αλλα το μηχανακι πενα.Δινω αλλα 1800 και το κανω πριονι.
Αποτελεσμα.το εχω 2 χρονια και το μονο που εχω αλαξει εναι ελατηρια 25ε και δισκουs.
ΑΝ ΤΟ ΣΚΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,Οτι και να παρειs θα σε βγαλει ΠΑΛΗΚΑΡΙ

ΦΙΛΙΚΑ.

3500+1800+2000+ποσο εκανε το πρωτο DT πες 1000Ε=8300

Επερνες με λιγα λογια ενα ΚΤΜ 660 μεταχειρο και σου μενανε και κανα δυο χιλιαρικα στο χερι.Αλλιως με λιγοτερα απο 8,000 ενα 640 καινουργιο προηγουμενου ετους.Κανα Husqvarna 610SM κτλ κτλ.Απο SM λεμε παντα.Δες στις αγγελιες ενα 610 που πουλαει ενας 3800Ε...

Ειδες τι χαζομαρες κανει ο κοσμος? :lol:

PRITANIS 43
28/01/2008, 16:11
Σωστη σκεψη φιλαρακο αλλα΄΄΄΄
1.τα KTM ειναι πολυ δυνατα αλλα και 7 φορεs πιο πολυεξοδα.
καθε λιγο βαλβιδεs κ.λ.π.
2.Το WR που ειναι 200ΚΥΒ, Δεν το λογαργιαζουν και εκει εχει πλακα.
3.Για να φτιξω ενα KTM οπωs το θελω πρεπει να ριξω 4500 με 5000 για κατι καλο γιατι εμενα μου αρεσει το μηχανακι να ειναι στην λεζαντα,και για να το κανω δυνατο θελω αλλα 3000.
ΔΥΝΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 65 ΜΕ 70 ΗΡ ΤΡΟΧΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.
Αρα κανε σουμα.

mats8282
28/01/2008, 16:57
Γιατι με καμμια 50αρια στην ροδα μαμα + εξατμιση σε πειραζει?Που θα εχεις και τις WP και τα brembo κτλ.Κανονικο motard.Μια εξατμισουλα και ειναι οκ.

50 αλογακια τα 640 ε.Στο 660 πας παραπανω.

Αμα υπολογισεις την καταναλωση του WR σε συνδυασμο με τα λαδια που βαζεις αστα να πανε.Δεν πιστευω οτι θα σου παει τοσο παραπανω που να μην αξιζει.

Τωρα το πως θες να το κανεις ειναι μια αλλη κουβεντα...

Παντως

μαμα 660+ακραπα vs WR φτιαγμενο 43 ροδα

Δεν υπαρχει συγκριση εκτος αν ριξεις 10,000 στο WR.

PRITANIS 43
28/01/2008, 17:36
Σωστο σε βρισκω αλλα θες καψουρα θεσ ξεροκεφαλια,μου αρεσει να εχω 200αρι δυνατο παρα 660 που πανω κατω σε ξερουν τη εχειs.
ΜΑΜΑ640 ΧR650 ΧΤ 600 ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΠΙΣΤΟΝΙ ΘΥΡΙΔΕΣ ΧΤ 660 ΜΕ ΑΚΡΑΠΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΑΛΑΡΑ.
ΤΩΡΑ ,ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΧΤ 600 ΦΙΛΟΥ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΠΙΣΤΟΝΙ ΜΠΟΜΠΕ ΚΑΡΜΠΙΛΑΤΕΡ 39Ν ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΙ ΕΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ ΚΑΡΤΕΡ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ Κ.Λ.Π 61ΤΡΟΧΟ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ 2.
ΜΕΤΑ ΧΑΙΡΕΤΕ.
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ...

PRITANIS 43
30/01/2008, 20:04
ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ CRM 250 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΕΡ 1000 Ε

nvov
25/02/2008, 10:23
Ποιες μηχανες αραγε μπορουν να μεινουν κατα πολυ πιο γρηγορα απο ενα DT?

KTM??
CRM??
WR??
.
.
.
.

Άντε γεια . . . καραγκιοζοπουλε

Ότι λένε οι άλλοι επαναλαμβάνεις

byron
25/02/2008, 10:47

Μιας και το ξέθαψες, το νού σας... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14807) :a28:

mats8282
25/02/2008, 10:59
Καραγκιοζοπουλος (http://www.youtube.com/watch?v=80RF-fNcBoM)

:D

edmarios
25/02/2008, 13:07

Οπως ειπε και ενας φιλος...

na se rwthsw:

telos!

και το ποιος ειναι καραγκιοζοπουλος το εχουν καταλαβει πολλοι εδω μεσα .... :a12: :a31:

nvov
25/02/2008, 13:31
Οπως ειπε και ενας φιλος......

na se rwthsw:

telos!

και το ποιος ειναι καραγκιοζοπουλος το εχουν καταλαβει πολλοι εδω μεσα .... :a12: :a31: [/B]

dhka soy logia den exeis esy epenalambaneiw ta logia poy lene oi aloi
poy einai h skepsh h proswpika soy pws mporeis na eisai ferefwno ton allon
ama soy poyne na pas ne pnhgeiw sygoyra tha pas esy

nvov
25/02/2008, 13:38
mia koybenta eipame mhn pas kai dwseis kanena salto se mia thalassa hkanw se exw

byron
25/02/2008, 13:39
:wave2:

nvov
25/02/2008, 13:42
oxi to dieykrinizw giati eikanw ton exw mhn lene meta oti eimoyna hthtkow aytoyrgos

nikos force
25/02/2008, 13:45
Σωστη σκεψη φιλαρακο αλλα΄΄΄΄
1.τα KTM ειναι πολυ δυνατα αλλα και 7 φορεs πιο πολυεξοδα.
καθε λιγο βαλβιδεs κ.λ.π.
2.Το WR που ειναι 200ΚΥΒ, Δεν το λογαργιαζουν και εκει εχει πλακα.
3.Για να φτιξω ενα KTM οπωs το θελω πρεπει να ριξω 4500 με 5000 για κατι καλο γιατι εμενα μου αρεσει το μηχανακι να ειναι στην λεζαντα,και για να το κανω δυνατο θελω αλλα 3000.
ΔΥΝΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 65 ΜΕ 70 ΗΡ ΤΡΟΧΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.
Αρα κανε σουμα. exeis dei polla ktm me 70 aloga troxo ??????????????

Vourkoufales
25/02/2008, 13:46
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα. . . .! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Vourkoufales
25/02/2008, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
exeis dei polla ktm me 70 aloga troxo ??????????????

Εσύ τώρα το παίζεις έξυπνος?

το 950SM είναι καμιά κατοστάρα! :rolleyes:

nikos force
25/02/2008, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Εσύ τώρα το παίζεις έξυπνος?

το 950SM είναι καμιά κατοστάρα! :rolleyes: esy twra exeis ksefygei akoma pio poly ... ta paidia milane gia papakia kai dt ... kai esy mas les gia 950 ... ase na perasoun 5-6 xronia kai meta

nvov
25/02/2008, 13:55
exeis dei polla ktm me 70 aloga troxo ??????????????

koytroylh ta ktm kshlvnoyn

edmarios
25/02/2008, 13:57

dhka soy logia den exeis esy epenalambaneiw ta logia poy lene oi aloi
poy einai h skepsh h proswpika soy pws mporeis na eisai ferefwno ton allon
ama soy poyne na pas ne pnhgeiw sygoyra tha pas esy

Το οτι λεω τα ιδια λογια με καποιον αλλον δεν σημαινει οτι ειμαι φερεφωνο... Οτι ισως βαριεμαι να σου γραφω τα ιδια πραγματα και τα κανω copy-paste σου εχει περασει καθολου απο το μικρο σου μυαλουδακι η μπα?? Και αν παρατηρησεις δεν λεμε τα ιδια λογια εσυ λες ποια μηχανακια μπορει ''να περασει ενα dt'' και εγω σου λεω ποια μηχανακια μπορουν να μεινουν πιο γρηγορα απο ενα dt... Δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο εκτος αν δεν ξερεις να διαβαζεις... Και πιστεψε με δεν θα πνιγω γιατι ξερω κολυμπι... ΚΟΥΛΕ!:lol:

Vourkoufales
25/02/2008, 14:01
esy twra exeis ksefygei akoma pio poly ... ta paidia milane gia papakia kai dt ... kai esy mas les gia 950 ... ase na perasoun 5-6 xronia kai meta

καλα ένταξη! :(

Να ξέρεις κουτούλη οτι τα ΚΤΜ τα περνάνε όλα απο πάνω!
:D

121668

nikos force
25/02/2008, 14:16
koytroylh ta ktm kshlvnoyn zartieres mporei ...kai fmx ...xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

nvov
26/02/2008, 06:06
Το οτι λεω τα ιδια λογια με καποιον αλλον δεν σημαινει οτι ειμαι φερεφωνο... Οτι ισως βαριεμαι να σου γραφω τα ιδια πραγματα και τα κανω copy-paste σου εχει περασει καθολου απο το μικρο σου μυαλουδακι η μπα?? Και αν παρατηρησεις δεν λεμε τα ιδια λογια εσυ λες ποια μηχανακια μπορει ''να περασει ενα dt'' και εγω σου λεω ποια μηχανακια μπορουν να μεινουν πιο γρηγορα απο ενα dt... Δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο εκτος αν δεν ξερεις να διαβαζεις... Και πιστεψε με δεν θα πνιγω γιατι ξερω κολυμπι... ΚΟΥΛΕ!:lol:

Ase tis dikaiologies na htan mia kai dyo fores na elega entaksei, phgame twra kai rwthsame thn mama e gia to ti tha apanthsoyme e e e

Alla apo oti les exeis kai problhma na katanohseis kai th se rwtane me to leipsw mialoydaki soy

edmarios
26/02/2008, 12:39
Ase tis dikaiologies na htan mia kai dyo fores na elega entaksei, phgame twra kai rwthsame thn mama e gia to ti tha apanthsoyme e e e

Alla apo oti les exeis kai problhma na katanohseis kai th se rwtane me to leipsw mialoydaki soy

Γιατι ρε εξυπνουλη με εχεις δει πολλες φορες να μιλαω με λογια αλλων? Τελος παντων πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο να σου μιλαω καν γιατι το ποιος εχει λειψω μυαλο φαινεται. Εχω συνηθησει να μιλαω μονο με εξυπνους ανθρωπους και οχι με καποιους δηθεν που λενε οτι ειναι να πουν μονο και μονο για να προβληθουν και να δειξουν οτι ειναι καποιοι σε αυτην την κοινωνια και σε αυτο τον ιστοχωρο. Η μαλακια ομως ειναι οτι μονο το ΝΟΜΙΖΟΥΝ γιατι δεν ειναι ετσι και αναγκαζονται να ζουν μεσα σε ψευδαισθησεις... αντε γεια φιλαρακι:yuck:

nvov
26/02/2008, 13:44
Γιατι ρε εξυπνουλη με εχεις δει πολλες φορες να μιλαω με λογια αλλων? Τελος παντων πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο να σου μιλαω καν γιατι το ποιος εχει λειψω μυαλο φαινεται. Εχω συνηθησει να μιλαω μονο με εξυπνους ανθρωπους και οχι με καποιους δηθεν που λενε οτι ειναι να πουν μονο και μονο για να προβληθουν και να δειξουν οτι ειναι καποιοι σε αυτην την κοινωνια και σε αυτο τον ιστοχωρο. Η μαλακια ομως ειναι οτι μονο το ΝΟΜΙΖΟΥΝ γιατι δεν ειναι ετσι και αναγκαζονται να ζουν μεσα σε ψευδαισθησεις... αντε γεια φιλαρακι:yuck:

afoy antegrafes oti lene oi alloi telos

thn akata ayth sto telos thn exw pei polew fores karagkiozopoyle telos

den ksanamhlaw se arwsta atoma telos

mats8282
26/02/2008, 13:56
Ελα ρε μην το σταματατε εχει ενδιαφερον

:a014: :a014:

PRITANIS 43
26/02/2008, 14:56
ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΤ ΜΕ 61ΗΡ ΚΑΙ ΚΤΜ ΜΕ 65ΗΡ ΤΡΟΧΟ.

ΓΑΡΓΑΛΙΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ 70 ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑ 660 ΚΤΜ ΕΧΕΙ 69ΗΡ ΤΡΟΧΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ.

ΟΠΩΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ DTM 900 ΤΟΥΡΜΠΟ 158 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ DTM TOYΡΜΠΟ ΒΓΑΖΟΥΝ 120 ΜΕ 130 ΤΡΟΧΟ.

ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.

mats8282
26/02/2008, 15:29
DTM με μονο 158 αλογα???

:confused: :confused: :confused:

121859

mats8282
26/02/2008, 15:33
ΕΧΩ ΔΕΙ....ΚΤΜ ΜΕ 65ΗΡ ΤΡΟΧΟ.

ΓΑΡΓΑΛΙΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ.............

ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑ 660 ΚΤΜ ΕΧΕΙ 69ΗΡ ΤΡΟΧΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ.

Τα 660 ειναι περιπου 54 αλογα μαμα....Ροδα....Τωρα αμα για 15 αλογα ειναι να σπας το μηχανακι σου και να σου φυγει μια περιουσια αστο....

Δες αυτο...

121860

mats8282
26/02/2008, 15:50
690 SM απο http://www.ktmforum.co.uk/showthread.php?t=15152&page=2

Με ακραπα

121864

edmarios
26/02/2008, 18:12
afoy antegrafes oti lene oi alloi telos

thn akata ayth sto telos thn exw pei polew fores karagkiozopoyle telos

den ksanamhlaw se arwsta atoma telos

ok bye vixerman!:D

PRITANIS 43
26/02/2008, 18:16
ΤΟ 690 ΠΟΣΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ.

ΜΗΠΩΣ Η MIYY EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

ΓΙΑ 15 ΑΛΟΓΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
. ΑΒΕΡΤΑ

ΤΩΡΑ,ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Η ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ DTM ME ΠΑΝΩ ΑΠΟ 158 ΑΛΟΓΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ,ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ.

mats8282
26/02/2008, 18:30
DTM φιλτατε ειναι

The Deutsche Tourenwagen Masters (DTM, German Touring Car Masters) is a touring car racing series based in Germany, but also with rounds elsewhere in Europe

Αν εννοεις TDM,το YAMAHA ειναι αλλη ιστορια...Παντως για να το γραφεις 3-4 φορες DTM δεν το εκανες καταλαθος....Τεσπα...

ΤΟ ΚΤΜ 690 απο οτι λενε στο λινκ που εβαλα ειναι 62 ροδα μαμα...

ΜΙΥΥ εξατμιση????Μηπως εννοεις MIVV?

PRITANIS 43
26/02/2008, 19:03
TDM ΣΩΣΤΑ,ΚΑΙ ΜΙVV,ΣΩΣΤΑ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.

nvov
27/02/2008, 06:11
ok bye vixerman!:D

bye λουλούκα